Coin Yorum

Koinim Nedir? Nasıl Kayıt Olunur? Nasıl Kullanılır? Kullanıcı Yorumları 2022

 Koinim Nedir?

Kripto para da denilen dijital/ sanal paraların ortaya çıkışıyla çeşitli özelliklerde kripto para borsaları kurulmuştur. Koinim kripto para borsası bunlardan birisidir. Koinim kripto para borsası 2013 senesinde Ali Çağatay Yüksel tarafınca kurulmuştur. Veriyol vasıtasıyla geliştirilmiştir bir platformdur. Koinim kripto para borsası Türkiye’de etkinlik göstermekte olan bir Bitcoin ve Litecoin kripto para borsasıdır. Koinim borsasının amacı Türkiye’deki insanların rahat bir halde Bitcoin kullanabilmesine olanak tanımaktır. Bitcoin kripto para biriminin tanınırlığını arttırmaktır. Koinim kripto para borsasının işlem hacmi 1.15 milyon doların birazcık üzerindedir. Bilindiği suretiyle Malta işlem hacmi en büyük ülkedir. En fazla borsa sayısı İngiltere’dedir. Buna karşın kripto para piyasalarından en oldukca ve en büyük para Malta’da gerçekleştiriliyor. Bu gelişmenin en mühim ve dikkat çeken sebeplerinden biri de heralde de milyarlarca dolarlık işlem hacmine haiz ve dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance’nın merkezini bu ufak Avrupa adasına taşıyacağını duyurmasıydı. 

Binance’in Malta’ya taşınması Malta’da doping tesiri yapmıştır. Binance kripto para borsası kripto para alım-satımını daha azca efor sarf ederek otomatikleştiren bir borsadır. Binance kripto para borsası sürekli geliştirdiği stratejilerle, devamlı oynayan piyasa şartlarını doğru bir halde yönetebilmek ve doğru anı kovalamakla uğraşmadan dengeli ve rutin bir halde kazanmanızı sağlar. Binance kullanıcıları borsasının işlevselliği ve süratli olması bakımından memnun, her gün binlerce yatırımcı Binance’ye kayıt oluyor. Dünyanın en büyük tüccarları Binance’de. Koinim kripto para borsası da borsa alternatiflerinden bir tanesi fakat özelliklerini ve işlem hacmini hesaba kattığımızda Binance ile karşılaştırmak mümkün değildir. Binance dünyanın işlem hacmi en büyük olan kripto para borsasıdır. Başlangıç seviyesindeki kripto para tüccarları için kolay ve ergonomik bir düzeni vardır. Üçüncü bir kişiye gerek kalmadan takas işlemlerini yapabileceğiniz bir platformdur. Yatırımcılarına birçok yönden fırsat sunmaktadır. Bir kripto para borsası olan Binance, piyasanın nabzını tutmaktadır ve ilk çıkmış olduğu zamanlardan bu yana güncelliğini ve kıymetini korumaya devam etmektedir. 

Itimat veren bir profil çizmesi, ergonomik işlem yapabilmeye olanak sağlaması sebebiyle yatırımcılar Binance borsasından vazgeçmemektedir. Binance akıllı sözleşmeler iyi uyumludur bu sebeple hem güvenlik açısından sağlamlık arz etmekte hem de rahat bir halde işlem yapabilmeyi sağlamaktadır. Koinim kripto para borsasında ise güvenlik problemleri yaşandığı gözlemlenmektedir. Kullanıcılar hesaplarına giriş yapamamakta ya da bazı sorunlarla karşılaşmaktadırlar. Bu sorunlardan birkaçı otomatik çıkış yapılması, kullanıcıyı etken göstermemesi, para transferinin geç yapılması benzer biçimde sorunlardır.

Koinim Ne İşe Yarar? 

Kripto paralar dijital yada sanal diyebileceğimiz paralardır. Kripto paralar coin ve token olarak iki gruba ayrılır. Kripto para çeşidi olan her bir coinin kendi içinde altcoin de dediğimiz çeşitleri vardır ve her coinin kendine ilişkin blockchain teknolojisi mevcuttur. Kripto paraların gerçekte kullandığımız paralardan tek farkı fizyolojik olmayışıdır. Kripto paraların günümüzde yaygınlaşması ve tanınmasıyla birlikte çeşitli kripto para birimleri ortaya çıkmıştır. İlk kripto para birimi yada dijital para diye de adlandırabiliriz, Bitcoin kripto para birimidir. Bitcoin’e mega coin de diyebiliriz. Bunlarla beraber gene kripto paraların yayınlaşmasıyla beraber çeşitli kripto para borsaları kurulmaktadır. Koinim kripto para borsası da bunlardan birisidir. Koinim kripto para borsasının amacı Bitcoin kripto para birimini kullanıcılara tanıtmaktır. Bitcoin dijital para birimi teknik anlamda oldukca mühim bir gelişmedir. Gerek problemlere getirmiş olduğu yeni bakış açılarıyla gerekse de sunmuş olduğu olanaklarla mega olmuş bir kripto para birimi, bir altcoindir. Koinim kripto para borsası işte bu bir tür altcoin olan Bitcoin’i dünyada yayılmasını düşünerek oluşturulmuş bir borsadır. 

Koinim borsasında Bitcoin ile beraber Bitcoin Cash ve Litecoin kripto para değerleri ile işlem yapılmaktadır. Bitcoin, Bitcoin Cash ve Litecoin kripto para birimlerinin alım-satımı, yönetimi özetlemek gerekirse ticaretini yapabileceğiniz bir kripto para değişiklik borsasıdır. Veriyol tarafınca geliştirilmiş olan Koinim kripto para borsası Ali Çağatay Yüksel tarafınca 2013 senesinde piyasaya sürülmüştür. Türkiye’de etkinlik göstermektedir. Koinim kripto para borsasıyla para birimlerini direkt olarak al/sat yapabilir ve yönerge yolu ile istediğiniz bir değerde al/sat emri verebilirsiniz. Ama dünyada kripto para borsalarında en oldukca tercih edilen borsa Binance kripto para borsasıdır. Koinim kripto para borsası Bitcoin kripto para biriminin kullanımı arttırmak ve tanıtmak amacıyla işlevsellik kazanmış bir borsa olsa da regülasyon mevzusunda yaşanmış olan sıkıntılar da büyük. Koinim borsasında alım-satım işlemi yapmak için işlem hacmi oldukça düşüktür. 

Dünyanın en büyük işlem hacmine haiz kripto para borsası Binance’dır. Binance kripto para borsasında Türk lirası yatırma çekme işlemi mevcuttur ve bu olanak öteki birçok kripto para borsasında yoktur. Koinim kripto para borsasında Türk lirası çekme ve yatırma işlemleri vardır fakat Binance kripto para borsasına gore çekim işlemleri oldukca fazladır. Sistem hataları bayağı fazla, site çökmeleri de sık sık görülmektedir. Binance kripto para borsasında ise satın alan memnuniyeti ön plandadır. Kullanıcı dostu bir şirkettir. Koinim kripto para borsasında işlem hızı aşırı yavaşken Binance kripto para borsasında işlem hızı oldukça fazladır. İşlem hızı ve işlem hacmi mevzusunda dünyanın en büyük borsasıdır. Dünyanın en ustalaşmış yatırımcıları Binance kripto para borsasını tercih etmektedir.

Koinim Nasıl Kullanılır?

Koinim bilinmiş olduğu suretiyle Türkiye’de etkinlik gösteren bir Bitcoin ve Litecoin kripto para borsasıdır. Bu kripto para borsasındaki amaç insanlara Bitcoin kripto para birimini tanıtmaktır. Bitcoin kripto para biriminin bilinirliğini ve tanınırlığını arttırmaktır. Bitcoin teknik yönden oldukca mühim bir gelişmedir. Teknik altyapısı sağlamdır. Sunduğu olanaklar ve problemlere getirmiş olduğu yeni bakış açıları vardır. Koinim kripto para borsası 2013 senesinde Veriyol tarafınca geliştirilmiştir. Ali Çağatay Yüksel tarafınca Veriyol vasıtasıyla geliştirilerek kurulmuştur. 

Koinim kripto para borsasına kayıt olduktan sonrasında yüklemek istediğiniz para miktarını girerek onayla kutucuğuna basıyorsunuz. Koinim borsası size bir hesap numarası adı ve bir IBAN numarası bir de EFT izahat kısmı için bir kod veriyor. EFT yaparak izahat kısmına verilen kodu yazıyorsunuz. Böylelikle işleminiz gerçekleşmiş oluyor. Eğer noksan informasyon girerseniz para hesabınıza geri yatırılıyor. Koinim kripto para borsasından iyi mi para çekildiğine ulaşınca ilkin IBAN numarasını siteye giriyorsunuz. İşlem tamamlanıyor. Ve ihmal etmeyin ki yalnız sizin adınıza olan hesaplara para gönderebilirsiniz. Bitcoin satarken kaç TL den satmak istediğinizi yazıyorsunuz. 

Koinim kripto para borsasından kripto para borsasına Bitcoin gönderebiliyorsunuz. Göndermek istediğiniz Bitcoin miktarını bu işlem için belirlenmiş alana yazıyorsunuz. Sonra Binance borsasından aldığınız cüzdan seri numarasını giriyorsunuz. Onaylıyorsunuz. Aynı şekilde Binance kripto para borsasından Koinim kripto para borsasına Bitcoin gönderebilirsiniz. Koinim kripto para borsasında komisyon oranları Binance kripto para borsasına oranla 5-10 kat fazladır. Bu sebepten dolayı kripto para alım-satım işlemleri için Binance borsasına üye olmanızı tavsiye ederiz. Binance kripto para borsası dünyanın en popüler, en sağlam ve güvenilir borsasıdır. Altyapısı öteki borsalara gore şu anda en iyi konumdadır. Her seviyedeki kullanıcı için oldukca kolay bir kullanıma haiz oluşuyla rakiplerini geride bırakmıştır. En azca komisyon alan kripto para borsasıdır. 

Koinim kripto para borsası bir altcoin olarakta vasıflandırılan Bitcoin kripto para birimini tanıtmak bilinirliğini arttırmak için kurulmuş bir borsadır. Eğer öteki kripto para birimlerini ve Bitcoin kripto para biriminin devamlı alım-satımını yapmak istiyorsanız kesinlikle dünyanın en güvenli ve minimum komisyon alan Binance kripto para borsasına üye olmak daha mantıklı bir seçim olacaktır. Bundan dolayı Koinim kripto para borsasının komisyonları Binance kripto para borsasından 10 kat fazladır. Binance kripto para borsasında olduğu benzer biçimde Koinim kripto para borsasında da Türk lirası ile para çekme ve yatırma işlemi vardır. Ama Binance borsasında daha çok kripto para birimi seçenekleri olduğundan daha avantajlıdır. Yerli firmalardan Bitcoin alarak burada bekletebilirsiniz.

Koinim Nasıl Kayıt Olunur?

Koinim kripto para borsası 2013 senesinde Ali Çağatay Yüksel tarafınca kurulmuştur. Koinim kripto para borsası öteki borsalar benzer biçimde kripto para birimlerinin alım-satımını kısaca ticaretini ve yönetimini yapabildiğiniz bir kripto para değişiklik borsasıdır. Koinim kripto para değerlerini direkt al/sat yapabilir, yönerge yolu ile istediğiniz bir değerde al/sat emri verebilirsiniz. Bu borsanın amacı insanların rahat bir halde Bitcoin kripto para biriminin insanların kolayca kullanabilmesine olanak tanımak hem de Bitcoin kripto para birimini tanıtmaktır.  

Kripto para borsasına üye olabilmek için siteye giriyorsunuz. Birinci kısıma e-posta adresinizi yazıyorsunuz. İkinci kısıma belirlemek istediğiniz şifreyi sonrasında üçüncü kısıma yine şifrenizi yazıyorsunuz. Bunları yazdıktan sonrasında Kullanım Sözleşmesi ve Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’nı okudum, kabul ediyorum diyorsunuz. Borsaya üye olduktan sonrasında girişinizi gerçekleştiriyorsunuz. Daha sonrasında hesap ayarları kısmına gidip lüzumlu detayları dolduruyorsunuz. Hesabınız onaylanana kadar bekliyorsunuz. Sonrasında karşınıza çıkan ekrandan Authenticator kısmını seçiyorsunuz. Çıkan bölümde karekod ve seri numarasının fotoğrafını çekmeli ya da kopyasını alıp saklamanız öneriliyor. İleride programı yine yüklemeniz için gereklidir. 

Şimdi ise cep telefonunuza Google authenticor yükleyeceksiniz. Programı çalıştırıp kırmızı artı işaretine tıklayıp karekodu tarıyorsunuz. Bu saatten sonrasında artık size gizyazı üretecektir. Karşınıza çıkan sağ kısıma kendi şifrenizi ve google authenticator programının şifresini girdikten sonrasında Enabla FA butonunu tıklıyorsunuz. İşleminiz tamam oluyor. Koinim kripto para borsanız artık her girişinizde sizin için sürekli üretilecek olan yeni şifreyi kullanacaksınız. Kripto para ve Bitcoin kripto para biriminizin sürekli olarak alım-satımını yapmak istiyorsanız dünyanın işlem hacmi en büyük, en güvenilir ve minimum komisyon alan Binance kripto para borsasına üye olmalısınız. Koinim kripto para borsasında komisyonlar Binance kripto para borsasına oranla kat ve kat fazladır. 

Koinim kripto para borsasına kullanıcılar giriş yaparken problem yaşamaktadırlar. Binance kripto para borsasına giriş ve kullanılışı daha basittir. Kullanıcılar tarafınca sık sık hesaba giriş sorunları yaşanmaktadır. Para transferleri ile ilgili kullanıcılara çözüm sunmamakta, çıkan sorunlara karşı yardım etmemektedir. Devamlı olarak mağduriyet yaşanmaktadır. Beraberinde gizyazı sorunları yaşanmakta, yatırılan kripto para birimlerine karşılık sistemde birimler çıkmamakta ve görünmemektedir. Binance kripto para borsasında teknik aksaklıklar daha azca yaşanmakta ve kullanım oldukca rahattır. Kripto para alım-satım işlemlerini ustalaşmış bir halde meydana getiren üst düzey yatırımcılar Binance borsasını tercih etmektedir. Bundan dolayı dünyanın en güvenilir ve rahat kullanıma haiz borsasıdır. Dünyanın en büyük işlem hacmine haiz borsası Binance kripto para borsasıdır. 

Koinim Kullanım Avantajları Nelerdir?

Koinim bir kripto para borsasıdır. Koinim kripto para borsası kripto para birimlerinin alım-satımı ve yönetimini yapabileceğiniz bir kripto para değişiklik borsasıdır. Veriyol tarafınca geliştirilmiş olan Koinim, Ali Çağatay Yüksel tarafınca 2013 senesinde kurulmuş bir kripto para borsasıdır. Türkiye’de faaliyetlerini sürdürmektedir. Bir Bitcoin ve Litecoin borsasıdır. Bitcoin adındaki kripto para birimi günümüzde geniş kitleler tarafınca kullanılmaktadır. Koinim kripto para borsasının gayesi Bitcoin kripto para biriminin dünyadaki tanınırlığını arttırmaktır. Koinim kripto para biriminin katkılarıyla her geçen gün yaygınlık kazanan Bitcoin kripto para birimine talepte artmaktadır. Bir kripto para birimi olan Bitcoin’in transferi dünyada günlük averaj 300 milyon Tl’nin üstünde gerçekleşmektedir. 

Koinim borsasının gelecek planları içinde Litecoin benzer biçimde öteki dijital para birimlerine destek olmak ve satış meydana getiren öteki sitelerin Bitcoin kripto para birimi entegrasyonunu sağlamaktır. Koinim kripto para borsasında coin alım-satımı yapmak için işlem hacmi oldukça düşüktür. Dünyanın en yüksek işlem hacmine haiz kripto para borsası Binance’dir. Sitesinin formatı ve düzeni itibariyle eskidir, işlem hızı yavaştır. Bir coini istenilen fiyatta alıp satışını yapmak oldukça zor olsa gerek. Alım-satım tutarları cazip değildir. Sistem hataları ve sistem çökmeleri sık sık yaşanır. Koinim kripto para borsasından Binance kripto para borsasına para yatırabilirsiniz fakat para yatırırken alınan komisyon oldukça fazladır. Dünyanın en güvenilir, işlem hızı bakımından en süratli ve işlem hacmi en büyük Binance kripto para borsasında komisyonlar da oldukca düşüktür. 

Bu yüzden Binance kripto para borsasına üye olup kripto para alım-satım işlemlerini buradan yapmak daha mantıklıdır. Koinim kripto para borsasında yalnız Bitcoin ve Litecoin para birimleri yer almıştır. Dünyanın işlem hacmi en büyük kripto para borsası olan Binance’de ise kripto para birimleri daha çok ve seçenekler geniştir. Türkiye’nin komisyonu en fazla alan sitesi Koinim kripto para borsasıdır. Kullanıcılar dolayısıyla ve mantık olarak komisyonu azca alan kripto para borsalarını takip etmekte ve tercih etmektedirler. Dünyanın minimum komisyon alan borsası Binance kripto para borsasıdır. İşlem hacmi en büyüktür. Türk lirası ile para yatırıp çekme işlemi mevcut ve bu işlemleri yaparken komisyonu minimum almış olduğu için Binance kripto para borsası en üst düzey yatırımcıların tercihi olagelmiştir. İşlevselliği, üst düzeyde güvenlik önlemleri ve sistemin hızı mevzusunda rakiplerini geride bırakır. 

%10 + %25 Alım – Satım Komisyon İndirimi İle Binance’ye Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklamanız Yeterli Olacaktır.

Koinim Kullanıcı Yorumları

Koinim bir kripto para borsasıdır. Kripto paraların ortaya çıkışıyla ve tanınmasıyla beraber çeşitli kripto para borsaları kurulmuştur. Koinim kripto para borsası 2013 senesinde kurulmuştur. Koinim kripto para borsasının amacı Bitcoin’i dünya genelinde tanınırlığını arttırmaktır. Bitcoin ilk kripto para birimidir. Teknik açıdan oldukca geliştirilmiş bir kripto para birimidir. Bitcoin kripto para birimi transferleri mevzusunda Türk kullanıcılara bir alternatif sunan Kripto para borsası Türkiye merkezli bir platformdur. Kripto kripto para borsasına kayıt olmak kolay değildir. Kayıt olurken ve kripto para alım satım işlemlerinizi gerçekleştirirken birçok aşamadan geçersiniz ve oldukça karışıktır. Kullanıcılardan gelen yorumlara gore site formatı 90’lardan kalmadır. Site formatı ve basitliği açısından, başlangıç seviyesine uygun bir platform arıyorsanız Binance kripto para borsası daha uygundur ve daha oldukca tercih edilmektedir. 2017 senesinde kurulmuştur ve kurulduğundan bu yana milyonlarca insan ve üst düzey yatırımcılar Binance kripto para borsasına üye olmuştur. 

Bundan dolayı kullanımı basittir ve dünyanın işlem hacmi en büyük kripto para değişiklik platformudur. Koinim kripto para borsasında işlem ücretleri oldukca fazladır. Komisyonu en fazla olan Türkiye kökenli kripto para borsasıdır. Binance kripto para borsası komisyonu minimum olan borsadır. Tercih edilmesindeki en büyük sebeplerden birisi de komisyonunun düşük olmasıdır. Koinim kripto para borsasında kripto para alım satım fiyatlarının asla cazip olmadığı, istenilen fiyattan alım satım yapmanın zor olduğu söyleniyor. Binance borsasında bu biçim problemler yaşanmıyor. Koinim sitesinde beklenmedik anlarda site çökmeleri yaşanıyor. Giriş problemleri de yaşanıyor ve sistem hatalarıyla sık karşılaşılıyor. Bu bakımlardan zayıf bir kripto para borsasıdır. 

Kullanıcılar Koinim borsasının cüzdanlarına gönderdikleri kripto paralarının sistemlerine geç geçiyor olmalarından şikayetçidir. Bu sürenin gereğinden uzun sürdüğünü söyleyenler de var. ETH çekme ve yatırma işlemlerinde problem yaratmaktadır. Destek hizmeti tertipli ve kaliteli değildir. Bu bakımdan Binance kripto para borsası çalışanları müşterileriyle 7/24 irtibattadır. Kullanıcı dostudur. Koinim kripto para borsasının işlem hac oldukca düşüktür fakat  Binance borsasının işlem hacmi büyüktür. İşlem hacmi büyüklüğü mevzusunda dünyada 1. Sıradadır. Ve konumunu korumaktadır. 

Binance kripto para borsasında Türk lirası ile para çekme yatırma işlemleri yapılmaktadır. Koinim kripto para borsasında da bu özellik mevcuttur fakat alım satım yapmak için işlem hacmi oldukça düşüktür. Bunlarla beraber işlem ücretleri de aşırı fazladır. Sistem hataları sık görülür. İşlem hızı oldukca düşüktür. Döviz cinsel para çekimi yoktur. İşlem bakımından en süratli, güvenlik açısından en güvenli ve popüler; dünyanın en büyük işlem hacmine haiz Binance kripto para borsası üst düzey yatırımcılarla birlikte milyonlarca insanoğlunun tercihidir. Tercihleri Binance’dan yana kullanmak her yönden daha avantajlı olacaktır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş