Eğitim

Son Söz – Aidin Salih Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Son Söz – Aidin Salih Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Son Söz kimin eseri? Son Söz kitabının yazarı kimdir? Son Söz konusu ve anafikri nedir? Son Söz kitabı ne konu alıyor? Son Söz PDF indirme linki var mı? Son Söz kitabının yazarı Aidin Salih kimdir? İşte Son Söz kitabı özeti, sözleri, yorumları ve incelemesi…

Kitap

Kitap Künyesi

Yazar: Aidin Salih

Yayın Evi: Yitik Şifa Yayınları

İSBN: 9786056700811

Sayfa Sayısı: 255


Son Söz Ne Anlatıyor? Konusu, Ana Fikri, Özeti

Bu yapıt 2 ciltlik eserin 1. cildidir.

Bu kitaptaki dersler 2012 senesinde NHI Doğal Sağlık Enstitüsü tarafınca videoya kaydedilen görüntülerin transkripte edilmiş hali olup Aidin Salih’in vefatından sonrasında hazırlanmıştır.

Günümüzde çağdaş tıbbın imkânları çoğaldı fakat hastalıklar da aynı şekilde çoğaldı ve yaygınlaştı.

Hiçbir hastalığın gerçek sebebini bilmeyen çağdaş tıp, bazı hastalık emarelerine isim verip teşhis koyarak tecrübe etme yanılma yöntemleriyle tedavi etmeye iş koşturmacasındadır.

Bundan dolayı sebebi bilinmeyen bir hastalığın tedavisi imkânsızdır.

Bugünkü fen bilimlerini düşündüğünüzde mekanik fizik, elektromanyetik fizik ve sair hakkında kalınca kalınca kitaplar mevcut bulunduğunu görürsünüz.

Şimdi ise sibernetik tıp çıktı ve fizik kanunlarının tümü, kimya kanunlarınında %70’i iptal oldu. Hani o bildiklerinize ne oldu?

Hepsi seraptan ibarettir.

Bu yüzden Cenab-ı Hak, kitapta bizim için farzları bildirdi. Peygamberimiz (sav) de tüm sünnetleri gösterdi.

Artık bizim için inanacak başka birşey yoktur.

Cenab-ı Hak Al-i İmran suresi 160. ayette “Allah yardım ederse size galip gelecek kimse yoktur. Eğer sizi bırakıverirse O’ndan sonrasında size kim yardım eder? Mü’minler sadece Allah’a dayanıp güvensinler.” demektedir.

Bu son noktadır, başka da hiçbir şey yoktur.


Son Söz Alıntıları – Sözleri

  • Derdiniz günahlardır,devası istiğfar.
    Hadis_i Şerif
  • Diş etleri kalınca,güçlü ve gül pembesi olmalıdır.Ayrıca diş etlerine diş macunu kullanmamak da oldukça önemlidir.Diş macunu yerine sirke,tuz çözeltisi,zencefil tozu yada misvak kullanılmalıdır .Bilhassa misvak mükemmeldir şundan dolayı misvağın zikri tam diş etlerine uyan bir zikirdir.Bu nedenle diş etleri için misvaktan daha iyi hiçbir madde yoktur.
  • Bugün pastanelerde alba yağı kullanılıyor.Bunun yağ olup olmadığını kimse bilmiyor.Alba yağı devasa tenekelerde Avrupa’dan geliyor; pastalarda,kurabiyelerde, dondurmalarda ve her şeyde kullanılıyor.
  • Saç boyası oldukça önemlidir.Bundan dolayı bıngıldak ve ense çukuru beyne açıktır ve hiçbir süre kapanmaz.Bıngıldak ve ense çukurunu kapatan dokulardan içeriye giren madde direkt olarak beyin damarlarına girer.Saç boyası korkulu bir toksiktir ve içinde minimum 19 tane kanserojen madde barındırır.
  • Cenab-ı Hak,İsra Suresi 64.ayette bizi kastederek şeytana:”Onlardan gücünün yettiğini sesinle aldatıp kötülüklere kaydır.”demektedir.Peki bu ne anlama gelir ve şeytanın sesi nedir?
  • Bugün 2 yaşındaki çocuklarda bile damar tıkanıklığı oluşuyor ve bu tıkanıklıklar ile bağlantılı hastalıklar meydana geliyor.Artık 2 yaşındaki çocuklarda da yaşlılardaki benzer biçimde skleroz emaresi görülmektedir.Skleroz,birikintilerden meydana gelen damar daralmasıdır..Eğer çocuk anne sütü yerine hazır mamalar ve hazır büsküvilerle beslenmişse durumları yıkım anlama gelir.Artık onlar minik birer yaşlanmış olmuşlardır.
  • Tüm kuruyemişler pişmeden olmalıdır.Sadece kabuklu alınarak kabuğu taze kırıp yenmelidir.Bundan dolayı birkaç gün sonrasında kırılmış kuruyemiş üstünde enterotoksin oluşur.Bu oldukça zararı dokunan ve tehlikeli bir toksindir.Bu toksin karacİğerde birikinti yaparak karaciger ve pankreas kanseri üretir.
  • Sentetik süt proteini 40 yıl ilkin üretildi ve bir ihtimal tüm müslümanlar üstünde fakat bilhassa Türk halkı üstünde denendi.O zamanlar parasız süt ve yağ dağıtılırdı.Margarin da o zamanlar ortaya çıkmıştı.Hem margarin hem de süt proteininin insanda iyi mi tesir yaptığını denediler.O sütü içen ve margarini yiyen her insanın ilkin böbrek dokuları bozuldu şundan dolayı organın gelişimi durdu.Sonrasında da böbrek hastası oldular.
  • Saç boyası oldukça önemlidir.Bundan dolayı bıngıldak ve ense çukuru beyne açıktır ve hiçbir süre kapanmaz.Bıngıldak ve ense çukurunu kapatan dokulardan içeriye giren madde direkt olarak beyin damarlarına girer.Saç boyası korkulu bir toksiktir ve içinde minimum 19 tane kanserojen madde barındırır.


Son Söz İncelemesi – Kişisel Yorumlar

Aidin Salih’le, bir arkadaşımın kendisine böbrek yetmezliğinden dolayı tedavi olmaya başlamasıyla tanıştım. Başta insana garip geliyor fakat açlık yaparak tedavi oldu ve böbrek yetmezliğinden kurtuldu.Tanıştım diyorum fakat karşı karşıya görmek nasip omadı. 2014 senesinde vefatından sonrasında birlikte çalmış olduğu asistanıyla tanışma fırsatı buldum. Açlıklar üstüne araştırmalar yaptım. ABD ve Almanya’da ne kadar yaygın bulunduğunu gördüm. İnsanların hakkaten açlıkla şifa bulduğuna ben kalpten inandım, kendimde de denedim. Maksimum 72 saatlik açlık yapabildim ve bu süredeki açlığın bağışıklık sistemini tekrardan kurduğunu öğrendim. Water fast ( su orucu) olarak bulabilirsiniz. ABD’ de bunun için oluşturulan klinikler mevcut. Modern tıp maalesef insanları ilaçların kölesi yapmış oldu. O denli görkemli yaratılmış varlıklarız ki; kendi kendimizi bir tek aç kalmış olarak onarım bile edebiliyoruz. Bu kitap için ve Aidin Salih’in ilk kitabı Yitik Şifanın İzinde kitabı için aslen söyleyecek oldukça sözüm var. Herkesin okumasını ve hakkaten yöntemlerin işe yaradığını bilmesini isterim. Allah, şifasını vermediği hiçbir hastalığı yaratmamıştır. (Suna)

Merhabalaaar, ben bu okurlardan biriyiiiim 🙂
TUS’suz, sınavsız, kaygısız bir halde tekrardan okumaya başlamamın şerefine araştırma yazmak istedim. Uzun bir vakittir Son Söz kitabına dair bir şeyler yazmak istiyordum bugüne nasipmiş. Birkaç yıl evvel okumaya başlayıp yarım bıraktıktan sonrasında kısa kısa okuyup bitirebildim. Evet güzel bilgiler var lakin beni sinir buhranına soktuğu keşke kitap toplatılsa dedirttiği kısımların çoğunlukta olduğu bir gerçek. Artık toplumdaki her insanın oldukça hakim olduğu açlık oruçları kısımlarına diyecek bir şeyim yok. Açlıkta hücrelerin toksinlerinden arındığı, temizlendiği çalışmalarla kanıtlama edildi. Ve bu çalışmalardan biri Nobel ödüllü dahi aldı. Fakat bu o şekilde hepimiz, hangi hastalığa yakalanmış olursa olsun, açlıkla şifa bulacak demek değildir. İlaçlara, çağdaş tıbba tamamen karşıt ve düşmanca bir yaklaşımla kalem alınmış bu kitap cemiyet için oldukça büyük bir çekince. Bizzat yaşayarak deneyim ediyoruz maalesef bu tarz şeyleri. Birkaç ay evvel bir hamileye düzgüsel yolla doğumun kontrendike olduğu söyleniyor. Fakat kendisi çağdaş tıbba ve onun icatlarına karşı olduğundan evinde kendi imkanlarıyla doğum yapıyor. Daha doğrusu adam öldürmeye girişim ediyor. Bebeği uzun süre oksijensiz kaldığından mütevellit hipoksik iskemik ensefalopati ile yoğun bakıma yatırıldı. Amaaa çağdaş tıbba karşı annemiz durur mu? Asla, bebeğime ilaç veriyorsunuz kabul etmiyorum deyip taburcu ettirdi. Sonra da gelip bebeğin sırtında kızarıklık var acaba hacamat yaptıralım mı? diye sormaz mı!!‍️ Gel de çıldırma. İşte sevgili dostlar bu kitap masum benzer biçimde görünen sadece bilinçsiz ve bilgisiz halkın elinde bir intihar aletine dönüşen çekince. Kitabın muhteviyatında diyaliz tedavisi, organ ve kan nakli ile ilgili izansız cümleler var. Bu tedavileri alan kişiler aslına bakarsan ölüymüş(syf:120). Her gün yüzlerce hasta bu tür tedaviler vesilesiyle sıhhat buluyor. Evet çağdaş tıp bir mucize, büyülü sopa değil elbet fakat nankörlük edip kalkıp insanların sağlığıyla oynamaya kimsenin hakkı yok. Hastalıklarına deva aramış ameliyat geçirmiş insanlara niçin bu kadar uğraştın ölüm en güzel çaredir, diyor(syf:243). Gülsek mi ağlasak mı? Hele hele şu şekilde bir cümle kurmuş neresinden esir elimizde kalır: Hastalık da bir günahtır.(syf:229) Hurafeler zincirini arka arkaya dizip bunu sıhhat kitabı olarak yayınlamışlar. İnsanların dinî hassasiyetleri kötüye kullanma edilmiş ve hasta insanların onurlarıyla oynanmış. Keşke bir tek fitoterapi ile ilgili kısa net bilgiler verip bitirseymiş ve bu zulmü yapmasaymış. Demem o ki bu kitabı ve türevlerini okumayınız, okuyanlara da saygınlık etmeyiniz. Ne demek istediğimi daha iyi ifade edeceğini düşündüğüm şu alıntıyla bitirmek isterim, sağlıcakla kalınca sayın okurlar:
“Yeni icatlarda hiçbir hayır yoktur, sadece şer vardır.”syf:80 (Şeyma Gök)

SON SÖZ..
CİLT 1
AİDİN SALİH
Kitap hakkında o şekilde güzel şeyler duydum ki. Geç kalmadan biran ilkin alıp okumak istedim..
Sayfa 12’de yazılan şu cümle oldukça hoşuma gitmişti. “Biz hastalıklarla uğraşmıyoruz, biz yaşam tarzını değiştiriyoruz.” ne kadar doğru yerde söylenmiş Bi cümle. Ve herşey bu sözle başladı.. Her sayfasını çevirdikçe İyi ki okumuşum bu kitabı demeye başladım..
Herkesin kitaplığında bulunması ihtiyaç duyulan Bi kitap. 
Alın alın okuyun lütfen  🙂
Alıntı..
… Ayrıca kalp ilmini cahillere dökmek de israftır.
Aidin Salih
.
.
. (Minee ⸙ Bir Avuç Huzur)


Son Söz PDF indirme linki var mı?


Aidin Salih – Son Söz kitabı için internette en oldukça meydana getirilen aramalardan birisi de Son Söz PDF linkidir. İnternette ücretli olarak satılan bir çok kitabın PDFleri bulunmaktadır. Ancak bu PDF’leri yasal olmayan yollarla indirmek ve kullanmak hem yasalara hem de ahlaka aykırıdır. Yayın evlerinin sitesinden PDF satılıyorsa indirebilirsiniz.

Kitabın Yazarı Aidin Salih Kimdir?

Aidin Salih 4 Mart 1943 senesinde Ukrayna Brusovka’da dünyaya gelmiştir. Doğduğu yıllarda II. Dünya savaşı başlamıştı ve Rusya Almanların işgali altındaydı.

Çocukluğunu oldukça zor şartlar altın geçiren yazar Lugansk şehrinde Tıp Kolejinden mezun olmuştur. Hastanelerde vazife yaparak çağdaş tıpla yakından tanışmıştır.

Yazar çağdaş tıbbın temelindeki prensiplere karşı değişik bir görüş açısı kazanmıştır. Kafasının karışıklığını ve kuşkularını ortadan kaldırmak için Taşkent Üniversitesi Biyoloji bölümünü okumaya başlamış ve başarı ile mezun olmuştur.

Aidin Salih 1970’li yıllarda Sovyetlerde hastalıklar ve tedavi metotlarını özetleyen bir edebiyat akımı başlatmıştır. Su oruçları ile tedavi yöntemi ile bu dönemlerde tanışmıştır. Bu alternatif tedavi şekillerinin asla biri kendisini doygunluk etmemiştir.

İbn-i Sina’yı araştırma başlamış aramış olduğu metotların hakikatine ulaşmıştır. Müslüman olduktan sonrasında Kuran ve hadisler ile tanışarak ne aradığını ortaya çıkarmıştır.

Aidin Salih Gerçek Tıp Yitik Şifanın İzinde adlı kitabı uzun seneler deneyimlediği bilgilerin toplamından oluşmaktadır.

Yazar hekim olarak vazife yapmış olduğu sıralarda tüm hastalıkları bünyesinde barındırıp çağdaş tıp ile bir türlü iyileşemeyince kendisini tedavi edemeyen bir doktorun hastalarına yararlı olamayacağını düşünerek doktorluk mesleğini bırakmıştır.

Biyoloji fakültesinde okurken doğa ve canlıların muhteşem bir sistemle çalıştığını ortaya çıkarmıştır. 1993 senesinde eşinin siyasal, suçlar sebebi ile Türkiye’ye sürgün gönderilmesi sonucu ailesi ile İstanbul’a gelmiştir.

Fakat burada da kısa süre içinde Avrupa’ya sürgün gönderilmek zorunda kalmışlardır. 10 yıl çeşitli ülkelerde yaşayan aile Türkiye özlemi yaşamışlardır. 2005 senesinde Türkiye’ye giriş yasakları kaldırılmış Aidin Salih son on yılını Türkiye’de geçirmiştir.

Gerçek Tıp Yitik Şifanın İzinde kitabı ile beraber Türkiye yazarlar birliğinde dersler vermiş bu zamanda hacamat ustaları yetiştirmiştir. Öğrencileri ile beraber Sade Hayat adlı derneği kurarak gönüllü çalışmalarda bulunmuştur.


Aidin Salih Kitapları – Eserleri

  • Gerçek Tıp
  • Son Söz
  • Son Söz


Aidin Salih Alıntıları – Sözleri

  • Bugün 2 yaşındaki çocuklarda bile damar tıkanıklığı oluşuyor ve bu tıkanıklıklar ile bağlantılı hastalıklar meydana geliyor.Artık 2 yaşındaki çocuklarda da yaşlılardaki benzer biçimde skleroz emaresi görülmektedir.Skleroz,birikintilerden meydana gelen damar daralmasıdır..Eğer çocuk anne sütü yerine hazır mamalar ve hazır büsküvilerle beslenmişse durumları yıkım anlama gelir.Artık onlar minik birer yaşlanmış olmuşlardır. (Son Söz)
  • Derdiniz günahlardır,devası istiğfar.
    Hadis_i Şerif (Son Söz)
  • Haram yiyenin utanma hissi olmaz. (Son Söz)
  • Müminin başı ve boynu eğik olmalıdır, sırtı değil . (Son Söz)
  • İslam’ın önemini düşünemeyen bazı erkekler en önce parfüm sıkıyor ve dar pantolon giyip başka hanımlarla beraber oluyor ve aileden uzaklaşıyor. Durumu idrak etmek için parfüm reklamlarına bakın diyen Aidin Salih, erkekler için şu şekilde bir reklam var: “Parfüm kullan istediğin hanım derhal senin olsun” bu ne anlama gelir? Gerçektir, şundan dolayı parfümler feromonlar ihtiva eder. Feromonlar da derhal hanımefendileri etkisinde bırakır.
    Parfüm kokan yerden en kısa zamanda ayrılmak ve kaçmak gerekir. Başka deva yoktur. Mühim olan Allah’a sığınmaktır. (Son Söz)
  • Bugün pastanelerde alba yağı kullanılıyor.Bunun yağ olup olmadığını kimse bilmiyor.Alba yağı devasa tenekelerde Avrupa’dan geliyor; pastalarda,kurabiyelerde, dondurmalarda ve her şeyde kullanılıyor. (Son Söz)
  • İnsanın dünyada mutlu olması mümkün değildir. Neden? Bundan dolayı hepimiz değişik, o süre onların mutluluk değerleri de farklıdır. O süre insan iyi mi mutlu olur? İnsanlar sadece tek beyin ve tek zihin olursa mutlu olurlar. O süre hiçbir şekilde harp lüzumlu olmaz. Fark eğer olmazsa niçin kavga olsun? O süre sadece mutluluk olur. (Son Söz)
  • Namaz Hareketleri Rüku, omurganın, üreme organları, böbrekler ve idrar yolları benzer biçimde kanın içi organların korur. Mide, karın, sırt ve boyun kaslarını sağlamlaştırır.
    Secde, bedenin üst bölgelerine kan akışını artırır, beyinde sıvı ve kan dolaşımını düzenler. Beyni temizler, hafızayı sağlamlaştırır, anlayış ve fikir kabiliyetini artırır, akciğer, kalp ve sinir sistemini arındırır. Secdeye gitmek ve secdeden kalkmakla tüm eklem ve kasların sağlığı ve esnekliği korunmuş olur.
    Selam verirken omuzlara bakmak, göz kaslarında tembelliğe, gözlerde kan dolaşımı bozukluğuna, boyun omurlarında kireçlemeye engel olur.
    Abdest ve namazın maddi yararları saymakla bitmez. Burada örnek olarak bir tek birkaçı anlatılmış, tinsel hikmetlerine ise değinilmemiştir. (Gerçek Tıp)
  • Sentetik süt proteini 40 yıl ilkin üretildi ve bir ihtimal tüm müslümanlar üstünde fakat bilhassa Türk halkı üstünde denendi.O zamanlar parasız süt ve yağ dağıtılırdı.Margarin da o zamanlar ortaya çıkmıştı.Hem margarin hem de süt proteininin insanda iyi mi tesir yaptığını denediler.O sütü içen ve margarini yiyen her insanın ilkin böbrek dokuları bozuldu şundan dolayı organın gelişimi durdu.Sonrasında da böbrek hastası oldular. (Son Söz)
  • Tüm kuruyemişler pişmeden olmalıdır.Sadece kabuklu alınarak kabuğu taze kırıp yenmelidir.Bundan dolayı birkaç gün sonrasında kırılmış kuruyemiş üstünde enterotoksin oluşur.Bu oldukça zararı dokunan ve tehlikeli bir toksindir.Bu toksin karacİğerde birikinti yaparak karaciger ve pankreas kanseri üretir. (Son Söz)
  • Tıbbi ilaçların istisnasız hepsi insanoğlunun özünü değiştiren korkulu zehirlerdir. (Son Söz)
  • Cenab-ı Hak,İsra Suresi 64.ayette bizi kastederek şeytana:”Onlardan gücünün yettiğini sesinle aldatıp kötülüklere kaydır.”demektedir.Peki bu ne anlama gelir ve şeytanın sesi nedir? (Son Söz)
  • Diş etleri kalınca,güçlü ve gül pembesi olmalıdır.Ayrıca diş etlerine diş macunu kullanmamak da oldukça önemlidir.Diş macunu yerine sirke,tuz çözeltisi,zencefil tozu yada misvak kullanılmalıdır .Bilhassa misvak mükemmeldir şundan dolayı misvağın zikri tam diş etlerine uyan bir zikirdir.Bu nedenle diş etleri için misvaktan daha iyi hiçbir madde yoktur. (Son Söz)
  • ” Bugün olup bitenler insanların zihinlerini birbirine benzetme, insanoğlu arasındaki farkı kaldırıp küresel bir zihin oluşturma çabasıdır.
    Bugün tüm tıbbi ilaçlar ve aşılar domuz DNA’sı üstünden nanoteknoloji ve gen teknoloji yöntemiyle üretilmektedir.
    Katkı maddeleri de aynı teknolojiyle üretiliyor.
    Bugün tıbbi ilaçlar, aşılar ve katkı maddelerinden dolayı total domuzlaşma oluyor.
    O süre insanoğlunun genotipine domuz ve maymunun DNA’sı ekleniyor ve genotip değişiyor.
    Böylece insanoğlu domuzlaşıyor ve maymunlaşıyor.
    Zihinler de tek bir zihin hâline getirilmeye çalışılıyor.
    Planda bu var. 52 yıl ilkin başlatılan emek verme tüm hızıyla devam ediyor. Plan sahiplerinin bu mevzuda çok da fazla başarı göstermiş olduklarını söyleyebiliriz.
    Televizyon, radyo, cep telefonu, ilaçlar, aşılar, katkı maddeleri ve öteki her şey bu planın bir parçasıdır.
    Eğer bir evde uydu anten var ise o anten tüm programları çeker.
    O süre tüm ev halkı onun tesiri altında kalır. Artık insanoğlu tek zihin, tek insan ve tek domuz olmaya doğru gidiyor.
    Belki bu anlattıklarım size oldukça marjinal gelebilir fakat durumun ciddiyetini sonrasında anlarsınız. (Son Söz)
  • Bebeğe 7 gün içinde kesinlikle hacamat yapmak gerekir fakat şimdi ebeveynler ya süre bulamıyor ya da bebeklerine kıyamıyorlar. Ben de o süre onlara “Hamilelikte zarar verirken, aşılarla zarar verirken ve neler neler yedirerek zarar verirken kıydınız fakat şimdi bunlardan kurtulması için kıyamıyorsunuz.” diyorum. Bebeklere 3 gün arayla kafa hacamatı ve kuyruk sokumu hacamatı yapmak gerekir. Bebeklerin kuyruk sokumunda yada kafa arkasında oldukça sık mavi bir kir görülür. Ilkin o lekeli yere hacamat yapmak gerekir. Sonra da kafa arkasına yada kuyruk sokumuna yapılır. Yeni doğan bebeklere hacamat bu şekilde uygulanır. 7. günde saç kesilir ve adam küçüklere da sünnet yapılır.
    #AidinSalih, Son Söz Cilt 2
    Maur Yayıncılık, 6. Baskı: Eylül 2020, syf: 310 (Son Söz)
  • İnsan vücudu üstünde ortalama 700 biyolojik etken nokta (BAN) bulunur. Bunların 66 tanesi, “Agresi Noktası” olarak adlandırılan ekstre etken noktalardır. 66 adresi noktasından 61’i abdest azalarında yer almıştır. Abdesti azalar yıkanırken BAN faaliyete geçer, agresi noktaları denge kazanır. Bu sebepten abdestteki sırayı bozmamaya itina göstermek gerekir.
    Yüz yıkanırken mide, bağırsaklar, safra kesesi, idrar yolları, sinir sistemi ve üreme organları;
    Kollar yıkanırken bağırsaklar, kalp, akciğerler, üreme organları, idrar yolları ve kan dolaşımı uyarılır.
    Kulaklar, ortalama 100 BAN’ın yer almış olduğu ve neredeyse tüm organlarla bağlantılı olan bir komutana merkezidir.
    Ayakları yıkanırken hormon dengesini elde eden, gelişme ve üremeyi denetim altında tutan hipofiz, böbrekler ve neredeyse tüm organların faaliyetini ekleyen BAN uyarılır.
    Abdest akupunktur noktalarının uyarılması ile vücutta enerji ve kan dolaşımı kolaylaşır, vücudun direnci artar, bağışıklık sistemi güçlenir.
    Ateş yükselince soğuk su ile abdest almak, ateşi 1,5 -2 aşama kadar düşürür.
    Abdest tansiyonu düşürür, baş ağrısını hafifletir, uygulamayı, yorgunluğu ve öfkeyi giderir.
    Soğuk su kullanmak,abdestin ve guslün faydalarını arttırır.
    Ancak akciğer ve karaciğer hastası olanlar, ağır ameliyat geçirenler, yaşlılar, ishal olanlar için ılık su kullanmak daha iyidir.
    Her abdestte misvak kullanmak oldukça önemlidir.
    ~√~ (Gerçek Tıp)
  • Bugünkü aşılar bağışıklık sistemini tamamen yok etmektedir. (Son Söz)
  • Saç boyası oldukça önemlidir.Bundan dolayı bıngıldak ve ense çukuru beyne açıktır ve hiçbir süre kapanmaz.Bıngıldak ve ense çukurunu kapatan dokulardan içeriye giren madde direkt olarak beyin damarlarına girer.Saç boyası korkulu bir toksiktir ve içinde minimum 19 tane kanserojen madde barındırır. (Son Söz)
  • “Aşı en büyük çocuk katilidir… Sağlıklı doğan çocuklar aşılarla hasta ediliyor. Hepimiz uygulamalarda, en ağır hastalıkların aşı sonrası iyi mi başladığını gördük… Dünyada milyonlarca ebeveyn artık aşıların tek bir amaca hizmet ettiğini anlamış durumdadır: Çocuğun bağışıklık sistemini tahrip ederek ilaç üreticileri ve doktorlar için iyi birer alan kişi olmalarını sağlamak. Kendi tecrübem ve ailelerin tecrübeleri yardımıyla biliyoruz ki, asla aşı olmayan çocuklar hastahanenin ne işe yaradığını bilmezken, aşılanan çocuklar nerdeyse asla hastahaneden kurtulamıyorlar. ”
    Dr. Prafull Vijayakar, dünyaca meşhur homeopat. (Gerçek Tıp)
  • Saç boyası oldukça önemlidir.Bundan dolayı bıngıldak ve ense çukuru beyne açıktır ve hiçbir süre kapanmaz.Bıngıldak ve ense çukurunu kapatan dokulardan içeriye giren madde direkt olarak beyin damarlarına girer.Saç boyası korkulu bir toksiktir ve içinde minimum 19 tane kanserojen madde barındırır. (Son Söz)

YORUMLAR

YORUM YAZ!

Yorum Ekle



[

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş