Coin Yorum

Binance Hesap Açma 2022

 Binance Hesap Açma

Yatırımların son yıllarda arttığı bu zamanda insanların ticari para ve yatırım amacıyla başvurduğu güvenilir bir altcoin borsası haline gelen Binance, 2017 senesinde Changpeng Zhao tarafınca Çin’de kurulmuştur. Globalleşen dünyada ve taleplerin arttığı altcoin piyasasında kurumsallığı ve güvenilir bir altcoin olması sebebiyle insanların kalbinde taht kurmuş durumdadır. Çin , Amerika ve bazı Avrupa ülkelerindeki ofislerinde hizmet vermektedir. Ününü dünyanın dört bir yana yürüyerek Binance para borsası süratli ve güvenilir bir halde altcoin borsa hizmetine devam etmektedir. 2021 Ekim itibariyle 30 milyona yakın Binance üyesi, 250 milyondan fazla ziyaretçisine kapısını açmıştır. Rekor işlem hacmi 15 milyar dolar olan, 24 saat içinde averaj işlem hacmi 3.88 milyar dolar, günlük 410.000 etken üyesi olan ve Binance Earn’ a bağlı 2.900.000.000 dolar kripto para varlığı bulunan Binance borsası, güvenilirliği ve müşterilerine kolaylık sağlaması yardımıyla ipin başını çeken Altcoin borsasıdır.

Binance TR Hesabı Nasıl Açılır?

Dünyanın en büyük kripto ve bitcoin borsası olan Binance TR’den hesap açmak parasızdır. İlk olarak kayıt olmak için web sayfasına tıklayın. Sonrasında ‘’yeni üyelik formu’’ nda istenen e-posta ve şifrenizi oluşturabilirsiniz. Devamında Robot onayı karşınıza çıkacaktır, o adımı da tamamladıktan sonrasında e-postanıza gelecek olan kodu Binance web sayfasındaki istenen yere yazın. Hesabınızın etken olması için kodu doğru bir halde girmelisiniz, onaylandıktan sonrasında Binance TR üyeliğiniz etken hale gelecektir.

Binance Global Hesabı Nasıl Açılır?

İlk olarak altcoin’ imizin web sayfasına girdikten sonrasında bizlere yaşadığınız ülkeyi soracaktır . İlerleyen adımda ‘’kişisel hesap oluşturun’’ tıklayarak e-posta adresinizi, minimum 8 karakterden oluşan sayı ve harflerden oluşan gizyazı isteyecektir. Kullanım sözleşmesini kabul ederek ‘’hesap oluştur’’ butonuna tıkladıktan sonrasında e-postanıza Binance’in göndermiş olduğu onay kodunu kayıt formuna girmeniz gerekmekte, kodu girdiğiniz takdirde hesabınız oluşturulacaktır . Hesabınızın kayıt işlemini tamamladıktan sonrasında istediğiniz benzer biçimde süratli ve güvenilir bir halde Para Ticaretinizi halletmeye başlayabilirsiniz.

Binance Borsasına Nasıl Para Yatırılır?

Binance Borsasına ilk olarak üye olmalısınız, üye olduktan sonrasında kripto para alımı yada satımı yapabilmeniz için ilk olarak Binance hesabınıza istediğiniz oranda para transferi yapmaktır. Bu işlem için iki yol vardır; Günlük zamanda kullandığımız kredi yada banka kartları ile anında güvenilir bir halde bitcoin alımı yada satımı yapmak mümkündür. Bir öteki yol ise Paparadır. Kayıtlı papara hesabınızdan banka vasıtasıyla süratli bir halde Binance hesabınıza paranızı aktarabilir ve yatırımınızı yada alım satım işlemine başlayabilirsiniz.

Binance Gizyazı Sıfırlama Nasıl Yapılır?

Ilk olarak Binance web sayfasındaki üye girişi kısmındaki parolamı unuttum (forgot password?) butonuna tıklayın. Üye girişi meydana getirecek kişiye e-posta kanalıyla mı, telefon numarası ile mi gizyazı sıfırlama mevzusunda destek olacağını soracaktır. Eğer ki e-posta kanalıyla devam edeceksiniz size ilişik e-postayı gelen kutucuğa tıklayarak kod gönder kısmına tıkladığınızda e-postanıza kod gelmiş olacaktır. Gelen doğrulama kodunu giriniz ve kodu gönder butonuna tıklayınız. Aynı işlem telefon numarası ile yapıldığında da işleme sms kanalıyla gelen doğrulama kodunu girerek devam edebilirsiniz,  peşinden yeni gizyazı belirleme paneli karşınıza çıkacaktır. Yeni şifrenizi doğru bir halde yazdığınızda işlemden sonraki girişinizde yeni belirlediğiniz gizyazı ile süratli ve güvenilir bir halde giriş yapabileceksiniz.

Binance Destek Ekibi ile Nasıl İletişime Geçilir?

Dünyanın en büyük ve güvenilir Kripto borsası olan Binance borsasının kontakt ekibiyle iletişime geçmek için web sayfasına girmeniz gerekmektedir. Bir tecim hesabınız mevcutsa sağ alt bölümde bulunan direkt söyleşi kanalıyla kontakt kurabilirsiniz. Üye değilseniz eğer sizden e-posta yada telefon numarası istenmektedir. Eğer ki üyeliğiniz mevcutsa üye girişini tamamladığınız takdirde direkt iletişime geçmeniz mümkündür.

PC için Binance Uygulamasını İndirme ve Yükleme Nasıl Yapılır?

Gelişen dünyamızla beraber büyüyen kripto para ticaretinin en büyük merkezi olan Binance’in PC’de de uygulaması mevcuttur. Uygulamayı yüklemeniz oldukca kısa bir sürenizi alacaktır, Binance-setup.exe isminde indirilenler dosyasına gelen uygulamaya tıklayarak programı yönetici olarak çalıştırın. Sonrasında kurulum paneli vardığında (install) kur butonuna tıklayın. Kısa bir süre içinde yükleme tamamlanacak ve (finish) butonuna tıklayarak işlem tamamlanacaktır.

İOS ve Android’te Binance Nasıl Yüklenir?

İOS:

Telefonunuz İOS yazılıma haiz ise App Store’a giriş yapmış olup arama kısmına “Binance: Bitcoin’i Güvenle Satın Alın”yazdıktan sonrasında karşımıza çıkan uygulamanın üzerine tıklayarak (insatall) yükle butonuna bastığınızda kurulum başlamış olacaktır.Uygulama telefonunuza indikten sonrasında üye girişinizi yapmış olup güvenli ve süratli bir halde işlemlerinizi yapabilirsiniz. 

 Android:

Android uygulamaları içinde çevrimiçi tecim uygulamaları içinde en süratli ve güvenilir uygulama diyebiliriz. Cihazınız Android yazılımla kullanılıyorsa Google Play Store’a giriş yapmış olup arama kısmına ‘’Binance: Bitcoin Marketplace Crypto Wallet’’ yazdığınızda çıkan uygulamayı indirin. İndirme işlemi tamamlandıktan sonrasında üyelik bilgilerinizi girerek anında işlemlerinizi rahatça yapabilirsiniz. 

Binance Devletimizde Yasal Mı?

Ülkemiz sınırları içindeki kripto borsaları içinde yasal bir problemi olmayan borsalar içinde en güvenilir olan kripto para borsasıdır .Türkiye’ de devlet Binance TR isminde TL ile kripto para ticareti halletmeye onay verir ve günün her saati Ziraat Bankası ve Vakıf Bank benzer biçimde devlet bankalarından yatırım yapılması insanlara daha kolay, süratli, ve güvenli bulunduğunu kanıtlamış durumdadır. Binance borsasında yapacağınız hiçbir işlem yasal problem teşkil etmemektedir. 

Binance Global ve Binance TR’nin Farkı Nedir?

Binance TR :

Aralarındaki farklardan en mühimleri para yatırma seçenekleri ve içerikleridir. Binance TR’ de ve Binance Globalda aynı bilgilerle hesap açabilirsiniz, kısaca bununla ilgili bir problem olmayacaktır. Binance TR bu siteyi 2020 Eylül ayında hizmete sunmuştur. Binance TR yerli müşterilerine daha dikkat çekici ve daha süratli hizmet sunmayı amaç edinmişlerdir. Daha da fazlasını söylemek gerekirse EFT ve Havale kanalıyla Bitcoin yada kripto para satın alma fırsatını üyelerine vermektedir . Binance TR’de 20-25 içinde kripto para bulunmaktadır. Devlet bankası olan Ziraat Bankası ve Vakıf Bank bankalarla çalışmakla kalmamış, İş bankası, Garanti, Akbank ve Yapı Kredi bankalarıyla da çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedirler.

Binance Global :

Elektronik ve Global bir yaşamda karşımıza çıkan Binance , coin borsaları olarak baktığımızda Dünyada ilk sırada yerini almaktadır. Binance Global’de ininal, papara, ve günlük yaşamda kullanılan kredi kartları ile para yatırılabilir. Müşterilerini en oldukca memnun eden durum ise anında alım satım ve coin faizleri benzer biçimde avantajlı durumlar karşımıza çıkmaktadır. Bu nedenle Binance Gloabala üye olan kişiler Binance TR’de de hesap açma imkanları vardır bunun en pozitif yönde sebebi ise iki borsa arasındaki coin transferlerinden ücret alınmamakla beraber süratli ve güvenli bir halde işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Binance Borsasına Güvenilir diyebilir miyiz?

Hızla büyüyen ve elektronikleşen yaşamımızda uzun zamandan beri milyonlarca müşterisine para ticareti ve yatırım hizmetini veren Binance’ a baktığımızda güvenli bir borsa bulunduğunu açıkça belirtebiliriz. 2019 senesinde Binance borsası hackerlar tarafınca 7bin Bitcoin’in hacklendiğini çoğumuz biliyoruz. Bu durumda yetkililer borsaya 7 gün içinde üye olan insanların bakiyelerindeki paraları çekmelerine müsaade etmemişlerdir , bunun sebebi ise ne kadarlık bir kısmın hacklendiği ve o duruma nazaran hareket etmekti. Bu vakadan sonraki zamanda ise mağdur olan üyelerin mağduriyetlerini gidererek verdiği kaliteli hizmete kalmış olduğu yerden devam etti. Hacklenme işlemleri her tür elektronik mekanizmalarda meydana gelebilecek bir vaka olsa da bu durumu kurtarmak ara sıra zor olabiliyor, Binance borsası bunu atlatabilmiş ve ne kadar güvenli, sistemli ve mağduriyeti giderebileceklerini oldukca net bir halde üyelerin ve üye olacak kişilere kanıtlama durumunda göstermişlerdir.

Binance’de Hesap Silme

Borsaların ve kripto piyasasının en büyük organı olan Binance üstünde bir hesap açtığınızda, bu hesabın niçin silmiş olduğu mevzusunda nedenini bilmek de mühim bir husustur. Eğer hesabınızı silme ya da iptal etme hakkında bir karara varmış iseniz ve silme işlemini gerçekleştirmenizin sebebi referans kimliği ile ilgili bir problem ise, bu işe girmenizin oldukça yanlış bir karar bulunduğunu net bir halde söyleyebiliriz. Bunun sebebi aynı bilgilerle yeni bir hesap açmak istediğinizde eski hesabınızın bilgileriyle benzer olması durumunda size problemler yaratabilir.

Binance mi BTCTürk mü?

İnsanlar her ne kadar kazançlara ehemmiyet verseler de karlarına ve güvenli yatırım halletmeye da bir o denli ehemmiyet verirler. Bunun en baştaki maddelerinden birisi de Kripto para borsalarının almış olduğu komisyon oranıdır, Binance borsası komisyon oranı minimum seviyede olan bir borsadır, öteki nedenlere baktığımızda Binance borsasının Türkçe dil seçeneğini üyelerine sunabilmesidir ve BTCTürk’ e nazaran daha çok coin sıralaması yapmaktadır, bu da insanların seçimini Binance’den yana kullanmasını sağlamaktadır.

Binance mi Paribu mu?

Bu iki borsa içinde işlem gerçekleştirme fırsatlarına baktığımızda hakikaten ciddi oranda bir farklar oldğunu görebiliriz. Binance borsası ile kripto paranızı faiz olarak değiştirebilir ve hodl etme imkanınız vardır. Komisyon oranlarına baktığımızda da Binance borsası Paribu borsasına nazaran daha azca komisyon almaktadır. Düşük bütçeli hesaplarınızı BNB convert yapabilir fee‘ yi BNB ile minimum düzeyde, Binance’in üyelerine sunmuş olduğu indirimleri rahatça kullanabilirsiniz. Yatırım ve para ticareti meydana getirecek insanların seçimlerinin haliyle Binance’yi seçeceğini söyleyebiliriz. Kaliteli ve süratli bir hizmet olması sebebiyle aralarında yar olan bu iki borsanın bir öteki farkı ise maksimum düzeyde güvenli hizmet veriyor oluşudur.

Binance mi Coinbase mi?

Bu iki kripto para borsalarına baktığımızda farklılıklar görebilmekteyiz. Binance borsasında işlemde kesilen ücretler oldukca cüzzi miktardayken, coin base’de ödeme türlerindeki fiyat oldukça yüksektir ve meydana getirilen işlemler oldukca daha kısıtlıdır. Binance’ de 500’ den fazla kripto para birimi bulunmaktadır ve bu sayı bir yatırımcıya nazaran oldukça göz açıcı ve yatırımı mantıklı yere yapabilmesini kolaylaştıran bir etkendir diyebiliriz. Binance borsasıyla beraber yatırım ve alım satım meydana getiren üyeler banka havalesi seçeneği ile günde tamı tamına 250 bin dolara kadar para çekme imkanını yatırımcılarına sunmaktadır bu da yüksek yatırım yada alım satım meydana getirecek üyelerini Binance’yi kullanmaya yönlendirmektedir ve teşvik etme olanağı oldukca yüksektir  Apı key ile üyelerine kolaylık sağlamakla kalmamış, düşük işlem tutarı ile yatırımcıların kayıplarını minimum seviyeye indirmiştir. Kimlik onayı gerekmeksizin 2 Bitcoin’ e kadar işlem yapma imkanını üyelerine sunmuştur. Üyeler içinde yüksek değerlerde sonucu ödüllerle dolu olan deposit yarışmalarını düzenleyerek yatırımcıları ve alım satım meydana getiren üyelerini de kazanç elde ettirmekten kaçınmamışlardır. Bu yazılanlara bakıldığında her gün daha çok dijitalleşen dünyamızda en oldukca ziyaret edilen ve yatırım meydana getirilen Binance’ yi söyleyebiliriz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş