Coin Yorum

Gate io Nedir? Nasıl Kayıt Olunur? Nasıl Kullanılır? Kullanıcı Yorumları 2022

 Gate io Nedir?

2013 senesi içinde Çin merkezli bir halde kurulmuş olan kripto para borsaları içinde yer edinen Gate io, 2017 senesinde getirmiş olduğu birçok yenilik ile birlikte sektör içinde bilinirliğini arttırmış, kullanıcılarına kaliteli bir halde hizmet sunmaya adım atmıştır. Biroldukça kripto para için hizmet vermekte olan Gate io kripto para borsası, işlem hami olarak en oldukça kullanılan borsalar içinde yer almaya başladı. 

Güvenli bir sisteme haiz olan Gate io, getirmiş olduğu birçok üst katman güvenlik seçenekleri ile öteki kripto para borsalarına bakılırsa kendini ayırmıştır. Kripto para çeşitliliği haricinde kullananların etkin bir edinim yaşaması anlamında da çaba sarf etmekte olan b borsa, bu özellikleri ile kullananların oldukça daha çok tercih edebildiği borsalar içinde yer almaya başladı.

Gate io borsasının öteki borsalara bakılırsa daha güvenli bulunduğunu söylememizin genel olarak amacı ise, Gate Chain ağı olarak getirmiş olduğu özelliği örnek verebiliriz. Bu ağ ile tamamen güvenliği sağlanması amacı ile oluşturulmakta olan benzersiz bir zincir üstü kasa özellikleri içermektedir. Ayrıca siber saldırılar ile ilgili olarak da oluşturulmuş olan bu ağ ile korsan kriptoculara karşı da güvenlik sağlama amaçlı olarak kullanılmaktadır. Bu şekilde de varlıkların genel olarak koruma altına alınabilmesini sağlamaktadır.

Gate io borsasını, öteki kripto para borsalarından ayırmakta olan öteki bir özellik ise, alt hesap oluşturulmasına izin vermektedir. Yani bu da mevcut hesabınız haricinde ek bir halde alt hesap oluşturulup varlıklarınızın değişik hesaplar üstünden denetim edilebilmesine izin verilmesi anlamına gelmektedir.

Genel olarak baktığımızda, dünyanın en oldukça kullanılan ve en oldukça işlem hacmine haiz borsa olan Binance, tüm kripto para borsalarından oldukça daha uygun bir komisyon oranı, güvenlik önlemi ve geniş bir kripto para seçeneği sunmaktadır. Tanıtımını yaptığımız birçok borsa yerine ilk olarak, eğer hesabınız bulunmuyor ise Binance üstünden bir kayıt oluşturmanız sizin için oldukça daha mantıklı yatırım işlemleri içinde yer alacaktır. Sizde bu şekilde yapacağınız kripto para yatırımları için Binance borsası içinde üyelik oluşturabilirsiniz.

Gate io Ne İşe Yarar?

Bir borsanın genel olarak en mühim kriteri, yatırımlarınızın güvenli bir halde saklanıyor olabilmesidir. Ancak güvenlik, bir kripto para borsası için kafi olan bir husus olarak tek bir halde söyleyebileceğimiz bir kısas olarak yer almaz. Bunun haricinde yatırımcıları için vaat ettikleri birçok özelliğin de sıhhatli bir halde çalışıyor olması, Gate io borsasının etkin bir halde kullanılması açısından oldukça önemlidir. Dünyanın güvenilir kripto para borsaları içinde yer edinen Gate io, bu mevzuda lüzumlu olan tüm nitelikleri taşımakta bulunduğunu söyleyebiliriz.

Gate io borsasının ne işe yaradığı, neler sunmuş olduğu ile ilgili bilgilere bakacak olduğumuzda;

Spot alım ve satım, genel olarak bir kripto para borsasının ana amacı olarak yer edinen bir durumdur. Gate io borsası içinde de gösterilmekte olan klasik tecim tipleri içinde yer verilmiştir. Limit, conditional ya da condition benzer biçimde birçok seçeneklerin yer almış olduğu spot piyasa içinde komut tipinize bakılırsa kripto para alım ve satım işlemlerinin gerçekleştirilmesi mümkündür.

Vadeli işlemler, genel olarak Binance benzer biçimde güvenli kripto para borsalar içinde de gösterilmekte olan hizmetler içinde yer verilmiştir. Kullanıcıların daha çok kazanç elde etmesi genel olarak sunulan bir avantajlar içinde yer verilmiştir. Vadeli işlemlerin iyi mi yapıldığı ile ilgili informasyon etmek istiyorsanız Gate io sitesi içinden informasyon erişimi sağlayabilirsiniz.

Binance içinde yer edinen durumlara bakacak olduğumuzda ise, spot alım satım ya da vadeli işlemler benzer biçimde birçok işlemlerin en güvenilir bir halde gerçekleştiği kripto para borsası olarak bilinmektedir. Dünyanın en oldukça kullanılan borsası olarak piyasa içinde içeriyor olması, spot alım ve satım işlemlerinizin daha süratli bir halde gerçekleşmesini de sağlamaktadır. Bu anlamda kar ve zararlarınızın da size uygun bir ortam içinde sağlanmasına fırsat verebilmektedir. Bu nedenle kripto para alım ve satım işlemleriniz için ilk olarak tercih edeceğiniz borsa, Binance olabilmektedir. Siz de Binance üstünden üyelik işlemi gerçekleştirmek istiyorsanız, yazı içinde yer edinen bağlantı üstünden indirimli bir halde üyelik işlemi gerçekleştirmeniz mümkündür.

Gate io Nasıl Kayıt Olunur? 

Gate io kripto para borsası içine kayıt işleminin tam olarak iyi mi yapıldığını bilmeyen kullanıcılarımız için, bu işlemleri iyi mi uygulayacaklarını adım adım bu yazımız üstünden anlatacağız. Bu sayede siz de Gate io borsası içinde kayıt işlemleri oluştururken herhangi bir mesele yaşamadan süratli bir halde işlemlerinizi yapabileceksiniz.

Kayıt işlemini gerçekleştirmek için ilk olarak Gate io borsası sitesine ya da telefon üstünden uygulamasına giriş yapmamamız gerekiyor. Daha sonrasında ise Kaydol butonuna basarak bir kaydolma formunun ekrana gelmesini beklemelisiniz.

Kayıt formu içinde yer edinen ülke, kullanıcı adı, mail adresi ve de gizyazı bilgilerinizin doğru bir halde doldurulması gerekiyor. Kullanıcı adınızın benzersiz, şifrenizin ise kuvvetli olmasına dikkat etmelisiniz.

Bilgilerin doldurulmasının peşinden 18 yaşından daha büyük olduğunuzu ve gizlilik politikasını kabul etmeli ve sonraki kısıma geçmelisiniz.

Sonraki adım içinde ise sizden Gate io için fon şifresi belirlenmesi isteniyor. Fon şifresi, öteki şifrenizden değişik bir halde belirlenmeli ve ek güvenlik önlemi olarak kullanılmaktadır. Bu gizyazı, para çekme ya da kripto para transferleri benzer biçimde işlemler için sizlere sorulduğundan, kaybetmemelisiniz.

Daha sonrasında ise Captcha doğrulaması ekranı karşımıza gelecektir. Robot olmadığınızı belirtmek adına bu doğrulamayı da başarıya ulaşmış bir halde gerçekleştirmelisiniz.

En son işlem olarak ise malinize gelmiş olan postayı denetim etmeli ve doğrulamak için bağlantıya giriş yapmalısınız. 

Tüm bu işlemleri doğru bir halde tamamlamanızın peşinden hesabınız başarıya ulaşmış bir halde oluşturulmuş olacaktır. Bundan sonrasında ise kripto para alım ve satım işlemlerini gerçekleştirmek için ise kimlik doğrulaması gerçekleştirmelisiniz. Kimlik doğrulamasının onaylanması ortalama olarak 48 saat sürebilmektedir.

Binance üstünden gerçekleştireceğiz üyelik işlemleri, oldukça kısa içinde gerçekleştirilmesine olanak sağlanmaktadır. Ayrıca gerçekleştireceğiniz bu işlemler haricinde, kimlik onayının gerçekleşmesi de yalnız birkaç dakika sürecektir. Kimlik onayı da vermeden toplamda 2 BTC kadar kripto para alım ve satım işlemlerinin sağlanmasına izin verilmektedir. Bu nedenle kolay bir halde kayıt işlemi gerçekleştirip sizde direk olarak Binance kripto para sitesi üstünden dijtal varlık alımlarınızı yapabilirsiniz.

Gate io Avantajları Nelerdir?

Günümüzde kripto para alımı için piyasa içinde yer edinen birçok borsa seçeneği bulunmaktadır. Ancak bu kripto para borsaları, genel olarak müşterilerin beklemiş olduğu istekleri yerine getirmediğinden dolayı oldukça fazla tercih edilmemektedir. Gate io, şy anda Hong Kong merkezli olarak işlemlerde bulunan kripto para borsaları içinde yer verilmiştir. Ülkemize de kısa süre ilkin faaliyetlerini açan bu borsanın müşterileri için elde etmiş olduğu avantajlara bakacak olduğumuzda;

Gate io borsası genel olarak yatırımcıları için birçok avantaj kazandırmaktadır ve böylece kullananların daha oldukça kazanç elde etmesini hedeflemektedir.

Borsa içinde yer edinen en büyük avantajlardan birisi, listelenmemiş olan kripto paraların ön satışını meydana getiren nadir borsalar içinde içeriyor olmasıdır. Bu şekilde insanoğlu ön satıştan almış olduğu kripto paraları, piyasada yer almasından sonrasında oldukça büyük bir kazançla geri satabilmektedir.

Borsa içinde yer edinen birçok kripto paranın yer alması, Gate io kripto para borsasının tercih edilmesinde oldukça etkili olan borsalar olarak yer alır. Böylece birçok borsa içinde listelenmemiş olan kripto paraları, Gate io yardımıyla alarak geleceğe yatırım olarak bekletebilirsiniz.

Düşük ücretler ile işlem yapabilme benzer biçimde avantaj sunan bu borsa, yatırımcıların genel olarak aramış olduğu en büyük özelliklerden birisini karşılamış olmakta. Yani yaptığınız kripto para alım ve satım hizmetlerinde, daha düşük komisyon oranları ödeyerek kazancınızın erimesinin önüne geçilmekte. 

Bunun haricinde genel olarak bakacak olduğumuzda, Gate io borsası haricinde bu denli avantajları bulunan bir öteki kripto para borsası ise Binance olmaktadır. Piyasa içinde güvenilir ve kaliteli hizmeti ile kısa süre içinde en büyük borsa ünvanını elde eden Binance borsası, müşterilerine sunmuş olduğu birçok cazip avantaj ile kazançların daha oldukça büyümesi mevzusunda insanlara yardım sağlamaktadır. Sizde kazançlarınızın büyük oranda artış göstermesini, yatırımlarınızın daha oldukça değerlenmesi için yazı içinde yer edinen Binance kayıt kısmına erişebilir ve üye olarak borsanın avantajlı dünyası içinde yerinizi alma şansına erişebilirsiniz.

%10 + %25 Alım – Satım Komisyon İndirimi İle Binance’ye Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklamanız Yeterli Olacaktır.

Gate io Kullanıcı Yorumları?

Gate io ilgili kullanıcılar ile ilgili olarak birçok tavsiye ve yorum bulunmaktadır. Bu yorumlara bakacak olduğumuzda ise, genel olarak pozitif görüşlerin bulunmakta olduğu söylenebilir. Zaten genel olarak bir kripto para borsasına üye olmadan önceki en mühim kısaslardan birisinin güvenilir olması bulunduğunu söylemiştir. Bunun için ise genel olarak kriterlerimizi karşılaması için referans alacağımız yerlerden birisi ise kullanıcı yorumları olmaktadır. Kullanıcı yorumlarına bakarak bir borsanın kaliteli ve güvenilir bir hizmet verip vermediğini, ne tür sorunlarının bulunmuş olduğu benzer biçimde birçok kriter yer verilmiştir. Gate io ile ilgili olarak genel bir halde yorumları inceleyecek olursak, hesap girişlerinde şifrelerin unutulması ya da uygulamanın birazcık karmaşık olduğu benzer biçimde bazı negatif yorumların yer almakta bulunduğunu görmekteyiz.  Bu yorumlar için ise, genel olarak Gate io borsasının, ilk kez yatırım meydana getirecek kripto para kullanıcıları için oldukça karmaşık bulunduğunun doğru bulunduğunu söyleyebiliriz. Biroldukça seçenek ve alternatifin uygulamada karmaşık bir halde yer almasından dolayı insanoğlu burada yer edinen yatırımlarında işlem yapma mevzusunda oldukça büyük problemler yaşamış bulunduğunu  görüyoruz.

Ayrıca site içinde Türkçe dil desteğinin içeriyor olmasının haricinde, alan kişi hizmetleri adına Türkçe dil destekleri bulunmamakta. Yani herhangi bir destek talebiniz için derdinizi İngilizce bir halde belirtmeniz gerekiyor.

Genel olarak kullanıcı yorumlarını Binance ile kıyaslayacak olduğumuzda ise, Binance borsasının kullanıcı yorumları anlamında oldukça daha kaliteli bir halde hizmet sunmakta bulunduğunu söyleyebiliriz. Yorumların içinde Binance borsası adına hep pozitif yorumların içeriyor olması, bu borsanın da kripto para alımları ve satımları ile ilgili kullanıcılar adına pozitif bir halde izlenim bırakmakta bulunduğunu daha net bir halde açıklamaktadır. Sizde Binance borsasına indirimli bir halde üyelik oluşturmak isterseniz, yazımız üstünde yer almakta olan bağlantı üstünden süratli bir halde kayıt işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Gate io Nasıl Kullanılır?

Gate io borsası ile ilgili olarak iyi mi kullanılacağını sizlere açıklayacak olduğumuzda, ilk olarak Gate io üstünden bir üyelik açma işlemi ile başlamanız gerekiyor. Siteye giriş yaptıktan sonrasında ise kayıt ol kısmına giriş sağlayarak formu istenilen bilgiler doğrultusunda doğru bir halde doldurmalıyız.

Form içinde ise sizden genel olarak ülkeniz, kullanıcı adı, gizyazı ve mail adresi benzer biçimde bilgiler talep ediliyor. Daha sonrasında eğer var ise referans numarası girişi de yapabilir ve daha sonrasında kullanıcı sözleşmesini de onaylayarak sonraki alana geçebilirsiniz.

Bundan sonrasında talep edilmekte olan fon şifresinin peşinden kimlik doğrulaması benzer biçimde bazı adımları da yerine getirmeniz gerekiyor. Bu fon şifresi, düzgüsel şifrenizden değişik olmak suretiyle, unutmamanız ihtiyaç duyulan bir gizyazı olması gerekiyor. Zira ileri zamanlar içinde kripto para gönderme ya da para çekme benzer biçimde talimatlarınız için fon şifresi sizden talep edilecektir.

Gerekli tüm kayıt talimatlarını yerine getirdikten sonrasında, kripto para alım ve satım işlemleri adına piyasalar kısmına giriş sağlayabilirsiniz. Bu kısım birazcık karışık olmasından dolayı işlem yapma mevzusunda oldukça zorlanabilirsiniz. Ancak bunun için web üstünden yer edinen videolar ile doğru bir halde talimatları uygulayabilirsiniz. Daha sonrasında ise kripto para yatırımlarınızı süratli bir halde gerçekleştirebileceksiniz.

Genel olarak kripto para mecrası içine ilk kez giren bir kişinin Gate io borsası yerine, Binance borsasını kullanımı oldukça daha mantıklı olacaktır. Zira kullanıcı ara yüzü bakımından Gate io borsasının oldukça zor ve karmaşık bir sisteminin bulunduğunu söyleyebiliriz. Ancak Binance üstünden meydana getirilen işlemler için oldukça mütevazı ve süratli bir halde kripto para alım ve satım işlemleri gerçekleştirilebilir. Ayrıca meydana getirilen işlemlerinizde ödediğiniz düşük komisyon ücretleri ve güvenilir olması benzer biçimde birçok seçeneği ile de Binance borsasının oldukça cazip bir kripto para platformu olarak yer aldığını belirtebiliriz. 

Sizde kripto para dünyası içindeki avantajlı dünyadan yararlanmak ve elde edeceğiniz kazancın daha oldukça artış göstermesi için Binance kripto parasına derhal yazımız içinde yer edinen bağlantı üstünden üye olabilir, kripto para yatırımlarınıza başlayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş