Televizyon

Sokağın Çocukları 4.sezon 6.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Caddenin Çocukları 4.sezon 6.kısım ne zaman çıkacak, ne zaman yayınlanacak, gösterim zamanı, ne zaman gelecek, mevzusu, oyuncuları, karakterleri, Ekşi, fragmanı, izle şeklinde aramalarınıza YORUM GÜNCEL’den yanıt tespit edebilirsiniz.

Caddenin Çocukları 4.sezon 6.kısım hakkında

Blu tv’nin Sıfır Bir dizisini sürükleyen ekip tarafınca yaratılan dizisi ilk 3 sezonu ile platformun en fazla izlenen yapımları içinde yer aldı.

6 Şubat 2020’de gösterim yaşamına başlaya dizi Adana-Mersin ve Hatay’da çekiliyor.
Ancak çocukluktan beri Şehmuz Ağa’nın yanında olan ve evladı gözüyle bakmış olduğu Murat Şahin intikam almak için kendi kurguladığı tasarıyı harekete geçirir.

Sonraları iki husumetli aile içinde ara tespit edici olan Şehmuz Ağa ve ekibi bir çıkmaza girer, bu sırada Caddenin Çocukları her daim yanlarındadır.

2.sürem mevzusu

Murat, babasının katilinin Onur’un babası bulunduğunu bilir. Çatışma Murat’ın vefatıyla sonuçlanır.

3.sürem mevzusu

Murat’ın vefatı sonrası arkadaşları, Onurlarla olan savaşlarına devam eder.
Onur Faysal’ın paralarını çalar sadece bunun neticesinde Annesini & Kız Kardeşini kaybeder. Bu olanlardan sonrasında Cemal’in ablası artık kan dökülmemesini ister ve Cemal’e hasımlığı tamamlamasını ister ve Cemal ablasına söz verir.

Cemal & Onur birleşip Suriye’ye Faysal’ı öldürmeye giderler sadece bu sırada ülkedeki teröristlere yakalanırlar fakat kurtulmayı başarırlar ve Faysal’ın Suriye’deki düşmanları ile iş birliği yapmış olup Faysal’a akşam üstü toplantı esnasında baskın yaparlar ve çatışmada sonunda Faysal öldürülür.

Caddenin Çocukları oyuncuları ve karakterleri (Cast)

Dizinin oyuncu kadrosunda Furkan Murat Uğur, Hakan Erkuran,Nesih Turunç,Soner Çelik,Oğuz Öztaş, Kerem Ali Yengüner, Arda İlkin Parlak, Alper Parlak, Gökhan Diğicibaş şeklinde adlar içeriyor.

Caddenin Çocukları 4.sezon 6.kısım ne zaman yayınlanacak?

Dizinin 4.sezon 6.kısmı 18 Mart 2022’de Blu tv tarafınca yayınlanacak.

Hayaller ve Yaşamlar 9.kısım ne zaman yayınlanacak?

Fragmanı