Sosyal Medya

Tiktok’ta Canlı Yayın Nasıl İzlenir? Bilgisayarda Tiktok Canlı Yayın

Tiktok canlı gösterim iyi mi izlenir bilgisayar, Bilgisayardan TikTok canlı gösterim iyi mi izlenir, tiktok’ta canlı gösterim izleyemiyorum, Tiktok canlı gösterim nereden izlenir, Tiktok canlı gösterim izleyemiyorum, TikTok canlı gösterim seyretme cellat36, Bilgisayardan TikTok canlı gösterim iyi mi izlenir, TikTok canlı gösterim seyretme pc, bilgisayardan Tiktok canlı gösterim seyretme benzer biçimde mevzularda araştırma icra eden Tiktok kullanıcıları içeriğimizden tiktokta canlı gösterim iyi mi izlenir sorusuna cevap bulabilir. Aynı zamanda da canlı gösterim engeli kaldırma, tiktok canlı gösterim yasağı iyi mi kaldırılır, tiktok canlı gösterim kuralları benzer biçimde mevzular hakkında da data sahibi olabilirsiniz.

Tiktok’ta Canlı Yayın Nasıl İzlenir? Bilgisayarda Tiktok Canlı Yayın

Geçmişte öylesine Tiktok hesabı açan kişiler, şimdiler de sıkı bir tiktok kullanıcısı ve fenomeni haline gelmiş durumdadır. Tiktok hesaplarında bilhassa fenomen hesapların, canlı yayınları yayınları günümüzde oldukça popüler derecede ve fazla bir halde ilgi görmektedir. Canlı gösterim tiktok uygulamasında birçok süpriz ihtimallerini içinde bulunduruyor. Tüm bunların haricinde uygulamayı karalayan, beğenmeyen ve tiktok hesabı açmayan kitlede mevcuttur.

Tiktok kullanıcılarının takipçi arttırma için akım haline çeşit çeşit videoların paylaşmasıyla tiktok uygulamasını saçma gören kişiler tarafınca eleştiri yağmuruna tutulduğu da görülüyor. Yine de bunlara karşın Tiktok, gençler içinde süratli bir halde yayılmaya devam eden platform olarak yerini koruyor. Ayrıca tiktok hesabı olmayan kişiler de bazı durumlarda tiktok canlı yayınlarını seyretmek için üyesiz giriş seçeneği araştırıyor. Tiktok’ta canlı gösterim iyi mi izlenir gelin birlikte göz atalım.


Tiktok’ta Canlı Yayın Nasıl İzlenir ?

Tiktok hesabınız var ise ve canlı gösterim seyretmek istiyorsanız aşağıdaki adımları uygulamalısınız.

  • Canlı gösterim açan kişinin tiktok profiline tıklayınız.
  • Ardından profil resmine dokununuz.
  • Profil resminin çevresinde pembe renkte bir daire görmüş olacaksınız.
  • Buraya tıkladığınızda Tiktok canlı gösterimı izlemeye başlayacaksınız.

Evet tiktokta canlı gösterim iyi mi izlenir işte bu kadar kolay. Şimdi birde tiktok hesabı olmadan canlı gösterim iyi mi izlenir inceleyelim.

Tiktok Hediye Fiyatları Ne Kadar? 2022 TikTok Hediye Puanı Hesaplama data için tıklayınız.

Tiktok Hesabı Olmadan Canlı Yayın Nasıl İzlenir ?

Tiktok’ta hesabınız olmasa bile kullanıcıları arayabilir ve videoları seyredebilirsiniz. Ancak birini izlemek yada gönderilere yorum yapmak için bir hesabınızın olması gerekir. Canlı yayını izleyebilmeniz içinde bir Tiktok hesabınızın olması gerekir. Tiktok hesabınız yoksa, Tiktok canlı yayınını izleyemezsiniz. Bunu meydana getirecek bir numara ve hile yok. Hesabınız yokken canlı yayını seyretmek için bir bölüme dokunduğunuzda Tiktok sizden giriş yapmanızı ya da bir hesap oluşturmanızı ister.


Tiktok’ta hesap olmadan canlı gösterim izlemenin tek yolu, bir arkadaşınıza Tiktok hesabı giriş bilgilerini sormaktır. Bazen dostlar içinde ortak bir Tiktok hesabı oluşturulur ve birkaç şahıs aynı hesabı kullanabiliyor. Tiktok hesabınız yoksa, arkadaşlarınızdan ortak hesap şifresini isteyerek Tiktok canlı yayınlarını takip edebilirsiniz.

TikTok Keşfete Düşme Etiketleri 2022 Tiktok Keşfet Hilesi için tıklayınız.

Tiktok’ta Canlı Yayın Kuralları Nelerdir?

Tiktok’ta canlı gösterim yapabilmek için iki koşulu karşılamanız gerekir.

  • 16 yaşın üstünde olmasınız.
  • En azca 1.000 takipçiye haiz olmasınız gerekir. (Bkz: Tiktok Takipçi Hilesi 2022 Parasız (Parasız Tiktok Takipçi Hilesi)

Tiktok’ta canlı gösterim yaparken dikkat edilmesi gerekenlere değinecek olursak;

Yukarıdaki şartları karşıladığınızda, canlı gösterim yapma hakkına sahipsiniz. Ancak birçok şahıs bu zor kazanılan hakkı kolayca kaybedebilir. Canlı gösterim esnasında aşağıdaki noktalara dikkat ederseniz, canlı gösterim engelliyle karşılaşmazsınız. Ilk olarak canlı yayında üsluba dikkat etmelisiniz. Zorbalık, canlı yayını yasaklamanın ana nedenidir.

Mümkün olduğunca tartışmalardan kaçının. Aynı anda birden fazla şahıs sizden yakınma ediyorsa, kendinizi savunmanıza gerek kalmadan canlı gösterim engeli alabilirsiniz. Tiktok canlı gösterim kurallarına ek olarak öteki dikkat edilecek detaylar ise;

  1. Sövgü – argo,
  2. Kişiye hakaret,
  3. Yanıltıcı data,
  4. Telif hakları ihlali,
  5. Çıplaklık,
  6. Siyasi propaganda,
  7. Silah – patlayıcı,
  8. Teşkilat özendiriciliği,
  9. Sağlığa zarar verici ürünleri teşvik etmek,

Yukarıda sıralanan bu hususlara dikkat edildiğinde Tiktok’ta canlı gösterim yasağı gelmemektedir.

Tiktok Canlı Yayınları Göremiyorum Ne Yapmalıyım?

TikTok canlı yayını göremiyorum yada Tiktok canlı yayınlar gözükmüyor benzer biçimde problemler yaşayan kişiler herhangi bir işleme başlamadan ilkin denetim etmesi ihtiyaç duyulan mühim bazı noktalar vardır. Bunlar;

  • Mevcut durumun genel olarak mümkün olup olmadığını araştırmanızı tavsiye ederiz.
  • Bazı kullanıcılar kısa yada saatlik problemler yaşayabilir.
  • Kullanımdaki cihaza yada oturuma bağlı mesele olabilir.
  • Bir uygulama güncellemesi soruna niçin olmuşta olabilir.
  • Başka bir hesaptan doğrulama yapabilirsiniz.
  • Bilgisayardan denetim etmeyi de ihmal etmeyin.

Bazen TikTok uygulamasında meydana gelen problemler sebebiyle kullanıcı yayınlarında karşılaşılan sorunlardan biri de Tiktok canlı yayınları göremiyorum’dur. Yukarıda sıralanan maddelerden kaynaklı mesele yaşanmış olabilir. Bu nedenle kontrollerinizi sağlamanızı tavsiye ederiz.  Önerilerimiz dikkate alındıysa, bu sefer ne yapabileceğinizi listeleyelim. Aşağıdakilere dikkat edelim;

  • Yakınma sebebiyle ceza aldıysanız canlı gösterim engeli gelebilir. Bazen canlı gösterim açmanız engellenir kimi zaman de yalnız canlı gösterim izlemeniz engellenir.
  • Profilde bir şeyi değiştirdiğinizde yada hesabınızdan bir şey ekleyip kaydettiğinizde bir mesele olup olmadığını deneyin. Varsa, geçici bir mesele yada hesap engeli anlamına gelir.
  • Eski telefon, gösterilen sürümlerle uyumsuzluğa niçin olabilir.
  • Mevcut uygulamayı kaldırın ve TikTok’un birkaç eski sürümünü cihazınıza indirin.
  • İnternet bağlantısını değiştirerek denetim sağlayın. Mobil cihazda 3G / LTE ve WiFi üstünden başka bir yerden deneyin.
  • Ayarlardan pro hesaba geçiş yapabilirsiniz. (Bunu deneyebilir ve peşinden yeniden kişisel/bireysel hesabııza geri dönebilirsiniz.
  • Duruma nazaran TikTok’a problemi bildirebilirsiniz.
  • Ayrıca telefon ve uygulama verilerini ve önbelleği temizleyiniz.

Tiktok’ta Canlı Yayın Nasıl İzlenir?

Tiktok Yazısı Olmadan Video İndirme 2022 Tiktok Filigran Kaldırma video indirmek için tıklayınız.

TikTok Canlı Yayın Yasağı Nedir?

Yayın yasağı kalıcı şeklinde bir uyarı mesajı ekrana geldi ne demek ya da canlı gösterim yapamıyorum bu problemi için yapılacak bir şey var diyen kişilere kati bir cevap olarak canlı gösterim yasağı diyebiliriz. Genellikle şikayetlerin büyüklüğü bakımından bir yakınma yada işlem yapıldığı söylenebilir. Bazı durumlarda, yukarıda da bahsetmiş olduğumuz nedenlerden biri olabilir. Yasadışı ürünlerin tanıtımı, sertlik, cinsel ve izinsiz görüntülerin paylaşılması, gönderilere meydana getirilen uygunsuz yorumlar, din ve ırk benzer biçimde. Kısacası, canlı gösterim yasağı almak için kişinin bu tarz şeyleri gerçekleştirmiş olması gerekir.

Tiktok Canlı Yayın Engeli Kalkar mı ?

Tiktok canlı gösterim engeli kalkar mı sorusuna geçmeden ilkin tiktok canlı gösterim engelinin iki şekilde olduğunuz belirtelim. Bunlar;

  • Süreli
  • Süresizdir.

Süreli olarak canlı gösterim yasağınız var ise, engeli kaldırarak zamanınızı boşa harcamayın. Bu sürede siz bir bildirim gönderene kadar Tiktok inceleyene kadar o süre aslına bakarsan geçecektir.  Sınırsız olarak, kısaca kalıcı olarak canlı gösterim yapmanız yasaklanırsa, itirazınızın neticelerini alma olasılığınız düşüktür.

Tiktok Canlı Yayın Yasağı Nasıl Kaldırılır?

Canlı gösterim yapmanız kalıcı olarak yasaklandıysa, muhtemelen aslına bakarsan geçici canlı gösterim engeli ya da video silme benzer biçimde ikazlar almışsınızdır. Uyarılara dikkat etmediğiniz için canlı gösterim engeli yemişsinizdir. Bu durumda itiraz etseniz bile itirazınızın sonucunu alamazsınız şundan dolayı Tiktok sizinle ilgili kararını çoktan vermiştir. Tek bir ihlal için bile bazı kişilerin canlı gösterim yapması yasaklanabilir. Bu insanoğlu haklılıklarını kanıtlama ederlerse cezaları kalıcıdan geçiciye değişebilir ya da kaldırılabilir. Diğer taraftan kişinin 16 yaşından minik olması, takipçilerinin 1.000’in altında olması ya da düzmece takipçi sebebiyle canlı gösterim yasağına haiz olmanız da mümkündür.

Bu durumda, canlı gösterim barajını kaldırmak için rahat bir itirazdan daha fazlası gerekebilir. Mesela, 16 yaşın altındaysanız, itiraz etmeden ilkin bunu değiştirmeniz gerekir. Ya da abonelerinizde ani bir düşüş olursa, Keşfete birkaç video yükleyerek takipçi sayınızı 1000’e tamamlamanız gerekmektedir.

Tiktok Canlı Yayın İzleyemiyorum Neden?

Tiktok canlı gösterim engeli kaldırmak isteyenlerin itiraz etmek için aşağıdaki yolu kullanmalarını öneriyor.

  • Profilinize girdikten sonrasında, ekranın sağ üst köşesindeki üç nokta sembolüne dokunun.
  • Aşağı kaydırın, Ayarlar ve Gizlilik’te “Bir Problemi Rapor Et” yazan sekmeyi tıklayın.
  • Geri Bildirim ve Yardım sayfasına yönlendirileceksiniz. Bu sayfada Canlı gösterim / Ödeme / Ödül‘e dokunun.
  • Oluşturulan sayfada Canlı Yayın Açma seçeneğini seçin.
  • Ardından oluşturulan sayfada Diğer’e dokunun.
  • Oluşturulan sayfada “Sorununuz çözüldü mü?” sorusuna “Hayır” dedikten sonrasında “Sorun devam ediyor mu?” dokunun.
  • Ardından canlı gösterim engeli itirazınızı yazınız. 4 tane kadar fotoğraf yükleyebilirsiniz. (Tabii gerekirse fotoğraf yükleyin)
  • Ardından Rapor Et’e tıklayın.
  • İtiraz talebini gönderdiniz. Sonuçları beklemesiniz.

Geri dönüş uzun bir süredir sağlanmadıysa ya da engel kaldırılmadıysa, muhtemelen itirazınız kabul edilmemiştir.

Bilgisayardan Tiktok Canlı Yayın İzleme

Tiktok yalnızca mobil cihazlardan değil, masaüstü ve laptoplardan da kullanılabilmektedir. Gelelim Tiktok’a bilgisayardan video iyi mi yüklenir, bilgisayardan tiktok canlı gösterim seyretme iyi mi yapılır sorularına. Aşağıdaki adımları uygulayarak bilgisayardan tiktok’a video yükleyebilirsiniz.

  • Kullanılan web tarayıcısından tiktok.com adresine giriş yapılır. (İnternet tarayıcıları: Firefox, Chome vs)
  • Oluşturulan sayfanın sağ üst köşesinde yer edinen “Şimdi İzle” seçeneğini seçin.
  • Ardından “Video Yükle” sembolüne tıklayın.
  • “Yüklemek için video seç”i seçtikten sonrasında yüklenecek olan video dosyasını seçin.
  • Etiket ve mevzu başlığı benzer biçimde bilgilerin girilmesinin peşinden videonun kapak fotoğrafını seçebilirsiniz.
  • Aynı zamanda videonun kimlerin görüp göremeyeceğini de seçebilirsiniz.
  • Tüm işlemlerin peşinden “Gönder” botununa tıklayın.

Evet işte bu kadar rahat. Artık videonuz yayında. Ayrıca video yükleme işlemi mevcut web hızınıza bağlı olarak değişim izah edebilir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş