Yaşam

Günlük burç yorumları 16 Haziran Perşembe 2022 | Yengeçler, mükemmelliyetçilik ayağınıza bağ! Aslanlar, bu yaz sizin yazınız!

Günlük burç 16 Haziran 2022 Perşembe yorumları meraklıları tarafında araştırılmaya devam ediyor. Bugün burçlar bizlere neler söylüyor. Hangi burcu neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Akrep, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını bugün neler bekliyor?

Günlük burç yorumlarına bakılırsa 16 Haziran 2022 gününde bizi nelerin beklediğini, Aşk, iş para mevzularında hangi burçların bugün daha talihli olacağını siz kıymetli okuyucularımıza sunuyoruz. Burçlar hakkında merak ettikleriniz ve günlük burç yorumlarına haberimizden ulaşabilirsiniz..

GÜNLÜK KOÇ BURCU YORUMLARI 16 HAZİRAN 2022 PERŞEMBE

Sevgili Koç; bu perşembe gününde hayata karşı bakış açını tümüyle değişiklik yapma vaktin geldi. Yazın gelmesiyle enerji dolmanın yanı sıra yükselen etkinizden dolayı çoğunlukla depresif modda da günü tamamlayabilirsiniz. Kafanızda bu yaz benim yazım parolasıyla yola çıkmış olsanız da bir taraftan da işinize olan sağdıklığınız sizi tam olarak keyif alacağınız her şeyden birazcık kısıtlıyor benzer biçimde duruyor. Her yeni gün karşına çıkabilecek her yeni bir fırsatı da bununla beraber getiriyor. Yine de ümitli olmakta yarar var.

bo-003.jpg

GÜNLÜK BOĞA BURCU YORUMLARI 16 HAZİRAN 2022 PERŞEMBE

Sevgili Boğa; bu perşembe gününde sürprizler sizi bekliyor. Ailenizin isteklerinize olan bakış açısının değiştiğini görmek sizin için başlı başına büyük bir sürpriz olacak benzer biçimde duruyor. Arkadaş çevrenizde ise köklü bir değişikliğe asla istemeseniz de gideceksiniz benzer biçimde duruyor. Aşk hayatınız ve hayatınızdaki hususi kişiyle aranızda bazı çalkantılar yaşanabilir, alttan almak ilişki kurtarmış olur!

ik-003.jpg

GÜNLÜK İKİZLER BURCU YORUMLARI 16 HAZİRAN 2022 PERŞEMBE

Sevgili İkizler; bu perşembe gününde öteki günlere bakılırsa keyifsel olarak ruh haliniz yerlerde seyredecek. Her yeni yıl insana yeni farkındalıklar kazandırır. Yükselen burcunuza bağlı değişkenlik gösterecek bu mevzuda varoluşsal sancılar içine girebilirsiniz ve bu sizi ne yazık ki hiçte memnun etmeyecek benzer biçimde görünüyor. Tabi her mevzuda olduğu benzer biçimde bu mevzuda da tüm olumsuzluklara yaklaşım şeklinizle doğru orantılı olarak geri dönüşler alacaksınız.

Günlük burç yorumları 6 Haziran Cumartesi 2020

GÜNLÜK YENGEÇ BURCU YORUMLARI 16 HAZİRAN 2022 PERŞEMBE

Sevgili Yengeç;  bu perşembe günü artık geleceğe dönük uzun planlar yaptığınızın aslına bakarsak yalnız zamana bırakmak bulunduğunu farkedeceksiniz. Yani devreye mükemmelliyetçiliğinizin sizi hedeflerinize yetişme mevzusunda büyük bir engel bulunduğunu görmüş olacaksınız. Artık bu büyük farkındalık size büyük bir adım attırabilir. Kendi yapacaklarınızdan korkabilir yada büyük bir coşku duyabilirsiniz.

Günlük burç yorumları 6 Haziran Cumartesi 2020

GÜNLÜK ASLAN BURCU YORUMLARI 16 HAZİRAN 2022 PERŞEMBE

Sevgili Aslan; bu perşembe ve önümüzdeki yakın tarihlerde yaşam merkezinizde yalnız iş olacak. Son aşama keyifli bir yapınız varken ve bu sizi aslına bakarsak oldukca mutlu ederken, artık kariyer basamaklarını üçer beşer çıkmanızla bir taraftan da çalışmanın sizi daha oldukca mutlu ettiğini görmüş olacaksınız. Sevdiğiniz işi yapmak size çalışmak benzer biçimde değil kendi isteğinizle başlamış bir hobi benzer biçimde görünecek. Bu doğrultuda hem iş hem dinlence seçimi projelere dahi girişebilmeniz söz mevzusu olabilir.

bas-001.jpg

GÜNLÜK BAŞAK BURCU YORUMLARI 16 HAZİRAN 2022 PERŞEMBE

Sevgili Başak: Bu perşembe, hayallerinizi gerçekleştirmenizin tam zamanı! Hiçbir şeyin size engel olmasına müsaade etmemelisiniz. Birisiyle yoğun bir münakaşaya girmeniz olası. Kendinizi ifade etme mevzusunda bir ekip sıkıntılar yaşayabilirsiniz sadece sakinliği elden bırakmamaya çaba gösterin. aksi halde münakaşa gereğinde fazla büyüyebilir. Ayrıca tepkisel yaklaşımlarınızı bir kenara bırakmalı ve daha anlaşılabilir adımlar atmaya itina göstermelisiniz. Hata yapmaktan kaçındığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Günlük burç yorumları 6 Haziran Cumartesi 2020

GÜNLÜK TERAZİ BURCU YORUMLARI 16 HAZİRAN 2022 PERŞEMBE

Sevgili Terazi; Ruhsal enerjinizin oldukça güçlü olduğu bir perşembe günü geçireceksiniz. İçinizden geçirdiğinizin gerçekleşeceği, olağanüstü bigün olacak. Deneyimleriniz yardımıyla talihli hissedeceksiniz. Geçmişte sizi üzen kim var ise karşılığını aldığını görmüş olacaksınız. Ancak bu sizi mutlu değil aksine buruk hissettirecek. Eğer birlikteliğiniz var ise partnerinizle oldukça keyifli anlamış olur yaşayacağınız bigün olacak. Yalnızsanız, ruh eşinizle karşılaşabilirsiniz. Kimseye karşı, tanımadan önyargılı davranmamaya çalışmalısınız. 

Günlük burç yorumları 6 Haziran Cumartesi 2020

GÜNLÜK AKREP BURCU YORUMLARI 16 HAZİRAN 2022 PERŞEMBE

Sevgili Akrep; Sakin ve anlayışlı olmanız ihtiyaç duyulan bir perşembe günü geçireceksiniz. Davranışlarınız mevzusunda dikkatli olursanız herhangi bir mesele yaşamayacağınızı bilmelisiniz. Dengeleri lehinize çevirmeniz gerekiyor. Aşk hayatınızda küçücük gerginlikler yaşasanız da üstesinden gelemeyeceğiniz bir durum olmayacak. Problemlerin son bulması için ne gerekiyorsa yapmalısınız. İş arkadaşlarınızla düşünce ayrılıklarına düşebilirsiniz. Kişisel sınırlarınıza uygun adımlar atın. 

Günlük burç yorumları 6 Haziran Cumartesi 2020

GÜNLÜK YAY BURCU YORUMLARI 16 HAZİRAN 2022 PERŞEMBE

Sevgili Yay; Bu perşembe ev ve aile hayatınızda kendinizi oldukca daha güvende hissedeceksiniz. Sahip olduklarınızın değerinin farkına varacağınız bir gündesiniz. Sevdiğiniz insanlarla tesadüfi karşılaşmaların yaşanacağı bir gündesiniz. Keyif alacağınız anlamış olur yaşayacaksınız. Tavırlarınızı değişiklik yapmak istiyorsunuz sadece bunun o denli da kolay olamayacağını biliyorsunuz ki. Kendinizi iyi mi mutlu hissediyorsunuz o şekilde devam etmeye çalışmalısınız.

og-001.jpg

GÜNLÜK OĞLAK BURCU YORUMLARI 16 HAZİRAN 2022 PERŞEMBE

Sevgili Oğlak; Bu perşembe, kibar ve sempatik tavırlarınızla dikkat çekeceksiniz. Etrafınızdaki kişilere uyum sağlama mevzusunda herhangi bir mesele yaşamayacaksınız. Hayattan keyif aldığınızı hissedeceğiniz bigün olacak. Kişisel zevklerinizi yerine getirme açısından kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Gerekli olanları yerine getirdiğiniz sürece günü herhangi bir mesele yaşanmadan tamamlama şansına da haiz olacaksınız. Aşk hayatınızdaki sorunlarınızı abartmamanız gerekiyor. Ufak detaylara takılı kalmamanız gerekiyor.

Günlük burç yorumları 6 Haziran Cumartesi 2020

GÜNLÜK KOVA BURCU YORUMLARI 16 HAZİRAN 2022 PERŞEMBE

Sevgili Kova; Bu pazartesi, tutumlu davranışlar sergilemek isteyeceksiniz. Hareket etme noktasında herhangi bir engelleme ile karşılaşmayacaksınız. İçsel olarak pozitif duygular yaşanmaya başlamış olacak. Yaklaşımlarınızı doğru belirlediğiniz sürece sizin açınızdan mesele yaşanmayacaktır. Siz, gün içinde elinizden geldiği kadar dikkatli olmaya çalışmalısınız. Değişmekten korkmamalısınız. Bakış açınızı değiştirmeyi başardığınız sürece kendinizi oldukca daha iyi hissedeceksiniz.

Günlük burç yorumları 6 Haziran Cumartesi 2020

GÜNLÜK BALIK BURCU YORUMLARI 16 HAZİRAN 2022 PERŞEMBE

Sevgili Balık; Bu perşembe çevrenizle olan iletişiminize dikkat etmeniz gerekiyor. Olumsuzluklar sizi zorlayacak olsa da üstesinden gelebileceğinizi bilmelisiniz. Kendinizi uykusuz ve bitkin hissedeceğiniz bir günde olsanız da akşam saatlerine doğru enerjiniz yerine gelecek. Ayrıca harcamalarınızı dengede tutmanız ihtiyaç duyulan bigün. Kendinizi sıkıntıya sokacak bir hamlede bulunmamanız gerekiyor.

Günlük burç yorumları 6 Haziran Cumartesi 2020

 

YÜKSELEN BURÇ HESAPLAMA NASIL YAPILIR?

Yükselen burç tablosu nedir? Yükselen burç tablosu ne işe yarar? Yükselen burç tablosu oldukca fazla efor sarf etmeden yükselen burcunuzu bulmanızı sağlayacak bir tablodur. Tabla aracılığı ile doğduğunuz tarih ve doğduğunuz saati de kullanarak rahatça yükselen burcunuzu bulmanızı elde eden yükselen burç tablonuz, size yükselen burcunuzun hangi burç olduğu bilgisini verir. Yükselen burcu hesaplamalarında dikkat edilemeyen şeyler bir çok süre oluyor dolayısı ile bireyler yükselen burçlarını yanlış hesaplıyorlar. Yükselen burç tablosu yardımıyla bireyler yanlış hesaplama risklerini yok ederek direkt olarak yükselen burçlarını öğrenebilmektedir. Peki bu dikkat edilmeyen ve yükselen burcu yanlış hesaplayabilmenize yol açabilecek durumlar nedir? Bunlardan bir tanesi yaz saati uygulamasıdır. Eğer doğduğunuz dönemde yaz ve kış saati uygulamaları başladı ise,ve eğer siz bu saat dilimlerinin değişikliğinden dolayı doğum saatinizde oluşan farklılıkları hesaba katmadan doğum saatinizi kaydetmiş iseniz, yüksek küçük bir ihtimal ile yükselen burcunuzu da yanlış hesaplayacaksınız anlama gelir. Bir öteki ehemmiyet vermeniz ihtiyaç duyulan şey ise yükselen burç da hangi konumda doğduğunuzda mühim olduğudur. Yükselen burcunuz, doğduğunuz dönemde hangi burç ufuktan yükseliyordu, işte buna bakılarak yükselen burç hesaplanır. Dünya yuvarlak olduğundan dolayı ise doğduğunuz konuma bakılırsa ufuktan hangi burcun yükseldiği bilgisi de değişmektedir.

Günlük burç yorumları 6 Haziran Cumartesi 2020

İLİŞKİLERDE BURÇ UYUMU

Astroloji meraklıların en oldukca aradıkları konuların başlangıcında gelen ise ilişkilerde hangi burçların uyumlu olduğu yönünde. Peki hangi burçlar birbiriyle uyumlu? Akrep burcu ile ilişki yürütülebilir mi? Hangi burç ilişkide daha baskın karakterdir? İşte merak ettiğiniz soruların cevabı..

Sevdiğiniz Koç burcu ise, karşınızda beklemeyi sevmeyen, istediğini almak için tüm enerjisiyle savaşan ve sizin de bu şekilde olduğunuzu varsayarak, size oldukca danışmadan beklemeden hareket eden sabırsız bir model vardır. Spor yapmayı hareket halinde olmayı yeni şeyler denemeyi canı ne istiyorsa onu yapmayı isteyen dinamik biri… o yüzden ona kendinizi ifade etmeli, neyi isteyip istemediğinizi söylemelisiniz. Onun durup sizin neyi arzuladığınızı anlamasını beklemeyin. Onu yavaşlatacak şeyleri sevmediğini hatırlayarak, onun hızına temposuna enerjisine uyum sağlamaya çalışın. Eğer sizin de burcunuz Koç, Aslan, Yay, İkizler, Kova ise ona uyum sağlamanız daha kolay olacaktır. Fakat Yengeç, Terazi ve Oğlak burcu iseniz birbirinizle çatıştığınız ve size oldukca şey öğreten hem de geliştiren ve tamamlayan bir ilişkiniz olabilir. En sıkıntılı deneyimi balık, akrep, başak ve boğa burçları yaşayabilir. Onlara oldukca yabancı gelen, konfor alanlarını ve düzenlerini bozan bu enerjiyi idrak etmek ve ilişkilerini sürdürebilmek için; karşıdaki insanoğlunun farklılıklarına saygı göstermeyi öğrenmeliler.

Sevdiğiniz Boğa burcu ise, yemesine içmesine keyfine rahatına düşkün sakin bir model vardır karşınızda. Sevdikleriyle temas halinde olmaktan, dokunulmaktan dokunmaktan hoşlanır. Onu mutlu eden şey; yanında olmaktan rahatlık ve keyif alınmış olduğu insanlarla süre geçirmektir. Onu strese sokan, yitirme korkusunu tetikleyen; ilişkiler, heyecanlar, arayışlar, riskler içinde olmaz. Sosyalleşmek ya da yeni bölgeler görmek için değil tabiatın ve yaşamın keyfine varmak, sezmek için gezer dolaşır. Sosyal medyayı kullanmaktan kaçınır bu sebeple huzurunu bozacak insan ve olaylardan uzak durmayı tercih eder. Keyfine düşkünlüğü ve direnmesi meşhurdur. Eğer sizin de burcunuz Boğa, Başak, Oğlak, Yengeç, Balık, Terazi ise ona uyum sağlamanız daha kolay olacaktır. Fakat Aslan, Akrep ve Kova burcu iseniz birbirinizle çatıştığınız ve size oldukca şey öğreten hem de geliştiren ve tamamlayan bir ilişkiniz olabilir. En sıkıntılı deneyimi ikizler, koç, yay burçları yaşayabilir. Onlara oldukca yabancı gelen, konfor alanlarını ve düzenlerini bozan bu enerjiyi idrak etmek ve ilişkilerini sürdürebilmek için; karşıdaki insanoğlunun farklılıklarına saygı göstermeyi öğrenmeliler.

Sevdiğiniz İkizler burcu ise, tatlı dilli esprili meraklı sohbeti asla bitmeyen bir modelle birliktesiniz. Hem zihni hem de bedeni hareketi dinamizmi sever, yeni şeyler öğrenmek araştırmak bilmek konuşmak anlatmak en büyük hobisidir. Yüksek ihtimalle İyi bir dinleyici olmadığından sizin ne demek istediğinizi anlamakta zorlanabilir, pes etmeyin odaklanın göz teması kurun ve lafınızı yeniden edin. Yorulmak bilmediğinden onu yavaşlatan tekrara düşüren bir ilişki arkadaşlık onu sıkabilir. Aktif ve oldukca yönlüdür, oldukca sayıda kişiyle temas halinde olmayı arzular. Sosyal medyada aktiftir, telefonu ve kitabı elinden düşmez. Arkadaşlarıyla görüşmesini engellemeye çalışmak, ona yasaklar koymaya çalışmak büyük bir hata olur. Eğer sizin de burcunuz ikizler, Terazi, Kova, Aslan, Koç ise ona uyum sağlamanız daha kolay olacaktır. Fakat Yay, Başak ve Balık burcu iseniz birbirinizle çatıştığınız ve size oldukca şey öğreten hem de geliştiren ve tamamlayan bir ilişkiniz olabilir. En sıkıntılı deneyimi Boğa, Yengeç, Akrep ve Oğlak burçları yaşayabilir. Onlara oldukca yabancı gelen, konfor alanlarını ve düzenlerini bozan bu enerjiyi idrak etmek ve ilişkilerini sürdürebilmek için; karşıdaki insanoğlunun farklılıklarına saygı göstermeyi öğrenmeliler.

Sevdiğiniz Yengeç burcu ise, halinizden anlayan sizi düşünen incitmekten kaçınan yanınızda iken kendini güvende hisseden ve en çok da fazla sizinle bu yüzden birlikte olan biriyle birliktesinizdir. “İyi günde kötü günde” teması yengeçler için hala geçerliliğini korumaktadır, şüpheniz olmasın. Fakat sizden aynı oranda ilgi, itimat, sevgi ve şefkat bekler, düşünüldüğünü bilmek ister. Ona hususi hediyeler, ufak ayrıntılar, sevgi sözleri bekler. Bu ayrıntıları atlarsanız, onu sevdiğinizi belli etmezseniz; kabuğuna kapanıp sizden uzaklaşır, ilişkiden kendini çekebilir. Ta ki siz gelip durumun bilincinde olduğunuzu belli edip lüzumlu ayarlamaları yapana kadar. Eğer sizin de burcunuz Yengeç, Balık, Akrep, Başak, Boğa ise ona uyum sağlamanız daha kolay olacaktır. Fakat Terazi, Oğlak, Koç burcu iseniz birbirinizle çatıştığınız ve size oldukca şey öğreten hem de geliştiren ve tamamlayan bir ilişkiniz olabilir. En sıkıntılı deneyimi ikizler, aslan, yay, kova burçları yaşayabilir. Onlara oldukca yabancı gelen, konfor alanlarını ve düzenlerini bozan bu enerjiyi idrak etmek ve ilişkilerini sürdürebilmek için; karşıdaki insanoğlunun farklılıklarına saygı göstermeyi öğrenmeliler.

Sevdiğiniz Aslan burcu ise, acaba onu ne mutlu eder? ya da neyden hoşlanır? diye düşünmenize detaylı araştırma yapmanıza gerek yok.  Aslan aslına bakarsan kendini belli eder. Samimi içten eğlenmeyi ve yaşamayı bilen, canınıza can katan, önder bir kişilik ile birliktesiniz. Ona karşı dürüst olun, dolambaçlı yollar kullanmayın. Onun egosunu ve özgüvenini pozitif yönde destekleyecek davranışlarda bulunun. Sık sık göz teması kurun, dikkatinizin onda bulunduğunu hissettirin. Eğer eleştirecekseniz ilkin iyi taraflarından başlayın, sonrasında sadede gelin. Sizi mutlu eden ve mühim olan mevzular her ne ise, ona detaylıca anlatın ki sizi kendi benzer biçimde sanıp istediklerinin peşinden sürüklemeye kalkmasın. Eğer sizin de burcunuz Koç, Aslan, Yay, Terazi, İkizler ise ona uyum sağlamanız daha kolay olacaktır. Fakat Akrep, Kova ve Boğa burcu iseniz birbirinizle çatıştığınız ve size oldukca şey öğreten hem de geliştiren ve tamamlayan bir ilişkiniz olabilir. En sıkıntılı deneyimi yengeç, başak, oğlak ve balık burçları yaşayabilir. Onlara oldukca yabancı gelen, konfor alanlarını ve düzenlerini bozan bu enerjiyi idrak etmek ve ilişkilerini sürdürebilmek için; karşıdaki insanoğlunun farklılıklarına saygı göstermeyi öğrenmeliler.

Sevdiğiniz Başak burcu ise, size her an desteğe desteğe ve bakıma hazır bir modelle birliktesiniz. Sizin geliştiren iyileştiren var ise aksayan mesele çıkaran işlerinizi-ilişkilerinizi onarmak için tavsiyeler vermeye çok isteyen bir sevgili. Gözlem ve algı kabiliyeti devasa yükseklikte, ergonomik, yeri ulaştığında de bir “geyşa”. Onu en oldukca iğreti eden, sizden uzaklaştıran şey önerilerini dikkate almamanız olacaktır. Ayrıca uzun süre bir mevzuda karar alamayan, net olamayan belirsiz durum ve ilişkiler onu yorar. Ona karşı net olun, evetlerinizi ve hayırlarınızı detaylı anlatın ki sizin adınıza düşünüp durmasına gerek kalmasın. Günü birlik, yüzeysel, itimat vermeyen ilişkiler kurmaya yanaşmaz, ihmal etmeyin. Eğer sizin de burcunuz Boğa, Başak, Oğlak, Yengeç, Akrep ise ona uyum sağlamanız daha kolay olacaktır. Fakat Yay, Balık ve İkizler burcu iseniz birbirinizle çatıştığınız ve size oldukca şey öğreten hem de geliştiren ve tamamlayan bir ilişkiniz olabilir. En sıkıntılı deneyimi Aslan, Terazi, Koç ve Kova burçları yaşayabilir. Onlara oldukca yabancı gelen, konfor alanlarını ve düzenlerini bozan bu enerjiyi idrak etmek ve ilişkilerini sürdürebilmek için; karşıdaki insanoğlunun farklılıklarına saygı göstermeyi öğrenmeliler.

Sevdiğiniz Terazi burcu ise oldukça zarif, hem sizin hem de çevresindeki öteki insanların isteklerine ve seçimlerine karşı oldukça duyarlı biriyle birliktesinizdir. Onun için oldukca rahatsız edici olmadıkça yaptığınız programa ve akışa uyar, mesele çıkarmaz. Daha oldukca sorun çözen, orta yolu bulmaya çalışan biridir. Etrafını güzelleştirmeye bayılır, bunu müzikle sözle edebiyatla moda yada sanatla yapıyor olabilir. En büyük sıkıntısı, huzurunun kısaca içindeki duyarlı dengenin bozulmasıdır. İdare eden görmezden gelen pek belli etmeyen bir yanı vardır. Dikkat edin, eğer bu moda kayarsa bilin ki bu sorun bir yerden patlak verecek, büyük olasılıkla önemsiz bir mevzudan. Onun, size verdiği öncelik ve ilgi kadar sizde ona vermeyi dikkatsizlik etmeyin. “Fark etmez, sorun yok, olsun, sen nasıl istersen” ifadelerini dikkatli okuyun, bir ihtimal fark ediyordur. Eğer sizin de burcunuz ikizler, Terazi, Kova, Aslan, Yay, Boğa ise ona uyum sağlamanız daha kolay olacaktır. Fakat Koç, Yengeç ve Oğlak burcu iseniz birbirinizle çatıştığınız ve size oldukca şey öğreten hem de geliştiren ve tamamlayan bir ilişkiniz olabilir. En sıkıntılı deneyimi Akrep, Başak, Balık burçları yaşayabilir. Onlara oldukca yabancı gelen, konfor alanlarını ve düzenlerini bozan bu enerjiyi idrak etmek ve ilişkilerini sürdürebilmek için; karşıdaki insanoğlunun farklılıklarına saygı göstermeyi öğrenmeliler.

Sevdiğiniz Akrep burcu ise, sizi baştan aşağıya taramış, pozitif negatif özelliklerinizi, kuvvetli zayıf yanlarınızı hafızaya almış biriyle birliktesiniz. Onu kandırmanızın, yüzeysel davranmanızın, dikkat edeyimde açığımı yakalamasın uğraşlarının bir faydası yok! Dürüst olun. Eğer seviyorsanız korkmayın ondan J zira akrep oldukca vefalı sadık duyarlı elinde avucunda ne var ise veren bir modeldir. Ancak kandırılmaya ve kullanılmaya gelemez. Akreple yaşanmış olan tutkulu ve samimi bir aşk, öfkeli bir ilişkiye güç savaşına dönüşebilir ve akrep kaybetmeyi asla sevmez. Sizinle beraberse onun yaşamına kattıklarınızın kıymetini biliyordur. Ama bir akrep’e karşı da kuvvetli durmayı, sınırlarınızı çizmeyi, nerde başlayıp nerde bittiğinizi de göstermeniz lazım. Ondan ayrı program yapabilir misiniz?, gün içinde yaşadığınız şeyleri detaylı anlatmadan geçebilir misiniz? pek güvenli değilim, ilkin bir konuşun derim. Eğer sizin de burcunuz Yengeç, Balık, Akrep, Başak, Oğlak ise ona uyum sağlamanız daha kolay olacaktır. Fakat Boğa, Kova ve Aslan burcu iseniz birbirinizle çatıştığınız ve size oldukca şey öğreten hem de geliştiren ve tamamlayan bir ilişkiniz olabilir. En sıkıntılı deneyimi Terazi, Yay, Koç ve İkizler burçları yaşayabilir. Onlara oldukca yabancı gelen, konfor alanlarını ve düzenlerini bozan bu enerjiyi idrak etmek ve ilişkilerini sürdürebilmek için; karşıdaki insanoğlunun farklılıklarına saygı göstermeyi öğrenmeliler.

Sevdiğiniz Yay burcu ise, deli dolu ağız dolusu gülen kıpır kıpır bir modelle birliktesiniz. O hayata nerden bakılması icap ettiğini iyi bilir, vizyonerdir. Yaşamın ve insanların Güzel taraflarını görür, farklıdır. Ona bakılırsa gezecek görecek yaşanacak öğrenilecek konuşup tartışılacak deneyim edilecek oldukca şey vardır yaşamda. O yüzden bu şekilde bir modeli sınırlamaya kalkmayın, çabanız boşuna olur. Onunla beraber yaşamadan keyif almayı öğrenin. Acil durumlarda dikkatini çekmek ve onu uyarmak için; merakını uyandıran ifadeler kullanın. Öğrenmeye ve yeni uğraşlar hobiler edinmeye açık olduğunuzu gösterin. Bu sebeple o, hareketli dopdolu bir yaşam arayışındadır. Eğer sizin de burcunuz Koç, Aslan, Yay, Terazi, Kova ise ona uyum sağlamanız daha kolay olacaktır. Fakat İkizler, Balık ve Başak burcu iseniz birbirinizle çatıştığınız ve size oldukca şey öğreten hem de geliştiren ve tamamlayan bir ilişkiniz olabilir. En sıkıntılı deneyimi Akrep, Oğlak, Yengeç ve Boğa burçları yaşayabilir. Onlara oldukca yabancı gelen, konfor alanlarını ve düzenlerini bozan bu enerjiyi idrak etmek ve ilişkilerini sürdürebilmek için; karşıdaki insanoğlunun farklılıklarına saygı göstermeyi öğrenmeliler.

Sevdiğiniz Oğlak burcu ise, yalnız kendinin değil yaşamın da sorumluluğunu sırtlanmış giden bir modelle birliktesiniz. Ona bakılırsa yaşamak oldukca ciddi bir iştir, sevmek de o şekilde! Yaşam modeline, aile terbiyesine uyumlu olmayan biriyle birlikte olmaktan kaçınacaktır. Tek gecelik ilişkiler, emek harcamadan kurulmuş bağlar ona samimi gelmez. Onun önceliklerine ve alın terine saygı göstermeniz, onu ciddiye almanız oldukca mühim. Kendini güvende sezmek ve ayaklarını yere sağlam basmak isteyen bu modelin itimatını ve takdirini kazanırsanız, onun hayatla dalga geçen keyifli yanıyla da karşılaşabilirsiniz. Zorlukları birlikte aşacağınız bir yol arkadaşı da kazanmış olmuş olursunuz. Eğer sizin de burcunuz Boğa, Başak, Oğlak, Akrep ve Balık ise ona uyum sağlamanız daha kolay olacaktır. Fakat Koç, Yengeç ve Terazi burcu iseniz birbirinizle çatıştığınız ve size oldukca şey öğreten hem de geliştiren ve tamamlayan bir ilişkiniz olabilir. En sıkıntılı deneyimi Yay, Kova, İkizler ve Aslan burçları yaşayabilir. Onlara oldukca yabancı gelen, konfor alanlarını ve düzenlerini bozan bu enerjiyi idrak etmek ve ilişkilerini sürdürebilmek için; karşıdaki insanoğlunun farklılıklarına saygı göstermeyi öğrenmeliler.

Günlük burç yorumları 6 Haziran Cumartesi 2020

Sevdiğiniz Kova burcu ise, hayatta kendi merkezini belirlemiş,  “evet ve hayırları” net olan fakat bir o denli da diğerlerine karşı hoşgörülü ve anlayışlı bir modelle birliktesiniz. Her mevzuda konuşabilen, hep beraberce süre geçirebilen, hümanist, keyifli, keyifli, muzip biridir kova burcu. Onun için bir ilişkide arkadaşlık dostluk oldukca önemlidir. Arkadaşça ve özgür bir yaklaşım sergileyen, birbirlerinin tercihlerine saygı gösteren ve yeniliğe açık bir ilişkide mutlu olabilir sadece. Kendi başına ayakta durmak temasını oldukca önemser, bağımlı devamlı iç içe dip dibe “sensiz yapamam” ilişki modellerini sevmez. Aşkta kendini sınırlanmış sezmek, belli kurallar ve yasakların olduğu bir ilişki modeli onun dengesini bozar. İnatçı asi ele avuca sığmayan bir moda girer, en iyisi onu oldukca sıkmayın. Eğer sizin de burcunuz ikizler, Terazi, Kova, Koç ve Yay ise ona uyum sağlamanız daha kolay olacaktır. Fakat Aslan, Boğa ve Akrep burcu iseniz birbirinizle çatıştığınız ve size oldukca şey öğreten hem de geliştiren ve tamamlayan bir ilişkiniz olabilir. En sıkıntılı deneyimi Balık, Oğlak, Yengeç ve Başak burçları yaşayabilir. Onlara oldukca yabancı gelen, konfor alanlarını ve düzenlerini bozan bu enerjiyi idrak etmek ve ilişkilerini sürdürebilmek için; karşıdaki insanoğlunun farklılıklarına saygı göstermeyi öğrenmeliler.

Sevdiğiniz Balık burcu ise, bir taraftan işkolik bir taraftan da melankolik olan bir modelle birliktesinizdir. Bu iyi mi olur demeyin bu sebeple balık burcunun simgesi birbirine ince bir bağla bağlı iki balıktır. Biri yaşamın gerçeklerinin bilincinde iken (geçim derdi, sorumluluklar, engeller, para sıkıntısı, ödemeler…) bir diğeri yaşamı yaşama, anda olma, her şeyin yolunda ve tam olduğu inancı içindedir (tembelliğe, bırakmaya meyillidir). Sanatsal ve artistik bir ruha haiz,  duyarlı biridir. Yardıma ihitiyacı olanın, derdi olanın, sevgiye ihtiyacı olanın yanındadır. Sizle birlikte olmak için fedakarlıktan kaçınmaz, size inanıyor ve güveniyorsa, sevginiz onu çoğaltıyorsa mesele yok. Ona hususi süre harcamayı dikkatsizlik etmeyin, ek olarak onu ara sıra yalnız bırakın ki kendini şarz edebilsin. Eğer sizin de burcunuz Yengeç, Balık, Akrep, Oğlak, Boğa ise ona uyum sağlamanız daha kolay olacaktır. Fakat İkizler, Yay ve Başak burcu iseniz birbirinizle çatıştığınız ve size oldukca şey öğreten hem de geliştiren ve tamamlayan bir ilişkiniz olabilir. En sıkıntılı deneyimi Kova, Koç, Aslan ve Terazi burçları yaşayabilir. Onlara oldukca yabancı gelen, konfor alanlarını ve düzenlerini bozan bu enerjiyi idrak etmek ve ilişkilerini sürdürebilmek için; karşıdaki insanoğlunun farklılıklarına saygı göstermeyi öğrenmeliler.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş