Genel Kültür

İyi Geceler Mesajları Resimli Kısa İyi Geceler Mesajı

iyi geceler mesajlari resimli kisa iyi geceler mesaji 62462c5c017c0

Anlamlı ve Etkileyici Kısa iyi Geceler Iletileri 2020 – O kadar çok yazılacak sms var ki ama bizler sizler aralarından en hoş olanlarını arkadaşa, dosta, sevgiliye yada facebook sayfalarınızda paylaş yapmanız için derledik. Burada olmayan iyi geceler iletileri fotoğraflı uzun yada kısa olmasına bakmadan sizlerde yollarsanız bizde yorum kısmında yayınlarız.

iyi geceler mesajlari resimli kisa iyi geceler mesaji 62462c5e97818
İnsan uyumadan evvel henüz yat uyumakta olan beğendiklerine kendini andırdırmak ve onları unutmadığınızı yada ne öğreneyim kendisi için karşısındakinin ne kadar değerli olduğunu anlatmak için ileti yollamak ister.
İşte onlardan derlemeler:

Düşünde şayet beni bakarsan hiç şaşma zira ben seni her gün rüyamı bakıyorum…

Arım Balım Peteğim Gülüm Dalım çiçeğim Karizmatik Erkeğim iyi Geceler
Sen Benim Düşlerimdeki Hayalim Yaşamdaki Tek Hayata nedenimsin iyi Geceler Meleğim

Gökyüzü Mehtabı Nasıl beklerse,Sahiller Dalgaları Nasıl özlerse,Kuru Toprak Suya nasıl Hasretse,Sende Benim Hasretimsin Aşkım,iyi uykular Tatlı Düşler
Iyi Geceler düşlerimin prensesi..anlamlı iyi geceler mesajları

Güneş batmış akşam olmuş saat 12 hadi iyi geceler..

Koynunda kokunla uyumayı herşeyden çok isterdim yastğımın yarısı ben yarısı sensin iyi geceler canımın yarısı seni çoook ama çook seviyorum.. etkileyici iyi geceler mesajları

Bu gece bütün sevdiklerin yanında..ne tatlı uyursun sen şimdi..birtek seni ölesiye sevenin senden uzakta,birtek seni ölesiye sevenin uykusuz..adını can koydum seni canıma koydum..iyi uykular

Seni gözlerimi kapattigimda degil,gözlerimi actigimda görmek ve var oldugunu bilmek isterim gülparem iyi geceler..

İyi Geceler Dünya İyi Geceler İnsanlar İyi geceler Bitanem Rüyanda beni gör olur mu..

Yine bir gün daha bitti sensiz ve tüm geceler ben yaşadığım sürece sensiz.sana çok kızgın olmama rağmen seni hala çok seviyorum iyi geceler..

Seni çok seviyorum birtanem İyi uykular..

iyi geceler mesajlari resimli kisa iyi geceler mesaji 62462c61083fe
Hayatımsın ve ben sadece seni yaşayabilirim…Seni yaşadığım her gün için..yanagına bir buse gonderiyorum…huzurla uyu bi tanem..huzurlu ve mutlu…İyi geceler..seni seviyorum

Bu gece senin gözlerin için uyuyacağım,sen uyurken gizlice ellerini tutup saçlarını okşayacağım, sana yaklaşıp o her zaman duyduğun şeyi söyleyeceğim ; SENİ ÇOK SEVİYORUM VE HEP SEVECEĞİM İYİ GECELER.

Allahım sana en güzel uykuları ve benli rüyaları bahşetsin biriciğim.

En güzel gecelerin en güzel rüyalarını gör bitenem tatlı uykular.

Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha sönük olur, yakamozlar başka çizer denize kendini ve hayat daha kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan…

Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut, gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat…

Geceleri Uzaklara çığlık Olur Sesim, Denizden çıkan Yosun Kokusundan Keskin Sana Olan özlemim, Bu gece Sırf Senin İçin Kapanıyor Gözlerim.
huzurlu ve mutlu… Iyi geceler.. Seni beğeniyorum.

Gece olup hoş gözlerin yenik düştüğünde uykusuzluğa, seni semandan alıp düşlerime itimat ediyorum, gözlerimden uzaksın belki ama her zaman vicdanımdasın unutma. Iyi Geceler.

(Düş)lara rest çektim yat herkes derin uykudayken ben sana dalıyorum uyku çok tatlı derler ben seni tadıyorum onlar uykuya ben sana doyamıyorum Bitanem iyi geceler .

Aşkım düşümde seni bakayım dicem ama o zaman fobiyle uyanıyorum, o baktığım düş deil kabus oluyo.

Aşk güneşi talihinde gülerek doğsun, en hoş geceler senin olsun..
Iyi Geceler Herşeyim!

Hep usumdasın öylesine bendesin ki hiç bitmek, tükenmek öğren bişey bu, bu can bu vücuttan çıkana, bu diyardan göçene dek bakabildiğim tek reel düşüm sensin tatlı düşler meleğim.

Her gece varlığının verdiği huzurla başımı yastığa koyuyorum herseyimmm… Ebediye kadar hep benim ol zira yalnızca seninle bu can var olur..şimdi yeniden seni düşünerek uyuyorum allah rahatlık versin.

Kalbinin ışığı Gecenin karanlığını bastırsın Düşlerin mutluluk yağmurlarında geçsin Gecen mutlu Kalbin huzur dolu olsun Iyi geceler!

Vicdanın doğan güneşi değil batan güneşi tercih etsin, zira doğan güneş elbet batacaktır ama batan gunes yeni umutlarla doğacaktır yarınki gunes senın için bıtanem ıyı geceler.

Yaşamımsın ve ben yalnızca seni yaşayabilirim…Seni yaşadığım her gün için yanağına bir buse gonderiyorum huzurla yat bitanem..
Seni beğeniyorum.

Gece olup hoş gözlerin yenik düştüğünde uykusuzluğa, seni semandan alıp düşlerime itimat ediyorum, gözlerimden uzaksın belki ama her zaman vicdanımdasın unutma. Iyi Geceler.

(Düş)lara rest çektim uyumuyorum herkes derin uykudayken ben sana dalıyorum uyku çok tatlı derler ben seni tadıyorum onlar uykuya ben sana doyamıyorum Bitanem iyi geceler .

Aşkım düşümde seni bakayım dicem ama o zaman fobiyle uyanıyorum, o baktığım düş deil kabus oluyo.

kalabalık yıldızlar içinde arama gözlerimi… ben sana ay kadar büyük yansıyacağım, ışığımla aydınlan ve tatlı yat hayal gözlüm…

Hergün hasretindeyim bu gece oldugu gibi..
Keske benim uzerimde yorgan olmasa donsamda senin yaninda yatabilsem.. Keske gozlerimi kapattigimda ellerim yanimdaki yastiga dokundugunda o yastigi bos tespit et.. Yeniden yalniz bir ruyaya daliyorum.. Sensizim iyi geceler! Butun bunlari yasiyabilmek icin mutlu yarinlara kadar yalniz uyuyacagim sevgilim.

• Bu gönül sana tutkun. Sözlerin yeniden sessiz. Nolursa olsun artık, suskunluktan korkuyorum. Bir aradayken ayrıyız. Herseye ragmen direnmeliyiz. Kayıp gitme ellerimden, korkuyorum sensizlikten, gecelerden.
Canım çok bunalıyor canım yanımda yok diye. Sensiz gecelerden sensiz günlerden usandım artık. Dayan yaşamım iyi günler bizi bekliyor. Iyi geceler canım….

• Iyi Geceler Aşkım. Ne kadar da sıcak ellerini elllerimde çehremde hissedemessemde yastıgın verdigi rahatlıgı senin kucagın yorganın ısıtmasına sen sarılıyormuşsun gibi farzetcem. Sen yatarken ben hep seni düşünücem.Iyi yat aşkım. Geceler korkutmasın seni. Üstünü açarsan üstüne örtmeye gelicem iyi geceler aşkım.

• Tatlı düşler sevgilim.
Öpüyorum En tatlı yerinden

Bir dua yolluyorum Allah’ıma sen yatarken düşünde beni bakasın diye. Senden hoşlanıyorum aşkım. Iyi geceler sana.

Iyi geceler birtanem. En tatlı uykular en hoş düşler senin olsun.

Seni çok seviyorum gülüm. Sevgimi üstüne al, yorgan gibi gözetir seni tüm gece süresince. Iyi geceler aşkım.

iyi geceler mesajlari resimli kisa iyi geceler mesaji 62462c6433b11
Özlemim sana beğendiğim.
Umarım sen beni rüyalarını bakıyorsundur. Iyi geceler biriciğim. Seni çookk beğeniyorum.

Iyi ki varsın birtanem. Düşlerin en hoşu bu gece seninle olsun. iyi geceler sevgilim. Seni çok beğenen aşkın.

İnsan yatmadan evvel ne düşünürse düşünde onu bakarmış derlerdi de inanmazdım. Demek ki her gece düşlerimde seni bakmamın sebebi buymuş. Sende beni düşün yatmadan evvel. Iyi düşler aşkım. Düşlerde buluşmak dileğiyle.

Bu gece dolunay var semanda, kutup yıldızı yeniden besbelli.
Iyi geceler semamın en parlak ve güzel yıldızı.

Başkaldırım sensiz geçen gecelerime. Ben seni düşünmekten yatamazken sen rahat ve huzurlu yat diye bu iletiyi yolluyorum sana. Iyi geceler canım. Düşlerde kavuşmak dileğiyle.

Karanlık geceni aydınlatsın kalbimdeki aşkın nurlu ışığı. Düşlerinin temel oğlanı vakam sevgilim. Iyi geceler baki aşkım.

Uzadı gecelerim, sabah olmuyor. Sensiz birtanem, odama hiç güneş doğmuyor. Iyi geceler benim için doğan mehtabım.

Gece lambasının loş ışığı bir yerinizi incitiyordur şimdi o hoş çehresine.
Düşüncelerimdeki tek hoşa iyi geceler.

Bir kuş misali uçsa dudaklarım sana doğru. Konsa kıpkırmızı dudaklarına irkilir misin? Yoksa onu alıp kendine seninkileri beni yollar misin? Iyi geceler aşk busem.

Birden uyandım. Doğruldum yatağımda. Yastığım gözyaşlarımdan sırılsıklam. Son bir damla gözyaşım ise süzülüyor hala yanaklarımdan. Kabusum oldu sensiz geceler artık bana. Bensiz geçirdiğin son gece olması dileğimle iyi geceler sana.

Duvarıma bakarken boş odamın, birden sen beliriverdin.
Usulca yaklaşıp yanağıma bir buse verdin. Bende yolluyorum canım sana. Öptüm biriciğim iyi geceler sana.

Artık sırdaş değil geceler bana. Sana duygularımı ulaştırabileceğim telefonuna iletiyle. En içten duygularımla iyi geceler beğendiğim sana.

Bu gece yağan yağmura yazdım sana olan duygularımı. Seni ne çok beğendiğimi anlatsın diye su baskın olup dingilin üstüne. Iyi geceler birtanem, damlaların çıkardığı ses sana ninni olsun. rüzgar bağırsın seni ne kadar çok beğendiğimi ve sensiz geçen gecelerdeki ıstırabımın sesini.

Aşk ayyaş dolaşmaktır ıssız boş caddelerde.
Bu ileti aracıyla aşkımı gönderiyorum sana. Iyi geceler aşkitoma.

Geceler suskun, soğuk, ayaz. Sevgim o kadar sıcak ki onu yolluyorum sana, ört üstüne sakın üşüme diye. Iyi geceler canıma.

Bu gece hayallerimi, aşkımı gönderiyorum sana yine bu iletiyle. Sığın içlerine hangisini istersen. Korur seni tüm kabuslardan. Sen rahat yat hoşlandığım. Iyi geceler biriciğim.

Sevgi yağmuru olsam yağsam odana. Nemlendirsem sen tek tek düşen damlalarımla yavaş yavaş.
Sen rahat uyu birtanem, Iyi geceler sevgilim .

iyi geceler mesajlari resimli kisa iyi geceler mesaji 62462c66aa72c
Her Gecenin karanlığında Dualarımla Düşünüyorum Seni Bir tanem Dualarım Sadece Sana Iyi geceler Bir tanem

Iyi geceler her şeyim

Beyaz bir güvercin yolluyorum sana, Kanatlarında mutluluk vicdanında sevgi ve şevkat, Kar beyaz tüylerinde kokun, Ve gagasında iyi geceler öpücüğü Ona iyi bak.

iyi uykular sevgilim, düşünde buluşmak üzere…

iyi geceler kakaolu sıcak sütüm….

Allah’ım sana en hoş uykuları ve benli düşleri bahşetsin biriciğim.

En hoş gecelerin en hoş rüyalarını bak Bitanem tatlı uykular.

*Düşlere rest çektim yat.
Uykular çok tatlı derler ben seni tadıyorum. Onlar uykuya ben sana doyamıyorum… Iyi geceler sevgilim.

*Hoşlanarak Ayrılanlar
Müjde… Bu gece günahlarda %100 e varan indirimler, iyiliklerde 1000 kata varan extra puanlar sizi bekliyor… ANEKDOT: Kul hakkı kampanya dışıdır… İYİ GECELER…

*Vicdanımda senden bana hiç bir ışık yok! Ben karanlıktan çok korkarım.Beni gel al burdan…

*Bu gece senin gözlerin için uyuyacağım,sen yatarken saklıca ellerini yakalayıp saçlarını okşayacağım, sana yaklaşıp o her zaman dinlediğin şeyi açıklayacağım ; SENİ ÇOK SEVİYORUM VE HEP SEVECEĞİM İYİ GECELER.

*Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince naçarlıktan çıldırtan, yaşamda bir kere bakılabilen mükemmel bir düşsün Bitanem!..

*Geceye inat seninle sabahlayacağım güneş çekemesin seninle ısınacağım yastıklar ağlasın göğsünü yatacağım ve bir tek sana bağlı kalacağım aşkım…

*Geceler karanlık, geceler ıssız çok güç geliyor bana, hele de sensiz hiç çekilmiyor bitanem, gelde neşelendir seni beğenen sevgiliyi..

*Vicdanın doğan güneşi değil batan güneşi tercih etsin, zira doğan güneş elbet batacaktır ama batan gunes yeni umutlarla doğacaktır yarınki gunes senın için bıtanem ıyı geceler.

*Hep usumdasın öylesine bendesin ki hiç bitmek, tükenmek öğren bişey bu, bu can bu vücuttan çıkana, bu diyardan göçene dek bakabildiğim tek reel düşüm sensin tatlı düşler meleğim.

*Gece olup hoş gözlerin yenik düştüğünde uykusuzluğa, seni semandan alıp düşlerime itimat ediyorum, gözlerimden uzaksın belki ama her zaman vicdanımdasın unutma.
Iyi Geceler Herşeyim!

*Hep usumdasın öylesine bendesin ki hiç bitmek, tükenmek öğren bişey bu, bu can bu vücuttan çıkana, bu diyardan göçene dek bakabildiğim tek reel düşüm sensin tatlı düşler meleğim.

*Her gece varlığının verdiği huzurla başımı yastığa koyuyorum herseyimmm… Ebedîye kadar hep benim ol zira yalnızca seninle bu can var olur..şimdi yeniden seni düşünerek uyuyorum allah rahatlık versin.

*Kalbinin ışığı Gecenin karanlığını bastırsın Düşlerin mutluluk yağmurlarında geçsin Gecen mutlu Kalbin huzur dolu olsun Iyi geceler!

*Vicdanın doğan güneşi değil batan güneşi tercih etsin, zira doğan güneş elbet batacaktır ama batan gunes yeni umutlarla doğacaktır yarınki gunes senın için bıtanem ıyı geceler.

*Yaşamımsın ve ben yalnızca seni yaşayabilirim…Seni yaşadığım her gün için yanağına bir buse gonderiyorum huzurla yat bitanem..
Seni beğeniyorum.

*Gece olup hoş gözlerin yenik düştüğünde uykusuzluğa, seni semandan alıp düşlerime itimat ediyorum, gözlerimden uzaksın belki ama her zaman vicdanımdasın unutma. Iyi Geceler.

*(Düş)lara rest çektim uyumuyorum herkes derin uykudayken ben sana dalıyorum uyku çok tatlı derler ben seni tadıyorum onlar uykuya ben sana doyamıyorum Bitanem iyi geceler .

*Aşkım düşümde seni bakayım dicem ama o zaman fobiyle uyanıyorum, o baktığım düş deil kabus oluyo.

*Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha sönük olur, yakamozlar başka çizer denize kendini ve hayat daha kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan… Beyaz bir güvercin gönderiyorum sana; kanatlarında mutluluk, vicdanında sevgi ve vefa, kar beyaz tüylerinde umut, gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat…

*ARIM BALIM PETEGİM GÜLÜM DALIM ÇİÇEGİM KARİZMATİK ERKEGİM İYİ GECELER.

*SEN BENIM RUYALARIMDAKI HAYALIM HAYATTAKI TÜRKIYE ELEKTRIK KURUMU KANUNUMA SEBEBIMSIN IYI GECELER MELEGIM.

*GÜNÜN BİRİNDE HAYAT SENİ BOŞ VERİRSE VE YÜREYİN SANA YALNIZ BIRAKILDIGINI AÇIKLARSA ALDIRMA CEVİR GÖZLERİNİ GÖK ÇEHRESINE SANA TEBESSÜMEN GÖZLERİMİ GÖRECEKSİN AŞKIM İYİ UYKULAR TATLI DÜŞLER.

*SEMA MEHTABI NASIL BEKLERSE SAHİLLER DALGALARI NASIL ÖZLERSE KURU TOPRAK SUYA NASIL HASRETSE SENDE BENİM HASRETİMSİM AŞKIM İYİ UYKULAR TATLI DÜŞLER.

*Kalabalık yıldızlar içinde arama gözlerimi… ben sana ay kadar büyük yansıyacağım, ışığımla aydınlan ve tatlı yat hayal gözlüm…

*Hergün hasretindeyim bu gece oldugu gibi..
Keske benim uzerimde yorgan olmasa donsamda senin yaninda yatabilsem.. Keske gozlerimi kapattigimda ellerim yanimdaki yastiga dokundugunda o yastigi bos tespit et.. Yeniden yalniz bir ruyaya daliyorum.. Sensizim iyi geceler! Butun bunlari yasiyabilmek icin mutlu yarinlara kadar yalniz uyuyacagim sevgilim.

*Beyaz bir güvercin yolluyorum sana, Kanatlarında mutluluk vicdanında sevgi ve şevkat, Kar beyaz tüylerinde kokun, Ve gagasında iyi geceler öpücüğü Ona iyi bak.

*Geceleri Uzaklara çıglık Olur Sesim, Denizden çıkan Yosun Kokusundan Belirgin Sana Olan özlemim, Bugece Sırf Senin İçin Kapanıyor Gözlerim.
Sözlerin yeniden sessiz. Nolursa olsun artık, suskunluktan korkuyorum. Bir aradayken ayrıyız. Herseye ragmen katlanmalıyız. Kayıp gitme ellerimden, korkuyorum sensizlikten, gecelerden. Iyi geceler aşkım….

*Canım yanında olmak istiyor canımın bana gereksinimi vardır diye. Canım çok bunalıyor canım yanımda yok diye. Sensiz gecelerden sensiz günlerden usandım artık. Katlan yaşamım iyi günler bizi bekliyor. Iyi geceler canım….

*En hoş gecelerin en hoş rüyalarını bak bitenem tatlı uykular.

*Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha sönük olur, yakamozlar başka çizer denize kendini ve yaşam daha kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan… Beyaz bir güvercin gönderiyorum sana; kanatlarında mutluluk, vicdanında sevgi ve vefa, kar beyaz tüylerinde umut, gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat…

*Geceleri Uzaklara çığlık Olur Sesim, Denizden çıkan Yosun Kokusundan Belirgin Sana Olan özlemim, Bu gece Sırf Senin İçin Kapanıyor Gözlerim.
Ne kadar da sıcak ellerini elllerimde çehremde hissedemessemde yastıgın verdigi rahatlıgı senin kucagın yorganın ısıtmasına sen sarılıyormuşsun gibi farzetcem. Sen yatarken ben hep seni düşünücem.Iyi yat aşkım. Geceler korkutmasın seni. Üstünü açarsan üstüne örtmeye gelicem iyi geceler aşkım.

*Niçin ağlıyorsun dediler, beğendim dedim. Niçin üzülüyorsun dediler, gönül verdim dedim. Elin kızı için değermi dediler, meğerse dokunmazmış..

*Tatlı düşler sevgilim.
Öpüyorum En tatlı yerinden

*bır keder gizlidir ve bin umut vardır,her yenı gün dogumunda, bir kederle yatıp bin umutla uyanma dilegıyle. iyi geceler

*pili cılız düşlerimizin kapsama alanı dışında kalan kesimlerine ağ hatası nedeni ile erişemedik ful sürükleyen hatlarımla SENİ ÇOK SEVİYORUM aşkımm tatlı benli düşler.

*Yeniden bir gün daha bitti sensiz ve tüm geceler ben yaşadığım sürece sensiz.sana çok asabi olmama karşın seni hala çok hoşlanıyorum iyi geceler

*yaşamımdaki en degerli varlıkk canım taa içii bitanecik sevgilim benimm iyi uyuu yarın umarım görşmek dileğiylee seni çok sevıyorum iyi geceler

*yaşamımdaki en degerli varlıkk canım taa içii bitanecik sevgilim benimm iyi uyuu yarın umarım görşmek dileğiylee seni çok sevıyorum iyi geceler

*Güzel bir gün nasıl seninle başlıyorsa dünyamda, güzel bir gecede ancak seni rüyamda bakınca anlam kazanacaktır, iyi geceler aşkım.

*Ben uykuyu yalnızca seni bakmak için hoşlanıyorum zira düşlerimi süsleyen en güzel meleksin bebeğim iyi geceler

*Yaşamımsın ve ben yalnızca seni yaşayabilirim Seni yaşadığım her gün için yanağına bir buse gonderiyorum huzurla yat bitanem..
Senden hoşlanıyorum.

*HERŞEYİN BİR ZAMANI VAR HAYATINDA,SEVMENİNDE,ÖLMENİNDE AMA ŞİMDİ GEÇIME ZAMANI…İYİ GECELER

*iyi geceler gözümün bak gönlümün sezdiği

Kalbinin ışığı Gecenin karanlığını bastırsın Düşlerin mutluluk yağmurlarında geçsin Gecen mutlu Kalbin huzur dolu olsun Iyi geceler.

Seni çok seviyorum gülüm Sevgimi üstüne al, yorgan gibi gözetir seni tüm gece süresince Iyi geceler aşkım.

Allah(c.c)’ım sana en hoş uykuları ve benli düşleri bahşetsin biriciğim.

• Bu gönül sana tutkun.
Ne olursa olsun artık, suskunluktan korkuyorum. Bir aradayken ayrıyız. Her seye ragmen sabretmeliyiz. Kayıp gitme ellerimden, korkuyorum sensizlikten, gecelerden. Iyi geceler aşkım….

• Canım yanında olmak istiyor canımın bana gereksinimi vardır diye. Canım çok bunalıyor canım yanımda yok diye. Sensiz gecelerden sensiz günlerden usandım artık. Dayan yaşamım iyi günler bizi bekliyor. Iyi geceler canım….

• En hoş gecelerin en hoş rüyalarını bak bitenem tatlı uykular.

• Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha sönük olur, yakamozlar başka çizer denize kendini ve yaşam daha kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan… Beyaz bir güvercin gönderiyorum sana; kanatlarında mutluluk, vicdanında sevgi ve vefa, kar beyaz tüylerinde umut, gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat…

• Geceleri Uzaklara çığlık Olur Sesim, Denizden çıkan Yosun Kokusundan Apaçık Sana Olan özlemim, Bu gece Sırf Senin İçin Kapanıyor Gözlerim.
Ne kadar da sıcak ellerini elllerimde çehremde hissedemessemde yastıgın verdigi rahatlıgı senin kucagın yorganın ısıtmasına sen sarılıyormuşsun gibi farzetcem. Sen yatarken ben hep seni düşünücem.Iyi yat aşkım. Geceler korkutmasın seni. Üstünü açarsan üstüne örtmeye gelicem iyi geceler aşkım.

• Niçin ağlıyorsun dediler, hoşlandım dedim. Niçin üzülüyorsun dediler, gönül verdim dedim. Elin kızı için değermi dediler, meğerse dokunmazmış..

• Tatlı düşler sevgilim.
Öpüyorum En tatlı yerinden

Elimden gelse Şu Yıldızlara Ismini Yazarım, işte O zaman Geceler Dahi Seninle Anlam Kazanır Birtanem iyi geceler.

Sen Yokken Yanımda, gecelerin tatdı, tuzu hayalin olur sevgilim iyi geceler :love

Rüyaların içinde Seninle Yaşanmamış Anları yaşamak Dileğiyle iyi Geceler Sevgilim

Senin Kadar Tatlı Bir Rüya Bakmak için tam gün yatmak isterdim aşkım ? iyi geceler mjksss

Seninle Yaşadığım Hayat Gördüğüm veya bakacağım en hoş düşlere değer Sevgilim iyi Geceler.

Palavra Hayatta Yaşadığım tek Reel Rüyasın Sevgilim Bu Rüyadan Asla Uyanmak istemiyorum

Huzur Dolu gecelerimin, Tatlı Rüyalarındaki Rüyaları tatlandıran Ten varlıksın, iyi geceler Sevgilim.
Iyi Geceler.

(Düş)lara rest çektim uyumuyorum herkes derin uykudayken ben sana dalıyorum uyku çok tatlı derler ben seni tadıyorum onlar uykuya ben sana doyamıyorum Bitanem iyi geceler .

Aşkım düşümde seni bakayım dicem ama o zaman fobiyle uyanıyorum, o baktığım düş deil kabus oluyo.

Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha sönük olur, yakamozlar başka çizer denize kendini ve yaşam daha kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan… Beyaz bir güvercin gönderiyorum sana; kanatlarında mutluluk, vicdanında sevgi ve vefa, kar beyaz tüylerinde umut, gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat…

Müjde… Bu gece günahlarda %100 e varan indirimler, iyiliklerde 1000 kata varan extra puanlar sizi bekliyor… ANEKDOT: Kul hakkı kampanya dışıdır… İYİ GECELER…

kalabalık yıldızlar içinde arama gözlerimi… ben sana ay kadar büyük yansıyacağım, ışığımla aydınlan ve tatlı yat hayal gözlüm…

Hergün hasretindeyim bu gece oldugu gibi..
Keske benim uzerimde yorgan olmasa donsamda senin yaninda yatabilsem.. Keske gozlerimi kapattigimda ellerim yanimdaki yastiga dokundugunda o yastigi bos tespit et.. Yeniden yalniz bir ruyaya daliyorum.. Sensizim iyi geceler! Butun bunlari yasiyabilmek icin mutlu yarinlara kadar yalniz uyuyacagim sevgilim.

Beyaz bir güvercin yolluyorum sana, Kanatlarında mutluluk vicdanında sevgi ve şevkat, Kar beyaz tüylerinde kokun, Ve gagasında iyi geceler öpücüğü Ona iyi bak.

Geceleri Uzaklara çıglık Olur Sesim, Denizden çıkan Yosun Kokusundan Besbelli Sana Olan özlemim, Bugece Sırf Senin İçin Kapanıyor Gözlerim.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş