Eğitim

Annemin Gelini Olur Musun? 1 – Özlem Türk Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Annemin Gelini Olur Musun? 1 – Özlem Türk Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Annemin Gelini Olur Musun? 1 kimin eseri? Annemin Gelini Olur Musun? 1 kitabının yazarı kimdir? Annemin Gelini Olur Musun? 1 konusu ve anafikri nedir? Annemin Gelini Olur Musun? 1 kitabı ne konu alıyor? Annemin Gelini Olur Musun? 1 PDF indirme linki var mı? Annemin Gelini Olur Musun? 1 kitabının yazarı Özlem Türk kimdir? İşte Annemin Gelini Olur Musun? 1 kitabı özeti, sözleri, yorumları ve incelemesi…

Kitap

Kitap Künyesi

Yazar: Özlem Türk

Editör: Canan Hatiboğlu

Orijinal Adı: Annemin Gelini Olur Musun? 1

Yayın Evi: Müptela Yayınları

İSBN: 9786052006061

Sayfa Sayısı: 656


Annemin Gelini Olur Musun? 1 Ne Anlatıyor? Konusu, Ana Fikri, Özeti

“Annem bir gelini olsun istiyor. Ancak ben evlenmek istemiyorum, gençliğimi tek bir hanımla geçiremem. Anlarsın ya, her gece değişik bir çıtırın tadına bakmak varken tek hanıma bağlı kalmak oldukca sık-” Aksen, “Kısa kes!” diye bir kez daha emretti.

“Peki… Seninle bir oyun oynayalım. Annemi gelin hayalinden vazgeçirecek tüm özelliklere sahipsin. Düşünüyorum da annemin gelini olur musun?”

Yekta’nın şu yaşamdan istediği tek bir şey var: Her gece değişik bir kızla yaşamın tadını çıkarmak! Yekta’nın anası Elçin’in fani yaşamdan istediği yegâne şey ise oğluna hanım hanımcık, istediği şeklinde bir gelin bulabilmek!

Hanım hanımcık gelin peşine düşen Elçin Hanım, çapkınlığın doruklarında dolaşan Yekta ve anneyi yıldırma operasyonunun kilit adı Aksen içinde neler yaşanacak? Sizce Aksen, Elçin Hanım’ın gelini olur mu, ne dersiniz?


Annemin Gelini Olur Musun? 1 Alıntıları – Sözleri

  • Fakire ALLAH versin diğen gafıl oğlu gafil peki sana kim veriyor.
    …. ~…
  • Annemin gelini olurmusun
  • “O olmasa yaşamı sürdürmenin bir anlamı yoktu aslına bakarsan”
  • Fakat karşımdaki buz mavisi gözlerin aniden alev aldığını görünce, hakkaten bu tarz şeyleri söylediğimin farkına varmam uzun sürmemişti. Ve sol gözüme devasa bir yumruk yediğimin.
  • “Sen hakkaten ölmek istiyorsun. Söyle bakalım Yekta,” deyip oklavayı elinde çevirmeye başladı. “Nasıl ölmek istersin?”
    Madem öleceğim, o halde korkusuzca aklımdan geçenleri söyleyebilirim değil mi? Sonuçta eceli gelen köpek cami duvarına işermiş. Atasözümüzün de verdiği cesaretle bir süre bile beklemeden ağzımı açtım. “Seninle şevişirken…”
    Aman Allahım o havada uçan şey hakkaten de o-oklava mı?
  • “Sen bakışlarını ben hariç hiçbir tarafa çevirme.”
  • “Sen benim ilk aşkımsın. İlk ve tek… İlk ve son…”
  • “Şu çocuk küçüklüğünden beri gerizekalı”
  • Annem bir gelini olsun istiyor. Ancak ben evlenmek istemiyorum, gençliğimi tek bir hanımla geçiremem. Anlarsın ya, her gece değişik bir çıtırın tadına bakmak varken tek hanıma bağlı kalmak oldukca sık” Aksen, “Kısa kes!” diye bir kez daha emretti.
  • “Sen Civcivinin ilk aşkısın. İlk ve tek… İlk ve son…”


Annemin Gelini Olur Musun? 1 İncelemesi – Kişisel Yorumlar

Ilk wattpad’de ortaya çıkmış bir roman. Orda okumamıştım fakat sonrasında bayağı adını duyurdu. Merak edip okuduğumda ise anlatıldığı kadar gülünç ve güzel olmadığını farkettim maalesef. Gerçek hayatta olmayacak şeyler. Bu kadar abartı hoş durmuyor ne yazık ki. (Hayriye Dev)

annemin gelini olur musun 1: komediden öleceğiniz oldukca gülünç ve ğlenceli bir kurgu karnınız ağrıyacak keyifli güldürmece bir kitap.
saçma olabilir fakat hakkaten gülünç bir kitap.
tavsiyem okuyun güzel bir kurgu (hasan güngör)

Okumak için okuduğum (o da atlaya atlaya) rezil bir kitaptı hakkaten. Sert, kıza durmadan bağıran, derhal sinirlenen, çekiştiren, buyruk veren bir adamın çok kötü yaşamını bir kız yardımıyla toparlamasını okudum. Toparlanmış hali de bu yazdıklarım, evet. Kızla tanışmadan ilkin her gününü başka bir kızla geçiren 3 r’li erkeğimiz kızın yalandan söylediği ‘bakire değilim.’ sözüne aşırı sinirlenip gene saçma sapan işler yaptıktan sonrasında “seni başka erkekle düşününce delirdim.” açıklamasını meydana getirecek kadar da beyinsiz.
Kızın her şeye karşın insanın yanında kalmasına, affetmesine aşk demek de ayrı saçmalık. Gerçekten sizin aşk anlayışınız batsın. Bir ümit sonunda çocuğa tekmeyi basar diye bekledim fakat nerdeee.
Sinir krizi geçirmek isteyenlere kitabı şiddetle tavsiye ederim. Başka bir şeye ihtiyacınız bile kalmayacak!! (Bayan Kaktüs.)


Annemin Gelini Olur Musun? 1 PDF indirme linki var mı?


Özlem Türk – Annemin Gelini Olur Musun? 1 kitabı için internette en oldukca meydana getirilen aramalardan birisi de Annemin Gelini Olur Musun? 1 PDF linkidir. İnternette ücretli olarak satılan bir çok kitabın PDFleri bulunmaktadır. Ancak bu PDF’leri yasal olmayan yollarla indirmek ve kullanmak hem yasalara hem de ahlaka aykırıdır. Yayın evlerinin sitesinden PDF satılıyorsa indirebilirsiniz.

Kitabın Yazarı Özlem Türk Kimdir?

Sosyal paylaşım platformu Wattpad’de “@zlemTrk” adıyla yazmaktadır. 17 yaşındadır.


Özlem Türk Kitapları – Eserleri

  • Annemin Gelini Olur Musun? 1
  • Annemin Gelini Olur Musun? 2
  • Bayan Sakar


Özlem Türk Alıntıları – Sözleri

  • Sevmeyi öğreneceksin, unutamayacağını öğrendiğin süre (Annemin Gelini Olur Musun? 2)
  • “Unutacaksın… Yaşamamış şeklinde unutacaksın…” (Annemin Gelini Olur Musun? 2)
  • Sevmeyi öğreneceksin, unutamayacağını anladığın süre.
    Sevmeyi öğreneceksiniz, dinlemeyi öğrendiğiniz süre. (Annemin Gelini Olur Musun? 2)
  • “Sen hakkaten ölmek istiyorsun. Söyle bakalım Yekta,” deyip oklavayı elinde çevirmeye başladı. “Nasıl ölmek istersin?”
    Madem öleceğim, o halde korkusuzca aklımdan geçenleri söyleyebilirim değil mi? Sonuçta eceli gelen köpek cami duvarına işermiş. Atasözümüzün de verdiği cesaretle bir süre bile beklemeden ağzımı açtım. “Seninle şevişirken…”
    Aman Allahım o havada uçan şey hakkaten de o-oklava mı? (Annemin Gelini Olur Musun? 1)
  • Sevdin. Onun için her şeyi feda edecek kadar sevdin. Bu gitmesi için kafi. (Annemin Gelini Olur Musun? 2)
  • “Şu çocuk küçüklüğünden beri gerizekalı” (Annemin Gelini Olur Musun? 1)
  • “Her şeyim olan bir insan için, hiçbir şeymişim.” (Annemin Gelini Olur Musun? 2)
  • “Çünkü onu çok sevdim.”
    Gözlerim restoranın içinde dolanırken tam karşımda oturan güzelimi hayal ederken buldum kendimi. “Yüzü çok güzeldi onun,” dedim boş bir noktaya odaklanırken.
    Tam karşımdaydı, yanı başımdaydı fakat dokunamıyordum. Yakınımdayken bile ona doyasıya bakamıyor, hayalini oluşturmak zorunda kalıyordum.
    “Sana benziyordu.” dedim mırıltıyla bakışlarımı Alara’ya çevirirken. “Sapsarı saçları vardı. Civciv derdim ben ona sarı saçlı diye… Gözlerimi gözlerinden ayıramama sebep olan mavilikte ve güzellikte gözleri vardı. Gözlerine bakmaya doyamazdım, bakışlarımı ondan ayıramazdım.
    Biraz bekleyip, “Evet, ilk aşkımdı,” dedim öteki bir sorusuna yanıt verirken. “Onu, onun için canımı verecek kadar çok seviyordum, onun aksine… O beni, gururunu dinleyecek kadar az seviyordu. Belki de hiç sevmiyordu. Bilmiyorum… Bildiğim tek şey; hak etmedi. Onu bu kadar sevmemi hak etmedi.”
    “Son sorum. Peki… Onu hala seviyor musun?”
    Seviyordum… Hem de kendimi yine şarampolden aşağı atacak kadar oldukca seviyordum.
    Ancak düşüncelerimin aksine ağzımdan çıkanlar başka oldu. “Sevmiyorum. Artık değil.” (Annemin Gelini Olur Musun? 2)
  • “Sen Civcivinin ilk aşkısın. İlk ve tek… İlk ve son…” (Annemin Gelini Olur Musun? 1)
  • “Bana bak! Eğer oldukca bir şeye basmak istiyorsan git aşağıdaki zile bas da seninle ilgilensinler! Yanlış anladın diyor işte adam” (Bayan Sakar)
  • “Sen benim ilk aşkımsın. İlk ve tek… İlk ve son…” (Annemin Gelini Olur Musun? 1)
  • Annemin gelini olurmusun (Annemin Gelini Olur Musun? 1)
  • Kendimi ne mutlu ne mutsuz hissederken ayrıca sırf dönemin geçmesi için sürmüş olduğum pembe ruju fırlatarak yerine attım. Artık Ersin’i çağırmam icap ettiğini farkına vararak olduğum yerde dönerek, yine içeri geçtim. Ancak içeriye girince koltukta oturan kişiyi görmeme biran kalakaldım. Buz mavisi bakışları tüm soğukluğuyla gözlerimle bütünleşirken yüzündeki ifade sakin kalmaya çalışan bir insanın ifadesiydi.
    Aramızda sessizlik süregelirken boğazımı temizleyip sesimi bulmaya çalıştım. “sen”, ” dedim suçlarcasına bir sesle.
    Ağzımdan çıkan tek kelime bu olurken koltukta ürkütücü bir sakinlikte oturan Devrim keskin bakışlarını üzerimdeki gelinlikle gezdirdi.” Ne bu halin? ”
    Duyduğum soruyla bir an afallayarak üzerimdeki gelinliği baksamda anında kendime geldim. “Sana ne be! Hem senin burada ne işin var? Acele terk et burayı! “Elimle kapıyı işaret edip, gitmesi icap ettiğini gözüne gözüne soksam da suratıma tepkisiz bir halde bakmaya devam ederek, oturmuş olduğu koltuktan yavaşça doğruldu. Söylediklerimi yapacağını düşünerek kolumu yavaşça indirirken bana doğru gelmeye başlamasıyla geriye doğru kaykıldım.
    “Edeceğim,” dedi üstündeki siyah deri ceketin cebine elini atarken. “Ama sen de benimle geleceksin…”
    Kaşalrım anında havaya fırlarken “Niyeymiş?” diye sormuş oldum huysuzca. “Babamla yaptığın antak kalma kesmedi mi?” (Bayan Sakar)
  • Annem bir gelini olsun istiyor. Ancak ben evlenmek istemiyorum, gençliğimi tek bir hanımla geçiremem. Anlarsın ya, her gece değişik bir çıtırın tadına bakmak varken tek hanıma bağlı kalmak oldukca sık” Aksen, “Kısa kes!” diye bir kez daha emretti. (Annemin Gelini Olur Musun? 1)
  • Fakire ALLAH versin diğen gafıl oğlu gafil peki sana kim veriyor.
    …. ~… (Annemin Gelini Olur Musun? 1)
  • Adam hanımı özledi, başka hanıma sarıldı. Kadın adamı özledi, insanın yokluğuna sarıldı… (Annemin Gelini Olur Musun? 2)
  • Fakat karşımdaki buz mavisi gözlerin aniden alev aldığını görünce, hakkaten bu tarz şeyleri söylediğimin farkına varmam uzun sürmemişti. Ve sol gözüme devasa bir yumruk yediğimin. (Annemin Gelini Olur Musun? 1)
  • “Eşiniz nerede Devrim Bey?” “Ha,o mu? Onun bir işi varmış da gitmek mecburiyetinde bırakıldı” “O şekilde mi bizde tanışırız diye düşünmüştük. Hayat enerjisi oldukça yüksek birine benziyordu.”. “Ya, öyledir. Karşısındaki insanoğlunun yaşam enerjisini sonuna kadar emip kendine depolar çoğu zaman.” (Bayan Sakar)
  • “Bir Civciv ve Kurbağa Hikayesi.” (Annemin Gelini Olur Musun? 2)
  • “Sen bakışlarını ben hariç hiçbir tarafa çevirme.” (Annemin Gelini Olur Musun? 1)

loading…

YORUMLAR

YORUM YAZ!

Yorum Ekle



[

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş