Dizi Haberleri

Baş Tacım 321. Bölüm 22 Temmuz Tek Parça İzle

Pari ve Naren, Ranvjay’a otomobille çarpar. Ankita bu kazanın sorumlusunun Naren bulunduğunu anlamış olur. Ankita bu durumun peşini bırakmayacağını söyler.Ankita’ya zerdeçal uygulanır. Ranvijay ile evleneceğini düşünür fakat ilk aşkı Naren olacaktır. Ranvijay oraya gelir. Neelima oradan gitmesini ister ve evlenmeden ilkin Ankita ile konuşamayacağını söyler. Ranvijay, bugün Ankita’ya olan duygularını ne pahasına olursa olsun anlatacağını düşünüyor.

Ranvijay, Ankita’yı pencerenin yanında dururken görür ve onunla evlenmeyi ve Vaishnavi’nin anası olmayı kabul etmiş olduğu için ona teşekkür eder. Vaishnavi’ye bakacağı için mutlu bulunduğunu ve o hayatta olmasa bile onunla ilgileneceğini bildiğini söylüyor.

Pari, Ashi’nin dizüstü bilgisayarına su döktüğünü görür ve onu azarlamaya adım atar, mühim verilerinin kaybolacağını söyler. Naren, Ashi’yi azarlamayı bırakmasını ister ve dizüstü bilgisayarını onarım eder. Pari dizüstü bilgisayarı fırlatır ve öfkeyle dışarı çıkar. Bir taksiye biner ve gider. Naren onu otomobilinde takip eder.

Ranvijay, Ankita’yı dışarıda bekler ve Ankita’ya “Seni seviyorum” demeye çalışır. Bunu iyi mi söyleyeceği mevzusunda gerginleşir, ona hakkaten onu sevdiğini söylemek istediğini ve aşkının solup gitmeyeceğini düşünür. 

Naren, Pari’nin taksisine yetişir ve onu durdurur, onunla konuşmaya çalışır. Pari öfkeyle otomobiline biner ve sürmeye adım atar. Ranvijay’a çarpıyor. Ranvijay yere düşer ve Naren’in otomobilden çıkmış olduğu görülür. Naren, Ranvijay’in hayatta olup olmadığını denetim eder. Pari ondan onu bırakıp oradan kaçmasını ister, sadece Naren Ranvijay’i alır ve otomobiliyle hastaneye götürür.

Vaishnavi, Ankita’ya babasının ona seni sevdiğimi söylemek istediğini ve lütfen kabul etmesini istediğini söyler. Ankita, Naren’in Ranvijay’i otomobilinde taşıdığını ve ayrıldığını görür ve otomobile doğru koşar. Yerde kan ve Ranvijay’in saatini görüyorlar.

Baş Tacım 321.Bölüm Özeti Devam Ediyor

Kavita onlara Ankita ve Ranvijay’ın evde olmadığını bildirir. Neelima fena bir şey olacağını söyler ve endişelenir. Paditji ondan yürekli olmasını ister ve Ranvijay ile Ankita’yı bulmak için ayrılır.

Naren, Ranvijay’i hastaneye getirir ve doktordan onu ameliyat etmesini ister. Doktor bunun bir kaza vakası bulunduğunu söyler ve polis vakayı kayıt altına alana kadar ameliyat etmeyeceğini söyler.

Ankita’nın hastaneye ulaşır ve Ranvijay’in ameliyat edildiğini görür. Müfettiş kim bulunduğunu sorar. Ranvijay ile evlendiğini ve Vaishnavi’nin kızı bulunduğunu söylüyor. Pari onu arkadan görür ve Ranvijay’in karısı olması icap ettiğini düşünür ve ona acır.

 Ranvijay’ın ailesi hastaneye ulaşır ve Kavita, fena kaderi için Ankita’yı azarlamaya adım atar. Doktor, hala bilincinin yerinde olmadığını ve 24 saat içinde bilincini kazanmazsa durumunun kritikleşebileceğini söylüyor. Neelima, oğlunu kurtarması için tanrıya yakarma eder.

Hemşireler Ankita’ya onları hastaneye getiren kişileri bulmasını ve imza attırmasını ister. Naren ve Pari otelden çıkış yapmak üzeredir. Müfettiş gelir ve onları durdurur. Onlara kazaya karışmadıklarına ikna bulunduğunu sadece kazayı yapanların kendileri bulunduğunu söyler. Naren hayır diyor. Kaza yapmadık. Müfettiş Ashok’u arar ve söylemesini ister. Ashok, Ranvijay’e vurduklarını gördüğünü ifade eder. Naren, bizi iyi mi suçlarsın diye sorar. Müfettiş yalan söylüyorsun diyor ve elimizde başka deliller var diyor. Ellerinde kamera görüntüleri vardır.

Ankita otele gelir ve garsona Naren’in oda numarasını sorar. Odanın kapısını açar ve Naren’i görür ve duygulanır. Naren, davayı çözmeye hazır olduğundan Müfettişten bir şeyler yapmasını ister. Müfettiş rüşvetle davayı düşürmeyi kabul eder. Ankita her şeyi duyar ve şok olur. Naren ondan bir şeyler yapmasını ve davayı çözmesini ister. Ankita sinirlenir.

Baş Tacım 21 Temmuz Özeti

Ankita gelir ve Naren’e değiştiğini düşündüğünü söylüyor, fakat değişmedi. Ona kocası olarak Ranvijay bulunduğunu söyler. Müfettiş ne diyorsun der ve onu tutuklamakla tehdit eder. 

Naren, Ankita’ya adam hakkında bilgisi olmadığını ve kazayı kasten yapmadığını söyler. Ankita ona Ranvijay’ın ailesinin durumunu anlatır. Ona niçin yine hayatına döndüğünü sorar. Ona bebeğinin öldüğünü ve sefil bir halde ağladığını söyler. Naren şok olur. Onu teselli etmeye çalışır. Ankita ondan Ranvijay’dan uzak durmasını ister ve onu cezalandıracağına söz verir.

Gopal’ın Ankita’ya o insanla tanışıp tanışmadığını sorması ve onun kim bulunduğunu sorar. Ankita’nın dili tutulmuştur. Hemşire, imzasını alıp almadığını sorar. Ankita, ben oraya gitmeden ilkin ayrıldılar der. Naren gelir ve Ankita’dan özür diler. Ona yardım edeceğini ve müstakbel kocasının tamamen iyileşmesini istediğini söylüyor. Paranızla her şeyi satın alabileceğinizi düşünüyorsunuz der. Naren hayır diyor. 

Doktor gelir ve onlara Ranvijay’ın komaya girdiğini söyler. Şok olurlar.

Pari, Rushaali’ye tuzağa düştüklerini bildirir. Rushaali, Naren’e sorar. Pari, buradan gideceğiz diyor. Naren bunun çözüm olmadığını söylüyor. Bizi bırakmayacağını biliyordum. Avukat gelir ve Bayan Ankita’nın size karşı dava açtığını söyler. Mahkemede görüşeceğiz. Rushaali şokta. Naren’e sorar. Naren, Rushaali’ye kaza olduğunda Ranvijay’ın Ankita ile evleneceğini söyler. Naren gerginleşir. Pari, şimdi mahkemeyle yüzleşmemiz icap ettiğini söylüyor. Naren her şeyi halledeceğini söylüyor. Rushaali krizden Ankita’yı görevli tutuyor.

Naren karakola gelir. Müfettiş, dava mahkemeye ulaşmış olduğu için artık hiçbir şey olamayacağını söylüyor. Şimdi mahkeme adaleti meydana getirecek. Naren ondan CCTV görüntülerini saklamasını ister. Müfettiş onu bir kenara çeker ve delilleri saklamak ve tanığı susturmak için oldukça şey yapması icap ettiğini söyler. 4 crore istiyor. Naren bu kadar parayı nereden bulacağını düşünür. Ankita, Kavita’yı ve arkasından Naren’in sözlerini düşünür. Neelima’nın sözlerini düşündükçe üzülür. Archana’nın çağrısını alır. Ona evliliğini sorar. Ankita ona meşgul bulunduğunu ve onu sonrasında arayacağını söyler. Bu aile benim için oldukça şey yapmış oldu ve şimdi sıra bende diyor. Sana bir şey söylemek isterim. Seni sonrasında arayacağım. Archana, anlayabiliyorum, der. Aramayı kesiyor. Ankita, Ranvijay için adaleti sağlamak için Naren’e karşı durması icap ettiğini düşünüyor.

Ankita Mahkemeye gelir. Pari oraya gelir ve mutluluğunu göremediğine inanamadığını söyler ve Naren ile aralarına girer. Ankita, onun kız kardeşi olduğuna inanamadığını söylüyor. Pari, Ankita’dan iyi bir yanıt alır. Neelima, Gopal ve Vishnu oraya gelirler. Neelima, yanlış düşündüğü için Ankita’dan özür diler. Neelima, kocanıza karşı durmanın kolay bulunduğunu söylüyor. Adalet arasına girmeyi sever misin diye sorar. Ankita, Naren’e bakar ve ona adaleti sağlayacağına söz verir.

Mahkeme davası adım atar. Savunma Avukatı, Naren’in masum bulunduğunu ve kaza olduğunda müvekkilinin otelde bulunduğunu söylemiş oldu. Muhalefet Avukatı, Naren’in Ranvijay’in kazasını yaptığını söyler. Savunma avukatı, Naren’in otelde bulunduğunu kanıtlayacak kanıtlara haiz bulunduğunu söylüyor. Tanıklık için otel garsonunu arar. Naren’in o sırada otelde olduğu ifadesini veriyor. Savunma Avukatı müdürü arar. Müdür, Naren’in kaza anında restoranında akşam yemeği yediğini ifade eder. Avukat güvenlik görevlisini arar. Naren’in otelde olduğuna dair ifade verir ve avukattan kayıtları denetim etmesini ister.

Yargıç Naren lehine duruşma yapar ve Ankita’yı ve avukatını bundan sonrasında herhangi bir masumiyet iddiasında bulunmaktan kaçınmaları mevzusunda uyarır. Neelima, Naren’in delilleri satın alıp davaları kazanmasına üzülür. Ankita, Naren’e ne kadar para verdiğini sorar ve Ranvijay’in tüm ailesinin travmada bulunduğunu ve Ranvijay’in komada bulunduğunu söyler. Biroldukça insanoğlunun yaşamını mahvedecek kadar açgözlü ve egoist bulunduğunu söylüyor. Rushali’nin eski alışkanlığının kendi lehine olan insanları ve delilleri satın almak bulunduğunu söylüyor ve bu sefer Ranvijay ve ailesinin meselesi olduğundan sessiz kalmayacağını söylüyor ve davayı haklı olduğu şeklinde kazanacağına söz veriyor. Rushali ondan saçmalamayı kesmesini ister ve davayı kazandıklarını söyler ve ondan bir sonraki dramasını yapmamasını ister. Naren, Ankit ve Ranvijay’in ailesinin suçlu bulunduğunu düşünüyor ve bunu Pari’yi kurtarmak için yapıyor.

Naren mahkemeden çıkar ve Rushali’ye Ankita’nın haklı bulunduğunu bildirir, Pari arabayı sürerken görgü tanıkları satın alır ve Ranvijay’e çarpar. Neden daha ilkin haber vermediğini sorar. Birisinin ifadesini kaydedeceğini söylüyor, bu yüzden kaydetmedi. Ankita hakkında yine fena konuşmamasını ister. Pari, Ashi’yi seçip eve gidelim diyor. Naren onu kurtarmak için evini sattığını söylüyor.

Ankita, Naren’in onun parasından her şeyi satın alabileceğini fakat kanunu değil, bigün davayı kazanacağını düşünür.

Naren evine döner ve bavullarını toplamaya adım atar. Ashi ile mutlu zamanlarını hatırlıyor. Bir adam gelir ve evini tüm mallarıyla satarken mühim eşyalarını alıp istirahat edebileceğini söyler. Naren, kendisinin ve Pari’nin fotoğraf çerçevesini seçiyor ve onunla geçirdiği zamanı hatırlıyor.

Rushali, Naren’in sonucuna sinirlenir ve bir kaza yapmış olduğu için Pari’yi azarlar. Pari, evi satmadığını ve Naren’in satmadan ilkin ona danışmadığını bile söylüyor. Rushali senin için yaptığını söylüyor. Pari, Azoba’sından yardım alacağını söyler fakat Naren’in egosu onu bilgilendirmesine izin vermez. Rushali, ondan derhal Azoba’dan yardım istemesini ister. Naren ondan yardım almamasını ve bir şeyler yapmasını ister. Pari, Naren’in kaldırımda kalmamızı istediğini söylüyor. Sirish ondan sakinleşmesini ister ve Naren’in bir şeyler yapacağını söyler. Kinnari, Naren yüzünden kendisinin bile bu evi terk etmesi icap ettiğini düşünür.

Baş Tacım 321.Bölüm Özeti – 21 Temmuz Perşembe

Ankita ne yazık ki Ranvijay’in hastane odasına gelir ve Ranvijay ile geçirdiği zamanı ve nişanlarını vs. bilir. Ona davayı kaybettiğini ve Naren’in parasıyla kazandığını söyler. Naren’i iyi bir adam olduğundan sevdiğini söylüyor fakat şimdi açgözlü ve egoist olduğundan ondan nefret ediyor. Ranvijay’i tedavisi için Mumbai’ye götüreceğini ve davasıyla da savaşacağını ve kazanacağını söylüyor. Vaishnavi ile ilgileneceğini ve devamlı onunla olacağını söylüyor.

Pari, Archana’ya ve ailesine Ankita’nın yaşamını mahvettiğini ve evlerini kaptığını söyler. Artık onlara hiçbir şey kalmadı. Naren’in daha ilkin her şeye haiz bulunduğunu fakat şimdi bir evi olmadığını söylüyor. Neena, Ankita hakkında fena konuşuyor. Kocasını ondan kaptın, o da senin evini kaptı diyor. Manav, ikisinin de büyük kızlarımız bulunduğunu söylüyor. Kimi destekleyeceğini bilmiyorsun. Pari, Ankita’yı desteklediğini söylüyor. Manav diyor ki, ne söylediysen senin versiyonun. Ankita onun versiyonunu konuşacak. Onunla konuşmadan karar veremeyiz.Rushaali diyor, Pari gerçeği söylemiş oldu. Ankita büyük bir drama oynadı ve Naren’e karşı düzmece bir dava açtı. Şimdi hiçbir şeyimiz yok. Prashant ondan sessiz olmasını ister ve onun yaşamını mahvettiğini söyler. Kocasını kapıp başkasına verdin.Pari bir şey söylemeden ilkin gerçeği bilmesini ister. Kız kardeşin masum değil diyor. Manav’a kendisine yardım etmesini söyler. Neena, Manav’ın bir hayır kurumu açtığını düşünüyor. Prashant onlara yalan söylediklerini söyler ve onlara inanmaz. Archana, Manav’dan bir şey yapmasını ister. Sachin, Neena’ya bir dosya hakkında sorular sorar. Neena, babanın büyük bir karar aldığını söylüyor. Naren ve Pari artık bizimle yaşayacaklar. Sachin, babanın kırılgan bulunduğunu söylüyor.Manav, Archana’ya Pari’nin bu kadar yalan söyleyemediğini söyler. Archana diyor fakat Ranvijay bir kaza yaptı. Ankita onunla evlenmek üzereydi. Archana, Manav’a bu sefer Ankita’yı desteklemeleri ve ona yardım etmeleri icap ettiğini söyler. Her şeyi tek başına taşıyor. Manav gene kalp krizi geçirir.

Naren eşyaları boşaltmakla meşgul. Pari gelir ve Naren’den Manav’ın çağırdığı şeklinde gelmesini ister. Artık ödül almamızın zamanı geldi diyor. Bize vasiyetten bahsedebilir. Naren, nerede o diye sorar. PAri hastanede bulunduğunu, kalp krizi geçirdiğini söylüyor. Naren şok oluyor ve iyi mi bu kadar egoist olabiliyorsun diyor. Pari ondan mülkü reddetmemesini ister. Hastaneye gider. Pari, Rushaali’ye Naren’in kendisi şeklinde olmasını dilediğini söyler.

Büyük yanlış anlaşılmalarla başlamış olan bir aşk öyküsü Baş Tacım ile Kanal 7’de…

Baş Tacım 321. Bölüm CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA

Baş Tacım 321. Bölüm tv gösterim saatinde sitemize yüklenecektir

Baş Tacım – Pavitra Rishta Hint Dizisi I 320. Bölüm 1. Kısım

Baş Tacım – Pavitra Rishta Hint Dizisi I 320. Bölüm 2. Kısım

Baş Tacım 321. Bölüm 22 Temmuz Tek Parça İzlemek için tıkla

https://www.youtube.com/watch?v=%0AvZuvNv1jCvE&autoplay=1


(*22*)

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş