Eğitim

Zihin Kontrol – Jim Keith Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Zihin Kontrol – Jim Keith Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Zihin Kontrol kimin eseri? Zihin Kontrol kitabının yazarı kimdir? Zihin Kontrol konusu ve anafikri nedir? Zihin Kontrol kitabı ne konu alıyor? Zihin Kontrol PDF indirme linki var mı? Zihin Kontrol kitabının yazarı Jim Keith kimdir? İşte Zihin Kontrol kitabı özeti, sözleri, yorumları ve incelemesi…

Kitap

Kitap Künyesi

Yazar: Jim Keith

Yayın Evi: Kriminal Kitaplar

İSBN: 9786059980234

Sayfa Sayısı: 240


Zihin Kontrol Ne Anlatıyor? Konusu, Ana Fikri, Özeti

Hitler iktidara vardığında ilk iş olarak bilim adamlarıyla beraber laboratuarda zihin denetim çalışmalarına girişti ve bu mevzuda inanılmaz bir yol kat etti. Hitler yenik olduğunda bu operasyonları icra eden bilim adamlarına Amerika ve Rockefeller kucak açtı. Bu emek harcamalar için bir ülkenin bütçesi kadar para ayırdılar. Sonuçlar göz kamaştırıcıydı. Bilimin ve psikiyatrinin gelişmesiyle de direkt insanların zihinlerini hedef almaya başladılar. Bu deneylerden habersiz tedavi olmak maksadıyla tedaviye başlayan hastalar ve her şeyden habersiz çocuklar denek olarak kullanılmaktaydı. CIA, FBI, MOSSAD, KGB bu deneylerin neticelerini kitleler üstünden derhal uygulamaya başladılar. Televizyon, radyo, basın, reklamlar, hipnoz, LSD kullanımı ile adeta bilinçaltımızı ele geçirdiler.

(Tanıtım Bülteninden)


Zihin Kontrol Alıntıları – Sözleri

  • “İnsanın düşünmemesi, yöneticiler için ne büyük talih.”
  • Dünya elitinin ajanları, yeryüzü halkına karşı muharebeye girişmiş durumda. Bu savaşın sebebi açgözlülüktür; gezegeni ve üstündeki tüm varlıkları kuşatacak denli yaygın bir felsefenin meşrulaşmakta olduğu açgözlülük.
  • Adlarını bile duymadığımız adamlar tarafınca yönetiliyoruz, zihinlerimiz kalıba sokuluyor, beğenilerimiz biçimlendiriliyor, fikirlerimiz öneriliyor.
  • …aslen insan bir hayvandan fazlası değildi.
  • “Toplum kontrolcülerin açısından nüfusu ahmak tutmanın pek fazlaca yararı var; şahıs ne kadar azca akıllı olursa dışarıdan kontrole karşı o denli dayanıksız olur.”
  • “İnsanın düşünmemesi, yöneticiler için ne büyük talih.”
  • “İnsanın düşünmemesi, yöneticiler için ne büyük talih.”
    Adolf Hitler
  • Gazete yazılarımdan birinde gerçek fikrimi yazmış olsaydım, bunun yayımlanmasından yirmi dört saat ilkin işimi kaybederdim.
  • Gazetecilerin görevi gerçeği çarpıtmak, külliyen yalan söylemek, kötüye kullanmak, kara çalmak, ve ekmeğini çıkarabilmek için kendi ülkesini ve ırkını satmaktır. Bunu siz de biliyorsunuz ki, ben de biliyorum. Öyleyse bağımsız medyaya kadeh kaldırmak niye? Biz vizyonun arkasındaki varlıklı adamların aletleriyiz. İpleri çektiklerinde dans eden kuklalarız. Yeteneklerimiz, imkanlarımız ve yaşamlarımız tümden diğerlerinin mülküdür. Bizler entelektüel fahişeleriz.
  • “Hipnozcuların gücünün sınırsız olduğuna inanıyorum ya da yalnızca aklı ve vicdanının sesiyle sınırlanabileceğine.”


Zihin Kontrol İncelemesi – Kişisel Yorumlar

Kitabın yazarı kolay bir kol ameliyatında yaşamını yitirmiş ve bu kitabı insanlara okutulmasını rica etmiş. İçinde fazlaca fazla data var. Hassas ve gerçleri görmek istemeyen biriyseniz okumayın derim.
Dünyada bizim bilmediğimiz, görmediğimiz, bilincinde bile olmadığımız fazlaca şey oluyor. Ama en önemlisi farkına bile varamayacağımız şeylerin oluyor olması.
Birileri tarafınca haberin bile olmadan denek olarak kullanılıyorsun ve bu deneylerin neticelerini CIA, FBI, MOSSAD, KGB kitleler üstünde uyguluyor. Hedef bilinçaltımız.
Deney için hazır insan deposu hastanelerde bulunuyor.
*Soy gelişim deneyleri
*Elektromanyetik dalgalar
*Işın dalgası
*Ufaklıklara cinsel mevzularda eğitimini verilip kullanılması.
SONSÖZ
İste “Yeni İnsan” bu; bedeni ve zihni çalınmış, ruhu bulunduğunu düşündüğü hayvan dürtülerine indirgenmiş. Gerçeklik kavrayışı ön beyninde elektronik imajların dansıyla ateşlenmiş; efendilerinin inşa etmiş olduğu örümcek ağı, hiçbir durumda gerçeği algılayamayacağı halde tasarlanmış. Mutluluğu ona bir tüple ya da elektronik bir bağlantıyla ulaştırılır. Tanrısı elektronik bir perdenin arkasında gizlenir; perde kaldırıldığında CIA büyücüsünü, medya yönlendiricisini, sibernetik bilimciyi, “Dreamscape” dokumacısını buluruz. (Esra Şahin)

”İnsanın düşünmemesi yöneticiler için ne büyük talih.”
Adolf Hitler,
Kitaba genel olarak bakarsak; soy gelişim deneylerinden 25. kare gerçeğine, elektromanyetik dalgalarla insan zihni kontrolünden ışın dalgası şeklinde mevzulara kadar seneler süresince üstünde çalışılan bilimsel deneylerin bulunduğunu söyleyebiliriz. Şaşırmadım değil. Almanya Nazisi ve CIA’nin, muhteşem soy gelişimi ve kısırlaştırma programları karşımıza çıkıyor. Üstün nitelikli bir liderin üzerine çip konulup, senelerce izlenerek, bilimsel verileri ortaya dökülüyor. Ve bu çipin yeni doğan bir bebeğe takılmasıyla, liderin tüm özellikleri bebeğe aktarılması şeklinde. ABD istihbaratı CIA’nın bu şeklinde deneylerde milyonlarca evladı denek olarak kullandığı, eğitimini verdiği cinsel mevzularla, üst düzey başkanlara sex kasetleriyle şantaj uygulanması. Sinsilik hat safhada!
Dünyanın en kuvvetli uyuşturucularından kabul edilen LSD üretiminin en mühim savunucularından gene en ünlü iki yazarı öğreniyoruz:yazar/George-orwell ve yazar/Aldous-Huxley . Evet bu iki İngiliz yazar fazlaca kuvvetli uyarıcı ve halüsinasyonların sebebi olan bu LSD adlı uyuşturucunun deneklerde ve toplumsal hayatta kullanılmasını şiddetle savunduğunu öğrendim. LSD ise tahribatı fazlaca ağır, ölüme bile sebep olan bir uyuşturucu. Yazarları eleştirmiyorum elbet. Ve gene fazlaca yakın tanıdığımız bir yazar olan bilim-kurgu türünde vermiş olduğu eserlerle hafızaya kazınan ve gene İngiliz bir şahıs: yazar/H-G-Wells
Şu şekilde ki Wells İngiliz haber alma ajanı. Seneler boyu CIA ile ortaklık de yapmıştır. M16’nın önde gelen bir adı…
Tabii bunlar işin bilimsel niteliği olan ve siyasal boyutu. Deneklerin yaşamından kesitler ve şüpheli ölümlerinin eserle beraber bizlere sunulması ise ayrı bir trajedi. Bunun yanında bu kitabın yazarı Keith de girmiş olduğu küçük bir dirsek ameliyatı ile yaşamını yitirmiştir. Daha fazla insanlara data vermemesi için acaba gene CIA mı vardı işin içinde, kim bilir? Kennedy suikastını gerçekleştiren kişinin, zihin kontrolünün CIA tarafınca yönetildiği gerçeği, tüm bu olan vakalara ışık tutmuyor mu?
Ve ek olarak https://www.youtube.com/watch?v=uy98kdI4Ia0 videoda ki şeklinde Abd’nin dünyadan saklamış olduğu 51. bölge ve Ufo sırları. Alman bilim adamları ve CIA çalışanlarının üstünde durduğu bu uzaylı maceralarının tamamen bir tasarı bulunduğunu belirtiyor yazar. Tamamı korku atmosferinde insanları sindirmek içinmiş. Fakat şu videoda ki sözler de kafamı karıştırmış durumda. https://www.youtube.com/watch?v=aSIfY7_OwI4 Ufo’nun gerçek bulunduğunu ve kısa sürede bu tür canlılarla karşılaşabileciğimizi konu alıyor.
Son olarak meydana getirilen Vietnam Savaşı’nın bile fazlaca değişik sebebi var, yazarın emekli bir gazi askerle yapmış olduğu röportajda. Diyor ki Vietnam Gazisi ”Ölen ABD askerlerinin ülkeye getirilirken, vücutlarına doldurulmuş uyuşturucuyu gizlice gördük. Anladık ki meydana getirilen harp uyuşturucu içinmiş.”
Televizyon ve net dünyasından gösterilen çizgi filmlerin çocuklarda yapmış olduğu negatif tesir, film izlerken 25. karede harp ve erotik grafiklerle beyinlere ileti göndermiş olduğu, cinsellik, içki ve uyuşturucunun gençler içinde hızla yayılması şeklinde vakalar zihnimizin bir kontrolör tarafınca denetim edildiğini unutmamak lazım… Ben demiyorum, gizli saklı araştırmaları ve şüpheli vefatıyla yazar Jim konu alıyor. (İsmail)

Beynimizi iyi mi yönetiyorlar?: Bence yazarın bu eseri ölümsüzler listesine eklenmeyi fazlasıyla hak ediyor. Cesurca yazılmış sözler, periyodu için kesinlikle kaygı oluşturmuştur. Okudunuğuzda şaşkınlıklar içinde kalacağınız bir yapıt.. (Mehmet KAPLAN)


Zihin Kontrol PDF indirme linki var mı?


Jim Keith – Zihin Kontrol kitabı için internette en fazlaca meydana getirilen aramalardan birisi de Zihin Kontrol PDF linkidir. İnternette ücretli olarak satılan bir çok kitabın PDFleri bulunmaktadır. Ancak bu PDF’leri yasal olmayan yollarla indirmek ve kullanmak hem yasalara hem de ahlaka aykırıdır. Yayın evlerinin sitesinden PDF satılıyorsa indirebilirsiniz.

Kitabın Yazarı Jim Keith Kimdir?


Jim Keith Kitapları – Eserleri

  • Zihin Kontrol
  • Amerikan Derin Devleti ve Beyin Yıkama Operasyonları
  • CIA’den Medya’ya Kitlelerin Kontrolü


Jim Keith Alıntıları – Sözleri

  • “Toplum kontrolcülerin açısından nüfusu ahmak tutmanın pek fazlaca yararı var; şahıs ne kadar azca akıllı olursa dışarıdan kontrole karşı o denli dayanıksız olur.” (Zihin Kontrol)
  • Dünya elitinin ajanları, yeryüzü halkına karşı muharebeye girişmiş durumda. Bu savaşın sebebi açgözlülüktür; gezegeni ve üstündeki tüm varlıkları kuşatacak denli yaygın bir felsefenin meşrulaşmakta olduğu açgözlülük. (Zihin Kontrol)
  • …aslen insan bir hayvandan fazlası değildi. (Zihin Kontrol)
  • “İnsanın düşünmemesi, yöneticiler için ne büyük talih.” (Zihin Kontrol)
  • Gazete yazılarımdan birinde gerçek fikrimi yazmış olsaydım, bunun yayımlanmasından yirmi dört saat ilkin işimi kaybederdim. (Zihin Kontrol)
  • “Hipnozcuların gücünün sınırsız olduğuna inanıyorum ya da yalnızca aklı ve vicdanının sesiyle sınırlanabileceğine.” (Zihin Kontrol)
  • “İnsanın düşünmemesi, yöneticiler için ne büyük talih.”
    Adolf Hitler (Zihin Kontrol)
  • “İnsanın düşünmemesi, yöneticiler için ne büyük talih.” (Zihin Kontrol)
  • Gazetecilerin görevi gerçeği çarpıtmak, külliyen yalan söylemek, kötüye kullanmak, kara çalmak, ve ekmeğini çıkarabilmek için kendi ülkesini ve ırkını satmaktır. Bunu siz de biliyorsunuz ki, ben de biliyorum. Öyleyse bağımsız medyaya kadeh kaldırmak niye? Biz vizyonun arkasındaki varlıklı adamların aletleriyiz. İpleri çektiklerinde dans eden kuklalarız. Yeteneklerimiz, imkanlarımız ve yaşamlarımız tümden diğerlerinin mülküdür. Bizler entelektüel fahişeleriz. (Zihin Kontrol)
  • Adlarını bile duymadığımız adamlar tarafınca yönetiliyoruz, zihinlerimiz kalıba sokuluyor, beğenilerimiz biçimlendiriliyor, fikirlerimiz öneriliyor. (Zihin Kontrol)

loading…

YORUMLAR

YORUM YAZ!

Yorum Ekle



[

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş