Teknoloji

VPN Programı İndir | En İyi 18 VPN 2022 [Ücretsiz] Hızlı ve Güvenilir

Vpn programı kullanmak bir çok kullanıcıları güvenlik açısından rahatsız etmektedir. Bu sebeple bilgilerinizin çalınma ihtimali yüksektir. Bu yüzden sizlere hem parasız vpn hemde en iyi vpn programı ücretsiz bir şekilde detaylı anlatacağız.

Bu listede bulunan hizmet sağlayıcıları, hususi olarak şifreleri, e-postaları yada indirmelerinizi şifreleyebilir. Parasız olanları yada tecrübe etme sürümü sunanları kullanmanızı öneriyoruz

. En azından öteki parasız programlardan oldukça daha kaliteli hizmet vermektedirler. Dilerseniz en iyi parasız vpn 20202 sıralamamıza geçelim.


En İyi VPN Hizmet Sağlayıcıları 2022


en iyi vpn programı


Not: En iyi vpn programları sıralamasında bulunan firmalar güvenlidir. Bunu yazmamızdaki amaç, 3. parti programlarını vpn programı diye indirip, virüs bulaştırmanızı gerektirecek oldukça oldukça parasız diye indirebileceğiniz program var.

Bunun yerine devasa yükseklikte fiyatlara olmayan sadece içinizi rahatlatacak bir vpn programı almanızda yarar var.

StrongVPN

en iyi vpn programı

StrongVPN sunucuları, düzinelerce ülkedeki kullananların birçok VPN’lerin normalde çalışmayan yerlerde başarıya ulaşmış bir halde blok kazanmalarını ve hususi kalmalarını sağlar.

  • StrongVPN, dünya genelinde 24 ülke ve 45 şehirde etkinlik gösteren 680’den fazla sunucuya haizdir.
  • PPTP, L2TP, SSTP, OpenVPN ve IPSec protokollerini sunar.
  • Yeni başlayanlar, gelişmiş kullanıcılar ve aralarında açık çevrimiçi güvenlik arayan kimseler için iyi bir VPN servisidir.

Müşteriler, bir StrongVPN hesabı ile istedikleri sunucu konumunu belirli bir şehre bile seçme olanağına haiz olurlar.

Bu kişiselleştirilmiş kullanıcı dostu en iyi vpn programı bununla birlikte sınırsız sunucu anahtarlamasının yanı sıra değişik cihazlarda altı eş zamanlı bağlantıya haiz olma özelliği ile de görülür. StrongVPN, Mac, Windows, iOS, Android ve hatta çoklu yönlendiricileri desteklemektedir.

StrongVPN, bilhassa tüm StrongDNS teknolojilerinin yardımıyla süratli bağlantı hızlarına haizdir. Bu, kendi planlarının tamamında bedavadır.

StrongVPN’nin en dikkat çekici özelliklerinden biri sıfır günlüğü politikasıdır. Kendi sunucularına haiz oldukları için, StrongVPN, müşterilerinin verilerini kendileri de dahil olmak suretiyle meraklı gözlerden hakikaten koruyabilir.

Onların Gizlilik Politikası, müşterilere teknik olarak “günlük” icra eden tek verinin e-posta adresiniz ve satmaca bilgileriniz benzer biçimde bir hesap oluşturmak için lüzumlu olan detayları bulunduğunu bildirir.

Bunun haricinde, StrongVPN, kullanıcı verilerini takip etmeyecek, depolayacak yada satmayacak ve muhtemelen VPN’de, güvenle bunu vaat edebilecek azca sayıdaki isimlerinden biri.

StrongVPN sitesine gitmek için tıklayın.

Fiyat: StrongVPN üç ödeme plan seçeneği sunar: bir ay, üç ay ve senelik. Senelik planı ayda bir tek 5.83 dolardır. Aylık planı 10 dolar ve üç aylık plan ise aylık 8 dolardır.

Talih eseri, her katman aynı özellik kümesiyle gelir; bu yüzden abone olduğunuz plana bağlı olarak belirli şifreleme seviyelerinin hile yapmazsınız. 7 gün para iadesi garantisi veriyorlar ve Bitcoin, Alipay, PayPal ve kredi kartını kabul ediyorlar.

PureVPN

en iyi vpn programı

PureVPN, 140’tan fazla ülkede 750’den fazla sunucu vasıtasıyla VPN erişimi sağlar ve gizlilik politikalarına gore kayıtları maksimum anonimlik için meblağ.

Windows, Mac, Android, iOS ve Chrome kullanıcıları için çalışır ve hesabınızı aynı anda en oldukça beş cihazda kullanmanıza izin verir.

Diğer en iyi vpn programı benzer biçimde PureVPN de sınırsız sunucu anahtarlamasını ve ödediğiniz plana bakılmaksızın rezervasyon olmadan mevcut olan her sunucuya erişimi destek sunar. Ayrıca, VPN bağlantısı kesilirse tüm bağlantı kesilir böylece bir kill anahtarı vardır.

Belirtilmesi ihtiyaç duyulan bir başka benzersiz özellik ise, Windows masaüstünüzü yada dizüstü bilgisayarınızı sanal bir yönlendiriciye “dönüştüren” elde eden, 10’a kadar aleti kendi VPN gereksinimlerine bağlayabilmenizi elde eden Sanal Yöneltici özelliğidir.

PureVPN sitesine gitmek için tıklayın.

Fiyat: PureVPN bir çok sağlayıcıdan oldukça daha uygun fiyatlıdır ve armağan kartları, Alipay, PayPal, Bitpay ve benzeri oldukça sayıda ödeme seçeneği sunar.

Oldukca yıllı bir plan satın alabilirsiniz yada ayda ortalama 9 $ olan ay için altı ay alabilir yada aylık $ 10.95 / ay ödeyebilirsiniz.

NordVPN

en iyi vpn programı

NordVPN benzersiz bir en iyi vpn programı hizmetidir zira, tüm web trafiğinizi iki kez şifrelemekte ve “sektörde en sıkı güvenlik” bulunduğunu iddia etmektedir.

Ayrıca, VPN bilgilerinin açık olmadığından güvenli olmak için, VPN bağlantısı kesilirse sizi otomatikman internete bağlayabilen bir kayıt defteri girme politikasına ve bir kayıt kapatma politikasına da haizdir.

Bu VPN şirketi tarafınca desteklenen öteki bazı mühim özellikler, bir DNS sızıntı çözücü, 50’den fazla ülkedeki sunucular, P2P trafiğinin bant genişliği azaltma ve hususi IP adresleridir.

NordVPN hesabınızı aynı anda altı cihazda kullanabilirsiniz; bu, bir çok VPN servisinin desteklediğinden daha çok bir şeydir. VPN, Windows, Mac, Linux, BlackBerry, iPhone ve Android de dahil olmak suretiyle birçok cihazda kullanılabilir.

NordVPN sitesine gitmek için tıklayın.

Fiyat: NordVPN’yi aylık olarak ödemek, ayda 11,95 $ mal olacak. Bununla beraber, bir defada 42.00 $ yada 69.00 $ için altı ya da on iki ay satın alırsanız, aylık 7,00 $ / ay ya da 5,75 / ay daha ucuza alabilirsiniz.

30 günlük bir para iadesi garantisi ve 3 günlük parasız tecrübe etme seçeneği de mevcut; ek olarak, bir kerelik 99 dolarlık ödemeyle 3 senelik bir seçenek sunar. NordVPN’yi Bitcoin, PayPal, kredi kartı ve öteki yöntemlerle ödeyebilirsiniz.

Speedify

en iyi vpn programı

Internet trafiğinizi hızlandırmak ve giz yazıya çevirmek için Windows, Mac, Android ve iOS ile işleri hızlandırın. Yazılımı tüm bu cihazlara kurabilir ve bu tarz şeyleri istediğiniz çoğunlukla kullanabilirsiniz sadece yalnızca ikisi aynı anda VPN hesabınızı kullanıyor olabilir.

Speedify hakkında oldukça hoşunuza giden bir şey, hesabı bile yapmadan ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Yazılımı yüklediğiniz andan anında bir VPN’in arkasında derhal korunursunuz ve sunucuyu değişiklik yapma, şifrelemeyi açma ve kapatma, aylık yada günlük limitler oluşturma ve en süratli sunucuyla kolayca bağlantı kurma benzer biçimde her şeyi yapabilirsiniz. .

Biroldukça sunucu, Speedify tarafınca desteklenmektedir. Brezilya, İtalya, Hong Kong, Japonya, Belçika ve Seattle, Atlanta, Newark ve NYC benzer biçimde ABD’deki konumlarda VPN sunucuları bulunmaktadır.

Bazıları BitTorrent trafiği için bile mükemmeldir ve bu P2P sunucularını bulmak program vesilesiyle bir düğmeyi açmaya kadar kolaydır.

Ağınız 150 Mbps kadar yüksek hızları destekliyorsa, Speedify bunu eşleştirebilir; bu, oldukça sayıda parasız VPN’nin bu tür yüksek indirme hızlarını desteklemediğini göz önüne alındığında şaşırtıcıdır.

Speedify sitesine gitmek için tıklayın.

Fiyat: Speedify, VPN kanalıyla aktarılan ilk 1 GB veri için ücretsiz bir şekilde servislerini kullanmanızı sağlar.

Sınırsız VPN verileri için, ayda 8,99 dolar yada 12 ay için 49,99 dolar (aylık 4.17 dolar) ödemeniz mümkündür. Speedify’i satın almak için PayPal’ı yada bir kredi kartını kullanabilirsiniz.

Avast SecureLine VPN

en iyi vpn programı

Avast son aşama popüler antivirüs programı ile tanınır ve hatta bilgisayarları fena virüslere karşı sakınan parasız bir antivirüs sunar.

Bu durumda, web trafiğini giz yazıya çevirmek ve güvenliğini sağlamak için bir VPN hizmetine haiz olduklarından şaşmamak gerekir.

Bu en iyi vpn programı ile desteklenen sunucu konumlarından bazıları Avustralya, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Meksika, Rusya, birkaç ABD eyaleti, Türkiye, İngiltere ve Polonya’dır.

Desteklenen sunucuların çeşitliliği sebebiyle, çevrim içi video akışını gerçekleştirirken yada belirli internet sayfalarına erişirken çoğunlukla görülen konuma dayalı kısıtlamaları atlamak kolay. Ayrıca, bazılarında P2P trafiği destekleniyor.

Yazılım Windows, Mac, Android ve iOS platformları için mevcuttur ve bir hesap aynı anda beş cihaza kadar kullanılabilir. OpenSSL sertifika kimlik doğrulaması ile AES 256-bit şifreleme kullanır ve internette gezinirken reklamları görüntülemez. Avast, SecureLine abonelerinin katılmış olduğu çevrimiçi etkinlikleri takip etmez.

Avast sitesine gitmek için tıklayın.

Fiyat: Avast’ın VPN hizmetinde 7 günlük parasız tecrübe etme sürümü vardır. Aylık maliyet 8.99 $ iken, bir senelik ödeme 79.99 $ olan aylık 6.67 $ civarında. Cihaza ve aygıt sayısına bağlı olarak, başka çeşitli seçenekler de mevcuttur.

Bu en iyi vpn programı satın almak için bir kredi kartı, PayPal hesabı yada banka havalesi kullanmanız gerekir.

Norton WiFi Privacy VPN

en iyi vpn programı

Yeni başlayanlar için, Norton WiFi Privacy web aktivitenizi takip etmez yada saklamaz ve trafiğinizi meraklı gözlerden gizlemek için VPN’leriyle banka düzeyinde şifreleme sağlar.

Bu, aynı anda tam bir yıl alırsanız, aylık 3,33 dolara kadar düşük bir ücret karşılığında kullanılabilir.

Norton WiFi Privacy VPN’yi, ödemeyi seçtiğinize bağlı olarak aynı anda bir, beş yada on cihazda istediğiniz kadar kullanabilirsiniz. MacOS, Windows, Android ve iOS desteklenir.

Norton sitesine gitmek için tıklayın.

Fiyat: Norton’un VPN hizmetini tek bir cihazda bir kerede kullanmak, ayda 4,99 dolar yada bir yıl süresince almak için 39,99 dolar (aylık maliyeti 3,33 dolara) yapar.

Beş yada on aygıt için ödeme yapmak isterseniz fiyatlar farklıdır; Aylık 7.99 dolar / ay ve on ay için 9.99 dolar. Kullanılabilir bir tecrübe etme sürümü yok. Norton WiFi Gizlilik bir kredi kartı yada PayPal hesabı ile satın alınabilir.

Visit HideMyAss! (HMA) VPN

en iyi vpn programı

HMA, bazıları tarafınca en kolay ve en kullanıcı dostu VPN olarak kabul edilen İngiltere merkezli VPN hizmetidir.

Onların şöhreti bir Sony korsanının 2011 FBI soruşturmasıyla (HMA, şüpheli Cody Kretsinger’ın çevrim içi vakit çizelgelerinin kayıtlarını deklare etti) incelemekle birazcık da gölgelendi, sadece pek oldukça kullanıcı hala kendi hususi taramalarında HMA kullanmaya devam ediyor.

HMA, neredeyse her ülkede 800’den fazla sunucunun bulunmuş olduğu çok büyük bir havuza haizdir; bu da pek oldukça yerde coğrafi olarak kısıtlanmış içeriğe erişimi açar. Ayrıca, VPN yazılımı, en geniş alan kişi yelpazesini daha da desteklemek için bir takım dile çevrildi.

HideMyAss, IP adreslerini döndürme, hız kılavuzları ve son aşama kullanışlı bir istemci aracı benzer biçimde bazı özellikler de sunar. HMA ek olarak yeni başlayanlar için kurulumu oldukça kolaydır.

HMA, doğal ki PPTP, L2TP, IPSec ve OpenVPN protokolleri benzer biçimde ortak VPN özelliklerini desteklemektedir.

HMA sitesine gitmek için tıklayın.

Fiyat: HMA, 12 ayda ön ödeme yaparken ayda 6,56 $ (78.66 $ / yıl) hususi bir fiyat yayınlıyor. Aylık $ 49,99, aylık 8,33 $ ‘a varan altı aylık bir seçeneğiniz var.

30 günlük bir para iadesi garantisi vardır ve bir armağan kartıyla, kredi kartıyla yada nakit olarak (7-Eleven / ACE’de) ödeme yapabilirsiniz.

Cryptostorm VPN

Cryptostorm, Dosya Paylaşıcıları, gizlilik çılgınları ve Karanlık Web’te gezinen insanoğlu için kesinlikle en oldukça tercih edilen VPN’dir.

Cryptostorm, bir veritabanı yada trafik kaydı tutmadığı için, şirket kullanıcı verilerini özgür bırakmaya zorlanmış olsa bile sizin hakkınızda açıklayacak bir şey yoktur.

Büyük fark, Cryptostorm’un DNS sızıntılarını önemsemesidir. Bir çok VPN yetkililerin sizi izlemesini engellemek için bu extra yol kat etmemektedir. Cryptostorm, gizlenmiş haldeyken kaynak konumunuzdan hiçbir DNS ipucunun alınmamasını sağlamak için hususi bir DNS destek programı kullanmaktadır.

Cryptostorm sitesine gitmek için tıklayın.

Fiyat: Devrin uzunluğuna ve ödemeyi iyi mi seçtiğinize bağlı olarak, aylık 4 dolardan azca ve ayda 8 doların birazcık altındadır. Mesela, bir seferde bir kez Stripe kullanarak yedi gün süresince (1 $ 1,86) ödeme yapmış olursanız, o ay için toplam 7,44 dolar ile ücretlendirilirsiniz; Bir defada iki yıl (94 $) ödeme yapmış olursanız, bu aylık eş kıymeti 3.92 dolara düşürür.

Cryptostorm VPN, Bitcoins, Stripe ve PayPal’ı ödeme olarak kabul eder ve para birimi yerine belirteç kullanımı kanalıyla erişim izni verir. Bu simge tabanlı ödeme yaklaşımı, müşterilerinin kimliğine daha çok gizlilik katmaktadır.

Viking VPN

(*18*)

Viking VPN, rakiplerinden daha çok ücret alan ufak bir ABD şirketi. Fakat karşılığında bazı oldukça süratli şifreli bağlantılar sunuyor ve trafik aktivitelerine giriş yapmamayı taahhüt ediyorlar. Ayrıca, birden oldukça kullanıcıya tek bir adres vererek PIA benzer biçimde paylaşılan IP adresi işlevini de kullanıyorlar.

ABD yerlerine ek olarak, sunucular Hollanda, Romanya ve dünyanın başka yerlerinde de bulunmaktadır.

VikingVPN’yi Windows, MacOS, Linux, Android, iOS ve öteki platformlarda kullanabilirsiniz.

Viking sitesine gitmek için tıklayın.

Fiyat: Aylık olarak ödeniyorsa aylık 14,95 $; 6 aylık plan için ayda 11,95 $ (bir seferde 71,70 dolar öderseniz); ve senelik plan için ayda 9,99 $ (her 12 ayda 119,88 $ ‘a mal olur). VikingVPN ile parasız tecrübe etme yoktur, sadece 14 gün para iadesi garantisi vardır. Ödemeler, Dash, Bitcoin yada bir kredi kartı ile yapılabilir.

UnoTelly VPN

en iyi vpn programı

UnoTelly VPN, Yunanistan’da başladı ve bir oldukça ülkedeki sunucularla büyük bir oldukça uluslu şirket haline geldi. En örneksiz özelliklerinden biri, UnoDNS hizmetinde kullanılan dahili ebeveyn denetim seçenekleri.

UnoTelly bazı detayları günlüğe kaydeder sadece yalnızca giriş ve çıkış zamanınızı ve o vakit kullandığınız bant genişliğini ihtiva eder. Bununla beraber, en iyi vpn programı paylaşılan IP adreslerini kullandığından, ziyaret ettiğiniz internet sayfalarını izleyemezler.

UnoTelly’nin UnoProtector özelliğiyle de fena amaçlı yazılım ve reklam engelleme elde edersiniz. Bilgisayarınızın tarayıcıda sadece iOS ve Android’de de çalışır.

Hesabınızı bir kerede birden fazla cihazla kullanmanıza müsaade eden bazı hizmetlerden değişik olarak, UnoTelly, aynı anda aynı ağda çalışıyorsa, eş zamanlı aygıt kullanımını desteklemektedir.

UnoTelly sitesine gitmek için tıklayın.

Fiyat: Burada iki plan var; Premium ve Gold, sadece yalnızca ikinci VPN’i desteklerken diğeri bir tek DNS hizmetidir. UnoTelly Gold, her ay satın alırsanız aylık 7,95 $ meblağ, sadece üç ay, altı ay yada bir yıl süresince satın almak istiyorsanız üç seçenek daha vardır.

Bu fiyatlar sırasıyla 6.65 $ / ay, 6.16 $ / ay ve 4.93 $ / aylık (doğal ki her biri tek bir tutarla ödeniyor). Bu bağlantı vesilesiyle sekiz gün süresince parasız deneyebilirsiniz.

WiTopia VPN

en iyi vpn programı

WiTopia en iyi vpn programı arenasında saygı duyulan bir isim. Bazı kullanıcılar yazılımın kurulum ve yapılandırma mevzusunda sinir bozucu olabileceğini söylese de, 40’ın üstünde ülkede geniş bir sunucu yelpazesine haizdir.

WiTopia’da bekleyebileceğiniz hızlar, öteki VPN’lere benzer. Sunucularınıza yakınlığınıza bağlı olarak 2 Mbps – 9 Mbps içinde değişirler.

Tarama ve dosya paylaşım alışkanlıklarını gizlemek isteyen hepimiz için ek güvence olduğundan, WiTopia bilgilerinizin günlüklerini asla kaydetmek, taramak, ifşa etmemek yada satmayacağına söz verir. Bununla beraber, belirli amaçlar için bazı verilerin bulunduğunun bilincinde olmalısınız.

WiTopia ek olarak OpenVPN, L2TP / IPsec, Cisco IPsec, PPTP ve 4D Stealth’i, sınırsız sunucu değişimi, sınırsız bant genişliği, sınırsız veri aktarımı, sıfır reklam, geniş aygıt desteği ve parasız ve güvenli bir DNS hizmeti de desteklemektedir.

WiTopia sitesine gitmek için tıklayın.

Fiyat: Bu en iyi vpn programı hizmeti iki planda sunulmaktadır: personalVPN Pro ve personalVPN Basic, her ikisi de altı ay, bir yıl yada iki senelik temelde satın alınabilir.

Temel plan ayda 3.06 $ / ay iken, üç senenin tümünü üç yıl süresince satın alırsanız ustalaşmış plan $ 4.44 / ay’dır. Temel plan bununla birlikte aylık 5,99 $ ödemenizi de sağlar. Kredi kartı yada PayPal ile ödeme yapabilirsiniz.

OverPlay VPN

en iyi vpn programı

Bu İngiltere merkezli hizmet kesinlikle bakmaya kıymet. OverPlay’in bu sayfadaki öteki bazı hizmetlerin sunucu havuzu boyutu yok iken, performans güçlüdür, sınırsız P2P trafiğini desteklemektedir ve okuyucular averaj 6 Mbps’lik indirme hızlarına haizdir.

OverPlay ile, engellenen internet sayfalarına erişmek yada web’e anonim olarak göz atmak için dünyanın dört bir tarafındaki 50’den fazla ülkedeki sunuculara anında erişebilirsiniz. Windows, macOS, Android ve iOS ile çalışır.

Ayrıca OverPlay’i OpenVPN desteğiyle manuel olarak kurabilirsiniz; bu, tüm ağınızın bir yönlendirici vesilesiyle VPN’ye erişmesini istiyorsanız kullanışlıdır.

İşte OverPlay’in en mühim özelliklerinden bazılarına süratli bir özet: trafik kaydı yok, sınırsız sunucu değişimi, sınırsız bant genişliği, PPTP ve L2TP desteği ve derslik şifreleme.

OverPlay sitesine gitmek için tıklayın.

Fiyat: Ücret 9,95 $ / ay yada bir defada 99,95 dolara bir ödeme yapın, bu da ayda 8,33 dolardır. OverPlay, kredi kartı yada PayPal ile satın alınabilir.

Boxpn

en iyi vpn programı

Boxpn, bilhassa öteki VPN’lere kıyasla oldukça süratli bazı hızlar üretir. Okuyucular, 7 Mpbs’yi aştığını bildiriyor. Sunucular Paris, Sydney, Dublin, Montreal ve Panama benzer biçimde çeşitli yerlerde bulunur.

Şirket ek olarak, P2P dosya paylaşımına katılan kişilere bilhassa rahatlatıcı herhangi bir istemci etkinliğini kaydetmemeyi taahhüt ediyor.

Veri günlüğü hakkında söylediklerini aşağıda bulabilirsiniz: ASLA ağımızdaki çevrimiçi aktivite günlüklerini saklayın yada bireysel kullanıcı faaliyetleri ile alakalı hususi detayları saklayın. Ödemelerle ilgili data, ödeme işlemci yönetmeliklerine gore kaydedilebilir.

Boxpn, sınırsız veri aktarımları, para iadesi garantisi ve sınırsız sunucu değişimi sunmaları sebebiyle bu listede yer edinen öteki bazı servislere benzer. Ayrıca OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP, 2048 bitlik şifreleme, hesap başına üç eş zamanlı bağlantı ve mobil cihazları da destekliyorlar.

Boxpn sitesine gitmek için tıklayın.

Fiyat: Boxpn bir defada 35.88 dolar karşılığında satın alınırsa en ucuzu; aylık maliyet bir tek ayda 2.99 $ ‘dır. Bir kerede üç ay süreyle satın alırsanız, bu aylık fiyat aylık 6.66 dolara,aylık fiyatı 9.99 dolara yükselir.

Boxpn’i satın almak için kullanılan ödeme seçenekleri içinde PayPal, kredi kartı, Bitcoin, Perfect Money ve Global Payments bulunur.

ZenVPN

en iyi vpn programı

ZenVPN, haftalık olarak satın alınabilir ve Brezilya, Danimarka, ABD, Romanya, Hindistan, Norveç ve Hollanda da dahil olmak suretiyle dünya genelinde 30’dan fazla yerde bulunabilen sunucuları vardır.

ZenVPN’ye gore: Çevrimiçi etkinliklerinizi incelemiyoruz ve herhangi bir kayıt tutmamaktayız.

Kurulum süper kolay zira birkaç tıklamadan sonrasında tüm İnternet verilerinizi giz yazıya çevirmek için VPN’yi kullanmaya hazırsınız.

Bu VPN hizmeti, P2P trafiğini engellemiyor yada sınırlamıyor. Bununla beraber, telif hakkıyla korunan verilerin torrentlenmesinin, bir çok durumda, VPN kullanıp kullanmamaya bakmaksızın yasa dışı bulunduğunu ihmal etmeyin.

ZenVPN sitesine gitmek için tıklayın.

Fiyat: Her 7 günde bir faturalandırılacak olmak suretiyle haftalık olarak ZenVPN’ye 2,95 $ ‘a abone olabilirsiniz; bu da aylık 11,80 dolara eşdeğerdir.

Başka bir seçenek de bir tek bir ayda 5,95 $ / aylık bir satın almaktır. Üçüncü seçenek ise ayda 4.16 $ ‘lık bir fiyatla satın almaktır. Sınırsız seçenek, tüm yıl süresince 95.50 dolar ödüyorsanız haftada 5.95 $ / ayda yada aylık 7.96 $ daha pahalıdır. Bitcoin, PayPal ve kredi kartı kabul edilebilir ödeme yöntemidir.



İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş