Coin Yorum

Felixo Nedir? Nasıl Kayıt Olunur? Nasıl Kullanılır? Kullanıcı Yorumları 2022

 Felixo Nedir?

Bir çeşit sanal döviz olarak da anılan kripto paraların ortaya çıkması ve bununla beraber yürütülen çalışmalarla kripto para alım-satım işlemleri için türlü uygulamalar piyasaya sürülmüştür. Bu uygulamalardan biri de Felixo’dur. Kripto para ticareti amacı ile kullanılan Felixo uygulaması yeni Türk kripto para borsasıdır. İlk ustalaşmış kripto varlık işlem platformu olan Felixo’nun kurucuları Sefer Algan ve Oğuz Yağmur’dur.Bu finansal teknoloji şirketi 2018 senesinde kurulmuştur. Kabiliyetli ve tecrübeli yazılımcılar olan Sefer Algan ve Oğuz Yağmur, BT Akademi ve Cronom yazılım şirketlerinin kurucusudur. 200.000’den fazla üyesiyle gelişmiş hizmetler ve tecim şekilleri sunan, kripto para alım-satımına duyulan ilgi ile ve değişen teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte yeni nesil ödeme sistemlerini de bünyesinde bulunduran ustalaşmış bir zemindir. Biroldukça gelişmiş alternatifleriyle birlikte negatif özellikleri de olan Felixo uygulamasından yararlanan kullanıcılar; programın karışık olması, giriş için referans istenmesi, gönderilen paranın cüzdana geri aktarılırken daha çok coinbase istemesi şeklinde çeşitli sebeplerle problem yaşamaktadır ve yardım ve destek mesajlarına yanıt alamamaktadırlar. Ocak 2018 itibari ile işlem hızı, kalitesiyle ve 1,3 milyar dolarlık piyasa kıymeti ile dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance kullanımı kolay, yaygın kripto para alternatifleriyle en oldukça tercih edilen platformlardan birisi olagelmiştir. Diğer kripto para borsalarına oranla komisyonu azca, en yüksek likidite düzeyine haiz, yenilikçi bir borsadır. Binance 2017 senesinde kurulmuştur. Merkezi Malta’dadır. Daha öncesinde yazılım geliştiren bir geliştirici ve yazılımcı olan Changpeng Zhao tarafınca kurulmuştur. Binance Coin 2017 senesinde piyasaya sürülmüş, yeni nesil Blockchain modelidir. BNB (Binance Coin) birim fiyatı yüksek ve altcoin listelerinde yüksek seviyelerde yer edinen diğerlerine oranla kısa vadede yüksek kar getiren altcoinlerden bir tanesidir. Bahsettiğimiz suretiyle Felixo yeni Türk kripto para borsasıdır.Binance kripto para borsası kadar rağbet görmemiştir. Binance dünyanın işlem hacmi bakımından en büyük kripto alım satım platformu olması, kullanıcı sayısının milyonlara erişmesi bakımından birçok rakibini geride bırakmış bir borsadır. Binance ile Filexo arasındaki farkları saymakla bitiremeyiz. Binance’i kullanmak üst düzey yatırımcılar için daha mantıklı. En mühim farklardan bir Binance’de yer edinen birçok kripto para birimi Filexo ve öteki birçok para borsalarından yer almamasıdır. Global bir borsa olmasına nazaran çeşitli ülkelerde değişik adlara haizdir. Dikkati çeken öteki ilerlemelerden birisi kurumsal üye girişi sayısının artması olmuştur. Süratli, güvenilir, kullanışlı ve dünyanın en büyük kripto para borsası olarak güncelliğini korumakta ve ilerlemeye devam etmektedir.

Felixo Ne İşe Yarar?

Felixo 2018 senesinde kurulmuş bir şirkettir. Kripto para birimi ile kripto para ticareti meydana getirilen bir platformdur. Kripto para alım ve satımında geniş bir perspektife ve tecrübeye haiz kurucu ortaklarına haizdir. Ortakları Blockchain geliştiricilerinden oluşmakta ve yazılım alanında ustalaşmış kişilerdir. Yeni nesil ödeme sistemlerini de bünyesinde bulunduran kripto para borsası olan Felixo öteki borsalar şeklinde bir değişiklik sitesidir. Reel paranızı bu platformlar ve siteler üstünden istediğiniz kripto para birimine dönüştürebilir, kripto paranızı değişik bir kripto para birimine yada gerçek paraya çevirebilirsiniz. Kısa bir sürede kar edebileceğiniz bir altcoin arıyor iseniz ve yatırım yapacağınız bakiye yüksek bir ücret ise bu anlamda birim fiyatı yüksek olan ve listelerde yüksek seviyelerde yer edinen BNB (Binance Coin) sizin için iyi bir alternatif olabilir. Bundan dolayı yüksek birim fiyatlı coinlerde aynı şekilde yükselişler de aynı ivmede gerçekleşir. Bunun için tercihleri de zekice yapmak gerekiyor, bu sebeple BNB gene altcoinler içinde en oldukça tercih edilen bir modeldir.

Bilindiği suretiyle kripto para birimleri sanal para birimleridir ve fizyolojik bir karşılıkları yoktur. Kripto para alım-satım işlemleri de bu sebeple yalnız web üstünden yapılabilmektedir. Bundan dolayıdır ki kripto paranın ortaya çıkmasıyla kripto para borsaları piyasaya sürülmüştür. Kripto para borsalarında işlem yapabilmek için ilk olarak belli bir miktar bakiyeniz bulunmalıdır. Kripto para borsaları senelerden beri birçok kullanıcı tarafınca kullanılmaktadır. 200.000’den fazla üyeye haiz kripto para borsası olan Felixo Türklerin kripto para borsasıdır. Uygulaması geniş bir kesime haiz olmakla birlikte kullanıcıları tarafınca öteki kripto para borsaları şeklinde problem yaşanılan bir platformdur. Güvenlik, erişilebilirlik açısından Binance, Felixo ve öteki borsalara gore en büyük ve en güvenli borsa olarak halen yerini korumaktadır. Binance şirketi oldukça düşük işlemlerle çalışmakta ve komisyonu öteki para borsalarına oranla daha düşüktür. Bunlarla beraber en yüksek likidite oranına haiz, önder kripto para borsasıdır. Lider olmasının sebeplerinden biri de altcoinleri sıralamadan oldukça çeşitli aşamalardan geçirmeleri ve güvenli projeleri sıralama haline getirmeleridir. 

Felixo Nasıl Kayıt Olunur?

Kripto para ticareti yapanlar ve küresel likidite sağlayıcıları için ileri düzeyde hizmetler sunan ve kripto varlık işlem platform olan Felixo’ya hesap onayı için ilk olarak ana sayfasında kaydol butonuna tıklamalısınız. Önünüze gelen sayfada birinci satıra mail adresinizi, ikinci satıra şifrenizi, üçüncü satıra ise yine şifrenizi girmelisiniz. Bu detayları girdikten sonrasında ise Felixo hesabına bir tanıdığınızın doğrusu size referans olacak şahsın vasıtasıyla geldiyseniz referans numarasını girmelisiniz. Referans kodu ile giriş yapmanız doğrusu üye olmanız size avantaj elde edecektir. Referans kodu yardımıyla başlangıçta armağan parası kazanabilirsiniz. Bu kodun olmaması sizi hediyelerden yoksun bırakabilir. Onun haricinde referans ile giriş yaptığınızda site size belli başlı görevler veriyor. Bu görevler ana görevler ile toplumsal medya görevlerinden oluşuyor. Bu görevlerle birlikte 1000 liradan fazla para kazanma şansınız mevcut. İşte böylelikle ergonomik bir halde kayıt olarak derhal para kazanma olanağına haiz olabiliyorsunuz fakat tüm bu pozitif özellikleri ve olanaklarının yanı sıra belli başlı negatif özelliklerinden birisi de ne yazık ki sık yaşanılan giriş problemleridir. Sade ve kullanışlı gözükse de karmaşık bir sisteme haiz olduğu da biliniyor. Binance kripto para borsası baktığımızda ise kaliteli arayüzü ile arayüzü iyileştirmesi yapmak mecburiyetinde kalan Filexo uygulamasına/siteye oranla daha gelişmiş olduğu gözlemlenmiştir. Binance kripto para borsası isim, kimlik numarası, TC kimlik bilgilerini, cep telefonunuzu mecburi olarak istemekte fakat bu bilgilerinizi üçüncü tarafla paylaşmamaktadır. Güvenlik olanakları itibari ile kuvvetli, Filexo’ya gore süratli işleme haiz oluşu, başlangıç seviyesindeki yatırımcılar için kolay ve hatasız kullanım imkanı sunuşu ile daima öncü olmaya ve yerini korumaya devam etmiştir. Filexo’ya kayıt olduğunuzda ve kullanmaya başladığınızda ise kira fiyatlarının oldukça düşük, komisyonun yüksek bulunduğunu farkediyorsunuz. Bunlarla birlikte malesef ki çekim ücretleri de fazladır. Dünyaca malum ve dünyanın en süratli işletim hızına ve düşük komisyona haiz Binance ise bu mevzuda da rakiplerini geride bırakıyor. Binance borsasına tanıdığınız bir kişinin referans aracılığı ile referans kodu girerek kayıt olduğunuzda alım satımlarınızda indirim sağlıyor. Kampanya linki ile üye olduğunuzda ise 600.000$’lık armağan havuzundan şansınıza bağlı olarak armağan kazanabiliyorsunuz. Kampanya linki ile üye olmadığınızda ise bu hakkınız elinizden alınıyor. Daha sonrasında ise kendi para birimi olduğundan alım satım işlemlerinizde komisyon kesilmiyor. Malesef ki Felixo Binance kadar kolay ve kullanışlı uygulamaya haiz değildir. Geniş kripto para seçenekleri vardır. Binance en yüksek likidite oranına haizdir. Kendini süratli ve güvenli bir halde yenilemektedir.

Felixo Avantajları Nelerdir?

Felixo kripto para borsasına tanıdığınız bir kişinin referansını kullanarak, referans kodu ile giriş yaptığınızda hediyeler kazanabilirsiniz. Referans ile girdiğinizde site size görevler verir bunlar; ana vazife ile toplumsal medya görevlerinden oluşur. Felixo giriş problemlerinin oldukça sık yaşandığı bir platformdur. Binance platformunda bu biçim problemler daha azca yaşanmaktadır. Komisyonu yüksektir ve çekim tutarı fazladır. Dünyanın en büyük kripto para borsası olan ve Felixo’ya gore daha çeşitli kripto para birimlerinin ticareti için elverişli bir konumda olan Biance sitesi komisyon olarakta azdır. Arayüz şartları Biance’ye gore zayıftır. Biance daha kullanışlıyken Felixo ara sıra uygulamadan atmaktadır. Kira gelirleri düşük olması da bir öteki negatif özelliklerindendir. Felixo’ya kayıt olduğunuzda hesabı doğrulayarak ve kolay görevleri yaparak 7-100 dolar arası FLX verilir. FLX kıymeti arttıkça hesabınızdaki bakiye de artar. Binance uygulamasında öteki borsalarda olmayan para birimleri vardır. 

Menşei Çin’dir ve en geniş çaplı kripto para birim borsasıdır. Öncüldür. Öncül olmasındaki ana sebep coinleri listelemeye geçmeden ilkin birçok kez tecrübe etme ve aşamalardan geçirerek güvenli proje listelemeleridir. Felixo’nun kiralama, komisyon indirimi, platform avantajları, kripto para dönüşümleri, ucuz geçirme şeklinde çeşitli avantajları vardır. Fakat vaat etmiş olduğu birçok özelliği yerine getirmemektedir. Sorun yaşayan birçok kullanıcının sorularına ve destek arayışlarına karşılık vermedikleri gözlemlenir. Buradan Binance uygulamasına;  örnek olarak 2020 senesinde üstün dereceli kırarak milyonlarca kripto para yatırımcısının kayıt olması, Bitcoin ve kripto para alım-satımı yapmak isteyen şirketlerin birçoğunun Binance kripto para borsasına güvenerek üye girişi yapması şeklinde gelişmelerle Binance’nın kullanıcılarıyla daha ilgili bulunduğunu anlıyoruz. Binance, itimat aşılayan profili yardımıyla ve yatırımlarına birçok fırsatı sunmasıyla piyasanın lideridir. Binance kripto para borsasında yatırımcılar mekanizma üstünde kişisel anahtarları ve cüzdanları ile işlem yapabilirler. Beraberinde büyük şirketlerin ve tüccarların olması yardımıyla gelecek vaat eden kripto para birimlerini bünyesinde barındırır. Binance kripto para borsası her yönden Felixo kripto para borsasından öndedir. Felixo’da olmayan birçok avantajlar, hız ve işlevsellik Binance’de fazlasıyla mevcuttur. Ortaya çıkmış olduğu günden beri seri bir halde ilerlemesi de kıymetini koruyacak bulunduğunun göstergesidir.

%10 + %25 Alım – Satım Komisyon İndirimi İle Binance’ye Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklamanız Yeterli Olacaktır.

Felixo Kullanıcı Yorumları 

Kripto para borsalarının alternatif bir üyesi olan Felixo kullanıcıları giriş problemlerinde problemler yaşamaktadırlar. Satış emrinin karşı taraf tarafınca onaylanmamasından , alt limitlerin fazlalığına, iletişime geçememelerinden, komisyon fazlalılığına kadar kullanıcılar çeşitli mevzularda adeta isyan etmektedirler. Kullanım amaçları olarak; kıymet gizleme aracı, kiralama işlemleri, komisyon indirimleri, platform avantajları, kripto para dönüşümleri ve ucuz geçirme avantajları sağladıklarını iddia eden ve vaat eden Felixo kurucuları görülüyor ki beklentileri karşılamamaktadırlar. Dünyanın en geniş çaplı işlem ebatlarına haiz olan Binance kripto para borsası kullanıcı yorumlarına bakarak beklentinin ve vaat edilenlerin karşılandığını daha net görebiliyoruz. Komisyonun Felixo platformuna gore daha azca alınması, giriş problemlerinde sorunların Felixo platformuna oranla neredeyse yaşanmıyor olması dikkati çekmiştir. Üst düzey yatırımcıların ve milyonlarca kripto para alım-satım ticareti icra eden tüccarların Binance’yi öteki sitelere oranla daha çok seçmesi heralde de Binance borsasını daha ileri atıyor. Bu sebeple Binance ile Felixo arasındaki farkları saymakla bitiremeyiz. Fazlaca iyi ve güvenilir bir site bulunduğunu iddia edenlerin aksine parmak izi müdafaasının bile olmamasından dolayı mustarip olan kullanıcılar da var. Uygulama ara yüzünün kalitesi ve kullanışlılığı bakımından Felixo kripto para borsası öteki bir kripto para borsası olan Binance’den gerilerde kalıyor.

Bilindiği suretiyle Binance, işlem hacmi ve en büyük kripto para ticareti platformudur. Kullanan şahıs sayısının fazlaca olması, bilhassa işlem hacmi bakımından birçok rakibini geride bırakmasını elde etmiştir. 2020 senesinde milyonlarca kripto para yatırımcısı üstün dereceli kırarak Binance kripto para borsasına kayıt olmuştur. Dikkati çeken bir öteki gelişim de kurumsal üye sayısının artması olmuştur. 

Binance kullanıcılarına Felixo platformuna gore daha kolay ve ergonomik kullanım şansı verir. Bu platformu kullananlar kişisel cüzdanları ve kişisel anahtarlarıyla işlem gerçekleştirebilmektedirler. Üstelik takas işlemleri gerçekleştirilirken üçüncü bir kişiye doğrusu aracıya gerekseme duyulmaz, kolayca halledilir. Bununla beraber yatırımcılarına da her yönden çeşitli fırsat sunan, vaat ettiklerini fazlasıyla yerine getirmiş bir kripto para borsasıdır. Itimat vermesi, güvenlik önlemlerinin sağlam olması, gelecek vaat eden bir platform olması sebebiyle kıymetini korumaktadır. Felixo şirketine oranla oldukça düşük işlem şartlarına haizdir. Diğer kripto para borsalarına kıyasla ise en yüksek likidite oranına haizdir. En yenilikçi ve en gelişmiş kripto para borsası olarak ilk sıralarda yer almıştır. Bilindiği suretiyle kripto para birimleri fizyolojik olarak karşılığı olmayan alternatif/sanal para birimleridir. Kripto para ticareti işlemleri ise bu yüzden web siteleri üstünden yapılmaktadır. 

Felixo Nasıl Kullanılır?

Felixo kripto para alım-satım işlemini icra eden yatırımcılar ve küresel likidite sağlayıcıları için geliştirilmiş bir varlık işlem platformudur. Gelişmiş seçenekler sunan, stratejileri ile dünya çapındaki işini profesyonelce icra eden yatırımcılar tarafınca benzersiz destek ve yenilikler sunmakta olan bir projedir. Yeni Türk kripto para borsasıdır. 200.000’den fazla üyeye haizdir. 2018 senesinde Blockchain geliştiricileri tarafınca kurulmuştur. Uygulamaya haiz olabilmek için Felixo ana sayfasında kaydol butonuna tıklanmalı, oluşturulan sayfada birinci satıra mail adresinizi ikinci satıra şifrenizi , üçüncü satıra ise yine şifrenizi girmelisiniz. Bu detayları girdikten sonrasında ise hesabınıza eğer referans yönlendirmesi ile kaydolduysanız referans kodu istenir. Daha sonrasında ise çeşitli hediyeler ya da bakiyenizle piyasayı takip ederek kazanç elde edersiniz. Felixo kullanımı için giriş yaparken problemlerin oldukça fazla olduğu dile getiriliyor oysaki Binance kripto para borsasında giriş problemleri daha azca yaşanıyor şu sebeple bu uygulamanın kullanımı oldukça ergonomik ve işlevsellik açısından Felixo platformunu geride bırakıyor. Felixo vaat etmiş olduğu birçok özelliği maalesef karşılamadığı tartışılıyor ve kullanıcılar tarafınca çekim ücretini fazla almış olduğu iddia ediliyor. Tüm bu değerlendirmelerle beraber güncel istatistiklerden anlaşılacağı suretiyle Binance kripto para borsası rakibi olduğu Felixo ve öteki kripto para borsalarını geride bırakarak güncelliğini ve kıymetini koyuyor. Milyonlarca kullanıcı Binance’ye hala akın etmektedir ve Binance bununla beraber uzun süredir kesintisiz bir halde kripto para alım-satım işlemine izin vermiştir. Flexo platformjnda ve öteki platformlarda olmayan birçok pozitif işleme izin vermekte, kaldıraçlı işlemlere izin vermektedir. Belirttiğimiz şeklinde dünyanın işlem hacmi açısından en büyük kripto para alım satım platformu olması dolayısıyla kripto para birimleri çeşitlidir. Diğer platformlarda bir çok para birimi yoktur. Bu sebeple daha oldukça tercih edilmektedir. Ve bir borsa olmasına karşılık çeşitli ülkelerde çeşitli unvanlara haizdir.

Kökeni Çin’dir. Daha ilkin “high frequency trading” yazılımı geliştiren bir geliştirici ve yazılımcı olan Changpeng Zhao tarafınca 2017 senesinde kurulmuştur. Lider kripto para borsasıdır. Bundan dolayı coinleri daha evvel çeşitli aşamalardan ve güvenlik önlemlerinden geçirerek listelemektedirler. Felixo kripto para borsasına oranla daha avantajlı, kullanıcı dostu, ergonomik, süratli ve büyük bir şirkettir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş