Eğitim

Galaktik İnsan – Virginia Essene Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Galaktik İnsan – Virginia Essene Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Galaktik İnsan kimin eseri? Galaktik İnsan kitabının yazarı kimdir? Galaktik İnsan konusu ve anafikri nedir? Galaktik İnsan kitabı ne konu alıyor? Galaktik İnsan PDF indirme linki var mı? Galaktik İnsan kitabının yazarı Virginia Essene kimdir? İşte Galaktik İnsan kitabı özeti, sözleri, yorumları ve incelemesi…

Kitap

Kitap Künyesi

Yazar: Sheldon Nidle

Yazar: Virginia Essene

Çevirmen: Semra Ayanbaşı

Yayın Evi: Akaşa Yayın

İSBN: 9789756793213

Sayfa Sayısı: 280


Galaktik İnsan Ne Anlatıyor? Konusu, Ana Fikri, Özeti

Bu muhteşem kitap, meşhur yazar Virginia Essene ile bilim adamı ve medyum Sheldon Nidle’ın Sirisus Üstatlar ile kurmuş oldukları bir takım kontakt sonucunda ortaya çıkmıştır. Bu kitapta, Lemurya’dan Atlantis’e, Mısır’a ve Büyük Tufan’a kadar dünyanın bir milyon senelik gizli saklı zamanı , insanların Spiritiüel Üstatlar ve Uzaylı Varlıklar ile ilişkilerinin gizli saklı gerçekleri ilk kez kapsamlı, şaşırtıcı ve yürekli bir şekilde gözler önüne serilmektedir. Ancak daha da önemlisi, güneş sistemimizin yakında içine gireceği Foton Kuşağı’nın Dünya ve insanlık üstünde yaratacağı görkemli tesir detaylı bir şekilde açıklanmaktadır.

(Arka Kapak)


Galaktik İnsan Alıntıları – Sözleri

  • Zaman fizyolojik realitede her şeyi mümkün kılan ve başlatan nabız atışıdır.
  • İlahi niyet (sevgi) ile uyum içine giren her kişi doğru zamanda doğru yerde olacak.Onlar bulundukları yeri asla umursamayabilirler. “Bitiş Zamanı” aslına bakarsak dönemin sonudur, yaşamın sonu değil ; ve bu aslına bakarsak yeni bir başlangıçtır. Hayatı hakikaten olduğu şekilde, sonsuz bir şimdi olarak deneyimleyecegiz. 280 / |||
  • “Kodlanmış fakat geçici olarak canlılığını yitirmiş bir halde, orjinal genetik kökenimizin ve onun huşu verici yeteneklerinin anısını bilincimiz tekrardan tekâmül edene kadar belleğimizde tutmuş olmamız acaba mümkün mü? Tüm moleküler kapasitenin tekrardan kazanılacağı o mühim deneyimin zamanının artık gelmiş olması mümkün mü?”
  • “Şunu bilin ki; melekler, spiritüel üstatlar, Zamanın Efendileri ve en nihayet de büyük Tanrı Gücü’nün kendisi bu işlem vasıtasıyla gezegeninizi kurtarmıştır.”
  • “Gezegeninizdeki her insanın Dünya’da yeni bir şuur çağının geliştiğini algı etmesini istiyoruz.”
  • …dünyamız yakında bir foton kuşağına giriyor;
    ondan sonrasında hiçbir şey eskisi benzer biçimde olmayacak…
  • “Bugün, uzay gemileriyle dünyaya inip Ortadoğu’daki belli liderlerle ve gruplarla ilişki kuran çeşitli dünya dışı grupları tanım eden tabletler vardır. Ve Sümerler’in Gılgamış Destanı, insanların esenliğini pek umursamayan varlıkları tanım eder. Bu kadim zamanı vakalar hakkında Sami kavimlerine ilişik tarifler bizi, insanlığın belli dünya dışı varlıklar tarafınca ziyaret edilip hatta yönlendirildiğiyle ilgili kaçınılmaz bir inanca götürür.”
  • “Gezegeninizdeki fizyolojik yaşamın ilk, yüce planı Yaradan tarafınca tasarlandı ve Zamanın Efendileri tarafınca geniş çeşitlilik içerecek şekilde yerine getirildi. Birden fazla kara yaratığının eninde sonunda yüksek akıl ve duygu düzeylerine ulaşıp gezegensel koruyucular olma fırsatını elde edebilmeleri için bu çeşitlilik oluşturuldu.”
  • “Yaklaşık 35 milyon yıl ilkin Zamanın Efendileri ve güneş sisteminizin Spiritüel Hiyerarşisi, Dünya’yı ve onu kuşatan güneş sistemini koruma görevi meydana getirecek eterik bir yaşam formu yaratmaya karar verdiler. Bu melek benzeri yaşam formu, fizyolojik yönden daha gelişkin, akıllı ve duygulu bir primat evrimleşip ortaya çıkana kadar bir araç görevi yapacaktı; söz konusu primat ise Dünya gezegeninin karada yaşayan koruyucusu olacaktı.”
  • “Sizler kaderinizin tamamlanıp gerçekleşeceği çağa girmek üzeresiniz.”


Galaktik İnsan İncelemesi – Kişisel Yorumlar

Galaktik İnsan: Bu biçim mevzulara meraklı kimselerin seveceği bir kitap sadece bazı kişiler kesinlikle  saçma bulacaktır.Burda bahsedilen dünyanın gireceği foton kuşağı tesiri ile dünyamızın bir karanlığa gömüleceğidir ki konusu geçen karanlık gözle görülen bir karanlıktan ziyade şuur karanlığı olarak  düşünüldüğünde oldukça değişik anlamlar çıkartılabilir. Bu karanlık sonrası ışık /aydınlık döneme geçişten kasıtta insanların uyanışı/bilinçlenmesi olarak bakıldığında kitap daha anlaşılabilir.Sonuç olarak kitapta bahsedilen  4 yasa kuralı, ışık ,iyilik ,doğruluk,sulh bunlar semavi dinlerde de olan ve insanlık için olması ihtiyaç duyulan şeylerdir.Fenalık/karanlık dünya oluşumundan beri hep var ve olması da lüzumlu ki iyilik/ışık da olsun. İnsan hücresinin iyi mi ki +/- kutupları var ise dualite prensibine nazaran ikilik yada denge tezahürü  daima var olmak durumunda.Genel olarak kitabın dili ,yazarın anlatımı kolay anlaşılabilirdi keyifle okudum.  (Nilufer celik)

Farklı bir seçimi olan Galaktik İnsan bir oldukça okura ütopik bir yapıt benzer biçimde gelebilir. Okumaktan büyük keyif aldım. Evrende değişik uygarlıklar var mı? sorusu bir çok süre zihnimizi kurcalar. Bizden oldukça daha çağdaş toplumlarla bu evreni paylaşıyor olabilme ihtimalimiz bana nazaran yüksek bir olasılık.
Kitapta geniş yer verilen Foton Kuşağı hakkında birazcık da bilgilerimi tazeledim. Benim için bu araştırma yararlı oldu. Hatırlatsanız 2012 yılı için kıyamet olasılığı düşünülüyordu. Hatta bu mevzu kitaplara, filmlere bile mevzu oldu. Yaptığım araştırmadan bir kısmını buraya eklemek isterim. Nedir bu Foton Kuşağı;
//
“Foton Kuşağı, kuvvetli elektromanyetik radyasyona ev sahipliği eden ve x-ışınlarını da içeren yoğun bir uzay boşluğudur. Foton kuşağını galaksi içine akan, manyetik bir ışık olarakta tanımlayabiliriz. Foton kuşağının varlığı, ilk kere İngiliz Astronomu Sir Edmund Halley (1654-1742) tarafınca keşfedilmişti. Son yıllarda, Rus bilim adamları, bu enerji kuşağı üstünde yoğun emek harcamalar yapmış ve halen yapmaktadır.
Bilindiği suretiyle dünya dahil, tüm gezegenler, kendi eksenleri çevresinde ve değişik yörüngelerde, güneş çevresinde dönmektedir. Güneş’te kendi ekseni çevresinde dönmekte ve bununla beraber tüm gezegenleri ile beraber, saman yolu merkezinde bulunan bir kara deliğin çevresinde dönmektedir. Güneş sistemi bu yörüngedeki bir turunu ortalama 25.640 yılda tamamlamaktadır.
25.640 yıl içersinde, güneş sistemi, tüm burçlar kuşağını kat edip, bazı enerji alanlarının içinden geçmektedir. Rusya Ulusal Bilimler Akademisinden Dr. Alexey Dmitriev, bu enerji alanına “yıldızlar arası enerji bulutu” adını vermiştir. Diğer bir adı de “Foton kuşağı”dır.”
Foton Kuşağı’nın kıyameti getirmediğini gördük 🙂 Ancak benim dikkatimi çeken değişik bir mevzu var. Foton Kuşağı’ndaki manyetik tesir ve titreşimlerin yükselmesi kaynaklı insanların bilincinde değişik kapılar açıldı. Kişisel gelişim ve spiritüel emek harcamalar arttı. Bu bir rastlantı değil bana nazaran. Titreşim artınca zihnin ilgilenilmiş olduğu mevzular da daha oldukça ruhani alana kayıyor. Umarım tamamımız yaşam döngümüzde aslolan yaşam gayemizin farkına varır koşulsuz sevgiyi içimizde yeşertebiliriz. (Aysel Turan)

Enerjilerin dünya, güneş ve evrendeki sistemi iyi mi etkilediğini ve dönüşen bu enerjilerin bizim dünya ve evrenle olan ilişkilerimizi iyi mi etkilediğini konu alıyor. Eski tarihindeki bir gösterim ve 1992 den sonrasında 1997-98 ve sonrasına dair gelecek öngörüleri var. Tahmin edeceğiniz benzer biçimde hiçbiri tutmamış. Fantastik bir uydurmaca. Yine de okuyup kendi kararınızı kendiniz verin. Konunun aslı; sevin, saygı duyun, koruyun, anlamaya çalışın, bu tüm evrendeki enerjileri etkileyecektir; mesajını veriyor. (gece kuşağı)


Galaktik İnsan PDF indirme linki var mı?


Virginia Essene – Galaktik İnsan kitabı için internette en oldukça meydana getirilen aramalardan birisi de Galaktik İnsan PDF linkidir. İnternette ücretli olarak satılan bir çok kitabın PDFleri bulunmaktadır. Ancak bu PDF’leri yasal olmayan yollarla indirmek ve kullanmak hem yasalara hem de ahlaka aykırıdır. Yayın evlerinin sitesinden PDF satılıyorsa indirebilirsiniz.

Kitabın Yazarı Virginia Essene Kimdir?


Virginia Essene Kitapları – Eserleri

  • Galaktik İnsan


Virginia Essene Alıntıları – Sözleri

  • “Gezegeninizdeki her insanın Dünya’da yeni bir şuur çağının geliştiğini algı etmesini istiyoruz.” (Galaktik İnsan)
  • “Kodlanmış fakat geçici olarak canlılığını yitirmiş bir halde, orjinal genetik kökenimizin ve onun huşu verici yeteneklerinin anısını bilincimiz tekrardan tekâmül edene kadar belleğimizde tutmuş olmamız acaba mümkün mü? Tüm moleküler kapasitenin tekrardan kazanılacağı o mühim deneyimin zamanının artık gelmiş olması mümkün mü?” (Galaktik İnsan)
  • …dünyamız yakında bir foton kuşağına giriyor;
    ondan sonrasında hiçbir şey eskisi benzer biçimde olmayacak…
    … (Galaktik İnsan)
  • “Yaklaşık 35 milyon yıl ilkin Zamanın Efendileri ve güneş sisteminizin Spiritüel Hiyerarşisi, Dünya’yı ve onu kuşatan güneş sistemini koruma görevi meydana getirecek eterik bir yaşam formu yaratmaya karar verdiler. Bu melek benzeri yaşam formu, fizyolojik yönden daha gelişkin, akıllı ve duygulu bir primat evrimleşip ortaya çıkana kadar bir araç görevi yapacaktı; söz konusu primat ise Dünya gezegeninin karada yaşayan koruyucusu olacaktı.” (Galaktik İnsan)
  • “Sizler kaderinizin tamamlanıp gerçekleşeceği çağa girmek üzeresiniz.” (Galaktik İnsan)
  • “Bugün, uzay gemileriyle dünyaya inip Ortadoğu’daki belli liderlerle ve gruplarla ilişki kuran çeşitli dünya dışı grupları tanım eden tabletler vardır. Ve Sümerler’in Gılgamış Destanı, insanların esenliğini pek umursamayan varlıkları tanım eder. Bu kadim zamanı vakalar hakkında Sami kavimlerine ilişik tarifler bizi, insanlığın belli dünya dışı varlıklar tarafınca ziyaret edilip hatta yönlendirildiğiyle ilgili kaçınılmaz bir inanca götürür.” (Galaktik İnsan)
  • “Şunu bilin ki; melekler, spiritüel üstatlar, Zamanın Efendileri ve en nihayet de büyük Tanrı Gücü’nün kendisi bu işlem vasıtasıyla gezegeninizi kurtarmıştır.” (Galaktik İnsan)
  • “Gezegeninizdeki fizyolojik yaşamın ilk, yüce planı Yaradan tarafınca tasarlandı ve Zamanın Efendileri tarafınca geniş çeşitlilik içerecek şekilde yerine getirildi. Birden fazla kara yaratığının eninde sonunda yüksek akıl ve duygu düzeylerine ulaşıp gezegensel koruyucular olma fırsatını elde edebilmeleri için bu çeşitlilik oluşturuldu.” (Galaktik İnsan)
  • Zaman fizyolojik realitede her şeyi mümkün kılan ve başlatan nabız atışıdır. (Galaktik İnsan)
  • İlahi niyet (sevgi) ile uyum içine giren her kişi doğru zamanda doğru yerde olacak.Onlar bulundukları yeri asla umursamayabilirler. “Bitiş Zamanı” aslına bakarsak dönemin sonudur, yaşamın sonu değil ; ve bu aslına bakarsak yeni bir başlangıçtır. Hayatı hakikaten olduğu şekilde, sonsuz bir şimdi olarak deneyimleyecegiz. 280 / ||| (Galaktik İnsan)

YORUMLAR

YORUM YAZ!

Yorum Ekle



[

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş