Coin Yorum

WINkLink Fiyat Tahmini, WIN Coin Uzun Vade Fiyat Analizi! WIN Coin Yorum!

Dünyası kripto paraGelişiyor, bir çok para birimi yeni kavşaklara ulaşıyor ve paralel olarak yeni para birimlerine giden yolu açıyor. Bu yıl bir çok kripto için en verimli yıl olmasına karşın, bununla birlikte kasabanın hitabı olan bazı muhteşem kriptoların ortaya çıkışına da işaret ediyor. İtibarenSafemoonATA için yatırımcılar her birinin yeni özelliklerini keşfediyor. Beş yıl ilkin işaretlenen dikkate kıymet bir giriş, şu anda iyi performans gösteren WINkLink’tir.

Para biriminin ağı, blok zinciri alanında bir devrimdir. Konvansiyonel ikenblok zincirisadece şifrelenmiş verileri saklayabilirler, herhangi bir harici veriye erişimleri yoktur. Yani verilerin gerçek olup olmadığını tahmin edemezler! Ancak WINkLink’in harici verilere erişimi vardır ve akıllı sözleşmelerle ademi merkeziyetçilik yöntemiyle daha iyi okunabilirlik sunarak bu verilere bağlanabilir.

WINkLink’in TRON ağındaki ilk merkezi olmayan oracle bulunduğunu biliyor muydunuz?

Ayrıca WINkLink, ilk olarak merkezi olmayan oyun uygulamaları oluşturmak için bir platform olmayı teklif eden bir blok zinciri ağıdır. Bu nedenle, görünüşe gore yeni nesil bir ağ, geliştiricilere çeşitli avantajlar sunar ve her şeyi saydam meblağ! Ağ, güvenliği ve güvenilir veri sağlamasıyla bilinir.

WIN jeton, bu Ağın mahalli kripto para birimidir, ikili jeton yaklaşımına haizdir ve hem TRC20 hem de BEP2 olarak mevcuttur. Şu anda, fiyat hareketleri hızlandı ve para birimi bir miktar çekildi.dApp kullanıcıları inanılmaz yarar listeleriyle potansiyel para birimi sahiplerine dönüştürün.

WIN’in bir sonraki yatırımınız olup olamayacağını mı merak ediyorsunuz? WIN coin ticareti hayata geçirmeye adım atmak için ne gerekiyor? Yeni bir yatırıma başlayacağınızı duyduğunuzda birden fazla sorgunun ortaya çıkması oldukça normaldir. Mevcut sahipler için fiyat hareketlerini devamlı izlemek gerekir. WIN ile yolculuğunuzu kolay ve güvenli hale getirmek için, ihtimaller içinde tüm cevapları açığa çıkararak daha fazlasını okuyun!

WINkLink Fiyat Tahmini, WIN Coin Uzun Vade Fiyat Analizi! WIN Coin Yorum! WIN Coin Ne Olur! WIN Coin Ne İşe Yarar! WIN Coin Bilgileri..

WIN Coin Genel Tablo

Kripto para WINkLink
Jeton göz kırp
Fiyat 0,0004 dolar
Piyasa kıymeti 332.761.901.000 $
Dolaşan Tedarik $ 766.299.999.999.0000
Işlem hacmi $ 0.0000
Tüm zamanların en yüksek $ 0,0029 5 Nisan 2021
Tüm zamanların en düşük seviyesi $ 0.0000 13 Mart 2020

WINkLink Fiyat Tahmini, WIN Coin Uzun Vade Fiyat Analizi! WIN Coin Yorum! WIN Coin Ne Olur! WIN Coin Ne İşe Yarar! WIN Coin Bilgileri..

Hem TRC20 hem de BEP2 türlerinde 6 milyon dolar değerinde token ile, Temmuz 2019’dan itibaren ağdaki kullanıcılara yağmur damlası yöntemiyle sunuldu. Bir kullanıcı, kaç tokeni stake etmeye hazır olduğuna bağlı olarak miktarı alır! Bir oyuncu artık WIN topluluğunun bir üyesi olabilir ve bu stake edilen jetonlarla kazanabilir.

WIN Coin Temel Analiz

Temel analizi oluşturan WIN madeni paranın mevcut her yönünü sunmak.

WIN, WINkLink ağının mahalli destek program belirtecidir. Ağustos 2017’de ortaya çıktı ve peşinden fırlatma rampası tedariği 19 Temmuz’da gerçekleşti. Proje ekibine Hong Kong’dan B Wong başkanlık etti ve dahil edildi. N Yang, Aiden Luo ve dünyanın değişik yerlerinden sekiz şahıs daha. Daha ilkin TRONbet olarak anılırken, WINkLink olarak tekrardan markalandılar.

platform başlangıçta token arzının %5’ini sunan bir Binance Launchpad satışı üstüne inşa edildi. Geliştirme ekibi için ortalama %10 ve ekosistem geliştirme fonu için %27 indirim yapılmış oldu.

Bu belirteçlerin mühim bir kısmı, güvenilir veriler sağlamak için kullanıcı düğümlerine teşvikler ödemek içindir. Uygulama geliştiricilerinin güvenilir veriler için WIN belirteçlerindeki düğümlere ödeme yapmış olduğu durumlarda ağ ödemesi de mümkündür. Ağ, topluluğun mühim bir parçası olduğuna ve kendilerini, kullanıcının beklentilerine gore ağı geliştiren topluluk yönetimine dahil edebileceğine inanmaktadır.

TRON blok zincirinde WIN belirteçlerini stake etmek, kullanıcı düğümlerinin devamlı kar elde etmesine destek sunar. Bununla beraber, uzun solukta, üç haneli sayılara kadar çıkabilen senelik yüzde verimleri içeren fazladan faydalar vardır. Ayrıca ağ, çeşitli oyun seçenekleri sunar ve birinci derslik uygulamalar ihtiva eder. Bazılarını listelemek gerekirse, Moon, Ring ve birçok kumarhane tabanlı oyun WINkLink’te popüler olarak oynanmaktadır. Bu ağ, merkezi olmayan uygulamalarda adil yada işlem tutarı olmadan oynamayı mümkün kılar. Bu nedenle birçok oyuncu potansiyel WIN token sahipleri olarak ortaya çıkıyor.

WIN coin şu anda çift jeton olarak mevcuttur – TRC20, öteki TRC jetonları benzer biçimde, TVM’lere bağlıdır ve TRON ağından destek alır. BEP2, Binance Chain ağında verilen tokenlerdir. WIN’in ikili token sistemi, piyasadaki bir çok yatırımcının ilgilenilmiş olduğu bir mevzu olmuştur. Bu belirteçler ücret ödemek için kullanılır ve ek olarak ağ içindeki herhangi bir işlemi mümkün kılar.

İlk WIN jetonlarınızı satın almak için, WIN jetonunun listelendiği kripto borsalarına göz atabilirsiniz. WIN TRC20 ticareti için en popüler borsalardan bazıları Binance, HitBTC, KuCoin, WazirX, Bithumb, Poloniex ve diğerleridir. Şu anda, WIN jetonları için herhangi bir maksimum limit yoktur ve bundan dolayı gereksinimleri doğrultusunda satın alınabilir.

WINkLink’in son olarak Ortaklığı, 10 Mayıs’ta gerçekleşen ve NFT alanındaki çeşitli uygulamaları keşfetmeyi amaçlayan JUST NFT fonuyla işaretlendi. JUST NFT find, sanat ağlarının şaheserlerini blok zincirine kaydetmeyi amaçlayan yeni bulunmuş bir organizasyondur. 29 Mart’ta Justin Sun tarafınca bulunmuş oldu. Yeni ortaklık, artan itimat ve kullanıcı dostu ile blok zinciri çağına yeni bir boyut getirmeyi vaat ediyor.

Ancak son zamanlarda WIN fiyatı mühim seviyelerde düşmeye başladı. Birbir çok hala bu trend değişikliğinin nedenini merak ederken, bazıları değişik sebepler öne sürüyor. Twitter kullanıcıları, WINkLink’in ansızın fiyatı düşüren bir siber saldırıya uğramış olabileceğine inanıyor.

WINkLink Fiyat Tahmini, WIN Coin Uzun Vade Fiyat Analizi! WIN Coin Yorum! WIN Coin Ne Olur! WIN Coin Ne İşe Yarar! WIN Coin Bilgileri..

WIN Fiyat Tahmini 2021

WIN coin bu yılki ticarete 0,000616 $ ile tekrardan başladı ve hızla artarak 0,001006 $’a ulaştı ve bir ay bile değil. Fiyat daha da yükselirken, geçen ay piyasa çöküşünden etkilendi. Ve fiyat 0,000825 dolardan 0,000419 dolara düştü. Bunu takiben, fiyat bazı dalgalanmalarla terfi etti sadece düşüşten tamamen kurtulamadı.

WINkLink, öteki ağların dezavantajlarını atlamak ve öteki ağları bağlayarak kullanıcı dostu olma hususi durumunu geliştirmek için çalışabilir.akıllı sözleşmelerönümüzdeki aylarda gerçek dünyaya Bunu yaparsa, yeni yatırımcıları çekecek ve fiyat 2021’in sonunda 0,000848 dolara kadar yükselebilir.

Ancak, WIN herhangi bir güncelleme planlamıyorsa ve aynı ağ planını devam ettireceğinden eminse, yalnızca hafifçe alım ve satım baskılarına yol açan mevcut tüccarlarını elinde tutacaktır. Bu nedenle, fiyat 0,000599$’dan averaj seviyelere hareket edebilir.

Şu anda, merkezi olmayan finansal işlemler üstünde çalışırken, aynı olmaya devam ederse yada kar seviyelerinde düşüş görülürse, WIN Tokens için kar seviyeleri daha düşüktür, fiyat bu yıl sonuna kadar 0.000130 $’a ciddi şekilde düşebilir.

WINkLink Fiyat Tahmini, WIN Coin Uzun Vade Fiyat Analizi! WIN Coin Yorum! WIN Coin Ne Olur! WIN Coin Ne İşe Yarar! WIN Coin Bilgileri..

WIN fiyat tahmini 2022

2021 düşüşle kapanırsa, gelecek yıl tecim düşüş notuyla başlayabilir. Bu şekilde bir durumda, WIN 2022 yılına başlayabilir ve 0,000299 ile 0,000374 dolar içinde işlem görebilir.

Buna karşılık, mühim gelişmelerle beraber, bu yıl yükseliş ivmesi ile sona ererse, gelecek yıla taşınma olasılığı daha yüksektir. Dolayısıyla, WIN 2022’de 0,000851 ila 0,000984 dolar aralığında ticarete devam edebilir.

WINkLink, gelecekte yükseltmeye yönelik bazı ihtimaller içinde iyileştirmeleri ve yararları listelemiştir. Bunu başarıya ulaşmış bir halde gerçeğe dönüştürmeyi ve ağdaki tüm oyunları ve emekleri kripto para birimine dayalı hale getirmeyi başarırsa, fiyat 2022’nin sonunda mühim seviyede yükselebilir ve hatta 0,00370 $’a ulaşabilir.

Diğer taraftan, piyasa çökerse ve para biriminin oynaklık oranları yükselirse, fiyat derinden dalgalanır. Bu nedenle, birçok yatırımcı FUD ile ağdan çekilebilir. Bu şekilde bir boyutta, fiyat mühim seviyede düşebilir ve 0,00991 dolar civarında en düşük seviyelere ulaşabilir.

Oldukça fazla oynaklık yoksa ve ağ iyileştirmeler üstünde çalışmaya devam ederse, yeni yatırımcıları çekmeyebilir. Daha sonrasında 2022’nin sonunda WIN, 0,00147 $’dan takas edebilir.

WINkLink Fiyat Tahmini, WIN Coin Uzun Vade Fiyat Analizi! WIN Coin Yorum! WIN Coin Ne Olur! WIN Coin Ne İşe Yarar! WIN Coin Bilgileri..

2022-2023-2024-2025-2026 WIN Coin Fiyat Tahmini

WIN belirteci, düşük kar seviyeleri içinde popülerlik kazanıyor ve ademi merkeziyetçilik üstünde çalışıyor. Ağ, gelecek yıllarda ortaklıklar ve işbirlikleri için planlar yapmış oldu. Bunları başarıya ulaşmış bir halde yapmayı başarır ve kullanıcılara fonlarının velayetini sunarsa, daha çok yatırımcı çekebilir. Ayrıca, birçoğu FOMO sebebiyle yatırım hayata geçirmeye başlamış olacak ve bundan dolayı fiyat önümüzdeki beş senenin sonunda 0,00721 ​​dolara kadar yükselebilir.

Ancak gelecek yıllarda yeni düzenlemeler gündeme gelirse fiyat belirsizleşebilir ve ihtimaller içinde bir düşüş yaşanabilir. Ayrıca, madencilik problemlerinden bahseden dış faktörler sebebiyle, fiyatın 0,0010 $ ‘a düşmesine neden olan yatırımcı sayısını azaltabilir.

Önümüzdeki beş yıl içinde, yalnızca mevcut kullanıcıların alım satım baskıları nedeniyle fiyat durgun kalırsa, WIN ortalama 0,00381 $ seviyesinde işlem görebilir.

WINkLink Fiyat Tahmini, WIN Coin Uzun Vade Fiyat Analizi! WIN Coin Yorum! WIN Coin Ne Olur! WIN Coin Ne İşe Yarar! WIN Coin Bilgileri..

WIN Coin  Fiyat Tahmini

Yeni iyileştirmeler için planlanan, önümüzdeki aylarda yeni özel etkinlikleri ve sosyal özellikleri başarıyla uygularsa, kullanıcıları bazı jetonları tutmaya teşvik edebilir. Dolayısıyla, bu yıl sona ererken fiyat 0,000864$’a kadar çıkabilir. Ancak, para biriminin daha düşük gelir kapasitesi sebebiyle ve ağ bu yönü iyileştirmeye çalışmazsa, fiyat düşebilir ve 0.000118 $’a düşebilir.

WINkLink Fiyat Tahmini, WIN Coin Uzun Vade Fiyat Analizi! WIN Coin Yorum! WIN Coin Ne Olur! WIN Coin Ne İşe Yarar! WIN Coin Bilgileri..

 WIN Coin Gelecek Fiyat Tahminleri Hakkında Piyasa Uzamanlarının Yorumları

1)Walletinvestors

Walletinvestor’un algoritma tabanlı tahminine gore, WIN token fiyatı 2021’in sonunda maksimum 0,000681 $’a ulaşabilir. Onların tahminleri, uzun vadeli kazanç potansiyelinin bir yılda +%92,61 bulunduğunu gösteriyor. Beş senenin sonunda WIN, 0,00188 dolardan işlem görüyor olabilir.

2)Dijitalcoinprice.com 

Onların formüle edilmiş tahminleri, 1 WINkLink fiyatının bir yıl içinde mevcut fiyatının iki katı olan 0,0077722 $’a ulaşabileceğini söylüyor.

3)Cryptocurrencypriceprediction.com

WIN tokenleri için aylık tutarları tahmin ettiler ve WIN fiyatının Aralık ayına kadar 0,0026 $ olabileceğini tahmin ettiler. Ve 2025’in sonunda 0.0218 doları aşabilir.

4)Govcapita

Govcapital’e gore, WIN tokeni bir yıl içinde 0,001534$’a ulaşabilir. Ve önümüzdeki beş yıl içinde fiyat 0.110 dolara ulaşabilir.

 WIN Coin Tarihsel Fiyat Geçmişi Verileri!

2019

WINkLink, yatırımcılardan bazı rakamlar kazanmaya başladı ve fiyat yavaş yavaş kaymaya başladı. Ağustos ayında işlem görmeye başladığında fiyat 0,004477 ABD dolarıydı. Ancak başlangıçtaki rakamlarını koruyamadı ve yavaş yavaş dalgalanmaya ve düşmeye başladı. Ekim ayına kadar fiyat mühim seviyede düştü ve Kasım ortasına kadar ortalama 0,001565 $’a ulaştı. İlerleyen günlerde, dikkatsizlik edilebilir kar marjlarına haiz olduğundan yeni para birimi için aksiliklerle karşı karşıya kaldı. Böylece daha da düştü ve yılı 0.00009221$ ile kapattı.

2020

2020 başladığında bile, WIN tokenlerinin fiyat hareketlerinde fazla bir gelişme olmadı. 2020’de ticarete devam eden WIN fiyatı 0,0009 $ aralığında dalgalandı. Ancak kısa süre içinde ağdaki düğüm kullanıcıları ve dApp geliştiricileri için yararları olan bir yükseliş ivmesi elde etti. Böylece fiyat yeniden 0.0001$’a ulaştı. Ancak süre geçtikçe, WIN yeni yatırımcıları elinde tutamadı yada kazanamadı ve yeniden 0,0009 dolarlık bir düşüş tuzağına düştü. Mart başladığında, fiyat 0.00009979 doları devirdi ve oradan devamlı olarak düştü.

2020’nin ortalarına gelindiğinde, fiyat daha da düştü ve 0.00007294$’a yaklaştı. Fiyat devamlı aynı aralıkta, yukarı ve aşağı hareket ediyordu. Ancak, daha yeni atılımlarla, fiyat 9 Ağustos’ta 0,001145 $’a ulaştı. Belirsizlik sebebiyle fiyat yeniden düştü ve 2020’nin sonunda 0,00005877 $’a geri döndü.

WINkLink Fiyat Tahmini, WIN Coin Uzun Vade Fiyat Analizi! WIN Coin Yorum! WIN Coin Ne Olur! WIN Coin Ne İşe Yarar! WIN Coin Bilgileri..

SSS

1. WINkLink (WIN) gelecekte herhangi bir zamanda çökecek mi?

Formüle edilmiş tahminlere gore, WIN token fiyatı gelecekte düşmeyebilir. Ancak, rahatsız edici dış faktörler yada bir piyasa çöküşü var ise, belirli bir geri çekilme beklenebilir.

2.Kazanma süresi 2021’in sonunda 1$’a ulaşacak mı?

Muhtemelen hayır. WIN fiyatı 0,0005$’da gezi ettiğinden, bu yıl 1$’a ulaşmayabilir.

3.WIN Coine yatırım yapmak mantıklı mı?

Evet. WIN’in gelecek yıllarda ulaşabileceği en yüksek fiyat 0,003 ABD dolarıdır ve bundan dolayı kâr marjı ile sonuçlanabilir.

4. WIN’in en düşük fiyatı ne olacak?

Ayılar boğaları geride bırakırsa, WIN tokeninin fiyatı 2021’in sonuna kadar 0.000118 dolara kadar düşebilir .

5. WIN jetonlarını nereden satın alabilirim?

WIN token TRC20, on bir borsada listelenmiştir. Onlardan satın alabilirsiniz. WIN tokeninin mevcut olduğu bazı popüler borsalar Binance ve WazirX’tir.

WINkLink Fiyat Tahmini, WIN Coin Uzun Vade Fiyat Analizi! WIN Coin Yorum! WIN Coin Ne Olur! WIN Coin Ne İşe Yarar! WIN Coin Bilgileri..

Sorumluluk Reddi: Bu yazı alım satım tavsiyeleri sunmuş olduğu şeklinde değerlendirilmemelidir. Kripto para piyasası, yüksek oynaklık ve ara sıra hazzı hareketlerden müzdariptir. Herhangi bir yatırımcı, bir yatırım taahhüdünde bulunmadan ilkin birden fazla perspektif araştırmalı ve tüm mahalli düzenlemelere aşina olmalıdır.

Ayrıca Kripto Para Analizleri ve Kripto Para Haberleri  sayfalarımız da  ilginizi çekebilecek bir oldukça yazı mevcut, göz atmanızı tavsiye ederiz !

FLIPBOARDDERGİLERİMİZİ OKUMAYI UNUTMAYIN !

Google News üstünden de anlık paylaşımlarımızı takip edebilirsiniz !

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş