Kayıp olarak aranıyordu, Toprağa gömülü halde bulundu!

Konya’nın Altınekin ilçesinde ortalama bir haftadır yitik olarak aranan 40 yaşındaki Turgut Güneş’in cansız bedeni, Selçuklu ilçesinde boş bir arazide toprağa gömülü halde bulunmuş oldu. Yapılan araştırmalarda Güneş’in adam öldürmeye kurban gittiği belirlendi.
27 Haziran 2025’te kaybolan Turgut Güneş’in Dedeler Mahallesi’ndeki evinden ayrıldıktan sonrasında kendisinden haber alınamamıştı. Polis ekiplerinin yürüttüğü arama emekleri sonucunda, Güneş’in cesedi Selçuklu ilçesine bağlı Sulutas Mahallesi’nde bir arazide gömülü şekilde bulunmuş oldu. Olay yeri incelemesinin peşinden Güneş’in cenazesi otopsi yapılmak suretiyle Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Cinayete ilişkin soruşturmayı derinleştiren takımlar, Güneş’in son olarak R.Ş. (36) ve eşi A.Ş. (42) ile görüştüğünü tespit etti. Gözaltına alınan çiftin ilk ifadelerinde, Güneş’in R.Ş.’yi devamlı rahatsız ettiğini öne sürdükleri ve bundan dolayı 27 Haziran günü Akşemsettin Mahallesi’ndeki evlerine çağırdıklarını söyledikleri öğrenildi. İddiaya gore, çıkan münakaşa esnasında Güneş boğularak öldürüldü, peşinden cesedi araçla Sulutas Mahallesi’ne götürülerek gömüldü.
R.Ş. ve A.Ş., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının peşinden sıhhat kontrolleri için Konya Numune Hastanesi’ne götürüldü ve sonrasında adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.