Sakarya’nın Karasu ilçesinde kaybolan 35 yaşındaki 3 çocuk annesi Aysel Avcı, Sakarya Nehri’nde ölü bulunmuş oldu.
Olay, Karasu ilçesine bağlı Adatepe Mahallesi’nde meydana geldi. Bir süredir kendisinden haber alınamayan Avcı’yı arayan yakınları, Sakarya Nehri kıyısında genç hanıma ilişik cep telefonu ve ayakkabılarını buldu. Bunun üstüne durum ekiplere bildirildi.
İhbarla bölgeye AFAD, jandarma ve sıhhat ekipleri sevk edildi. Nehir çevresinde meydana getirilen aramalarda ilk etapta başka bir bulguya rastlanmadı. Çalışmalarını sürdüren takımlar, Avcı’nın cansız bedenini nehrin ortalama 1,5 metre derinliğinde tespit etti.
Sudan çıkarılan cenaze, otopsi işlemleri için Karasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.






