Finans

Google Anket Para Kazanma Yolları (2022)

Google anket para kazanma fikri, kazancı sınırı olan olan sadece tertipli çalışmayla iyi bir ek gelir kazandırabilecek bir para kazanma yöntemidir. Ek gelir kazanmayla ilgili İNTERNETTEN PARA KAZANMA YOLLARI” adlı makalemizde daha çok kazanç elde etme yollarına değinmiştik. Bu yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.

Google Anket doldurarak para kazandıran güvenilir anket siteleri 2022 itibari ile ;

Aşağıda sitelere kayıt işlemlerini ve atılması ihtiyaç duyulan yolları sizler için gösterdik.

Anket Doldurarak Para Kazanmak İçin Ne Yapmam Gerekli?

Makalemizde Ne Okuyacaksınız?

  • Anket Doldurarak Para Kazanmak İçin Ne Yapmam Gerekli?
    • Google Anket Para Kazanma Yöntemi Nasıl Oluyor?
    • Google anket doldurarak para kazanma Sitelerinin Emek verme Mantığı Nedir?
    • Anket Siteleri Ne çoğunlukla Anket Gönderiyor?
    • Anket Doldurma Siteleri Ne kadar Para Kazandırır?
    • Anket Doldurarak Para Kazanmak İçin Neye İhtiyacım var?
    • Google anket para kazanma sitelerine Zaman Ayırmak Mantıklı mı?
    • Anket Sitelerinde Ne Tür sorular Soruluyor?
    • Her ankete Katılmak Zorunda Mıyım?
    • Google ödüllü anketler ücretli mi?
    • Anket Doldurarak Para Kazanma İşi İçin Yaş Sınırı Var Mı?
    • Anket Doldurma Sitelerinde Sözleşme Oluyor mu?
  • Napolyon Sitesi İle Anket Doldurarak Para Kazanma ( Ödeme Alındı)
    • Napolyon Anket Doldurarak para Kazanma Sitesi İle Ne Kazanırım?
  • Fikir Pazarı Sitesi İle Anket Doldurarak Para Kazanma
    • Fikir Pazarı Rozet Kazanma
    • Ne çoğunlukla Anket Gönderilir?
    • Fikir Pazarı İle Nasıl Ödeme Alırım?
  • Valuedopinions Sitesi İle Gogle Anket Para Kazanma Şansını Yakala
  • “Survey Pago” Sitesi İle Anket Doldurarak Para Kazanma
    • Survey Pago Anket Doldurarak Para Kazanma Sitesi Ödemesi Nasıl Çalışıyor?
  • “You Gov” Sitesi İle Google Ödüllü Anket Para Kazanma Sitesi
    • Yougov Anket Mail Daveti
  • 6 – “İpsos i-Say” Sitesi İle Anket Doldurarak Para Kazanma
  • Toluna

İçerisinde bulunduğumuz 2022 senesinde anket doldurarak para kazanma yollarına başvurmak için yapılacak ilk adım, yukarıda maddeler halinde sıraladığımız sitelere giriş yapmak ve sonrasında bu sitelere kayıt olmaktır. Bunun için tek yapmanız ihtiyaç duyulan yazımızı okumaya devam etmektir. Sitelere ulaşmak için istediğiniz sitenin linkine tıklayın ve adımları takip edin.

Davet olarak gönderilen E-postada size anketle ilgili bilgilendirme yapılır. Eğer anket sizin için kafi gelmediyse pas geçerek sonrakileri bekleyebilirsiniz.

Google Anket Para Kazanma Yöntemi Nasıl Oluyor?

ÖNEMLİ : Kayıt olma işlemi esnasında profilinizin tamamını doldurmayı ihmal etmeyin. Bu durum tüm siteler için geçerlidir. Anket sitelerinin adminleri yada yöneticileri sizin başvurunuz sonrasında araştırma yapmaktadırlar.İşlemler kimi zaman yoğunluğa bakılırsa uzun sürebiliyor. Profiliniz uygunsa, kayıt işleminden ertesi gün, kimi zaman bir kaç gün sonrasında yada yedi gün kadar sonrasında E-posta ile ankete katılmanız için davetiye alacaksınız.

İlk olarak size söylememiz ihtiyaç duyulan Google anket para kazanma yolu, blog yaparak para kazanma yada yazı yazarlığı yaparak para kazanma yada instagramdan satış iş fikirleri kadar olmasa bile ek gelir için bir kazanç kapısı olabilir.

Google ödüllü anketler para kazanma fikri, internetten para kazanma şekilleri içinde kim bilir en kolay para kazanma yoludur.

Anket mevzusunda para kazanmak isteyen derhal her insanın ilk aklına takılan sorulardan birisi web sitelerinin niçin anket karşılığında para ödediğidir. Basit mantıkla birisi benim düşüncelerimi öğrenerek bana niçin para öder diye düşünürsek elbet bu sual mantıksız gelecektir. Ancak gelişen teknoloji ile beraber firmaların insanların ilgi odağını merak ettiklerini söylersek kafanızda bir ışık belirecektir.

İnternet üstünden dönen bir ticaretin olduğu dünyada, firmalar insanların nelerle ilgilendiğini öğrenmek ve böylece pazar araştırması yapmak istiyor. Firmalar bu alanda adeta yarış halindeler. Diğer üreticilerden daha önde ürün çıkarabilmek için pazar araştırmalarına milyar dolarlar ayırıyorlar.

Kısacası siz fikirlerinizin parasal kıymeti olmadığı yönünde düşünceye haiz olasınız da üretici firmalar için bu fikirler oldukça değerlidir ve milyar dolarlar verilmeyi gözden çıkarmış durumdalar.

Google anket doldurarak para kazanma Sitelerinin Emek verme Mantığı Nedir?

Yukarıda ifade ettiğimiz benzer biçimde pek oldukça şirket rakiplerine oranla bir adım önde olabilmek için müşterilerinin gereksinimlerini bilmek istemektedir. İşte burada anket siteleri ortaya çıkıyor.

Peki, Google Anket para kazanma siteleri tüm bu işlemleri iyi mi gerçekleştiriyor. Sorunun cevabı hedef kitlede yatıyor. İlk olarak bu tür siteler bütçelerine ve amaçladıkları hedefe bakılırsa kendilerine bir hedef kitle belirlerler. Sonrasında bu kesime yönelik sorulardan oluşan anketler hazırlanmış olur.

Aşağıda anket sitlerine kayıt olurken size bir oldukça sorudan oluşan profil tamamlama anketleri yapıldığını görmüş olacaksınız. Yani hangi anketler için uygun olduğunuza bakıyorlar.

Anket için uygun görülmeniz halinde E-posta ile çağrı gönderiliyor. Anketi okuyarak kurallara uygun şekilde doldurmanız halinde site tarafınca belirlenen puanı almaya hak kazanıyorsunuz.

Büyük işletmeler için bu vermiş olduğunuz cevaplar pazar araştırmaları için oldukça önemlidir. Cevaplar yardımıyla önlerini görme mevzusunda onlara ışık olmuş oluyorsunuz. Tabiki bu iş için ücret ödemek işin doğasında var. Peki bu pazar araştırması nedir?

Pazar Araştırması Nedir? Neden Yapılır?

İşletmeler için bir projeye başlayabilmek için, tüketicilerin doğrusu müşterilerinin bu mevzuda ne düşündüklerini bilmek son aşama önemlidir. Zira ilgi çekemeyen bir proje onca dönemin boşa gitmesiyle birlikte ek olarak bir maliyet anlamına gelir. Kaldı ki bir sonraki projenin başına da benzer şeylerin gelmesi demek firmanın ekonomik olarak zor durumda kalması demek olacaktır.

Pazar araştırması işlemi anlayabileceğiz suretiyle ehemmiyet arz eden bir mevzudur. Bu mevzuda pek oldukça şirket milyon dolarlar harcayarak projeye başlamadan ilkin ön araştırmalar yapıyor. Harcanan bu milyon dolarlar güvenilir olun bir hüsranla karşılaşılması halinde olacak kayıbın yanında asla kalacaktır. Bu yüzden firmalar bu paraları kolayca gözden çıkarabiliyor.

Mesela; besin mevzusunda meydana getirilen anketler de tüketicinin daha oldukça hangi sergen ürünlerine para harcadığını bilmek şirket için o yöne yönelmeye niçin olacaktır. Rakip firmalar kara seviye üretim yaptıklarında ürünleri satılmayacak ve elde kalacağından zarara niçin olacaktır.

Artık pazar araştırması yapmak isteyen pek oldukça şirket bir projeye başlamadan ilkin derhal Google anket para kazanma siteleriyle irtibata geçerek araştırmalar yapmasını istiyor. İşin bu kısmında anket doldurarak para kazanma fikri ortaya çıkıyor.

Anket firmaları araştırmalarına katılmaları için tüketicilere karşılık olarak ödüller ve puan karşılığı para veriyorlar. Firmaların potansiyel müşterileri doldurdukları anketler için öneme bakılırsa artan yada azalan puanlar alarak bu puanları biriktiriyor ve sonunda karşılık olarak para kazanabiliyor.

Anket Siteleri Ne çoğunlukla Anket Gönderiyor?

Anket Doldurarak Para Kazanma Siteleri Ne sıklıkla Anket Gönderir?Google anket para kazanma – Anket Doldurarak Para Kazanma Siteleri Ne Çoğunlukla Anket Gönderir?

Google ödüllü anketler para kazanma sitelerinin gönderilmiş olduğu anketin sıklığı esasında size bağlıdır. Şundan dolayı anketler kişilerin haiz olduğu özelliklere bakılırsa sınıflara ayrılmaktadır. Özelliklerinizi doğru şekilde aktarmanız halinde google anket para kazanma sitelerinden yararlanabilirsiniz.

Şu durumda anket sitelerinden en doğru şekilde faydalanabilmek için mümkün olduğunca siteye doğru bilgilerle üye olmak gerekiyor. Sitelerin profil tanımlayıcı anketlerini dürüst şekilde cevapların birbiriyle tutarlı olarak doldurmanız haline anketler size ulaşamaya başlayacaktır.

Anket Doldurma Siteleri Ne kadar Para Kazandırır?

İnternetten para kazanma yolları içinde tercih edilen anket doldurarak para kazanma yöntemi evde ek iş yolları içinde değerlendirilebilecek en kolay işler içinde gösterilebilir. Ekran başlangıcında sıkılmadan vaktinizi geçirebiliyorsanız bu yol tam size bakılırsa. Ancak internetten para kazanabileceğiniz öteki alanları düşündüğümüzde anket doldurarak kazanacağınız miktar oldukça oldukça fazla olmayacaktır.

Para miktarı açısından mevzuyu değerlendirirsek bir anketin süresi averaj olarak 3 dakika ile 15 dakika civarında olmaktadır. Bu puanlar yada direkt verilen para biriktirilerek ödeme eşiğine ulaştığında ödemenizi alıyorsunuz. Ortalama olarak bir kıymet verirsek bir anket için size verilen puan yada direkt karşılığı para ortalama 5TL-10TL civarında olmaktadır. Verdiğimiz bu miktar değişken olup ankete bakılırsa değişebilmektedir.

Anket uzunluğu fazla olan değerlendirmeler için 10TL den fazla bir ödeme yapılabildiği benzer biçimde, kısa sayılabilecek bir anket için 5TL altında da ödeme alabilirsiniz. Size Google anket para kazanma siteleri tarafınca gönderilen anketi değersiz görebilir, isterseniz doldurmayabilirsiniz. Bu durumda bir sonraki anketi beklemekten başka meydana getirecek bir işiniz kalmayacaktır. Ancak size önerimiz ufak büyük demeden her anketi değerlendirmeniz olacaktır.

Anket Doldurarak Para Kazanmak İçin Neye İhtiyacım var?

Google ödüllü anketler para kazanma sitelerinden, anket doldurarak para kazanma düşüncesi kafanızda iyice şekillendi ve Anket Doldurarak Para Kazanmak İçin Nelere İhtiyacımız Var? demeye başladıysanız içiniz rahat olsun. Hepsi anket sistemine katılmak için kafi olacaktır.

Anket siteleri her türden insanoğlunun bünyelerinde olmasını arzu ederler. Bu durumun temel sebebi insan çeşitliliği ile oldukça sayıda uç kesime ulaşmaktır. Böylece daha değişik kişilerin görüşlerine ulaşabileceklerdir. Bu açıdan bakacak olursak azca ilkin saydığımız özelliklerden başka bir kabiliyet yada bilgiye ihtiyacınız olmayacaktır.

Google anket para kazanma sitelerine Zaman Ayırmak Mantıklı mı?

Bu probleminin cevabı kişiden kişiye değişebilecek bir ifadedir. Boş vakit ise paha biçilemez. Böylesine kıymetli bir madene haiz insanoğlu bu zamanlarını eğer sosyal medyada yada boş işler ardında gezinmekle değerlendiriyorsa Anket sitesine vakit ayırmak kesinlikle mantıklıdır.

Ancak bu işi para kazanabileceğiniz birinci meslek olarak düşünürseniz bu durumda cevabımız “hayır” olacaktır. Sonrasında profillerdeki ilgi alanlarına bakılırsa değişik zamanlarda anketler e-posta ile gönderiliyor. Sorular sizin yaşam tarzınıza, yaşınıza, cinsiyetinize, yiyecek alışkanlıklarınıza, spor yapmış olup yapmamanıza, hayvan besleyip beslememenize vb. bakılırsa değişkenlik göstermektedir.

Bunlar haricinde haiz olduğunuz kişisel eşyalar gene soruların şeklinde değişkenliğe niçin olacaktır. Mesela; evinizin olup olmaması, kirada oturmanız, aracınızın olup olmaması, haiz olduğunuz telefonun tuşlu yada akıllı olması, telefonunuzun markası, saç için değişik ürünler kullanıp kullanmamanız, kullandığınız şampuanlar vb. Devamı için öteki sayfaya geçiniz.

Sorulan sorular tamimiyle sizinle ilgili yaşam tarzınız hakkında firmaların öğrenmek istedikleri bilgilerdir. Basit ve kolaylıkla yanıtlanabilecek türdendirler.

Her ankete Katılmak Zorunda Mıyım?

Hayır. Google ödüllü anketler para kazanma şansına ulaşmak için, gönderilen tüm anketlere katılmak benzer biçimde bir zorunluluğunuz yok. Ancak bu işten para kazanmak istiyorsanız katılmanız normal olarak ki faydanıza olacaktır. Yani e-postanızı devamlı denetim etmeniz gerekecektir. Anket doldurarak para kazanma işine girdiyseniz size tavsiyemiz her e-posta iletimi için telefonunuza uyarı veren bir uygulama yüklemeniz olacaktır. Böylece gelen maillerin kontrolünü kolaylıkla yapabilirsiniz.

Google ödüllü anketler ücretli mi?

Google anket para kazanma sistemine dahil olmak için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmiyor. Yapmanız ihtiyaç duyulan bir tek uygulamayı indirmek ve enkaetlerin gelmesini beklemektir. Bu süreç tam olarak aşağıdaki şekilde işliyor.

Size gönderilen anketi tam oalrak yanıtladıktan sonrasında Google ödeme profilinize kazandığınız meblağ onaylanır. Sonrasında kazandığınız tutarı, uygulama ekranında bulunan “Play Store” düğmesi üstünden dokunmak ile yada Google Play Store mağazasında alışveriş şeklinde kullanabilirsiniz.

Anket Doldurarak Para Kazanma İşi İçin Yaş Sınırı Var Mı?

Google anket para kazanma mevzusunda yaş limiti 18 olarak biliniyor. Ancak bir banka hesabına haiz olmak için 18 yaş sınırı bulunduğunu düşünürsek başkasına ilişik bir hesabı sisteme tanımlayamayacaksanız bu durumda 18 yaşını beklemek zorundasınız.

Anket sitelerinden bazıları yaş sınırı mevzusunda değişik düzenlemeler yapabiliyor. Bu durum tamamiyle ilgilendikleri yaş aralığı ile ilgili. Mesela bir ekip siteler 55 yaş sınırını taban yaş olarak belirlemiş durumda. Buna benzer şekilde değişik anket siteleri değişen durumlar içinde yaş sınırında oynama yapabiliyor. İstediğiniz anda işe başlayabileceğiniz benzer biçimde arzu ettiğiniz de gene bırakabiliyorsunuz. Yasal olarak size hiçbir yaptırım uygulanamaz. Google ödüllü anketler para kazanma mevzusunda en güzel yanlardan birisi de bu olsa gerek.

Üyeliğe gönül rızasıyla girme hakkınız vardır. Yine ayrılırken de üyelikten ayrılmak için lüzumlu işlemler sonrası üyeliğiniz silinir. Yada gönderilen maillere bakmamanız durumunda kimse size hesap soramaz. Üyelik iptal işlemleri siteden siteye değişmekle beraber gönderilen mailin alt kısımlarında bulunan “Aboneliği iptal et” kısmından yapılabilir.

Şimdi sırasıyla anket siteleri hakkında sizlere özetlemek gerekirse bilgiler aktarmaya çalışacağız. Siteye giriş yaptığımızda açıklayıcı bir ana sayfa karşımıza çıkıyor.

Napolyon Anket Doldurarak Para Kazanma SitesiNapolyon Anket Doldurarak Para Kazanma Sitesi Ana Sayfası

Napolyon sitesine ilk kez giriş yaptığımız için “üye ol” kısmından üyelik işlemlerine geçiyoruz.

Napolyon Anket Sitesi Üye Olma AşamasıNapolyon Anket Sitesi Üye Olma Aşaması- Google anket para kazanma

Kendimize e-posta, isim soy isim, Gizyazı, doğum zamanı bilgilerimizi girerek bir profil belirliyoruz. Gelen maillerinizde aktivasyon maili göremediyseniz mail kutunuzun spam kısmına bakmayı ihmal etmeyin. Bazen bu tür mailler spam kutusuna düşebiliyor. Tüm bunlara karşın herhangi bir aktivasyon maili bulamadıysanız Aktivasyon mailini yine istemeniz gerekecektir.

Mail kutunuza gelen aktivasyon mailini onayladıktan sonrasında üyelik işlemleri tamamlanmış oluyor. Böylece Google anket para kazanma yolunda öndemli bir adımı geçmiş oluyoruz.

Napolyon Anket Doldurarak Para Kazanma SitesiNapolyon Anket Doldurarak Para Kazanma Sitesi – Google ödüllü anketler para kazanma

E-posta adresimizi etkinleştirme arkasından anket doldurma işlemlerine başlamaya hazırız. Aktivasyondan sonrasında ana sayfaya ilk girişte bizlere telefon, alternatif e-posta, Facebook, T.C Kimlik numarası benzer biçimde bilgiler ve izinler isteniyor. Bunları inceleyerek isterseniz doldurabilirsiniz.

Napolyon Sitesi GörevlerimNapolyon Sitesi Görevlerim

Anket doldurma işlemlerinde ilk kısım olarak sol menüdeki görevlerim kısmına giriyoruz. Bu anketler kendimizle ilgili olan detayları içeriyor. İletişim detayları, Aile detayları, Teknoloji Bilgileri, İş detayları, Otomobil, Seyehat, Sağlık vb. ile ilgili pek oldukça data içeren anket mevcut. Yazımızın ilerleyen bölümlerinde göreceğiniz benzer biçimde derhal her Google anket para kazanma şirketi ilk olarak kullanıcıdan bu detayları doldurmasını talep ediyor. Buradaki ana amaç kullanıcının ilgi odağını öğrenmek ve buna bakılırsa doğru anketler sunmaktır.

Anket doldurma aşamasında yanıt vermek istemiyorum, öteki, bunlardan hiçbiri vb. Google ödüüllü anketler para kazanma firmaları için bu tür cevaplar sonrası müşterisi olmayacağınızı düşünerek ankete katılmaya uygun görülmeyebilirsiniz.

Napolyon Anket Doldurarak para Kazanma Sitesi İle Ne Kazanırım?

  • Napolyon Anket sitesi ile yaptığınız anketler karşılığında Nap puanlar kazanırsınız.
  • Kazandığınız Nap puanları biriktirerek sitede yer edinen pek oldukça markanın size sunmuş olduğu fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Biz daha ilkin topladığımız puanlarla 100TL ödeme aldığımızı buradan sizlere de izah edelim.

    Fikir Pazarı Sitesi İle Anket Doldurarak Para Kazanma

    “Gelecek Sizin Ellerinizde” parolasıyla kullanıcılarını karşılayan Fikir Pazarı sitesi ilk girişte hareketli bir arka plana haiz olması sebebiyle dikkatinizi çekecektir. Siteye giriş yaptıktan sonrasında karşımıza “kayıt olma” ve “oturum açma seçenekleri çıkıyor”. Bunlardan kendimize uygun olanı yaparak devam ediyoruz. Biz ilk kez gireceğimiz için “kaydol” diyerek devam ediyoruz.

    google anket para kazanma yollari 2022 624cefbb1874b Fikirpazari Anket Doldurarak Para Kazanma – Kaydol-Oturum Aç

    Yeni kullanıcılar için “nasıl çalışır” kısmı de bulunuyor. Sizlere sistemin iyi mi çalıştığını anlatacağımız için buraları geçiyoruz.

    “Kaydol” diyerek kayıt işlemlerine başladık. Burada karşımıza Google yada Facebook üstünden direkt giriş yada mail adresi ve kullanıcı bilgilerimizi girerek kayıt işlemi yapmamız için üç seçenek çıkıyor.

     Fikir Pazarı Kayıt İşlemleriAnket Doldurarak para Kazanma – Fikir Pazarı Kayıt İşlemleri

    Bilgilerinizi doldurduktan sonrasında sistem bizi ana sayfaya yönlendiriyor. Burası sizin kendi hususi sayfanız. Sayfanızda ara sıra size verilen görevler geliyor. Mesela bizlere ilk olarak 40 puan değerinde bir anket görevi verildi. Yoksa Puan alamıyorsunuz. Google anket para kazanma sitelerinin derhal hepsinde bu özellik benzerlik gösteriyor. Anketleri zamanında en süratli şekilde cevaplamak faydanıza olacaktır.

    google anket para kazanma yollari 2022 624cefbb9cc54Fikir Pazarı Üye giriş Ekranı

    Böylece anket doldurarak para kazanma yolunda ilk adımları atmış olduk. Bu bölümde anket doldurarak para kazanma fikrinizi devam ettirebilmeniz için profil bilgilerinizi tamamlamanız isteniyor.

    Profil Bilgilerini TamamlaFikir Pazarı – Profil Bilgilerini Tamamla – Anket doldurarak para kazanma

    Devam edebilmek için “Başlayın” diyerek profil bilgilerimizi tamamlıyoruz. Burada bir nevi anket başlangıcı şeklinde sorular yöneltiliyor. Soruları cevaplamak ortalama 6-8dk kadar sürüyor. Anket doldurarak para kazanma arzumuzu devam ettirmek için tüm soruları cevaplıyoruz. Sonrasında profilimiz %100’e ulaşacak.

    Fikir Pazarı Rozet Kazanma

    Profil bilgilerini tamamlamanın arkasından artık bir Boronz rozete sahipsiniz. Bu bölümde Bronz üyenin ilk düzey olduğu ve Ankete Katılarak Para Kazanın uyarısı ile karşılaşıyoruz.

    Bronz RozetFikir Pazarı İlk Seviye – Bronz Rozet

    Ne çoğunlukla Anket Gönderilir?

    Fikir pazarı anketleri tertipli olarak kullanıcılarına gönderilmiş olduğu şeklinde açıklamaları mevcut. Bu sebeple verdiğiniz bilgilerin tutarlı olmasına itina göstermelisiniz. Profil bilgilerinize bakılırsa daha sık çağrı edilebileceğiniz benzer biçimde kimi zaman seyrek aralıklarla anket için davetiye alabilirsiniz. Devamı için öteki sayfaya geçiniz.

    Fikir Pazarı İle Nasıl Ödeme Alırım?

    Fikir Pazarı aracılığı ile kazandığınız puanların karşılığını paypal vasıtasıyla alabiliyorsunuz. Ancak Pay pal ülkemizden çekilmiş olduğu için bu aşamada bir ekip problemler ortaya çıkıyor. Bir Paypal hesabınız bulunduğunu düşünürsek;

    1- Paypal hesabınızda kullandığınız mail adresiniz ile Fikir pazarında kullandığınız mail adresleri aynı olmalıdır. Paypal’a yeni kayıt yaptırıyorsanız Fikir pazarında kayıtlı mail adresinizle kayıt olun.

    2- Paypal hesabınız yoksa yada hesabınız ödemeleri manuel sizin onayınızla kabule diyorsa, ödeme kesinleştikten sonrasında 30 gün içinde onaylamanız gerekmektedir. Ödemeyi kabul etmemeniz halinde ödeme miktarı Fikir Pazarına geri iade edilecektir.

    Valuedopinions Sitesi İle Gogle Anket Para Kazanma Şansını Yakala

    Bir öteki Anket doldurarak para kazanma sitesi Valuedopinions ‘dir. Üye olmadığımızdan giriş sayfasında yapmamız gereken ilk işlem elbette ki kayıt olmak olacaktır. Üye olduktan sonrasında ise “Oturum Aç” butonundan işlemlerimize devam edeceğiz.

    Valuedopinions Anket Doldur Para kazanValuedopinions Anket Doldur Para kazanma Sitesi Giriş Sayfası

    “Şimdi Katılın” seçeneği ile yolumuza devam ediyoruz. Sahip olduğumuz bilgileri eksiksiz doldurarak giriş yapıyoruz.

    Valuedopinions Anket Doldurarak Para Kazanma Sitesi Valuedopinions Anket Doldurarak Para Kazanma Sitesi – Kayıt İşlemleri

    Üyelik bilgilerinizi doldurduğunuzda ilk açılış sayfası karşımıza çıkıyor. Ara yüzüne bakınca bize Fikir Pazarı sitesi ‘ni hatırlatıyor. Valuedopinions Google anket para kazanma sitesi anket sunabilmek için profil bilgilerinizi doldurmanızı istiyor. Sorulan soruları mantıklı şekilde doldurarak tutarlı bilgiler vermenizi öneririz. Çünkü verdiğiniz yanıtlara göre anketlerin size sunulacağı belirtiliyor. Yani sizin ilgi alanınıza göre anketler süzgeçten geçiriliyor. Her anket size iletilmiyor.

    İlgi Alanı AnketiValuedopinions Anket Doldurarak Para Kazanma Sitesi – İlgi Alanı Anketi

    Yukarıda gördüğünüz gibi ilgi alanı anketlerini doldurduktan sonra %100 tamamlanmış şekilde görülüyor profilimiz. Valued Opinions üye olmanın ardından zaman zaman çevrimiçi anketlere katılmanız için e-posta alıyorsunuz. Aynı zamanda bu anketleri üye kontrol panelinizden görüntüleyebilirsiniz. “Ankete Başla” diyerek soruları cevaplıyorsunuz. Anketler için, anketin uzunluğuna ve önemine göre 5-30 arası puan veriliyor. Zaman zaman kullanıcıyı tanıma amaçlı kısa anketler de gönderilebiliyor. Ancak kullanıcıyı tanıma anketleri için puan verilmiyor. Aşağıda görebileceğiniz gibi puanlarınızı farklı yollarla değerlendirmeniz mümkün. böylece Valued Opinions sitesi ile google ödüllü anketler para kazanma şansını yakalayabiliyoruz.

    Valued Opinions Puan Değerlendirme YollarıValued Opinions Puan Değerlendirme Yolları

    “Survey Pago” Sitesi İle Anket Doldurarak Para Kazanma

    Survey Pago anket sitesine giriş yaptığınızda renkli göze hoş gelen bir sayfa sizi bekliyor.

    Survey PagoSurvey Pago – Ana Giriş Safası – Üye Olma

    Siteye giriş yaptıktan sonra ilk defa üye olacağımız için sağ üst köşeden katıl seçeneği ile yola devam ediyoruz. Survey pago Google ödüllü anketler para kazandırma sitesi, üye bilgilerimizi girebilmemiz için yönelndirecek. Bilgilerimizi girerek devam edeceğiz. Tıpkı makale yazarlığı yapmak için yapılması gerekenleri daha önceki yazımızda anlattığımız gibi bu oyunun bir numaralı kuralı da ilgi alanını belirttiğimiz kısa anket tarzı soruları doldurmaktır.

    Survey Pago Anket Katılım DavetiSurvey Pago Anket Katılım Daveti

    Survey pago’ya kayıt olduktan ortalama 5 gün sonrasında ilk anketimiz geldi. Ankete katılmak istemezseniz katılmayacağınızı bildirebileceğiniz bir bağlantı gene mail ile gelmekte. Ancak ufak büyük demeden anketlere katılmanızı tavsiye ediyoruz.

    Survey Pago anket katılım maili sonuSurvey Pago Anket Sonrası bildirim

    Anket doldurma işlemi tamamlandığında kazandığımız paranın hesabımıza aktarılacağı şeklinde bildirim geliyor.

    Survey pago sitesine katılmak anlattığımız anket doldurarak para kazanma sitelerinde olduğu benzer biçimde parasızdır. Parasız olduğu benzer biçimde siz anket doldurdukça puan ve neticesinde para kazanıyorsunuz.

    Survey Pago Anket Doldurarak Para Kazanma Sitesi Ödemesi Nasıl Çalışıyor?

    Ödeme alabilmeniz için normal olarak anket doldurmanız gerekmektedir. Ücretli anketlerin her birini doldurduktan sonrasında ödül kazanacaksınız. Bu işlem iştirakı takiben ortalama bir ay kadar sürebiliyor. Eğer denetim sonrası cevapların rastgele verildiği mevzusunda düşünce oluşursa, Survey Pago kredi vermeme hakkını kullanabilir. Bu sebeple rastgele, okumadan anket doldurma işlemi yapmamanızı öneriyoruz.

    Survey Pago‘da kazandığınız puanları kullanmak için bakiyenizi kontrol ettiğiniz hesabı kullanabilirsiniz. Bu kısımdan ödül kullanma sayfasına yönlendiriliyorsunuz.

    İster survey pago olsun isterse diğer anket siteleri, paranızı almanızla beraber Google anket para kazanma işlemlerinde ki ilk başarınızı elde etmiş olcaksınız.

    “You Gov” Sitesi İle Google Ödüllü Anket Para Kazanma Sitesi

    Anket doldurarak para kazanma düşüncenizi gerçekleştirebileğiniz bir diğer site YouGov ‘dur. Uyarıda Hepsini kabul (Accept all) ifadesini tıklayarak, pazarlama çalışmalarını geliştirmek adına cihazınızda tanımlama bilgilerini kabul etmiş olursunuz şeklinde bir ifadedir. Dilerseniz “Reject all” ile bunu reddedebiliyorsunuz.

    Anket Doldurarak Para KazanmaYougov Anket Doldurarak Para Kazanma

    Sağ üst kısımdan girişi seçerek daha önce kayıt olduysanız giriş yapabilirsiniz. Sonrasında mailimize bir doğrulama kodu gelecek. Bu doğrulama kodunuz sitede ilgili yere ekleyerek işlemleri tamamlıyoruz. İşlem adımları son derece basit. Doğrulama kodunu tamamladığımızda yukarıda ki gibi “Tebrikler” yazan bir ekran görüntüsü ve bize hoşgeldin hediyesi olarak “100” puan veriliyor.

    Yougov Giriş Sayfası Ücretli Anket Bildirimi Yougov Giriş Sayfası Ücretli Anket Bildirimi

    Biz siteye kayıt yaptığımızda doğrudan karşımıza ücretli bir anket belirdi. Zira beklemek zorunda kalmadınız. Eğer anketle karşılaşmadıysanız bir süre bekleyeceksiniz demektir.

    Yougov İlk anketYoutov Anket Doldurarak PAra Kazanma Sitesi İlk anketi

    Youtov anket doldurarak para kazanma sitesi tarafından sunulan ilk ücretli anket incelendiğinde, diğer sitelerin profil tamamlama anketine benzediyini söyleyebiliriz. Bir kaç dakikanızı ayırarak işlemler tamamlanıyor. İşin güzel tarafı bu işlem sonrasında size 100puan daha veriliyor. Diğer sitelere nazaran puanı bol bir giriş yapılmış olduğu ortada.

    Anket Doldurma sitesi İlk anket sonrası puan kazanmaYoutgov anket doldurma sitesi İlk anket Bitimi Puan Kazanma

    Yukarıda ki resimde gördüğünüz gibi artık 200 puanımız var.

    Yougov Anket Doldurarak Para Kazanma Ödemeler SayfasıYougov Anket Doldurarak Para Kazanma Ödemeler Sayfası

    Yougov Anket Doldurarak para kazanma sitesinin ödemeler sayfasını kontrol ettiğimizde. Bize ödeme alabilmek için 2 seçenek sunduğunuz görüyoruz. Bunlardan bir tanesi 1500puana ulaşmamız halinde ödeme alabileceğimiz 30TL, diğeri ise 2500puana ulaşmamız halinde 60TL ödeme alabilmektir. Yeter ki bol bol puan toplayın.

    Yougov Anket Mail Daveti

    Yougov’a üye olmamızın arkasından 4 gün geçmişken ilk mailimizi bizlere ulaştı. Bu süreler profil bilgileriyle ilgili olarak değişmektedir. Yani size daha kısa bir sürede anket gelebilir. Mail bildirimi üstüne anketimizi doldurarak adımlarımıza devam ediyoruz. Zaman vakit gelişimleri gene sizlere duyurmaya devam edeceğiz.

    Yougov Anket Katılım DavetiYougov Anket Katılım Daveti

    “Anketi başlat” diyerek anketimizi doldurma işlemine başlıyoruz. Davet mailinde ne kadarlık bir puan kazanacağımızı göremediğimizden anket sonrası puanımızı öğrenebildik. Daha öncesinde “200” puanımız varve anket sornasında “250” olarak güncellendi.

    google anket para kazanma yollari 2022 624cefc0819a8Yougov anket iştirakı sonrası puan durumu

    6 – “İpsos i-Say” Sitesi İle Anket Doldurarak Para Kazanma

    İpsos i-Say tıklayarak siteye giriş yapabiliyoruz. Burada kabul ederek devam edebiliriz yada kısıtlı kullanımı göze alarak kabul etmeyebiliyoruz.

    İpsos-i Say Ana SAyfa ÇErezler Bildirimiİpsos-i Say Ana Sayfa Çerezler Bildirimi

    Çerezleri kabul ederek devam ediyoruz. “Şimdi Katıl” butonunu tıkladığımızda kayıt işlemleri başlamış oluyor. Bu onay mailini yıkladıktan sonrasında üyelik işlemlerimiz bitmiş oluyor. Artık İpsos-i-Say Anket doldurarak para kazanma sitesi ile anket doldurmaya hazırız.

    Profil Tamamlamaİpsos-i-Say Anket Doldurarak Para Kazanma Sitesi Profil Tamamlama

    Profilim” yazan bölümden noksan bilgilerimizi tamamlıyoruz.

    İpsos-i-Say Anket profil-doldurma-sonrası-fazladan-puanİpsos-i-Say Anket Profil Tamamlama Sonrası Puan Kazanma

    Profil tamamlama sonrasında İpsos-i-Say 45Heidye puan verdiğini görebiliyoruz. Böylece esasen yapılması ihtiyaç duyulan bir vazife sonucunda extra bir puan kazanmış olduk.

    Bundan sonrasında i-say tarafınca gönderilecek anketleri beklememiz gerekecek. Ancak bu seçenekli anket tarzındaki sorular puan kazandırmıyor. Tarafınıza anket gönderilip gönderilmediği açık oturum üstünde üst çubukta yer edinen “anketler” menüsünde görünmektedir. Bu noktayı takip ederek anketiniz olup olmadığını anlayabilirsiniz. Devamı için lütfen öteki sayfaya geçiniz.

    Toluna

    Toluna Anket Doldurarak Para KazanToluna Anket Doldurarak Para Kazan

    Günlük olarak kullanabileceğiniz anket sitelerinden bir tanesi olan toluna, ziyaretçilerine doldurdukları anketler karşılığında armağan kuponlar ya da nakip para vermektedir. Anketlere katılmakla birlikte öne çıkan ürünler ya da hizmet sağlayıcılar ile ilgili düşüncelerinizi ifade ediyorsunuz. Başka bir açıdan yorumlarınızı sunuyorsunuz. Bu sayede ödüller kazanma şansına erişiyorsunuz.

    Toluna anket doldurarak para kazandıran uygulama üstünde meydana getirilen mini anketler kişisel blog sayfanızda yada web sitenizde yayınlanabilir. Bu ve benzeri Toluna’nın sunmuş olacağı parasız etkinliklere katılarak puanlar kazanabilirsiniz.

    Kazanacağınız anket ödemeleri Paypal üstünden verilmektedir. Ortalama olarak anket başına 1200 puan ile 50.000 puan aralığında bir puan kazanabilmektesiniz. (15 sterlinlik bir gerçek para değerine 80.000 puanın karşılık gelmektedir). Böylece toluna yardımıyla Google anket para kazanma şansına erişmiş oluyorsunuz.

    Mini Anketler, Değerlendirmeler Ve Düello- Toluna

    Google Anket para kazanma sitelerinden olan Toluna da anketler kullananların tercihlerine bakılırsa çoktan seçmeli olarak sorulmaktadır. Bazı durumlarda kullanıcılara iki seçenek içinde kalmaları halinde Düello şansı veriliyor. Düello ’da sizden başka kişilerden oluşan topluluk iki seçeneği karşılaştırmakta ve tercihlerini size sunmakta. Düello haricinde, bir sual hakkında gene kararsız kaldığınızda Değerlendirme oluşturabiliyorsunuz. Bu şekilde durumlarda üyelerden oluşan topluluk beğenme yoluna giderek size ip ucu verebiliyor.

    .

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş