Dizi Haberleri

Güldür Güldür Show oyuncuları kimlerdir? Güldür Güldür tam kadro oyuncu isimleri ve karakterleri 2022

Ekranların sevilen programlarından birisi olan Güldür Güldür Show her hafta değişik skeçler ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Show TV’nin sevmiş olarak Severek izlenilen programı Güldür Güldür Show’un oyuncu ekibi da merak ediliyor. Peki, Güldür Güldür Show oyuncuları kimlerdir? İşte, Güldür Güldür tam kadro oyuncu isimleri ve karakterleri 2022

Show TV ekranlarında her hafta gösterilen eğlence programı Güldür Güldür Show, değişik karakterler ve değişik skeçlerle izleyicilerin keyifli zaman geçirmesini sağlıyor. Programın yakın takip edenleri, her hafta gösterilen eğlence programının ekibini yakından tanımak isterken ‘Güldür Güldür Show oyuncuları kimlerdir?’ sorusunun yanıtını araştırıyor.

BKM yapım tarafınca gösterilen fenomen eğlence programı Güldür Güldür Show, ortaya çıkardıkları her skeçlerde kahkaha tufanı koparırken sevilen eğlence programı her Cumartesi akşamı SHOW TV ekranlarında seyircilerle buluşuyor.

Güldür Güldür tam kadro oyuncu isimleri ve karakterleri 2022

Ali Sunal


22 Eylül 1977’de İstanbul’da dünyaya gelen Ali Sunal, Türk beyazperde tarihinin en mühim komedyenlerinden Kemal Sunal’ın erkek evladıdır. Yeditepe Üniversitesi İşletme Kısmı’nü bitiren Ali Sunal, daha sonrasında babası benzer biçimde oyuncu olmaya karar verir ve 1995 senesinde ‘Aşk Üzerine Söylenmemiş Her Şey’ filmi ile kameraların karşısına çıkar. 1999 senesinde babası Kemal Sunal ile beraber Propaganda adlı film projesine imza atan Ali Sunal filmimizde Mahmut karakterini oynamış ve oldukca sayıda izleyicinin takdirini kazanmıştır.

2002 yılı içinde “En Son Babalar Duyar” adlı dizide oynayan Ali Sunal, burada da Mustafa karakterine yaşam vermiştir.

Oyunculuk kariyeri süresince ‘Sana Mecburum’, ‘Benim Annem Bir Melek’, ‘Güzel Çirkin’, ‘Yusuf Yusuf’, ‘Sıfır Noktası’ benzer biçimde projelerle ilerleyen Ali Sunal, güldürmen kimliğini sahneye taşımaya karar vermiştir ve bir süre 5’er 5’er programında yer almıştır. Daha sonrasında İnsanlar Alemi projesinde bulunan Ali Sunal son olarak Güldür Güldür adlı programın demirbaşı olmuştur.

Meşhur oyuncu Gökçe Bahadır ile 2011 senesinde evlenen Ali Sunal, 2012 senesinde evliliğini bitirmiş ve 2018 senesinde Nazlı Kurbanzade ile dünya evine girmiştir. Başarılı oyuncunun Nazlı Kurbanzede’den Narin adlı bir kızı vardır.

Açelya Topaloğlu

Açelya Topaloğlu

19 Kasım 1986’da İzmir’de dünyaya gelen Açelya Topaloğlu, oldukca ufak yaşlardayken hayatına dansı almış ve annesinin de desteğiyle sonrasında oyunculuğa yönelmiştir.

2008 yılı içinde ‘Aşk Yakar’ adlı TV dizisiyle kameraların karşısına geçen Açelya Topaloğlu, daha sonraları kendisini geliştirmek ister ve Müjdat Gezen Konservatuvarı imtihanlarına girer. 2013 senesinde konservatuardan mezun olan güzel oyuncu 2013 senesinde sırasıyla Arka Sokaklar, Eve Düşen Yıldırım, Kaçak Gelinler, İnadına Aşk, Arkadaşlar Arasında, Damat Takımı, Arapsaçı, Darısı Başımıza benzer biçimde pek oldukca yapımda rol almıştır.

Oyunculukta en mühim çıkışı ‘Kaçak Gelinler’ adlı dizide gerçekleştiren Açelya Akkoyun, sonrasında TV ekranlarının sevilen dizilerinden ‘İnadına Aşk’ adlı projesinde yer almıştır.

Oldukca sayıda reklam filmi çeken başarıya ulaşmış oyuncu Açelya Topaloğlu, Görevimiz Komedi adlı programda da bulunmuş ve izleyicilerin büyük takdirini toplamıştır.

Günümüzde Güldür Güldür kadrosunda yer edinen Açelya Topaloğlu, hem de Exxen platformunda gösterilen ‘Sihirli Annem’ dizisinde de Betüş karakterine yaşam veriyor.

Alper Kul

Alper Kul

5 Aralık 1975’de İstanbul’da doğan Alper Kul, aslen Trabzon’ludur. Oyunculuğa duyduğu ilgiden dolayı Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alan Alper Kul, Yüksek Öğrenimini Indiana Üniversitesi Tiyatro Kısmı’nde tamamlamıştır. Eğitimini tamamladıktan sonrasında Kent Tiyatroları, DOT, BKM, IUSB (ABD) benzer biçimde topluluklarda oynayan başarıya ulaşmış oyuncu Broadway geçmişinde en uzun tek kişilik oyun olma özelliği olan ‘Mağara Adamı’ adlı oyununu Türkiye’de taşımıştır.

2010 senesinde kendisinin yazdığı tek kişilik oyun ‘Babamın Oğlu’ ile hem Türkiye’de hem de Avrupa’da 3 yıl sahne alan Alper Kul, hem de ilk kez sahnelenen AUT adlı oyunla da ‘Yılın Yazarı’ ödülünü kazanmıştır.

Bu güne kadar 5’er Beşer, İnsanlar Alemi benzer biçimde yapımlarda yer edinen başarıya ulaşmış oyuncu Alper Kul, Muhteşem Yüzyıl, Moskova’nın Şifresi: Temel, Barcelona’nın Şifresi: Temel, Sümela’nın Şifresi: Temel benzer biçimde oldukca sayıda mühim projelerde de rol oynamıştır.

Aziz Aslan

Aziz Aslan

Aziz Aslan, 7 Mayıs 1981’de İstanbul’da dünyaya geldi. Orta öğretim eğitimini Çatalca Lisesi’nde tamamlayan Aziz Aslan, yüksek öğretimini Ankara Üniversitesi’nin Edebiyat Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Kısmı’nü tamamlayarak tamamlamıştır. Sonrasında oyunculuk eğitimi almak isteyen Aziz Aslan, Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Kısmı’ne girmiş ve burada yüksek lisansını tamamlamıştır.

Modern Drama Derneği ile beraber Zeytinburnu Belediyesi’nde düzenlenen yaratıcı drama ve tiyatro derslerine katılan başarıya ulaşmış oyuncu 2000 senesinde Tiyatro Yol ile Tiyatro Bahane’de hem oyuncu hem de yaratıcı drama eğitmeni görevini üstlenmiştir. Oldukca sayıda oyunda yer edinen ve bunların yanı sıra Kılçık Çocuk Tiyatrosu’nda da oyunculuk ve organizasyonlardan görevli olan Aziz Aslan, çocuklar için hususi oyunlar ve TV programı skeçleri hazırlamıştır.

Eyvah Eyvah 3, Olur Olur, Dedemin Fişi benzer biçimde filmlerde de boy gösteren Aziz Aslan, şimdilerde Güldür Güldür ekibinin kadrosunda yer almıştır.

Berkay Tulumbacı

Berkay Tulumbacı

8 Haziran 1991’de Lofkoşa’da doğan Berkay Tulumbacı, yüksek öğretim eğitimini Eskikent Anadolu Üniversitesi’nin Devlet Konservatuvarı Tiyatro Kısmı’nde tamamlamıştır. Oldukca sayıda projede yer edinen Tulumbacı, Kara Ekmek, Ateş Böceği, Kocaman Ailem benzer biçimde yapımlarda rolleri bulunmaktadır.

Burak Topaloğlu

Burak Topaloğlu

4 Ocak 1988’de İstanbul’da doğan Burak Topaloğlu, Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Kısmı mezunudur. Mezun olduktan sonrasında amatör olarak tiyatro oyunculuğu meydana getiren Topaloğlu, Avcılar Belediye’ne ilişkin tiyatroda sahne almıştır. Daha sonrasında Akkaş Tiyatrosu ile beraber Beylicium adlı bir AVM’de sahne alan Burak Topaloğlu, Büyükçekmece Belediye Tiyatrosu’nda da yönetmen asistanı olarak göreve getirilmiştir.

Borç Harç, Cici Babam, Kocan Kadar Konuş, Kocan Kadar Konuş: Diriliş, Sabit Kanca benzer biçimde yapımlarda oynayan başarıya ulaşmış oyuncu şimdilerde Show Tv ekranlarında gösterilen ‘Güldür Güldür’ adlı programın kadrosunda bulunmaktadır.

Dağhan Külegeç 

Dağhan Külegeç

18 Ekim 1978 tarihinde İstanbul’da doğan Dağhan Külegeç’in anası yazar ve oyuncu Ayşe Erbulak’tır. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’ni bitiren Külegeç, mezun olduktan sonrasında oyuncu olmaya karar verir ve kameraların karşısına ‘Baba Bana Reyting Al’ adlı TV dizisi ile geçer. reklam filmlerinde de boy gösteren Dağhan Külegeç, oyunculuk kariyerinin yanı sıra montaj ekibi, destek yönetmen, reji asistanı, yönetmen asistanı olarak da görevlerde bulunmuştur.

Dağhan Külegeç’in rol almış olduğu yapımlar ise sırasıyla Aslı ile Kerem, Lise Defteri, Hırsız Polis, Fatih, Kiraz Mevsimi’dir. Başarılı oyuncunun en mühim çıkışı ‘Kavak Yelleri’ adlı dizideki Efe Kaygısız karakteridir.

Doğa Rutkay Aziz

Doğa Rutkay Aziz

30 Ekim 1978’de Nuran ve Rutkay çiftinin evlatları olarak Ankara’da dünyaya gelen Doğa Rutkay Aziz, yüksek öğretim eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nin Devlet Konservatuvarı Tiyatro Kısmı’nde tamamlamıştır.

Oyunculuğa tiyatro sahnelerinin tozunu yutarak başlamış olan Doğa Rutkay Aziz, 27 Numara, Terk, Averaj Takımı benzer biçimde farkı oyunlarda rol almıştır. Sonrasında sunuculuk yaparak devam eden başarı oyuncu KanalTürk’te gösterilen ‘Doğayla Gece Yarısı’ adlı söyleşi programını da başarıyla tamamlamıştır.

1998de ‘Çiçeği Büyütmek’ adlı fil ile beyaz perde hayatına geçen güzel oyuncu, 1999 senesinde Çağan Irmak’ın ‘Günaydın İstanbul Kardeş’ adlı dizisinde rol almıştır. Çeşitli reklamlarda da boy gösteren güzel oyuncu 3 Eylül 2014 tarihinde de televizyoncu Kerimcan Kamal ile evliliğe ilk adımını atmıştır.

Ecem Erkek

Ecem Erkek

24 Haziran 1989’da Ankara’da dünyaya gelen Ecem Erkek, ortaöğrenimini Ankara Ömer Seyfettin Lisesi’nde tamamladı. Liseyi bitirdikten sonrasında oyuncu olmaya kabul eden Ecem Erkek, 2007 ile 2008 yılları aralığında Mamak Belediyesi’ne ilişkin konservatuvarda tiyatro eğitimi almıştır.

2008’de Hacettepe Üniversitesi Türkçe Topluluğu’na giren ve burada diksiyon eğitimi alan Ecem Erkek 2009 senesinde itibaren Ankara Sanat Tiyatrosu’nda kursiyerliğe adım atmıştır. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Anasanat Dalı’nı kazanan başarıya ulaşmış oyuncu 2015 senesinde başarıyla mezun olduktan sonrasında 2017 senesinde ‘Hayat Sırları’ adlı TV dizisiyle kameraların karşısına geçmiştir.

Mahir İpek

Mahir İpek

Mahir İpek, 22 Ocak 1972’de Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde dünyaya gelmiştir. Âşık İsmail İpek’in oğlu olarak malum Mahir İpek, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Kısmı’nde yüksek öğrenimini tamamlamıştır.

1998’de oyuncu Veda Yurtsever ile evlenen Mahir İpek, evliliğini23 Aralık 2018 tarihinde sonlandırmıştır.

Oldukca sayıda dizi, film ve tiyatro oyunlarında rol alan ve ekranlarında sevilen yüzü haline gelen başarıya ulaşmış oyuncu Geniş Aile, Seksenler, Kınalı Kar, Hayat Bilgisi, Serseri Serseri, Zengin Kız Fakir Oğlan benzer biçimde yapımlarda da yer almıştır.

Meltem Yılmazkaya 

Meltem Yılmazkaya

27 Kasım 1984’de İstanbul’da doğan Meltem Yılmazkaya, 6 yaşlarındayken oyunculukla yakından ilgisinde dolayı çeşitli tiyatro kurslarına iştirak etmiştir. 13 yaşlarında da animatör olarak çalışan Yılmazkaya, animatörlükte kazanılmış olduğu parayla tiyatro eğitimi almış ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde 2 yıl kalmıştır.

Burslu olarak Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Kısmı’nü bitiren Meltem Yılmazkay, birkaç sanat okulunda da yaratıcı drama dersleri vermiştir. 2009 senesinde ‘Aile Saadeti’ adlı dizi ile kameraların karşısına geçen Yılmazkaya, burada Fitnat karakterine yaşam vermiştir.

Meltem Yılmazkaya ek olarak, Benim Annem Bir Melek, Şen Yuva, Aşkın Halleri, Aldırma Gönül benzer biçimde yapımlarda da yer almıştır.

Onur Buldu

Onur Buldu

Onur Buldu, 4 Ağustos 1982’de İzmir’in Bergama ilçesinde dünyaya gelmiştir. Babası öğretmen, anası hemşire olan Onur Buldu, Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Kısmı’nü bitirmiş ve sonrasında İzmir Devlet Tiyatrosu’na geçerek bir dönem sahne almıştır.

Tiyatroda Keşanlı Ali Destanı adlı oyunla seyircinin büyük takdirini kazanan Onur Buldu, daha sonraları TV oyunculuğuna yönelmiş ve Avrupa Yakası adlı TV dizisinde yer almıştır. Usta oyuncu Metin Akpınar ile beraber Papatyam adlı dizide de oynayan Buldu, Eyvah Eyvah 3, Berlin Kaplanı, Yalancı Romantik benzer biçimde yapımlarda da oynamıştır.

Ünal Yeter 

Ünal Yeter

2 Haziran 1977’de Samsun’da doğan Ünal Yeter, Atatürk Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Oyunculuk Kısmı mezunudur. Üniversitedeyken oldukca fazla tiyatro oyununda yer edinen Yeter, ilk kamera deneyimini 2007 senesinde ‘Hakkını Helal Et’adlı bir TV dizisinde yaşamıştır. Ünal Yeter’in en mühim çıkışı 2009’daki ‘Aile Reisi’ disinin Mesut karakteriye olurken Yeter daha sonraları Türk Malı, Türk’ün Uzayla İmtihanı, Nuri, Muhteşem Yüzyıl, Galip Derviş, Geym Of Bizans benzer biçimde yapımlarda da yer almıştır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş