Memur ve Personel Alımı

İBB Personel Alımı İş Başvurusu (e-Devlet) 2022

2022 Güncel:

  • İBB Personel Alımı
  • İBB Personel Alımı Başvuru Şartları
  • İBB’ye İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?
  • İBB İş Başvurularında İstenen Belgeler
  • Belediye İş İlanları İstanbul 2022 Kadrolar
  • İBB İSPER Memur Alım İlanı
  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi İş İlanları (KPSS Şartsız)
  • İBB İştirakler Daire Başkanlığı Personel Alımı
  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi İş Başvuruları (Bölgesel İstihdam Ofisi)
  • İBB İş Başvurusu e-Devlet
  • 153 Beyaz Masa İş Başvurusu
  • Kariyer.İBB Sitesi Üstünden İş Başvurusu
  • İstanbul Zabıta Alımı Başvuru İlanı
    • İsper İş Başvurusu Nasıl Yapılır?
    • bio.ibb.istanbul iş başvurusu TIKLAYINIZ.

İBB Personel Alımı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş ilanları resmi sitesinde değişik zamanlarda sözleşmeli ve kadrolu iş ilanları ve şartlarını yayınlamaktadır. Başvuru koşulları, ilgili alanlara bakılırsa değişim göstermektedir. Kendi sitesinden genel başvurularını yapabilirsiniz.

İBB Personel Alımı Başvuru Şartları

  • T.C. Vatandaşı olmak,
  • Vazife halletmeye engel akıl sağlığı yada bedensel engeli olmamak,
  • TCK. 53. maddesine bakılırsa, kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 yıl yada daha çok süre ile hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma , hileli batkı, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan meydana gelen mal varlığı değerlerini aklama yada kaçakçılık suçlarından, kamu haklarından yoksun olmamak,
  • Askerlik ile ilişiği olmamak yada ertelenmiş olması gerekmektedir.
  • İlanda yer edinen alanlar ilgili şartları sağlamak sitede yer edinen genel müracaat şartlarındandır.

İBB’ye İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışacak personeller için tüm ilanlar İBB kariyer sitesinde yer verilmiştir. İlan verilmemiş olsa bile, genel müracaat ekranından alınan başvurular, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştiraklerindeki tüm pozisyonlar için değerlendirilmektedir.

  • Belediyeye şahsen başvurarak,
  • İBB resmi sitesi üstünden,
  • e-Devlet İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş başvurusu ekranı aracılığı ile başvurularınızı yapabilirsiniz.

İBB resmi sitesinden yapacağınız başvurularda 6 ayda bir başvurularınızı güncellemeniz, güncel alımlar için pozitif yönde olacaktır. İBB İş Başvuru formunu belediyelerde yada kariyer sitesi üstünde doldurarak gönderebilirsiniz.

İBB İş Başvurularında İstenen Belgeler

Büyükşehir Belediyesi personel başvuruları şahsen yada web üstünden yapıldıktan sonrasında istenen başlıca belgeler:

  • Elektronik ortamda yada fiziki doldurulan müracaat formu,
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Mezuniyet belgesi aslı ve fotokopisi
  • Biyometrik Fotoğraf
  • Yabancı dil şartı aranan kadrolar için imtihan netice belgesi,
  • KPSS sonucu istenen bölümler için Kamu mensubu seçme imtihanı netice belgesi,
  • İlgili kadrolarda, istendiği takdirde gösterilecek ek evraklar, Belediyeye şahsen ibraz edilmelidir.

Belediye İş İlanları İstanbul 2022 Kadrolar

Her alanda iş arayanlar için Belediye bünyesinde güncel alımlar devam ediyor. Son müracaat tarihlerini kaçırmayın! Genel müracaat ekranı üstünden CV’nizi devamlı güncel tutarak personel alımı için müracaatlarınızı yapabilirsiniz. Aktif iş arayışında olanlar için başvuruları:

İETT Otobüs Şoförü Alımı
Gemici Alımı
Yaşlı Bakım Elemanı
İş Analisti
ATT (acil Tıp Teknisyeni)
Belediye İş İlanları İstanbul

İBB İSPER Memur Alım İlanı

Büyükşehir belediyesi iştiraki İSPER bünyesinde KPSS şartı olmadan lisans, ön lisans ve lise mezunu personel alacak. İlanlar İŞKUR sayfasında gösterildi. İŞKUR sayfasında bulunan ilana bakılırsa fazlaca sayıda bölüme yazıhane memuru, bilişim mensubu alımı yapılarak boş kadrolar doldurulacak.

İSPER Kurum Dışı Alınacak Olan Memur Kadroları ve Şartları:

Proje Yöneticisi Asgari Lise yada dengi okul mezunu, En azca 5 yıl tecrübeli,Linux/RedHat/Suse/Solarls/Unix Sistem yönetiminde deneyimli, Linux, firewall, proxy, mail sunucu, ids/ips,loglama ve monitoring teknolojilerine hakim olan, Esnek emek verme saatlerine uyumlu, Takım çalışmasına yatkın, Analitik düşünebilen, sorun çözümü, planlama ve takip becerisi olan.
Yazıhane Memuru Takım çalışmasına uyumlu, Esnek emek verme saatlerine uyabilecek, En azca ön lisans mezunu, En fazlaca 30 yaşlarında.
Kontrol Mühendisi Üniversitelerin mühendislik bölümlerinden mezunu, IT sektöründe çalışan, Esnek emek verme saatlerine uyumlu, Takım çalışmasına yatkın, Analitik düşünebilme, sorun çözme, planlama ve takip kabiliyeti olan.
Bilgi İşlem Destek Elemanı En azca Bilgisayar Programcılığı Ön lisans Kısmı mezunu olmak, En fazla 30 yaşlarında Takım çalışmasına yatkınWindows-Linux OS işletim sistemlerinde deneyimli, Sorumluluk alabilen ve analitik düşünebilen ve sorun çözme becerisine haiz, Esnek emek verme saatlerine uyumlu, Microsoft Office Bileşenlerini bilen, Actlve Directory, Exchange Server, DNS, DHCP mevzusunda deneyimli, MySQL, Asp.net MVC,Asp.net Core, C#, Javascript, Html, Css bilgisi olan, Center Service Manager, System Center Confıguration Manager bilen, DNS, DHCP, LDAP deneyimi olan.
Bilgi İşlem Yöneticisi Lisans mezunu, iT sektöründe çalışan, Esnek emek verme saatlerine uyumlu, Takım çalışmasına yatkın Analitik düşünebilme, sorun çözme, planlama ve takip kabiliyeti olan.
Yazılım Geliştirici Ön lisans yada lisans mezunu olmak, IT sektöründe çalışmış olmak, Frontend developer, (Html, CSS, Javascript – Angular, VueJs) minimum 5 yıl yazılım tecrübesi olan, Dotnet framework, dotnet core teknolojilerine hakim, C#, Asp.net webform, Asp.net MVC, Asp.net Core MVC ve Asp.net Core WebApi mevzularına hakimSoap ve Rest servisleriyle daha ilkin geliştirme yapmış ve tecrübeli olmak, Message Queue sistemlerine hakim (RabbitMQ, Apache Kafka) olmak, Microservice Mimarisine hakim, Distributed Cache mevzularına hakim (Redis, Memcached} MsSql (öteki sqllerde yazılabilir} bilenORM mevzusunda Tecrübeli (EntityFramework, NHibemate, dapper)DevOps mevzusunda bilgili, Design Pattemler mevzusunda bilgili ve geliştirmelerinde faydalanmış olmak, Yeni teknolojileri izlemek ve gelişmeye açık iyi derecede İngilizce bilgisi olan, Versiyonlama sistemleri ile çalışmış (Github, Gitlab,TFS) Database bilgisi iyi seviyede olan (NoSQL, MSSQL, T-SQL, View, Trigger, Stored procedure).
Yazılımcı ve Tasarımcı AGILE Serum ve Kanban ekip yönetimi ve proje geliştirme tecrübesi olan, En azca 30 orta ve büyük ölçekli proje deneyimi olmak, Proje süreçleri ve iş süreçleri mimari tasarımı yapabilen, Kök niçin analizi, risk analizi yapmış olup standart dokümanları oluşturan, Proje yönetimi kapsamında, Backlog, Sprint Planning, Daily Meeting, Sprint Review, Release Planning, SimplyCity, Retrospective, SOLID, Single responsibility vb. işlerini yapabilecek, Software Architect (.NET, JAVA vb. minimum biri)/ QA Test Architect, Database Administration ve Data Yönetimi mevzularında teknik destek ve teknik mimari tasarım da yapabilen, Yazılım yaşam döngüsü kapsamında, Süreç, Tasarım, Yazılım, Test, Eğitim, Devreye Alma, Planlama-Yönetme ve Raporlama yapabilen
Veri Tabanı Programcısı Ön lisans yada lisans mezunu, Esnek emek verme saatlerine uyumlu, Takım çalışmasına yatkın, Sorumluluk alabilen ve analitik düşünebilen ve sorun çözme becerisine haiz Analitik düşünebilme, sorun çözme, planlama ve takip becerisi olan, Dinamik emek verme temposuna ayak uydurabilen.
Uygulama Programcısı Ön lisans yada lisans mezunu, Microsoft.NET/ C# ve ASP.net MVC teknolojilerinde ileri düzeyde deneyim sahibi, ORM Frameworks {NHibemame, Entity Framework vb.), Windows Service, Web API / XML Web Service mevzusunda tecrübeli JS Framework ve library.ler mevzusunda yapmış olduğu projeleri referans olarak gösterebilen, İyi düzeyde JS, HTMLS, CSS3, Bootstrap bilgisine haiz, Web API – Rest mimarisi mevzusunda tecrübeli, Design Pattem {MWM, MVC, Singleton vb.) mevzusunda informasyon sahibi Unit Test – lntegration Test deneyimli, OSM, Google Maps, Leaflet vb. harita APl’lerini kullanan
Uygulama Destek Uzmanı (Java Yazılımcı) Ön lisans yada lisans mezunu, Android ve 10S native mobil uygulamalar geliştirme mevzusunda informasyon sahibi Java ve SwifVObjective C mevzusunda tecrübeli Xcode, Android Studio ortamlarında informasyon ve tecrübe sahibi, Web Servisler, RESTFul, JSON, SOAP/XML hakkında bilgili, Sürüm denetim sistemleri mevzusunda informasyon sahibi, yazılım mimarisi ve tasarım kalıpları hakkında bilgili, Android UI uygulamaları geliştirmede deneyimli, Java programlama dili ile ileri düzeyde tecrübeli SOLID prensiplerine hakim, JAVA Spring MVC ve/yada Spring Boot ile yazılım geliştirmiş, iyi derecede PL/SQL bilgisine haiz, ORM Framework (Hibemate / JPA) kullanmış olanGit ve Maven araçlarını kullanmış olmak, SOAP, REST/JSON web servis tecrübesi olmak, Design Pattern (MWM, MVC, Singleton vb.) mevzusunda informasyon sahibi Unit Test- lntegration Test deneyimi olan, Daha ilkin RabbitMQ / ActiveMQ, Kalka, IBM MQ teknolojilerinden minimum birini kullanmış olan çalışan alınacaktır.

KPSS şartsız, İBB İsper işyar alımı için İŞKUR ve İBB kariyer sitesi üstünden iş başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İş İlanları (KPSS Şartsız)

Bu yıl itibariyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi  iş ilanları, personel alım başvuruları için son tarihleri güncellenmiştir.

  • Yazılım Uygulama Uzmanı
  • Network Uzmanı
  • GES Proje Mühendisi
  • İETT Sürücü ilanları,
  • İtfaiye eri alımları,
  • Zabıta ilanları şeklinde bir fazlaca boş ekibe ulaşabilirsiniz.
  • Genel Başvuru ekranı her insana açıktır. Özgeçmiş bilgileriniz ile başvurularınızı yaparak, etken tüm ilanlardan haberdar olabilirsiniz.

İtfaiye alım başvuruları e-Devlet, İBB web sayfası üstünden ve belediyeye şahsen başvuruda bulunarak tamamlanmıştır.

İBB İştirakler Daire Başkanlığı Personel Alımı

Belediye bünyesinde 6 sektörde etkinlik gösteren iştiraklerin personel ilanları büyükşehir belediyesi sitesinde yer verilmiştir. İştirakler ve belediye bünyesinde alım meydana getirilen, açık ilanlar ise şöyleki:

  • Engelli personel ilanları,
  • Elektrikli vasıta sürücüsü
  • Vatman/Tren sürücüsü
  • Genç beceri İstanbul
  • Bilgi teknolojileri şefi
  • Uzman Öğretici
  • Acil Durum ve Afet Yönetimi Saha Personeli
  • Veri bilimcisi
  • Otobüs şoförü
  • Gemici
  • Deniz Taksi Kaptanı
  • Siber Güvenlik Uzmanı
  • İş analisti
  • Mobil yazılım uzmanı
  • Network Uzmanı
  • Genel Başvuru ve Zorunlu Üniversite Stajı Başvuruları (İstanbul Senin Staj Senin) devamlı güncel olarak devam etmektedir. İBB web sayfasına giriş yaparak müracaatlarınızı müracaat son geçmişine kadar yapabilirsiniz.
  • İBB ve İştirakleri İş İlanlarına sonraki yıla kadar müracaat edebilirsiniz. Bu başvurular genel müracaat olarak dikkate alınır ve tüm boş kadrolar için CV’niz değerlendirilir.

Genel Başvuru İlanı Aday Kriterleri:

  • Tecrübe: Tecrübesiz
    Eğitim Seviyesi: Diğer , Okuryazar , İlköğretim , Lise , Ön Lisans , Lisans , Yüksek Lisans , Doktora
  • Pozisyon Bilgisi:
    Emek verme Şekli: Tam Zamanlı
    Pozisyon: Diger
    Sektör: Diger
    Bölge: İstanbul(Avrupa, Asya)
  • Son Başvuru Tarihi: 01.01.2022 olarak belirlenmiştir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İş Başvuruları (Bölgesel İstihdam Ofisi)

İstanbul’da belediye iş ilanları için iş arayanların buluşmuş olduğu platformlardan önde gelen İstihdam Ofisi işverenlerin verdikleri ilanlar yardımıyla acil iş gereksinimlerini karşılamaktadır. İŞKUR iş arayan platformuna benzetmektedir. İşleyişi neredeyse aynıdır. Bu ofis ile başvuruları gerçekleştirmek için:

  • Bölgesel İstihdam Ofisi resmi sitesi üstünden ücretsiz bir şekilde iş arayan kaydı yapılmaktadır.
  • TC kimlik detayları ve e-mail, gsm numaraları ile sözleşme imzalanarak kaydınızı tamamlayabilirsiniz.
  • Kayıt tamamlandıktan sonrasında kariyer danışmanına müracaat yaparak açık iş ilanları hakkında informasyon alabilirsiniz.
  • Destek aldıktan sonrasında size uygun işleri seçerek doğru zamanda iş sahibi olabilirsiniz.
  • Beşiktaş, Beyoğlu, Kağıthane, Sarıyer, Kartal, Maltepe, Tuzla, Pendik, Başakşehir, Esenyurt, Beylikdüzü, Sultanbeyli, Esenler, Bağcılar, Gaziosmanpaşa, Sultangazi, Şişli, Arnavutköy, Ümraniye şeklinde bir fazlaca ilçede işçi alımları yapılmaktadır.
  • Şu anda 533 personel alım ilanı yayındadır. Aşağıdaki bağlantı üzerin den başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

İBB İş Başvurusu e-Devlet

Başvurular şahsen yapılabildiği şeklinde, web üstünden e-Devlet kapısı üstünden de İBB personel alımı iş başvurusu kayıtları alınmaktadır.

  • e-Devlet şifresi ile sisteme giriş gerçekleştirilmektedir.
  • Belediye hizmetleri bölümünde İstanbul Büyükşehir Belediyesi  İş Başvurusu ekranından yeni müracaat seçeneğinden alım meydana getirilen ilgili kadroları sıralayabilir ve müracaat yapabilirsiniz.
  • e-Devlet üstünden meydana getirilen başvurulan yalnız alım yapılacak kadrolar içindir. Alım yapılacak kadroları belediyenin resmi sitesinden denetim edebilirsiniz.

153 Beyaz Masa İş Başvurusu

Beyaz Masa başvuruları alınmaya devam ediyor. Acil başvurular için, 7/ 24 saat etken olan ALO 153 Davet Merkezini aramak gereklidir. Burada meydana getirilen bildiriye bakılırsa: Değerli İstanbulluların iş başvuruları kariyer.ibb.istanbul adresi üstünden yapılabilmektedir.

Kariyer.İBB Sitesi Üstünden İş Başvurusu

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi kariyer sitesi üstünde açık ilanlar ve genel müracaat seçenekleri ile güncel özgeçmişler online olarak yüklenir ve ilgili ilanlara başvurulur.
  • İBB kariyer linkinden giriş yapıldıktan sonrasında, giriş yap/kayıt ol sekmesinden yeni üyelik oluşturulur.
  • Yeni kullanıcı adı ve gizyazı ile oturum açıldıktan sonrasında özgeçmişlerim sekmesinden, yazışma, eğitim, iş deneyimleri, yabancı dil, sertifikalar, kabiliyetler, referans ve ek belgeler bölümleri ile CV doldurulur.
  • Özgeçmiş detayları doldurulduktan sonrasında iş başvuruları tamamlanır.
  • Aynı site üstünden e-mail aracılığı ile formu doldurarak detaylı informasyon alabilirsiniz.

İstanbul Zabıta Alımı Başvuru İlanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’deki boş kadrolara alımlar devam ederken, zabıta alım ilanı Beylikdüzü Belediyesinden geldi. 10 tane zabıta alınacak. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na bakılırsa yapılacak başvurular için detaylar:

Başvurular 11 Ekim 2021’de başlamış olacak ve 15 Ekim 2021 tarihinde bitmiştir.

Zabıta Memuru Olmak için genel şartlar 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde belirtilen koşulları kapsamaktadır.

İstanbul Beylikdüzü Belediyesi bünyesinde zabıta olmak için belirlenen hususi şartlar ise:

  • İlandaki zabıta ekibi için mezuniyet şartlarını taşımak,
  • Kadın ve adam zabıta adayları lisans mezunu ve KPSS P3 puanından en 75 puan almış olmalıdır.
  • Önceki çalışılan bölgeler ile kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik yada etik nedenlerle çıkarılmış olmamak,
  • 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen şartları taşımak,
  • Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13/A maddesinde yer edinen hususi şartlara bakılırsa zabıta olmak için ise:
    • Erkek adaylar için minimum 1.67 metre,
    • Kadın adaylarda minimum 1.60 metre uzunlukta olması,
    • 1 metreden fazla olan kısım ile adayların kilosu içinde + yada – 10 kilogramdan fazla fark olması gerekir. Bu ölçümleri belediye kendisi yapmış olacaktır.
  • Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olma şartı vardır.
  • 13.10.1983 tarihindeki ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun kalite kısmında belirtilen minimum B sınıfı ehliyete haiz olmak.

Zabıta İlanı Başvurusu için lüzumlu evraklar:

  • İş Başvuru Formu
  • T.C. kimlik kartı/Nüfus Cüzdanı fotokopisi
  • Diploma aslı yada noter onaylı sureti
  • Mezuniyet belgesi var ise barkodlu e-Devlet çıktısı
  • Yabancı okul mezunu olanlardan Denklik belgesi aslı yada noter onaylı sureti
  • KPSS netice evrakı
  • Erkeklerin askerlik ile ilişiğinin bulunmadığına dair belge,
  • Hizmetine engel teşkil edecek engellilik durumunun olmadığına ilişkin beyan
  • Sürücü Belgesi
  • Son 6 ayda çekilen 3 tane vesikalık fotoğraf
  • İş Başvuru Formu

Başvuru Şekli, Zamanı ve Yeri:

Müracaat edecek olan adaylar 11.10.2021-15.10.2021 tarihleri içinde belediye tarafınca boy ve kilo ölçümlerini de yaptırmak suretiyle İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları birimine, Büyükşehir Mahallesi Enver Adakan Caddesi No:2 Beylikdüzü-İSTANBUL adresine evrakları ile şahsen başvuracaklardır.

İsper İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

İBB personel alımı halletmeye devam ediyor. İBB İsper minimum lise mezunu personel alacağını belirtmişti. Başvurular online olarak adayların iş müracaat kayıtlarını belirten tarihler içinde müracaat@isper.istanbul adresine yaparak işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

bio.ibb.istanbul iş başvurusu TIKLAYINIZ.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş