Kripto Para

OmiseGo (OMG coin) nedir? Gelecek vadediyor mu?

OmiseGo, ödeme ağlarını merkezsizleştirmeye ve kamuya açık bir finansal sistem yaratmaya çalışan Ethereum tabanlı PoS algoritması kullanan bir platformdur. 

OmiseGo (OMG coin) yeni ismiyle OMG Network nedir?

Proje adı: OmiseGo – yeni ismiyle OMG NetworkICO zamanı: Haziran 2017Piyasa sıralaması: Anlık piyasa sıralaması için tıklayınız.Piyasa hacmi: Anlık piyasa hacmi için tıklayınız. Piyasadaki token ölçüyü:  Anlık token ölçüyü için tıklayınız. Toplam token ölçüyü: 140,245,398 OMG 

OmiseGo (OMG coin) nedir? Gelecek vadediyor mu?

OmiseGo nedir?

Ödeme ağlarını merkezsizleştirmeye ve kamuya açık bir finansal sistem yaratmaya çalışan Ethereum tabanlı PoS algoritması kullanan bir blockchain platformudur.

OMG coin nedir?

Blockchain platformunda kullanılan mahallî kripto paradır.

Omisego mining yapılır mı?

OmiseGo, Proof-of-Stake konsensüs algoritmasını kullanır ve madencilik faaliyeti kapsamaz.

OmiseGo, Omise adlı Tayland merkezli bir işletmenin Ethereum blockchain tabanlı umuma açık finansal teknoloji altyapı projesi.
Proje daha oldukça bankaları ve ödeme işlemlerini değiştirmeye odaklanıyor. OMG’nun kendi fiyatsız orijinal cüzdanı mevcut.

Omisego neyi hedefliyor?

Proje, ödeme finansal müesseseler ve ağ geçitleri arasındaki esas koordinasyon sorununa çözüm sunmayı hedefliyor.

Merkeziyetsiz bir banka, merkeziyetsiz bir borsa ve varlık tabanlı blockchain çıkış kapısı olarak etkinlik gösterir.
Sloganı ise “UnBank The Banked” başka bir deyişle Bankalaştırılanları Bankasızlaştırmak.

OmiseGo (OMG coin) nedir? Gelecek vadediyor mu?

Omisego Ethereum üstüne inşa edilmiş ilk plazma tabanlı projedir. Plazma Vitalik Vuterin ve Joseph Poon tarafınca yazılan bir ölçekleme çözümüdür.
OmiseGo güvenlikten taviz vermeden, ölçeklendirilebilir, tamamen merkeziyetsizleştirilmiş bir borsa sistemini plasma aracıyla reelleştirir.

Alakalı: Ethereum (ETH) nedir, nereden, iyi mi satın alınır ve geleceği iyi mi?

OmiseGo kullanmakta olanları ödeme, havale, bordro, B2B tecim, tedarik zinciri finansmanı, vefa programları, varlık yönetimi ve tecim şeklinde finansal işlemleri ve diğeri hizmetleri merkezi olmayan bir halde reelleştirebilecek.

Ana şirket Omise, 2013 senesinde heyetti ve o zamandan beri 6.000’den fazla kullanmakta olanına blockchain tabanlı kripto para ve kart çözümleri sundu.
Eylül 2017’de cüzdanlarında 0.1 Ethereum ve daha aşırısını bulunduran yatırımcılar için %5 OMG kaynağını AirDrop olarak dağıttı.

Proje danışmanları içinde ek olarak Joseph Poon, Ethereum kurucu ortakları Vitalik Buterin ve Dr. Gavin Wood şeklinde dikkat çekici adlar var. O tarihten bu yana ekip OmiseGo’yu 3 dikey yapı biçiminde inşa etmeye odaklandı:

Merkeziyetsiz borsaÖlçeklendirilebilir blockchainUygulama arayüzü

Omisego Tarihçesi

OmiseGo nedir? (OMG)
  • 9 Haziran 2017 – Ödeme, vefa ve mükâfat mekanizması, havaleler ve cüzdanlar arası işlemleri reelleştirebilecek bir cüzdan oluşturmak için OmiseGo SDK sayfası oluşturuldu.
  • 9 Ağustos 2017 – OmiseGo whitepaper yazarı olan Joseph Poon, Vitalik Buterin’le beraber Plasma kullanımı için bir tavsiye yayınladılar.
    Toplam kaynağın %5’i Ethereum adreslerine dağıtıldı.
  • 23 Ekim 2017 – Diğeri projelerin de yararlanabilmesi ve transparanlık ismine OmiseGo AirDrop kodları gösterildi.
  • 15 Ocak 2018 – Son plazma MVP inşa edildi
  • 2 Mart 2018 – OmiseGo web sitesi gene dizayn edildi
  • 1 Nisan 2018 – OmiseGo ekibi, plazmanın yayınlanması hazırlığı yapılırken hard-spoon’a karar verdi.
    Bu dokümana gore iş programından ilerde hareket ettiklerini ve tasarı ve taktiklerini ileriye taşıdıklarını deklare etti.
  • 27 Nisan 2018 – OmiseGo Ürün Lideri Jeremy Lam “Nisan Teknoloji İlerlemesi Bildirgesi”ni yayınladı. Bu bildirgeye gore eWallet SDK takımının geçmiş olduğu km taşları detaylı bir halde anlatılırken, plazma araştırmalarının bitirildiği açıklandı.
  • 8 Mayıs 2018 – Omiego ekibi ekibi yenilenmiş yol haritası yayınladı.
  • 6 Temmuz 2018 – Ethereum tabanlı iletileşme uygulaması olan Status ile ortaklık bülteni yapılmış oldu.

OMG projesi Tayland Bankası ve Tayland Başbakanı’nın yanı sıra McDonalds, Alipay ve Minor International tarafınca da destekleniyor.

OMG pek oldukça kripto para borsasında mevcut.
Cüzdanı indirmek istediğinizde resmi web sitesinden indirdiğinize güvenilir olun zira bir oldukça dolandırıcı cüzdan taklitleri mevcut.

Projenin hedefleri:

  • OMG coin aynen Ripple yada Bancor şeklinde geleneksel finansal işlemleri kendi networkü üstünden yapmayı hedefliyor.
  • Yalnızca bankacılık işlemleri içinde sıkışmış insanlara değil bununla beraber bankaya ulaşım problemi yaşayanlara da çözüm sunmayı tasarlayan bir proje Omisego.
  • Aynı zamanda satıcılara da kripto para ile ödeme alma ihtimali sunmak suretiyle de emek harcamalar yapıyor.
omisego omg coin nedir gelecek vadediyor mu 6224ddffa7753

Eğer bir kripto para almak isterseniz bu vaziyette bir borsadan almanız gerek.
Ayrıca her türlü borsa ataklarına karşı sizin paranızda çekince altındadır.

Aşinayı şeklinde kripto para borsaları, kerelerce hackerlar tarafınca hücuma maruz kaldı. Zira borsalar hackerlar için büyük bir hedef konumda. Borsaların kripto paraları serverda olduğundan dolayı galibiyetli bir hackleme gidişatında hackerlar oldukça büyük hacimde bir fonu tek seferde çalabilirler.

Omisego nedir? Omisego coin hakkında herşey

Bildiğimiz borsalardan değişik olarak OMG detayları merkeziyetsiz olarak blockchain’de gizler.
Hackerların galibiyetli olabilmesi için tüm nodları hacklemeleri gerek ki bu da ihtimaller içinde değil.

Pek Oldukça kripto para borsasında bir kripto parayı almak için evvel Bitcoin yada Ethereum almanız gerekir. OMG’da ise küçük bir komisyon karşılığında istediğiniz kripto parayı bir değişiğine çevirebilirsiniz.

OmiseGo (OMG coin) nedir? OMG geleceği var mı?

Hakikatinde OMG coin kripto para borsalarının yerine geçmeyi kasteden bir proje değil.
OMG’nun kendi fiyatsız orijinal cüzdanı mevcut ve şu anda proje Visa, ACH, SEPA ve MasterCard ile karşılıklı işlem yapabilmeye odaklanmış gidişatta.

OMG Network, Ripple’a bir güzergahıyla benzese de OMG’nin ana hedefi ödeme işlemi reelleştiren işlemciler. Ripple ise daha oldukça banka ve finansal müesseseleri amaçlayan bir proje.

Alakalı: Ripple (XRP) nedir, iyi mi alınır? Geleceği var mı?

OmiseGo iyi mi çalışır?

OMG coin şu anda PoW ile çalışıyor.
Bu da mümkün bir madenci açgözlülüğü gidişatında yüksek elektrik faturaları, yüksek işlem tutarları ve yavaş işlem tehlikeyi anlamına geliyor.

Omisego nedir? OMG Network nasıl alınır?

Bitcoin madenciliği ile ilgili tehlikeler bunun için hoş bir örnek. Şu anda oldukça büyük müesseseler Bitcoin madenciliğine giriyorlar.
Bunun avantajlarından biri; yatırımcılar ellerinde bulundurdukları OMG adedine gore mükâfatlandırılır.

OmiseGo (OMG coin) nedir? Gelecek vadediyor mu?

Buradaki mana şu; eğer birinin elinde ne kadar fazla token var ise, kendisi için daha büyük çekince olacağı için, sistemi fenaya kullanarak sistemde ve maliyetlerde bir kararsızlık yapma olasılığı o denli düşük olur.

OmiseGo Ethereum’un yaygın yapısı daha geniş bir yazılımcı kitlesi sebebiyle ERC20 token olarak Ethereum Platformunda işlem bakıyor.
Visa ile karşılaştırırsak bu Visa’nın neredeyse 40 katı demek oluyor. Bu gelişmeyi sağlayacak olan geliştirme Plasma Network olarak adlandırılıyor ve Bitcoin ile Litecoin’nin Lİghtning Network geliştirmesinden oldukça değişik bir geliştirme bu.

Hakikatinde bir oldukça kripto para zaman içinde bu kadar ölçeklenmeye erişeceğini iddiasında buluyor. Belki gelecekte bir bir çok bunu meydana getirecek. Bu sebeple OMG’de de gidişat değişik değil.

OmiseGo’nun Avantajları

omisego omg coin nedir gelecek vadediyor mu 6224de021a8f5

Hakikatinde bakıldığında OMG’nin diğeri kripto paralardan çok da fazla değişik birşey önermediği bakılıyor.
dünya ülkelerindeki insanlara bankaların getiremediği finansal işlemleri götürme taahhüdünde bulunuyor.

Ripple ve Bancor bankacılığı kripto para ile buluşturmayı kastediyor. Diğeri pek oldukça proje de ödeme işlemlerinde kripto para kullanılmasına yönelik emek harcamalar yapıyor.

OmiseGo (OMG coin) nedir? Gelecek vadediyor mu?

Teknik olarak pek oldukça kripto para senelerin altyapı eforuna haiz Venmo, Visa ve Mastercard yada AmericanExpress kartın yerine geçmek istiyor.
Buradaki en esas sorunlardan biri bu şirketlerin kripto para sektöründeki bir oldukça projeden değişik olarak merkezi olmaları.

Ana firmanın kapasitesi yardımıyla OMG coin hazır bir alıcı altyapısını merkeziyetsiz açık kaynak kodlu bir uygulama ile daha tehlikesiz ve daha ucuz bir işlem fiyatı ile sunabilir. Ki bu da her iki dünya için de oldukça iyi bir uyuşma olur.

omisego-ortaklari

OmiseGo’nun avantajlarıProje oldukça eforlu bir ekip ve oldukça eforlu danışmanlara haiz.Gelişim kapasitesi tüm blockchain projeleri içinde kim bilir en iyi olanıBlockchain teknolojisini bir adım öteye taşıyacak ölçeklendirme çözümleri mevzusunda iyi mesafe kat ettilerÇekirdek ekip çevresinde sağlam bir topluluk kurdu ve süre içinde eforunu artırdı.Plazma üstüne meydana getirilen ilk çalışmalardan birini gerçekleştirdiler.Işletme, zati bir finansal şirket ve mevcut finansal hizmetlerini OMG kullanmakta olan ve geliştiricilerine sunuyor.OMG coin şirketi, Alipay şeklinde devlere hizmet veren bir ödeme işlemcisine haiz ve bu da onlara 450 milyon Çin’li kullanmakta olan tabanı sağlıyor.OMG’nin en büyük pozitif yanları Tayland şeklinde ehemmiyetli ve tehlikeli sonuç bir ülkenin bankacılık sisteminin ve Ethereum altyapısının ardında olması.OMG’nin danışma heyetinde Vitalik Buterin, Gavin Wood, Joseph Poon var ki kendisi bununla beraber Lightning Networkünün de kurucusu.
Misal üçer aylık ya da aylık bazda meydana getirilen geliştirmeler anekdot edilebilir.

Bu devasa bir pazar ve rastgele bir kripto paranın bu şekilde bir kullanmakta olan tabanına erişmesi oldukça güç. Kripto parada da aynı şey geçerli kim ilk pazarlarsa o kazanır. Pek Oldukça kripto para bankacılık hizmeti almayan kullanmakta olanları kazanarak onlardan bir kullanmakta olan tabanı oluşturmayı amaçlıyor. Bu da rahat bir süreç değil.

alakanızı sürükleyebilir: OmiseGO teknik bilgileri

Kredi kartları, anlık gönderi işlemleri, ödeme noktaları yada debit kart şeklinde standart oturmuş finansal işlemler için diğer kripto paraların yazışma kurup uyuşma yapması gerekirken OMG için bunlar oldukça daha rahat ulaşılabilir gidişatta.

Fakat her şeye rağmen OMG oldukça güç bir sanayinin içinde.
Bilhassa kriptodan kriptoya işlem şeklinde oldukça ehemmiyetli bir hizmet veriyor şu anda OMG. Ayrıca kurucu işletmenin daha evvelden mevcud finansal hizmet ağları pazar kazanmasında ehemmiyetli bir rol oynayacaktır OMG’nin.

Ayrnı zamanda Ethereum’un kurucusunun yardımı, Tayland’ın had aşama resmi yetkililerinin yardımı galibiyette ehemmiyetli bir rol oynayacaktır. Başka Bir Deyişle lüzumlu tüm materyal var. Yapılması ihtiyaç duyulan bunların iyi kullanılması. OMG muhtemelen Asya’da oldukça galibiyetli olacak.
Bancor ve Ripple, bankalar ve finans kuruluşları arasındaki işlemlerde oldukça galibiyetli olabilir. Bahse mevzu pazarlar tüm dünyada mevcud ve trilyonlarca dolar değerinde pazarlar. Bu sebeple bu pastanın bir oldukça bölüme bölüneceği ve bir oldukça projenin değişik boylarda dilimler alacağı muhakkak.

Bunların içinde OMG coin oldukça iyi bir görüntü veriyor:

  • Kendi borsası var.
  • Kendi cüzdanı var.
  • İş yaşamı ile hazır iletişimleri var.
  • Kendi borsasında blockchainler arası işlem yapabilen ve kripto paraları birbirine dönüştüren hazır bir altyapısı var.

OMG coin oldukça genç bir proje fakat vadettiklerini yerine getirebilirse önünün açık olduğu muhakkak.  OMG coin tüm kripto para yatırımcılarının kesinlikle dikkatle takip etmesi ihtiyaç duyulan kripto para konumunda.

OmiseGo ile ilgili resmi kaynaklar

 Omisego coin ve OMG Network hakkında daha aşırısı için tıklayınız.

.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş