Finans

Telefon Kredisi Veren Bankalar 2022 Şubat Ayı Yeni Kampanya!

Bankalar tarafınca tüketicilere telefon kredisi imkanı sunuluyorken bazı bankalarda gerekseme kredisi kapsamında bu imkanları sizlere sunmaktadır. Telefon kredisi veren bankalar bir fazlaca telefon şirketleri ve teknolojik aletlerin satışını gerçekleştiren firmalarla antak kalma sağlayarak bu imkanları müşterilerinin kucağına vermektedir. Telefon kredisi veren bankalar Ing bank, Odea bank ve Fibabanka olarak yer alırken diğeri bankalarda müşterilerine gerekseme kredisi ile bu imkanı sunmaktadırlar. Bu imkanlardan yararlanmak isteyenler için Media Markt, Vatan ve Teknosa telefon kredisi paketlerini sizler için araştırdık.

2022 Güncel:

  • Telefon Kredisi Veren Bankalar 2022
  • Denizbank Telefon Kredisi
  • Yapı Kredi Bankası Telefon Kredisi 2022
  • Vakıfbank Telefon Kredisi 2022
  • Telefon Kredisi Veren Mağazalar 2022
  • Vatan Telefon Kredisi
  • Vatan Bilgisayar Mağazada Alışveriş Kredisi
  • Media Markt Telefon Kredisi
  • Teknosa Kredi Kampanyaları
  • Teknosa Kredi Sorgulama
  • Teknosa Telefon Taksit Seçenekleri
  • Hepsiburada Alışveriş Kredisi
  • Hepsiburada Online Alışveriş Kredisi Hesaplama
  • Telefon Kredisi Nasıl Ödenir?
  • Evkur Taksitli Cep Telefonu
  • Vestel, Arçelik ve Beko Mağazaları Telefon Satışı

Telefon Kredisi Veren Bankalar 2022

Telefon kredisi veren bankalardan kredi kullanarak gereksinimleri olan telefonu almak isteyen kişiler bankaların anlaşmalı olduğu e-Ticaret sitelerinden telefonlarını alarak ödeme esnasında kredi kullanabilirler. Telefon kredi kartına kaç taksit yapılıyor alınacak olan telefonun fiyatı taksit sayısını tesirinde bırakır mi, telefon kredisi iyi mi ödenir detaylandırdık.

Telefon kredisi veren bankalar;

  • İş Bankası: Anında anlaşmalı alışveriş kredisi bulunmaktadır. www.genpa.com.tr ve www.n11.com ile online alışveriş anlaşması bulunmaktadır. Telefon alışverişi esnasında banka şubelerine gitmeden online bankacılık üstünden kredi başvurusu yapabilirsiniz.
  • Garanti Bankası: Uygun faiz oranı ve esnek taksit imkanları ile alacağınız cep telefonlarınızda uygun şartlarla süratli çözümleri Garanti Bankası sunmaktadır. 750 TL ile 30.000 TL arasındaki alacağınız telefonlarınız için üst limit şirket bazında değişiklik göstermektedir. Maksimum meblağ 30.000 TL’ dir.
  • Yapı ve Kredi Bankası: Vatan Bilgisayar, Koçtaş, Hepsiburada, Teknosa, Gittigidiyor, n11 MediaMarkt, General Mobile, Genpa.com.tr, Arçelik, Beko, Daikin şeklinde sitelerden alınacak olan telefonlar için Yapı ve Kredi Bankası online alışveriş kredisi vermektedir.
  • Vakıfbank: Telefon almak için taksitli gerekseme kredilerine müracaat yapabilirsiniz.
  • Akbank: Cep telefonlarını yenileyin kampanyası ile 12 aya varan taksit imkanları ile 750 TL ile 15.000 TL içinde telefonlarınızı alabilirsiniz.
  • TEB: İhtiyaç kredisi kullanarak telefon alabilirsiniz.
  • Denizbank Telefon Kredisi: Online alışveriş kredisinin limiti 750 TL ile 15.000 TL arasındadır. Cep telefonu alımlarında maksimum vade süresi 12 ay 3.500 TL üstü cep telefonlarında 3 ay vade süresi bulunmaktadır.

Denizbank’ın vermiş olduğu cep telefonu kredisinin faiz oranlarını inceleyelim.

Denizbank Telefon Kredisi

Denizbank alışveriş kredisi adı altında telefon kredisi vermektedir. Kredinin limiti 750 TL ile 15.000 TL içinde olup 3 ay süresince 600 TL’ye varan alışveriş indirimlerinden faydalanabilirsiniz. Telefon kredisi veren mağazalardan yapacağınız alışverişlerde geçerli olan kredi limitinizi cep telefonu alımlarında maksimum vade süresi 12 ay 3.500 TL üstü cep telefonlarında 3 ay vade süresi ile kredinizi kullanabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası Telefon Kredisi 2022

Teknosadan yapacağınız telefon alışverişi için Yapı ve Kredi Bankası 500 TL ile 25.000 TL tutarında alışveriş kredisi vermektedir. Online alışveriş kredisinde 25 bin TL’ye kadar kullanacağınız kredileriniziz faiz oranı aylık %1,79’dur.

Yapı Kredi Bankası telefon kedisi ödeme tablosu aşağıdaki gibidir:

Kredi Tutarı Vade Süresi Senelik Faiz Oranı Aylık Ödeme
5.000 TL 12 ay %29,0484 477,11 TL
15.000 TL 24 ay %29,0493 806,42 TL
25.000 TL 36 ay %29,0497 1.004,28 TL
Telefon Kredisi Veren Bankalar

Vakıfbank Telefon Kredisi 2022

Vakıfbank gerekseme kredisi kapsamında verilen kredilerden faydalanarak telefon mağazalarından telefon alabilirsiniz. Alacağınız kredinizi 36 ay vade seçenekleri kullanabilirsiniz. Kredinin faiz oranı %1,64 ile %1,69 içinde değişmektedir.

Kredi başvurusu için KREDI, T.C kimlik numaranız, Aylık Gelirinizi aralarında birere boşluk bırakarak 5724’e SMS göndererek müracaat talebinde bulunabilirsiniz. Bankalar ile anlaşması bulunan telefon mağazalarından telefonlarınızı alarak kredi kullanabilirsiniz.

Telefon Kredisi Veren Mağazalar 2022

Telefon kredisi veren bankalar ile birlikte bu bankaların antak kalma yapmış olduğu mağazalar bulunmaktadır. Online alışveriş sitelerinden meydana getirilen alışverişlerde üstünde de ilgili mağazaların kampanyaları devamlılığını sürdürmektedir. Teknosa alışveriş kredisi, Vatan bilgisayar telefon kredisi, Mediamarkt alışveriş kredisi ile birlikte hepsiburada.com ve amazon şeklinde online alışveriş siteleri telefon kredisi veren mağazalara dahildir.

Birfazlaca markaların ürünlerine bu mağazalar üstünde bulabilir ve ödeme zorluğu yaşamadan kredilerini özerken yeni bir telefon sahibi olabilirsiniz. Güncel kampanya ve tarife ücretlerinin karşılaştırılması için mağazalar operatör karşılaştırma hizmetleri de sunmaktadır. Operatör üstünden aygıt almanın avantajlarından yararlanmak istiyorsanız kredi veren mağazaları ziyaret etmeniz gerekmektedir.

İçeriğimizin devamında mağazaların şartlarını ve kredi imkanlarını inceleyelim.

Vatan Telefon Kredisi

Vatan bilgisayar müşterilerine telefon kredisi veren mağazalardan bir tanesidir. Fibabanka, Akbank, Yapı ve Kredi Bankası ve Garanti bankası ile çalışan vatan bilgisayar mağazası kredi kullandıracağı kişilerden bazı şartları sağlamasını istemektedir. Online kredi ve mağazada kredi kullanma fırsatı tanıyan mağazanın şartları detaylandırdık.

Vatan Online Banka Kredisi:

  • Fibabanka müşterisi olan kişiler: Telefon alım esnasında ödeme kısmına geldiklerinde Fibabanka sekmesini seçmelerinin peşinden yönlendirilecekleri site üstünde Fibabanka web bankacılığı üstünden formu doldurarak sonrasında tekrardan vartan bilgisayarın sitesine yönlendirilecekler. Bu esnada kullanmak istediğiniz kredinin onaylanması bankanın inisiyatifine kalmış bir mevzudur.
  • Satın alan bulunmadığınız banka üstünden ilerlemek istiyorsanız: Garanti bankası, Akbank, Yapı ve Kredi Bankası ve Fibabanka üstünden kredi kullandırmaktadır. Sepet tutarı kadar kredi miktarı anında sepetinizden Vatan bilgisayara aktarılmaktadır.

Yapı ve kredi bankası ve Garanti bankasından kullanılacak olan krediler için sepetin 750 TL ile 25.000 TL aralığında olması gerekmektedir. Cep telefonu almak isteyenler 12 ay vadeye gore kredi kullanabilirler. Ancak 3.500 TL ve üstü telefon alımlarında vade süre 3 aya kadar düşmektedir. Onaylanan kredinizi iptal etme hakkına haiz olduğunuzu belirtelim cayma süre 3 iş günüdür ve sipariş zamanı itibariyle kullanılan kredinin gecikmeli geri ödenmesi durumunda oluşacak faiz ve masraflardan krediyi kullanan müşteriler mesuldür.

Vatan Bilgisayar Mağazada Alışveriş Kredisi

Vatan bilgisayarı tercih ederek mağazadan alışveriş yapmak isteyen kişilerin kredi başvuruları 15 dakika içinde sonuçlanmaktadır.

  • Fibabanka kredi başvurusu için VATAN boşluk T.C kimlik numaranızı yazarak 3422’ye
  • Akbank için VATAN boşluk T.C kimlik numaranızı yazıp 4425’e SMS yolu ile müracaat yapabilirsiniz.

Başvuru sonuçlarınız telefonunuza kredinizin onaylanıp onaylanmadığı hakkında kısa bir süre içinde bilgilendirme mesajı gelecektir. SMS başvurusu için ilk olarak mağazaya gitmenize gerek yok. Başvurunuz onaylandığında vatan bilgisayar mağazalarına giderek telefon seçimlerini yapabilirsiniz. Kullanacağınız kredinin kullanım koşulları ve şartları online sitelerden meydana getirilen alışverişlerde aynı olmaktadır.

Media Markt Telefon Kredisi

Media Markt Garanti Bankası, Yapı ve kredi Bankası ve Denizbank aracılığı ile online alışveriş kredi vermektedir. Media Markt üstünden alacağını cep telefonlarında 3 aydan 12 aya varan vade imkanlarından yararlanabilir ihtiyacınız olan cep telefonunu alarak rahat ödeme koşullarından faydalanabilirsiniz.

Media Markt müşterilerine en fazla 15.000 TL’ye kadar kredi imkanı sunuyor ve müracaat esnasında yapacağınız kredi limiti minimum satın alınacak sipariş tutarı kadar olması gerekmektedir.

Kredi başvurusu onaylanan müşterilerin kredi belgeleri web üstünden onaylanır ve kullanılan kredi tutarı kredili sanal kartınıza otomatikman aktarılmaktadır. Kredilerden yararlanmak isteyen kişiler vermiş olduğumuz 3 bankadan tercih etmiş olduğu bankanın müşterisi olması gerekmektedir.

Telefon kredi hesaplaması aşağıdaki gibidir:

  • Samsung galaxy A12 telefonunuz için 2.899 TL peşinat vermek yerine 3.500 TL altında bir telefon olduğundan 12 ay varan vade imkanları kredilerinden yararlanabilirsiniz. Geniş ödeme seçeneklerinden faydalanarak Bonus kart sahipleri 12 aya varan taksitlendirmeler ile aygıt sahibi olabilirler. Paraf kart sahipleri ise 10+2 ödeme seçeneği ile aylık peşin fiyatına taksitli ödeme imkanı ile aylık 158,25 TL ödeme yaparak telefon sahibi olabilirsiniz.
  • APPLE iPhone 11 64GB 7.449 TL olduğundan dolayı alacağınız kredinin ödemesini 3 ay içinde yapmanız gerekmektedir. Aylık ödemeniz averaj olarak 3 ay vade ile 2.483 TL olacaktır.

Media Markt telefon kredisi başvurusunu buradan yapabilirsiniz.

Teknosa Kredi Kampanyaları

Teknosa tarafınca ING bank ile meydana getirilen antak kalma kapsamında uygun taksit seçenekleri ile güvenli bir alışveriş yapabilirsiniz. ING satın alan olan ve ING müşterisi olmayanlar olarak iki kategoride araştırma gerçekleştiren kampanya karşısında ING müşterisi olanlar başvurularını tamamlayıp kredilerinin onaylarını alabilirler. Müşterisi olmayan kişiler ise kredi onaylarını almak için SMS ile bilgilendirilir ve kredi başvurularının tamamlanması adres ve kimlik teyiti için Teknosa mağazalarına gitmesi gerekmektedir.

Teknosa Kredi Sorgulama

Teknosa kredisi sorgulama yapmak isteyen tüketiciler SMS ile sorgulama işlemlerini yapabilirler. Teknosa kredi sorgulama SMS ile yapabilmek için TEKNOSA yazıp boşluk bırakıp T.C kimlik numaranızı 2229’a SMS göndermeniz kafi olmaktadır.

Başvuru onayınız kabul edildikten sonrasında bildiri ile bilgilendirileceksiniz. Teknosa mağazalarına giderek ING hizmet noktaların kimliğinizi doğrulatarak kredi evraklarınızı dijital ortamda paylaşmanız gerekmektedir. Mağaza içinde tek evrak için imza tamamlayarak kredinizi alabilirsiniz.

Peşin fiyatına taksitli teknokredi maliyet tablosu ile kredi ödemelerinizin iyi mi olacağını inceleyelim.

Telefon satışı gerçekleştiren mağazalardan yada Bankalardan kredi alarak telefon alamayan kişiler Kefilsiz Elden Senetle Cep Telefonu içeriğimizden diğeri alternatif bölgeler hakkında informasyon alabilir.

Teknosa Telefon Taksit Seçenekleri

Teknosanın yapmış olduğu taksitlendirmeler diğeri mağazalar şeklinde aynıdır. 3.500 TL üstünden fiyatı olan cep telefonlarında kredi vadesi en fazla 3 aydır. 3.500 TL’nin üstünde fiyata haiz olan telefonlarda 12 aya varan vade seçenekleri sunulmaktadır. Ayrıca, Teknosa’ dan alacağınız diğeri ürünlerde vade süreleri 36 aya kadar yükselmektedir.

Hepsiburada Alışveriş Kredisi

E-ticaret sitesi olan hepsiburada mağazasından kredi kullanmak için 7500 TL ile 25.000 TL içinde fiyatı olan ürünleri sepetinize eklemeniz gerekmektedir. Ödeme sayfasında müşterisi olduğunuz bankayı seçerek müracaat adımlarını sırasıyla takip ederek siparişlerinizi alışveriş kredileri ile alabilirsiniz.

Hepsiburada.com ile anlaşmalı olan bankalar aşağıdaki gibidir:

  • Akbank,
  • Garanti Bankası,
  • Yapı ve Kredi Bankası,
  • Denizbank,

Bu bankaların müşterileri anlaşmalı oldukları bankalardan alışveriş yapmak istemiyorlarsa Denizbank seçeneğinden devam edebilirler.

Kredi kullanmak için ödeme sayfasına geçerek alışveriş kredisini sonrasında bankayı seçmeniz gerekiyor. Seçme işleminden müracaat oluşturulacak ve başvuruyu onayla seçeneği ile devam ettiğinizde seçmiş olduğunuz banka sizden bir ekip bilgiler doldurmanız isteyecek ve bu bilgileri eksiksiz doldurmanız gerekmektedir. Kredi almanıza engel bir durum bulunmuyorsa krediniz onaylanır ve bu durumda siparişlerinizi kredi kullanarak almış olacaksınız.

Hepsiburada Online Alışveriş Kredisi Hesaplama

Hepsiburada sayfasından online alışveriş yapmak isteyen kişiler Yapı ve Kredi online alışveriş kredisi ile telefon kredilerini kullanabilirler. 750 TL ile 25.000 TL’ye kadar 36 ay vade imkanı ile kullanabileceğiniz kredinize masrafsız haiz olabilirsiniz.

Alışveriş kredisi hesaplama tablosu:

Kredi Tutarı Vade Süresi Faiz Oranı Aylık Ödeme Tutarı
2.000 TL 12 Ay %1,79 190,84 TL
5.000 TL 12 Ay %1,79 477,11 TL
15.000 TL 24 Ay %1,79 806,42 TL
25.000 TL 36 Ay %1,79 1.004,28 TL
Hepsiburada Online Alışveriş Kredisi Hesaplama

Telefon alacak olan kişiler için telefonun tutarına gore 3 ile 12 ay içinde olup uzun vadeler ile ödemek isteyen kişiler gerekseme kredilerine müracaat yapabilirler.

Telefon Kredisi Nasıl Ödenir?

Telefon kredileri alışveriş sitelerinden yada telefon mağazalarından alınması durumunda herhangi bir bankadan alınan gerekseme kredileri şeklinde ödenmektedir. Kredi, aylık eşit taksitlere alınacak olan telefon tutarına gore bölünecek 3 yada 12 ay vade süresinde aylık eşit taksitler ile ödenmektedir.

Evkur Taksitli Cep Telefonu

Evkur’dan telefon almak isteyen kişiler peşinatsız ve kredi kartsız sözleşme ile telefon alabilirler. Tercih ettiğiniz telefonu seçerek alışverişinizi tamamlayıp sepet sekmesine gelmelisiniz. Bu esnada ödeme yöntemi olarak sözleşmeli seçeneğini seçerek ödeme yapmak istediğiniz taksit sayısını seçtikten sonrasında lüzumlu bilgileri doldurarak işleminizi onaylayabilirsiniz.

Vestel, Arçelik ve Beko Mağazaları Telefon Satışı

Vestel, Arçelik ve Beko mağazaları müşterilerine kredi imkanı tanımıyor. Ancak, belirli koşulları elde eden müşterilerine 24 aya varan taksit imkanları ile telefon vermektedir. Telefon kredisi veren mağazalardan ve bankalardan kredi alamayan kişiler bu tür mağazaları tercih ederek kefilsiz şartsız cep telefonu sahibi olabilirler.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş