Coin Yorum

Vechain (VET) nedir, nasıl alınır? Geleceği var mı?

VeChain (VET) Coin, IOT tabanlı hizmetler sunmaya odaklanan ve bir dApp (merkezi olmayan uygulamalar) platformu olarak tasarlanmış bir blockchain projesidir. Bu rehberimizde Vechain ile ilgili geniş bir informasyon yelpazesine ulaşabilirsiniz.

En kapsamlı Vechain rehberi

Vechain (VET) nedir?

Vechain, ürün, hizmet ve veriler için tasarlanmış, bir dApp (merkezi olmayan uygulamalar) platformudur. VeChain’in temel amacı, verilerin toplanması, yönetimi, aktarılmasını kolaylaştırmak ve güvence altına almaktır. Singapur merkezli VeChain, kar amacı gütmeyen bir vakıf tarafınca yönetilir. İlgili: En güncel VeChain fiyat tahmini – 2022-2027

VeChain, gerçek dünya sorunlarını çözmek için yenilikçi çözümler oluşturur. Mesela, bu platform, herhangi bir ürünün kalite, orijinallik, depolama sıcaklığı, nakliye ortamı ve üretim tesisinden nihai teslimata ve hatta son müşteriye kadar devam eden teslimat sürecini kovuşturmak için kullanılabilir.

Bunun için ise VeChain, yetkili ortaklar tarafınca daima erişilebilen VeChain blochain ağına mühim detayları gönderen akıllı çipler yada Radyo Frekansı Tanımlama (RFID) teknolojisini kullanır.

Vechain ekibinin elinde başarıya ulaşmış olabilmek için oldukça kuvvetli bir teknoloji var. Çekirdek, yönetici ekibinin “yıldızlardan” oluştuğunu söylemek abartılı olmaz.

VET coin Advisors (Danışman Ekip)

Danışma kurulu, Breyer Capital, Fenbushi Capital, Bitcoin.com, Broad & Bright ve Bitocean şeklinde şirketlerde üst düzey yöneticilik meydana getiren, uzmanlardan oluşuyor.

  • Jim Breyer,Breyer Capital Kurucusu ve CEO’su
  • Bo Shen, Fenbushi Capital’in Ortağı
  • Daniel Kelman, GSR ve Bitcoin.com Genel Danışmanı
  • James Gong, CHAINB.COM CEO’su
  • Roland Sun, Broad&Bright Ortağı
  • Nan Ning, BitOcean CEO’su

Ortaklıkları ve yatırımcıları

Vechain (VET) Coin nedir, nasıl satın alınır, geleceği var mı?

Bu açıklamaya ek olarak, Draper Dragon ( Tim Draper) , Fenbushi Capital ve Breyer Capital şeklinde şirketlerin yatırım  yaptığını hatırlatalım.

  • Ulusal düzeyde destek: Gui’an New Area
  • Stratejik Profesyonel Hizmetler Ortaklığı: PwC China & PwC Singapur portföy şirketi
  • Küresel taşımacılık ve lojistik: Kuehne & Nagel, Dünyanın önde gelen, global nakliye şirketi (Dünyadaki, hava ve deniz taşımacılığı sektörünün ortalama %15’ini denetim ediyor.
  • Konglomera / Soğuk zincir lojistiği / IoT: DNV GL
  • Tedarik zinciri çözümü: madeforgoods – Tüketici merkezli, Uluslararası Paketlenmiş Ürünler için Çözüm Ortağı
Vechain (VET) Coin nedir, nasıl satın alınır, geleceği var mı?

Hizmet verilen müşteriler

  • Unilever tüm ortaklık 
  • Saint-Gobain internasyonal inşaat malzemeleri dağıtıcısı
  • Danone  
  • Bridgestone 
  • Lesaffre küresel maya dağıtımına hakim
  • Eternal Asia küresel tedarik zinciri yönetimi
  • McCormick & Co baharat ve nebat dağıtıcısı
  • Pernod Ricard alkol şirketi
  • Sağlık sektörü : Healthcare Co. LTD
  • Teknoloji ortağı / NFC / RFID çözümleri : Jiangsu Printed electronics

2017 de yine markalaşmaya giden şirket VET’ten VEN’e dönüştü. Ancak şu an piyasada VET daha yaygın olarak kullanılıyor. Ve, VeTor markası ön plana çıkarıldı. VeChain coin Masternode pragramına ilginin oldukça fazla olması marka çalışmalarının işe yaradığını gösteriyor.

Sağlam projelerin kuvvetli toplulukları olur. VeChain coin kuvvetli bir destekçi topluluğa haiz.

Vechain’in iş fikri

İlk başta Wabi, Waltonchain, şeklinde bir proje olarak düşünülebilir; sadece araştırınca oldukça daha fazlasına ulaşıyorsunuz.

Projenin’in en mühim ”kıymeti”, çalışan bir ürüne haiz olmalarıdır. Sahtecilik şeklinde gerçek bir sorununu çözüyorlar.
Kişisel kimlik bilgilerini, blockchain teknolojisine aktaran devrimsel bir teknolojiye sahipler.

Bilhassa lüks ürün yönetimi alanında çalışmak istiyorlar. DLT için SHA256  algoritmasını kullanıyorlar. 

VET Coin topluluğu

  • Yeni Yönetim Kurulu’nun seçiminde
  • Temel konsensus mekanizmasının değiştirilmesinde
  • Ekonomik modelin geliştirilmesinde
  • Genel kurul için Yönetim Kurulu’nun belirlediği konulard oy kullanabilir.

VeChainThor ekosistemindeki paydaşlar yönetimle ilgili mevzularda oy kullanabilirler. Firmanın paydaşları içinde Blockchain Akıllı Sözleşme Sahipleri, Yetki Düğümleri ve jeton sahipleri (VeChain Economic Masternodes / Node dahil) bulunuyor.

Tek bir genel anahtar (public key=node) ile minimum 10.000 (node) VeChain coin bulunan bir şahıs oy hakkına haizdir. Pasif gelir denebilir.

Merak ettiğiniz bir şey var!!! Thrudhiem Masternode nedir? Aslında bu da başka bir makam diyebiliriz . Sadece topluluğa açık değil. Bunun için 2017 senesinde şirket ICO başlattığında minimum 250 bin tane VET’e haiz olmanız gerekiyordu.

Vechain (VET) nedir, nasıl alınır? Geleceği var mı?

Trend analizi

Vechain (VET) Coin nedir, nasıl satın alınır, geleceği var mı?

Nesnelerin İnterneti (IoT), veri toplama, çözümleme etme ve eylemleri özerk olarak yerine getirme mevzusunda, beraber çalışan geniş bir akıllı nesneler ağıdır diyebiliriz. IoT Teknolojisi, gelecek seneler içinde, hem piyasa kıymeti, hem de bağlı cihazlar açısından süratli bir gelişme göstereceğinden, geleceği parlak olan bir kavramdır.

Vechain (VET) Coin nedir, nasıl satın alınır, geleceği var mı?

Karşılaşılabilecek zorluklar

Proje birçok blockchain platformunun karşılaşabileceği riskleri ekarte etmek zorunda.

  • Ölçekleme / Gelişme
  • Dilution (Seyrelme)
  • Execution : Uygulama zorluğu

VeChain’in büyümede karşılaşacağı zorluklar

Vechain, IoT, Soğuk zincir lojistiğinin önder olabilir. Bu durumda ani talep baskısıyla karşı karşıya kalabilir. Talebi İyi yönetebilirse sektörde otorite olabilir. Aslına bakarsanız soğuk zincir (cold chain), odaklandığı alanın küçük bir kısmıdır.

Uygulama zorluğu

Gelişme ve Dilutio (seyrelme), oldukça süratli büyüyen, hem de oldukça zayıf firmalar üstünde negatif sonuçlar doğurabilir. Bu riskler yeni kurulan (start up)şirketlerin tamamında geçerlidir.

Proje yönetilmesi zor ve sabır isteyen bir oyun içinde, fakat bunun üstesinden gelebilecek bir ekibe haiz.

RFID nedir?

Vechain (VET) Coin nedir, nasıl satın alınır, geleceği var mı?

Radio Frequency Identification (RFID) ya da “Radyo Frekanslı Tanımla” şeklinde Türkçeleştirmek doğru olacaktır; canlıları ya da nesneleri radyo dalgaları ile tanımlamak için kullanılan teknolojilere verilen genel isimdir. En yaygın olanı bir canlıyı ya da nesneyi tanımlayan bir antene bağlanmış mikroçip (ki buna RFID etiketi denir) içine kayıt edilebilecek öteki bilgiler de ilave edildikten sonra tanımlama. Anten, çipin tarif bilgisini bir okuyucuya iletilebilmesini sağlar. Okuyucu RFID etiketinden almış olduğu radyo dalgalarını dijital bilgiye dönüştürerek bilgisayar sistemine geçmesini sağlar ve bu da işe yarar bir hale gelir.

Vechain (VET) Coin nedir, nasıl satın alınır, geleceği var mı?

Vechain DDV nedir?

Sistem aslına bakarsan VeChain Vakfı tarafınca geliştirildi ve kontrol aşamasında. DDVnin işlevi, veri sağlayıcıların derlenmiş bilgilerini güvenli bir halde listelemek. Seviye ve uyumluluk gereksinimlerine karşılamak, mevcut blok zincir altyapısına DDV teknoloji güncellemesi getiriyor. Böylece tüm veri değişimleri üçüncü tarafa gerek kalmadan gerçekleştirilecek.

 

Vechain’in geleceği var mı?

Şüphesiz Vechain, blockchain teknolojisi tedarik zinciri yönetiminde mühim bir yenilik olarak öne çıkıyor. Kuruluş merkezi Singapur olmasına karşın çalışmalarının çoğunu Çin’de yapmaktadır.

Vecoin (VET) nasıl satın alınır?

Vechain (VET) Coin nedir, nasıl satın alınır, geleceği var mı?

 

Vechain (VET) Coin nasıl satın alınır?

1. Adım:

İlk adım bir platforma kaydolmaktır. Sadece e-posta adresinizi kullanarak kayıt olabilirsiniz. 

2. Adım:

2. Hesabınızda oturum açtıktan sonrasında, USD ile VET satın almak için 3 ya da daha çok aşamada hesabınızın doğrulanması gerekir. Para yatırma işlemi yapmadan ilkin sizden, bazı kimlik onaylama belgeleri istenecektir.
Oluşturduğunuz hesaba bakiye yükleyerek aşağıdaki pariteler üstünden Vechain satın alın.
VET/USDT
VET/BUSD
VET/BNB
VET/BTC
VET/ETH

Vechain (VET) madenciliği var mı?

Vechain madenciliği olan bir kripto paradır. Vechain madenciliği yapabilmek için, ihtiyacınız olan tek şey, VET Coinlerinizi Vechain Stake kabiliyeti olan bir cüzdanda muhafaza etmektir.

Vechain’e yatırım yapmak mantıklı mı?

VET’e niçin yatırım yapmalım. Bunlardan en mühimleri PwC, DNY GL ve heralde BMW’dir. Diğer ortaklıklar için Reddit’ten de yararlanabilirsiniz.

VeChain’in tekrardan markalaşma etkinliği esnasında Oxford Üniversitesi Matematik Enstitüsü ile ortaklığın duyurulmasıyla beraber BMW anlaşmasınıda duyurdu.

Bunun haricinde, VeChain Çin tütün endüstrisinin en mühim iki ayağı olan, Çin Tütün Tekel Yönetimi ve Çin Ulusal Tütün Şirketi ile ortaklık kurdu. Çin, dünyadaki tütünün %41’ini tüketiyor. VeChain tütün endüstrisinin en mühim iki ayağı ile ortaklık kurarak, tedarik zinciri yönetim çözümleriyle düzmece tütünün üstesinden gelmeyi planlıyor.

Bunun haricinde, firmanın iki büyük finansal ortağı var. BitOcean, kripto para ATM çözümleri üreten bir Japon şirketi. İkinci ise finansal çözümler sunan bir ortak, ufak ve orta ölçekli işletmelere güvence destekli krediler elde eden bir şirket olan Fanghuwang.

VeChain platformunun bu şirketlere veri yönetimi ve tanımlama (KYC) süreçlerinde destek olacağı açıklansa da bu firmalar için hususi olarak, hangi uygulamalar geliştirileceği kripto medyasına hemen hemen paylaşılmadı.

VeChain coin, daha büyük bir pazara haiz olan birçok blockchain projesinden daha çok ortaklığa haiz. Şirket kendini şöyleki tanımlıyor.

”Ortak portföyümüz kadar güçlüyüz.”

VeChain’e yatırım yapmak için 4 niçin

1. Kuvvetli bir ortaklık ağının olması

Vechain (VET) Coin nedir, nasıl satın alınır, geleceği var mı?
  • VeChain’e niçin yatırım yapmalım? VeChain piyasaya girdikten derhal sonrasında, kuvvetli ortaklıklar edinmeye başladı. Ayrıca kaynak olarak reddit’ten de yararlanabilirsiniz.
  • BMW ortaklığı bu yeni bir antak kalma, VeChain’in tekrardan markalaşma etkinliği esnasında Oxford Üniversitesi Matematik Enstitüsü ile ortaklığın duyurulmasıyla beraber BMW anlaşmasınıda duyurdu .
  • Bunun haricinde, VeChain Çin tütün endüstrisinin en mühim iki ayağı olan, Çin Tütün Tekel Yönetimi ve Çin Ulusal Tütün Şirketi ile ortaklık kurdu.
  • Çin, dünyadaki tütünün % 41’ini tüketiyor; hem de %10’nunu üretiyor, dolayısıyla oldukça mühim bir pazar. VeChain tütün endüstrisinin en mühim iki ayağı ile ortaklık kurarak, tedarik zinciri yönetim çözümleriyle düzmece tütünün üstesinden gelmeyi planlıyor.
  • Bunun haricinde, VeChain’in iki büyük finansal ortağı var. BitOcean, kripto para  ATM çözümleri üreten bir Japon şirketi. İkinci ise finansal çözümler sunan bir ortak, ufak ve orta ölçekli işletmelere güvence destekli krediler elde eden bir şirket olan Fanghuwang . Aslında, kıymetli ortakların sayısı açısından, VeChain, endüstrinin en büyük projelerinden biridir, bundan dolayı Ethereum ve Ripple’den sonrasında en fazla antak kalma meydana getiren projedir.

VeChain internet sayfasında şöyleki bir cümle var :

”Ortak portföyümüz kadar güçlüyüz.”

2. Geniş kullanım alanları

VeChain’inin ortaklık portföyü kuvvetli olduğu şeklinde, merkezi olmayan uygulamaların(DApps) ve akıllı sözleşmelerin avantajlarını da oldukça değişik sektörelere taşımaya çalışıyor. İlk ortaklık ve çözümler son aşama zor olsa gerek, sadece gerçek sorunlara çözümler getirdikten sonrasında bu hızla gelişen teknolojinin pazarlanması bir o denli kolay olacaktır. Bir yol inşa etmek hakkaten zor olsa gerek, sadece bu başarıldığında A noktasından B noktasına gitmek artık kolaydır.

3. Kuvvetli ekip ve vizyon

Melek yatırımcı Hasan Aslanoba’nın yatırım mantalitesinin en mühim ayağı nedir biliyor musunuz? Parlak düşünce ve ekip, bu iki unsur başarının anahtarıdır.

VeChain odaklandığı iş alanı ve nitelikli kor ekibiyle, başarı için lüzumlu olan iki unsura fazlasıyla haizdir. Çekirdek ekip 3 yılllık proje geliştirme aşaması ile aslına bakarsak kuvvetli ortaklıkların kapısınıda araladılar.

VeChain platformu, Singapur’da kar amacı gütmeyen VeChain Vakfı tarafınca yönetiliyor. CEO’su, Blockchain endüstrisinde yıldızı giderek parlayan,  sektörel tecrübesi  olan  Sunny Lu. Daha ilkin Qtum projesinde bulunmuş oldu.

Çekirdek ekibin öteki üyeleride son aşama kuvvetli CV’lere sahipler

*VeChain CFO’su, Jay Zhang , 13 yıl PwC’de Kıdemli Müdür olarak çalıştı
*VeChain COO’su Kevin Feng , 12 yıldan daha fazala süreyle PwC’de Kıdemli Müdür olarak çalıştı
*VeChain yöneticisi JianLiang Gu , 13 yıldan daha çok TCL & Alcate Mobile çalıştı.
*VeChain Pazarlama Başkan Yardımcısı Richard Fu , 10 yıl Louis Vuitton’da Bölge Direktörü olarak çalıştı
*Chin Qian VP – Satış sorumlusu, 12 yıl HP’de Alan kişi İlişkileri Yöneticiliği yapmış oldu
*VeChain Europe Genel Müdürü Jerome Grilleres , 8 yıldan fazla Barclays Bank’ta Ticari Performans ve Geliştirme Direktörü olarak çalıştı.

4. VeChain ise NEO’dan sonrasında en fazla destek alan ikinci projedir. NOE’nun piyasa kıymetini belirleyen Çin’li yatırımcılarken, VeChain Çin haricinde da kuvvetli bir yatırımcı topluluğuna haiz olan  bir platformdur.

Çin  hükümetinin son dönemlerde VeChain’e daha çok odaklandığını söyleyebilir. Hükümet ile ilgili en kuvvetli bağlantısı Çin’in silikon vadisi olarak görülen Guin şehri mevzusundaki ortaklığıdır. Daha ilkin Çindeki Tütün ortaklıklarından  bahsetmiştik.

 Çin kripto paraya sıcak bakmıyor şeklinde görünebilir sadece bu son aşama yanlış bir informasyon. Ancak yurt dışından gelen yatırımcılar için de ulusal projelere destek veriyor.

VET Coin Canlı Fiyat 

.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş