Dizi Haberleri

Yemin Dizisine 4. Sezon Yeni Katılan Oyuncular Kimler? (2022-2023)

Bu sayfada Yemin Dizisine 4. Sezon Yeni Katılan Oyuncular Kimler? (2021-2022) mevzusunda yeni gelen oyuncu bilgilerini sizlerle paylaşacağız. Kanal 7 ekranlarının en hoşlanılan yerli dizilerinden olan ve günlük olarak gösterilen Yemin dizisi oldukça hoşlanıldı seyirci tarafınca ve reytinglerde temennilerin üstüne çıkıldı. Beklenmedik reytingler alan dizi ekibini da genişletmek ve yeni oyuncuları ile daha eforlu bir takım olmak ismine yeni oyuncuları bünyesine katmaya devam ederken Mayıs ayı sonunda sürem finali icra eden ve yaz tatili sonrasında Eylül 2021 da 4.
Yemin hakkaten de almış olduğu reytingleri hak eden izleyiciyi kendisine bağlayan ve tüm de haber saati yada diğeri dizilerin özetlerinin yayınlandığı saatte ekrana gelmiş olarak haber izlemeyen yada diğeri dizilerin özetlerini gene seyretmek istemeyenlerin seçimi olmuşken bir de ne görelim, dizi 7 günde bir dizileri dahi geride bırakıp oldukça yüksek reytingler alarak adını ilk 10 içine yazdırmaya başladı. Bu kadar iyi reytingler alan diziye yeni dayanak oyuncular da gelmeye başladı tek tek..

Yemin Dizisinin Kadrosuna yeni katılan Oyuncular Kimler? 2021-2022

Hatice Öztürk – Meltem

Hatice Öztürk Yemin dizisinde Meltem karakterine yaşam verecek.
Hatice Öztürk Antta Meltem rolüyle karşımızda. Ayrıntılar burada >> Yemin Dizisi Meltem Kimdir?Yemin Dizisi Meltem (Hatice Öztürk)

Yemin dizisinin ekibi oldukça mütevazi ve diziye yeni giren oyuncular derhal kendisini gösterme başladı. Dizi Emir ile Reyhan’ın bir yemin ile süregelen zorunlu evlilik hikayesi ile başlıyor.
Reyhanın temiz kalbi ve içtenliği tüm de Türk izleyicilerin aramış olduğu baş rollerden birisiydi. Emir de kaba saba dursa da oldukça kibar ve beyefendi şahsiyeti ile bazı vakit anası Cavidan’ın ve kendisine haiz olmak isteyen Cemre’nin tesiri altına girse de babası Hikmet beyin de destekleri ile Reyhan ile uzun bir yolculuğa koyulur. İşte bu yolculukta Emir ve Reyhan’ın baş rollerde yer almış olduğu Yemin dizisine sonradan katılan oyuncuları burada sıralamak istiyoruz.

Büşra Oğur – Tülay

Büşra Oğur Yemin dizisinde Tülay rolüBüşra Oğur Yemin dizisinin 3.
Büşra Oğur Yemin dizisinde yeni sezonda Tülay karakterine yaşam vercek. Daha evvel değişik dizilerde rol alan Büşra Oğur 2021-2022 sezonunda Kanal 7 de ekrana gelen Yemin dizisinde Tülay rolünü canlandıracak. 1990 senesinin Temmuz ayında İstanbul’da dünyaya gelen hoş oyuncu, İstanbul Üniversitesi Bağlantı Fakültesi Radyo Sinema ve Televizyon kısmı mezunudur. İlk dizi oyunculuk tecrübesini 2014 senesinde Kiraz Mevsimi adlı dizi ile reelleştirmiştir. Daha sonrasında, Kurtlar Vadisi: Pusu, Kentin Melekleri, Çilek Kokusu ve Kırlangıç Kasırgası benzer biçimde projelerde rol almıştır.
Yemin dizisine hanım başrol oyuncusu dahil oldu. Yemin dizisi sürem finalinde hanımefendi başrol oyuncusu ayrılmıştı. Bu çehreden de Yemin dizisine yeni hanım başrol olarak Setenay Süer katıldı. Setenay Süer Yemin dizisinde Gülperi rolünü canlandıracak ve Gökberk Demirci’nin yeni partneri olacaktır. Setenay Süer Kuaförüm Sensin müsabakasında boy göstermişti. Deli Gönül, Ufak Tefek Cinayetler, Mehmet Bir Cihan Fatihi, Kayhan dizi filmlerinde rol aldı. yemin dizisi gulperi kimdir

Büşra Oğur

Yemin dizisi yeni sezonuna Büşra Oğur katıldı.
Büşra Oğur hoşluğu ile ilk kısımdan dikkatleri üstüne sürüklemeyi başarıyor. Büşra Oğur instagram hesabı https://www.instagram.com/busraogur/?hl=tr busra ogur yemin dizisi rolu karakteri

Gürkan Tavukçuoğlu – Umut

Yemin Dizisi Ümit KimdirYemin dizisine yeni katılan Umut karakterine galibiyetli oyuncumuz Gürkan Tavukçuoğlu yaşam vermektedir.
Bizde sizler için bu mevzumuzda Yemin dizisine yeni katılan Gürkan Tavukçuoğlu yakından tanıtacağız ve Gürkan Tavukçuoğlu kimdir? Tıklayın >> Yemin dizisi Umut Kimdir?

Öyküm Atmaca – Hasret

Yemin Dizisine yeni gelen Özlem kimYemin dizisine Hasret karakteri dahil oldu. Yemin dizisine yeni gelen Hasret rolünü Öyküm Atmaca canlandıracak.
Ancak ajansa kayıtlı olan Öyküm Atmaca’nın canlandıracağı Hasret karakteri için bir içerik hazırladık. Yemin dizisi Hasret Kimdir?

Cansu Tuman – Feride (Yemin dizisinden ayrıldı)

Cansu Tuman Yemin dizisindeCANSU TUMAN YEMİN DİZİSİNDEN AYRILDI. Cansu Tuman Yemin dizisinin oyuncu ekibine bebeğin bakıcısı Feride olarak katıldı.
Cansu Tuman bebeğin bakıcısı Feride karakteri olarak Yemin dizisinin ekibine yeni sezonda katıldı. Daha detaylı bilgiler için Tıklayın >> Cansu Tuman Yemin dizisinde bakıcı rolünü üstlenen..

Elif Özkul – Kumru

Yemin dizisi Kumru kimdir gerçek adı nedirElif Özkul Yemin dizisinin yeni sezonunda ekibe dahil oldu.
Sezona 7 Eylül pazartesi günü süregelen Yemin dizisi ekibine katılan Elif Özkul dizide Kumru karakterine yaşam verecek. Kumru Münevver’in kızı Narin’in de kardeşidir. Antta Kumru karakterine Elif Özkul yaşam verecek ve oldukça hoş bir rolle karşımıza gelecek. Diziyi izleyenler Kumru karakterini oldukça merak edecekler. Bizde sizler için Yemin Dizisi Kumru Kimdir mevzusunda detaylı bilgiler hazırladık.

Melahat Abbasova – Münevver

Melahat Abbasova Yemin dizisindeMelahat Abbasova Yemin dizisinin oyuncu ekibine katıldı.
Melahat Abbasova Yemin dizisinin 3. sezonunda yer alacak ve dizide Münevver karakterine yaşam verecek. 30 senedir vatanımızda yaşayan Melahat Abbasova mükemmel bilmiş olduğu Türkçe ile izleyenleri afallatacak. Yemin dizisi Münevver hakkında ayrıntılar mevzumuzda olacak.

Yemin Dizisi Oya Karakteri (Gözde Gündüzlü)

3- Yemin Oya – Gözde Gündüzlü

Yemin Dizisine 2.
Yemin Dizisinde Oya karakterini canlandıracak olan hoş oyuncu Masalın gerçek anası rolünü üstlenen diziye dahil oldu. 30 Eylül tarihinde gösterilen 86. bölümde itibaren dizide yer alacak olan ve Masalın anası Oya rolüyle izleyeceğimiz (Gözde Gündüzlü) dizide oldukça dikkat çekici adlardan birisi oldu. Hakkında daha çok detay merak edenler burayı tıklayabilir >> Yemin dizisi Oya karakteri kimdir?

Yemin Dizisine Yeni Sezon Gelen Azeri Yağmur Shahbazova2-

Yemin Dizisi Azeri Kız Yağmur Shahbazova

Yemin Dizisine Yeni Sezon Gelen bir oyuncu da Azeri orijinli Yağmur Shahbazova oldu.
Yağmur Shahbazova Yemin dizisine Narin olarak katılıyor. Kemal beyin yeni sezonda aşık olacağı Azeri kız Yağmur Shahbazova Yemin dizisine renk katacak yeni sezonda. Ayrıntılı bilgiler için Tıklayın >> Yemin Azeri Kız Yağmur Shahbazova

Yemin dizisi Narin karakterini canlandıracan oyuncu Yağmur Shahbazova. Yağmur Shahbazova 13 Şubat 1987 senesinde Bakü’de hayata merhaba dedi Karamel Yapım Yemin dizisi için oyuncuyu Azerbaycan’dan buraya çağrı etti. Yağmur Shahbazova 4 senedir dizilerde rol alıyor kendi ükesinde.
Yağmur Shahbazova daha evvel reklamlarda da rol aldı.yemin dizisine 4 sezon yeni katilan oyuncular kimler 2022 2023 621a555f73363

1- Yemin Dizisine Katılan Oyuncu Zeynep  Balım Gaye Sancak

Yemin dizisinin kadrosunda oldukça tatlı oyuncular bulunuyor. Masal karakterini öğreniyorsunuz zati dizinin başından beri olduğundan onu bu mevzumuzda yazmayacağız fakat hem tatlı hemde oldukça sempatik olan Masal karakterinden sonrasında Yemin ekibine katılan yeni çocuk oyuncunun adı Zeynep.
Balım Gaye Sancak daha evvel bir oldukça dizide rol almış çocuk oyunculardan birisidir. Yemin dizisine yeni katılan Zeynep karakterinde oynayan Balım Gaye Sancak daha evvel Ufak Ağa, İki Dünya Arasında ve Arka Caddeler benzer biçimde aşina dizilerde de rol almış oldukça becerikli ve rolünün hakkını veren bir oyuncu. Evlat kokusu dizisinde de rol alan Balım Gaye Sancak’ın son dizisi ise Trt1 ekranlarında salı günleri gösterilen Aliya adlı dizi olmuştur.

yemin dizisine 4 sezon yeni katilan oyuncular kimler 2022 2023 621a556011127

Balım Gaye Sancak Kimdir: 27 Mart 2006 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelecek olan Balım Gaye Sancak oldukça marifetli ve bir oldukça dizide rol almış çocuk oyuncudur.
sınıfa devam eden bir oyuncudur. Yemin dizisi Zeynep kimdir sualine böylece yanıt verdik.

Yemin dizisine yeni gelen katılan oyuncuları buraya ilave etmeye devam edeceğiz. Yeni oyuncular ile ekibini kuvvetlendirmeye devam eden Yemin dizisi yeni sezonda da yeni oyuncular ile eforlu bir günlük dizi olarak kalmış olduğu yerden devam edecek. 70. Kısmı ile 31 Mayıs Cuma günü sürem finali meydana getirecek olan Yemin dizisinde uzun bir yaz tatilinin arkası Ağustos ayında dizinin oyuncuları gene kamera karşısına geçecek.
Sezon Yeni gelen Oyuncular kimler” width=”978″ height=”960″ />

Yemin Dizisine 2. Sezon Yeni Katılan Oyuncular Kimler?

Yemin dizisi 31 Mayıs 2019 da başlamış olacağı yaz tatiline Ağustos ayında son verecek ve yeni oyuncular ile sete çıkacak. Yemin dizisinin yeni sezonunda diziye dahil olan tüm oyuncuların fotoğrafları ve detayları burada olacak. Yemin dizisi 2. sürem oyuncu kadrosunda farklılıklar olursa burada yeni oyuncu detayları ve fotoğrafları sizlere sunulacaktır.

Yemin dizisi 2.
sonunda diziye dahil olması beklenen oyunculardan birisi şirkete girecek olan yeni yazman kız kim olacak diye merak edenler için ipucu vermek isterim. Daha evvel Ismini Sen Koy dizisinde rol alan bu hoş yazman kızı bakınca oldukça afallayacaksınız. Ismini Sen Koyda Ömer’in başına musallat olan kız şimdi de Emir’i yoldan çıkarmaya çalışacak. Bakalım Emir bu oyunlara gelecek mi seyredip bakacağız.

Yemin Dizisi yeni Sezon OyuncularıYemin dizisi yeni sürem konaktaki yeni hizmetli kız kim? Yemin dizisinde konakta Cavidan hanımın isteklerini meydana getirecek, Emir ve Reyhan arasındaki her şeyi kendisine haber verecek hoş bir kız daha diziye dahil olacak.
İlk başta neler bulunduğunu farketmeyen Emir ve Reyhan zaman içinde yeni gelen hizmetçi kızın kim bulunduğunu kavramaya başlayacaklar. Köstebek ortaya çıkmadan evvel Emir onu kameralar ile takip edip tasarılarını tek tek bozacak. Yemin dizisiyle ilgili yeni sürem tüyoları senaryodan ilk kere sizlere sunuluyor..

Yemin Dizisine 2. Yeni Sezonda Katılan Oyuncular hakkında detaylı bilgiler:

Yaz tatili esnasında Karamel yapımın uyuşacağı ve Yemin dizisine katılacak yeni oyuncuları buradan sizlere aktaracağız.
Şimdiden teşekkürler..

Yemin Dizisinden 2. Sezon Ayrılan Oyuncular

Yemin dizisinden kimse ayrılır mı demeyin, elbet ayrılır. Daha iyi bir tavsiye alırsa yada yapımcıyla rejisör ile uyuşamazsa yada aileyle ilgili vaziyetlerden dolayı ara sırra oyuncular dizilere veda edebiliyor. Yemin dizisinden de yeni sezonda ayrılan oyuncular oldu. Yemin dizisinde 2. sürem kimler ayrıldı niçin ayrıldı buradan yazacağız sizlere:

Yemin Leyla öldü, Munise Özlem diziden ayrıldı

Munise Hasret – Leyla

Yemin dizisinde yeni 2.
Elbette Leyla’nın diziden ayrılışına hepiniz şok olmuş olabilirsiniz. Zira oldukça hoşlanılan adlardan birisiydi. Yemin dizisinde yeni sezonda Leyla karakteri niçin yok niye çıktı diziden derhal yazalım: Yemin dizisinde Leyla rolündeki Münise Hasret dizinin yapımcısı olan Nazmiye hanımla uyuşamadığı için yeni sezonda dizide olmayacakmış. Bizim görüşümüze bakılırsa Leylanın Yemin dizisinden ayrılması diziye reyting kaybettirecektir. Zira hoşlanılan bir addı Leyla görevi, bu sebeple Yemin 2.
Ygüvenilir Leyla can verdi, Munise Hasret diziden ayrıldı:

Yemin Dizisine 2. Sezon Yeni Katılan ayrılan oyuncular mevzumuz oldukça uzadı. Ancak Yemin Dizisine 2. Sezon Yeni Katılan oyuncular kadar diziden 2. sürem sonunda çıkan Özge Yağız da merak mevzusu oldu. Sizler Yemin Dizisine 2. Sezonda veda eden Özge Yağız hakkında neler düşünüyorsunuz?

.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş