Memur ve Personel Alımı

Gelecek Partisi İzmir’de bir adım daha attı: Davutoğlu’ndan İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı’ya tam destek!

İzmir’de pek çok badire atlatan bir buçuk yılda beş şehir başkanı değiştiren Gelecek Partisi, İzmir’in en genç şehir başkanı olarak ceddilen gazeteci şehir başkanı Onur Sivaslı ile sanki küllerinden yine doğdu.

Genel Başkanları daha önceki Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu ittifakın cumhurbaşkanı adayı gibi karşılatan Sivaslı, İzmir’in tanınmış politikacılarını ve mevcut belediye başkanlarını Davutoğlu’nun karşısına koydu. Özellikle ikiyüzelli dernek başkanıyla yapılan SIVIL TOPLUM KURULUŞU buluşması ve Burhan Özfatura ile Davutoğlu özel görüşmesi İzmir’e damga bir yere çarptı.

CUMHURBAŞKANI SUİTİNDE KALDI

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu iki günlük İzmir ziyareti reelleştirdi.
Konaklamayı da Tarihi Atlas Oteli’nde Celal Bayar ve İsmet İnönü’nün cumhurbaşkanıyken kaldığı Cumhur Suit’inde reelleştiren Davutoğlu, toplantılarını ve özel görüşmelerini de aynı otelde reelleştirdi.

CUMHURBAŞKANI MASASINDA OTURDU

Davutoğlu’na özel temin edilen görüşme odasında İsmet İnönü’nün cumhurbaşkanıyken otelde kullandığı masanın bulunması ve görüşmelerini bu masada oturarak yapması da politik bir ileti olarak kulisleri hareketlendirdi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Daha Önceki Bakanı aynı zamanda İzmir’in Konak İlçesi Daha Önceki Belediye Başkanı olan İzmir’in tanınmış politikacılarından Hakan Tartan, İzmir Daha Önceki Milletvekili ve Tümörle Daha Önceki Belediye Başkanı Bülent Baratalı, İzmir Daha Önceki Milletvekili ve Narlıdere Kurucu Belediye Başkanı aynı zamanda İYİ Parti Kurucu şehir Başkanı Yıldırım Ulupınar, Türkiye Belediye Meclis Aboneleri Derneği Genel Başkanı Yalçın Kocabıyık vb. Bu çok bedelli. Geleceğimize ışık yakalayan, bizleri umutlandıran bir an oldu. Politik değişikliklerimiz dışında çok fazla ortak noktamız var. Umudumuz çok büyük. Zira biz bu yönetimi hak etmiyoruz” diye konuştu.

gelecek partisi izmirde bir adim daha atti davutoglundan izmir il baskani onur sivasliya tam destek 6232e5890c4bb

“ANA DAMARI TEMSİL EDİYORUZ”

Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu ise “Türk politikasının yeni bir soluğa lüzumu var.
Bu masa Türk politikasının ana damarlarını temsil eden bir masa. O masa bu ülkede psikolojik bir devrim yarattı. Toplanamaz denilen partiler toplandı. Genel başkanlar arasında da çok büyük bir edep var. Tam güçlükleri hep beraber aşacağız. Toplum artık o masanın dağılmasına müsaade etmez. Buna inanacak da İzmir’dir” ifadelerini kullandı.

SOYER’DEN ZEYTİN DALI

Toplantının ardından Başkan Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer, Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu’na zeytin fidanı ve topraktan yapılmış bir gramofon armağan etti.
Neptün Soyer ve Sare Davutoğlu, Çetin Emeç Sanat Galerisi’ndeki Nezahat Sevim’in Mavi Düşler Geçmişten Geleceğe Nakış Sergisi’ni gezdi.

gelecek partisi izmirde bir adim daha atti davutoglundan izmir il baskani onur sivasliya tam destek 6232e58aa064c

İZMİR TABİP ODASI’NI ZİYARET ETTİ

Konak ilçesinde Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda esnaf ziyareti yapan Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ve partililerle birlikte daha sonra İzmir Doktor Odası Başkanı Lütfi Çamlı ile fikir.
Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doktorlara yönelik “Giderlerse gitsinler” sözlerine tepki gösterdi.

gelecek partisi izmirde bir adim daha atti davutoglundan izmir il baskani onur sivasliya tam destek 6232e58c2c6af

“SİYASETÇİLER GİDEBİLİR, HEKİMLİK HEP KALACAK”

Bu günlerde doktorların iş gururunun yıpratıldığını açıklayan Davutoğlu şunları açıkladı: “Yardımımızı ifade etmek için buradayız.
Doktorların olmadığı dünyada politikacıların olmasının hiçbir anlamı yok. Ne olursa olsun doktorlar kalacak. Yirmi iki senelik en az tıp eğitimi var. Caddede dahi ders yapılabilir. Ehemmiyetli olan binalar değil. Öğrenci buluşmuş, gönülleri de birleşmişse her er sınıftır. Tabi ki teknik altyapı, binalar ehemmiyetli. İşin temeli doktordur. Mekteplerde öğretmen, adliyelerde hâkimdir. Dominant haka hükmetmezse bina ne kadar büyük olursa olsun çöker.
Pandeminin ikinci senesindeyiz. 17 Mart’ta açıklama yapmıştık yeni bir partiydik. Açıklama yaptık. Özellikle cerrahi alanlarda bakarak bilinir. Biz ‘100 bin yeni hekim çıkardık, daha öncekilerine lüzum yok’ dediğiniz zaman o 100 bin hekime de haksızlık ediyorsunuz.”

İL BİNASINI AÇTI

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 2 günlük İzmir programı kapsamında partisinin şehir binası açılışını reelleştirdi.
İzmir bizim için çok ehemmiyetlidir. İzmir, Adnan Menderes ile çok partili demokrasiye geçilmesinin merkezidir. Bugün İzmir’de Türkiye’nin geleceği için tertemiz bir başlangıca hep beraber adım atıyoruz. Bugün Türkiye’nin her yerini sarmış vaziyette. Doğu’dan Batı’ya, Ardahan’dan Edirne’ye, Hakkari’den Muğla’ya, Artvin’den İzmir’e her yerde Gelecek Partisi’ni bakmaktan mutluluk dinliyoruz. Bu bina 24 saat açık bir biçimde İzmirlilere hizmet verecektir” ifadelerini kullandı.

gelecek partisi izmirde bir adim daha atti davutoglundan izmir il baskani onur sivasliya tam destek 6232e58e02b07

KEMERALTI VE KARŞIYAKA ÇARŞI ZİYARETLERİ

Davutoğlu, şehir merkezindeki programlarının ardından Kemeraltı Çarşısı’nda esnaf ziyaretleri reelleştirdi.
Kemeraltı’nda Cuma Namazı’nı kılan Davutoğlu daha sonra Konak’tan Karşıyaka’ya araba vapuruyla geçti. İzmir’deki Tarihi Havagazı Fabrikası’nda 250 sivil toplum kuruluşu (SIVIL TOPLUM KURULUŞU) başkanıyla yemekli toplantı biçiminde geçen buluşmaya misafirin çok üstünde SIVIL TOPLUM KURULUŞU başkanı katılım gösterdi.
Salondaki bir çok SIVIL TOPLUM KURULUŞU başkanı ile gazetecilik işinden dolayı yakın dost olduğunu belirten Sivaslı, masaları tek tek gezerek herkesle selamlaştı. SIVIL TOPLUM KURULUŞU başkanları ile şehir başkanının yakın dostluğu ve söz alan SIVIL TOPLUM KURULUŞU başkanlarının şehir başkanına yardımlarını iletmeleri de İzmir politikasını hareketlendirdi.

gelecek partisi izmirde bir adim daha atti davutoglundan izmir il baskani onur sivasliya tam destek 6232e59137634

SIVIL TOPLUM KURULUŞU buluşmasında İzmir’in “ufuk kenti” olduğunu dile getiren Davutoğlu, “Ülke olarak İzmir’e borçluyuz.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kentidir. Gün ayrışma değil paylaşma günüdür, gün küsme değil uzlaş günüdür, gün polarizasyon değil aynı sancağın altında yürüme günüdür.” diye konuştu.
Şehir Arşivi’nin konferans salonunda yoğun katılımla sual-yanıt biçiminde reelleşen buluşma gece geç saatlere kadar sürdü.

gelecek partisi izmirde bir adim daha atti davutoglundan izmir il baskani onur sivasliya tam destek 6232e59481ed4

İZMİR MEDYASIYLA BULUŞTU

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İzmir ziyaretinin ikinci gününde basın üyeleri ile bir araya geldi. Güç soruyordu ondan şehir başkanı yaptık’ demesi salonda gülümselere neden oldu.
APİKAM Genel Koordinatörü Hasan Tahsin Kocabaş ile İktisat Kurultayı Sergisi ve Erişim Sergileri’ni gezdi. İzmir’in kurtuluş günü için hazırlanan 100 senelik el yapımı Türk sancağına özel alaka gösteren Sare ve Ahmet Davutoğlu çifti sancak ve hazırlayan aile hakkında ayrıntılı bilgi aldı.

gelecek partisi izmirde bir adim daha atti davutoglundan izmir il baskani onur sivasliya tam destek 6232e598375db

İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı’nın yakın arkadaşı olan APİKAM Müdürü Hasan Tahsin Kocabaş’ın 28 Mart 2004 Yerel tercihlerinde MILLIYETÇI HAREKET PARTISI’ nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması da şehir politikasını hareketlendiren vakalardan biri oldu.
Dernek Başkanı Gülay Şengül tarafından kapıda karşılanan Davutoğlu, balkanlar mevzusunda yaptığı çalışmaları anlattı. Görüşme sonrası Dernek Başkanı Şengül, şehir Başkanı Onur Sivaslı’yı yakından tanıdıklarını, dernek olarak kendisiyle iyi ilişkilere sahip olduklarını özellikle belirterek şehir başkanı tercihinden dolayı teşekkür etti.

gelecek partisi izmirde bir adim daha atti davutoglundan izmir il baskani onur sivasliya tam destek 6232e598f0243

BURHAN ÖZFATURA ZİYARETİ

Ahmet Davutoğlu, İzmir’in efsane başkanlarından ve İzmir’de merkez sağın belki de en ehemmiyetli adı olan Burhan Özfatura ile Manisiz Yaşam Köyü’nde buluştu.
Davutoğlu ilçe binasının açılışını İlçe Başkanı Ali Sun Buca ve şehir Başkanı Onur Sivaslı ile reelleştirdi. Açılışta bir çok politik partinin ilçe başkanları da hazır bulundu. Daha sonra Davutoğlu aynı binada bulunan Saadet Partisi ilçe başkanlığını ziyaret ederek, çaylarını içti, ilçe anı defterini imza attı.

gelecek partisi izmirde bir adim daha atti davutoglundan izmir il baskani onur sivasliya tam destek 6232e59ab7881

Buca ilçe binasının ardından Menderes ilçe binasının açılışını büyük bir kalabalıkla reelleştiren Davutoğlu, ilçe Başkanı Eyüp Akbaş ve şehir Başkanı Onur Sivaslı ile ilçede esnaf ziyareti reelleştirdi.
Program sonrası Genel Başkan Ahmet Davutoğlu karayolu ile kentten ayrıldı.

gelecek partisi izmirde bir adim daha atti davutoglundan izmir il baskani onur sivasliya tam destek 6232e59c7742b

İZMİR PROGRAMINDAN RESIMLER;

gelecek partisi izmirde bir adim daha atti davutoglundan izmir il baskani onur sivasliya tam destek 6232e59df11db gelecek partisi izmirde bir adim daha atti davutoglundan izmir il baskani onur sivasliya tam destek 6232e59f6b479 gelecek partisi izmirde bir adim daha atti davutoglundan izmir il baskani onur sivasliya tam destek 6232e5a1139d4 gelecek partisi izmirde bir adim daha atti davutoglundan izmir il baskani onur sivasliya tam destek 6232e5a328a0e gelecek partisi izmirde bir adim daha atti davutoglundan izmir il baskani onur sivasliya tam destek 6232e5a51818b gelecek partisi izmirde bir adim daha atti davutoglundan izmir il baskani onur sivasliya tam destek 6232e5a6c0d49 gelecek partisi izmirde bir adim daha atti davutoglundan izmir il baskani onur sivasliya tam destek 6232e5a85d122 gelecek partisi izmirde bir adim daha atti davutoglundan izmir il baskani onur sivasliya tam destek 6232e5aab1ee2 gelecek partisi izmirde bir adim daha atti davutoglundan izmir il baskani onur sivasliya tam destek 6232e5abf1b1f gelecek partisi izmirde bir adim daha atti davutoglundan izmir il baskani onur sivasliya tam destek 6232e5adc609a gelecek partisi izmirde bir adim daha atti davutoglundan izmir il baskani onur sivasliya tam destek 6232e5aeafff6 gelecek partisi izmirde bir adim daha atti davutoglundan izmir il baskani onur sivasliya tam destek 6232e5af8a7c3 gelecek partisi izmirde bir adim daha atti davutoglundan izmir il baskani onur sivasliya tam destek 6232e5b07dcea

Kaynak: Egehaber.com

..

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş