Eğitim

Çivisi Çıkmış Boklu Dünyanın Azgın Pompacıları – Mykle Hansen Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Çivisi Çıkmış Boklu Dünyanın Azgın Pompacıları – Mykle Hansen Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Çivisi Çıkmış Boklu Dünyanın Azgın Pompacıları kimin eseri? Çivisi Çıkmış Boklu Dünyanın Azgın Pompacıları kitabının yazarı kimdir? Çivisi Çıkmış Boklu Dünyanın Azgın Pompacıları konusu ve anafikri nedir? Çivisi Çıkmış Boklu Dünyanın Azgın Pompacıları kitabı ne konu alıyor? Çivisi Çıkmış Boklu Dünyanın Azgın Pompacıları PDF indirme linki var mı? Çivisi Çıkmış Boklu Dünyanın Azgın Pompacıları kitabının yazarı Mykle Hansen kimdir? İşte Çivisi Çıkmış Boklu Dünyanın Azgın Pompacıları kitabı özeti, sözleri, yorumları ve incelemesi…

Kitap

Kitap Künyesi

Yazar: Mykle Hansen

Çevirmen: Tuğçe Yapıcı

Yayın Evi: Altıkırkbeş Yayınları

İSBN: 9786055532833

Sayfa Sayısı: 352


Çivisi Çıkmış Boklu Dünyanın Azgın Pompacıları Ne Anlatıyor? Konusu, Ana Fikri, Özeti

Mykle Hansen, edebiyatın gariplik ve tuhaflık tarafını, fantazyanın değişik türleri ve gerçeküstücülükle kusursuz şekilde bir araya getirip: şaşılası, keyifli, mide bulandırıcı, bu tarz şeyleri yaparken kapital dünya eleştirisini merkeze uzak tutmayarak -kendi tabiriyle ‘iğrençlik edebiyatının coğrafyasında deneysel yolculuklar’ yapıyor. 6.45 Yayın Mykle Hansen’in Çivisi Çıkmış Bolu Dünya, Canavar *araklar, Agnes Cuddlebottom’ın Merkezine Yolculuk isminde 3 ayrı romanını tek kitapta bir araya getirerek sunuyor.

 (Tanıtım Bülteninden)


Çivisi Çıkmış Boklu Dünyanın Azgın Pompacıları Alıntıları – Sözleri

  • Gerçek bir adınız var mı yoksa size “Kıç Yılanı” mı demeliyim?
  • Phil Thong’la konuşmak için kibar, anlayışlı bir ses tonu bulabilmek umuduyla ruhumun derinlerine indim.
  • Maalesef hala havada uçan kuvvetli kıç delikleri dünyanın içine sıçıyor ve dünyayı ölümüne düzüyorlar.
  • Televizyoncu milleti kahveyi seksten bile oldukca seviyor.
  • Herkesin bağımlı olduğu bir uyuşturucu vardır. Benimki da Diyet Fresca.
  • Eğer Angela “lütfen yalnız beni tut” deseydi ona var gücümle sıkıca sarılmış olur, onu ebediyen kollarımda tutardım, etrafını haiz olduğum güzelliklerle donatırdım. Belki o süre kalbimin sıcaklığını ve ondan yayılan saf aşkı hissedip bana inanırdı.
  • Aşık olan insanların müziğe karşı koyamadığını biliyor muydunuz? Evet, tıpkı bir zamanlar biz daha tüm sinekleri yemeden ilkin, bokun sinekleri çekmiş olduğu benzer biçimde müzik de aşıkları kendisine çeker.
  • Bu arada o büyülü kıç deliğinin öte yanına bir sınır çizmeyi de dikkatsizlik etmedim. Eğer Henry’ye sınırın bu yanında rastlarsam ona en kallavisinden öyleki bir Yarrakccino koyarım ki tadına doyamaz, zevkten bağıra bağıra içer… Anlayan anlamış oldu.
  • Anal seyyah Doktor Emil Muller Fokker kayıplara karıştı!
  • Ve Phil Tong’ın beyni adeta arıza kayıtları benzer biçimde üzerimize yağdı.
  • Uyumsuzlar, inekler, sosyopatlar, bilişim tekbolojisiyle kafayı bozmuş uzmanlar. Kendimizi makinelerin kıçını silmeye adadık şundan dolayı insanlarla konuşmak zorunda kalmıyoruz.
  • Bir avuç bokumu on kova Aşka değişmem, bu da bu şekilde biline.
  • “Minik penislerin soyunun tükendiğini duyuru ediyorum! Kredi kartı ve interneti olan asla kimse tekrar küçüklük ve yetersizlik hislerini tatmayacak. Tüm adamlar dev olacak! Bizler önemsiz tartışmaları bir yana bırakıp güvensizliğimizden kurtulurken ve küresel anlayışa doğru giden yolda sevişerek ilerlerken dünya genelinde yeni bir sulh ve cinsel gurur çağı doğuyor! İnsanın evrim sürecindeki bu zamanı ana iştirak etmekten ve büyük, uzun, kalınca ve tatminkâr penislerle dolu yepyeni varlıklı bir kıtaya ilk yerleşenlerden biri
    olmaktan dolayı korkuyla karışık bir coşku içerisindeyim..”
  • “Maalesef hala havada uçan kuvvetli kıç delikleri dünyanın içine sıçıyor ve dünyayı ölümüne düzüyorlar..”
  • Yüzündeki tatlı ve endişeli ifadeyi görünce oracıkta ikinci kere ona aşık oldum, bu yeni aşkı daha evvelde duyduğum aşkın üstüne ekledim, böylece aşkım ikiye katlanmış oldu. Sanki dünyadaki tüm iyilik Angela Fine’ın kahverengi gözlerinde toplanmış, orada ışıldayıp duruyordu.


Çivisi Çıkmış Boklu Dünyanın Azgın Pompacıları İncelemesi – Kişisel Yorumlar

Üç kitap bir arada olduğundan bir bölüm “Canavar Y.raklar” kısmını, bir bölüm de “Çivisi Çıkmış Boklu Dünya” kısmını okudum. En son da “Agnes Cuddlebottom’ın merkezine seyahat” kısmını. Böylelikle acele bitti.
Kitap okunması kolay, keyifli bir kitap. İlk bölümde penisini büyütmek isteyen bir insanın günlüğünü okuyoruz. İkinci bölümde Agnes Cuddlebottom diye birisinin merkezine doğrusu anüsüne ayak basan tıbbi ekibin röportajını okuyoruz ve operasyonun detaylarını öğreniyoruz. Üçüncü bölüm ise bir Çizburgerin macerası. Bildiğimiz çizburger. Şişmanları sevmiyor. (haklı sebepleri var kızmıyorum)
İşte bu şekilde akla hayale gelmeyecek konulardan bahseden acayip fakat güzel bir kitap. Okunabilir, keyifli zaman geçirme garantisi veriyorum. Ama okumasanız hiçbir şey kaybetmezsiniz. (Rant)


Çivisi Çıkmış Boklu Dünyanın Azgın Pompacıları PDF indirme linki var mı?


Mykle Hansen – Çivisi Çıkmış Boklu Dünyanın Azgın Pompacıları kitabı için internette en oldukca meydana getirilen aramalardan birisi de Çivisi Çıkmış Boklu Dünyanın Azgın Pompacıları PDF linkidir. İnternette ücretli olarak satılan bir çok kitabın PDFleri bulunmaktadır. Ancak bu PDF’leri yasal olmayan yollarla indirmek ve kullanmak hem yasalara hem de ahlaka aykırıdır. Yayın evlerinin sitesinden PDF satılıyorsa indirebilirsiniz.

Kitabın Yazarı Mykle Hansen Kimdir?


Mykle Hansen Kitapları – Eserleri

  • Çivisi Çıkmış Boklu Dünyanın Azgın Pompacıları
  • İmdat ! Ayı Beni Yiyor !


Mykle Hansen Alıntıları – Sözleri

  • Ayı meselesi… İyice kontrolden çıktı. Öyleki bu şekilde değil. Şehirleri ayılar bastı; sokaklarda yürüyor, otomobil kullanıyor, cep telefonuyla konuşuyorlar. İnsan benzer biçimde davranıyorlar; oldukca gülünç fakat sanırım kendilerini insan zannediyorlar. (İmdat ! Ayı Beni Yiyor !)
  • İnsan tabiatının garip, hoş bir esprisi de kendinizi öteki insanlardan birazcık olsun daha kıymetli addetmeye başladığınızda kendilerini sizden birazcık olsun daha kıymetsiz addeden insanlarla tanışmaya başlamanızdır. (…) Sizi zirveye ulaştıracak olan merdiven öteki insanların gülümseyen suratlarıyla döşenmiştir ve çoğunlukla bu insanoğlu suratlarına basılıp geçilmesine gönüllüdür. (İmdat ! Ayı Beni Yiyor !)
  • Maalesef hala havada uçan kuvvetli kıç delikleri dünyanın içine sıçıyor ve dünyayı ölümüne düzüyorlar. (Çivisi Çıkmış Boklu Dünyanın Azgın Pompacıları)
  • Ayı Efendi, Homo Sapiens hakkında her ne istersen düşünebilirsin fakat şunu bil: Eğer ki bir insan evladı ayının tekini öldürmeye kalkışırsa bunu çabucak halletmeye uğraşır. Biz buna İnsancıl Olmak deriz. (İmdat ! Ayı Beni Yiyor !)
  • “Minik penislerin soyunun tükendiğini duyuru ediyorum! Kredi kartı ve interneti olan asla kimse tekrar küçüklük ve yetersizlik hislerini tatmayacak. Tüm adamlar dev olacak! Bizler önemsiz tartışmaları bir yana bırakıp güvensizliğimizden kurtulurken ve küresel anlayışa doğru giden yolda sevişerek ilerlerken dünya genelinde yeni bir sulh ve cinsel gurur çağı doğuyor! İnsanın evrim sürecindeki bu zamanı ana iştirak etmekten ve büyük, uzun, kalınca ve tatminkâr penislerle dolu yepyeni varlıklı bir kıtaya ilk yerleşenlerden biri
    olmaktan dolayı korkuyla karışık bir coşku içerisindeyim..” (Çivisi Çıkmış Boklu Dünyanın Azgın Pompacıları)
  • Bir avuç bokumu on kova Aşka değişmem, bu da bu şekilde biline. (Çivisi Çıkmış Boklu Dünyanın Azgın Pompacıları)
  • “Maalesef hala havada uçan kuvvetli kıç delikleri dünyanın içine sıçıyor ve dünyayı ölümüne düzüyorlar..” (Çivisi Çıkmış Boklu Dünyanın Azgın Pompacıları)
  • Phil Thong’la konuşmak için kibar, anlayışlı bir ses tonu bulabilmek umuduyla ruhumun derinlerine indim. (Çivisi Çıkmış Boklu Dünyanın Azgın Pompacıları)
  • Ve Phil Tong’ın beyni adeta arıza kayıtları benzer biçimde üzerimize yağdı. (Çivisi Çıkmış Boklu Dünyanın Azgın Pompacıları)
  • Gerçek bir adınız var mı yoksa size “Kıç Yılanı” mı demeliyim? (Çivisi Çıkmış Boklu Dünyanın Azgın Pompacıları)
  • Bu arada o büyülü kıç deliğinin öte yanına bir sınır çizmeyi de dikkatsizlik etmedim. Eğer Henry’ye sınırın bu yanında rastlarsam ona en kallavisinden öyleki bir Yarrakccino koyarım ki tadına doyamaz, zevkten bağıra bağıra içer… Anlayan anlamış oldu. (Çivisi Çıkmış Boklu Dünyanın Azgın Pompacıları)
  • Aşık olan insanların müziğe karşı koyamadığını biliyor muydunuz? Evet, tıpkı bir zamanlar biz daha tüm sinekleri yemeden ilkin, bokun sinekleri çekmiş olduğu benzer biçimde müzik de aşıkları kendisine çeker. (Çivisi Çıkmış Boklu Dünyanın Azgın Pompacıları)
  • Televizyoncu milleti kahveyi seksten bile oldukca seviyor. (Çivisi Çıkmış Boklu Dünyanın Azgın Pompacıları)
  • Uyumsuzlar, inekler, sosyopatlar, bilişim tekbolojisiyle kafayı bozmuş uzmanlar. Kendimizi makinelerin kıçını silmeye adadık şundan dolayı insanlarla konuşmak zorunda kalmıyoruz. (Çivisi Çıkmış Boklu Dünyanın Azgın Pompacıları)
  • İnsan tabiatının garip, hoş bir esprisi de kendinizi öteki insanlardan birazcık olsun daha kıymetli addetmeye başladığınızda kendilerini sizden birazcık olsun daha kıymetsiz addeden insanlarla tanışmaya başlamanızdır. (İmdat ! Ayı Beni Yiyor !)
  • Tabiat bizim kölemizdir ve Tabiat bizim sandviçimizdir. Tabiat bizlere taze JUmbo Yengeç, Kral Somon balığı ile mini barlarımız için egzotik ahşap tedarik edebilir ve Tabiat bununla doygunluk olabilir fakat hayır, Tabiatın haddini bilmesi gerekir. Tabiat değil mi işte, illa haddini aşacak. Öyleyse benden günah gitti: Tabiat, kovuldun! (İmdat ! Ayı Beni Yiyor !)
  • Yüzündeki tatlı ve endişeli ifadeyi görünce oracıkta ikinci kere ona aşık oldum, bu yeni aşkı daha evvelde duyduğum aşkın üstüne ekledim, böylece aşkım ikiye katlanmış oldu. Sanki dünyadaki tüm iyilik Angela Fine’ın kahverengi gözlerinde toplanmış, orada ışıldayıp duruyordu. (Çivisi Çıkmış Boklu Dünyanın Azgın Pompacıları)
  • Herkesin bağımlı olduğu bir uyuşturucu vardır. Benimki da Diyet Fresca. (Çivisi Çıkmış Boklu Dünyanın Azgın Pompacıları)
  • Eğer Angela “lütfen yalnız beni tut” deseydi ona var gücümle sıkıca sarılmış olur, onu ebediyen kollarımda tutardım, etrafını haiz olduğum güzelliklerle donatırdım. Belki o süre kalbimin sıcaklığını ve ondan yayılan saf aşkı hissedip bana inanırdı. (Çivisi Çıkmış Boklu Dünyanın Azgın Pompacıları)
  • Harika! Zaten ben de burada bir saniyedir falan s… ayılarının eksikliğini duymuştum! Tek bir s… ayısına kalmıştım; o da kaçıp gidince s… ayısal ihtiyaçlarımı; saldırıya uğrayıp oramın buramın yenmesi benzer biçimde korkulu yırtıcı hayvansal ihtiyaçlarımı iyi mi karşılayacağımı bilememiştim. O yüzden Alaska için üç kere kadeh kaldıralım, sağ olsunlar 24 saat süresince evlere servis s… sıcak ayı hizmeti sunuyorlar. (İmdat ! Ayı Beni Yiyor !)

YORUMLAR

YORUM YAZ!

Yorum Ekle



[

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş