Coin Yorum

XRP Coin Geleceği! Ripple Gelecekte Ne Olur!

Dijital para birimleri son yıllarda her geçen gün popülerlik kazanmaktadır. XRP (Ripple), Bitcoin , Ethereum ve Tether ile beraber dört kripto para liderinden biridir .

Ripple, kullanım ömrü süresince süratli bir ilerleme gösteriyor ve XRP fiyatı mühim bir gelişme kaydetti. Böylesine büyük bir piyasa kıymeti ile birçok yatırımcı, altcoinin bu yıl daha çok yükselip yükselemeyeceğini anlamaya çalışıyor.

2022 ve sonrası için Ripple geleceği ne olacak ?

XRP Coin’e yatırım yapmakla ilgileniyor musunuz, sadece yakın gelecekte iyi mi performans göstereceği anlamına gelen XRP Fiyat Tahmini 2022’den habersiz misiniz? O süre sorularınızın yanıtlanması için doğru yerdesiniz.

XRP Coin Geleceği! Ripple Gelecekte Ne Olur! XRP Yorum! XRP Analiz ve XRP Uzun Vade Fiyat Tahmini! Ripple değerlenecek mi ?

Kripto para Ripple
Jeton XRP
Fiyat 0,6286 $
Piyasa kıymeti 29.977.148.406.0000 $
Dolaşan Tedarik $ 0.0000
Işlem hacmi $ 0.0000
tüm zamanların en yüksek seviyesi $ 3.4000 7 Ocak 2018
Tüm zamanların en düşük seviyesi $ 0,0027 22 Mayıs 2014

Ripple, XRP Coin Nedir?

2012 senesinde piyasaya sürülen Ripple, Ethereum’a benzer, hem ödeme ağını hem de kripto para birimini tanımlamak için yaygın olarak kullanılır. Ödeme ağı RippleNet’tir, mahalli para birimi olan XRP ise ticarete açık olan sınır ötesi işlemlerin gerçekleştirilmesine destek sağlar.

Ryan Fugger, Ripple ödeme ağının arkasındaki konsepti ilk olarak 2004’te dile getirdi. Ancak, 2012’de Jed McCaleb ve Chris Larson projeyi devralana kadar Ripple, gemide yer almaya başlamadı. Şaşırtıcı bir halde, Ripple Labs 2012’de sahneye çıktı ve XRP o zamandan daha iyi versiyonunu görmüş oldu.

XRP, ağın mahalli simgesidir ve ağ içindeki değerlerin aktarılmasına güç sağlar. Dijital para birimi, neredeyse tüm itibari para birimleri yada öteki dijital varlıklar için alınıp satılabilir ve bu da dikkatsizlik edilebilir bir işlem tutarı ile! XRP jetonu bir amaca hizmet etmek için burada, doğrusu süre ve para gerektiren herhangi iki para birimi içinde para transferini kolaylaştırmak için!

XRP Coin Geleceği! Ripple Gelecekte Ne Olur! XRP Yorum! XRP Analiz ve XRP Uzun Vade Fiyat Tahmini! Ripple değerlenecek mi ?

XRP Coin Temel Analiz:

XRP, düşük hız ve büyük işlem tutarı şeklinde bitcoin kullanırken karşılaşılan çeşitli sorunları çözmeye borçludur. Ripple’ın işlem hızı yalnız 4 saniye civarındadır ve saniyede ortalama 1.500 işlem sorunsuz bir halde gerçekleştirilebilir.

Ripple Labs, başlangıçta Ripple’dan bağımsız olarak çalışan 100 milyar XRP jetonu yarattı.

Dolayısıyla Ripple (XRP), XRP Ledger dağıtılmış veritabanının üstünde bulunan bir dijital ödeme ağı olan RippleNet üstünde çalışan para birimidir. XRP Defter açık kaynak kodludur ve dağıtılmış defter teknolojisine dayanmaktadır.

Madencilik, bilgisayar sistemleri güç tükettiği için elektrik birimlerini içerdiğinden, bu daha çok sömürüye yol açmıştır. Böylece, Ripple çevre dostu bir yol izliyor ve sürdürülebilir. XRP, kullanım ömrü süresince süratli bir ilerleme gösteriyor ve fiyatı mühim bir gelişme kaydetti. Ripple’a karşı tüm olumsuzluklara karşın, altcoinin fiyatı daha azca etkilenmeye devam etti ve buna gore hareket etti. Birfazlaca uzman, XRP fiyatının oldukça düşük değerde olduğuna ve yakın gelecekte belirgin şekilde yükselebileceğine inanıyor.

Para borsaları, para piyasasında mühim bir segmenti yönetme eğiliminde olduğundan, kimsenin düşünmeye vakti yok! Sonuç olarak, XRP’nin yükselişi tabloları değiştirdi. Ayrıca, mayınlı varlıklara yönelik eleştiriler bu senenin başlarında zirve yapmış oldu ve bu sürdürülebilir altcoine fazlaca fazla dikkat çekti. İşte gelecekteki para birimi, bilmenizde fayda olacak son olarak vızıltı ve trend kalıpları hakkında her şey!

2021’in sonunda, süratli ve daha azca maliyetli bir kripto para birimi olan XRP fiyatı , bir yükseliş piyasası ile 2,2 dolar işaretini vurabilir. Ortalama alım ve satım baskıları ile XRP fiyatı bu ticareti 1,59 dolardan sonlandırabilir.

Aksine, evvelde kazılmış XRP arzı fiyatı aşağı çevirebilir. Bu şekilde bir durumda, fiyat 0,761 dolar seviyesine yakın kısa bir süre için düşebilir ve ufak bir süre dilimi içinde toparlanabilir.

XRP Coin Geleceği! Ripple Gelecekte Ne Olur! XRP Yorum! XRP Analiz ve XRP Uzun Vade Fiyat Tahmini! Ripple değerlenecek mi ?

XRP Coin Geleceği 2022:

XRP Fiyat Tahmini Q1 2022: XRP fiyatı, büyük bir satış baskısı birikmesi olduğundan yeni yıla düşüş notu ile başladı. Yerel destek zayıflamaya devam ederken, token, basın zamanında 0,6154 $ ile altı ayın en düşük seviyelerine düştü. Bununla beraber, ABD devlet kurumu, platformun itibarını ve fiyat hareketini negatif yönde etkileyen XRP’ye karşı davasını zorluyor.

Duruşmalar 2022’nin ilk çeyreğine kadar durmazsa, XRP fiyatının zor zamanlar geçirmesi olası. Boğalar ilgi göstermezse proje 0,5 doların altına düşebilir. İlk çeyrekte onay alırsa, büyük bir fiyat hareketi bekleyebiliriz ve fiyat ilk çeyrekte  1,7 dolara ulaşabilir.

XRP fiyatının 2022 ticaretini yükseliş notuyla bitirmesi ve sonunda benzer bir notta yeni yıl ticaretine başlaması planlanıyor. Bu şekilde bir durumda, fiyat yıl sonuna kadar 2,1 dolara yakın seyredebilir.

Eğilimin düşüş eğiliminde olması durumunda, fiyat 0,998 dolar civarında yada derhal altında kalacaktır. Bununla beraber, Ripple vs SEC davasının 2022’de bir miktar netice vermesi planlanıyor ve netice olarak, borsaların çoğunun para birimini tekrardan listelemesi planlanıyor. Ve bu şekilde bir senaryoda, XRP fiyatı, fiyatı 2,5 doların üstüne bile çıkarabileceği son aşama pozitif yönde bir tesir yaşayacaktır.

XRP Coin Geleceği! Ripple Gelecekte Ne Olur! XRP Yorum! XRP Analiz ve XRP Uzun Vade Fiyat Tahmini! Ripple değerlenecek mi ?

XRP Coin Geleceği 2023:

2023’ün sonunda, vakalar dizisi tahmin edilmiş olduğu şeklinde gerçekleşirse, fiyatın mevcut ATH civarında yeni bir dönüm noktasına erişme olasılığı yüksektir. Ayrıca, fiyat başarı göstermiş bir halde yeni zirveler oluşturabilir ve 3,1 dolara kadar çıkabilir. Aksi takdirde, davanın fiyat üstünde bir tesiri eğer olmazsa, düzgüsel alış ve satış, fiyatı mevcut ATH’sinin 2,75$’ın altında sınırlayacaktır. Aksine, SEC davayı daha çok zorlarsa yada karar XRP aleyhine gelirse, altcoin 1,20 dolardan işlem görür.

XRP Coin Geleceği! Ripple Gelecekte Ne Olur! XRP Yorum! XRP Analiz ve XRP Uzun Vade Fiyat Tahmini! Ripple değerlenecek mi ?

XRP Coin Geleceği 2024-2025-2026-2027-2028:

Ripple’ın ek olarak hem XRP hem de Ripple ödeme teknolojisini daha da teşvik edecek daha çok Avrupa ve Latin Amerika bankasıyla emek harcaması planlanıyor. Bu tür ilerlemeler, XRP’nin token fiyatında mühim fiyat değişikliklerine yol açabilir. Bu, daha çok yatırımcı çekebilir ve XRP fiyatının başlangıçta 5 dolardan ve hemen sonra 10 dolardan belirlenen hedefe doğru ilerlemesine niçin olabilir.

Piyasa olduğu şeklinde önümüzdeki beş yıl içinde herhangi bir zamanda bir çöküşe maruz kalırsa, fiyat ortalama %50’ye kadar düşebilir ve en düşük seviyesini 3.113$’da görebilir .

Bununla beraber, Ripple istikrarlı bir ağ sürdürerek kalıcı yatırımcıları devretmeyi başarır ve ucuz bir değişiklik aracı olarak zirveye ulaşırsa, önümüzdeki beş senenin sonunda fiyat averaj 6.742 $ seviyesinde görülebilir .

XRP Coin Geleceği! Ripple Gelecekte Ne Olur! XRP Yorum! XRP Analiz ve XRP Uzun Vade Fiyat Tahmini! Ripple değerlenecek mi ?

XRP Coin Yorum! Ripple Uzman Yorumları! XRP Gelecekte Ne Olur? XRP Coin Geleceği!

Digitalcoinprice:

Kripto tahmini için bir internet sayfası olan Digitalcoinprice.com, XRP’nin 2022’nin sonunda 0,8407 ABD dolarına ulaşacağına dair Ripple Fiyat tahminini revize etti . 2023’te, fiyatın 2024 yılına kadar 1,13 ABD dolarından işlem görebileceğini tahmin ediyorlar , bu da mevcut fiyatının iki katı. Ve 2025 yılına kadar fiyat 1,3 dolara ulaşabilir.

Trading Beasts

Trading Beasts tarafınca 2022 için iddialı bir görünüm yapılmış oldu, maksimum fiyat tahminlerini 1,066$ ve minimum 0,7254$ ve yıl sonuna kadar averaj fiyat 0,8535$ olarak değiştirdi. 2025’in sonunda XRP fiyatı averaj 1,52 $ fiyatla işlem görecekti.

Walletinvestor

Walletinvestor’a gore, değişen fiyat tahminleri, XRP fiyatının kademeli olarak yükselebileceğini ve averaj 1.224$’a ulaşabileceğini belirtiyor. XRP fiyatının 2022’de maksimum 1.559 $ ve minimum 0.9079 $’a ulaşacağı tahmin ediliyor. XRP’nin karlı bir yatırım bulunduğunu ve fiyatın 2025 yılına kadar averaj 3.6 $’a ulaştığını öne sürüyorlar.

Gov.Capital

Gov.Capital, fiyatın 2022’nin sonunda 1.098$’a ulaşacağını ve averaj işlemlerle beraber fiyatın 2022’nin sonunda 0.955$’a ulaşabileceğini umdukları için aşırı bir yükseliş tahmini yapıyor. İlginç bir halde, platform fiyatın düşeceğini tahmin ediyor. 2023, 1.4263 dolara düştü ve 2024-25’e kadar 4.26 dolara sıçradı.

XRP Coin Geleceği! Ripple Gelecekte Ne Olur! XRP Yorum! XRP Analiz ve XRP Uzun Vade Fiyat Tahmini! Ripple değerlenecek mi ?

XRP Geleceği Hakkında Genel Yorum!

Kurumsal destek ve ortaklıklar, fiyat perspektifi ile beraber Ripple üstünde pozitif yönde bir etkiye haiz olacaktır. Coinpedia’nın formüle edilmiş XRP Fiyat Tahminine gore, bu tür pozitif yönde piyasa hissiyatları ile XRP fiyatı büyük bir artış sağlayabilir ve 2021’in sonunda 2 dolara ulaşabilir.

Olumsuz tarafı, davanın gelecek yıla ertelenmesi durumunda Dava, tüccarlar içinde negatif bir tesir yaratabilir. Bu olursa, Ripple yatırımcılarının büyük bir bölümünü kaybedecek ve fiyat 0,56 dolara düşebilir .

XRP Coin Geleceği! Ripple Gelecekte Ne Olur! XRP Yorum! XRP Analiz ve XRP Uzun Vade Fiyat Tahmini! Ripple değerlenecek mi ?

Yıl. Potansiyel Yüksek. Potansiyel Düşük.
2022 3.5 dolar. 0,998 dolar.
2023 4,10 dolar. 2,40$
2025 8,95 dolar. $4.354

XRP Coin Yıllara Bakılırsa Fiyat Analizi!

2017

Madeni para piyasaya 0,0058 $ maliyetle girdi, fiyatı uzun seneler aynı kaldı. Mart-Nisan 2017’de ilk fiyat sıçraması gerçekleşti. Madeni para birkaç ay içinde 0.03 dolara terfi etti. Büyümeyi süratli bir halde Mayıs ayında 0,2 dolara bir başka piyasa pompası izledi.

Bu kadar süratli bir alımın açıklaması, Ripple’ın ağının Bank of Tokyo-Mitsubishi’ye katılmış olduğu haberiydi. Bank of Tokyo, dünyanın en büyük üçüncü bankasıdır.

XRP fiyatı, şurada burada bazı pompalarla beraber, 2017 süresince 0,18 ile 0,3 dolar içinde dalgalandı . Yeni XRP ‘rallisi’ BTC’nin Aralık 2017’deki büyümesiyle başladı. Bitcoin ve kripto para piyasaları, o dönemde büyük fiyat artışıyla beraber pozitif yönde bir eğilime şahit oldu.

2018

Bir önceki senenin gelişiminin bir sonucu olarak, kripto para birimi, madeni para başına 1 doları ve Ocak 2018’de 3 doları aştı . Şubat ayında, madeni para 0,07 dolara düştü ve XRP başına tekrardan 1 dolara pompalandı . Para birimi bir ay süresince fiyat pozisyonunu korudu ve peşinden düşmeye devam etti. 8000 doları aşmayı başaran Bitcoin yardımıyla Nisan ayında yeniden 0,5 dolara ulaştı . Madeni para hemen sonra istikrarlı bir halde düşmeye başladı ve 0,26 doları görmüş oldu .

Eylül ayında Ripple, ödeme hizmetleri ve finans kurumları için bir forum olan xRapid’in piyasaya sürüldüğünü duyurdu. XRP tutarları duyurunun ortasında yükselmeye başladı ve varlık, bir noktada Ethereum’u CoinMarketCap sıralamasında ikinci pozisyondan kısa bir süreliğine kaydırmayı başardı ve %100’den fazla gelişme gösterdi.

Dijital para, Kasım ayına kadar 0,5 ile 0,39 ABD Doları içinde işlem görmüş oldu ve peşinden Aralık 2018’de 0,28 ABD Dolarına düştü . XRP averajı neredeyse altı ay süresince kabaca 0,3 dolardı .

2019

Fiyat, mühim ve ufak artışlarla yıl süresince neredeyse durağan(durgun) kaldı. 2019’un ilk birkaç ayında fiyat hala 0,28 dolardı . Ardından 0,3 dolara durağan(durgun) bir artış görmüş oldu. Daha da büyük seviyede düştü ve 31 Aralık 2019’da 0,19 dolardan kapatıldı. Fiyat 0,2 dolar seviyelerinin üstünde kalmayı başaramadı ve sonunda senelik ticareti 0.19 dolardan kapatmak için düştü.

2020

0,23 dolar civarında işlem görmeye başlamış olan XRP fiyatı , fazlaca kısa bir süre için 0,3 doların üstüne çıktı ve 2 doların altına düştü . Hacimler fazlaca düşük olduğundan fiyat Kasım ayının sonuna kadar 2 $ içinde işlem görmüş oldu . Aralık ayının başlangıcında, hacimler daha ilkin asla olmadığı kadar terfi etti, bu da fiyatı 0,6$ ‘a yükseltti ve yıllık ticareti kapatmak için ne yazık ki 0,2$’a düştü .

2021

SEC ve Ripple CEO’su arasındaki yasal muharebeye karşın, XRP’nin fiyatı 2021’de fırladı. Bununla beraber, XRP’ye karşı davanın zayıf olduğuna dair söylentiler olduğundan XRP HODLer’larına bazı iyi haberler geldi.

Fiyat Şubat ayında 0,2 dolardan 0,5 doların üstüne çıktı ve büyük bir artış Nisan ayında fiyatı 1 dolara yakınlaştırana kadar 0,4 doların üstünde işlem görmüş oldu . Daha sonrasında, fiyat sonunda 1,9 dolarla senelik en yüksek seviyelerine ulaştı . Nisan ayının sonundan Mayıs ayının sonuna kadar, 19 Mayıs’taki piyasa çöküşü sebebiyle fiyat 0,77 ABD dolarına geri döndü. Düşüş trendi, fiyatın 0,60 doların birazcık üstünde işlem görmüş olduğu Temmuz ayına kadar devam etti .

28 Temmuz 2021’de Ripple, Japonya’da bir İsteğe Bağlı Likidite (ODL) ödeme koridoru duyurdu ve bu, para biriminde 21 Ağustos 2021’de 1.2165 $ ‘a kadar büyük bir fiyat artışıyla sonuçlandı. Ve XRP fiyatı Eylül ortasına kadar aynı seviyede kaldı. . Art arda gelen yüksek düşük seviyeler, fiyatı yıl sonuna kadar 0,9292 dolara indirdi.

XRP Coin Geleceği! Ripple Gelecekte Ne Olur! XRP Yorum! XRP Analiz ve XRP Uzun Vade Fiyat Tahmini! Ripple değerlenecek mi ?

XRP Coin Sıkça Sorulan Sorular

XRP madenciliği yapabilir misin?

Hayır, XRP üretebilen kişiler onları serbest bırakabilecek kişiler olduğundan XRP madenciliği yapılamaz.

XRP Fiyatı 10 Doları Vuracak mı?

Uzmanlara göre XRP Fiyatının değer kazanacağı ve 5 dolarlık fiyata ulaşabileceği tahmin ediliyor. Özellikle Altcoin’in kıymet kazanması planlanıyor. Bazı uzmanlara ve piyasa analistlerine gore kriptonun yedi senelik bir süre içinde 10$ değerine ulaşabileceği tahmin ediliyor.

2021’de XRP’nin kıymeti ne kadar olacak?

XRP 2021 yılına kadar 1.00 dolara ulaşabilir.

2025’te Ripple’ın kıymeti ne olacak?

Ripple, 2025 yılına kadar daha yüksek kıymet kazanabilir ve 3.87 dolardan işlem görebilir.

XRP Coin Geleceği! Ripple Gelecekte Ne Olur! XRP Yorum! XRP Analiz ve XRP Uzun Vade Fiyat Tahmini! Ripple değerlenecek mi ?

Sorumluluk Reddi: Bu yazı alım satım tavsiyeleri sunmuş olduğu şeklinde değerlendirilmemelidir. Kripto para piyasası, yüksek oynaklık ve ara sıra hazzı hareketlerden müzdariptir. Herhangi bir yatırımcı, bir yatırım taahhüdünde bulunmadan ilkin birden fazla perspektif araştırmalı ve tüm mahalli düzenlemelere aşina olmalıdır.

Ayrıca Kripto Para Analizlerive Kripto Para Haberleri  sayfalarımız da  ilginizi çekebilecek bir fazlaca yazı mevcut, göz atmanızı tavsiye ederiz !

FLIPBOARDDERGİLERİMİZİ OKUMAYI UNUTMAYIN !

Google News üstünden de anlık paylaşımlarımızı takip edebilirsiniz !

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş