Yaşam

Nuray Sayarı ile haftalık burç yorumları 6 – 12 Haziran 2022 | Yengeç duaların kabul oluyor, Oğlak ilahi adalet yerini buluyor!

Günlük burç 6 – 12 Haziran 2022 yorumları meraklıları tarafında araştırılmaya devam ediyor. Bu hafta burçlar bizlere neler söylüyor. Hangi burcu neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Akrep, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını bugün neler bekliyor? İşte Nuray Sayarı ile haftalık burç yorumları 6 – 12 Haziran 2022…

Nuray Sayarı ile haftalık burç yorumları 6 – 12 Haziran 2022 haftasında bizi nelerin beklediğini, Nuray Sayarı canlı yayında deklare etti. Hayatımızı tekrardan kurma, evlenme, yeni bir yaşam, iş mevzusunda üretken, proje geliştirme, güzelleştirme ve iyileştirme hayallerimiz gerçek olacak mı? Nuray Sayarı’dan kulak verin.

HAFTALIK KOÇ BURCU YORUMLARI 6 – 12 HAZİRAN 2022

Sevgili Koç; Bu hafta iş hayatınıza odaklanacaksınız. Hafta süresince, gezegenlerin kombinasyonuyla, sizi engellemiş olan birilerinin bulunduğunu düşünüyorsanız; bu engelleri ortadan kaldıracaksınız. Uzun süredir, kendinizi asla hissetmediğiniz kadar, enerjik ve kuvvetli hissedeceksiniz. Haftanın ilk 3 gününde tüm kötülüklerden arınacaksınız.

Aşk hayatınızda ayrılık yaşadıysanız, ilişkinize tekrardan talih verebilirsiniz. Tüm yanlış anlaşılmalar ortadan kalkacak. Aşkta gözünüzden damlayan yaşların yersiz bulunduğunu anlayacaksınız. Kalbi boş olanlar ise yeni aşklara yelken açıyor. Yeni başlangıçlara hazır olun. Ancak iyice tanıdığınızdan güvenilir olmalısınız. Satürn gerilemeye başladı… Hayatının merkezine kendinden başkasını oturma. Bağlı ol fakat bağımlı olma! Bağımlılık doğru bir ilişki değil. Evliyseniz aşkta kesin olmalısınız. Hissettiklerinizi doğru bir halde ifade etmeye itina göstermelisiniz.  Şikayetçi olduğunuz durumlarda, gerçekçi olarak ifade etmeniz gerekiyor. İdareci olmamanız ihtiyaç duyulan bir haftadasınız. 

Maddi açıdan verimli ve kazançlı bir haftadasınız. Kuvvetli ve güvende hissedeceksiniz. 

HAFTANIN SPOTU: “HİÇ BİR ŞEY İÇİN ACELE ETME”

Nuray Sayarı ile haftalık burç yorumları 6 - 12 Haziran 2022| Yengeç duaların kabul oluyor, Oğlak ilahi adalet yerini buluyor!

HAFTALIK BOĞA BURCU YORUMLARI 6 – 12 HAZİRAN 2022

Sevgili Boğa; Hakkınızda meydana getirilen konuşmalar kulağınıza gelebilir. Bu durum da uykusuz kalmanıza niçin olabilir. Üzüldüğünüz mevzularda, ağlamaktan çekinmemelisiniz. Bağırıp çağırmanız gerekiyorsa bağırın sadece bunu başkalarının yanında yapmayın. ‘Güveneceğim asla mi kimse yok’ düşüncesi içerisindesiniz. Hayatınızdan çıkardığınız kişileri anmamaya itina gösterin. Bu hayatta güvenmediğiniz insanoğlu kadar güveneceğiniz insanların da olacağını unutmamalısınız.

Uzun süredir işsizseniz, haftanın üçüncü ve dördüncü gününde gelecek olan iş teklifleriyle şaşkına dönebilirsiniz. 

HAFTANIN SPOTU: “ASLA UMUTSUZ OLMA”

(*6*)

HAFTALIK İKİZLER BURCU YORUMLARI 6 – 12 HAZİRAN 2022

Sevgili İkizler; Hafta süresince para mevzusuna odaklanacaksınız. Haftaya başlarken, çevrenizdeki kişilerin davranışlarından sıkılabilirsiniz. Hareketliliğinize, hareketlilik katacaksınız. Sizi yoran ve yıpratan tüm duyguları geride bırakacağınız bir haftadasınız. İş hayatınızda mutlu değilseniz pat diye karar alarak iş değiştirebilirsiniz. Risk alma haftasındasınız. Üzülmemek için araştırmacı ve güvenilir olmalısınız. Muhteşem kazançlar elde edeceksiniz.

Aşk hayatınızda sizi sınırlayan mevzular gündeme gelebilir. Bu durum ilişkinizi yorabilir. Kendinizi sınırlandırmaya sokmamanızda yarar var. İstemediğiniz şeylerin size yapılmasına müsaade etmemelisiniz. Bilhassa alacak verecek işlerinizde haftanın beşinci ve dördüncü gününde karlı çıkacaksınız. Sürpriz mutluluklara hazır olmalısınız. Hukuksal işleriniz var ise, beraber çalıştığınız işlere dikkat etmelisiniz. Fikir ayrılıklarına düştüğünüz arkadaşlarınızı değiştirmeye çalışmalısınız. Olduğu şeklinde kabullenmeniz ihtiyaç duyulan bir haftadasınız. Hiçbir şeyde direnç göstermeyin. Talihli olduğunuzun farkına varacağınız bir haftadasınız. Göz ve diş sağlığınıza dikkat!

HAFTANIN SPOTU: “ARAŞTIRMACI  OLUN”

Nuray Sayarı ile haftalık burç yorumları 6 - 12 Haziran 2022| Yengeç duaların kabul oluyor, Oğlak ilahi adalet yerini buluyor!

HAFTALIK YENGEÇ BURCU YORUMLARI 6 – 12 HAZİRAN 2022

Sevgili Yengeç; İç huzurunuzun sizin için oldukca mühim olacağı bir haftadasınız. İşsizseniz yeni bir atılım süreci başlıyor. Çarşamba günü harekete geçmelisiniz. Bu hafta ne kadar oldukca yakarış ederseniz, dualarınız anında kabul bulunduğunu farkına varacaksınız. Dileklerinizin kabul görmüş olduğu bir haftadasınız. Oldukca mühim bir haftadasınız.

Kırgınlıkların ve dargınlıkların sona ereceği bir haftadasınız. Sonlandırmış olduğunuz ilişkiler barışmalarla sonuçlanacak. Empati enerjinizin oldukça yüksek olduğu bir haftadasınız.

İş temponuz artabilir sadece her şeyin üstesinden gelebileceksiniz. İştahınız mevzusunda dikkatli olmalı ve aşırıya kaçmamalısınız. 

HAFTANIN SPOTU: “GERGİN İNSANLARDAN UZAK DURUN”

(*12*)

HAFTALIK ASLAN BURCU YORUMLARI 6 – 12 HAZİRAN 2022

Sevgili Aslan; Günlük yaşamınızda planlı olmanız ihtiyaç duyulan bir haftadasınız. Bilhassa bu hafta, iş ve meslek hayatınızda yıldızınız parlayacak. Yapmak istediğiniz sadece devamlı ertelenen işleriniz yapılacak. 

Aşk ve ilişkilerde verdiğiniz tavizleri gözden geçireceksiniz. Ve bunun sonucunda hata yapmama sonucu alacaksınız. Hem uyumlu hem rahat olmak isteyeceğiniz bir haftadasınız.  

Kardeşlerinizle bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Kriz oluşturabilecek gerginliklerden uzak durmayı başarırsanız sorunsuz yedi gün geçireceksiniz. Artan masraflarınıza dikkat etmelisiniz. İhtiyaçlarınız doğrultusunda harcama yapmalısınız. “Ben her an bolluk ve bolluk içinde olmaya niyet ediyorum” olumlamasını bu hafta her gün yapmanızda yarar var. Ayrıca toplumsal ilişkilerinizde, bazı arkadaşlarınızın negatif yanlarını görseniz de baskıcı tavırlar sergilememelisiniz. Tutamayacağınız sözleri hiç kimseye vermemelisiniz. 

Sindirim sisteminize dikkat etmeniz gerekiyor…

HAFTANIN SPOTU: “BEN HER AN BOLLUK VE BEREKET İÇERİSİNDE OLMAYA NİYET EDİYORUM”

Nuray Sayarı ile haftalık burç yorumları 6 - 12 Haziran 2022| Yengeç duaların kabul oluyor, Oğlak ilahi adalet yerini buluyor!

HAFTALIK BAŞAK BURCU YORUMLARI 6 – 12 HAZİRAN 2022

Sevgili Başak: Bu hafta aile düzeninize odaklanacaksınız. Geçmişte kalan sorunlarla ilgili adım atabilirsiniz. Sağlığınıza oldukca dikkat etmeniz ihtiyaç duyulan bir haftadasınız. Sağlığınızı bozmamaya itina göstermelisiniz. 

Haftaya üzerinizde anlam ifade etmeyen bir gerginlikle başlıyor olabilirsiniz. Gergin ve mutsuz hissediyorsunuz. Ancak bu hislerinizi başkalarıyla paylaşırken hakkaten güvendiğiniz kişilere anlatmalısınız. Kime şikayetçi olduğuna dikkat etmelisiniz.

Meslek hayatınızda, uzun süredir niyet ettiğiniz bir işe adım atabilirsiniz. Alacak verecek hesaplarınız planladığınız şeklinde gitmese de evhama kapılmamalısınız. Her şeyin geçici bulunduğunu unutmamalısınız.

HAFTANIN SPOTU: “HİÇBİR ŞEY SİZDEN DAHA KIYMETLİ DEĞİL”

Nuray Sayarı ile haftalık burç yorumları 6 - 12 Haziran 2022| Yengeç duaların kabul oluyor, Oğlak ilahi adalet yerini buluyor!

HAFTALIK TERAZİ BURCU YORUMLARI 6 – 12 HAZİRAN 2022

Sevgili Terazi; Ailevi konuların gündemde olacağı bir haftadasınız. Kıskançlık mevzuları gündeme gelebilir. Evliyseniz, yaşam arkadaşınızın neye gerekseme duyduğunu görmezden gelmemelisiniz. Bunu başardığınız takdirde, aranızdaki tutkuyu artıracaksınız. Eşinizin yanında bulunduğunu hissettirmenizde yarar var. Kendi bildiğinizi yapmış olursanız, umursamaz tavırlar sergileyebilirseniz terk edilebileceğinizi bilmelisiniz. Bu hafta aşırıya giden kıskançlıklar yapmamalısınız. Yersiz kıskançlıklar yaparak partnerinizi bezdirmemelisiniz.

Çalışıyorsanız, her şeyi bilen tavırlarınızı bırakmalısınız. Dinleyen konumunda olursanız daha kazançlı olacaksınız. Araştırmacı olmanız ihtiyaç duyulan mühim bir haftadasınız. Konuşmanıza ve yorumlarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Tek başına sürdürdüğünüz bir iş var ise ortaklık teklifi alabilirsiniz. Temkinli ve dikkatli olmalısınız.

HAFTANIN SPOTU: “İYİ BİR DİNLEYİCİ OL”

Nuray Sayarı ile haftalık burç yorumları 6 - 12 Haziran 2022| Yengeç duaların kabul oluyor, Oğlak ilahi adalet yerini buluyor!

HAFTALIK AKREP BURCU YORUMLARI 6 – 12 HAZİRAN 2022

Sevgili Akrep; Yakın çevrenizle olan ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Aşk hayatınızda hırstan uzak durmazsanız kaybedeceğinizi bilmelisiniz. Hayatınızın tamamında tutkulu tavırlar sergilemezseniz, oldukca talihli olabilecekken, hırsınızın esiri olursanız dünyanız terse dönebilir. Aşkta da, işte de hırs yapmamanız gerekiyor.

Taşınma durumları yaşayabileceğiniz bir haftadasınız. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz evi alabilirsiniz. 

İkili ilişkilerde yalnız olanlar, yakınmaktan vazgeçmeli. Arzu ettiğiniz insanı hayatınıza her an çekebilirsiniz. Bu zamana kadar yaşadığınız fena tecrübelere takılı kalmamalı ve kalbinize sevgiyi açmalısınız. “Bugüne kadar yaşadığım her şeyi kabul ediyorum. Beni üzen herkesi affediyorum” olumlamasını hafta süresince söylemenizde yarar var.

HAFTANIN SPOTU: “KALBİNİZİ GÜZELLİKLERE AÇIN”

Nuray Sayarı ile haftalık burç yorumları 6 - 12 Haziran 2022| Yengeç duaların kabul oluyor, Oğlak ilahi adalet yerini buluyor!

HAFTALIK YAY BURCU YORUMLARI 6 – 12 HAZİRAN 2022

Sevgili Yay; Bitirdiğiniz ilişkilere karşı hasret duyacağınız yedi gün geçireceksiniz. Yaşanmışlıkların enerjisinden çıkamıyorsunuz. “Ben geleceğime odaklanıyorum” olumlamasını yapmanızda yarar var. Kendinize kıymet verdiğinizi kendinize hatırlatmanızda yarar var.

İş hayatınızda planlı adımlar atmalısınız. Evliyseniz, eşinize daha ilgili olmalısınız. Kazancınıza odaklanacağınız bir haftadasınız. Haftanın ilk dört gününde göz önünde olmak istiyorsunuz. Emek harcama ve üretme enerjiniz yükselecek. İnanılmaz bir başarı elde edeceksiniz. İşsiz olanlar yeni bir başlangıç yapabilir. Yarı yolda kalmayacağınızın bilincinde olmalısınız. 

Oldukça sıhhatli bir haftadasınız. Ancak spor kazalarına dikkat etmelisiniz. 

HAFTANIN SPOTU: “HER AN YENİLENİYORSUNUZ”

Nuray Sayarı ile haftalık burç yorumları 6 - 12 Haziran 2022| Yengeç duaların kabul oluyor, Oğlak ilahi adalet yerini buluyor!

HAFTALIK OĞLAK BURCU YORUMLARI 6 – 12 HAZİRAN 2022

Sevgili Oğlak; Talihli bir haftadasınız. Bireysel kararlarınızı eyleme geçireceksiniz. İş hayatınızda ne istediğinizin farkına varacaksınız. Geleceğe dair planlar yapacaksınız. Mantığınızın sesini dinlerken duygularınızı da görmezden gelmemelisiniz. Her şey yolundayken kendinizi yormamalısınız. 

İş hayatınızda tebessüm etmekten vazgeçmemelisiniz. Soğuk tavırlar sergilememelisiniz. Birlikte çalıştığınız insanlarla aranızı iyi tutmaya çalışmalısınız. Eleştirilere açık olmanız ihtiyaç duyulan bir haftadasınız. 

Aşk hayatınızda, partnerinizle konuşurken, yorulmamaya öze göstermelisiniz. Sizi anlayana kadar, gerilmeden anlatmaya çalışmalısınız.

Maddi açıdan kazanç elde edeceğiniz bir haftasınız. Daha ilkin haksızlığa uğradıysanız ilahi adalet yerini bulacak. Sağlığınız da oldukça yerinde. Kendinize kaliteli anlamış olur ayırın.

HAFTANIN SPOTU: “ÇOK DEĞERLİ OLDUĞUNUZUN FARKINA VARIN”

Nuray Sayarı ile haftalık burç yorumları 6 - 12 Haziran 2022| Yengeç duaların kabul oluyor, Oğlak ilahi adalet yerini buluyor!

HAFTALIK KOVA BURCU YORUMLARI 6 – 12 HAZİRAN 2022

Sevgili Kova;  Aile içi ilişkilerde daha yapıcı olmanız ihtiyaç duyulan bir haftadasınız. Çözülmesi gerekilen zorluklara destek olmalısınız. Bir türlü yoluna koyamadığınız işlerden net sonuçlar alacaksınız. Muazzam bir başarıya haiz olacaksınız. Ektiğinizi biçeceğiniz bir haftadasınız. Yeni yeni planlar için harekete geçeceksiniz.

Kendinize olan güveniniz artıyor. Kimler tarafınca zarar gördüyseniz karmanın işleneceği bir haftadasınız. Sona erdirdiğiniz ilişkilere tekrardan talih vermemelisiniz. Denenmişi denememelisiniz. Bitirdiğiniz hiçbir şeyi bugüne taşımayın. 

Artan iştahını düşüyor. Diyete başlayabilirsiniz. 

HAFTANIN SPOTU: “GEÇMİŞİ BIRAKIP GELECEĞE ODAKLANIN”

Nuray Sayarı ile haftalık burç yorumları 6 - 12 Haziran 2022| Yengeç duaların kabul oluyor, Oğlak ilahi adalet yerini buluyor!

HAFTALIK BALIK BURCU YORUMLARI 6 – 12 HAZİRAN 2022

Sevgili Balık; Sosyal hayatınızda daha etken olmak isteyeceğiniz bir haftadasınız. Haftaya başlarken daha çok gelir elde etmek isteyebilirsiniz. Ek kazançlar için yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu hafta kalkışacağınız hiçbir işe boşuna kalkışmayacaksınız. 

Partnerinizle beraber etken olmalısınız. Tek başına hareket etmek isterseniz, yolunda giden ilişkinizde problemler yaşayabilirsiniz. Her gün sosyalleşip beraber olduğunuz kişiyi dikkatsizlik etmemelisiniz. Kendinizi yersiz yere huzursuz etmemelisiniz. 

Dargınların son bulacağı bir haftadasınız. Ayrıca kararlarınız mevzusunda, hayallerinizi geliştireceksiniz. Ne istediğinizi bildiğiniz sürece başarı alanında yükseleceksiniz. 

İçsel huzurunuzu artıracak ortamlar oluşturmalısınız. Her gününüze şükürle başlayın.

HAFTANIN SPOTU: “ŞÜKÜRDEN VAZGEÇMEYİN”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş