Coin Yorum

Bitlo Nedir? Nasıl Kayıt Olunur? Nasıl Kullanılır? Kullanıcı Yorumları 2022

 Bitlo Nedir?

Dijital paralar olan kripto paraların ortaya çıkması ve tüm dünyada yaygınlık kazanmasıyla birlikte kripto paraların alım-satım ve tüccarlığının yapılması amacıyla kripto para borsaları kurulmaya adım atmıştır. Bitlo kripto para borsası da bunlardan bir tanesidir. Bitlo kripto para borsası 2017 senesinde kurulmuştur. 2018 Şubat ayında üye almaya başlayarak sadece 2018 yılının Haziran ayında kripto para alım-satım işlemleri yapılmaya başlanmıştır. Bitlo kripto para borsasının kurucu ortakları Hakan Baş ve Mustafa Alpay’dır. Bitlo kripto para borsası süratli ve güvenilir olmasıyla birlikte kullanıcılarına çeşitli imkanlar da sunmakta. Bilindiği suretiyle dünyanın işlem hacmi en büyük kripto para borsası Binance kripto para borsasıdır. İşlem hacmi büyüklüğü bakımından Binance kripto para borsası Bitlo kripto para borsasını geride bırakır. Bitlo kripto para en önce Binans adıyla piyasa çıkmış bir kripto para borsasıdır. İşlem hacmi düşüktür, işlem hızı bakımından Binance kripto para borsasının arkasından gelir. Binance kripto para borsası 2017 senesinde kurulmuş bir borsadır. Kurucusu ise Changpeng Zhao’dur. Binance kripto para borsası ilk başta Çin’de kurulur ve daha sonrasında Çin’den ayrılır. 2018 yılının Ocak ayında 1,3 milyar dolarlık piyasa değeriyle dünyanın en büyük kripto para borsası olmuştur. Güncel olarak da öncü kripto para borsasıdır. Öncü olmasının en büyük sebeplerinden biri altcoinleri sıralama haline getirmeden evvel birçok kademeden geçirmeleridir. Güvenli bir portre çizmektedirler. İşlem hızı, güvenirliği ve işlem hacmi bakımından dünyada bir numaradır. Kripto para alım-satım işlerine yeni başlamış olan, başlangıç seviyesindeki kullanıcılar için oldukça kolay ve ergonomik olmasıyla dikkat çeker. Süratli bir arayüze haizdir. Dünyanın üst seviyedeki yatırımcıları bile Binance’e kayıt olmayı tercih ediyorlar. Dünyada en oldukça kripto para alım-satım işlemi Binance kripto para borsasında gerçekleşmektedir. 

Binance kripto para borsası öteki borsalara oranla dünyanın en kuvvetli altyapısı ve işlemcisine haiz borsadır. Güvenilir ve aynı anda milyarlarca işlem bu borsada gerçekleştirilebilmektedir. Bitlo kripto para borsasında istenilen fiyattan alım satmak yapmak güç ve fiyatlar yüksektir. Binance kripto para borsası bu problemin de önüne geçerek istenilen fiyattan alım yapılabilmesine izin veriyor. Bitlo kripto para borsasında giriş problemleri sık yaşanılan problemler arasındadır. Sistem hataları görülmekte, çökmeler meydana gelmektedir. Binance kripto para borsasında işlem hatası ya da sistem hatası verme şeklinde sorunlarla sık karşılaşılmıyor. Çalışanlar müşterilerle 7/24 irtibattadır. Binance borsası kullanıcı dostu bir platformdur ve herhangi bir sorunda kullanıcılarla en kısa sürede iletişime geçilmektedir.

Bitlo Ne İşe Yarar?

Sanal para olarakta anılan kripto paraların ortaya çıkması ve yaygınlaşmasıyla çeşitli kripto para borsaları piyasaya sürülmüştür. Her geçen gün milyonlarca insan bu çeşitli kripto para borsalarına kayıt olmaktadırlar ve her geçen gün birçok ad altında borsalar kurulmaktadır. Bitlo kripto para borsası da bunlardan birisidir. Bitlo’da öteki borsalarda olduğu şeklinde kripto alım-satım işlemleri yapılmaktadır. Kripto para borsalarında sistemler herhangi bir merkeze bağlı değildir. Merkeziyetsiz bir halde işlemektedir ve dışardan müdahale kabul etmez. Kripto para borsaları sanal borsalardır. Bu borsalar ortaya çıkmadan ilkin para alım-satım işlemleri bankalar tarafınca yapılmaktaydı. Kripto parayla piyasaya sürülen kripto para borsalarıyla birlikte alım satım işlemlerinde bankayla yaşanılan probleminin önüne geçmek adına para transferlerinin onaylanma işlemini bilgisayarlar halletmeye adım atmıştır. Bu yeni teknoloji Blockchain teknolojisidir. Bu sayede bilgisayarlar yardımıyla para alım-satım işleri süratli bir halde gerçekleştirilmektedir. 

Dünyanın işlem hızı bakımından en önde olan kripto para borsası Binance kripto para borsasıdır. Kripto para borsalarında meydana getirilen alım-satım işlemlerinde aynı anda milyonlarca insan işlem yapmaktadır. 1 milyon üstü işlem Binance’de aynı anda gerçekleşmektedir. Para transferleri hızlıca gerçekleştirilmektedir ve hız yönünden rakiplerini geride bırakmaktadır. Aynı zamanda dünyanın en büyük işlem hacmine haiz olan bir kripto para borsasıdır Binance. Diğer borsalara oranla daha çok yöntem seçeneği vardır. Sistem hataları, sistem çökmeleri, donması yaşanmaz. Yaşandığı taktirde çalışanlar 7/24 etken oldukları ve müşterilerle ilgilendikleri için mesele süratli bir halde çözülmektedir. 

Binance kripto para borsası bununla beraber dünyanın minimum komisyon alan borsasıdır. Türk kripto para borsalarına oranla 10 kat daha azca komisyon almaktadırlar. Bu özelliği de Binance’nin önde olmasındaki en büyük etkenlerden bir tek bir tanesidir. Diğer kripto para borsalarında kullananların mağduriyet yaşamış olduğu hususlar Bitlo kripto para borsasında da yaşanmaktadır. Mesela satış emri onaylamasında gecikmeler, giriş yaparken üyelerin sorun yaşaması, komisyon oranlarının aşırı yüksek olması bazı sorunlardandır. Binance kripto para borsası dünyanın komisyon oranı minimum olan borsasıdır. 

Binance’de Türk lirası ile alım satım işlemleri yapılmaktadır ve öteki borsalara bakılırsa en büyük artılarından birisi de budur. Bitlo kripto para borsasında da Türk lirası ile alım-satım işlemi yapılmaktadır fakat Binance’ye bakılırsa işlem tutarı fazladır. 

Bitlo’ya Nasıl Kayıt Olunur?

Bitlo kripto para borsası 2017 senesinde kurulmuş bir kripto para borsasıdır. Kurucu ortakları Hakan Baş ve Mustafa Alpay’dır. Bitlo kripto para borsasında, kripto para alım-satımı yapabilmek için lüzumlu olan üyelik başlangıç seviyesi üyelik tipidir. Başlangıç seviyesi üyelik şeklinde kripto para yatırmada belirli bir limit olmamaktadır. İstediğiniz kadar kripto para yatırabilirsiniz. 

Kayıt olurken birinci kısıma mail adresinizi, ikinci kısıma şifrenizi, üçüncü kısıma ise yine şifrenizi giriyorsunuz. Bitlo kripto para borsasına başlangıç seviyesindeki üyelik için isim soy-isim, doğum tarihiniz, kimlik numaranız ve ikametgah adresiniz girilmelidir. İleri düzey üyelik ve platinum üyelik şeklinde de seçenekler mevcuttur. 

Kaydınızı gerçekleştirdikten sonrasında kripto para alım-satım işlemlerinize başlıyorsunuz ve piyasaya bakılırsa ticaretinizi gerçekleştiriyorsunuz. Bitlo kripto para borsasında komisyonlar fazladır. Dünyanın minimum komisyon alan kripto para borsası Binance kripto para borsasıdır. Bitlo bir Türk borsasıdır. Türk borsalarında komisyon değerleri Binance kripto para borsasına bakılırsa 10 kat fazladır. Komisyonların düşük olması ve dünyanın en büyük işlem hacmine haiz, işlem hızı bakımından öteki borsalara fark atan Binance kripto para borsası üst seviyede ve kendini geliştirmiş yatırımcılar için ilk tercihtir. Binance kripto para borsası başlangıç seviyesindeki kullanıcılar için de oldukça ergonomik ve kolay bir kullanıma haizdir. Dünyanın en sağlam altyapısına haizdir ve güvenilirdir. Binance kripto para borsasına kayıt olurken kimlik bilgileriniz ve fotoğrafınız istenir fakat bu bilgiler üçüncü kişiyle paylaşılmaz. Tüm bilgileriniz detaylı bir halde alındığından şifrelerinizi unutmanız yada kaybetmeniz durumunda çalışanlar size maksimum yedi gün içinde ulaşıyor. Yeni gizyazı gönderiliyor. Bu şekilde mesele yaşamamış oluyorsunuz. Binance kripto para borsasında işlem ücretleri düşüktür. İşlem hızı ve para transferleri aşırı süratli bir halde gerçekleşir. Milyonlarca insan işlem hacmi büyüklüğü, işlem hızı ve komisyon düşüklüğü ve güvenir olması bakımından Binance kripto para borsasına kayıt oluyor. Dünyanın kripto para borsalarında içinde birinci tercihi içinde içeriyor. Her geçen gün kendini yenileyerek gelişiyor ve güncelliğini koruyor. Her geçen gün kıymetini arttırmaya devam etmektedir. Müşterilerle 7/24 yazışma halinde olan, kullanıcılarla hususi olarak ilgilenen bir platformdur.

Bitlo’nun Avantajları Nelerdir?

Bitlo 2017 senesinde Binans ismiyle kurulmuş sonrasında 2018 senesinde isim değişikliğine giderek Bitlo kripto para borsası olmuştur. Bitlo kripto para borsası kripto para birimleriyle alım-satım ve tecim yapmak amacıyla kurulmuştur. Her geçen gün kripto paralar ve bununla beraber çeşitli kripto para birimleri ehemmiyet kazanmaktadır. Kripto paraların dünya genelinde yaygınlaşması, türlü kripto para birimlerinin piyasaya çıkmasıyla birlikte hem coinlerin tanıtımını yapmak hem de piyasayı canlandırmak suretiyle kripto para borsaları kurulmaktadır. Bu borsalar ustalaşmış yazılımcılar ve girişimciler tarafınca kurulmakta ve piyasaya sunulmaktadır. Bitlo kripto para borsası Türk asıllı bir borsadır. Türk lirası ile para yatırıp çekmek mümkündür. Dünyanın en büyük borsası olan Binance kripto para borsasında da Çin kökenli bir borsa olmasına karşın Türk lirası ile para yatırıp çekme imkanı vardır.

Binance kripto para borsası Bitlo kripto para borsasından her yönden daha avantajlıdır. Binance’nin Çin’de kurulduğu bilinmektedir. Türk asıllı değildir. Türk asıllı kripto para borsalarında komisyon yüzdeleri oldukça fazladır. Dünyanın minimum komisyon alan kripto para borsası 2017 senesinde Changpeng Zhao tarafınca kurulan Binance kripto para borsasıdır. Bitlo kripto para borsasında kripto para alım satımı yaparken işlem hacmi oldukça düşüktür. İşlem hacmi büyüklüğü en fazla olan borsa gene Binance kripto para borsasıdır. Binance kripto para borsasının sitesi gelişmiş bir formattadır ve hala da geliştirilmeye devam etmektedir. İşlem hızı aşırı hızlıdır. Her gün milyonlarca işlem süratli bir halde gerçekleştirmekte, para transferleri kullanıcılara mesele yaratmadan hızlıca yapılmaktadır. Teknik aksaklıklar ender yaşanır. Sisteminin ve altyapısının gelişmiş, kullanımının ergonomik olması sebebiyle başlangıç seviyesindeki kullanıcılarla birlikte dünyanın en üst düzey yatırımcıları tarafınca da kullanılmakta ve rağbet görmektedir. Dünyada her yönden birinciliğini sakınan Binance kripto para borsası gelişimini sürdürmekte ve her geçen gün yenilenmektedir. 

Bitlo kripto para borsası Türk lirası ile para çekip yatırma yönünden avantaj sağlar zira piyasadaki birçok kripto para borsasında Türk lirası ile işlem yapabilme özelliği mevcut değil. Bununla beraber Binance kripto para borsasında da Türk lirası ile alım satım yapma işlemi mevcut ve Binance kripto para borsası gene tercih edilme bakımından Bitlo kripto para borsasından öndedir. Sebebi işlem tutarının düşük fiyatlarda olmasıdır. İstenilen seviyede kayıt olabilmek adına avantajlıdır fakat sistemi karışıktır. Dünyanın en büyük işlem hacmine haiz olan Binance sisteminin kolaylığı açısından daha çok tercih edilmektedir.

%10 + %25 Alım – Satım Komisyon İndirimi İle Binance’ye Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklamanız Yeterli Olacaktır.

Bitlo Kullanıcı Yorumları 

2017 senesinde kurulan bir kripto para borsası olan Bitlo kripto para borsası yeni Türk kripto para borsalarından birisidir. Avantajlarının yanı sıra çeşitli negatif özellikleri de vardır. 

Kayıtlı bulunan kullanıcılar giriş yaparken problemler yaşamaktadır. Sistem hataları sebebiyle donmalar ve kopmalar meydana gelmektedir. Site çökmeleri görülmektedir. Bu sebeplerle kullanıcılar tarafınca Binance kripto para borsasına bakılırsa azca tercih edilmektedir. Telefon değişikliği ya da başka birinin IBAN numarası ile girilmesi durumlarında karışıklıklar yaşanabilir. Bu yüzden kendi bilgilerinizle girmeniz daha mantıklı olacaktır. Bitlo kripto para borsasında kullanıcı yorumlarına bakılırsa kullananların Bitlo kripto para borsasının cüzdanına attıkları kripto para birimleri sisteme geç geçmektedir. Kripto para alış ve satış tutarları uygun değildir. Coin almak isteyen kullanıcılar sıkıntılar yaşamaktadır. Güncellemeler yapılmamaktadır. Bitlo kripto para borsasında işlem hızı ve işlem hacmi oldukça düşüktür. Piyasa grafiklerinde hareketlenmeler meydana vardığında işlem hızı düşmektedir. Bu da kullanıcıları başka kripto para borsalarını denemeye ve kullanmaya zorunlu bırakmaktadır. Dünyanın en büyük işlem hacmine haiz olan kripto para borsası Binance borsası, işlem hızı bakımından da piyasadaki öteki borsaları geride bırakmaktadır. Binance kripto para borsası itimat veren bir platformdur. Satın alan desteği %100 bir halde sağlanmaktadır. Çalışanlar işinin ehlidirler. 

Bitlo kripto para borsasında temel düzey, ileri düzey ve platinum olmak suretiyle üç seçenekli üye olma hakkı mevcuttur. Her üyelik biçiminin kendine bakılırsa avantajları vardır ve her üyelik biçiminde sizden üye olurken değişik belgeler istenir. Bu da bir tür güvenlik önlemidir. Para yatırıp çekme limitleri her üyelik şeklinde farklıdır.

Bitlo kripto para borsasında komisyonlar yüksektir. Dünyanın en düşük komisyonuna haiz olan borsası Binance kripto para borsasıdır. Bitlo borsasında dolar iniş çıkışlarında değişikliklerin fiyatlara yansımayışı, yüksek fiyata meydana getirilen alımların düşük fiyata satımla neticelenmesi, komisyonların yüksek olması kullanıcılara mesele yaratıyor. Kripto para alım-satım işlemlerinde dünyanın en güvenilir, komisyonu en düşük, işlem hızı bakımından en süratli ve işlem hacmi en büyük kripto para borsası olan Binance’ı tercih etmek daha akıllı bir seçim olacaktır. 

Bitlo kripto para borsasına üye olurken kutucuklara adınızı ve soyadınızı sonrasında cep telefon numaranızı giriyorsunuz. Şifrenizi girdikten sonrasında teyit etmek amacıyla bir kez daha şifrenizi giriyorsunuz. Kullanıcı sözleşmesini okudum onaylıyorum kutucuğuna tıklayarak kaydınızı gerçekleştirmiş oluyorsunuz. Telefonunuzu değiştirmeniz halinde bazı sıkıntılar meydana gelebilir. Eğer bir arkadaşınıza referans sağlarsanız, referans olduğunuz kişiler dolayısıyla meydana getirilen her alım satım işleminde alınan komisyon tutarının yarısı hesabınıza aktarılır. Bu da bir alternatiftir fakat dünyanın minimum komisyon alan Binance kripto para borsası öteki borsalardaki komisyon ücretlerinin fazlalığı sebebiyle daha çok tercih edilmektedir. 

Bitlo Nasıl Kullanılır?

Bitlo kripto para borsasına isim, soy-isim ve cep telefon numaranızı girerek daha sonrasında ise gizyazı belirleyerek kullanıcı sözleşmesini kabul ettikten sonrasında onay kutucuğuna basarak kayıt işleminizi gerçekleştirmiş oluyorsunuz. Gerçekleştirdiğiniz kayıt işleminden sonrasında hesabınıza giriş yapıyorsunuz. Hesabınıza yatıracağınız tutarı girerek para aktaracağınız hesabı seçerek miktarı belirliyorsunuz. Referans kodunu girdikten sonrasında para transferi işlemini gerçekleştirmiş oluyorsunuz. Bitlo kripto para borsası bir kripto para değişiklik platformudur. Diğer platformlarda olduğu şeklinde bu platformda da kripto para alım-satım ticareti yaparsınız. Bitlo kripto para borsasının komisyon ücretleri oldukça yüksektir. Türk kripto para borsalarında komisyon ücretlerinin yüksek olduğu gözlemlenir. Biance kripto para borsasının komisyon ücretleri Türk kripto para borsalarının komisyon ücretlerinden 10 kat daha azdır. Dünyanın minimum komisyon alan kripto para borsası Binance kripto para borsasıdır. 

Binance kripto para borsasında güvenlik Bitlo kripto para borsasına bakılırsa daha güçlüdür. Destek hizmeti daha etken çalışır. Kullanıcılar bir problemle karşılaştıklarında yollamış oldukları yorumlara ve maillere daha süratli yanıt alırlar. Binance kripto para borsasında işlemler oldukça süratli gerçekleşir. Binance kripto para borsasında günde aynı anda 1 milyon ve üstü işlem gerçekleştirilmekte, para transferleri süratli bir şekilde gerçekleştirilmektedir. İşlem hızı ve destek hizmetinin sağlam oluşundan dolayı dünyanın en iyi yatırımcıları tercihlerini Binance kripto para borsasından yana kullanmaktadırlar. 

Dünyanın en büyük işlem hacmine haizdir. Bir çok mevzuda öteki borsalardan daima bir adım öndedir. Öncü bir borsa niteliği taşır. Rakiplerini geride bırakır. Binance kripto para borsasında her gün milyarlarca kez meydana getirilen kripto para alım-satımı işlemlerinde Binance kullanıcılarına yada yatırımcılarına çeşitli fırsatlar sunmakta her geçen zamanda kendini yenileyerek gelişmektedir. Binance kripto para borsası yurt haricinde etkinlik gösteren bir kripto para borsası olmasına karşın Türkiye şartlarında da popülerliğini her geçen gün arttırmaktadır. Diğer yurt dışı kripto para borsalarına bakılırsa bir farkı da Türk lirası ile para yatırma ve çekme işlemlerini gerçekleştirmesidir. Kripto para borsalarında en mühim husus güvenli olması ve işlemleri süratli bir halde gerçekleştirmesidir. Binance kripto para borsası dünyanın en süratli işlem gerçekleştiren borsalarındandır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş