Coin Yorum

Houbi Nedir? Nasıl Kayıt Olunur? Nasıl Kullanılır? Kullanıcı Yorumları 2022

 Houbi Nedir?

Takas, depolama ve cüzdan hizmetler sunmakta olan küresel bir blockhain varlık hizmet sağlayıcısı olarak hizmet elde eden Houbi, kurulduğu süre olan 2013 senesinden bu yana ZhenFund ve Sequoia Capital tarafınca finanse edilmekte olan kripto para alım ve satım hizmetleri sunan bir platformdur. Houbi Global kuruluşunun güncel olarak toplam cirosu, 1,2 trilyon doları aşmış ve bu da bir zamanların %60 oranındaki küresel payla dünya içindeki en büyük kripto para borsası olarak hizmet vermekteydi. Günümüze kadar 60’dan daha çok işletme için yatırım yapmakta olan Houbi, oldukça çok kullanılan kripto para borsaları içinde yer verilmiştir. Seyşeller merkezli olarak etkinlik gösteren borsa, 130’dan daha çok ülke içinde milyonlarca kullanıcı için güvenli bir halde dijital varlık alım ve satım işlemleri, varlık yönetimleri benzer biçimde hizmetler sağlamaktadır. Singapur, Birleşik Krallık, Hong Kong, Türkiye ve Japonya benzer biçimde birçok merkezde de ofisleri bulunmaktadır. 

Günümüzde yer edinen kripto para borsaları arasından en oldukça kullanılmakta olan üçüncü kripto para borsası olarak hizmet sağlamaktadır. Kuruluşundan bu yana en oldukça hacim ve üyeliklerini 2013 ile 2016 senesinde yaşamıştır. Bu süre aralıkları içinde borsanın küresel anlamda %60 kullanıma haiz bulunduğunu söyleyebiliriz. Geçmiş dönemlere de baktığımızda, herhangi bir hack geçmişi de yaşamamış bulunduğunu görmekteyiz.

Genel olarak baktığımızda ise, şu anda Çin merkezli olarak yer edinen Binance borsasının hem işlem hacmi, hem de kayıtlı kullanıcı anlamında en oldukça kullanılan kripto para borsası bulunduğunu görmekteyiz. 2017 senesinde kurulmuş Binance borsasının ise bu kadar kısa süre içinde oldukça çok üye çekebilmesinin aslolan sebebi, sunmuş olduğu güvenlik sistemi, birçok kripto para çeşidinin yer alması ve birçok avantajlı özelliği olarak söyleyebiliriz. Bu nedenle de oldukça çok tercih edilerek şu anda Binance kripto parası üstünde işlem sağlanmaktadır. Eğer sizde kripto para dünyası içine ilk kez adım atacaksanız, kayıt işlemi için yazı içinde yer edinen kayıt linki ile komisyon indirimli olarak üye olma şansı yakalayabilirsiniz.

Houbi Ne İşe Yarar?

Eğer kripto para dünyası içine yeni giriş yapıyorsanız, genel olarak duyacağınız borsalar içinde Houbi de olacaktır.  2013 senesi içinde Çin merkezli olarak kurulmuş olan Houbi platformu, kripto paranın değerlenip yükseliş sağlayacağını ilk öngören borsalar içinde yer almıştır. Birkaç yıl öncesinde vatanımızda de bir ofis açan Houbi, şu anda kripto para dünyasında oldukça mühim payları bulunan borsalar içinde yer ediniyor. Çin merkezli olarak kurulmuş olsa da, şu anda merkezini Singapur’a taşımıştır. 

2013 senesi ila 2016 seneleri içinde kripto para ticaretlerinin %60’lık kısmını yöneten Houbi borsası Çin hükümetinin kripto paralara yasak getirmesinin peşinden taşıma işlemi gerçekleştirmiş oldu. Daha sonrasında ise yanına Global adını de ilave ederek dünya genelinde hizmet sağlamaya adım atmıştır.

Houbi kripto para borsası, öteki borsalar benzer biçimde kripto para alım ve satım işlemleri sağlayabileceğiniz kripto para borsaları içinde yer ediniyor. Bunun haricinde houbi pool olarak adlandırılan madencilik sisteminde de kendi madenciliğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bunun haricinde kendi tokenleri olarak piyasa sürdükleri Houbi token coinine de haizdir. Bu token ile yaptığınız işlemler adına komisyon indirimleri elde edebilirsiniz.  Ayrıca grubun kendi içinde Houbi Chain olarak adlandırılan bir blok zinciri altyapısına haiz olması ise finans sektörü adına bir düzenleyici ağ görevinde, zincir kullanıcılarının merkezsiz finans hizmetini özelleştirebilmesini sağlaması haricinde varlıkların korunması, finansal anlamda verilerin hizmeti, yönetişim benzer biçimde ek özellikler de yer alabilmektedir 

Bu benzer biçimde birçok özelliğin yer almış olduğu öteki kripto borsasına Binance’yi örnek verebiliriz. Diğer tüm kripto para borsalarında daha gelişmiş olan bu borsa, piyasa içinde yer edinen her özelliğe haiz olarak yatırımcıların lüzumlu tüm yatırımlarda bulunması adına lüzumlu her şeyin mevcut olduğu bir alana haiz olmaktadır. Ayrıca Binance tr olarak ayrı bir halde ülkemizdeki yatırımcılara açmış olduğu sistemi ile birlikte türk lirası ile para yatırma ve çekme işleminin yapılabilmesinin yanı sıra, birçok kripto paranın da türk lirası parametresi ile alınabilmesine olanak elde etmiştir. Siz de kripto para borsası olarak Binance platformunu tercih etmek isterseniz, yazı içinde yer edinen kayıt linki üstünden üyeliklerinizi tamamlayabilirsiniz.

Houbi Nasıl Kayıt Olunur? 

Houbi Global borsasına kayıt işlemi gerçekleştirmek için ilk olarak borsanın Türkçe olan sayfasına giriş sağlamanız gerekiyor. Bu sebeple Houbi borsasının değişik dili içinde üyelik açarsanız, türk kullanıcı olarak işlem yapılmasına izin verilmemektedir. 

Houbi global sayfasının Türkçe adresine gittikten sonrasında karşınıza çıkan ekran üstünden kayıt ol kısmına geçmelisiniz. Kayıt formunu açtığınızda ise burada yer edinen detayları eksiksiz ve doğru bir halde doldurun. Şifrenizi, başka herhangi bir yerde kullanılmamakta olan bir gizyazı olduğundan, genel olarak ise 15 karakterden azca bir uzunluğa haiz olmamasına dikkat edin. Mümkün ise, bir tek harf ya da sayı haricinde karışık bir kombinasyonda bu sayıların kullanımını gerçekleştirin. 

Daha sonrasında ise, kayıt ol kısmına geçmeniz durumunda, Houbi borsasındaki hesabınızın başarı göstermiş bir halde oluşturulmakta olduğu bilgisi yer alacaktır. Ancak eğer tercih etme durumuna bakılırsa hesabınızı mail adresi yerine telefon numarası ile de açıp kullanım sağlayabilirsiniz. Hesabı oluşturduktan sonrasında 2 adımlı doğrulama ve de kimlik doğrulama işlemlerini de gerçekleştirmeniz, hesabınızın daha güvenli gelmesi için oldukça önemlidir.

Eğer kimlik doğrulama işlemlerinin iyi mi gerçekleştirileceği hakkında bir bilgiye haiz değilseniz, ilk olarak doğrulama sayfası üstünden sizden istenen kimlik, yeterlik ya da geçişlik kısmından birini seçerek tc kimlik numaranızı girin. Daha sonrasında ise isim, soy isim benzer biçimde detay detayları doldurmanın peşinden fotoğrafınızın istendiği alan içinde yeterlik, kimlik ya da geçişlik arasından seçtiğini seçeneğe bakılırsa herhangi birisinin fotoğrafını yükleyin.

Bu işlemleri eğer doğru bir halde gerçekleştirmiş iseniz, hesabınız birkaç gün içinde doğrulanacak ve güvenli bir halde kripto para alım ve satım işlemlerine başlayabileceksiniz.

Dünyanın en oldukça kullanılan ve işlem meydana getirilen kripto para borsalarından birisi de Binance platformu olmaktadır. Sağlamış olduğu birçok yenilik ile süratli bir halde büyüyerek dünyanın en oldukça kullanılan kripto para borsası unvanını elde etmiştir. Sizde kripto para yatırımlarınız adına Binance borsasını tercih edebilirsiniz.

Houbi Avantajları Nelerdir?

Houbi Global borsası, eski bir geçmişe haiz platform olması sebebi ile oldukça çok deneyimi ve özelliği içinde barındırmakta olan bir sistem olarak karşımıza çıkıyor. Bu durum ile birlikte birçok avantaj da Houbi borsası tarafınca yatırımcılarına sunulabiliyor. Örnek verecek olursak, Houbi borsasında birçok kullanışlı tecim platformları yer almakta. Yani öteki borsalarda da yer almış olduğu benzer biçimde tek bir tecim alternatifi ya da strateji ile uygulamaya gerek duymuyorsunuz. Ancak vatanımızda yer edinen Houbi web sitesinde bu özelliklerden bazıları eylemsiz durumda yer ediniyor. Bu sunulan araçlar içinde genel olarak marj ticaretleri ya da kredi verme benzer biçimde bazı imkanlar yer almakta. Sunulmakta olan bu araçlar, sizler için oldukça avantajlı ve yararlı olabilecektir. Bunun haricinde borsa içine minimum yatırım oranları da oldukça düşük olmakta.

Houbi borsasının kuvvetli olmasının sebeplerinden birisi ise, oldukça çok eğitici materyali içinde barındırıyor olmasıdır. Kripto para dünyası içine ilk kez girip yatırım meydana getirecek kişiler adına birçok data birikimi ile açıklamalar yer almakta. Bunun haricinde bu derslerin Türkçe versiyonları da ülkemiz için de bulunmakta. Ayrıca haftanın her günü ve her saati alan kişi hizmetleri sunmakta olan Houbi, bunun haricinde oldukça geniş bir kripto para yelpazeleri de desteklemekte. Bir öteki durum ise piyasa içinde oldukça köklü ve güvenilir bir şirket olduğu da birçok şahıs tarafınca malum bir gerçektir.

Ülkemizdeki yatırımcıları için Houbi borsasının bir yasal şirketinin de bulunduğunu söyleyebiliriz. Yani ülkemiz içinde yasal olarak bir varlık barındırmakta. Bu varlıkları ile vatanımızda birçok yatırım imkanının bu borsa için devam edeceğini görebiliriz. Geçen dönemlerde bu imkanlardan birisi olan türk lirası ile para çekme ve yatırma işlemlerinin başladığını net bir halde görebilmekteyiz.

Genel olarak eski zamanlar içinde oldukça çok kişinin kullandığı borsa olan Houbi’nin tahtini şu anda en oldukça kullanıcıya haiz olan Binance aldı. Sunduğu birçok yenilik ve kazanç imkanları ile yatırımcıların genel olarak dilediği tüm özellikleri karşılayabiliyor. Sizde bu anlamda Binance üstünden yatırım sağlayabilir ve kripto para yatırımlarınızdan oldukça daha çok kazanç elde edebilirsiniz.

%10 + %25 Alım – Satım Komisyon İndirimi İle Binance’ye Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklamanız Yeterli Olacaktır.

Houbi Kullanıcı Yorumları?

Genel olarak bakılmış olduğu süre, Houbi Global işletmesinin ülkemize yeni bir halde giriş yapmasından dolayı, oldukça fazla kullanıcı yorumlarının yer almamakta bulunduğunu görüyoruz. Bu nedenle kullanıcı yorumları ile bir yorumda bulunmak istersek, genel olarak borsa içinde ara yüzünün oldukça karışık olması, bundan dolayı kripto para dünyası içine yeni giren kişilerin Houbi borsası üstünde gerçekleştirmiş olduğu işlemlerde oldukça zorlanmış olması benzer biçimde durumları söylemek mümkün. Bunun haricinde birkaç kişinin ise Houbi borsasına göndermiş olduğu kripto paraların uzun süre geçmesine karşın ulaşmadığını belirten şikayetler yer almakta. Genel olarak bu durumun borsadan mı yoksa kripto para adresi olarak yatırımcının yanlış bir adres mi girmiş olduğu belli olmamakla birlikte averaj olarak bir ön görüde bulunursak, averaj bir dijital varlık alım ya da satım işlemlerinin gerçekleştirilmekte olduğu bir borsa olarak yer almakta bulunduğunu söylemek mümkün. Siz de kripto para borsaları içinde yatırım gerçekleştirmek istiyorsanız, bu amaçla kullanabileceğiniz oldukça daha kaliteli kripto para borsaları piyasa içinde yer alabilmektedir.

Örnek olarak bu borsalardan birisine bakacak olduğumuzda, Binance borsasının kripto para alanında oldukça yararlı hizmetler sunabilmektedir. Yatırımlarınızı hem güvenli bir halde Binance borsası üstünden koruyabilir, bunun haricinde gerçekleştirdiğiniz tüm kripto para alım ve satım işlemlerinde oldukça düşük komisyonlar ödeyebilirsiniz. Ayrıca borsa içinde yer almakta olan birçok kripto para türünü, itibari para birimi olarak türk lirası kullanımı ile gerçekleştirmek de mümkün olabilmektedir. Sizde yazı içinde yer almakta olan Binance kayıt formu üstünden kayıt işlemi gerçekleştirebilir ve daha oldukça komisyon indiriminden bu bağlantı üstünden yaralanma şansı yakalayabilirsiniz.

Houbi Nasıl Kullanılır?

Houbi Global kripto para borsasını kullanmak için ilk olarak sisteme üye olmalı ve peşinden bu borsaya para yatırmış olmanız gerekiyor. Bu işlemlerin iyi mi yapılacağını sizlere bu başlık altında detaylı bir halde anlatacağız. O nedenle şu anda para yatırılmış olan hesapların iyi mi kullanılabileceğini açıklayacağız.

İlk olarak Houbi üstünden hesaplarınızda oturum açtıktan sonrasında yukarıda yer edinen Spot işlemler kısmına giriş yapmanız gerekmekte. Bu ekran üstünden karşımıza bayağı bir borsanın ara yüzü gösterilecektir. Bu ekran üstünden grafiklerin yer almış olduğu orta kısmın yukarısında işlem yaptığınız kripto çifti yer verilmiştir. Grafiğin hem sol tarafında ise alım ve satım emirlerinize dair bilgiler yer alacaktır. Bu ekran üstünden kripto para listeleri arasından işlemde bulunmak istediğiniz parayı seçebilir, daha sonrasında ise piyasanın sağ kısmında yeşil ve kırmızı olarak gösterilmekte olan alım ve satım emirlerini verebilirsiniz. Bunun haricinde orta kısmın aşağısına doğru indiğimizde ise, bu kısım üstünden alım ya da satım alanlarını detaylı bir halde görebiliriz. Bu alanda üstünden alım yapmak istediğiniz ya da satışını gerçekleştireceğiniz kripto paraları, birim fiyatını kendiniz belirleyerek alabilir ya da satışını gerçekleştirebilirsiniz.

Aynı seçeneklerin yer almış olduğu kısmın derhal üst tarafında kolay bir halde kullanılmakta olan stop loss emirleri yer verilmiştir. Eğer kripto paralarınız için bir limit emri koyacaksanız, alım ya da satım işlemlerinden ilkin bir kripto paranın düşmesini ya da yükselmesine dair hedeflerinizi buraya yazmanız gerekiyor. Siz bu değerleri ve alım ya da satım miktarını girmenizin sonrasında, limit emirleri hedefinizde yer almakta olan kripto paralar, sizin istediğiniz seviyeye düşüp ya da yükselmesi durumunda işlemin otomatik bir halde gerçekleşmesini elde edecektir. Bunun haricinde bir piyasa emri vermeniz durumunda, sağ üstte yer edinen işlemler içinde en ucuz miktar ne ise, istediğiniz oranda otomatikman o kıymet üstünden alım gerçekleştirmiş olacaktır.

Bu tür birçok buyruk işlemlerini, süratli ve güvenli bir halde gerçekleştirmek için ilk olarak Houbi Global borsası yerine Binance borsasını tercih etmek daha mantıklı olacaktır. Bu sebeple yaptığınız işlemlere bağlı olarak kolay bir halde kripto para alım ve satımlara izin verebilmekte olan bir borsa ile, daha sıhhatli bir kripto para yatırımı gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca yazımızın içinde yer edinen Binance kripto para borsasına üyelik formu ile, komisyonlarınızda belli bir oranda indirim kazanma şansı da yakalayabileceksiniz. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş