Parkta bıçakladığı eşini hastanede tehdit etti: Sen eve bir gel şeyine kızgın yağ dökeceğim!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Hanım Z. isminde hanım, kendisini aldattığını öne sürdüğü eşi Şafak Z.’yi parkta bıçakla yaraladı. Yaraladığı eşini ilkin evine, arkasından elektrikli bisikletle hastaneye götürmüş olan hanım, polis tarafınca gözaltına alındı.
Olay, İnegöl’ün Mahmudiye Mahallesi’ndeki bir parkta meydana geldi. İddiaya nazaran 37 yaşındaki Hanım Z., eşi Şafak Z. ile münakaşaya başladı. Tartışmanın büyümesi üstüne Hanım Z., eşini bıçakla bacağından ve karnından yaraladı.
Yaraladığı eşini vaka sonrası elektrikli bisikletle evine götürmüş olan hanım, kanamanın durmaması üstüne bu kez ortalama 10 kilometre uzaklıktaki İnegöl Devlet Hastanesi’ne taşıdı.
Hastanede tedavi altına alınan Şafak Z.’nin dirimsel tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, hastaneye beraber gelen Hanım Z. polis ekipleri tarafınca gözaltına alındı. İfadesi alınmak suretiyle polis merkezine götürüldü.
Öte taraftan vaka anına ilişkin çekilen bir görüntüde Hanım Z.’nin eşine, “22 senedir yeter. Seni sevdikçe tepene çıktın. Neden hâlâ seviyorum seni, lanet olsun!” diyerek tepki gösterdiği görüldü.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.