Yaşam

Nuray Sayarı ile haftalık burç yorumları 29 Mayıs – 5 Haziran 2022| Koç her konuda ilerliyor, Boğa farkındalık kazanıyor!

Günlük burç 29 Mayıs – 5 Haziran 2022 yorumları meraklıları tarafında araştırılmaya devam ediyor. Bu hafta burçlar bizlere neler söylüyor. Hangi burcu neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Akrep, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını bugün neler bekliyor? İşte Nuray Sayarı ile haftalık burç yorumları 29 Mayıs – 5 Haziran 2022…

Nuray Sayarı ile haftalık burç yorumları 29 Mayıs – 5 Haziran 2022 haftasında bizi nelerin beklediğini, Nuray Sayarı canlı yayında deklare etti. Hayatımızı tekrardan kurma, evlenme, yeni bir yaşam, iş mevzusunda üretken, proje geliştirme, güzelleştirme ve iyileştirme hayallerimiz gerçek olacak mı? Nuray Sayarı’dan kulak verin.

HAFTALIK KOÇ BURCU YORUMLARI 29 MAYIS- 5 HAZİRAN 2022

Sevgili Koç; Haftaya muhteşem başlıyorsunuz. Aşkta da, parada da mükemmel geri dönüşler alacaksınız. Üstelik sağlığınız mevzusunda da maşallahınız var! Haftaya ikizler burcunda olan bir yeni ay enerjisiyle giriyorsunuz. Kendinize olan güveniniz artacak. Ancak fazla iyimser olmanız sorunlara niçin olabilir. Yakın akrabalarınızla yaşadığınız problemleri ortadan kaldırmak için çaba sarf edeceksiniz. Aranızdaki geçimsizlikleri dengeleyebileceğiniz yedi gün olacak. Maddi ve finans işleriniz de artık oldukça yolunda gidecek. Para için savaşım ediyorsanız çabalarınızın net bir halde karşılığını alacaksınız. 3 Haziran itibariyle talih sizden yana olacak. İşleriniz istediğiniz şeklinde sonuçlanacak. Bilhassa aşk ve ikili ilişkilerde sizi geren ve endişelendiren huzursuz düşünceleri tamamen ortadan kaldırıyorsunuz. Doya doya aşk yaşamaya hazır olun!

HAFTANIN SPOTU: “HER KONUDA İLERLİYORSUNUZ”

(*5*)

HAFTALIK BOĞA BURCU YORUMLARI 29 MAYIS- 5 HAZİRAN 2022

Sevgili Boğa; Oldukça yoğun yedi gün olacak. Evinize yeni misafirler gelebilir. Çalan kapınızı hiç kimseye kapatmayın. Bahanelerin ardına sığınmayın ve en iyi şekilde ağılayın.  Finans mevzularda, gelirinizi artıran tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Sizi destekleyecek olan kazançlara haiz olmakla beraber mesleğinize olan sevginiz artacak. Sorumluluklarınızın artacağı bu süreçte adım attığınız her işte başarı göstermiş neticelerle karşılaşacaksınız. Aşk mevzusunda izleniyormuş hissine kapılabilirsiniz. Partneriniz tarafınca kısıtlanabilirsiniz. Ufak kıskançlıkları mesele yapmamalısınız. Ancak aşırıya kaçmasına müsaade etmemelisiniz. Yolunda giden ilişkinizin zedelenmemesi için elinizden geleni yapmalısınız. Şikayetçi tavırlarınızdan vazgeçmelisiniz. Fevri davranışlar sergilemeyin. Orijinal fikirleriniz yardımıyla göz önünde olacağınız bir haftadasınız. Sağlığınız oldukça iyi, yalnız cilt sorunları yaşayabilirsiniz.

HAFTANIN SPOTU: “HERKESTEN FARKLI OLDUĞUNUZUN FARKINDA OLACAĞINIZ BİR HAFTADASINIZ”

Nuray Sayarı ile haftalık burç yorumları 29 Mayıs - 5 Haziran 2022| Koç her konuda ilerliyor, Boğa farkındalık kazanıyor!

HAFTALIK İKİZLER BURCU YORUMLARI 29 MAYIS- 5 HAZİRAN 2022

Sevgili İkizler; Bugün itibariyle tepkilerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Yardımsever olmanızdan kaynaklı çevrenizdeki kişiler tarafınca takdir edilecek. Sosyal çevre ve arkadaşlıklarınızda size rahatlık veren kişilerle görüşeceksiniz. Hareketli ve enerjik bir haftadasınız. İşsiz olanlar yeni bir işe başlayabilir. Size başkalarıyla ilgili anlatılan mevzularda düşünmeden ani tepkiler vermemeye itina göstermelisiniz. Kimsenin üzüntüsüne luk yapmamanız ihtiyaç duyulan bir gündesiniz. Vaktiyle canınızı yakmış kişilerin başına gelen vakaları duyduğunuzda ‘İlahi hakkaniyet’ deyip geçmelisiniz. Sorun ve yük olan tüm olumsuzlukların enerjisinden kurtuluyorsunuz. Doğru zamanda yaptığınız planlar işlerinizin daha da yoluna girmesini sağlayacak. Aile büyüklerinizle olan ilişkilerinizde uyum oldukça mühim olacak. Sağlığın oldukça yerinde.

HAFTANIN SPOTU: “ANİ TEPKİLERDEN KAÇININ”

Nuray Sayarı ile haftalık burç yorumları 29 Mayıs - 5 Haziran 2022| Koç her konuda ilerliyor, Boğa farkındalık kazanıyor!

HAFTALIK YENGEÇ BURCU YORUMLARI 29 MAYIS- 5 HAZİRAN 2022

Sevgili Yengeç; Bu hafta bazı mevzularda çıkar elde edeceksiniz. Kırgınlıkların sona ereceği bir haftadasınız. Küslük, dargınlık yaşadığınız kişilerle barışmalar söz mevzusu. Bilhassa iş hayatınızda, otorite konumdaki kişilerin dikkatini çekeceksiniz. Para biriktirme sonucu alacak ve ekonomik açıdan güçleneceksiniz. Maddi açıdan oldukça verimli olacağınız bir gündesiniz. Aşk hayatınızda karamsar tavırlar sergilememelisiniz. Partnerinizi uygun görmeyen yakınlarınızın uygun görmeye başlamasıyla ilişkinizin daha da iyiye gideceği bir haftada olacaksınız. Çocuk sahibi olmak isteyen yengeçlere müjdeli haber gelebilir. Oldukça sıhhatli bir haftasınız sadece artan iştahınızı denetim altına almalısınız. 

HAFTANIN SPOTU: “GELECEĞE DUYDUĞUNUZ GÜVEN ARTIYOR”

Nuray Sayarı ile haftalık burç yorumları 29 Mayıs - 5 Haziran 2022| Koç her konuda ilerliyor, Boğa farkındalık kazanıyor!

HAFTALIK ASLAN BURCU YORUMLARI 29 MAYIS- 5 HAZİRAN 2022

Sevgili Aslan; Bu hafta, toplumsal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde eleme yapacaksınız. Sizi yoran hiçbir arkadaşlığın ve dostluğun çevrenizde barınmasına müsaade etmeyeceksiniz. Yakın akrabalarınızın dertleriyle boğuşacağınız bir haftadasınız. Altından kalkamayacağınız hiçbir işe girişmemeli, tutamayacağınız sözler vermemelisiniz. İş hayatınızda, başkalarının sıkıntılarına dahil olmak istemeyeceksiniz. Başarılı olacağınız ve başarınıza başarı katacağınız yedi gün olacak. Aşk hayatınızda mesele yaşıyorsanız, ya tamam ya devam sonucu alacaksınız. Belirsizlikleri son bulduracaksınız. Bitişler bile karınıza olacak! Huzur bulacağınız yedi gün olacak. Bazı arkadaşlarınıza maddi konuda destek sağlayacaksınız. Sağlık probleminiz var ise şifa bulacaksınız.

HAFTANIN SPOTU: “İLETİŞİMİNİZE ÇOK ÖNEM VERİN”

Nuray Sayarı ile haftalık burç yorumları 29 Mayıs - 5 Haziran 2022| Koç her konuda ilerliyor, Boğa farkındalık kazanıyor!

HAFTALIK BAŞAK BURCU YORUMLARI 29 MAYIS- 5 HAZİRAN 2022

Sevgili Başak: Bu hafta her konuda duyarlı olacaksınız. (*29*) güvenirseniz başarı göstermiş olacaksınız. İkizler burcundaki yeni ayın enerjisiyle yeni işlere adım atabilirsiniz. Karamsarlık yapmamanız gerekiyor. Yaşadığınız tüm zorlukları kabul etmeli ve geçmişe takılı kalmamalısınız. Daha rahat adımlar atacaksınız. Sakin ve emin olmalısınız. Acele ettiğiniz her işe geç kalırsınız. Geçmişi mevzu ve mevzu ederek gününüzün enerjisini bozmayın. Şikayetçi ve isyan enerjisi içinde olmamaya itina göstermelisiniz. Aşk hayatınızda, gereksiz duygusallıklardan kaçınmalısınız. Yersiz kuruntular yapmamanız gerekiyor. Eski sevgililerinizle karşılaştırma yapmamanız gerekiyor. Psikolojik sağlığınıza dikkat etmeniz ihtiyaç duyulan bir haftadasınız…

HAFTANIN SPOTU: “GEÇMİŞİ BIRAK GELECEĞE ODAKLAN”

Nuray Sayarı ile haftalık burç yorumları 29 Mayıs - 5 Haziran 2022| Koç her konuda ilerliyor, Boğa farkındalık kazanıyor!

HAFTALIK TERAZİ BURCU YORUMLARI 29 MAYIS- 5 HAZİRAN 2022

Sevgili Terazi; Bu hafta yeni ayın enerjisiyle düşünceleriniz netleşecek. Kendi kabuğunuza çekilmek isteyeceksiniz. Samimiyetsiz korumacı tavırlarınız aşk hayatınızda kaoslara niçin olabilir. Gerçek, samimiyetle koruyucu tavırlar sergilemelisiniz. İş hayatınızda, karar vermekte zorlandığınız mevzular netleşecek. Sosyal ilişkilerinizde çevrenizdeki kişilerin ilgi ve şefkatini sorgulayacaksınız. Ancak ilkin kendinizi de sorgulamanız gerekiyor. Netleşen duygularınızla hayatınızdaki birçok mevzuya da kolaylık sağlayacaksınız. Artan işleriniz iyi paralar kazanmanızı sağlayacak. Aşk hayatınızda, abartılı tavırlar sergilememeye ve yersiz kuşkulara kapılmamalısınız. Ayrıca aile büyüklerinizin işlerinde bazı parasal sıkıntılar yaşanabilir. Bu durum sizi de sıkıntıya sokabilir. Haftanın sonuna doğru toparlanıyorsunuz. Sağlığınız iyi sadece yakınlarınızdan fena haberler gelebilir. 

HAFTANIN SPOTU: “NETLEŞEN DÜŞÜNCELERİNİZ GÜVEN DUYGUSU GETİRECEK”

Nuray Sayarı ile haftalık burç yorumları 29 Mayıs - 5 Haziran 2022| Koç her konuda ilerliyor, Boğa farkındalık kazanıyor!

HAFTALIK AKREP BURCU YORUMLARI 29 MAYIS- 5 HAZİRAN 2022

Sevgili Akrep; Ailenizde, çocuklarınızla olan iletişiminiz artacak. Huzur bulacağınız yedi gün olacak. Zorlukların üstesinden geleceksiniz. Ancak aşk hayatınızda bazı şüpheleriniz olabilir. Bu hafta kandırılmış, aldatılmış olduğunuzu duyabilirsiniz. Flört edenler, ilişkide bir çıkmazdaysanız, kabule geçmelisiniz ve sizi aldatan partnerinizi yeniden affetmemelisiniz. Hiçbir konuda boşa çabalamadığınızı farkına varacaksınız. Kariyer ve iş alanınızda sizi kısıtlayan kimse kalmayacak. Birlikte çalıştığınız kişilerde bir yenilenme yaşanacak. Yalnız ve kalbi boş olanlar yeni ilişki yaşayabilir. Bu hafta dişlerinize itina göstermelisiniz.

HAFTANIN SPOTU: “DUYGUSAL OLARAK YOĞUN BİR HAFTAYA GİRDİNİZ AMA KENDİNİZİ ASLA CEZALANDIRMAYIN”

Nuray Sayarı ile haftalık burç yorumları 29 Mayıs - 5 Haziran 2022| Koç her konuda ilerliyor, Boğa farkındalık kazanıyor!

HAFTALIK YAY BURCU YORUMLARI 29 MAYIS- 5 HAZİRAN 2022

Sevgili Yay; Haftaya yeni ayın enerjisiyle başlıyorsunuz. Aşk hayatınızda uzun süredir anlaşamadığınız mevzular var ise, partnerinizle karşılıklı olarak konuşmalısınız. Kendinizi ve partnerinizi netleştirmek isteyeceksiniz. Olan biten sorunların büyük problemlere yol açmasına engel olmak isteyeceksiniz. Anlayışsız tavırlarınız size büyük kayıplar yaşatabilir. Tatil planları yapacağınız yedi gün olabilir. İş ve emek harcama hayatınızda yenilikler olabilir. Uzun süredir beklediğiniz o güzel haber size ulaşabilir. Maddi imkanlarınız yükselebilir. Aynı zamanda iş ve emek harcama potansiyeliniz arttıkça kendinize olan güveniniz de artacak. Sabredip beklediğiniz her şeyi elde edeceksiniz. Kayıplarınızın kazanca dönüşeceği bir haftadasınız.

HAFTANIN SPOTU: “HİÇBİR ŞEYİ GÖZÜNÜZDE VE GÖNLÜNÜZDE ABARTMAYIN”

Nuray Sayarı ile haftalık burç yorumları 29 Mayıs - 5 Haziran 2022| Koç her konuda ilerliyor, Boğa farkındalık kazanıyor!

HAFTALIK OĞLAK BURCU YORUMLARI 29 MAYIS- 5 HAZİRAN 2022

Sevgili Oğlak; Bu hafta, kariyer hayatınızda yeni başlangıçlar yapabileceğiniz mevzusunda müjdeler alabilirsiniz. Geçmişe ilişkin hatalarınızla kendi içerinizde yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Her türlü zorluğun, geleceğiniz adına kolaylık bulunduğunun farkına varacaksınız. Bu hafta inanılmaz derecede düşünceleriniz netleşiyor. Ne istediğinizin bilincinde olacak ve programlı hareket edeceksiniz. Bir ev almayı düşünüyorsanız, mekan değişikliği mevzusunda yenilikler yaşanacak. Fırsatlar adeta ayağınıza gelecek. Hayattan daha oldukça zevk alacağınız bir dönemde olacaksınız. Ruhunuzu dinlendirmek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda şüpheci tavırlar sergilememelisiniz. 

HAFTANIN SPOTU: “KONTROLCU OLMAYIN VE DAVRANMAYIN”

Nuray Sayarı ile haftalık burç yorumları 29 Mayıs - 5 Haziran 2022| Koç her konuda ilerliyor, Boğa farkındalık kazanıyor!

HAFTALIK KOVA BURCU YORUMLARI 29 MAYIS- 5 HAZİRAN 2022

Sevgili Kova; Yorucu bir haftadasınız. Kararlarınızda net olmanız gerekiyor. Her konuda gerçekçi olmalısınız. İstemsizce ürettiğiniz bahaneler sonrasında size sorun çıkarabilir. Adınızı yalancıya çıkarmamalısınız. Açık sözlü olursanız ilişkilerinizi zorluğa sokmazsınız. Olabildiğinizce gerçekçi ve net olmalısınız. Ne istediğinizi bilmelisiniz. Gelecek korkusu içine gireceğiniz bir haftadasınız. Bunun sebebi de gene geçmişte söylediğiniz bahaneler olacaktır. Süregelen bir ilişkiniz var ise evlilik düşüncesi aniden aklınıza gelebilir. İlişkilerde kendinizi çıkmaza sokarsanız psikolojinizi ve sağlığınızı bozabilirsiniz.

HAFTANIN SPOTU: “HER KONUDA GERÇEKÇİ VE NET OLUN”

Nuray Sayarı ile haftalık burç yorumları 29 Mayıs - 5 Haziran 2022| Koç her konuda ilerliyor, Boğa farkındalık kazanıyor!

HAFTALIK BALIK BURCU YORUMLARI 29 MAYIS- 5 HAZİRAN 2022

Sevgili Balık; Bu hafta arkanızdan dönen işler gün yüzüne çıkıyor. Sizin için söylenenlere kafanızı takarsanız yaşam enerjiniz düşebilir. Ev ve aile hayatınızdaki mevzularda eşya değişikliği mevzusu var ise 5 Haziran sonrasında yapmış olursanız daha çok keyif alacaksınız. Bu hafta kalbi boş olan bir balık burcuysanız davetlerde yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Yersiz önyargılar yapmamaya itina göstermelisiniz. Herkesin bir geçmişi var, daha yeni süregelen bir ilişki için bu kadar önyargılı davranırsanız çıkmaza girebilirsiniz. Haberiniz olmadan yapılanlar karşınıza geldiyse bu sizin şansınız. İsyan etmek yerine şükretmelisiniz. Aile içi ilişkilerinizde dengeli ve tertipli olmalısınız. Yeni öğrenimler yapacağınız bir haftadasınız. Kendinizi geliştirmek istiyorsunuz. İş hayatınızda da niyet ettiğiniz işlerde luk yaşayacaksınız. Kazalara ve yaralanmalara dikkat etmelisiniz. Beden sağlığınız kuvvetli sadece kazalara açıksınız.

HAFTANIN SPOTU: “AMAN DİKKAT! KAZALARA AÇIKSINIZ”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş