Coin Yorum

Okex Nedir? Nasıl Kayıt Olunur? Nasıl Kullanılır? Kullanıcı Yorumları 2022

 Okex Nedir?

Global anlamda kripto para alım ve satım hizmetleri sunmakta olan Okex, Çin merkezli olarak 2014 senesinde faaliyete geçen platformlar içinde yer almıştır. 2017 senesinden sonrasında ise birçok kripto parası borsası benzer biçimde merkezini Malta’ya taşımıştır. Eğer kripto paraların yasak olmadığı bir hükümet içinde yaşıyor iseniz, platforma üyelik işlemi gerçekleştirerek Okex kripto para borsası üstünden visa ve master kartlarınız ile birlikte işlem gerçekleştirebilirsiniz.

Listelediği kripto paralara bakacak olduğumuzda ise, 100’den fazla altcoinin yer almakta bulunduğunu görebilmekteyiz. Kullanıcıları adına spot, futures, marjin ve swap işlemleri yapma imkanı da sunabilmekte olan Okex kripto para borsasına oldukça kısa bir süre içinde üyelik işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Ara yüz bakımından oldukça elverişli bir sisteme haiz olan bu borsa içinde işlemde bulunan binlerce yatırımcı yer almakta.

Her geçen gün gelişim göstermekte olan teknoloji ile bir blok zinciri mantığında çalışmakta olan sisteme haizdir. Kripto paralar ile ilgili olarak meydana gelen alım ve satım işlemlerinden meydana gelebilecek birçok engel ve botları süratli bir halde ortadan kaldıracak özelliğe haizdir. Bu şekilde satın alan memnuniyeti için fedakâr bir emek harcama gösteren Okex kripto para borsası, güvenli ve kaliteli bir yatırım sağlamanıza olanak tanımaktadır.

Sektörde önde gelen kripto para borsaları içinde bulunan Okex, müşterilerinin gereksinimlerine yönelik olarak da hizmet sağlamaktadır. Bunun haricinde kişisel informasyon ve yatırımlarınızın güvenliği adına dünyaca meşhur banka güvenlik sistemlerini tercih etmektedir.

Sizde kripto para borsaları içinde bir seçim yaparak yatırım işlemi gerçekleştirmek istiyorsanız, bu alanda dünyanın en fazlaca kullanılan borsası olan Binance platformunu tercih etmenizi önerebiliriz. Kullanım anlamında sağlanan oldukça kolay ara yüzü, komisyon oranlarının düşük olması ve türk lirası ile para çekme ya da yatırma işlemleri bulunmasından dolayı, ülkemizdeki kripto para yatırımcılarının oldukça sevmiş olarak kullandığı sistemler içinde yer almıştır. Ayrıca yalnız bununla sınırı olan kalmayıp, piyasa içinde yer edinen birçok kripto para birimini de barındırmasından dolayı ek bir kripto para borsası üstünden üyelik açma işleminde bulunmanıza da gerek yok.

Okex Ne İşe Yarar?

Okex borsası, genel olarak bir kripto para alım ve satım işlemlerinin gerçekleştirilmekte olduğu bir platform olarak bilinse de, bunun haricinde sunmuş olduğu bazı hizmetler de yer almıştır. Okex kripto para borsasının genel olarak ne işe yaradığını, ne benzer biçimde hizmetler sunmakta olduğuna bakacak olduğumuzda;

Okex Earn olarak adlandırılan bir sistem ile birlikte, elinizde yer edinen kripto paranızı bir senelik faize yatırarak büyümesini sağlamakta olan bir vasıta olarak iş yapmaktadır. Okex Earn uygulamasını kullanmak için ilk olarak borsa üstünde bir hesap açmalı ve daha sonrasında ise bu hesap içinde bir miktar kripto paraya haiz olmalısınız. Daha sonrasında ise hangi kripto parayı ve miktarını seçerek faiz getirisi elde edebilirsiniz.

Okex borsası içinde verilmekte olan bir öteki işlem ise, bankalardan yatırım kredisi çekme benzer biçimde sizlere borç verme işlemleri sunabilmektedir. C2C Kredi olarak adlandırılan bu sistem içinde, Okex borsası üstünden ne kadar borç alıp vereceğinizi, hangi kripto para içinde işlem yapacağınızı detaylı bir halde seçmelisiniz. Bu borç işlemler, 3 ila 182 gün içinde yer alır ve faiz oranları ise genel olarak 3 ila 15 içinde değişmektedir. Son olarak borç alımlarında ise bir güvence göstererek borcun son ödeme evveliyatına kadar ödemesini gerçekleştirmeniz gerekmektedir. 

Birfazlaca kripto para borsası, kripto para yatırımlarınızı cüzdanınızda tutmanız adına sizde online cüzdan hizmet sağlamaktadır. Bu cüzdanlar ile hem bilgisayar, hem de mobil üstünden borsada yer almadan hususi bir sağ üstünde stake işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Bu ve daha birçok pozitif yanları bununla beraber sunmakta olan bir öteki platform ise, Binance kripto para borsası olmaktadır. Sağlamış olduğu hizmet yardımıyla insanların yalnız spot cüzdanları üstünde yatırımlar yapması yerine, yatırımlarını değerlendirebileceği birçok alan yaratmıştır. Böylece isterseniz direkt olarak spot cüzdanlar üstünde yatırım işlemi gerçekleştirebilir, isterseniz de başka borsalar üstünden elde etmiş olduğunuz hizmetler neticesinde oldukça güzel bir gelir elde edebilirsiniz.  Sizde Binance kripto para borsasına üyelik işlemi gerçekleştirmek için yazı içinde yer edinen kayıt formunu derhal doldurabilirsiniz.

Okex Nasıl Kayıt Olunur? 

Okex borsası, kripto para alım ve satım işlemleri için kullanılmakta olan, genel merkezi Malta’da yer edinen bir dijital varlık platformu olarak karşımıza çıkmaktadır. Genel olarak internasyonal yatırımcıların tercih etmekte olduğu, dünyanın en fazlaca kullanılmakta olan borsaları içinde yer almıştır. 2017 senesinde kurulan bu borsa, o zamandan beri yatırımcıları için kaliteli bir halde hizmet sunmaya devam etmiştir.

Sunmuş olduğu bu hizmetlerden yararlanmak için insanoğlu Okex borsasına kayıt işlemleri gerçekleştirmek istemekte. Bu işlemlerin doğru ve eksiksiz yapılabilmesi için de bazı adımları sıhhatli bir halde gerçekleştirmek gerekiyor. Bizde bu yazımızda sizlere bundan bahsedecek olduğumuzda, Okex borsası için kayıt işlemleri adımlarına bakarsak;

İlk olarak Okex borsasına kayıt işlemi oluşturmak için internet sayfası ya da mobil uygulaması üstünden giriş yapmanız gerekiyor.

Bu çıkan ekran üstünden kayıt ol sekmesi üstüne giriş sağladığınızda karşınıza bir kayıt formu çıkacaktır.

Üye olmak için mail adresi, adı soyadı ve gizyazı benzer biçimde birçok bilgiyi eksiksiz ve doğru bir halde tamamlamaya itina gösterin.

Üyeliğinizin formunu doğru bir halde tamamladıktan sonrasında mail adresi ve telefonunuza gelen onay kodlarını doğrulayım.

Doğrulamaların yapılmasının arkasından Okex borsasına kayıt işleminiz de başarı göstermiş bir halde tamamlanmış olacaktır. 

Daha sonrasında ise işlemlerin limitsiz bir halde sürdürülmesi anlamında kimlik doğrulaması gerçekleştirmeniz gerekiyor: Bu yaptığınız işlem sonucunda da güvenliğinizi bir düzey daha yükseltmiş olacağınızın da altını çizmeliyiz.

Bu işlemleri tamamladıktan sonrasında, yatırım yapmanız için borsa hesabınıza para yatırmanız gerekiyor. Para yatırma işlemi için ise Okex içinde yer edinen para yatırma sekmesine geçiş sağlamalısınız. Daha sonrasında ise yatırmak istediğiniz para birimini seçin ve onay vererek yatırma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Okex borsası içinde ülkemizden itibari para yatırımları için türk lirası seçeneği yer almamaktadır. Bu nedenle para yatırma işlemleri yerine borsayı kullanmak için kripto para göndererek bunu usdt ya da borsa içinde kullanılmakta olan başka para birimlerine döndürmeniz gerekiyor. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonrasında ise yatırımlarınız için Okex borsasını kullanabilirsiniz. 

Genel olarak bunlar ile uğraşmadan, direkt olarak türk lirası ile birçok kripto para alabileceğiniz Binance borsasına kayıt olmak sizin için daha mantıklı bir yatırım seçeneği olabilir. Siz de derhal Binance borsasına kayıt olmak için yazı içinde yer edinen bağlantı üstünden borsa kayıt işlemlerine başlayabilirsiniz.

Okex Avantajları Nelerdir?

Dünya içinde en fazlaca kullanılan kripto para borsaları içinde yer almakta olan Okex markası, ara yüzü ile yeni yatırımcıların bile kolay bir halde dijital varlık alımı ve satımı yapmasına olanak tanımaktadır. Ayrıca sistem oldukça kolay bir halde işlenmesinin haricinde birçok detaylı uygulamayı da içinde barındırmaktadır. Spot, marjin ve de vadeli işlemler benzer biçimde birçok çeşitli işlemlerin yer alması ile bünyesinde bulundurmaktadır. Ancak yeniden belirtmek isteriz k, Okex borsası son zamanlar içinde bazı problemler yaşayarak kullananların para çekmeleri mevzusunda bazı sıkıntılar ortaya çıkarmaktadır. Bu sebepten dolayı Okex borsası içinde kayıt işlemlerini gerçekleştirmeden öncesinde detaylı bir halde informasyon almayı dikkatsizlik etmemelisiniz. 

Okex borsası içinde birçok avantaj yer almış olduğu benzer biçimde, bazı problem olarak görülebilecek dezavantajları da içinde barındırabilmektedir. Okex borsasının dezavantajları içinde yer alabilecek olaylardan birisi, son zamanlar içinde yaşamış olduğu sorunların yatırımcılara da yansıtılması olarak görülebilmektedir. Bu şekilde kullananların para çekme mevzusunda problemler yaşaması ile güvensiz bir ortam ortaya çıkmakta, insanoğlu Okex borsası üstünden kripto para yatırımı yapma mevzusunda kaygı yaşamaktadır.

 Bu nedenle biz sizlere Okex borsası haricinde daha güvenli ve sorunsuz bir halde yatırım yapabileceğiniz kripto para borsası olan Binance borsasını önerebiliriz. Binance üstünden türk lirası ile yatırma ve çekme işlemleri ile birlikte birçok kripto paraya yatırım sağlayabilir, merak ettiğiniz birçok suali Türkçe satın alan hizmetlerine iletebilirsiniz. Ayrıca kolay ara yüzü yardımıyla kripto para yaşamına yeni giriş sağlayacak insanoğlu bile kolay bir halde kripto para alımı ve satım işlemleri gerçekleştirebilir. Ülkemiz için hususi olarak getirmiş olduğu Binance tr hizmetleri ile de türk lirası parametresinde anlık olarak birçok kripto para da alınabilmektedir. Sizde derhal yazımız içinde yer edinen bağlantı ile Binance borsasına komisyon indirimli bir halde üyelik gerçekleştirebilirsiniz.

%10 + %25 Alım – Satım Komisyon İndirimi İle Binance’ye Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklamanız Yeterli Olacaktır.

Okex Kullanıcı Yorumları?

Okex borsası içinde yatırım işlemi sağlamakta olan birçok kripto para yatırımcıları, bizlere o borsa hakkında tecrübelerini paylaşarak hakikaten kaliteli bir hizmet sunup sunmadıklarını daha net bir halde ortaya çıkarabilmektedir. Bu anlamda bilgiler içinde birçok pozitif yönde ya da negatif yorumların yer almakta bulunduğunu söyleyebiliriz. Ancak genel olarak baktığımızda, yatırımcıların Okex borsası üstüne yapmış olduğu yatırımları geri çekme mevzusunda oldukça çok sorun yaşamakta bulunduğunu net bir halde görebilmekteyiz. Bir borsa içindeki genel amaç kripto para alım ve satımını güvenli bir halde sağlamak bulunduğunu düşündüğümüzde, bu alanda para çekme sorunları ile sınıfta kaldığını söyleyebiliriz. Ayrıca satın alan hizmetlerinin de etken bir halde yanıt vermemesi benzer biçimde yorumlar ile size karşı bir yanıt veren yetkiliyi de bulmanız oldukça zor olabilecektir. 

Bu anlamda birçok kişinin görüş ve yorumlarında Okex borsasını silmek istediğini görebiliyoruz. Ancak Okex borsası üstünden hesap silme işlemini otomatikman gerçekleştirmek mümkün değildir. Okex hep silimi için satın alan hizmetleri ile iletişime geçmeli ve bunu mail yöntemiyle İngilizce dili ile belirtmelisiniz. Bu şekilde Okex borsası üstünden yaptığınız bir silme talebinin de kaç gün içinde sonuçlanacağı hakkında bir informasyon yer almamaktadır.

Genel olarak özetle Okex ile ilgili olarak kullanıcı yorumlarını incelediğimizde, birçok şahıs tarafınca negatif yorumlar alınmakta bulunduğunu daha iyi bir halde görmekteyiz. Bu nedenle Sizde kripto para yatırımlarına ilk kez başlayacaksanız Okex borsası yerine Binance borsası içinde yatırım işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu şekilde binance üstünde kayıt olarak gerçekleştirdiğiniz işlemlerde kripto para alım ve satımlarında oldukça düşük komisyon ücretleri ödeyebilecek, birçok kripto para çeşitliliğinden faydalanabilecek, türk lirası ile para yatırabilecek ya da çekebilecek, birçok avantajlı Binance özelliklerinden faydalanabileceksiniz. Sizde binance üstünden hesap oluşturabilir ve yazı içinde yer edinen bağlantı üstünden de komisyon indirimi elde edebilirsiniz.

Okex Nasıl Kullanılır?

Okex kripto para borsası içinde etken bir halde hizmet sağlamakta olduğu hizmetlere bakacak olduğumuzda, spot işlemler, vadeli işlemler, marjin işlemler ve daha birçok işlemler adına yatırımlarına yardım edebilecek birçok işlem türünü içinde barındırmaktadır. Bu tür özelliklere haiz olan işlemlerin, değişik tecrübeler de gerektirmesinin haricinde, kazançlarında da bazı değişimler yer alabilmektedir. Bunun haricinde yalnız kripto para alım ya da satım işlemi yapmakta olan kullanıcılar ise, ilk anlamda site hakkında detaylı bir halde informasyon edinebilir ve kullancıı görüşlerine forumlar üstünden detaylı bir halde göz gezdirebilirler.

Okex kripto para borsasına üye olmaya karar verdiğinizde, ilk olarak internet sayfası ya da mobil uygulaması üstünden üye ol kısmından ilk adımınızı atabilmeniz mümkündür. Kayıt formu içinde yer edinen bilgilerine eksiksiz ve doğru olarak girilmesi durumunda, üyelik işlemleriniz kısa bir vakit içinde tamamlanacak ve yatırım için belli bir işlemi tamamlamış olacaksınız. Bu işlemi tamamladıktan sonrasında ise menü üstünde yer almakta olan al ve sat kısmı üstünden yapmakta olduğunuz işlem türlerini seçerek kripto para birimlerinin yatırımları ile ilgili bir halde kazanç edinebilmeniz mümkündür. Para yatırma işlemleri devam ediyor olsa da, son zamanlarda yaşanmış olan bazı vakalarda yatırımcılarını mağdur ederek para çekme işlemlerini eylemsiz hale getirmiş bulunduğunu biliyoruz. Bu nedenle borsa ile ilgili detaylı bir halde informasyon edinerek daha sonrasında Okex borsası üstünden yatırımlarınızı gerçekleştirmeniz sizin anlamınızda daha mantıklı olabilecektir. 

Genel olarak sorunların yaşanmayacağı ve kripto para alım ya da satım işlemlerinizi sorunsuz, güvenli olarak gerçekleştirebileceğiniz bir kripto para borsası arıyor iseniz, bu borsanın Binance olarak yer alabileceğini söyleyebiliriz. Şu anda dünyada en fazlaca kullanıcıya haiz ve en fazlaca kullanılmakta olan kripto para borsaları içinde yer almakta olan bu borsa, düşük komisyon oranları ile yatırımcıların daha fazlaca kazanç elde etmesini sağlamaktadır. Ayrıca ülkemiz için bu yıl faaliyete sokmuş olduğu Binance tr sistemi ile türk lirası ile para çekebilir, yatırabilir ya da birçok kripto parayı elde edebilirsiniz.

Siz de yazımız içinde yer edinen Binance kayıt formu üstünden komisyon indirimli bir halde üyelik işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş