Eğitim

Harika Piç – Christina Lauren Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Harika Piç – Christina Lauren Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Harika Piç kimin eseri? Harika Piç kitabının yazarı kimdir? Harika Piç konusu ve anafikri nedir? Harika Piç kitabı ne konu alıyor? Harika Piç PDF indirme linki var mı? Harika Piç kitabının yazarı Christina Lauren kimdir? İşte Harika Piç kitabı özeti, sözleri, yorumları ve incelemesi…

Kitap

Kitap Künyesi

Yazar: Christina Lauren

Çevirmen: Sertaç Kahyaoğlu

Orijinal Adı: Beatiful Bastard

Yayın Evi: Pegasus Yayınları

İSBN: 9786053433453

Sayfa Sayısı: 320


Harika Piç Ne Anlatıyor? Konusu, Ana Fikri, Özeti

Bazen ilişkiler iki bilinmeyenli denkleme dönerler

NEFRET x TUTKU + ŞEHVET= X

KARİYER

X = AŞK x Y / SEKS

Zeki, çalışkan ve aşırı istekli bir yetişmen olan Chloe Mills’in yüksek lisansını bitirmesine yalnızca kısa bir süre kalmıştır. Ancak genç kadının büyük bir problemi vardır; baş belası patronu Bennett Ryan. Kaba, duygusuz, düşüncesiz, yakışıklı, seksi, ah Tanrım fazlaca seksi, öhöm öhöm… Harika Piç!

Bennett Ryan aile şirketinde yönetici olarak işe başladığında asistanının bu kadar etkisinde bırakan, kışkırtıcı ve bununla beraber insanı sinir eden bir karı olacağını asla düşünmemiştir. Ancak işyerinde duygusal ilişkilerden uzak duran mesafeli bir patron olarak nam salmış olan Bennett, zaman içinde adeta bu hanıma doğru çekilir.

Nefreti ve cinsel çekimi aynı anda hisseden ikili için birbirlerine duydukları açlık bir ihtiyaca dönüştüğünde kaybedilecekler ve kazanılacakların terazideki yeri değişmiş olur. Şimdi bir karar verme ve iki bilinmeyenli denklemdeki X’i ve Y’yi bulma vaktidir…


Harika Piç Alıntıları – Sözleri

  • Boşalmana öyleki bir yardım edeceğim ki dünyanın en büyük pisliği olman icap ettiğini unutacaksın,” diyerek hırladım ve camdan aşağıya doğru kayarak aletinin tamamını yavaşça ağzıma, boğazımın gerisine kadar aldım. Gerildi ve derin bir halde inledi. Kafamı kaldırıp ona baktım, avuçları ve alnı camın üstünde, gözleri sıkıca kapalıydı. Savunmasız görünüyordu ve kendini bırakmış haliyle göz kamaştırıcıydı.
    Fakat savunmasızdeğildi.Gezegendeki en büyük pislikti ve ben onun önünde diz çökmüştüm. Bunu yapamazdım.
    O yüzden istediğini bildiğim şeyi ona vermek yerine ayağa kalktım, eteğimi düzelttim ve gözlerine baktım. Artık daha kolaydı, bana dokunmuyor ve hakkı olmayan şeyleri bana yapmıyordu.
  • Biliyor musun, arada sırada çeneni kapasan neredeyse muhteşem biri olacaksın.
  • Dudaklarımı köprücük kemiğinden omuzlarına doğru kaydırdım, iki bileğini de tek elime geçirdim, üstündeki elbiseyi bir arada tutan fiyonklardan birine uzandım ve çözdüm, elbisenin altından çıkan tenini öptüm. Diğer tarafa geçerek aynı hareketi tekrarladım ve elbisenin üst kısmının aşağı kaymasıyla ortaya çıkan dantelli ve askısız sutyenle ödüllendirildim.Ha siktir.Bu kadının neredeyse donuma boşalmama niçin olmayacak bir giysisi var mıydı? Boşta kalan elimle sutyenin kopçasını çözerken dudaklarımla göğüslerine doğru ilerledim. Bu kez çıplak göğüslerinin görüntüsünü kaçırmama imkân yoktu. Kopçalar kolayca açıldı ve sutyen aşağı düşerek tüm kirli fantezilerimi dolduran görüntüyü ortaya serdi. Pembe meme uçlarından birini ağzıma alırken inledi ve dizleri hafifçe büküldü.
  • Cuma günü vardığında patlamak suretiyle olduğumu düşündüm. Tüm hafta süresince bir kez bile mastürbasyon yapmamıştım ve bir adamın bilmiş olduğu en fena durum olan morarmış toplarla dolaşmıştım.
  • Masamdan çantamı alarak montumu üzerime geçirdim, titreyen parmaklarımla çaresizce düğmelerini iliklemeye çalışıyordum. Bay Ryan hâlâ dışarı çıkmamıştı, onunla yine karşı karşıya gelmemek için Tanrıya yakarış ederek asansöre koştum.
    Oradan ayrılana kadar neler bulunduğunu düşünmeme bile izin veremedim. Beni becermesine, bana hayatımın en görkemli orgazmını yaşatmasına izin vermiş ve onu firmanın konuşma odasında pantolonu ayak bileklerine kadar sıyrılmış vaziyette, her adamın bilmiş olduğu en fena durumda, morarmış hayalarla baş başa bırakmıştım. Eğer bu başkasının yaşamı olmuş olsaydı ona bunu icra eden kıza koca bir beşlik çakardım. Ancak ne yazık ki değildi.
  • Boşaldığım süre çıkardığım sesleri ne kadar arzuladığını söylemiş oldu.
    Ye yalnızca nefesim kesilip ekip elbisesinin içindeki omuzlarını sıkıca tutsam da tek düşündüğüm benim de ona dokunmak istediğimdi. Onun da içimde aynı şekilde kaybolduğunu duymak istiyordum. Ve bu beni korkutuyordu.
  • Hoyrat parmaklarının kalçamın
    üstünde yarattığı acı yalnızca şehvetimi artırıyordu.
    Dudaklarıyla dantelli sutyenimi aşağı çekti ve belirginleşmiş meme ucumu dişlerinin arasına aldı. Saçlarına sıkıca asıldım ve tenimin çevresinde ağzını açarak inlemesini sağladım
  • Gergin kollarının arasına kafasını gömerek gözlerini sıkıca kapadı ve kafasını iki yana salladı. “Tanrım,” dedi nefes nefese. “Ben… duramıyorum.”
    Yakınlaşmak için eğildim, onu daha derine çekmenin bir yolunu bulma ihtiyacını hissediyordum, tamamen içime çekmenin. Başka bir bedeni bu kadar şiddetle tüketmeyi, o içimdeyken istediğim kadar daha ilkin asla istememiştim fakat o zaman bile duymak istediğim kısımlarına yeterince ulaşabileceğimi düşünemiyordum. İşte aklımda bu düşünceyle, tenimin üstünde ve göbeğimde artan enfes gerginlik öyleki ağır bir acıya dönüştü ki bacaklarımı omuzlarından aşağı bırakarak onun tüm ağırlığını üzerime çektim ve yine yine yalvardım: “Lütfen, lütfen, lütfen.”
    Fazlaca yakındım. Fazlaca yakın.
  • Kafamı kaldırıp baktığımda tam da hayal ettiğim benzer biçimde olduklarını gördüm. Elimi seyretmiyordu fakat ben koltukta geriye kaydıkça yüzüme odaklanan acıkmış ifadesini görüyordum. Ulaştığım orgazm hem güçlü hem de yetersizdi; bunu bana onun dokunuşlarının yapmasını istiyordum, kendiminkilerin değil.
    Bir yerde hitabı sonlandı ve nefesim sessiz odada oldukça gürültülü duyuluyordu. Karşıma oturdu, kaşlarından ter akıyordu, sanki rüzgâra tutulmuş benzer biçimde elleriyle sıkıca koltuğun kollarını tutuyordu.
  • “Biliyor musun,
    bu şekilde büyük bir aletinin olması iyi bir şey.
  • Elim bilincinde olmadan göğüslerime giderek kolsuz bluzumun altında kayıtsızca meme ucumu sıkıştırdı. Gözlerimi kapatarak kendi ellerimin dokunuşunu zihnimde onun dokunuşlarına dönüştürdüm. Uzun, zarif parmakları göğüslerimin alt kısımlarında dolaşıyor, başparmağıyla meme uçlarımı okşuyor, geniş avuçlarıyla göğüslerimi avuçluyordu…lanetolsun.Yüksek sesle iç çektim ve yastığımı yataktan aşağı tekmeledim. Bu fikir dizisinin tam olarak nereye yöneldiğini biliyordum. Aynı şeyi eksiksiz olarak arka arkaya üç gece yapmıştım ve artık bir son bulmalıydı. Oflayarak yüz üstü yattım ve gözlerimi sıkıca kapatıp uykumun gelmesini diledim. Sanki daha ilkin işe yaramış benzer biçimde.
  • “Devam et ve onu parçala… bunu istediğini biliyorsun,” diyerek kulağıma mırıldandı ve sertçe ısırdı. Yarım saniye sonrasında külotu, odanın bir köşesindeki dantel yığınından başka bir şey değildi. Kalçalarını sertçe kavrayarak onu havaya kaldırdım ve öteki elimle aletimi tutarak onu üzerime doğru indirdim.
  • “En azından tutarlısın,” diye fısıldadı kulaklarıma doğru ve sonrasında omzumu ısırdı. Ayaklarıma vurdu. “Bacaklarını ayır.”
    Bacaklarımı ayırdım ve asla duraksamadan kalçalarımdan çekerek beni kendine yaklaştırıp içime doğru yüklendi.
    “Soğuk hoşuna gidiyor mu?”
    “Evet.”
    “Seni sinsi ve pis kız. İzlenmeyi seviyorsun değil mi?” diyerek mırıldandı ve kulağımı dişlerinin araşma aldı. “Bütün Chicago’nun buraya bakıp becerildiğini görmesini ve güzel memelerinin cama yaslandığı her dakikayı seviyorsun.”
  • Kulağına doğru yumuşak bir halde konuşarak becerilmek isteyip istemediğini sormuş oldum. Edepsiz konuşmamı sevip sevmediğini, beni bu şekilde kirli bir halde görmek isteyip istemediğini sormuş oldum, o denli sert davranıyordum ki neredeyse bir bölgeleri çürüyecekti.
    Geveleyerek evet dedi ve ben daha da hızlanıp sertleşince o da daha fazlası için yalvardı.
  • Gün ışığından bir havuzun içinde, masamın yanında duruyordu. Elbisesinin üstüne düşen ışık, göğüslerinin kıvrımlarını ortaya çıkarıyordu. Ha siktir, sert meme uçlarını ağzıma alıp çekiştirmek istiyordum. Burası serin miydi? Ben kurşun benzer biçimde ter dökerken, o iyi mi üşüyebiliyordu?


Harika Piç İncelemesi – Kişisel Yorumlar

Nefret,tutku,, aşk…konusu şu, aşırı istekli bi yetişmen olan Chloe yüksek lisansını bitirmesine azca kalmis fakat tek problemi bas belasi yakışıklı seksi patronu Bennet Ryan..Bennet zaman içinde ona karşı fazlaca kuvvetli bi çekim hiss eder kızda aynı şekilde. Bu yüzden kaybedecekleri hicbirseyleri olmadigi icin bu maceraya atlıyorlar.. İnsanı yakan bir heycan fırtınası işte.Cok sevdim herşeyden öte kuvvetli bi aşkı temsil ediyor (Sunshine)

Harika piç okuduğum en boş erotik kitaplardan biriydi şimdi şöyleki bu kitap Patron kitabından ilkin çıktı hatta serisi var fakat Harika Piç’te anlatılan olayların daha güzel bir anlatıma ve mevzuya haiz olanı Patron kitabında mevcut fkfk ilk okuduğumda da sevmemiştim ikinci okuduğumda da pek beğenemedim bu sebeple yazar vermesi ihtiyaç duyulan duyguyu tam olarak vermemiş ikili içinde yaşanmış olan çekim tam olarak bana aktarılamadığı için bomboş buldum bommboşş esasen Ha bismillah demeden tavşan benzer biçimde üremeye başladılar bu ne rezalettir ya..
Kitaba puanım: 2/5⭐ (Leyla yüksel)

Bazen ilişkiler iki bilinmeyenli denkleme dönerler der bir bölümünde +18 dense de ben bunu +25 olarak arttırmakta yarar gördüm her okuyucunun seçimi değil biline usturuplu olduğu pek söylenemez lakin keyifli bir mevzuyu okuyucunun gözüne gözüne de sokmaz ki eğlencesi damakta kalsın pas geçmek isteyenler için mevzu bahane ilişkiler şahane 3 serilik kitabın ilk kısmı ben bir fazlaca eğlendim ve de son aşama beğendim. (ibiaryu)


Harika Piç PDF indirme linki var mı?


Christina Lauren – Harika Piç kitabı için internette en fazlaca meydana getirilen aramalardan birisi de Harika Piç PDF linkidir. İnternette ücretli olarak satılan bir çok kitabın PDFleri bulunmaktadır. Ancak bu PDF’leri yasal olmayan yollarla indirmek ve kullanmak hem yasalara hem de ahlaka aykırıdır. Yayın evlerinin sitesinden PDF satılıyorsa indirebilirsiniz.

Kitabın Yazarı Christina Lauren Kimdir?

Christina Lauren New York Times, USA Today ve Uluslararası satan bir Amerikalı yazar.

2013’te Beautiful Bastard, Constantin Film tarafınca bir film uyarlaması için opsiyonelleştirildi. Jeremy Bolt üretmeye hazırlanıyor. Uyarlama senaristliği Christina Lauren ve Stephanie Sanditz’in beraber yazmıştı.

Yazarın ikinci dizisi 2014’te başladı. Serinin ilk romanı Sweet Filthy Boy, 2014 yılının Romantik Times’ın Senenin Kitabı ödülünü aldı.Seriler, üniversiteden mezun olduktan sonrasında bir grup arkadaşıyla buluşuyor. Lauren, nefis kahramanlara ve istekli kahramanlara uyacak şekilde övüldü.Güzel serilerdeki kitaplar benzer biçimde bugüne dek gösterilen Wild Seasons kitaplarının tümü New York Times listesine girdi.

Ödülleri

2013 En İyi Romance Adayı Goodreads Choice Ödülleri (Güzel Zenci)

2013 En İyi Romance (Güzel Yabancı)

2014 RT Mühür Mükemmellik Ödülü (Tatlı Filthy Boy)

2014 Senenin RT Kitabı (Tatlı Filthy Boy)

2014 En İyi Romance Adayı Goodreads Choice Ödülleri Verdi (Tatlı Filthy Boy)

2015 Kirkus Yıldızlı İnceleme (House)

2016 Bir Amazon Editörün Seçimi 2016’nın En İyi Kitapları (Wicked Sexy Liar)


Christina Lauren Kitapları – Eserleri

  • Harika Piç
  • Harika Yabancı
  • Harika Hovarda
  • Harika Sürtük
  • Love and Other Words
  • Sweet Filthy Boy – Lev Livet Grib Chancen
  • Dirty Rowdy Thing – Lev Livet Grib Chancen
  • Dark Wild Night – Lev Livet Grib Chancen
  • Wicked Sexy Liar – Lev Livet Grib Chancen
  • The Unhoneymooners
  • Sahte Balayı
  • Beautiful Bombshell
  • In a Holidaze
  • Beautiful Beloved
  • Autoboyography
  • The Soulmate Equation
  • Roomies
  • Beautiful Secret (Volume 8)
  • Josh ve Hazel’ın Sevgili Olmama Rehberi
  • Beautiful Boss
  • Harika Başlangıç
  • Harika Fıstık
  • Dating You / Hating You


Christina Lauren Alıntıları – Sözleri

  • Aşk ve yitik aynı dağınık yatağı paylaşır. (Dirty Rowdy Thing – Lev Livet Grib Chancen)
  • “Bunu yapma.” Parmağımı ona doğru kaldırdım. “Bir hanım için uygun görülebilecek o büyülü sınırı geçmişim benzer biçimde davranma. Eğer bir adam olsam ve otuz kişiyle yattığımı söylesem, ‘Sadece lisede, değil mi?’ dedikten sonrasında bir beşlik çakar ve ‘Adamsın!’ derdin.” (Josh ve Hazel’ın Sevgili Olmama Rehberi)
  • “Ama ona kalbimi açtım ve o canımı yaktı.” (Sahte Balayı)
  • ” Adamı suçlayamazdim; Sara yerçekimi kadar dayanılmazdı, ona aşık olmaktan başka seçeneğim yoktu. ” (Beautiful Bombshell)
  • “I still hate you,”
    “I know you do.” (The Unhoneymooners)
  • “Sevebileceğim biriyle tanıştığım süre bir ahtapota dönüşüyorum ve o kişinin kalbini kollarımla sarmalayıp o denli fazlaca sıkıyorum ki sonunda o da beni eşit derecede sevdiğini inkar edemez hale geliyor.” (Josh ve Hazel’ın Sevgili Olmama Rehberi)
  • “Eskiden kendine yeten biri olduğumu sanırdım, oysa şimdi tek hissettiğim, bomboş bir yetersizlik hissiydi.” (Josh ve Hazel’ın Sevgili Olmama Rehberi)
  • “Sana Hanna demek kafamı darmadağın ediyor.”
    Bana benim bulunduğunu düşündürtüyor, diye eklemedim. (Harika Hovarda)
  • Ona patronluk taslamayı özlemiştim. (Harika Sürtük)
  • Bir şeyler ters gittiğinde birine bağırmanız gerekirdi. Yüksek sesle haykırmalıydınız, her insana muhteşem olmayan herhangi bir şeyi kabul etmeyeceğinizi göstermeliydiniz. (Harika Başlangıç)
  • “Ama günün sonunda kendim olmam benim için kafi. Ben yeterliyim.” (Josh ve Hazel’ın Sevgili Olmama Rehberi)
  • “Bazen beni delirtiyorsun
    Sen de beni..” (Harika Hovarda)
  • ” It’s Butake, dumb-ass, and yes. I was laid off two months ago. I’m sure that gives you immeasurable thrill.”
    “A little.”
    “You are Voldemort.” (The Unhoneymooners)
  • “Daima en kötüsünü düşünmeye programlanmışım.” (Sahte Balayı)
  • “İyi şans kavramını sadece bir başkasının mutluluğuna mal olmadığı sürece seviyorum.” (Sahte Balayı)
  • Kalbim, ansızın rüzgara tutulmuş,ipleri dolaşmış bir uçurtma gibiydi. (Harika Başlangıç)
  • “I don’t get that. Mr. Darcy is short with Elizabeth to the point of rudeness. Why would you want someone who’s so much work?”
    “How is that more work?” I asked. “Darcy doesn’t lavish her with false praise or compliments that mean nothing. When he says he loves her it’s because he does.” (Beautiful Secret (Volume 8))
  • “Kazanmak size kendinizi başarıya ulaşmış hissettirir ve bir halde bu hissin de etkisiyle kazanmaya devam edersiniz.” (Sahte Balayı)
  • İçinde yükselen şefkat duygusu beni şaşırttı. Hazel neredeyse mutfağımı yakacaktı ve alnımda şemsiyesinin eseri olan bir çürük -bir de onarım etmem ihtiyaç duyulan kapı kilidi- vardı fakat hala mısra kadar çoraplar ve şapkayla karşımda dikilirken onun hislerini incitmektense yapmış olduğu pankekleri yemeği tercih ederdim. (Josh ve Hazel’ın Sevgili Olmama Rehberi)
  • ” Sanki dünya bizim tuhaflıklarımıza âşık olan fakat bu tuhaflıkların geçici olmasını bekleyen erkeklerle dolu gibiydi. ” (Josh ve Hazel’ın Sevgili Olmama Rehberi)

YORUMLAR

YORUM YAZ!

Yorum Ekle



[

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş