Güncel

Rüya Tabiri: Rüyada Eski Sevgili Görmek

Rüyada Eski Sevdiği Kızı Görmek, Rüyada Eski Sevgili İle Konuşmak, Rüyada Eski Sevgiliyle Kavga Etmek, Rüyada Eski Sevgili Yorumları için detayını inceleyiniz.

Gözden kaçırmayın


Rüya tabirleri: Rüyada Zarf görmek ne anlama gelir?

Rüyada eski sevgiliyi görmek, sevdiği olanlar için ayrı, sevdiği olmayanlar için ayrı şekilde tabir edilir. Kız arkadaşı ya da adam arkadaşı olmasına rağmen rüyasında eski sevgilisini gören kişinin ilişkisi bitecek anlamına gelir. Fakat hayatında kimsenin olmadığı birisinin rüyasında eski sevgilisini görmesi rüya sahibi için yeni bir beraberlik anlamına gelir. Kişinin yeni bir aşka adım atacağına delalet eder.Rüyada eski sevgiliyi görmek tek bir halde tabir edilmez, kimi zaman ayrılık, kimi zaman beraberlik anlamına gelen eski sevgili hem de hayırlı ve temiz bir izdivaç anlamına da gelmektedir. Bununla beraber evli olan bir kadının ya da evli bir adamın rüyasında eski sevgilisini görmesi evlilik hayatında yaşanacak olan sorunlara, anlaşmazlıklara ve sıkıntılara işaret eder.

Rüyada Sevgiliden Mektup Almak
Rüyada sevgiliden aşk mektup almak kişinin en oldukca istediği dileğinin gerçekleşmesi ve büyük bir mutluluk yaşaması anlamına gelir. Rüyada sevgiliye aşk mektubu yazmak da sevince, ferahlığa ve refah bulmaya işaret eder.

Rüyada Eski Sevgiliyle Gezmek
Rüyada eski sevgiliyle gezdiğini görmek mutlu ve güzel günlere işaret eder. Rüya sahibi tüm isteklerine kavuşacak anlamına gelir.

Rüyada Eski Sevgiliyle Kavga Etmek
Rüyada eski sevgiliyle kavga etmek rüyanın tam tersine güzel bir izdivaca işaret eder. Rüyasında eski sevgilisiyle kavga ettiğini gören şahıs güzel bir evlilik meydana getirecek anlamına gelir.

Rüyada Sevgiliyi Görmek
Rüyada sevgili görmek daima güzeldir ve yaşanacak güzel haberlere ve mutlu gelişmelere işaret eder. Gerek mutlu ve neşeli haberler gerekse yaşanacak güzel günler anlamına gelir. Sevgiliyi suratsız ve antipatik görmek yaşanacak tatsızlıklara işaret eder.

Rüyada Eski Sevdiği Kızı Görmek
Rüyada eski sevilmiş olduğu kızı gören şahıs üstündeki ağır maddi mesuliyet sebebi ile bir süre daha sorun çekecek anlamına gelir.

Rüyada Eski Sevgili İle Konuşmak
Rüyayı gören kişinin, birçok sorun yaşadıktan ve birçok insanla uğraştıktan sonrasında hayırlı bir karar vereceğine, bu sayede kendisine olan güvenin artacağına, sorunlarını teker teker aşacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, arkasından bu kişiye açılacağına ve beraber oldukca güzel bir ilişkiye yelken açacaklarına yorumlanır. Rüyada eski sevgili ile konuşmak ve tartışmak, güzel başlamış olan bir arkadaşlığın araya girecek maddiyat yüzünden sıkıntıya düşeceğine, yeni bir işte münakaşa yaşanacağına ve eldeki zenginliğin bir kısmının bir yalancı yüzünden kaybedileceğine işarettir.

Rüyada Eski Sevgili İle Gülmek
Çıkarları için dostlarına sırtını çeviren bir şahıs ile muhatap olunacağına, bu şahıs yüzünden büyük bir probleminin ortasına düşüleceğine, arkasından uzun soluklu maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına tabir edilir. Rüyada eski sevgili ile gülmek ve üzülmek, sorunların aniden patlak vereceğine, zararsız görünen bir olayın birçok sorun doğuracağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına ve sinirli ve aksi bir kişinin emrinde çalışılacağına delalettir.

Rüyada Eski Sevgili Barışmak
Rüya sahibinin, moralini yerine getirecek ve birçok sorununu alıp götürecek bir işe soyunacağına, bu işten kazanacağı para yardımıyla hayallerindeki eve kavuşacağına, birçok insanoğlunun “olmaz” ya da “zor yapılır” söylediği bir projeyi gerçeğe dönüştüreceğine ve geçmişte yaşamış olduğu bir kalpkırıklığını gidereceğine alamettir. Rüyada eski sevgili barışmak ve sarılmak, meydana getirilen hataların telafi edileceği, ne olursa olsun dikkatli davranıp tekrarlanmamasının sağlanacağı, sıkıntılı bir kişinin yelkenlerini suya indirmesi için çalışılacağı, hayırlı bir karar verileceği, bu karar doğrultusunda zahmetli bir yolun kolayca aşılıp hedefe varılacağı anlamına gelir.

Rüyada Eski Sevgili İle Tartışmak
Sevgi dolu bir yuva anlamına gelir. Aile bireylerinden iş dolayısıyla kısa bir süre de olsa uzak kalınacağına, bu dönem içinde yokluklarının oldukca hissedileceğine, bu yüzden dönünce hepsiyle ayrı ayrı özlem giderileceğine ve tekrar uzak kalmamak çin elden ne geliyorsa yapılacağına işarettir. Rüyada eski sevgili ile tartışmak ve kavga etmek, olmaması ihtiyaç duyulan deyim yerindeyse talihsiz bir durumla karşı karşıya kalmaya, ağır geçecek bulaşıcı bir hastalıkla uğraşmaya, uykusuz kalmaya, beslenmeyle ilgili olarak yaşanmış olan sıkıntının daha da ilerlemesine ve bir uzmanla görüşmek zorunda kalmaya rivayet edilir.

Rüyada Eski Sevgili Tarafından Terk Edilmek
İki şekilde yorumlanır. Eğer rüya sahibinin, sevdiği var ise aralarında yaşanmış olan bir tatsızlığın ortadan kalkacağına, meydana getirilen hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, evlilik yolunda yeni bir adım atacaklarına ve daha ilkin bitirilmiş bir emek harcama yardımıyla kazanç elde edeceklerine yorulur. Eğer sevdiği yoksa yeni bir aşka yelken açıp mutluluğu yakınındaki bir şahıs ile yakalayacağına alamettir. Rüyada eski sevgili tarafınca sebepsiz terk edilmek, verilen emeklerin boşa gideceği bir sorunla baş etmek için yardım istenen bir kişiden destek alınamayacağına ve bu yüzden bu şahıs ile olan bağların koparılacağına yorumlanır.

Rüyada Eski Sevgili İle Sohbet Etmek
Yeni bir başlangıç hayata geçirmeye, daha ilkin gidilmiş ya da denenmiş yollardan geçmeyip kendi yolunu açmaya, değişik işlere ve büyük başarılara imza atmaya, verilen şansları iyi bir halde değerlendirmeye, zorluklarla geçen ve oldukca zarar ettirecek bir durumdan kurtulmaya ve bu mevzuda destek olan bir kişiye teşekkür etmeye işarettir. Rüyada eski sevgili ile söyleşi edip çay içmek, refah dolu bir ortama girileceğine, bu ortamda karşılaşılacak bir şahıs ile bazı mevzularda söyleşi edileceğine, birçok ortak nokta bulunduğunun farkedileceğine ve arkasından hayırlı bir halde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına delalettir.

Rüyada Eski Sevgili İle Öpüşmek    
Kişinin, kendisini sevilmiş olduğu kişiler karşısında zor duruma sokacak bir olayın ortasında bulacağı, bu olayın arkasından vicdanen rahatsız olacağı, bu durumu düzeltmek ve yanlış anlamalara mahal vermemek için sözü geçen bazı kişilerden örneğin; mahalle abilerinden yardım isteyeceği ve sadece bu sayede içinde günden güne büyüyen vicdan azabından kurtulacağı anlamına gelir. Rüyada eski sevgili ile öpüşürken yakalanmak, birçok mevzuda büyük problemler doğuracak, rakiplerin sevinmesine dostların üzülmesine sebep olacak ve aile içinde bazı tartışmaların yaşanması şeklinde sonuçlar doğuracak bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada Eski Sevgili İle Sevişmek
Rüyayı gören kişinin, oldukca sevilmiş olduğu ve uzun zamandan beri içten içe aşk beslediği bir kişiye açılacağına, bu sayede kendisini ferahlamış hissedeceğine, arkasından başarı göstermiş bir emek harcama hayatına atılacağına, günden gün artacak itimatı yardımıyla her zamankinden daha iyi bir maddi kaynağa ve daha büyük bir toplumsal çevreye haiz olacağına işarettir. Rüyada eski sevgili ile sevişmek, ayakları yere basan ve büyük bir anlayışa haiz olan bir şahıs ile tanışılacağına, arkasından bu kişinin yardımıyla emek harcama hayatına adım atılacağına ve oldukca büyük bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada Eski Sevgili İle Evlenmek
Kişi, içinde ukde kalmış şeylerden ve kendisini rahatsız eden sıkıntılardan kurtulup rahat bir nefes alacak, işlerinde başarı göstermiş bir döneme girecek, düşündüğü şeyleri yoluna çıkacak bazı engellemelere karşın gerçekleştirecek, gelen tüm fırsatları en iyi şekilde kullanacak ve huzursuzluk yaratan bir durumu ortadan kaldıracak anlamına gelir. Rüyada eski sevgili ile isteksizce evlenmek, meydana getirilen çalışmaların büyük bir sıkıntının kapısını açacağına, bir sıhhat sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, bir sıhhat problemi yüzünden uzun süre kendisini toparlayamayacağına, istediği projeleri yapamayacağına, haksızlıklarla uğraşacağına ve dertlerinden bir türlü kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada Eski Sevgili İle Arkadaş Olmak
Büyük çabalar sonucu bir türlü yapılamayan bir çalışmanın tanışılan bazı kişiler yardımıyla gerçekleştirileceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına, karanlıkların aydınlanacağına, zor durumların kısa zamanda ortadan kalkacağına, yaşanmış olan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına ve rahat bir nefes alınacağına yorumlanır. Rüyada eski sevgili ile dost olmak ve beraber çalışmak, sorunlu geçen bir devrin kapanacağı, yalancı bir kişinin işlere engel olmaya çalmış olduğu bir işin gerçekleştirileceği ve hayırlı bir iş kapısının açılacağı anlamına gelir.

Rüyada Eski Sevgili Hakkında Haber Almak
Güzel bir haneye haiz olacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, mevki makam sahibi olunacağına, bolca kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, işlerin açılacağına ve rahat bir nefes alınacağına yorumlanır. Rüyada eski sevgili hakkında fena haber almak, aile hayatında ve iş hayatında sıkıntılı durumlarla ve üzücü vakalarla karşı karşıya kalınacağı ve sağlığı bozulacağı şeklinde yorulur.

Rüyada Eski Sevgili Görmenin Psikolojik Yorumu
Birey üstünde iz bırakmış bir olayın göstergesidir ve eski sevgili, bilinçaltına ya iyi ya da bunun tam aksine fena anıları yansıtır. Her durumda da ferdin kalbine ve beynine kazınmış, ne kadar vakit geçerse geçsin gene de içinde söküp atamadığı ve unutmak istedikçe hatırlamış olduğu yaşanmışlıklar olduğu anlamına gelir. Şüphesiz geçmişi ifade eden bir rüyadır. Bazen ferdin unuttuğunu düşündüğü ve hakikaten de asla aklına bile getirmediği fakat iyi fakat fena bir hatıranın zamansız şekilde rüyalarına girmesinin sebebi aslen kendisi bilincinde olmasa da gene de geçmişte kalmış bu hatıranın ruhsal olarak kendisi üstünde etkilerinin sürdüğünü ifade eder.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş