Eğitim

Aşk Olsun 2 – Nehir Erdem Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Aşk Olsun 2 – Nehir Erdem Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Aşk Olsun 2 kimin eseri? Aşk Olsun 2 kitabının yazarı kimdir? Aşk Olsun 2 konusu ve anafikri nedir? Aşk Olsun 2 kitabı ne konu alıyor? Aşk Olsun 2 PDF indirme linki var mı? Aşk Olsun 2 kitabının yazarı Nehir Erdem kimdir? İşte Aşk Olsun 2 kitabı özeti, sözleri, yorumları ve incelemesi…

Kitap

Kitap Künyesi

Yazar: Nehir Erdem

Yayın Evi: Müptela Yayınları

İSBN: 9786059021951

Sayfa Sayısı: 592


Aşk Olsun 2 Ne Anlatıyor? Konusu, Ana Fikri, Özeti

Aşka karşı savaşmak… Aşk için savaşmak… Aşk ile savaşmak…

Lalin & Buğra

Kadın zapt edilemez bir okyanus, adam tehlikeli zirvelerin kartalı…

Beliz & Önder

Umarsızlık… Eli kolu bağlanmışlık… Sevdiğine olan özlem ve aşılması zor engeller…

Lal & Jamir

Bir masum peri… Bir heybetli adam… Bir masal ülkesi… Bir masal aşkı…

A&O

Aşk’tı savaştıkları, tıpkı bağlandıklarının Aşk olduğu benzer biçimde.

Onlar fazlaca tutkulu bir fırtınanın iki ayrı ucu… Birbirleriyle kavgaya tutuşup, gene birbirlerinde dinlenmek için Aşk’la yanmaya razı…


Aşk Olsun 2 Alıntıları – Sözleri

  • “Sakın tekrar bunu yapma. Sakın tekrar beni o saatleri geçirmeye zorunlu bırakma. Sakın tekrar…”
    Buğra özlemiş olduğu sıcaklığa kavuşmanın huzuruyla gözlerini yumdu ve kızın saçlarını okşamaya başladı usul usul.
    “Sakın tekrar?”
    “Sakın tekrar beni sensiz kalma ihtimaliyle karşı karşıya getirme.”

    Buğra’nın kısık sesi kulağına doldu.
    “Özür dilerim güzelim. Bir daha olmayacak, söz.”
    “Korktum ben.”
    “Biliyorum. Bende korktum. Seni tekrar görememe hissi çok kötü bir şey…”
  • Elini gene usulca sevilmiş olduğu insanın elinin üstünde gezdirdi.
    “Keşke bir şey yapabilsem… Şu an gözlerini açman için keşke elimden bir şey gelse…”
  • “Seni iyi mi sevdiğimi bilsen…”
    Jamir aynı yoğun duygularıyla karşılık verdi.
    “Anlat bana.”
    Yanında dizlerinin üzerine çöktü ve gözlerine baktı uzun bir süre sükunet içinde. Jamir kızın sözcüklerine teslim olmuş haldeydi.
    “Gözlerini sevdim ilkin. Okyanusum oldular. Siyah okyanus olur mu? Bakan sen isen, sarmalandığım gözlerin ise olur. Bu gözlerin benden başkasına bakarsa, gözümü kırpmadan kör edecek kadar seviyorum seni.”
  • Buğra kısık sesle konuştu.
    “Neden bilmiyorum. Ama kendimi bir tek senin yanında rahat hissediyorum.” Sonra tek gözünü açıp, mecburi bir piçlikle devam etti. “Üstelik beynimi hedef alan, ölüm aracı olan çenene karşın…”
  • “… Sen varya sen… Kadın sen ne güzel bir şeysin… Ömrüm seni sevmiş olarak geçsin… Sen yaşamın ta kendisisin, sen benim birtanemsin…”
    Beliz, genç adama sokulup usulca fısıldadı.
    “Severim o şarkıyı.”
    “Seninle sevdim her şarkıyı.”
  • “Seni seviyorum Buğra. Muhtemelen o tepeden bana bakarken âşık oldum ben sana.”
  • “Gözlerime başka göz, dudaklarıma başka söz, kalbime başka aşk haram Melâkî Esved. Beni sevdiğin her gün için şükür ediyorum, her güne şükür edeceğim.”
    Lal huzurla kıvrıldı sevdiğinin koynuna. Kendi yaşamış olduğu bu mutluluğun, fazlaca daha fazlasını yaşamasını isteyerek yakarış etti Lalin için. Onlar bir bütündü. Bir taraf mutsuz ise öteki taraf hep bir parça eksikti.
  • “. Lal… Karım ol. Kadınım ol. Beni sahiplen. Sahibim ol.”
    Lal dudaklarından kopan hıçkırıkla gözünü adamdan alamadığı için Jamir’in önüne uzattığı kutuyu son anda görmüş oldu. Bu güne kadar görmüş olduğu en güzel yüzüktü. Hoş asla olmasa ne olacaktı ki…
    “Cevap ver meleğim.”
    Sesini kendi bile duymazken insanın duyması mümkün müydü?
    “Olurum. Tüm istediklerini isterim Jamir.”
    Jamir gülümseyerek kızın alnını öptü ve yüzüğü alıp parmağına taktı.
    “Namusumsun. Kadınımsın. Bundan sonrasında ömrüm sana hizmet etmekle geçecek.”
    “Benimsin.”
    “Seninim.”
  • “Sen tam bir mucizesin biliyorsun değil mi?”
    Buğra kolunun altındaki Lalin’e bakarak gülümsedi.
    “Ama siz de bunu alışkanlık haline getirdiniz. Benim ömrüm bu ailenin kızlarını kurtarmakla mı geçecek?”
    Lalin gülümsemesini tutmaya çalışırken adamı dürttü.
    “Ne o, şikâyetçi misin?”
    Buğra kıza baktı. Yüzünde geçen telaşlı saatlerin izi olsa da fazlaca güzeldi. Kulağına eğildi.
    “Asla güzelim. Asla…”
  • Lal fısıldadı… “Benden yanıt bekliyordun… Ve ben yanıt olarak sana kendimi getirdim… Söz yok, kelime yok. Cevabımı kabul edecek misin?”
    Jamir ileri doğru uzanıp kızın belini kavradı ve bir hamlede kendi kucağına aldı.
    “Sensizlik aslına bakarsan tüm kelimeleri susturuyor meleğim. Sen varken de yetersiz kalıyorlar. Kelimeye ne hacet söze ne hacet…”
    Sevdiği insanın boynuna yüzünü gömüp kokusunu içine çeken Lal mırıldandı.
    “Ne sen beni tanıyorsun ne de ben seni. Bildiğimiz tek şey koskoca bir aşk. Ama eğer bir gelecek istiyorsak sevgilim, sen beni bende, ben seni sende tanımak zorundayız.”
    Adam aynı sessizlikte yanıt verdi kadının dudaklarına.
    “Seni kalbim tanıyor meleğim. Aklım kalbime köle…”


Aşk Olsun 2 İncelemesi – Kişisel Yorumlar

Ya bu iyi mi bir kitaptır,2 günde bitirdim soluksuz. Yeri geldi duygulandım yeri geldi gülümsedim. Tüm duygular ilmek ilmek işlenmiş. Ben en fazlaca Lalin ve Buğra çiftini sevdim. Ama tabiî ki Önder hoca Beliz asistan çifti,müzik yapmayı seven Lal ile Arap asıllı iş adamı Jamir. Hepsine ba yıl dım tek kelime ile. Ama ben yanlışlıkla 2. Kitaptan okumaya başlamışım şimdi ilk kitabını okuyorum ayrıca şunu da söylemeden yazımı bitiremem Meldaya fanatik kaldım senelerdir sevilmiş olduğu adam için yakarış ederken o adam da onu sevmeye başladı bu detay beni fazlaca duygulandırdı. Bayıldım bu kitaba.. (Eylül Pars)

Arap iş adamı Jamir ortaklarının teklifi üstüne konser alanına gelir. Sahnede çellosunu çalan bayanı gördüğünde bir ışınlanma yaşar. Daha ilkin görmüş olduğu ve çenesinden yakınma etmiş olduğu kız şimdi müziğin ritmi ile kalbine işlemiştir. Lal konser sonrası yanına gelen ve kendisi ile sanki tanışıyormuş benzer biçimde konuşan adamı anlamaz ta ki adam aslına bakarsak kızın bir ikizinin bulunduğunu anlayana kadar. Kalpleri birbirine akarken Lal ve Jamir başka bir boyuta geçmişlerdir.
Lalin uzun süredir ailesinden gizli saklı olarak dağ tırmanışlarına devam etmektedir. Tırmanış esnasında yaşamış olduğu aksilikler sonucunda aniden kendisini yuvarlanırken bulur. Uçuruma yakın bir noktada bir kayaya çarparak durur. Saatler sonrasında onu gören Akut üyesi Buğra çenesinden şikayetçi olsa da onu sağ salim bulmuş olduğu için mutlu olmuştur. Geceyi dağda beraber geçirirler ve aslına bakarsak birbirlerinde derin bir iz bıraktıklarını bilmezler.
Beliz okuldan ayrılma sonucu alınca hocalarından birisi araştırma meydana getiren bir hocanın asistan aradığını söyler. Beliz görüşme için kendisine verilen adrese gider ve beklemeye adım atar. Karşısına çıkan ve senelerdir köşe nahiye kaçtığı ilk aşkı Önder olunca Beliz yine kaçmak ister. Evli ve çocuklu bir adama duyduğu aşk aslına bakarsan onu kahrederken bir de bu insanla çalışmak onu da zorlayacaktır. Aslında her şeyin fazlaca değişik bulunduğunu anladıklarında ikisi de başka bir yolu denemeye karar veriler. (Sakinolunkitapokuyorum)

Aşk Olsun serisinin ikinci kitabı da gene devamlı ki benzer biçimde kahkahalar ve müthiş bir okuma hazzı eşliğinde bitmiştir. Her bir okuduğum nehirerdemhikayeleri kitabının bir sonraki kitabını okurken beklentimi acaba daha ne kadar yükseltebilir diye merak ediyorum. Ama sevgili yazarcım sağolsun, gönlüne ve kalemine zeval gelmesin, her yeni bir kitabının bitiminde iyi ki okumuşum dedirtiyor. Bu kitapta da ben en fazlaca Gurur ‘u sevdim. Anne sevgisi daha başka ya da daha güzel iyi mi anlatılabilir ki. Meşhur kuzenlerden bu sefer Lalin, Lal ve Beliz’in serüven dolu hikayelerini kahkahası, aksiyonu, romantizmi bol miktarda boca edilmiş bir halde okuyoruz. Okurun mutsuzluklarına (eğer var ise ) perde çeken türden bir kitap. En azından benim için öyleydi. (bir akrabalarım bir de kitaplarım)


Aşk Olsun 2 PDF indirme linki var mı?


Nehir Erdem – Aşk Olsun 2 kitabı için internette en fazlaca meydana getirilen aramalardan birisi de Aşk Olsun 2 PDF linkidir. İnternette ücretli olarak satılan bir çok kitabın PDFleri bulunmaktadır. Ancak bu PDF’leri yasal olmayan yollarla indirmek ve kullanmak hem yasalara hem de ahlaka aykırıdır. Yayın evlerinin sitesinden PDF satılıyorsa indirebilirsiniz.

Kitabın Yazarı Nehir Erdem Kimdir?

İstanbul doğumlu, Boğaz çocuğuyum. Beylerbeyi sahilinde kurdum çocukluk düşlerimi, genç kızlık hayallerimi. Eğitim yaşamım da aynı yerde geçti. Hayatımı düşünmeden emanet edeceğim insanla evleneli uzun seneler oldu. Bana dost bir kızım, evime sevinç bir oğlum var. İki oda bir sofa evimde kelimelerime, cümlelerime ortak ettiğim ailemle hayata devam etmenin tadına varıyorum. Bir fazlaca şiir denemelerim, öykü denemelerim ve bitmiş kitaplarım olmasına karşın, hala YAZAR olabilmek adına emek harcamaktayım ve ömrüm el verdiğince bu çabayı sürdürmeyi umuyorum…


Nehir Erdem Kitapları – Eserleri

  • Deli Divane
  • Huysuz ve Ruhsuz
  • Çiçek Kızlar
  • İki Entrika Bir Düğün
  • Aşk Olsun 1
  • Aşkın Adı
  • Aşk Olsun 2
  • Barut – Lodos’un Oğulları
  • Mavera
  • Korsan


Nehir Erdem Alıntıları – Sözleri

  • Oysaki sen aradığım, bulduğumsun benim.
    Oysaki bu en güzeli kavuşmaların.
    Bakma şimdi bu şekilde kahırlı olduğuma.
    En mutlu şiirleri söyleyeceğim sana yarın…
    Umut Yaşar Oğuzcan (Barut – Lodos’un Oğulları)
  • Abdullah, bak fazlaca konuşma vallaha ağlaya ağlaya ömrünü yerim (Aşkın Adı)
  • Boşa denilmiyordu işte…
    Ilkin kaderin sever, sonrasında yüreğin… (Barut – Lodos’un Oğulları)
  • Ilk İncim. Bu hayatta aşka dair her şey senden, sende seninle ilk… (İki Entrika Bir Düğün)
  • Bir yanım bırak gitsin diyor öteki yarım sensiz sığınmacı… (Aşkın Adı)
  • “Sen ne gülüyorsun be şapşal?!”
    “Ben … ben gülmü… gülmüyorum…”
    “Ya ya belli… Nefesin kesilecek resmen. Güleceğine inip yardım etsen ölür müsün?” “Neden… Sen gelip bana yardım ediyor musun?”
    “Ölsen yardım etmem…”
    “Öldürsen yardım etmem…”
    “İyi… Domuz!”
    “Peki, cadı…”
    “İnşallah ordan düşersin…”
    “Duydum…”
    “İyi bok yedin…”
    “Edebsiz…”
    “Hadsiz…”
    Rabia Sultan “Çenenizun bağina siçayim! Birbirinizi yiyeceğinize gelin sofra hazir…” (Deli Divane)
  • Bir yanım bırak gitsin diyor, öteki yanım sensiz sığınmacı.. (Aşkın Adı)
  • “Umut et çocuk. Umut ettiklerin bittiği an kaybedersin…” (Mavera)
  • Sen öldüğün an kurtulursun, fakat ben burada geride kalmış olarak senin acınla iki kişilik ölüm yaşarım. (Çiçek Kızlar)
  • Anlamadığım yolun yolcusu olmaktan öteye gidemiyor korkularım.. (Aşkın Adı)
  • Sonuçta kendi teknesinde kaptanlık edemeyenin, vardığı limana şaşırmak benzer biçimde veya öfkelenmek benzer biçimde bir hakkı yoktu. (Korsan)
  • Ben sana kalbinle inanmıştım aklimla degil… (Huysuz ve Ruhsuz)
  • “Seni seviyorum Buğra. Muhtemelen o tepeden bana bakarken âşık oldum ben sana.” (Aşk Olsun 2)
  • Anlamadığım yolun yolcusu olmaktan öteye gidemiyor korkularım… (Aşkın Adı)
  • Yuvayı niçin dişi kuş yapar biliyor musun ? Zira o incecik çalılarla o yuvayı inşa edecek sabra yalnız dişiler haizdir. (Aşk Olsun 1)
  • Tek şahıs olmak marifet değil. Marifet kalabalıktan, tek kişilik Cumhuriyet kurmaktır. (Aşk Olsun 1)
  • “Ertelenmiş her olanak , yeni elde edilmiş keşkelerdir.” (Çiçek Kızlar)
  • Okumak önemliydi, eğitim şarttı fakat bir şey daha vardı ki; istediğiniz ve çevrenizi eğitmediğiniz sürece cahillik bakiydi. (Aşkın Adı)
  • Üzerinize sinmiş bir kokunun bile gitmesi süre alıyorken bir yaşanmışlık ne kadar kolay yok sayılabilirdi ki ? (Çiçek Kızlar)
  • Melda gene Yankı’nın gözlerine sığındı.
    “Seni öyleki fazlaca özledim ki kendime bile yer kalmadı içimde.”
    Melda’nın yüzünü iki elinin arasına alan Yankı, kaybetmekten korkarak baktı kızın gözlerine.
    “Ya ben? Sensizliğin namlusu her an kalbimin üstünde yaşadım bunca süre.”
    Sonra ikisinin de ağzından pişmanlıklarıyla dolu cümleler döküldü.
    “Sana inanamadığım için, affet beni”
    “Gözlerimizi ayırdığım için affet beni” (Aşk Olsun 1)

YORUMLAR

YORUM YAZ!

Yorum Ekle



[

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş