Sosyal Medya

İnternet Olmadan WhatsApp Nasıl Kullanılır? 2022 (Bedava Kullanım)

Dünya’da en fazla kullanıcısı olan ve en oldukça tercih edilen mesajlaşma uygulaması Whatsapp, hücresel veri ve Wifi haricinde bağlantı oluşturmak için adım attı. Bunun üstüne kullanıcılar web olmadan whatsapp iyi mi kullanılır, web olmadan çalışır mı, konuşma yapılır mı? Araştırmaktadır. Bizlerde sizler için whatsapp internetsiz kullanma 2022 için tüm detayları araştırdık. Hemen tüm detayları öğrenebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

2022 Güncel:

  • WhatsApp İnternet Paketi Olmadan Çalışır mı?
  • WhatsApp İnternetsiz Kullanma 2022
  • Whatsapp Nasıl İnternetsiz Kullanılır?
  • Whatsapp Web İnternet Olmadan Çalışır mı?
  • WhatsApp Bluetooth Messenger Uygulaması İle Bedava İletişim Kur!
  • Whatsapp Çevrimdışı Görünme Teknikleri Nelerdir?
  • İnternetsiz WhatsApp Kullanmak İçin Hangi Operatör Kullanılmalıdır?
  • WhatsApp Mesajlarını Çevrimiçi Olmadan Nasıl Yanıtlarız?
  • Whatsapp İnternet Paketi Nasıl Kullanılır?

WhatsApp İnternet Paketi Olmadan Çalışır mı?

WhatsApp üstünden yazışma oluşturmak ve belge göndermek için, WiFi ya da hücresel veri bağlantısının olması gerekmektedir. Uygulamaya güncelleme ulaşmadan önce, çevrimdışı iken gönderilen mesajlar, etken web bağlantısı olana dek gönderilmiyordu. İnternet bağlantısı sağlanana kadar, gönderilmek istenen mesajlar uygulama içinde depolanıyordu. Şimdilik yalnız Android işletim sistemli telefonlar için geçerli olan internetsiz WhatsApp kullanımı geliştirilmiştir. WhatsApp için Internet lüzumlu mi? sorusunun yanıtı Android kullanıcıları için evet iken iOS işletim sistemi tanımlı aygıt kullanıcıları için hayırdır. İnternet paketi olmadan, yazışma kurmanın ipuçları için yazımızı okumaya devam ediniz.

WhatsApp İnternetsiz Kullanma 2022

İnternet olmadan whatsapp kullanma oldukça kolay! Telefonunuzdan ya da tabletinizden bağlantı ayarlarında bazı değişimler yapmanız gerekmektedir. Bu özellik şu an için yalnız Android işletim sistemli cihazlarda kullanılmaktadır. Henüz iOS işletim sistemli cihazlarda tanımlı olmamasının sebebi, Proxy ve Port ayarlarının kısıtlı oranda kullanılmasıdır. iPhone ya da iPad’inizden bu engelleme kaldırılana kadar internetsiz WhatsApp kullanımı mümkün olmayacaktır. Sadece şu an için Whatsapp internetsiz kullanma Türk Telekom, Vodefone ve öteki operatör kullanıcıları için sunulan bağlantısız yazışma avantajlarını kullanabilirler.

Android kullanıcıları aşağıdaki işlem adımlarını takip ederek, cihazlarında yapacakları değişimler ile internetsiz Whatsapp kullanabilirler!

Whatsapp Nasıl İnternetsiz Kullanılır?

İnternet Olmadan WhatsApp’a girilir mi? Merakla araştıran kullanıcılar için bu yöntemi sizlere anlattık. Adımları takip ederek web olmadan whatsapp sohbetlerinize devam edebilirsiniz.

İnternet olmadan Whatsapp kullanmak için yapmanız gerekenler:

  • Android cihazınızdan Ayarlar>Bağlantılar>Mobil Ağlar kısmına girin.
  • Mobil Ağlar bölümünden ise Erişim Noktası Adları seçeneğine tıklayın.
  • Erişim Noktası Adları ekranında sağ üst bölümde yer edinen “ekle” seçeneğine tıklayın.
  • Açılacak olan yeni sayfada isim, APN, Proxy, bağlantı noktası, kullanıcı adı, gizyazı, sunucu, MMSC benzer biçimde bilgiler görmüş olacaksınız.
  • Sayfanın en alt kısmında ”Ayarlı Değil” alanını aşağıdaki detayları girerek değiştirmeniz gerekmektedir.
  • Oluşturulan ekranı aşağıdaki bilgilere nazaran doldurun.
  • İsim: WhatsApp
  • APN: web
  • Proxy: 127.0.0.01
  • Bağlantı noktası: 8080
  • Bu işlemleri yaptıktan sonrasında profili kaydedin ve Erişim Noktası Adları bölümünden WhatsApp’ı seçin.
  • ”Erişim Noktası Adları” sayfasından WhatsApp uygulamasına tıklayarak işleminizi sonlandırın. Tüm işlem adımlarını doğru ve eksiksiz bir halde tamamladıktan sonrasında cihazınızda web bağlantısı olmasa dahi Whatsapp’ı kullanabilecek, bildiri, fotoğraf, belge v.b. alım ve gönderimi de yapabileceksiniz. Bu işlemi yaptıktan sonrasında telefon 4G bağlantısında kalmaya devam ediyor, sadece GSM şirketi web harcamanızı size yansıtmıyor. Normal ayarlara döndüğünüzde ise bu süreçteki web kullanımınız tek seferde size yansıtılıyor.
internet olmadan whatsapp nasil kullanilir 2022 bedava kullanim 61fb4066531f1
Whatsapp İnternetsiz Kullanma

İnternet olmadan whatsapp kullanma için, yalnız hücresel verinizi açarak WhatsApp uygulamasından iletişime geçip, belge gönderebileceğinizi biliyor muydunuz? İnternet paketiniz bittiğinde ya da etken bağlantınızın bulunmadığı zamanlarda parasız WhatsApp hizmetinden yararlanabilirsiniz!

İnternetsiz WhatsApp şimdilik yalnız Android cihazlarda çalışıyor. iOS’ta ise ayarlar bölümünün kısıtlı olmasından dolayı proxy ve port değişimi yapılamıyor. Kaynak: İnternet olmadan Whatsapp kullanmak için yapmanız gerekenler

Whatsapp Web İnternet Olmadan Çalışır mı?

Whatsapp, kullanıcıları sevindirecek bir haber daha verdi. Whatsapp Web’i kullanmak için telefonunuz ve bilgisayarınız internete bağlı olmalıdır. Yeni adım ile Whatsapp Web ve telefonlarınızdan bağlantısız kullanım sağlayabileceksiniz. Bu yeni adımın hemen hemen ne süre kullanılmaya başlanacağı bilinmese de oldukça yakında diyebiliriz. Bizleri takipte kalabilir ve bu işlem başladığı anda derhal öğrenebilirsiniz.

Whatsapp web olmadan kullanma yöntemi haricinde bir yenilik ile daha karşımıza çıkıyor. WhatsApp isimden numara bulma yöntemini kullanarak parasız internetsiz istediğiniz kadar whatsapp’da görüşebilirsiniz.

WhatsApp Bluetooth Messenger Uygulaması İle Bedava İletişim Kur!

WhatsApp Bluetooth Messenger uygulamasını, akıllı telefonunuza indirerek parasız yazışma kurabilirsiniz. Uygulama cihazınıza indikten sonrasında, ayarlar bölümünden bluetooth özelliğinizi açmanız gerekmektedir. Bluetooth ile uyum sağladıktan sonrasında, etken web bağlantısı olmadan da yazışma kurma imkanınız olacaktır. WhatsApp’tan anlık olarak bildiri alabilir ya da gönderebilirsiniz. Bluetooth Messenger uygulaması, web yerine bluetooth hususi durumunu kullandığı için belli bir mesafeye kadar, söyleşi edebilir ve dosya paylaşabilirsiniz. Bulunduğunuz alandan uzakta olan kişiler ile bu şekilde yazışma kurmanız olanaksız olacaktır.

Whatsapp Çevrimdışı Görünme Teknikleri Nelerdir?

WhatsApp uygulamasında son görülme ve bildiri okundu özelliklerinin yanında çevrimiçi görünme özelliğinizi de kapatarak her an çevrimdışı olabilirsiniz. Böylelikle çevrimiçi olsanız bile tüm mesajlara yanıt vermek zorunda kalmayacaksınız. WhatsApp’ta çevrimiçi hususi durumunu kapatıp çevrimdışı görünmek için izlemeniz ihtiyaç duyulan işlem adımları;

  • Uygulamaya giriş yaparak, ”Ayarlar” menüsüne giriniz. Android telefon kullananlar sağ üst köşedeki üç noktalı alandan, iOS işletim sistemli telefon kullananlar ise sağ alt köşeden ayarlar menüsüne ulaşabilir.
  • Ardından ”Hesap” sekmesine girerek ”Gizlilik” bilgisine tıklayınız.
  • Gizlilik sayfasında son görülme, profil fotoğrafı, hakkımda, gruplar, mevcut konum, engellenenler, okundu bilgisi, ekran kilidi ve durum bilgisi yer almıştır.
  • ”Durum” sekmesine girerek, ”Sadece Şu Kişilerle Paylaş” a tıklayın.
  • Sadece şu kişilerle paylaş dediğinizde, rehberinizdeki kişilerden hiçbirini seçmeyiniz.
  • ”0 Kişi Seçildi” ibaresini gördüğünüzde, asla kimse çevrimiçi olduğunuzu görmeyecektir.

Durum menüsünde yer edinen ”Kişilerim” seçeneğine tıkladığınızda, rehberinize kayıtlı olan tüm kişiler çevrimiçi olduğunuzu görecektir. ”Şunlar Hariç Kişilerimle Paylaş” hususi durumunu kullandığınızda, rehberinizden seçeceğiniz kişilere çevrimiçi özelliğinizi görebilecektir. Gizlilik ayarları menüsünden, son görülme, profil fotoğrafı, gruplar, engellenenler, okundu bilgisi benzer biçimde pek oldukça gizlilik ayarlarınızı yönetebilirsiniz. Ayrıca WhatsApp çevrimdışı görünme uygulamalarını cihazınıza indirerek de, çevrimiçi özelliğinizi kapatabilirsiniz. İşte en oldukça kullanılan uygulamalar;

  • WaStat (WhatsApp İzci)
  • Çevrimdışı Okuma 
  • Welog (Çevrimiçi Son Görülme)
  • WhatLogin
  • Çevrimdışı Sohbet (Offline Chat)
  • WApp Private
  • Private Read

Uygulamalarından destek alarak, son görülme ve mavi tık özelliklerinizi rehberinizde bulunan kişilerden dilediğinize kapatabilirsiniz. Son görülme bilginizi değiştirmeden mesajlarınızı yanıtlayabilirsiniz. Sesli mesajlaşma, fotoğraf gönderme, durum paylaşma benzer biçimde pek oldukça özelliği çevrimiçi görünmeden gerçekleştirebilirsiniz. Çevrimdışı olarak, sesli ve görüntülü arama yapabilirsiniz.

İnternetsiz WhatsApp Kullanmak İçin Hangi Operatör Kullanılmalıdır?

İnternetsiz ve parasız WhatsApp kullanmak için hangi operatörü kullandığınızın bir önemi bulunmamaktadır. Hattınız Vodafone, Turkcell ya da Türk Telekom operatörlerine ilişik olsun olmasın, internetsiz WhatsApp’tan yazışma kurmaya devam edebilirsiniz. Tüm operatör kullanıcıları, yazımızın giriş kısmında belirttiğimiz işlem adımlarını uygulayarak, internetsiz ve parasız WhatsApp uygulamasını kullanabilir. Telefonunuzda yer edinen mobil ağlar sekmesinde yapacağınız küçük değişimler ile, parasız görüntülü konuşma, belge paylaşımı ve mesajlaşma keyfinizi sürdürebilirsiniz.

WhatsApp Mesajlarını Çevrimiçi Olmadan Nasıl Yanıtlarız?

İnternet olmadan whatsapp kullanma işlemini öğrendikten sonrasında bir öteki yöntem olan çevrimiçi olmadan doğrusu mesaja girmeden gelen iletilerin iyi mi yanıtlandığıdır. Belirttiğimiz adımlar ile derhal çevrimiçi olmadan mesajlarınızı yanıtlayın!

WhatsApp’a gelen mesajlarınızı çevrimiçi olmadan okumak mı istiyorsunuz? Bunun için 3 değişik yöntem bulunmaktadır. Yöntemlerden birini kullanarak çevrimiçi görünmeden ya da son görülme tarihinizi değiştirmeden, mesajlarınızı görüntüleyebilir ya da yanıtlayabilirsiniz. Mesajlarınızı çevrimiçi olmadan yanıtlamak için;

  • İlk olarak, WiFi ya da hücresel veri bağlantınızı kapatarak, yanıtlamak istediğiniz WhatsApp mesajlarına giriniz. Mesajınızı yazıp gönder butonuna basınız. İnternet bağlantınız olmadığı için mesajınız o an gönderilmeyecektir. Uygulamayı kapatarak, web bağlantınızı açık konuma getiriniz. Bağlantınız sağlandığında mesajınız, son görülme tarihiniz değişmeden ve çevrimiçi görünmeden gönderilmiş olacaktır.
  • İkinci yöntem, Android Nougat ve üstü işletim sistemli cihazlar için geçerli olacaktır. WhatsApp’tan gelen mesajınız bildirim menüsünde görünecektir. Sohbet sayfasına ya da uygulamaya girmeden yalnız o mesajınızı yanıtlayabilirsiniz. Bildirimin altında yer edinen ”Yanıtla” butonundan mesajınızı yazıp gönderebilirsiniz. Böylece uygulamaya girmeden ve çevrimiçi görünmeden sohbetinizi gerçekleştirmiş olacaksınız.
  • Çevrimiçi olmadan mesajlara yanıtlamak için deneyebileceğiniz son yöntem ise; akıllı saattir. Whatsapp’tan gönderilen mesajlar anında akıllı saatine gelecektir. Saat aracılığı ile cevap vererek, tüm sohbeti görüntülemeden ve çevrimiçi olmadan son olarak gelen mesajlarınızı cevaplayabilirsiniz.

Whatsapp İnternet Paketi Nasıl Kullanılır?

Whatsapp internetsiz kullanma Türk Telekom, Vodafone ve öteki operatör sahipleri, internetsiz anlık mesajlaşmanın, belge gönderimi ve alımının iyi mi olacağını merak etmektedir. Hat sahipleri web paketlerinin olması dahilinde diledikleri yerden ve zamandan Whatsapp ve öteki uygulamaları kullanabilmektedir. Fakat web paketi olmadan Whatsapp kullanılır mı? Evet, paketiniz olmasa dahi mobil verinizin açık olması şartı ile, Whatsapp uygulamasını kullanabilecek ve herhangi bir halde ücret ödemeyeceksiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş