Eğitim

Çıplak Gerçekler – Liliana Hart Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Çıplak Gerçekler – Liliana Hart Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Çıplak Gerçekler kimin eseri? Çıplak Gerçekler kitabının yazarı kimdir? Çıplak Gerçekler konusu ve anafikri nedir? Çıplak Gerçekler kitabı ne konu alıyor? Çıplak Gerçekler PDF indirme linki var mı? Çıplak Gerçekler kitabının yazarı Liliana Hart kimdir? İşte Çıplak Gerçekler kitabı özeti, sözleri, yorumları ve incelemesi…

Kitap

Kitap Künyesi

Yazar: Liliana Hart

Çevirmen: Nur Eren

Editör: Deniz Topaktaş

Tasarımcı: Yasin Öksüz

Orijinal Adı: A Dirty Shame

Yayın Evi: Martı Yayınları

İSBN: 9786053484004

Sayfa Sayısı: 304


Çıplak Gerçekler Ne Anlatıyor? Konusu, Ana Fikri, Özeti

Gerçeğin fısıltıları, kulakları sağır eden haykırışlara dönüşürse…

Adli tıp uzmanı J. J. Graves ölümle burun buruna geldiği kasabaya, olayın üstünden birkaç ay geçtikten sonrasında geri döner. Birbiri ardına sıralanacak cinayetler de adeta onun dönüşünü

bekliyor gibidir. Jaye, kasabaya adımını atar atmaz, ucu nefret örgütleri ve kasabanın üstü örtülü sırlarına uzanan, tüyler ürpertici cinayetler zinciriyle karşı karşıya gelir. Bir taraftan işkence edilerek öldürülmüş kurbanlar, öteki taraftan ailesiyle ilgili öğrendiği gerçeklerle sarsılan Jaye, sonuca giden yolda engellere takılmadan yürümeyi başarabilecek midir?

“Çıplak Gerçekler beklenmedik sürprizlerle dolu bir roman. Hikâye geliştikçe ne olacağını tahmin ettiğiniz her an yanıldığınızı fark ediyorsunuz. Nereye varacağı anlaşılmayan, heyecan yüklü bir kitap!”

– Book Addict

“Entrika dolu bir seri… Karakterler arasındaki gerçekçi diyaloglar, keyifli bir okuma deneyimi sunuyor ve seri okur üzerinde adeta bağımlılık yaratıyor!”

– Kirkus Reviews

“Liliana Hart, Çıplak Sırlar’ın ardından serinin ikinci kitabı Çıplak Gerçekler’de de yine başarılı bir iş çıkarmış. Sonunu asla tahmin edemeyeceğiniz, sürükleyici bir roman.”

– Amazon

“Romantik gerilim türünü seviyorsanız, bu kitap tam size göre.”

– Texas Service Life


Çıplak Gerçekler Alıntıları – Sözleri

  • “Ama endişelenmem ihtiyaç duyulan şey hayaletler değildi, et ve kan, insandı.”
  • Suçluluk zalim, iğrenç bir duyguydu.
  • Sanırım hakkaten her insanın bir kırılma noktası var ve ben de sonucunda kendiminkiyle tanıştım.
    Yıkılmış, yılmıştım ve kendimi iyi mi eski halime getirebileceğim hakkında hiçbir fikrim yoktu.
  • …aşk, göz ardı edilmemesi ve hafife alınmaması ihtiyaç duyulan bir şey. Fazlaca ender bulunuyor ve bu yüzden oldukca kıymetli. Kıymetini bil.
  • “Aslına bakılırsa benim de çoktan ölmüş, ailemin yanına gömülmüş olmam gerekiyordu fakat iyi mi olduysa hala hayattaydım, hala kalbim atıyor ve vücuduma kan pompalıyordu, hala nefes alabiliyordum. Tanrı’nın niçin beni ayrı tuttuğuna dair hiçbir fikrim yoktu, ki bu da suçluluk duyulacak, ‘ acaba beni seçmekle doğru mu yapmış oldu, ‘diye düşünülecek öteki konulardan yalnız biriydi.”
  • Kolay sevebilen biri değildim. Hatta dürüst olmak gerekirse sevginin ne demek bulunduğunu bildiğimi de zannetmiyordum. Mesela anne ve babamın beni sevdiklerini düşünürdüm fakat ne yazık ki o mevzuda bile yanılmışım.
  • Hayattaydım. Hayattaydım ve şu an mühim olan tek şey buydu.
    Diğer her şey bekleyebilirdi.
  • “Nefes alıp vermek, eve giderken bir şeyi düşünmemi sağlamıştı. Hayattaydım. Hayattaydım ve şu an mühim olan tek şey buydu. Diğer her şey bekleyebilirdi.”
  • Belki de eve geri dönmek, bu yüzden kendimi evsiz benzer biçimde hissetmeme yol açıyordu, aile ve sakin bir yaşam mevzusunda şans asla yüzüme gülmediği için.
  • Kolay sevebilen biri değildim. Hatta dürüst olmak gerekirse sevginin ne demek bulunduğunu bildiğimi de zannetmiyordum.
  • Yıkılmış, yılmıştım ve kendimi iyi mi eski halime getirebileceğim hakkında hiçbir fikrim yoktu.
  • Fakat şimdi hayatta kalmak için savaşmak icap ettiğini biliyordum ve kendinizin ya da başka birinin yaşamı söz konusu olduğu bazı durumlarda egoist olmak icap ettiğini hoş olmayan yollardan öğrenmiştim.
  • “İnsanlar değiştiklerini, geliştiklerini düşünmeyi severler Jack. Değişimin güzel bulunduğunu ve zaman içinde alışılacağını söyleyip dururlar fakat bir çok süre yalan söylüyorlardır, kimse gerçekte değişimi sevmez…”
  • “Devamlı korkup kaçıyorsun fakat tecrübelerime dayanarak sana şunu söyleyeyim; aşk, göz ardı edilmemesi ve hafife alınmaması ihtiyaç duyulan bir şey. Fazlaca ender bulunuyor ve bu yüzden oldukca kıymetli. Kıymetini bil.”
  • Ağlamak kadar işe yaramaz bir aktivite yoktu.


Çıplak Gerçekler İncelemesi – Kişisel Yorumlar

Kitabın adı:Çıplak Gerçekler
Yazarın adı:Lilian Hart
Okuyanın adı:Nezaket Topal
Sayfa sayısı:304
Bakınca nefes renkli bir at gördüm.
Binicisinin adı Ölümdü
~Vahiy 6:8
Eveeeeet buda bitti ve ben iyi sardım bu cinayetlerle uğraşmaya otopsi hayata geçirmeye soruşturma hayata geçirmeye bravo bana takdir ediyorum kendimi …
Doktor J.J Graves bundan önceki kitap ta öldürülmek suretiyle iken Şerif Jack Lawson tarafınca kurtarılmış hastaneye götürülmüş bu kitap uzun bir aradan sonrasında yine Blody Mary e dönmesi ile başlıyor fakat ne dönüş kızcağız aslına bakarsan korkularını yenememiş yinede iyi yönetim ediyor daha kasabaya giremeden bir ceset bulur o şekilde bu şekilde bir ceset değil işkence yapılmış Her tarafı yara-bere içinde öldürülen şahıs bir rahiptir bir rahip niçin öldürülür heralde araştırma adım atar başlamasınada cinayetlerin cesetlerin sonu gelmiyor kesinlikle bir teşkilat işidir zorda olsa katili bulurlar heralde gene ters köşe…..
Haaaaa ayrıca kitapta hep katliam soruşturma var sanmayın heralde aşk tutku kavga küslük barışma arada birde uyku var
Vallahi sevdim bu işi kısaca katliam soruşturması yapmayı galiba devam ederim bu tür kitap okumaya…. (Nezaket topal)

Kitabı bulmak için oldukca çaba harcamıştım.İlk kitabındaki güzelliği bu kitapta bulamadım.Ama seri kesinlikle okunması ihtiyaç duyulan bir seri ve adli tıp hakkında oldukca mühim bilgiler veriyor. (BERK PALDRAK)


Çıplak Gerçekler PDF indirme linki var mı?


Liliana Hart – Çıplak Gerçekler kitabı için internette en oldukca meydana getirilen aramalardan birisi de Çıplak Gerçekler PDF linkidir. İnternette ücretli olarak satılan bir çok kitabın PDFleri bulunmaktadır. Ancak bu PDF’leri yasal olmayan yollarla indirmek ve kullanmak hem yasalara hem de ahlaka aykırıdır. Yayın evlerinin sitesinden PDF satılıyorsa indirebilirsiniz.

Kitabın Yazarı Liliana Hart Kimdir?

Liliana Hart , New York Times, USA Today ve Publisher’ın 40’dan fazla eserinin Haftalık Fazlaca Satan Yazarıdır. İlkokulunu kolej yılına girdikten sonrasında derhal yazmaya bağımlı hale geldi ve onun hayatıyla ne alakası bulunduğunu bulduğunu biliyordu. Neden müzikten {mezun olduğu} hakkında hiçbir fikri yoktu.

2011 Haziran ayında kendinden gösterim icra eden Liliana, 4 milyondan fazla e-kitap sattı. Dünyanın dört bir tarafındaki listelerde birinci sıraya çıktı ve serisinin üçü New York Times sıralamasında çıktı .Liliana, aranan bir konuşmacı ve California’dan New York’a Londra’ya ayakta duran kalabalığa açılış konuşmaları ve kendi kendine gösterim icra eden çalıştaylar verdi.

Liliana neredeyse devamlı bilgisayar yazısında ya da kocası Scott Silverii ile kurduğu ve yazarlara kolluk kuvvetleri, yangın kaynakları sağlamış olduğu SilverHart International için imalathane emek harcamaları yaparak yollarken bulunabilir; böylece yazabilirler. Liliana ve kocası çocuklarıyla zaman geçirmediğinde, göçebe hayatlarını yaşıyor, onları en oldukca ilgilendiren yerlerde gezi ediyorlar.


Liliana Hart Kitapları – Eserleri

  • Çıplak Sırlar
  • Çıplak Gerçekler
  • Çıplak ve Karanlık
  • Çıplak Yalanlar


Liliana Hart Alıntıları – Sözleri

  • “Senin ne yaptığının önemi yok, onlar yine konuşacak zaten. Hiç değilse ilginç bir şey konuşsunlar.” (Çıplak ve Karanlık)
  • Bazı şeyler asla değişmiyordu. Ama bazı şeyler değişmişti açık ki. (Çıplak Sırlar)
  • “… Bazen ölüler, yaşayanlardan daha oldukca data verebiliyor.” (Çıplak ve Karanlık)
  • Acı çekenler daima, yaşamaya devam eden kişiler olurdu… (Çıplak ve Karanlık)
  • “Kahve içmediği zamanlarda biraz kaltaklaşır da,” dedi Vaughn. “Ama kimseyi öldürmeyecek. Soğutucusunda yer yok çünkü. O yüzden güvendesiniz.” (Çıplak ve Karanlık)
  • Gözlerim, düşmeye hazır damlalar tarafınca tehdit ediliyordu.
    Onları savuşturmak için çabucak kirpiklerimi kırpıştırdım. (Çıplak Yalanlar)
  • Sırlar en derinde gömülü olsa bile, masumiyet maskesi bi gün ne olursa olsun düşer! (Çıplak Sırlar)
  • Eğer yalan söylemek yerine azıcık dürüst davransaydı bu iş şimdiye çözülmüş olurdu. (Çıplak Sırlar)
  • “Bir gün uyanıp aynaya bakacaksın ve alnındaki o kırışıklıkların oraya temelli yerleştiklerini göreceksin. Sonrası botoks ameliyatları ve gözyaşı.” (Çıplak ve Karanlık)
  • Bedenim hiddet ve umutsuzluktan kaskatı olsa da tüm gece çalışmam için bana lazımdı. (Çıplak Sırlar)
  • Kendimi denetlemek için üstün bir çaba sarf ediyordum şundan dolayı her an aptalca bir şey yapabilirdim. (Çıplak Sırlar)
  • Fakat şimdi hayatta kalmak için savaşmak icap ettiğini biliyordum ve kendinizin ya da başka birinin yaşamı söz konusu olduğu bazı durumlarda egoist olmak icap ettiğini hoş olmayan yollardan öğrenmiştim. (Çıplak Gerçekler)
  • Uzun zamandır içten gülmüyordu ve ben bunu daha yeni fark etmiştim. (Çıplak Sırlar)
  • Şimdiden görmesini istediğimden fazlasını gördüğüne dair bir his var içimde. (Çıplak Sırlar)
  • içimdeki korkulu duygu o denli büyümüştü ki, artık onu özgür bırakmaktan başka çarem kalmamıştı (Çıplak Yalanlar)
  • Ağlamak kadar işe yaramaz bir aktivite yoktu. (Çıplak Gerçekler)

  • senin de kanunlarının da canı cehenneme. (Çıplak Yalanlar)
  • Belki de eve geri dönmek, bu yüzden kendimi evsiz benzer biçimde hissetmeme yol açıyordu, aile ve sakin bir yaşam mevzusunda şans asla yüzüme gülmediği için. (Çıplak Gerçekler)
  • Kolay sevebilen biri değildim. Hatta dürüst olmak gerekirse sevginin ne demek bulunduğunu bildiğimi de zannetmiyordum. (Çıplak Gerçekler)
  • “Aşkınızın bu denli şefkatli oluşu aynı anda hem kalbimi eritiyor hem de kusma isteği uyandırıyor…” (Çıplak ve Karanlık)

YORUMLAR

YORUM YAZ!

Yorum Ekle



[

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş