Eğitim

Yaşasın Orgazm – Dorian Solot Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Yaşasın Orgazm – Dorian Solot Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Yaşasın Orgazm kimin eseri? Yaşasın Orgazm kitabının yazarı kimdir? Yaşasın Orgazm konusu ve anafikri nedir? Yaşasın Orgazm kitabı ne konu alıyor? Yaşasın Orgazm PDF indirme linki var mı? Yaşasın Orgazm kitabının yazarı Dorian Solot kimdir? İşte Yaşasın Orgazm kitabı özeti, sözleri, yorumları ve incelemesi…

Kitap

Kitap Künyesi

Yazar: Dorian Solot

Yazar: Marshall Miller

Çevirmen: Deniz Aycan

Orijinal Adı: I Love Female Orgasm

Yayın Evi: Aganta Kitap

İSBN: 9786055904869

Sayfa Sayısı: 296


Yaşasın Orgazm Ne Anlatıyor? Konusu, Ana Fikri, Özeti

İster bininci orgazmınızı kutluyor olun,

ister ilk orgazmınızı arıyor olun,

ister bu mevzuda kız arkadaşınıza ya da eşinize moral veriyor olun, çoğumuz aynı şeyi düşünüyoruz: Orgazmı seviyoruz!

Yakın bir arkadaşınızla bu mevzularda söyleşi ettiğinizde iyi mi eğleniyorsanız, Yaşasın Orgazm’ı okurken de o şekilde eğleneceksiniz. Üstelik bu kez dostunuz bir çok probleminin yanıtını biliyor:

Cinsel birleşmeyle orgazm olmanın yolları – ek olarak bir çok kadının niçin bu yolla orgazm olamadığı,

G-noktasını bulma yolunda yönlendirmeler,

İlk orgazmınız için detaylı tavsiyeler,

Daha iyi oral sex için tavsiyeler,

Çoklu orgazm dalgalarına dair tüyolar,

Kadın boşalmasına dair gerçekler,

Vibratörler, sex oyuncakları, piercingler ve daha başka pek oldukca konudaki sorularınıza yanıtlar,

Lezbiyen, bisexuel, queer hanımefendilerin orgazmlarına dair birinci ağızdan tanıklıklar,

Kadınlara haz vermenin yolları üzerine erkeklere yönelik bir bölüm, ek olarak her bölümde partnerlere tüyolar.

Pek oldukca mevzuda olduğu benzer biçimde, cinsellik hakkında da konuşmama hastalığına tutulmuşuz. Tahminlerle, meraklarla, bildiklerimizle, bildiğimizi sandıklarımızla ve bilmediklerimizle, düşünce bile yürütemediklerimizle beraber yaşayıp gidiyor, görünmez sorunlarımızla ikimiz de görünmez oluyoruz. Her şeyden ilkin kendimizi görmek için bir ihtimal artık daha açık konuşmak gerekiyor.


Yaşasın Orgazm Alıntıları – Sözleri

  • Yalnızca vajinama ve klitorisime takılıp kalma, göğüslerime, yüzüme ve boynuma da dokun nazik ve tutkulu bulunduğunu, beni umursadığını göster…
  • Bedenime güvenmeyi ve bedenimden gurur duymayı öğrendim. Benim
    dert ettiğim şeyleri partnerlerimin dert etmediğini fark ettim! Seks
    keyifli, mükemmel, aklınızı uçuran bir şey de olabilir; kirli, kokulu, terli,
    garip bir şey de.
  • Hayattaki zevklerin negatif tarafları da vardır.
    Dondurmanın tadı harikadır, kalsiyum bakımından zengindir fakat bununla beraber şeker ve kolesterol deposudur. Sıcak bir günde yüzmek oldukca güzeldir fakat boğulmadığınız sürece.
    Orgazm ekstatik bir hisse götürebilir fakat orgazma giden bazı aktiviteler, cinsel yolla bulaşan hastalıklara (STI/STD [Sexually Transmitted Infections/Diseases]) ve istenmeyen gebeliklere davetiye çıkarabilir.
  • Hayatta, varış yerine takılma, yolculuğun tadını çıkar.
  • İnsanlar lezbiyenlerin iyi mi sex yaptıklarını
    sorduklarında, genel anlamda anlamaya çalışmış oldukları penissiz sex
    yapmanın iyi mi mümkün olduğudur. Bu sual, seksin vajinada
    penis olması anlamına geldiğine dair o yaygın ve yanlış
    kanıyı açığa çıkarır.
  • Seks hakkında bir şeyler öğrenmek derhal dışarı çıkıp ergonomik yapmanız gerektiği anlamına gelmiyor. Fakat mevzu hakkında data sahibi olmak, ne isteyip istemediğinizi ve doğru zamanı ne süre geldiğini anlayacak kadar rahat olabileceğiniz anlamına geliyor.
  • Kadın boşalması, demiş Sundahl, son aşama normaldir. Kimi hanımefendiler boşalmasını biliyor, demiş, kimileri de hemen hemen öğrenmemiştir, kimileri de yapmamak için kendini engeller. Bu sebeple hanım boşalması idrar yolundan gelir, hanımefendilerin işerken kullandıkları delikten, birçok hanım boşalmayı idrar yapmayla karıştırır.
  • “Her sağlıklı ve normal insan mastürbasyon yapar.”
  • Zihninizde izlediğiniz filmler gibisi yoktur. Kendi filmlerinizi paylaşmadığınız sürece kimsenin bunlardan haberi olmaz.
  • İnsanlar lezbiyenlerin iyi mi sex yaptıklarını sorduklarında, genel anlamda anlamaya çalışmış oldukları penissiz sex yapmanın iyi mi mümkün olduğudur.
    Bu sual, seksin vajinada penis olması anlamına geldiğine dair o yaygın ve YANLIŞ kanıyı açığa çıkarır.


Yaşasın Orgazm İncelemesi – Kişisel Yorumlar

CİNSEL AÇLIK BİR SAPKINLIKTIR: YouTube kitap kanalımda Yaşasın Orgazm kitabını önerdim: https://youtu.be/ObfKUmJ9FXM
Oğuz (Yaş 14) : Orgazm ne demek anne?
Annem : Fazlaca ayıp. Nerden duydun o kelimeyi? İleride öğrenirsin.
Oğuz (Yaş 24) : Yaşasın Orgazm!
“Kişinin eşini daha iyi tanıyabilmek için evlenmeden ilkin yaşamını geçireceği kişiyi çıplak görme izni vardır.”
Ütopya / Thomas More
Eşlerinizi iyi tanıdığınızı düşünüyor musunuz? Eşlerinizin nelerden hoşlandığını ya da şu an bu yazıyı okuyan istisnasız olarak her insanın annesinin ve babasının orgazm adındaki ötekileştirilmeye çalışılan, konuşulmasından korkulan, çekinilen duyguyu yaşayarak o kişiyi dünyaya getirdiğini biliyor musunuz? Muhtemelen bildiğiniz gibi, bundan dolayı lise derslerinizde bu data size kuramsal olarak yalnız bir ders saatinde yayınlandı. Fakat bu çok önemli ve eşi olmayan duyguyu sırf cemiyet tarafınca eleştirilirim, fena görülürüm diye konuşmaktan çekiniyorsunuz. Üzerine çocuklarınızın da merak duyduğu bu tür sorulara doğru dürüst yanıt veremiyorsunuz.
Şu an bu yazıyı okuyan bir anne, bir baba ya da herhangi bir insan olabilir. Orgazm, eşlerin birbirlerinin vücutlarını ve aslen bir bakıma evliliklerinin sürecini tanıma aşamaları için eğer olmazsa olmaz bir basamaktır. Bir doyumdur. Eşlerin yaşam boyu birbirlerinin bağlılığı için attıkları bir imzadır. Bu vücut ve hoşlanılan zevklerin tanınma basamağı geçilmeden orgazmın da yalnız vajinal seksten ibaret olarak düşünülme yanılgısı oldukca düzgüsel ve yaygındır. Bu şekilde duygusuz kişilerin orgazmı salt geçici bir zevk malzemesi olarak düşünmesine şaşırmamak gerek. G noktası diye anılan Gräfenberg noktası, klitoris, klitoris şaftı, üretra, vulva, iç dudak ve dış dudak benzer biçimde tanımları öğrenip, ilişkileri duygusuzlaştırmaya ve kusursuzlaştırmaya çalışan bir porno piyasasına karşın uğruna bir yaşam adanacak eşin de istekleri göz önünde bulundurularak bir ilişki iyi mi yakınlaşma, tensellik, şefkat, sarılma ya da duygusal bağ benzer biçimde temellerden inşa edilebilir?
Kitap her ne kadar kapağında “Kadınlar İçin Sıradışı Bir Rehber” olsa da ben kadınlardan oldukca ülkemizin erkeklerinin okuması icap ettiğini düşünüyorum. Zira devletimizde devamlı mevcud cinsel açlık, bir adamın yanından geçen herhangi bir giyim tarzındaki hanımı bir sex objesi olarak görmesi, tecavüzlere ve hanım ölümlerine ihtiyaç duyulan cezaların verilmemesi benzer biçimde düşünceler hastalıklı düşüncelerdir. Düzmek, becermek, koymak, kaymak, basmak, yaslamak, pompalamak, kaçak et kesmek vs. benzer biçimde bir sözcük dağarcığı çeşitliliği kabiliyetinin, küfürlerin hanım organı ve anneler üstünden gerçekleştiği bir ülkede olmasına şaşırmamak gerek.
Halil Cibran’ın söylediği söz ülkemin tüm cinsel açlarına gelsin! :
“Senin fikrin güzel hanımdan, çirkinden, iffetliden, orospudan, akıllıdan ve aptaldan bahseder. Benimki ise her hanımda bir anne, bir kız kardeş ya da herhangi bir adamın kız evladını görür.”
Allah aşkına hanım ölümlerinin bir nicelik olarak kayıda geçmiş olduğu ve haberlerde zaplayıp kanıksadığımız -vah vah çevir şu kanalı ya bu ne şekil haber bu şekilde de deriz- o hanımefendilerin bir ölüm sayacı benzer biçimde sayıldığı siteden kaçınızın haberi var? http://www.anitsayac.com/ Yoksa adamların bu ülkede orgazm oldukları mevzu bayanlara saldırı etmek ve onları öldürmek midir?
Hastalık sadece aşı ve ilaç benzer biçimde yöntemlerle geçirilebilir. Bu mevzunun en iyi ilacı ise cinsellik mevzusunda çocukluktan beri olması ihtiyaç duyulan bir kesintisiz eğitim sürecidir. Merak açlığı sadece data tokluğuyla doyurulabilir. Fakat biz tam tersine ne geleceğin yetişkinleri olacak çocuklarımıza bu şekilde konulardan bahsederiz, ne de onlar sorular sormasına karşın bu soruları cevaplamaya çabalarız. Bu mevzunun öğretilmesi ve bu mevzunun cemiyet içinde konuşulacak rahatlığa yetişmesi maalesef şu an bizim ülkemiz için bir ütopya seviyesindedir.
O süre yine diyelim, yaşasın orgazm! (Oğuz Aktürk)

Okumak isteyenler için:
https://s7.dosya.tc/server16/7m0qm0/zm_-_Dorian_Solot__Marshall_Miller___PDFDrive.com__.pdf.html
Küçükken kimse söylemediği için cinsel organımı vücudumun içinde sanırdım-takımın bir bölümünü diyelim-,-şuan da o şekilde sanan çokça insan var-O zamanlar başıma iş açarım korkusuyla araştırmadığım mevzular ergenliğe girdiğimde en oldukca düşündüğüm mevzular oldu.Her aklıma düştüğünde aklıma zar geldi ve mevzuyu kapattım.Bir gün,internette gene bu şekilde şeyler araştırırken bir forumda duymuştum adını:Klitoris(Bızır diyorlardı.)Söylendiğine nazaran canlılar aleminde ondan başka amacı yalnız zevk vermek olan başka hiçbir organ yokmuş,üstünde oldukca fazla sinir ucu varmış,hatta penisten kat be kat fazlaymış!Onunla oldukca oynarsan kasılırmışsın,cinsel organın da kalbin benzer biçimde atarmış,bacakların tir tir titrermiş,için oldukca ıslak olurmuş,yanlışlıkla bir anlık zevkle parmaklarını içeri daldırmamalıymışsın,orası ileride kocan içinmiş.Bekar kızlar bunu oldukca yaparmış,gerçi evli hanımefendiler da oldukca yaparmış.Ama onlar içeri bir şey sokabilirmiş,mühim olan evlenene kadar olanlarmış.
Klitoris diye bir organım varmış ve dışarıdaymış.Hem zevk veriyor hem de zarı bozmuyormuş.(!)O günden sonrasında cinsellik ve hanım konusu bende ayrı bir mesuliyet uyandırdı.Bu mevzular hakkında bayanları bilgilendirmek,bakın ikimiz de yaşayabiliyoruz bu yaşamı diyebilmek için.Seksten oldukca değişik ve derin haz aldığımız için,adamların belirli yerlerinde hissettikleri titreşimleri vücudumuzun her santimetrekaresinde hissedebildiğimiz için,vücudumuzun tek bir yeri değil her yeri erojen olduğundan,cinsel organımızı indirip kaldırma,erken boşalma,performans problemlerimiz olmadığı için,art arda yorulana kadar gelebildiğimiz,kendimizi kaybedebildiğimiz için…Yine o günden sonrasında eskisi benzer biçimde olmadığımı,hanım olmayı sevdiğimi fark ettim.Ayrıca orgazmın regl sancılarına,rahatlamaya ve geceleri uykuya dalmama yardım ettiğini fark ettim.İnternetteki saçma sapan bilgilerin-mastürbasyon sivilce yapar,regl düzenini bozar gibi- gerçek olmadığını da gördüm.Fakat bir şeyden güvenilir olamadım,ben o fena kızlardan mıydım?Cinselliği düşünen,kocasından ilkin kendisine dokunan kızlardan mıydım?Bunun yanıtını da araştıra araştıra öğrendim,ve en önemlisi de insanların me söylediğini pek umursamadım.
Bu kitabın en güzel yanlarından biri bayanlara iyi mi mastürbasyon yapacaklarını öğretmesi.Bu sebeple bu mevzu hanımefendiler içinde bile – çevreye nazaran değişse de – yasaklı mevzu,dolayısıyla öğrenecek kaynak yok.Büyükler de o “fena kadınlardan” olmamızı istemedikleri için,ya da yanlışlıkla zarımızı zedelememek için data vermiyorlar.
Kadın orgazmı…Hala bazı noktalarda kesinliği tartışılan,bu yüzden hanım orgazmı garantili birçok şeyi piyasaya sunmaya olanak veren,kadının ayaklarını kesip onda yoğun bir mutluluk hissi oluşturan,karşısındaki erkeği de dünyayı fethetmişçesine özgüvenli hissettiren bir şey.Ve sanırım ilişkilerin en mühim şeylerinden biri,hem erkeği hem hanımı birbirine daha oldukca bağlayan,dışarıdaki asık suratlı doygunluk olmamış insanları görmemizi engellemiş olan bir his. Kadınlığı sevdiren, kadınlık kimliğiyle barıştıran bir duygu. Kitabın da ana konusu bu.Bu mevzu çevresinde çeşitli bölümlere ayrılmış.Şu ana kadar bahsettiklerimin bir çok kendi kendine mastürbasyonla yaşanmış olan orgazmdı,şimdi de ilişki esnasında bir penisle yaşanmış olan orgazma geçelim…
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/orgazm-olamama-anorgazmi-nedenleri-ve-tedavisi.281873/
Bunca sayfayı okumaktan üşenebilirsiniz,ben özet geçeceğim fakat bence ne olursa olsun okumalısınız.İçinde bir sürü yanlış data de olsa en azından doygunluk olamayan hanımefendilerin neler hissettiğini anlarsınız,doğru detayları kullanırsınız,birçok işe yarar şey de var.Bu forum ülkemizdeki en malum forumlardan biri.Yazanlar da genel anlamda evli ve vajinal orgazm (?) olamayan hanımefendiler.Ilkin bir gerçeği anlatıp mevzuya devam edeyim.Vajinal,klitoral diye bir fark yoktur.Tüm orgazmlar klitoris yardımıyla olur bundan dolayı klitoris dışarıdan görüldüğü benzer biçimde ufak bir organ değildir,vajinayı sarıyor.Bu mevzuyla ilgili benim oldukca beğendiğim şu yazıyı da okuyabilirsiniz-klitorisin göründüğünden ne kadar büyük bulunduğunu gösteren resmi ile birlikte-
Orgazmınızı Nasıl Olurdunuz?

Orgazmınızı Nasıl Olurdunuz?


Konumuza gelecek olursak,o hanımefendilerin derdi çoğu zaman eşlerinin onlarla ilgilenmeyişi,yalnız kendi zevklerini düşünmeleriydi.Bu bir kadının karşılaşacağı en fena şeylerden biridir sanırım.Sadece girip çıkılacak bir delik olmak,doygunluk olamamak,mutlu yaşayamamak…Kitapta bunun için önerilere bol miktarda yer veriliyor.En önemlilerinden biri önsevişme.Kadınların bir çok önsevişme olmadan orgazm olamıyor,birlikteliğin gidişatını bu belirliyor.İkinci olarak,yavaş yavaş ilerlemek,karşıdaki adamın sabırlı ve düşünceli olması geliyor.Son olarak hanımefendilerin her şeyi adama pas atmamaları,kendi kendine ve partnerinin yardımıyla nelerden hoşlandığını çözmesi ve bunu karşısındakine söylemesi gerekiyor.
gonderi/38197001
gonderi/38248047
Muhteşem bir sevgili olmak üzerine tüyolar adlı bölümde bir kadının sözü vardı,sanırım hanımefendilerin genel olarak ne istediğini özetlemiş:
‘’Orgazma erişmemin ne kadar uzun sürdüğü mevzusunda rahat olmak isterim,bir tane daha istemem problem olmasın isterim,kendisi boşaldıktan sonrasında yatakta yuvarlanıp beni dikkatsizlik etmesin isterim.Sonuna kadar yanımda olmayacaksan oldukca tahrik edilmek istemiyorum.’’
Kitapta daha birçok mevzu yer ediniyor,burada hepsinden bahsettikçe bahsedesim geliyor fakat yazıyı bitiremem 🙂 Cinsellik ile alakalı detayları toplamış ve işe yarar birçok bölüm var.Belli bir yaşa gelmiş her insanın okuması icap ettiğini düşünüyorum.Bu sebeple bunlar bilinmediği süre,cinsellik biz hanımefendiler için bir görevden ibaret olacak,bazı erkekler bayanları yalnız bir delikten ibaret görmeye devam edecek,ölü bir vücutla sevişecek,bazı hanımefendiler ise orgazmın ne olup olmadığını bile bilmeden bir kuluçka makinesiymiş benzer biçimde vücudunun ne işe yaradığını anlayamadan bu dünyadan göçüp gidecek… (marie sklodowska)

Evet bir süredir okuduğum sadece yangınlar sebebiyle paylaşmadığım Yaşasın Orgazm’ı sonunda bitirdim. Kitapta her ne kadar lezbiyenlerin de bir cinsel yaşamı olabileceği oldukca güzel anlatılmış olsa da yazar genel olarak hanım-adam cinselliğine yöneldiği için beni ne yalan söyleyeyim beni pek sarmadı.
Fakat kadının kendi cinselliğini ve kendi orgazmını keşfetmesi için oldukca iyi bir rehber denebilir. Bilhassa masturbasyon konusunu bu kadar cesaretle yazıya döktüğü için yazarı kutlama etmek lazım bundan dolayı hanım masturbasyonu bilhassa lezbiyen ilişkilerde büyük ehemmiyet taşıyor. Ve toplumda cinsel dengini bulamayan hanımefendiler mecburen masturbasyona yöneliyor.
Erkeklerin yalnız birkaç saniyede yaşamış olduğu orgazmı dakikalarca yaşama lüksüne haiz olan hanımefendilerin kendi zenginliklerini keşfetmeleri için hususi bir kitap. Kitabı okuyunca şunu hissediyorsun. Cinsellik aslen bayanlara bahşedilmiş bir zevk. Erkekler bu zevkin yalnız %1’ini yaşıyor ve cinselliğin kendileri için eğer olmazsa olmaz bulunduğunu sanıyorlarlar. Aslında tam tersine kendi cinselliğini keşfetmiş bir bayan için cinsel haz, orgazm yaşamın oldukca mühim bir kısmı. Orgazm mevzusunda kendini yetiştirmiş bir kadının hakkaten hem iş yaşamı hem de toplumsal yaşamı oldukca büyük bir dengeye kavuşuyor. Frijit benzer biçimde kafasını kuma gömen kadınlardan olmayın. Vajinanızın, klitorisinizin bilincinde olun. Kıymetini bilin. Zevkini yaşayın. Ve kişisel tavsiyem bunu bir hanımla yaşayın şekerim. (Asya)


Yaşasın Orgazm PDF indirme linki var mı?


Dorian Solot – Yaşasın Orgazm kitabı için internette en oldukca meydana getirilen aramalardan birisi de Yaşasın Orgazm PDF linkidir. İnternette ücretli olarak satılan bir çok kitabın PDFleri bulunmaktadır. Ancak bu PDF’leri yasal olmayan yollarla indirmek ve kullanmak hem yasalara hem de ahlaka aykırıdır. Yayın evlerinin sitesinden PDF satılıyorsa indirebilirsiniz.

Kitabın Yazarı Dorian Solot Kimdir?

Dorian Solot, Marshall Miller, Amerikalı evli çift, Seks Terapisti ve Eğitmenler

Orgazm mevzusunda tanınmış, uzman amerikalı sex eğitmeni onlar. üniversitelerde hanım orgazmı, sıhhatli cinsellik, güvenli sex benzer biçimde mevzularda konferanslar ve seminerler veriyorlar.

Konuya egemen iki dost anlayacağınız.

Ayşe Arman


Dorian Solot Kitapları – Eserleri

  • Yaşasın Orgazm


Dorian Solot Alıntıları – Sözleri

  • Zihninizde izlediğiniz filmler gibisi yoktur. Kendi filmlerinizi paylaşmadığınız sürece kimsenin bunlardan haberi olmaz. (Yaşasın Orgazm)
  • Hayattaki zevklerin negatif tarafları da vardır.
    Dondurmanın tadı harikadır, kalsiyum bakımından zengindir fakat bununla beraber şeker ve kolesterol deposudur. Sıcak bir günde yüzmek oldukca güzeldir fakat boğulmadığınız sürece.
    Orgazm ekstatik bir hisse götürebilir fakat orgazma giden bazı aktiviteler, cinsel yolla bulaşan hastalıklara (STI/STD [Sexually Transmitted Infections/Diseases]) ve istenmeyen gebeliklere davetiye çıkarabilir. (Yaşasın Orgazm)
  • Seks hakkında bir şeyler öğrenmek derhal dışarı çıkıp ergonomik yapmanız gerektiği anlamına gelmiyor. Fakat mevzu hakkında data sahibi olmak, ne isteyip istemediğinizi ve doğru zamanı ne süre geldiğini anlayacak kadar rahat olabileceğiniz anlamına geliyor. (Yaşasın Orgazm)
  • Hayatta, varış yerine takılma, yolculuğun tadını çıkar. (Yaşasın Orgazm)
  • İnsanlar lezbiyenlerin iyi mi sex yaptıklarını sorduklarında, genel anlamda anlamaya çalışmış oldukları penissiz sex yapmanın iyi mi mümkün olduğudur.
    Bu sual, seksin vajinada penis olması anlamına geldiğine dair o yaygın ve YANLIŞ kanıyı açığa çıkarır. (Yaşasın Orgazm)
  • Kadın boşalması, demiş Sundahl, son aşama normaldir. Kimi hanımefendiler boşalmasını biliyor, demiş, kimileri de hemen hemen öğrenmemiştir, kimileri de yapmamak için kendini engeller. Bu sebeple hanım boşalması idrar yolundan gelir, hanımefendilerin işerken kullandıkları delikten, birçok hanım boşalmayı idrar yapmayla karıştırır. (Yaşasın Orgazm)
  • Bedenime güvenmeyi ve bedenimden gurur duymayı öğrendim. Benim
    dert ettiğim şeyleri partnerlerimin dert etmediğini fark ettim! Seks
    keyifli, mükemmel, aklınızı uçuran bir şey de olabilir; kirli, kokulu, terli,
    garip bir şey de. (Yaşasın Orgazm)
  • İnsanlar lezbiyenlerin iyi mi sex yaptıklarını
    sorduklarında, genel anlamda anlamaya çalışmış oldukları penissiz sex
    yapmanın iyi mi mümkün olduğudur. Bu sual, seksin vajinada
    penis olması anlamına geldiğine dair o yaygın ve yanlış
    kanıyı açığa çıkarır. (Yaşasın Orgazm)
  • Yalnızca vajinama ve klitorisime takılıp kalma, göğüslerime, yüzüme ve boynuma da dokun nazik ve tutkulu bulunduğunu, beni umursadığını göster… (Yaşasın Orgazm)
  • “Her sağlıklı ve normal insan mastürbasyon yapar.” (Yaşasın Orgazm)

YORUMLAR

YORUM YAZ!

Yorum Ekle



[

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş