Eğitim

Adın Bende Saklı – Victoria Alexander Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Adın Bende Saklı – Victoria Alexander Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Adın Bende Saklı kimin eseri? Adın Bende Saklı kitabının yazarı kimdir? Adın Bende Saklı konusu ve anafikri nedir? Adın Bende Saklı kitabı ne konu alıyor? Adın Bende Saklı PDF indirme linki var mı? Adın Bende Saklı kitabının yazarı Victoria Alexander kimdir? İşte Adın Bende Saklı kitabı özeti, sözleri, yorumları ve incelemesi…

Kitap

Kitap Künyesi

Yazar: Victoria Alexander

Çevirmen: Eda Özgener

Orijinal Adı: The Secrets Of A Proper Lady

Yayın Evi: Epsilon Yayınları

İSBN: 9789944823982

Sayfa Sayısı: 359


Adın Bende Saklı Ne Anlatıyor? Konusu, Ana Fikri, Özeti

New York Times fazlaca satanlar yazarı Victoria Alexander’ın okurlarımız tarafınca beğeni kazanan serisi merakla beklenen üçüncü romanla devam ediyor…

Sırrını sonsuza dek saklayabilirlerdi…

Tutkularına karşı koymakta zorlanmasalardı…

Leydi Cordelia Bannister, babasının baskısına karşın kendi seçtiği erkekle evlenmek istemektedir. Bu yüzden refakatçisi Sarah benzer biçimde davranarak evleneceği insanın kâtibinden data almaya karar verir. Fakat genç hanım gerçeği bilmemektedir: Cazibesinden etkilendiği adam aslen babasının evlenmesini istediği şahıs Daniel Sinclairin ta kendisidir.

Daniel, Londranın gözde bekârlarından üçüyle girmiş olduğu bahsi kazanmak üzeredir. Arkadaşlarından ikisi evlenmişken, Daniel istediği hanımı ayartma özgürlüğüne hâlâ haiz olduğundan halinden hoşnuttur. Leydi Cordelia ile evlenmeye zorlandığında ise onurunu korumak adına bu evlilikten kaçış yolları aramaya koyulur ve kendini başka biri benzer biçimde gösterir.

Zaman geçtikçe birbirlerine karşı koyamayan Daniel ve Cordelia, gerçek kimliklerini gizlemeleri yüzünden bir seçim yapmak zorunda kalacaklardır.

Şaşırtıcı ve tam anlamıyla muhteşem.

Stephanie Laurens


Adın Bende Saklı Alıntıları – Sözleri

  • “Fakat şartlar ne olursa olsun, söylediklerinin doğru olduğundan eminim. Çünkü kalbimde hissettiklerimin karşılıksız olduğuna inanamıyorum, büyüklüğü bir kişi için çok fazla.”
  • “sadece aşık bir adam bu kadar aptal olur.”
  • Erkekler bir kadının zekasını sadece o hanım yeterince güzelse görmezden gelebilirler. Cordelia şu anda öyleki. Fakat o da yaşlanıyor ve yaşlı ve akıllı iyi bir kombinasyon değil.
  • “on yıl yaşlanmış hissediyorum.”
  • “Aşk gökyüzündeki bulutlara benzer, yakalanması fazlaca zor olsa gerek. Onlar da katı ve gerçek benzer biçimde görünürler, sanki onlara ulaşılabilirmiş gibidir fakat gerçekte onları tutmak imkansızdır. Çoğumuz için aşk esası olmayan bir hayalden ibarettir.”
  • “Aşırı istekli gözükmenin hiçbir etkisinde bırakan yanı yoktur.”
  • Tanrı eninde sonunda herşeyin hakimidir.


Adın Bende Saklı İncelemesi – Kişisel Yorumlar

Leydi Cordelia 25 yaşına gelmiş maceraperest ve gezi etmeyi seven , seyahatlerini bir bayan dergisinde yazan ve evlenmeyi isteyen fakat aşka düştüğü insanla evlenmeyi düşünen ve evlendirilmiş olduğu vakit yüklü bir mirasa haiz olacak güzel, akıllı ve akıllı bir kadın. Ama mirastan haberi yok şu demek oluyor ki evlendiğinde haiz olacağı mirastan…
Cordelia babasının baskısına karşın kendi seçtiği erkekle evlenmek istemektedir. Bu yüzden refakatçisi Sarah benzer biçimde davranarak evleneceği daha doğrusu ailesinin evlenmesi için baskı yapmış olduğu insanın katibinden data almak ister. Ama bir mesele vardır. Daniel’in katibi sandığı şahıs aslen Daniel’in ta kendisidir. Daniel görünce fazlaca beğenmiş olduğu ve çekici bulmuş olduğu ve mükemmel yeşil gözlere haiz olan isminin Sarah bulunduğunu ve Caordelia’nın refakatçi sandığı hanımdan etkilendiği için gerçek kimliğini saklar ve oyun adım atar. Hem de ne oyun …..
Gittikçe birbirlerine karşı koyamayan bu iki genç, gerçek kimliklerini gizlemeleri yüzünden bir seçim yapmak zorunda kalacaklardır.
Bence güzel bir kitap fakat kitabın kurgusu fazlaca kolay bir temel üstüne oturtulmus. fakat gene de güzel buldum. bazı bölgeleri okurken güldüğüm bölgeler oldu. Okunabilecek bir kitap fakat muhteşem değil. Sadece bence güzel… (Persephone)

Sanırım seriyi tamamlayıp tekrardan okumam ihtiyaç duyulan bir kitap. Aslında toplamış fakat daha sonrasında bir kitap dostum istiyor diye vermiştim. Şimdi okusaydım da öyleki verseydim diyorum. Şundan dolayı kitaba adapte olamadım, bir bağlantı kontak bulamadım. Mantıken de oturmayan yanları vardı, kim bilir ben serinin ortasından daldığım için öyleki hissetmiş de olabilirim.
Kitap kahramanımızın babasının Daniel Sinclair ile içinde geçen antak kalma hakkında konuşmayla başlıyor. Daniel’in babası, Cordelia’nın babasının şirketiyle birleşmek istediği varlıklı bir Amerikalı iş adamı. Burası geçmişten günümüze miras kalan klişelerden biri. Hani, baba kızını istediği kişiyle belli bir karşılık beklentisi ile evlendirir, heh tamamen o.
Cordelia Bannister, babasının baskısına karşın kendi seçimi sonunda istediği insanla evlenmek ister. Ama şartlar buna pek de elverişli değildir. Bu yüzden Daniel’in evlenmek isteyeceği biri olup olmadığını görmek için refakatçisi Sarah’ın yerine geçer. Böylelikle Daniel hakkında data toplayabilecektir. Yalnız bir tuhaflık vardır. Bilgi toplamak istediği adam şimdiye kadsr görmüş olduğu en çarpıcı kişidir. Bay Lewis sandığı benzer biçimde Bay Lewis midir?
Daniel Sinclair ise dostlarıyla (Londra’nin gözde bekarları bu kişiler) girdigi iddiayı kazanmak ister ve iddiayı kazanmasına fazlaca azca kalmıştır ki asla planları dahilinde olmayan bir durum çıkar. Leydi Cordelia ile evleniyordur! Eh elinden geleni yapmadan teslim olmaz, bir plan yapar, kendisini bir başkası benzer biçimde göstererek kız hakkında düşünce edinecektir.
Birbirlerine olan kuvvetli duygularla karşı karşıya kalan çiftimiz gerçek kimliklerini ne vakit söyleyeceklerdir? Bunun yanıtını bulmak için kitabı okumak gerekir.
Yazarın kalemini sevdim mi sevmedim mi güvenilir değilim fakat seriye ilk kitabıyla başlayıp okumam icap ettiğini iyi biliyorum. Size de ben benzer biçimde seri ortasından adım atmak, serinin ilk kitabıyla okumanızı tavsiye ederim. (Nurhayat Turna)

Adın Bende Saklı (Last Man Standing Serisi 3)
Victoria Alexander
Üçüncü kitabı da bitirdim. Kendimi daha iyi hissettiğim için kim bilir. Kitap hakkında yorumum fazlaca beğenmedim fakat sonunu iyi buldum diyebildiğim.
Konu olarak kızları hep kuvvetli istediğini icra eden biri yazan ve evlilik istemeyen bir o denli inatçı erkekler.
Birbirini kandıran iki karekter. Evlenecek olduğu adamı tanımak için uzaktan kuzeni olduğu Sarah rolüne girip Amerikalı damat adayının Kahyasi ile konuşmaya gider ve vakalar bu şekilde adım atar.
İlk iki yüz sayfa fazla uzatıldı diye düşündüm. Sonra gülünç fakat fazlaca kolay hataları var diyerek devam ettim fakat sonunda sanırım eh en iyisi böyleydi diyerek bitirdim. Şimdi en fazlaca evlilik isteyen arkadasa geldim bakalım onun aşkı beni doyum edecek mi? (PINAR DEĞİRMENCİ)


Adın Bende Saklı PDF indirme linki var mı?


Victoria Alexander – Adın Bende Saklı kitabı için internette en fazlaca meydana getirilen aramalardan birisi de Adın Bende Saklı PDF linkidir. İnternette ücretli olarak satılan bir çok kitabın PDFleri bulunmaktadır. Ancak bu PDF’leri yasal olmayan yollarla indirmek ve kullanmak hem yasalara hem de ahlaka aykırıdır. Yayın evlerinin sitesinden PDF satılıyorsa indirebilirsiniz.

Kitabın Yazarı Victoria Alexander Kimdir?


Victoria Alexander Kitapları – Eserleri

  • Adın Bende Saklı
  • Sonunda Ben de Sevdim
  • Sonunu Bile Bile
  • Evlilik Oyunu
  • Kaderimde Sen Varsın
  • Müstakbel Koca Listesi
  • Evlilik Dersi
  • Prensin Gelini


Victoria Alexander Alıntıları – Sözleri

  • Çöpçatanlığın geçmişinde beş yüz yıl yatıyordu. (Sonunda Ben de Sevdim)
  • “sadece aşık bir adam bu kadar aptal olur.” (Adın Bende Saklı)
  • “Fakat şartlar ne olursa olsun, söylediklerinin doğru olduğundan eminim. Çünkü kalbimde hissettiklerimin karşılıksız olduğuna inanamıyorum, büyüklüğü bir kişi için çok fazla.” (Adın Bende Saklı)
  • Erkekler bir kadının zekasını sadece o hanım yeterince güzelse görmezden gelebilirler. Cordelia şu anda öyleki. Fakat o da yaşlanıyor ve yaşlı ve akıllı iyi bir kombinasyon değil. (Adın Bende Saklı)
  • Tanrı eninde sonunda herşeyin hakimidir. (Adın Bende Saklı)
  • “on yıl yaşlanmış hissediyorum.” (Adın Bende Saklı)
  • Kadınlar ve erkekler içinde ki ilişkiyi ben hep tazılar ve Tilkiler içinde ki ilişkiye benzetmişimdir. (Müstakbel Koca Listesi)
  • Letitia Pomfrey ise tam bir kaşar. Küçükken de öyleydi şimdi de öyleki. (Kaderimde Sen Varsın)
  • Thomas’ın yüzünden bir şaşkınlık ifadesi geçti. “Teşekkürler, Berkley. Benim hakkımda bu kadar olumlu düşündüğünü hiç bilmiyordum.”
    “Düşünmüyorum.” (Evlilik Dersi)
  • “Mutluluk tesadüfi bir kavramdır.” (Sonunu Bile Bile)
  • “Hayatta sizden beklenen her şeyi yaptığınız halde yaşamın asla beklenildiği benzer biçimde çıkmadığını fark etmenin iyi mi bir şey olduğu hakkında asla fikriniz var mı?” (Müstakbel Koca Listesi)
  • Tuhaf ve adaletsiz olan şey, bekâr erkekler tam anlamıyla istedikleri benzer biçimde davranabilirken aynı şartlara haiz olan hanımefendiler aptalca davranış kurallarının kıskacı içine hapsediliyorlardı. (Evlilik Oyunu)
  • “Babam bir keresinde bana aşkın büyü bulunduğunu söylemişti efendim. ” (Sonunda Ben de Sevdim)
  • Görüntü devamlı işin aslından fazlaca daha çok hasar verir. (Kaderimde Sen Varsın)
  • “Belki de aşkı bulmak sihri bulmak kadar zor olacaktı.” (Sonunda Ben de Sevdim)
  • Ne yazık ki bu kolay bir gerçekti. Aşk iğrençti. (Evlilik Oyunu)
  • İyi fikirleri asla iki kez düşünmem. (Kaderimde Sen Varsın)
  • Savaşın acı gerçeği onu ilk elden yaşamamış birisiyle paylaşamazdı. (Evlilik Oyunu)
  • Thomas’ın bakışları Becky ve Jocelyn içinde gidip geliyordu. “Lütfen, lütfen bana Marianne’in Taşra Kızı maceralarının yazarı olmadığını söyleyin.”
    “Pekâlâ.” Becky hafifçe gülümsedi. “Yazar Marianne değil.”
    “Gerçeği istiyorum,” diye kükredi Thomas.
    “Bir karar verin,” diye çıkıştı Jocelyn. (Evlilik Dersi)
  • Başarmak en iyi intikamdır (Sonunu Bile Bile)

YORUMLAR

YORUM YAZ!

Yorum Ekle



[

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş