Coin Yorum

Binance %20 Komisyon İndirimi Referans Kodu 2022

Binance %20 İndirim Kodu 

Binance’de en fazla %20 komisyon indirimi verilir. Size sunduğumuz bağlantı ya da kod ile %20 komisyon indirimi alabilirsiniz. Bunu bağlantıya tıkladığınızda bilgilerinizi doldurduğunuz biçim ekranında ya da kodu yazdığınızda gene aynı ekranda görebilirsiniz. %20 şeklinde ekranda yazacaktır.

%20 + %25 BNB Alım – Satım Komisyon İndirimi İle Binance’ye Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklamanız Yeterli Olacaktır.

Mobil uygulama ya da web tarayıcısı üstünden kayıt oluyorsanız referans kimliği kısmına bu kodu yazmanız kafi olacaktır: GGTR5T4E

Binance İndirim kodu mevzusu her geçen gün daha sık araştırılan mevzu olmaya başladı. 2022 yılı bununla beraber referans kodu arayışının çoğaldığı görülmesi bununla beraber kullanıcı üyelerinde çoğaldığı görülmektedir. İndirim kodu bununla beraber referans kodudur. Referans kodu ile üye olduğunuz zaman komisyon indirimi kazanırsınız. Bu sayede al-sat işlemlerini daha süratli yapabilir ve daha düşük ücretler ödersiniz. Binance borsası bu mevzuda en iyi borsa yolunda ilerleyerek öteki borsa çeşitlerine mühim bir fark atmış bulunuyor. %25 BNB komisyon indirimi kazanmak için referans yada indirim koduyla üyeliğinizi oluşturmanız yeterlidir. 2022 yılı süresince güncelliğini koruyacak olan Binance indirim kodu alım-satım işlemlerine alışma kapsamında da kullanımı mümkün olacaktır. BNB kullandığınız an itibariyle %25’lik BNB indirimi hesabınıza otomatik şekilde yansıtılmaktadır. 

Referans kodu ile tüm yatırımlarınızda üyelik bununla beraber %25’lik komisyonu almanız mümkündür. Ufak miktarlar yatırırken de geçerli olan komisyon verme işlemi yüksek miktarlar yatırdığınızda daha yüksek meblağlara çıkmaktadır. Bu durum yardımıyla daha çok kazanabilmeniz mümkündür. Şundan dolayı en başlangıcında yatırımınız bununla beraber kazanç sağlayarak başlıyorsunuz. Diğer borsa sistemlerinde bulunmaması sebebiyle Binance takdiri toplamış en mühim borsa seçeneği şeklinde yorumlanıyor. Bilhassa de insanların en küçük miktarlarını bile değerlendirip yatırım çeşitleriyle ilişkilendirdiği bu ortam her açıdan beğeni toplamayı başarıyor. 

28.01.2022 zamanı itibariyle aktifleşen ve kullanılmaya başlanan GDPYGA2G kodu yıl süresince tüm Binance platformuna üye olacak kullanıcılar için geçerli olacaktır. Bu sayede daha kazançlı bir halde dijital Binance borsasını etken şekilde kullanabilmeniz mümkün olacaktır. Bu yönden düşündüğünüzde aktifleştir yazısına tıklamanız sonrasında kayıt işleminizi başlatabilir ve tamamlayabilirsiniz. Sonrasında BNB tuşunu etken ederek %25’lik komisyon işleminizi kullanmaya başlayabilirsiniz. Binance.com adresine giriş yapmanız halinde de referans kimliği yazan kısma GDPYGA2G yazarak indirim komisyonundan faydalanabilirsiniz. Binance indirim kodu yardımıyla de oluşturduğunuz hesap üstünde yapacağınız her kripto işlemi için komisyon indirimi kazanmış olacaksınız. 

Binance İndirim Kodu Nasıl Kullanılır?

Dünya çapındaki işlem hacmi en büyük olan Binance kripto para borsası her geçen dakika daha da geniş kesime hitap etmektedir. Yatırım amaçlı kullanılan ve her yatırımın değerlendirildiği Binance borsası 2022 yılı bununla beraber güncel indirim kodu özelliği sundu. Yeni kayıt oluşturacak kişiler için referans kodu kapsamında kıymet gören %25’lik indirim kodu yatırım bununla beraber hesabınıza yüklenen ve aktifleştir dediğinizde aktifleşip hesabınıza yansıtılan bir meblağdır. Yatırım yaptığınız tutarın %25’ini hesaplayarak size ek destek sunar. Bu sayede al-sat işlemlerinizin daha yüksek yatırımlar bununla beraber kazancınızın artmasını sağlar. 

2017 senesinde kurulmuş olan Binance borsası dünyanın en güvenli ve en süratli işlemlerin yapılabildiği tek borsadır. Bu yüzden işlem güvenliği bununla beraber her kullanıcın güvenilmiş olduğu borsa şeklinde bilinmektedir. Rakiplerine fark atan borsanın sunmuş olduğu olanaklar 2022 yılına özgü bir halde öne çıkıyor olup yatırımlarınızın da katlanmanızı sağlayacak. Henüz bu sisteme giriş yapmamış üyeler için mükemmel bir fırsat diyebilmek mümkündür. Al-sat işlemlerinin güvenli bir halde yürütülmüş olduğu Binance borsasında indirim kodunun iyi mi kullanılacağı ise şu şekilde açıklanmaktadır. 

Dünya genelinde kullanılmakta olan borsaların en iyisi Binance borsasıdır. Binance borsasında düşük işlem maiyeti bununla beraber tüm yatırımlarınızı çeşitli kripto para alternatifleriyle ilişkilendirebilirsiniz. Yurt dışı kaynaklı ve öncü borsa olan Binance İndirim kodu iyi mi kullanılır sorusuna yönelik yanıt şöyledir. Binance yeni yıl bununla beraber yatırımcılarına sunmuş olduğu Referans programı bulundurmaktadır. Bu program yıl süresince geçerli olacak olup yeni üyeler için mühim bir kazanç adımı olacaktır. Ayrıca program yardımıyla düşük komisyon ücretleri için indirim imkânı da sunmaktadır. Kripto paraların artış göstermesi bununla beraber çoğalan kirpto para borsalarına mühim fark atan Binance borsası indirim kodu yayınlayarak bir çok yatırımcının Binance borsasını seçmesini sağlıyor. 

Referans yardımıyla kullanıcılarına indirim hakkı tanıyan Binance kripto para borsası üyelik oluşturma bununla beraber hesabınıza giriş yaparak profil seçeneğinden referans yüzdesini arttırmaktadır. Farklı şekilde Binance borsasının komisyon indiriminden yararlanmak isteyen kullanıcılar Binance borsasının 2022 yılı için sunmuş olduğu kodun girilmesi gereklidir. 2017 senesinde Changpeing Zao tarafınca kurulmuş olan Binance kripto para borsası en düşük komisyon oranlarına haiz olmasıyla tanımlanmaktadır. Kuvvetli alt yapısı yardımıyla işlem güvenilirliği Binance kripto para borsasında fazlaca yüksektir. Bu yüzden hesap oluşturacak pek fazlaca yatırıcım öncelikli olarak Binance borsasını tercih etmektedir. 

Dünya çapındaki çeşitli ülkelerde şirket kurulması bununla beraber popüler hale dönüşmüş Binance kripto para borsası her ülkeden ve her seviyeden yatırımcıya hitap edebilmektedir. 20’den fazla dil seçeneğine haiz olmasıyla her kullanıcı açısından yüksek imkân tanıyan bir borsadır. Bu yüzden anlaşılır ve kazandıran borsa şeklinde yorumlanır. Milyarlarca yatırımların kısa sürede gerçekleştirilmiş olduğu Binance borsası tüm borsalar içinde önder konumundadır. Diğer borsa çeşitlerinde komisyon tutarı 10 kat fazla olup Binance borsasındaki bu oran fazlaca düşük alt limitlerdedir. Düşük komisyon özelliği ve indirim olanağı bununla beraber kaliteli platform olduğu bilinmektedir. Kurulduğu yıldan beri sağlam adımlarla ilerleyen Binance borsası yatırımcısına itimat ve kolaylık sunan borsadır. Tüm al-sat işlemleri için gereğinden fazla olanak sunması sebebiyle de ilk sırada tercih edilen borsadır. 

Binance Referans Kimliği Ne işe Yarar?

Dünya genelinde bulunan tüm borsa çeşitlerine nazaran mühim farklar ve avantajlar sunan Binance borsası en düşük komisyon tutarı bununla beraber al-sat işlemlerinin yapılmasına olanak tanımaktadır. Komisyon tutarı öderken extra şekilde indirim kazandıran Binance borsası işlem yaparken bile kazandıran sistem sunar. Diğer borsalarda oldukça yüksek işlem maliyeti olması sebebiyle işlem sıklığı düşüktür. Ayrıca minik yatırımcılar için uygun değildir. Bu durum genel bakımdan kullanıcıya yitik oluşturacak bir şeydir. Bu yüzden Binance kullanırken devamlı kazandıran bir borsa sistemi sunmasıyla öncü ve önder şekilde yorumlanmaktadır. 

Binlerce yatırımcının Binance borsasını seçme sebepleri başlangıcında istediği kripto para birimi ile kripto para ticaretini yapabilmesini sağlıyor olmasıdır. Ayrıca güvenilir, süratli, düşük işlem maliyeti benzer biçimde özellikler sunarken bir taraftan da indirim kodu avantajını sunmuş olmasıdır. Binance referans kimliği yada kodu yardımıyla tüm yatırımcılarına komisyon oranında indirim sağlayabilen sistem sunmaktadır. Bu sayede daha düşük komisyon ödenmesi bununla beraber dünyanın en iyi borsası şeklinde ifade edilmektedir. 

Binance borsasının genel özellikleri alt limitlerin azca olması ve ara yüzünün kaliteli ve anlaşılır olmasıdır. Bu borsada işlem yapmak isteyen her kullanıcının anlayabileceği şekilde sistem sunulmaktadır. Genel bakımdan giriş sorunlarının asla yaşanmadığı sistem sunuyor diyebilmek mümkündür. Bir çok borsada oluşan sistem hataları Binance borsasında oluşmamaktadır. Ayrıca dünya genelinde ilk sergilenen kripto paranın Bitcoin olduğu bilinmektedir. Bitcoin ise dünya çapındaki en fazla işlemin yapılabildiği kripto para birimi olarak bilinmektedir. 

Bitcoin ilk olarak Binance borsasında yayınlanmış olup Binance borsasının güvenlik derecesini de kanıtlama etmektedir. Şuan için yüzlerce kripto para birimini desteklemekte olan Binance borsası rakiplerine nazaran en düşük komisyon tutarı oranına haiz olarak desteklemiş olduğu kripto paraları sıralamadan ilkin bazı aşamalardan geçirmektedir. Güvenli projeler bununla beraber de sıralama haline getirerek sunmaktadır. Şuan yayınlanmakta olan kripto paraların tümü hem uzun hem de kısa vadeli yatırım şekline uygun olup Binance kripto para borsasında düşük işlem özelliği yardımıyla yatırım kazancı sunmaktadır. 

Tüm yatırımcılara düşük komisyon oranı sunarak çeşitli indirimleri avantaj şeklinde sağlar. Türk kullanıcılar için TL ile yatırım yapmış olup çekebilme pozitif yanları sunar. Türkçe dil özelliği yardımıyla de anlaşılır bir ortam sunmaktadır. TL üstünden işlem yaptıran öteki borsalarda komisyon tutarı 10 kat daha çok olduğundan kullanıcıya zarar ettirmektedir. Bu durumda net bir halde en iyi kazandıran ve kullanıcısına kazandıran borsa olarak Binance borsasının öncü bulunduğunu ve fazlaca düşük işlem tutarı sunduğunu söylemek gerekir. 

Binance Referans Kimliği İle Üye Nasıl Olunur?

Binance referans kimliği ile kayıt olma esnasında referans yada indirim kodunu girerek kayıt oluşturmanız mümkündür. Kripto para al-sat işlemlerinde indirimden yararlanmak için ödenmiş olan komisyon ücretleri kullanıcılar tarafınca geri ödeme şeklinde almaktadır. Kayıt yapılırken e-posta adresiniz ve şifreniz girildikten sonrasında alt kısımdaki kutuya referans kodu girilmelidir. Kod girilmesi bununla beraber yatırımınıza yönelik yapılacak indirim limiti belirlenmektedir. 

Türk kullanıcılar açısından imtiyaz sunan Binance borsası Türk yatırımcıya yönelik referans kodu ile hesap açma imkânı sunmaktadır. En düşük komisyon tutarı bununla beraber Binance borsası Türk yatırımcılar için ilk tercih olarak bilinmektedir. Diğer sistemlerin yavaş olması ve yüksek işlem maliyeti çıkarıyor olması Türk yatırımcıların Binance borsasını tercih etmesini sağlamaktadır. Farklı ödeme ve yatırım şekilleri sunan borsasın güvenilir olması yardımıyla de her geçen gün Türk yatırımcıların arttığı gözlemlenmektedir. Referans kodu kayıt olma bununla beraber sunulan bir kod olarak bilinir. Binance borsasının belirlemiş oldupu yada kullanıcının değişik bir kullanıcıya kayıt oluşturma bununla beraber verdiği kod komisyon indirimlerinden faydalanılmasını sağlamaktadır. Kayıt esnasında kullanılan kodu kripto para borsasında al-sat işlemi yaparken komisyon indirimi ile daha çok kazanç elde edilmesini sağlamaktadır. 

Binance Referans Kodu Avantajları 

Binance referans kodu avantajları yatırımcıların her kripto para seçeneğiyle uzun ve kısa vadeli işlemlerden daha çok kazanç elde etmesini sağlamaktadır. Popülerlik kazanan kripto paralar yardımıyla her geçen gün daha fazlaca kullanılan bu sistem aslen mühim bir gelecek te vaat etmektedir. Anlık değişen işlem hacimleri ve kripto para tutarları ile yatırımcıların devamlı kazanç elde edeceği sistem sunmaktadır. Bu işlemlere referans ve Binance indirim kodu ile adım atmak ise kazancın yarısını en baştan tamamladığınızı göstermektedir. Kayıt olma bununla beraber verilen bu hak ile normalde 10 kat fazla komisyon tutarı alan borsalara nazaran daha süratli ve daha güvenli kazanmaya başlarsınız. İstediğiniz süre kazancınızı çekebileceğiniz sistem güvenli işlem yapabilme hakkı da tanımaktadır. Bu yüzden de Binance borsası her yönden avantajlıdır. 

Yatırımcıların tercih etmiş olduğu Binance borsası kayıt olma bununla beraber al-sat yapılırken komisyon indiriminden faydalanmanızı sağlar. Bu bir avantajdır. Hemde fazlaca mühim avantajdır. Dikkat ettiyseniz öteki kirpto para borsaları bu şekilde bir alternatif sunmamaktadır. Ayrıca hala işlem ücretleri fazlaca yüksektir. Bu yüzden itimat vermeyen yapıları sebebiyle bir çok şahıs Binance borsasını seçmektedir. 

Binance borsası teknik yönden sorunların minimum yaşandığı borsa şeklinde bilinmektedir. Aynı anda milyonlarca işlem yapılmasına imkân tanıyan ve hiçbirinde aksaklık oluşturmayan Binance borsasında kullananların sevinç yaşadığını da göstermektedir. Dünya genelinde bulunan kripto para borsalarına nazaran kıyaslanınca en fazla kullanıcı sayısına haiz olduğu da bilinmektedir. Bunun haricinde Binance düşük yatırımlarınızla bile kazanç sağlayacağınız bir platform sunarak kullananların kısa ve uzun vadeli şekilde güvenli yatırım yapabilmelerini sağlamaktadır. 

DAHA FAZLA BİLGİ

Binance Referans Kodu

Binance referans kodu Binance sistemine üye olan kişilerin haiz olduğu koddur. Kripto para için ilk akla gelen borsalardan kabul edilen Binance bu dünyaya girmek isteyen her insanın dikkatini çeker.

Devletimizde en etken olan kripto para borsalarından biridir. İnsanlar tarafınca büyük bir rağbet görür. Binance borsası için üyelik işlemi gerekir. Üye olmak istediğinizde de karşınıza referans kodu çıkar. Referans kodunuz eğer olmazsa üye olması imkansız ve hizmetlerden yararlanamazsınız.

Binance borsasının en büyük avantajlarından biri kolay kullanımdır. Gelişmiş bir ara yüze haizdir. Kripto dünyasındaki birçok yatırımcı Binance borsasına yatırım yapmıştır. Yüzlerce kripto parayı bünyesinde bulundurur. Kripto para borsası olarak oldukça gelişmiş hizmetlere haizdir. Binance referans kodu her üyeye özeldir ve her insanın kendi referans kodu olur. 

Üye olduktan sonrasında haiz olduğunuz referans kodu yardımıyla siz de platform için çağrı gönderebilir ve kullanıcı çekebilirsiniz. Kripto para devletimizde son yıllarda oldukça gelişme göstermiştir. Bu sebeple birçok değişik kavram da ortaya çıkmıştır. Referans kodu da insanların merak ettiklerinden biridir. Referans kodunu size hususi kimlik numarası olarak tanımlayabiliriz. 

Referans kodunuzu alıp üye olduktan sonrasında değişik avantajlara haiz olmuş olursunuz. Bunların ilki de çağrı kanalıyla sistem için yeni üyeler kazandırmaktır. En mühim avantajlarından bir diğeri de sistemde her üyenin vermesi ihtiyaç duyulan komisyon oranı referans koduna haiz üyelerden daha azca alınır.

Binance borsasında referans kodunuz olduğunda piyasada borsa hacmi artar. Yeni üye kazandırdığınızda belirli bir sayısı yoktur. Üye ettiğiniz şahıs sayısı fazlaca olursa referans hediyesi de alacağınızdan gene avantaj elde etmiş olmuş olursunuz. Binance referans kodu aldığınızda sistemden para çekerken ya da para yatırırken işlemleriniz daha süratli olur.

Referans kodunuz olursa günlük olarak daha fazlaca işlem yapma hacmine haiz olmuş olursunuz. Kripto para borsası sisteminde referans kodunuz yardımıyla fazlaca daha etken bir üye olma şansı elde edersiniz. Sistemde kripto para alıp satıyorsanız referans kodu sizin için extra mühim olur.

Şundan dolayı kripto para alım ve satımı yaptığınız her defasında belirli bir komisyon alınır. Binance referans kodu yardımıyla sistemde para alım satımı yaparken sizde komisyon alınmaz. Bu da asla küçümsenecek bir tutum değildir. Referans koduna haiz olursanız sistemde birinci derslik üye olmuş olursunuz. 

Bu sebeple kripto dünyasındaki her insan için referans kodu oldukça önemlidir. Binance kripto borsası dünyada işlem hacmi olarak en yüksek seviyedeki sistemdir. Kullanıcı dostu bir sistem olduğundan de üyeler için işlemler oldukça basittir. Yüksek hacimli Bitcoin, DOGE, BNB, XRP, SHIB, ETH, Tether kripto paralarından başka düşük hacme haiz olan altcoin seçenekleri de yüzlercedir.

Referans kodunun en büyük işlevi sistemde kripto para alıp satarken komisyon alınmasına engel olmasıdır. Üyeler bu avantajdan yararlanmak için referans kodu alırlar. Binance referans kodu sistemi Türkçe kullandığınızda direkt ismiyle ya da Binance referans kimliği şeklinde yer alır. 

Sistem için referans kodu aldığınızda sonrasında kripto para alım satımı yaptığınız süre bir komisyon ödersiniz ve bir kısmı size geri iade olur. Komisyon indirimlerinden yararlanmak için de hesap açarken komisyon indirim kodunu kullanarak açmanız gerekir. 

Daha sonrasında kullanıcı kısmının altında yer edinen referans kısmına tıkladıktan sonrasında “sizinle paylaşılan komisyonlar” alanından işlemler sonrasında geri ödeme meydana getirilen oranı görebilirsiniz. Sisteme giriş yaparken referans kodu için giriş kısmından yapmış olursanız burada size eğer kodu alırsanız işlemlerde ne kadar geri ödeme alacağınızı belirtir.

Binance Referans Kodu Ne İşe Yarar

Binance referans kodu giriş yapacağınız süre mobil uygulamadan ya da internet adresinden girebilirsiniz. Kod girme işlemi yaptığınızda sizin için herhangi bir yitik olmaz. 

Referans kodunu girdiğinizde bundan sonraki işlemleriniz için komisyon tutarından geri ödeme almış olmuş olursunuz. Binance borsası üyelerinin istekleri ve gereksinimlerine yönelik olarak devamlı yenilik ve güncelleme yapar. Bu güncellemeler sistem üstündeki iyileştirmelerdir. 

Hesap açılışı yaparken ilk olarak size bireysel mi yoksa kurumsal mı giriş yapmak istediğiniz sorulur. Sonra ikinci aşamada karşınıza Binance Referans Kimliği bölgesi çıkar. 

Bu bölümde isteğe bağlı olduğu belirtilir. Sayfada bir kod yazar ve bu kodu girdiğinizde sistemdeki işlemlerden komisyon oranından geri ödeme almaya hak kazanırsınız. Binance referans kodu girişleri tamamen isteğe bağlıdır. Sistemde hesap oluştururken sayfanın alt kısmında Referans Kimliği alanı bulunur. Bu alana kodu yazmanız yeterlidir. 

Binance borsasının en büyük avantajlarından biri de eğer sisteme girdiğiniz ülkeyi Turkey olarak seçerseniz sistemi Türkçe olarak kullanabilmenizdir. Kayıt Ol alanından lüzumlu detayları doldurduktan sonrasında Referans Kimliği yazan alana tıkladığınızda kod çıkar. 

Referans kodunu alana yazdığınızda tüm avantajlardan yararlanmaya başlayabilirsiniz. Üye olurken isterseniz mobil cihazınızla isterseniz de e posta ile üye olabilirsiniz. Üye olurken e posta, cep telefonu, gizyazı, referans kodu, kullanım koşulları onayı, hesap oluştur işlemlerini sırasıyla yaparak üyeliğinizi tamamlarsınız.

Binance Referans Kodu ile Para Kazanma

Binance referans kodu giriş yaptığınız süre hangi kodu kullandıysanız değişik oranlarda komisyon geri ödemesi alırsınız. Eğer hesaba girerken referans kodu kısmına bir şey yazmadan boş bırakırsanız komisyon ödemeleri sizin için indirimli olmaz.

Referans kodlarının indirim oranları yüzde 0, yüzde 5, yüzde 10 ve yüzde 20 olarak farklılık gösterir. Bu sebeple üye olacağınız süre ilk dikkat etmeniz ihtiyaç duyulan husus sizin için yüksek oranla komisyon indirimi sağlayacak bir kod girmektir. Eğer hesaba girerken kod kısmında isteğe bağlı yazıyorsa bunu dikkate almadan kodu girmeniz gerekir.

Hesabı bir kere açtığınızda yeniden referans kodu girmeniz mümkün olmayacağı için işlemlerde oldukça dikkatli olmanız gerekir. Binance referans kodu girmeden hesap açtıysanız fakat kimlik doğrulaması yapmadıysanız yeniden üye olarak referans kodu girme şansınız olur. 

Hesap açarken referans kodunu elle girebilirsiniz. Eğer giriş yaparken referans kodu kısmına tıkladığınızda komisyon oranı %0 görünürse bu sistemden meydana gelen bir hata olur ve genel anlamda mobil cihazdan giriş yapıldığında meydana gelebilir. Web sitesinden giriş icra eden kişiler bu şekilde bir sorunla karşılaşmazlar. 

Eğer mobilden giriyorsanız ve referans kodu kısmına tıkladığınızda komisyon oranı %0 görünüyorsa üyeliğinizi tamamlamadan çıkın. Referans kodunu bir kere aldığınızda ve kullandığınızda hemen sonra başkası da aynı kodla giriş yapabilir. Referans kodlarının herhangi bir süre sınırı olmaz.

Binance Referans Kodu Alma

Binance referans kodu aldığınızda üyelik hesabınız etken olduğu süre süresince komisyonlardan indirim alırsınız. Referans koduyla giriş yaptıktan sonrasında her üyeye hususi olan id numaranız olur.

Kodla beraber referans olmuş olan şahıs de sizinle ilgili yalnızca id numaranızı görüntüleyebilir. TC, telefon, isim ya da e posta benzer biçimde bilgileriniz kimse tarafınca görüntülenemez. Kişisel bilgileriniz borsa sisteminde saklıdır ve kimselerle paylaşılamaz. 

İşlemlerinizi referans koduyla yaptığınızda kripto para alıp satımı esnasında fazlaca daha azca komisyon ödemiş olmuş olursunuz. Referans bağlantısının sahibi ise işlemler esnasında ödenmiş olan komisyondan hisse almış olur. Her iki tarafın da kazanılmış olduğu bir hizmettir. Referans koduyla üye çağrı ettiğinizde ise siz de kazanmış olmuş olursunuz. Binance referans kodu yardımıyla yeni üye kazandırırsanız sizin sayenizde üye olmuş olan şahıs işlem yaparsa siz de %40 oranına kadar komisyon alabilirsiniz.

Spot işlem ya da Vadeli işlemler için de komisyon kazanırsınız. Yatırımcılar referans koduyla giriş yapıldığında neler olacağını merak ederler. Binance en popüler kripto borsasıdır ve üyelerine oldukça yüksek oranlarda komisyon indirimi elde eden bir sistemdir. 

Türkçe olarak giriş yaptığınızda sistemde referans kodunu kullandığınızda kripto para alım satımlarını indirimli olarak yapmış olmuş olursunuz.

Üyelik işlemleri esnasında karşınıza çıkan kısımlardan biri de referans kodu kısmıdır. Bu sebeple mevzuyu bilmeyen insanoğlu için bir sual işareti olur. Binance referans kodu üyelerine oldukça yüksek sayıda kripto para birimiyle işlem yapma fırsatı sunarken bununla beraber komisyon indirimlerinden de yararlanmalarını sağlar.

Komisyon indirimlerinden yararlanabilmeniz için de sisteme referans koduyla giriş yapmanız gerekir. Bu avantajlı kullanım sebebiyle yeni üye olacak kişiler için referans kodu kullanımı devamlı tavsiye edilir. Borsa sistemine üye olmuş kişilerin kendisine ilişik olan kodlar referans kodlarıdır. 

Borsa sistemine üye olmak istediğinizde otomatikman referans kodunuz da oluşmuş olur. Referans kimliği gene öteki kullanıcılar tarafınca sağlanır. Üye olan şahıs bu kodu girdiğinde komisyonlarda indirime hak kazanmış olur. Siz de kendi referans kimliğinize haiz olduktan sonrasında kullanıcı daveti gerçekleştirebilirsiniz.

Binance Referans Kodu Avantajı

Binance referans kodu kullandığınızda kripto borsasına üye olduğunuz sürece komisyon indirimlerinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca çağrı eden şahıs siz olduğunuzda sizin çağrı ettiğiniz şahıs kripto para alım ve satımı yaptığında siz de komisyon kazanmış olmuş olursunuz.

Hem referans kimliği elde eden hem de referans kodunu kullanan şahıs için en avantajlı yöntem budur. Borsa sistemi bu pozitif yanları üyelerine yeni kullananların artması amacıyla sunmaktadır. Referans kodunu kullandığınızda kripto para alıp satarken sisteme daha azca oranda komisyon ödemiş olmuş olursunuz.

Siz referans kimliğinizle üye çağrı ettiğinizde, üyeler işlem yaptıkça komisyon kazanmaya devam edersiniz. Referans kodu yardımıyla hem borsada işlem hacmi artar hem de daha fazlaca şahıs bu hizmetten yararlanır. Binance referans kodu girmek için de yapmanız ihtiyaç duyulan işlem oldukça basittir.

Bir kullanıcı sayfasında referans kimliği paylaştığında siz bu referans kodunu alarak giriş sayfanıza eklersiniz. Bir öteki yapabileceğiniz işlem de referans kimliği linkine tıklamaktır. Linke tıkladığınızda direkt olarak Binance sistemi üyelik sayfasını açarsınız. Sayfada extra işlem yapmanıza gerek kalmamıştır ve direkt olarak komisyon indirimi kullanabileceğiniz şekilde giriş yaparsınız.

Referans kodunuzu girdiğinizde yüzde kaç indirim kazanacağınızı öğrenmek için de Binance referans kodunu öğrenme sayfasından denetim etmenizi kafi olur. Borsa sistemine üye olurken kod girmediyseniz ve kimlik doğrulaması yaptıysanız yeniden geri dönerek referans kodu girişi yapmanız mümkün olmaz. Binance referans kodu girişi için ya yeni üye olmanız ya da üye olurken kimlik doğrulaması yapmamış olmanız gerekir.

Üye olurken referans koduyla giriş yapmak için isterseniz mobilden isterseniz de internet adresinden işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Hacmi yüksek işlemler için borsa sisteminde düşük komisyonlar önemlidir. Eğer referans koduyla giriş yapmış olursanız %20’ye kadar varan indirim oranları kazanabilirsiniz. 

Borsaya kayıt olduğunuzda direkt olarak referans linkiniz de oluşmuş olur. Linki çağrı amaçlı yeni insanlara gönderdiğinizde daha sonraki işlemlerde siz de komisyon kazanmış olmuş olursunuz. Sizin referans kimliğinizle üye olmuş olan kişiler de işlemlerinde komisyon indirimi almış olurlar. Borsa sisteminde her iki taraf devamlı kazançlı çıkar.

Etiketler: binance komisyon indirimi kodu, binance referans kodu 20, binance 20 komisyon indirimi, binance 20 referans kodu, binance yüzde 20 komisyon indirimi, binance indirimli referans kodu, binance referans indirimi, binance 20 indirim kodu

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş