Kızılcık Şerbeti’nde Nursema İntihar Etti

Şu ana kadar 17 kısmı bulunan Kızılcık Şerbeti dizisi yoluna devam etmekte ve yayınlandığı günden bu yana oldukça iyi reytingler almaktadır. Hatta geçen haftaki yüksek reytinglerle seyirci ilgisinin arttığı görüldü. Dizinin konusunda Ceren Yalazoğlu Karakoç’un canlandırdığı Nursema her insanın kalbini sızlattı.
İlk başladığında Nursema karakterini pek sevmeyen bir izleyici kitlesi vardı. Bunun sebebi ise doğaya karşı tutumuydu. Ancak dizinin ilerleyen bölümlerinden itibaren hanım dayanışması ortaya çıktı ve Nursema’yı en iyi anlayan şahıs Doğa oldu.
İzleyiciler Oldukça Etkilendi
Kızılcık Şerbeti dizisinin 18. yeni kısmı öncesi gösterilen fragmanda Nursema karakterinin sevmediği bir insanla evli olması ve onunla beraber olmamak için pencereden atlayarak intihara kalkışması izleyenleri derinden etkiledi. .
Sevmediği biriyle evli olan ve daha ilk günden kocasından sertlik gören pek fazlaca kadının temsilcisi olan Nursema’nın bundan sonrasında hikayede iyi mi oynayacağı izleyiciler tarafınca da merak ediliyor.
Bu noktada rol arkadaşı Serkan Tınmaz ile geçtiğimiz günlerde diziyle ilgili ağzını açan Ceren Yalazoğlu Karakoç’un sözlerine bakmak gerekiyor.
Ilk olarak Nursema karakteri hikayede duracak ve ileride Umut ile yolları kesişecektir. Ayrıca mutlu bir yaşam yaşama şansları da var.
“Sonunda Mutluluk Olacak Gibi”
Ceren Yalazoğlu Karakoç, dizi hakkında şu sözlerle Nursema karakterini merak edenlere bazı ipuçları veriyor:
“Biz de her yeni bölümü büyük bir şok ve şaşkınlıkla okuyoruz. Bizim için her şey çok rahat.”
Nursema ve Umut, çıkmaz bir yolda birbirlerini severler ve Serkan Tınmaz, seyircileri acıklı olayların beklediğini anlatır. Ancak Ceren Hanım’ın şu sözleri de her insana ümit verdi: “Sonunda mutluluk olacak gibi.”