Coin Yorum

Narkasa Nedir? Nasıl Kayıt Olunur? Nasıl Kullanılır? Kullanıcı Yorumları 2022

 Narkasa Nedir?

Narkasa nedir ve ne işe yarar şeklinde sorulara cevap aranıyor. Bu biçim soruların yanıtlarını araştırıyorsanız tüm yanıtları içeriğimizin devamında bulabilirsiniz. Bildiğiniz suretiyle kripto para dünyası oldukça süratli bir halde büyümeye devam ediyor. Her geçen gün yeni kripto para seçenekleri çıkmış olduğu şeklinde yeni dijital varlık borsaları da hizmete açılıyor. Bu borsalardan biri ise Narkasa olarak dikkat çekiyor. Evet, Narkasa bir dijital varlık borsasıdır. Buraya üye olarak tüm dijital varlık alım ve satım işlemlerinizi yapabiliyorsunuz. Ancak pek fazlaca kullanıcı üye olmadan evvel Narkasa hakkında bilgileri merak ediyor.

Kullanıcılar bilhassa de Narkasa ne kadar güvenilir ve kim tarafınca kuruldu şeklinde sorulara yanıt arıyor. Zira ne yazık ki sektörde hizmet veren her kripto para borsası güvenilir olmayabilir. Bilhassa de büyük kripto yatırımcıları borsa seçiminde ince eleyip sık dokuyor demek yanlış olmayacaktır. Narkasa kripto para borsası oldukça yenidir. Henüz 2021 yılının Ocak ayından itibaren hizmet vermeye adım atmıştır.  Yeni bir platform olmasına karşın kısa vadede büyük bir gelişme kaydetmiştir. Kayda geçen verilere nazaran şu an da dünya üstündeki 156 değişik ülkede etken hizmet vermeye devam ediyor.

Güvenilir, süratli ve kaliteli bir kripto para borsası olarak kısa sürede dikkat çekmeyi başarmıştır. Türkiye’de yer edinen kullanıcılara da etken bir halde hizmet veriyor. Pek fazlaca kullanıcı güvenilir ve dinamik bulmuş olduğu için tercihini Narkasa borsasından yana kullanıyor. Ancak bazı yatırımcılar ise yeni bir borsa olduğundan güvenemiyor. Bunun yerine daha eski ve popüler borsalara yönelmeyi tercih ediliyor. Eski ve popüler kripto borsası denince normal olarak ki akla ilk gelen adres kesinlikle Binance platformu oluyor.

Binance kripto para borsası olarak oldukça uzun bir süredir hizmet veriyor. Neredeyse dünya üstünde hizmet vermediği bir ülke yok demek bile mümkündür. Oldukça geniş bir ağa haizdir. Bu noktada kripto yatırımcılarına fazlaca fazla itimat veriyor. Üstelik sunmuş olduğu avantajlar da Narkasa ve öteki kripto para borsalarına nazaran fazlaca daha fazladır. Yeni bir kullanıcı için en iyi dijital varlık alım satım platformudur. Bilhassa de ilk kez yatırım yapacaksanız ve işlemler hakkında düşünce sahibi olmayan Türk bir yatırımcıysanız kesinlikle Binance’yi tercih etmenizi öneriyor. Zira Binance Türkçe dil desteği sunuyor. Bu da kullanıcılarının her an Türkçe canlı destek biriminden yardım alabilmesiniz sağlıyor. Siz de derhal üye olarak işlemlere başlayabilirsiniz.

Narkasa Ne İşe Yarar?

Narkasa tam olarak ne işe yarıyor şeklinde sorular da gene çoğunlukla dört gözle beklenen sorular içinde içeriyor. Yukarıda de detaylı olarak ifade ettiğimiz suretiyle Narkasa bir kripto açım satım borsasıdır. Yani temel amacı kullananların kripto işlemlerini yapabilmesi için güvenilir bir platform sunmaktır. Burada tüm kripto alım satım işlemlerinizi oldukça kolay bir halde yapabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra işlemlerinizi yapmanız için kolay bir ara yüz de sunuyor. Bu da bilhassa yeni bir kullanıcı için büyük avantaj sağlıyor. Elbette tüm bunlardan yararlanmak için ilk olarak sisteme üye olmanız gerekiyor.

Eğer Narkasa platformunda üyeliğiniz bulunmuyorsa verdiği hizmetlerden faydalanmanız da mümkün olmayacaktır. Basit üyelik adımlarını takip ederek online üyelik işlemlerini kolayca yapabilirsiniz. Sisteme ilk giriş yaptığınızda birazcık karmaşık gelebilir. Ancak kısa bir süre sonrasında ara yüzü kavradığınız süre daha kolay işlem yapabildiğinizi görmüş olacaksınız. Giriş yapmadan üyeliksiz şekilde bir tek sitedeki piyasalar kısmından faydalanabiliyorsunuz. 

Burada da aslına bakarsanız bir tek sıralı coinlerin mevcut durumları aktarılıyor. Ancak coinler ile işlem yapmak istiyorsanız derhal üye olabilirsiniz. Narkasa platformu Türkçe dil desteği sunuyor. Ayrıca TL ile de işlem yapabiliyorsunuz. Bu nedenle de bilhassa Türk kullanıcılar tarafınca fazlaca yoğun bir halde kripto alım satım işlemleri ve piyasa takip edeni amacıyla tercih edildiğini söylemek de yanlış olmayacaktır. 

Bu borsa da pro seçeneği ile ayrılan bir sayfa da bulunuyor. Bu sayfada ise ilgili coinlerin grafikleri aktarılıyor. Bildiğiniz suretiyle dijital paralar ile kaliteli ve kazançlı işlem yapmanın bir yolu da grafik okumalarından geçiyor. Eğer birazcık grafik okuma bilginiz var ise Narkasa üstünden istediğinizi coin hakkında araştırma yapabiliyorsunuz. Mobil uygulamasını indirip bir tek grafik okumak amacıyla kullanan fazlaca sayıda üyesi bulunduğunu söylemek de gene yanlış olmayacaktır.

Narkasa platformunun yanı sıra Binance üstünden işlem yapmak sizin için daha karlı olacaktır. Zira Binance daha eski ve daha güvenilir bir platform olarak dikkat çekiyor. Basit ara yüzü ve sunmuş olduğu hizmetler açısından da oldukça dikkat çekicidir. Popülerliğini her geçen gün arttırmayı başaran Binance Türkçe dil desteği sunarak hizmet veriyor. Dünya vatanlarında kesintisiz hizmet vermeye devam ederken Türk kullanıcılarına hususi olarak da Türkçe canlı destek hizmeti veriyor. Buda bilhassa yeni kullananların işlemlerini sorunsuz ve doğru yapmasına destek oluyor.

Ayrıca Binance üstünden spot alım ve satım işlemlerinizi de daha güvenli ve süratli bir halde yapabiliyorsunuz. Dünya genelinde en sık kullanılan kripto para borsası olduğundan de her insanın güvenimi kazanmayı başarıyor. Komisyon ücretleri de gene Narkasa’ya nazaran fazlaca daha düşük seviyededir. Bu da işlem yaparken kazanç oranınızın daha yüksek olması anlamına geliyor. Binance üstünden işlem yapabilmeniz için üye olmanız gerekiyor. İlgili üyelik adımları hakkında bilginiz yoksa da içeriğimizin devamından tüm detaylarına kolayca ulaşabilirsiniz. Sizler için Binance üyelik linkine de içeriğimizde yer veriyoruz. Direk tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Narkasa Nasıl Kayıt Olunur? 

Narkasa kayıt işlemleri online şekilde yapılıyor. Oldukça kolay birkaç adımdan oluştuğunu ifade etmek mümkündür. Ilk olarak bu borsada işlem yapabilmeniz için üye olmanız gerekiyor. Üye olabilmeniz için ise kesinlikle 18 yaşından büyük reşit bir kişi olmanız gerekir. Tüm şartları taşıyorsanız derhal Narkasa internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Ya da bunun yerine isterseniz uygulamasını mobil cihazlarınıza indirerek de üyelik adımlarına başlayabilirsiniz.

İlgili web site sayfasına ya da mobil uygulamasına erişim sağlayın. Daha sonrasında bu alanda yer edinen ‘’Hesap Oluştur’’ kısmına tıklayarak devam edin. Hesap oluşturma işlemlerinde sizden hiçbir resmi belge ibrazı talep edilmiyor. Bunun yanı sıra üyelik için fazladan bir ücret ödemeniz de gerekmiyor. Süratli ve güvenilir bir halde derhal formda istenen detayları eksiksiz bir halde girin. E postanız, adınız soy adınız ve gizyazı oluşturmanız talep ediliyor. Bunun yanı sıra ülke seçimi ve referans numarası da isteniyor. Üyelik esnasında referans numarası girmeniz ise mecburi değildir.

Girdiğiniz her bilginin doğruluğu sonraki işlemleriniz için fazlaca önemlidir. Bilhassa de para çekme işlemlerinde bu bilgilerinizin doğruluğu teyit ediliyor. Eğer kullanıcı bilgilerinizde bir tamamlanmamış ya da hata olursa bu güvenlik açısında problem yaratabilir. Ayrıca para çekme işlemlerinde de büyük problem yaşamanıza sebep olur. Her bilginizi denetim edip güvenilir olduktan sonrasında aydınlatma metniniz ve öteki kutucukları işaretledikten sonrasında hesap oluştura tıklayın. İşte, üyelik adımları bu kadar basittir. Daha sonrasında yeni üyelik bilgileriniz ile derhal uygulama ya da internet sayfası üstünden giriş yaparak işlem halletmeye başlayabilirsiniz.

Narkasa platformuna nazaran Binance platformunun üyelik adımları fazlaca daha kolaydır. Ayrıca bildiğiniz suretiyle Binance global ölçekli en iyi kripto para borsalarının başlangıcında içeriyor. Binance ile üyeliğinizi derhal oluşturup kazanç kapısını aralamanız mümkündür. Bunun için derhal Binance uygulamasını indirebilirsiniz. Ya da gene direk web sitesiniz ziyaret ederek kolay üyelik adımlarına başlayabilirsiniz. Binance oldukça güvenilir bir platform olduğundan sizden kimlik onayı da isteyecektir. Üyeliğinizi oluşturduktan sonrasında kimlik onayı yapmanız gerekiyor. Tüm adımları başarı ile tamamladıktan sonrasında giriş yaparak güvenilir alım satım işlemleriniz derhal başlamanız mümkün olacaktır.

Narkasa Avantajları Nelerdir?

Narkasa dijital varlık alım satım borsasının sunmuş olduğu avantajlar nedir şeklinde sorular merak ediliyor. Bu noktada her kripto borsasının ilk ve temel hedefi varlıklarınızı korumak ve güvenilir bir alt yapı sunmaktır. Görüldüğü suretiyle Narkasa bunu elde eden bir borsadır.  Yani en büyük ve temel avantajlarından biri ağın son aşama güvenilir olmasıdır. Bunun yanı sıra işlem hızı açısından da dikkatleri üstüne çekmeyi başarıyor. Basit ara yüzü ve kullanıcı deneyimi ile süratli ve kolay işlem yapabilmenizi sağlıyor. Bu noktada işlem ücretleri açısından da oldukça büyük avantajlar sağlıyor. Bu komisyon ücretleri ise şu şekildedir;

  • USDT %0,2
  • BTC %0,2
  • LINK %0,2
  • ETH %0,2
  • XRP %0,2
  • TRY %0,2

Belirtilen bu tutarlar Narkasa market için geçerlidir. Yatırma işlemleri ise tamamen parasızdır. Eğer çekim işlemi yapacaksanız da çekeceğiniz para birimine bağlı olarak kesinti yapabiliyor. Bu noktada kullananların kesintileri yüksek bulduğunu söylemek mümkündür. Binance platformunda bu oranlar fazlaca daha düşüktür. Komisyon oranları düşül olmasına karşın Binance yeni üyelerine de fazladan komisyon indirimi uyguluyor. Bu nedenle Binance borsasında işlem yapmayı tercih etmeniz fazlaca daha sıhhatli ve kazançlı olacaktır. İşlem ücretlerinin yanı sıra hizmet bilgileri ve listelenen coin listeleri açısından da daha avantajlı ve kapsamlıdır.

Ayrıca Türkçe dil desteği ve Türkçe canlı destek hizmeti de en büyük avantajları içinde içeriyor. Narkasa’ya nazaran Binance daha popüler ve daha güvenilir bir zeminde aşama kaydediyor. Zira dünya ülkelerinin derhal hepsinde kesintisiz hizmet verirken güvenilirliğini de korumayı başarıyor. Hala üye değilseniz derhal Binance borsasına üye olarak siz de bu avantajların tümünden faydalanabilir ve büyük kazançlar elde etme fırsatı bulabilirsiniz.

%10 + %25 Alım – Satım Komisyon İndirimi İle Binance’ye Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklamanız Yeterli Olacaktır.

Narkasa Kullanıcı Yorumları?

Narkasa platformuna üye olmadan ilkin her kullanıcı kesinlikle itimat analizi yapma gereği duyuyor. Zira kripto para sektörü süratli bir gelişme kaydediyor. Bu gelişme oranında yeni kripto para borsaları da hizmete başlıyor. Ancak her kripto para borsası kullananların işlem yapması adına yeteri kadar güvenilir olmayabilir. Bu noktada üye olacak kişiler muhakkak itimat analizi yaparak adım atıyor. Itimat analizi icra eden kullananların ilk dikkate alması ihtiyaç duyulan şey ise Narkasa mevcut üye yorumlarıdır.

Narkasa mevcut üyeleri borsa içindeki deneyimlerini aktaran yorumlar paylaşıyor. Bu yorumları ise genel anlamda forum sitelerinde ya da benzeri lügat platformlarında bulabilirsiniz. Genel anlamda kullanıcı yorumlarına bakılmış olduğu süre işlem hızı açısından pozitif yorumlar yapıldığını görebilirsiniz. Ancak pek fazlaca kullanıcı bilhassa de para çekme mevzusunda ve komisyon tutarları hakkında negatif yorumlar yapıyor. Zaten bir borsadaki en mühim detaylarda bunlardır. Yani para çekme ve yatırma işlemlerinde itimat veren borsalar ilk olarak tercih ediliyor.

Narkasaya’ya nazaran Binance hakkında meydana getirilen kullanıcı yorumları hem daha çok hem de daha olumludur. Komisyonlar, para çekme işlemleri ve öteki tüm avantajlar açısından kullanıcıları devamlı pozitif yorumlar aktarıyor.  Bu nedenle siz de kullanıcı yorumlarını okuduktan sonrasında Binance borsasının daha güvenilir ve kaliteli bulunduğunu görerek derhal üye olmak isteyebilirsiniz. Spot alım satım işlemleri, dijital varlık alımları, düşük komisyonlar, ustalaşmış alt yapı kaliteli ve popülerlik noktasında Binance sektörün liderlerinden biridir. Siz de hala üye değilseniz derhal Binance borsasına üye olarak bu avantajların tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca yeni bir kullanıcı olarak Türkçe canlı destek ekibinden yardım da alabilirsiniz.

Binance Türk kullanıcı yorumlarına baktığınız süre en o kadar da Türkçe dil desteği sunmasından dolayı pozitif yorumlar yapıldığını görebilirsiniz. Zira bu durumda yeni Türk üyeler işlemlerinde takılınca daha kolay ve süratli bağlantı kurabiliyor. Ekstra İngilizce metin hazırlamak zorunda kalmadan süratli bir halde Türkçe canlı destek ekibiyle iletişime geçiyor. Bu ve benzeri sayısız pozitif yanları bulunduğunu görebilirsiniz. Binance sektörün önder ve dev borsaları içinde yer almış olduğu için güvenle derhal üye olabilir ve giriş yapabilirsiniz.

Narkasa Nasıl Kullanılır?

Narkasa borsasını iyi mi kullanacağını bilmeyen sayısız kullanıcı olabilir. Bilhassa de üye olduktan sonrasında platformun karmaşık bulunduğunu düşünen kullanıcılar nereden iyi mi başlayacaklarına dair bilgiye gereksinim duyar. Bu mevzuda derhal kullanım detaylarını vermek gerekirse yapmanız ihtiyaç duyulan ilk şeyin üyelik bulunduğunu söylemek mümkündür. Üyeliğinizi açmadan kesinlikle hiçbir işlem yapmanız mümkün olmayacaktır. Ancak işlemlerinizi kolay ve güvenilir bir halde yapabilmek adına üyelik adımlarını tamamlamanız gerekir.

Narkasa platformuna ulaşarak ana sayfanın sağ üst kısmında yer edinen hesap oluştur kısmına tıklayıp hızlıca üyeliğinizi açmaya başlayabilirsiniz. Bu noktada yeni üyelik bilgileriniz ile gene aynı sayda üstünden platformdaki hesabınıza hızlıca giriş yapabilirsiniz. Ancak üyelik adımında yer verdiğiniz bilgilerin doğruluğundan da güvenilir olmanızı gerekiyor. Zira aksi bir durumda sonraki bilhassa para işlemlerinizde kimlik doğrulama sorunlarıyla karşı karşıya kalmanız kaçınılmaz olacaktır.

Tüm bu adımlardan sonrasında sizden talep edilen bazı detayları de girmeniz gerekiyor. Mesela oluşturduğunuz Narkasa hesabınıza bir TL banka hesabınızı bağlamanız gerekecektir. Bu borsada TL ile alım satım yapabiliyorsunuz. Kripto para alım işlemlerinizi bağlayacağınız bu TL hesabı ile yapıyorsunuz. Bağlı hiçbir banka hesabınız eğer olmazsa coin satın almak işlemlerinizi kesinlikle yağmanız da mümkün olmayacaktır. Tüm belirtilen bu adımları bitirdiyseniz sonrasında yapmanız ihtiyaç duyulan pek bir şey kalmayacaktır. Artık geriye yapmanız ihtiyaç duyulan tek şey ise kripto paraları takip etmeniz ve almak istediklerinizi satın alarak işlemlere başlamanız olarak yansıyacaktır.

Nitekim çoğunlukla Narkasa yerine Binance kripto para borsasının tercih edilmiş olduğu gerçeğini de göz ardı etmek mümkün değil. Bunun en temel sebeplerinden biri Binance üstünden işlem yapma seçeneğinin daha çok seçenek sunması ve ek olarak daha kolay olmasıdır. Öte taraftan güvenlik anlamında da daha iyi bulunduğunu söylemek mümkündür. Binance platformunda da ilk adımlar Narkasa üyelik için attığınız adımlarla benzerlik gösterir. Bu noktada ilk olarak üyelik adımlarını takip etmeniz gerekir. Üyeliğinizden derhal sonrasında kimlik onayı yapmayı da dikkatsizlik etmemeniz gerekecektir.

Zira eğer kimlik onayı adımını es geçerseniz sonraki işlemlerinizde problem yaşayabilirsiniz. Üyelik işlemlerinizden sonrasında ise alım satım işlemlerine başlamanız için geriye hiçbir engel kalmayacaktır.  Bu işlemlerinizi oldukça süratli bir halde yapmanın tadını Binance borsasında çıkarmanız mümkündür. Bilhassa da işlemlerin hızının yanı sıra işlem ücretlerinin düşük olması şeklinde pek fazlaca avantajından da faydalanarak kazanmaya başlayabilirsiniz. Siz de derhal Binance platformuna belirttiğimiz üyelik linkine tıklayarak üye olabilir ve tüm bu avantajlardan faydalanmaya başlayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş