Teknoloji

Instagram Üzgünüz İsteğinizle İlgili Bir Sorun Oluştu Çözümü

Mevzu Başlıkları

  • Üzgünüz İsteğinizle İlgili Bir Sorun/Yanılgı Oluştu Sebebi
  • Android için Instagram Üzgünüz İsteğinizle İlgili Soruna Çözüm
  • iOS için Instagram Üzgünüz İsteğinizle İlgili Soruna Çözüm
  • Instagram Üzgünüz İsteğinizle İlgili Bir Sorun Oluştu 2022
    • İnternet Bağlantısı
    • Instagram Hesabı Geçici Olarak Kapatma
    • Instagram Güncelleyin/Kaldırıp Tekrar Yükleyin
    • Ön Hafıza Bilgilerini Temizleyin
      • Android Makinelerde Instagram Önbellek Temizleme
      • iPhone Makinelerde Instagram Önbellek Temizleme
    • Spam Sebepler
    • Giriş Yollarını Değiştirin
    • Politika İhlali Olabilir
    • Instagram Alıcı Hizmetleri Irtibatı ile Destek Alın

Oldukça fazla kullanmakta olan kitlesi bulunan Instagram’da karşılaşılan yanılgıların başlangıcında; Üzgünüz, isteğinizle ilgili bir problem oluştu ihtarı karşınıza çıktığında çaresiz gözlerle bakmamak için içeriğimizi püf dikkat son adıma kadar araştırın.
Ilk olarak bu kusur karşımıza niçin çıkabilir, bu mevzuya değinelim.

Üzgünüz İsteğinizle İlgili Bir Sorun/Kusur Oluştu Nedeni

Instagram üstünde kuracağınız irtibatta, kontakt süratiniz oldukca ehemmiyetlidir. Uygulamaya sorunsuz bir halde ulaşım sağlayabilmek ismine kontakt niteliği ve gücünün yüksek olduğu noktalar üstünden ulaşım sağlayın. Bunu haricinde bir de vakanın karşı tarafı ilgilendiren bir gidişatı var ki kontakt süratiniz oldukça yüksek olsa dahi Instagram sunucu yoğunluğundan dolayı bu uyarma karşınıza çıkmış olabilir.
Instagram’a giriş yaparken, hikâye paylaşırken, resimleri yayınlarken ya da birini takip edecekken yanılgı oluştu ihtarı ile karşı karşıya gelme gidişatınız var.

Android için Instagram Üzgünüz İsteğinizle İlgili Soruna Çözüm

Android Aygıtlarda Üzgünüz İsteğinizle İlgili Bir Sorun Oluştu Hatasını çözümleme etebilmek için ilk olarak hiçbir şey yapmadan evvel Google hesabınızdan yedek alın.

Montajınızı yaptıktan sonrasında Google hesabınızda yüklediğiniz yedekler yine yüklenecektir. Bu işlemi yaptıktan sonrasında Instagrama giriş yapmış olup egemenlik edebilirsiniz. Eğer “Ben aygıtımdakileri silmek istemiyorum” diyorsanız uygulayabileceğiniz değişik bir usulden daha söz edebiliriz. O da uygulama desteği;

Android uslu aygıtlarda “Parallel Space” uygulaması da Instagram üzgünüz isteğinizle ilgili problem oluştu kusurun giderilmesine yönelik eylemde bulunabiliyor.
Montaj bitirildikten sonrasında yazılımın istemiş olduğu tam yetkilere müsaade etmeniz gerekiyor. Daha sonrasında Instagramı açın ve giriş yapabildiğinizi bakacaksınız. 

instagram uzgunuz isteginizle ilgili bir sorun olustu cozumu 6226e336d6a2e

Android tabanlı aygıtlarda işlemi bu kadar rahat bir halde yapabilirken iOs aygıtlarda gidişat azıcık karmaşık bir hal alıyor.

iOS için Instagram Üzgünüz İsteğinizle İlgili Soruna Çözüm

IOS yazılımında uygulamamız ihtiyaç duyulan usul Android aygıtlarla paralel bir yapıda.
iTunes yazlımı üstünden yedek alıp yine yüklerseniz işlem galibiyetsiz olacaktır. Bunu sebebi iTunes yedek alırken makineyi A’dan Z’ye derlediği benzer biçimde, yanılgının niçin olacağı negatif unsurları da yedekleyip yine geri yüklemesine, dolayısıyla da sizin Instagrama girememe gidişatınızın devam etmesine niçin olacaktır.

Bizim tembih edebileceğimiz Instagram üzgünüz isteğinizle ilgili bir problem oluştu çözümü için en tesirli usul tek kullanım için olan iCloud alanından satın almanız.
Bu işlem için izlemeniz ihtiyaç duyulan yol Ayarlar ➔ Genel ➔ Sıfırla kısmına giderek tüm içinde ne olduğu olduğu benzer biçimde silmek.

Sıfırladıktan sonrasında telefonunuz ilk açılımında salt hızla montaj ekranıyla başlayacaktır. Montaj esnasında size “Almış olduğunuz yedeği geri yükleyecek misiniz” suali gelecektir, bu suale evet deyip yedeklerinizi yükleyerek montajı bitiriniz. Bu evreden sonrasında iCloud hesabınıza gidin ve Instagramı indirip kullanmakta olan adı ve parolanızı girerek onu kullanmanın sevincini yaşayın.

Android ve iPhone özelinde yukarıyadaki işlemleri yapmanıza rağmen problem hali hazırda devam ediyorsa o vakit 2 düzeyli bir gidişatla yüze yüzesiniz.
Fakat tüm bu tarz şeyleri yapmanıza rağmen sorununuz devam ediyorsa o vakit hesapla iletişimli ya da usunuza gelemeyecek değişik sebeplerden dolayı karşınıza çıkan can can sıkan bir mevzu olabilir. Ama tasa etmeyin hepimiz öteki olasılıkları da değerlendirdik.

Instagram Üzgünüz İsteğinizle İlgili Bir Sorun Oluştu 2022

Instagram üstünde birden daha çok Instagram hesabı idareyen yada takip edemediği birini değişik bir hesap açara stalk icra eden fake hesaplardan dolayı Instagram üzgünüz isteğinizle ilgili bir problem oluştu yanılgısı belirli aralıklarla karşımıza çıkabiliyor.

Hesaba ulaşım sağlamak sadece değişik bir makine üstünden ulaşım sağladıktan sonrasında olası olabiliyor. Peki, sınırlanan makineyi çöpe mi atacağız yine Instagrama giremeyecek mi? Tabi ki atmayacağız fakat telefonu sıfırlama benzer biçimde yapmamız ihtiyaç duyulan bazı ek işlemler var. Bu işlem iyi mi yapılıyor? Hem android hem de IOS yazılımlarının özelinde size data aktaracağız;

İnternet Irtibatı

En öğrenilir çözüm yollarından birisi VPN irtibatıdır.
Iletişim kurup kuramadığınızı egemenlik edin. VPN faalken rastgele bir Instagram kusur iletiyi almadan sorunsuz bir halde bağlanabiliyorsanız bu vaziyette kontakt kaynaklı bir problem yaşıyorsunuz anlama gelir.

En sık tesadüfülen arıza kontakt süratinizdeki düşüklük olabilir. Bunun için pek oldukca kontrol sitesi mevcut. Rastgele birisine müracaat etip kontakt süratinizi manuel bir halde egemenlik edebilirsiniz. Çıkan neticeye bakılırsa eğer süratiniz oldukca düşükse en kısa vakitte sağlayıcınızdan teknik yardım istemelisiniz.
“Bir şey olmaz, geçici sorundur. Kapat, aç düzelir” Evet hakikatinde yanlış bir düşüncede değil. Bu çehreden bizde Instagram hesabımızı geçici olarak kapatıp açarak düzelme olup olmadığını egemenlik edebiliriz. Bu düzey için yapmanız ihtiyaç duyulan işlemler şu biçimdedir,

  • Instagram profilinize giriş yapın. Fakat burada andırdırmamız ihtiyaç duyulan ehemmiyetli bir nokta var. Hesap dondurma işlemleri bir tek Instagram web sitesi üstünden yapılmaktadır.
    Dolayısıyla sizin de giriş yaptığınız profiliniz internet sayfası üstünden rastgele bir tarayıcı desteğiyle olmalı.
  • Daha sonrasında Hesaplar kısmına girerek Profili Kumpasla alternatifine erişeceğiz.
  • Hemen alt bölümde Hesabı geçici olarak kapat seçeneğini bakacaksınız. Burada bir tercih yapmamız lüzumlu.
  • Parolanızı girdikten sonrasında hesabınızı geçici bir halde dondurmuş oluyorsunuz.

Hesabınızı dondurduktan sonrasında derhal etkin edemiyorsunuz.
Ortalama vakit dilimini geçirdikten sonrasında bu sefer isterseniz mobil, isterseniz de internet sayfası üstünden hesabınıza yine giriş yaparak etkin edebilirsiniz. İlk girişinizde bazı fotoğraflarda kaybolma, yorumlarda eksilme benzer biçimde problemler karşınıza çıkabilir. Fakat ürkü yapmayın, zaman içinde düzelecektir. Geçmiş datalarının oturması belli bir vakit alıyor.

Instagram Güncelleyin/Kaldırıp Tekrar Yükleyin

Uygulamayı Güncelleyin/Kaldırıp Tekrar Yükleyin bu da tesirli bir çözüm olabilir.
Instagram her ne kadar yanılgısız kodlansa da indirdiğimiz harici bir yazılım onun işlevine hasar verebilir. Bu sebeple de işletim sisteminize bakılırsa IOS ya da Android markete giderek Instagram uygulamasını kaldırıp, yine yükleyin.

Ön Hafıza Bilgilerini Arının

Instagram makine üstünde oldukca fazla ön bellek kaplamaktadır. Bu işlemin ana hedefi sizin uygulamaya girdiğinizde daha süratli hareket alanınızın oluşmasına yönelik geçmiş detayları arşivleme kastı gütmesidir.
Önbelleği pakle işleminiz neticesinde geçmiş tüm bilgiler arınılacaktır. Bu gidişatın yazılım üstünde negatif bir etki bırakmayacağınız da bilhassa vurgulamamız lüzumlu. 2 ayrı makinede de Instagram ön hafızayı iyi mi arınacağınızı aktaralım;

Android Aygıtlarda Instagram Önbellek Arınma

  • Telefonuzdan ayarlar kısmına girin.
  • Daha sonrasında “Uygulamalar” alternatifine geçin
  • Burada “Yüklü Uygulamalar” yazısını arayacaksınız.
    Zira ayarlar kısmında uygulama ön hafızayı arınma etkin edilmemiş. iPhone’da bunu yapabilmenin tek yolu cep telefonunuzu bilgisayara bağlamak. Irtibatı kurduktan sonrasında iTunes programına giriş yapıyoruz. Daha sonrasında uygulamalardan Instagramı tespit edip, ön hafızasını arınıyoruz.

    Eğer oldukca sıkıntılı usul diye düşünüyorsanız size seçenek bir yoldan da bahsedebiliriz. Bu usul de destekçi uygulamalardan yararlanıyoruz. App Store’a girerek cache cleaner aramasını yapmış olup programı aygıtınıza indirin.
    Fakat önerimiz bu işlemi bir tek Instagram uygulaması özelinde yapmayın. Diğeri uygulamalarda da ara ara ön hafızayı arınarak şundan detayları makinenizden silip hem hızını çoğaldırıp hem de telefonunuzda daha çok bellek açabilirsiniz.

    Spam Nedenler

    Spam sebepleri ne yazık ki en can can sıkan vaziyetlerin başlangıcında geliyor. Instagram popüleritesini gözetmesinin tesirini azıcık da almış olduğu sert güvenlik önlemlerine borçlu.
    Bu kapsamda bazı sert kaideler çerçevesinde idarenmektedir.

    Mesela biz her ne kadar uygulamayı düzgüsel bir halde kullansak da arka tasarıda belli bir beğeni, takip, video seyretme kısıtlamaları bulunuyor. Eğer bu kaidelerden rastgele birisini ihlal etmişseniz üzgünüz isteğinizle ilgili bir problem oluştu eşi yanılgı iletisini alıyor olabilirsiniz. Kaygı etmeyin, bu geçici bir vaziyettir. Sizlere bir ihtarda bulunuyor. Peki, Spam cezasından kurtulmak için için nelere dikkat etmelisiniz?

    • Cinsellik kapsayan mesajlardan salt suretle uzak durun.
    • Ceza aldığınız gün etkileşimden olası olduğunca kaçının.
      Azıcık uysal durun…
    • Ceza süresince de fazla beğeni, takip vaziyetlerinden kaçının.

    Giriş Yollarını Değiştirin

    Giriş Yollarını Değiştirmek de kusurun ortadan kalkması için tesirli bir çözüm olabilir. Her vakit yaptığınız giriş usullerinden değişik bir yol deneyin. Dilerseniz giriş hakimiyetlerini yaparak sizlere daha net bilgiler aktaralım.

    Instagram giriş hakimiyetleri: Üzgünüz isteğinizle ilgili bir problem/yanılgı oluştu ihtarı için parola kusuru da aşina bir sorundur.
    Bu çehreden giriş safhasında otomatik kayıttan ziyade manuel bir halde kullanmakta olan adı ve parolanızla giriş yapmayı deneyin.

    Eğer Facebook hesabı Instagramla senkronize etmişseniz Facebook üstünden giriş yapmayı da sınayabilirsiniz. Bunun içinde belirli aralıklarla karşımıza çıkan giriş irtibatlı sorunları ortadan kaldırıp daha sağlıklı bir giriş yapmanız ihtimaller içinde. Bir anımsatma yapalım ki her giriş sınamasının içinde belli bir süreç olsun. Yanılgıyı baktıktan sonrasında ısrarla aynı usulü üst üste sına.
    Bu hesap üstünden değişik ihlallerde bulunmanız, sizin ana hesabınızı da etkileyecektir. Instagram cezaları kimi zaman hesap üstüne verebildiği benzer biçimde kimi zaman de makine üstünden verebilmektedir.

    Başka Bir Deyişle, o makine üstünden hangi kullanmakta olan adı giriş yaparsa yapsın tamamında eş ihtarlar karşısına çıkar. Ya da 2. el bir makine almış ve dolaysız ihlal le karşılaşabilirsiniz. Bu vaziyeti sadece Instagram alıcı hizmetlerine müracaat yaparak aşabilirsiniz.

    Instagram Alıcı Hizmetleri Bağlantıyı ile Destek Alın

    Instagram Alıcı Hizmetleri Irtibat detaylarıni kullanarak yaşamış olduğunuz üzgünüz isteğinizle ilgili bir problem oluştu kusurunu özetleyebilirsiniz.
    Instagram’ın telefonla bağlantı kurabileceğiniz bir adresi bulunmadığı için tam müracaatlarınızı uygulama özelinde yazışarak yapmanız gerekmektedir. Bunun için yapmanız gerekenler;

    • Ilk olarak profilinize giriş yapın.
    • Sağ üst köşede bulunan 3 çizgi ikonuna tıklayın.
    • Oluşturulan bölümde ayarlara girin
    • Oluşturulan bölümde Destek ekranına tıklayın
    • Karşımıza değişik opsiyonlar çıkacaktır.
      Tüm detayları buraya açık bir halde yazın ve alt bölümde bulunan Gönder butonuna tıklayın.

    Müracaat Etiniz yoğunluğa bağlı olarak averaj 7 gün içinde sizlere mevzu hakkında data edindirme yapılacaktır.

    .

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş