Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde meydana gelen silahlı saldırıda eski karı koca hayatını yitirdi. Olay, ilçede bulunan yediemin otoparkında yaşandı.
İddiaya bakılırsa, hemen hemen kimliği açıklanmayan bir şüpheli ile Barış Tekebaş içinde bilinmeyen bir nedenle münakaşa çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üstüne şüpheli, Barış Tekebaş ile eski eşi Duygu Karabaş’a silahla ateş etti.
Çevredekilerin suç duyurusu üstüne vaka yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yapmış olduğu kontrolde Barış Tekebaş ve Duygu Karabaş’ın vaka yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.
Saldırının peşinden kaçan şüphelinin yakalanması için polis ekipleri tarafınca geniş çaplı emek verme başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.






