Eğitim

Herkese Her İstediğinizi Yaptırın – David J. Lieberman Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Herkese Her İstediğinizi Yaptırın – David J. Lieberman Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Herkese Her İstediğinizi Yaptırın kimin eseri? Herkese Her İstediğinizi Yaptırın kitabının yazarı kimdir? Herkese Her İstediğinizi Yaptırın konusu ve anafikri nedir? Herkese Her İstediğinizi Yaptırın kitabı ne konu alıyor? Herkese Her İstediğinizi Yaptırın PDF indirme linki var mı? Herkese Her İstediğinizi Yaptırın kitabının yazarı David J. Lieberman kimdir? İşte Herkese Her İstediğinizi Yaptırın kitabı özeti, sözleri, yorumları ve incelemesi…

Kitap

Kitap Künyesi

Yazar: David J. Lieberman

Yayın Evi: Butik Yayınları

İSBN: 6055890513

Sayfa Sayısı: 224


Herkese Her İstediğinizi Yaptırın Ne Anlatıyor? Konusu, Ana Fikri, Özeti

İnsan davranışı alanındaki efsanevi önder, kuralları değiştiren, ne olursa olsun okunması ihtiyaç duyulan ve en oldukca satan kitabını sunuyor. İnsan davranışındaki son olarak gelişimleri kullanarak Dr. Lieberman, her koşulda pozitif yanları sağlamanız için size adım adım teknikler sunuyor.

o Birinin sizi çekici bulmasını sağlayın.

o Her ilişkide ilk pozitif yanları yakalayın.

o Tavsiyelerinizi dinletin.

o İnatçı bir insanoğlunun herhangi bir mevzuda fikrini değiştirin.

o Birinin sizin için bir iyilik yapmasını sağlayın.

o Telefon ettiğiniz kişinin size derhal geri dönmesini sağlayın.

o Sözlü saldırıya anında son verin.

o İnsanların size güvenmelerini ve itiraf etmelerini sağlayın.

“Basit, öz teknikler sunarak hedefi tam ortadan vuruyor… ve temel insan psikolojisine dayanan yararlı stratejiler ve sayısız araştırmalarla destekleniyor.”

– Publishers Weekly

“Fikriniz ne kadar çılgınca olursa olsun, herkesi o fikre ikna edebileceğiniz asla aklınızın ucundan geçmiş miydi? Başarılı ikna için bu araçları kullanarak yapabilirsiniz.”

– Self dergisi


Herkese Her İstediğinizi Yaptırın Alıntıları – Sözleri

  • Varlığından güvenilir olduğunuz bir şeyin kıymetini bilemezsiniz
  • Tüm ilişkilerin temelinde, karşılıklı sevgi yatar. Hiç kimse (istediğiniz kadar süre verin) sevmediği ve saygı duymadığı bir insana çarpılmayacaktır.
  • bir vazife sizin ona verdiğiniz süre kadar uzayacaktır.


Herkese Her İstediğinizi Yaptırın İncelemesi – Kişisel Yorumlar

Fazlaca sevdiğim bir dostum tavsiye etti. Ama bunu bende kullanma tecrübe etme dedi. oldukca güzel ve kişisel anlamda geliştirici. Ama okurken farkına varacaksınızki bilincinde olmadan hayatınızda bir çok strateji ve kuralları yapıyor insan, dogrusunuda yanlışınıda tavsiyem oldukca bağlıda kalmamak zira siz siz olmazsınız en güzeli taktik yapın fakat doğallık en güzeli. Sonramı benim asla dostum yokmuş bu kitaptaki taktiği uygulayınca en büyük kazancım düzmece insanları hayatımdan çıkarmak oldu. (zehra çalışkan)

Herkese Her İstediğinizi Yaptırın kitap incelemesi: Kimileri bu biçim kitaplara aşırı düşman. “Okumak süre kaybı” şeklinde bir bakış açıları var. Ben bu kitlenin tam tersindeyim sanırım.
artık bazı insan davranışlarını biliyoruzdur;
x yaparsam z der
y yaparsam f tepkisi verir … şeklinde
Bu kitapta ise insanların duygularını & düşüncelerini etkileyerek bizim istediğimiz davranışlarda bulunmasını sağlamaya yönelik taktikler barındırıyor.
Burada bulunan etkenlerden bazılarını tecrübe etmek cidden kendi özsaygınıza hakaret şeklinde geliyor. Bunun yanı sıra kitap içinde daha evvelinde bilmeden yaptığım ve okuduktan sonrasında denediğimde işe yaradığını gördüğüm pek oldukca yol var.
Kim ne derse desin her şeyin bir taktiği ve yolu var. Ve siz bu tarz şeyleri doğru bir halde hayata geçirebildiğiniz takdirde, önünüzde kapalı kapı kalmıyor. (Büşra T.)

İnsan davranışı alanındaki efsanevi önder, kuralları değiştiren, ne olursa olsun okunması ihtiyaç duyulan ve en oldukca satan kitabını sunuyor. İnsan davranışındaki son olarak gelişimleri kullanarak Dr. Lieberman, her koşulda pozitif yanları sağlamanız için size adım adım teknikler sunuyor.
o Birinin sizi çekici bulmasını sağlayın.
o Her ilişkide ilk pozitif yanları yakalayın.
o Tavsiyelerinizi dinletin.
o İnatçı bir insanoğlunun herhangi bir mevzuda fikrini değiştirin.
o Birinin sizin için bir iyilik yapmasını sağlayın.
o Telefon ettiğiniz kişinin size derhal geri dönmesini sağlayın.
o Sözlü saldırıya anında son verin.
o İnsanların size güvenmelerini ve itiraf etmelerini sağlayın.
“Basit, öz teknikler sunarak hedefi tam ortadan vuruyor… ve temel insan psikolojisine dayanan yararlı stratejiler ve sayısız araştırmalarla destekleniyor.”
– Publishers Weekly
“Fikriniz ne kadar çılgınca olursa olsun, herkesi o fikre ikna edebileceğiniz asla aklınızın ucundan geçmiş miydi? Başarılı ikna için bu araçları kullanarak yapabilirsiniz (Hakan Arıkan)


Herkese Her İstediğinizi Yaptırın PDF indirme linki var mı?


David J. Lieberman – Herkese Her İstediğinizi Yaptırın kitabı için internette en oldukca meydana getirilen aramalardan birisi de Herkese Her İstediğinizi Yaptırın PDF linkidir. İnternette ücretli olarak satılan bir çok kitabın PDFleri bulunmaktadır. Ancak bu PDF’leri yasal olmayan yollarla indirmek ve kullanmak hem yasalara hem de ahlaka aykırıdır. Yayın evlerinin sitesinden PDF satılıyorsa indirebilirsiniz.

Kitabın Yazarı David J. Lieberman Kimdir?

David J. Lieberman, ödüller kazanmış bir yazar olmasının yanı sıra insan davranışları ve kişiler arası alanlarında dünya genelinde tanınan bir otoritedir. Altı kitabı da on sekiz dile çevrilmiştir ve ikisi New York Times en oldukca satanlar listesine girmiştir. Açıklamış olduğu teknikler, FBI, A.B.D. Donanması, Fortune 500 şirketleri ve yirmi beşten fazla ülkede hükümet ve şirket yetkilileri ile zihin sağlığı uzmanları tarafınca kullanılmaktadır. Dr. Lieberman’ın emek harcaması, dünya genelinde yayımlanmaktadır. Doktorasını psikoloji alanında tamamlamış olan Dr. Lieberman, tüm ülkede oldukca çeşitli mevzularda konferanslar ve imalathane emekleri düzenlemektedir. Halen New Jersey’de yaşamaktadır.


David J. Lieberman Kitapları – Eserleri

  • Aklındakini Okuyabilirim
  • Herkese Her İstediğinizi Yaptırın
  • Anında Analiz
  • Aklını Kullanma Sanatı
  • Size Yalan Söyleyemezler
  • Herkesi İstediğiniz Gibi Değiştirin
  • İstediğiniz Herkesle İyi İlişki Kurun
  • Kimse Size Yalan Söylemesi imkansız


David J. Lieberman Alıntıları – Sözleri

  • Varlığından güvenilir olduğunuz bir şeyin kıymetini bilemezsiniz (Herkese Her İstediğinizi Yaptırın)
  • Haksızca suçlanan bir şahıs öfkelenir saldırganlaşır.
    Suçlu şahıs ise savunmacı bir tutum izleyecektir. (Aklındakini Okuyabilirim)
  • Yüzün tamamına yayılmayan bir gülümseme aldatmanın emarelerinden biridir.Gülümsemenin duyguları saklamak için kullanılan en yaygın maske bulunduğunu bilin.Fakat ihmal etmeyin, eğer GÜLÜMSEME GERÇEK BİR DUYGUYU YANSITMIYORSA -örneğin mutluluk gibi- tüm yüzünü kaplamayacaktır. (Size Yalan Söyleyemezler)
  • Dedikodu hepimizin hoşuna gider. Ama bir de dedikodusuz yapamayanlar vardır. Bu davranışın altında yatan nedenler şunlardan biri yada birkaçı olabilir: Başka insanların yanlış davranışları kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Başka insanların davranışlarını tartışarak kendi hayatınızdaki sorunları unutuyor olabilirsiniz. Dedikodu yapmak kendinizi kuvvetli hissetmenizi sağlayabilir. Ne de olsa, başkalarının bilmediklerini biliyorsunuzdur. İnsanlara bilmedikleri bir şeyi anlatarak kendinizi otorite olarak görüyor olabilirsiniz. İnsanlar bilmedikleri şeyleri size sordukları için kendinizi mühim hissediyorsunuzdur. Kuşkusuz partiler hakkında bir ipucu veren de daima sizsiniz. Merak ettikleri şeyleri duymak için hepimiz peşinizde koşar ve siz de bundan gurur duyarsınız. Bazen kendiniz hakkında negatif duygulardan kaçmak istiyorsunuz. Sorunlarınızla yüzleşecek cesaretiniz olmadığı için başka insanoğlu hakkında negatif hikayeleri duymak istiyorsunuz. (Anında Analiz)
  • Beyninize, istediğiniz şeyi kolaylıkla hatırlayabileceğiniz mesajını gönderin. (Anında Analiz)
  • Bir başkasında gördüğünüz herhangi bir zayıflık size kendi hatalarınızı hatırlatabilir. Aslında, birini sevmemenizin sebebi kendinizde olup da kabullenemediğiniz kişilik özelliklerimi onda görmek olabilir. Kendi yetersizliklerinizi kabullenmediğiniz için başkalarının zayıflıklarından da nefret edersiniz. (Anında Analiz)
  • Eğer bir soruya yanıt verirken ya da bir cümle kurarken eli doğruca yüzüne gidiyorsa,bu çoğunlukla aldatmanın emaresidir. (Size Yalan Söyleyemezler)
  • Çocukluğumuzdan itibaren bizlere duygularımızı bastırmamız gerektiği öğretilir. Senelerce duygularımızı bastırdıktan sonrasında enerjimiz yavaş yavaş tükenir ve kendimizden o denli uzaklaşırız ki, ne hissettiğimizi bile anlamayız. (Anında Analiz)
  • “Görmek için gözleri, duymak için kulakları olan kendini hiçbir ölümlünün sır tutamayacağına inandırabilir.Eğer dudakları kıpırdamıyor, parmak uçlarıyla konuşup duruyorsa bu kişinin tüm gözeneklerinden ihanet sızıyor demektir.”
    #sigmundfreud (Size Yalan Söyleyemezler)
  • “Bir düşmanı affetmek, bir dostu bağışlamaktan daha kolaydır” (Aklındakini Okuyabilirim)
  • Çocukluğumuzdan itibaren hepimize şu öğretildi: Değerimizi belirleyen yapabildiklerimizdir. Okumayı söktüğümüzde verilen kırmızı kurdeleden başlayıp, işte terfi etmeye kadar bizlere gurur veren her şeyin dışarıdan geldiğini gördük; oysa tam tersi olmalıydı. Dışarıdan gelenlerle değil, içimizde olanlarla gurur duymalıyız. Bir şeyler üretmediğinizde ne olacak? Kendinizi sevmeyecek ve kendinizle gurur duymayacak mısınız? (Anında Analiz)
  • Nadir olan daima kıymetli değildir. (Kimse Size Yalan Söylemesi imkansız)
  • Dürüstlük en iyi siyaset olabilir fakat eleme yöntemiyle, yalancılığın da en iyi ikinci siyaset olduğu unutulmamalıdır. (Aklındakini Okuyabilirim)
  • Gerçek benliğinizi, kendinizi ayıplayıp yargılamadan, yalnızca başınıza gelenleri kabullenerek ve bunlarla yüzleşerek özgür kılabilirsiniz. (Anında Analiz)
  • Bir kişinin omuzlarını silkmesi,çoğunlukla olanları bilmezden geldiğini ya da onlara karşı kayıtsız kaldığını belirten bir harekettir: “Bilmiyorum” ya da “Umrumda değil”.Eğer bir şahıs bu hareketi yapıyorsa, çoğu zaman tam da bu mesajı iletmek istiyordur.
    Göreceğiniz şey ise,yüzünün tamamını kuşatan dev gibi bir sırıtma değil,yalnızca dudaklarındaki küçük bir tebessümden ibarettir. (Size Yalan Söyleyemezler)
  • Aslında, birini sevmemenizin sebebi kendinizde olup da kabullenemediğiniz kişilik özelliklerini onda görmek olabilir. (Anında Analiz)
  • Başladığınız bir şeyi hakkaten bitirirse iz yalnız bir tamamlama hissi kazanamayacak fakat bununla birlikte bir şeyleri sonuna kadar gördüğünüz için kendinizi daha başarıya ulaşmış hissedeceksiniz. (Aklını Kullanma Sanatı)
  • İnsan kurallara sığmaz. (Kimse Size Yalan Söylemesi imkansız)
  • Unutmayın ki sizi sinirlendiren şahıs sizi fethetmiştir. (Anında Analiz)
  • Kırılgan bir egosu olan insanoğlu inançlarını sorgulamak istemezler, zira bu onlara acı verir. Bunun yerine inançlarına bağlı kalmış olarak kendi ufak dünyalarında rahat bir halde yaşamak isterler. (Anında Analiz)

YORUMLAR

YORUM YAZ!

Yorum Ekle



[

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş