Eğitim

Gizlenen Dünya Tarihi – Hakan Yılmaz Çebi Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Gizlenen Dünya Tarihi – Hakan Yılmaz Çebi Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Gizlenen Dünya Tarihi kimin eseri? Gizlenen Dünya Tarihi kitabının yazarı kimdir? Gizlenen Dünya Tarihi konusu ve anafikri nedir? Gizlenen Dünya Tarihi kitabı ne konu alıyor? Gizlenen Dünya Tarihi PDF indirme linki var mı? Gizlenen Dünya Tarihi kitabının yazarı Hakan Yılmaz Çebi kimdir? İşte Gizlenen Dünya Tarihi kitabı özeti, sözleri, yorumları ve incelemesi…

Kitap

Kitap Künyesi

Yazar: Hakan Yılmaz Çebi

Yayın Evi: Tutku Yayınevi

İSBN: 9786054756926

Sayfa Sayısı: 432


Gizlenen Dünya Tarihi Ne Anlatıyor? Konusu, Ana Fikri, Özeti

Efsanelerden füsunlardan ibaret; mitolojilerle yazılmış kadim tarih ve düşüncelere bir dikleniş bu kitap! Fizik ve fizik ötesi birçok seyahat. Tevafuklarla yazdırılan bir kitap. İlahi hakikatleri gömenlerle hesaplaşma, akabinde “bilginin“ ve “hikmetin“ bahar kervanlarıyla yağmur olup dökülmeden önceki ilk katreleri… Halkbilimci Hakan Yılmaz Çebi, “risalet tohumu rehberleriyle“ sözlü ve yazılı edebiyatımızda sırrını kısmen yada asla bilmediğimiz naftalinli gerçekleri, Ney’e sırlanan namelerden icazet alarak okuyucularının belleklerine nefesliyor. Hz. Musa’nın azığındaki “ölü balığın“ Hızır’la buluşmuş olduğu iki denizin birleştiği yerde dirildiği şeklinde beynimizdeki balıkları/uyutulan nöronları “ab-ı yaşam“ suyuyla Yuşa Tepesinde (!) bir araya getiriyor…

Düşünen İnsanlar Çağına Hoş Geldiniz!

Yoktan yaratılma “Ol der oluverir…“

Mısırlıların Usuris, Yunanlıların Hermes söylediği mitolojik bilge, aslen Astronomi ilminin, sanat ve zanaatın üstadı Hz. İdris mi?

Kız Kulesinin 2500 senedir gizlenen gizemi Ashab-ı Keuf suresinde H.Musa ile “İndimizden gizli saklı bir ilim verdiğimiz kulumuz“ (Hızır’ın) buluşmuş olduğu yer mi?

P3’ün şifresi: Görüyor, Biliyor, Duyuyor…

19 Harf/ Müddessir suresi 30. Ayet: “Üstünde ondokuz vardır“

Hz. Yusuf’un tahıl siloları (Rüya-Açlık ve Strateji)

Zaman kapsülü ziggurutlar… Körfez Savaşı esnasında ABD niçin Zigguratları bombaladı?

Commegene Krallığı/Nemrut Höyüğünün altında ne var?

Nuh’un gemisi ve Tennur… Tufan gerçeği…

Siyonizm/Şeytaniyet Krallığı 22 Harf 22 döneme karşılık; 23 yılda inen 23 kromozomla insana sırlanan 23. Dönem Kur’ani İlimler Çağı mı?

Metafizik İstihbarat… Yeryüzün ilk sahipleri cinler… Metafizik ve teknolojik zihin denetim operasyonları…

Ahir vakit… Hermegiddo/Armegeddon… Buzçağı… Nükleer Kış… Kuyruklu Yıldızlar… Kayıp Gezegenler… Manyetik Kutuplar… Piramitlerdeki Gizlenen Nübüvvet Gerçeği… Altınçağ… Kripto Gram…


Gizlenen Dünya Tarihi Alıntıları – Sözleri

  • Çapı 5 ilâ 6 kilometre olan devasa bir meteorun dünyaya düşmesi, 60 kilometre çapında geniş bir krater meydana getirecek. Birer megatonluk bir milyon atom bombasının yapmış olduğu etkiyi meydana getirecek. Ayrıca çarpma sonucu yer sarsıntıları uzun süre devam edecek. Denizler kararacak ve 3-4 ay sürecek olan ‘Nükleer Kış’ görülecek, güneş ışınları nükleer enerji yüzünden engelleneceği için dünya buzul çağına dönecek.
  • Nazca, dünyanın en büyük astronomi kitabıdır.
    (Nazca: Üstünde yerden görülmesi mümkün olmayan, sadece uçakla görülebilen devasa şekillerin ve imgelerin olduğu düzlük)
  • İsrail zamanı çalışılmış, kurgulanmış, ustaca yontulmuş bir iş şeklinde görünüyor.
  • Güneşimizin merkez reaktörü helyumla dolduğunda, kırmızı bir dev olana kadar genişleyecektir. Bu işlemin başlaması, Merkür, Venüs ve Dünya’nın sonu anlamına gelir.
  • Bilim: 23 kromozom. Her ebeveyn çocuğunun DNAsına 23 kromozom verir. Kanın vücuttaki dolaşımını tamamlaması 23 saniye sürer. Dünyanın ekseni 23,5 derecedir. Neptün gezegeni 23 Eylül 1846 da ortaya çıkarıldı. …
  • Nefs, nitelik bakımından maddi bedene muhalif, fakat gül suyunun gülde, zeytin yağının zeytinde yayılması şeklinde bedene yayılan nuranî, yüce, diri ve hareketli bir cisimdir.
  • Dünyadaki tek uygarlık, 20 yüzyıl uygarlığı değildi…
  • Bu anıtları daha önceki uygarlıkların teknolojilerinin sergilendiği zamanı çeyiz sandıkları olarak görebiliriz.


Gizlenen Dünya Tarihi İncelemesi – Kişisel Yorumlar

Tarih ve bilim meraklılarına: Sorgulayan zihinlerden misiniz?
Dünya zamanı zihinlerimizde; Karanlık Çağlar, Taş Devri, Maden Devri, Tunç Devri, Bakır Devri, Demir Devri, yazının icadı(milattan ilkin 4000), ilkçağın başlangıcı. Ortaçağ başlangıcı(Roma İmparatorluğunun ikiye ayrılması mö 476), 1453 İstanbul’un kurtarılışı ile yeniçağ, 1789 Fransız ihtilâli ile Yakın çağ şeklinde yer almıştır.
Peki asla kendinize sordunuz mu? Nedir bu asla bahsetmediğimiz ‘Karanlık Çağlar’?
Kitap, ‘Masallar Dünyasından Uyanış’ adlı kısa bir bölümle giriş yapıyor. Bu bölümle uzun ve derin uykumuzdan uyanmaya telkin ediyor bizi.
Sonrasında sorular üşüşüyor beynimize.
Mısır piramitleri yalnızca firavunların mezarlarını korumak için mi yapılmış oldu? Bu piramitler yok olmuş uygarlıkların, günümüze mesajları, birer vakit kapsülleri olması imkansız mı?
Mitoloji, hakikaten hurafelerden ve uydurma masallardan mı oluşmuş, yoksa son zamanların oldukca ilerisinde uygarlıkların teknolojilerinin ilkel uygarlıkların bakış açısından yorumlanışı mı?
Mısırlıların Usuris, Yunanlıların Hermes söylediği mitolojik Bilge, aslen Hz. İdris mi?
Nuh Tufanı ve onlarca öteki tufanlarla yok olan uygarlıklar, günümüz teknolojisinden oldukca ileri bir teknolojiye mi sahipti?
23 sayısının sırrı ne?
Metafizik haber alma adlı bir teşkilat hakikaten var mı? Bu örgütün elemanları üstün doğa ötesi güçlere haiz mi?
Dünya oluştuğundan beri gezegenler arası çekim kuvvetinin etkisiyle kutupların yerlerinin 114 kere değişmiş olduğu doğru mu?
Vb…
Halkbilimci Hakan Yılmaz Çebi, ‘Gizlenen Dünya Tarihi’nde cevaplar vermiyor, aksine;
Sorular soruyor, sorduruyor.
Sorgulatıyor.
Şu sebeple bu sorulara verilen cevaplar, kuram olmaktan ileri gidemiyor. Dünya Tarihi devasa sual işaretleri ile dolu.
Kim bilir, bir ihtimal önümüzdeki yüzyıllarda, daha çok soruya cevaplar bulabiliriz.
Daha fazla zamanı ve bilimsel kaynağımız, siyasî kaderlerinden bağımsızlaşarak, özgürce yolunu bulur.
Gerçeklerin konuşulmuş olduğu bir alan olur tarih.
Kim bilir.
Belki her şey, tek bir kelimeyi sorgulamakla adım atar. (Nurcan Şeyma)

kitap bir derlemeye benzemekle beraber nispeten akıcı olduğu da söylenebilir. esasen kitabın garip yazılış konusunda de anlatılıyor.
daha ilkin burada anlattığım birkaç kitaptaki şeklinde bu da her sayfası dolu dolu olan nadide eserlerden.
yazınsal olarak mükemmele değil fakat bunu tartışmak yersiz olur.
eğer eski ilimlere vakıf değilseniz tarih ve kültürel birikimizin resetlenerek silinip tekrardan formatlanacağına güvenilir olabilirsiniz.
kısaca tarih yok, tarih yalan!
kitapta zihninizi allak bullak edecek şeyleri yazmak arzu ederdim fakat bu sefer de peşin hükümle saldırıya geçiyorsunuz. o yüzden kafanızı fazla karıştırmadan ipuçları vereyim.
* talmud ve kabala büyüleri.
* gram şeytanın adı midir?
* zülkarneyn ve zeus kimdi?
* zülkarneyn, hızır, ilyas ilişkileri.
* zeus nükleer silahlara mı sahipti?
* piramitlerdeki matematiğin temelleri.
* dünya mason lideri isaac asimov’un sırrı.
* piramitler içinde Allah’ın 99 adı mi yazılı?
* masonların 34. derecesi ve şeytani ayinler.
* nemrut höyüğünün altı niçin kazılamıyor?
* efsaneler zamanı gerçeklerin yansımaları mıdır?
* hz. adem 65 milyon yıl ilkin mi dünyaya geldi?
* piramitleri hermes isminde olan hz. idris mi yapmış oldu?
* masonlar ve mabet şövalyelerinin gizli saklı şifreleri.
* nuh tufanı öncesindeki nükleer ve atom teknoloji.
* atlantis ve mu medeniyetleri arasındaki dünya savaşı.
bunlar ve şu an aklıma gelmeyen pek oldukca garip mevzuyu okuduktan sonrasında dünya tarihinin niçin gizlendiğini daha iyi anlamış olacağınıza inanırım. (Derin Millet)


Gizlenen Dünya Tarihi PDF indirme linki var mı?


Hakan Yılmaz Çebi – Gizlenen Dünya Tarihi kitabı için internette en oldukca meydana getirilen aramalardan birisi de Gizlenen Dünya Tarihi PDF linkidir. İnternette ücretli olarak satılan bir çok kitabın PDFleri bulunmaktadır. Ancak bu PDF’leri yasal olmayan yollarla indirmek ve kullanmak hem yasalara hem de ahlaka aykırıdır. Yayın evlerinin sitesinden PDF satılıyorsa indirebilirsiniz.

Kitabın Yazarı Hakan Yılmaz Çebi Kimdir?

 

Aslen Trabzon, Sürmene nüfusuna kayıtlı olan 31.03. 1968 tarihinde Zonguldak’ta hayata merhaba dedi. İlkokulu mistik birçok vakaya şahitlik etmiş olduğu Rüzgarlımeşe ilkokulunda, ortaokulu ise (orta ikinci sınıfa kadar) Zonguldak Merkez Ortaokulu’nda okudu. Daha sonrasında babasının emekliliği sebebiyle ortaöğretimini Trabzon/Araklı Lisesinde tamamladı.

Üniversite tahsilini Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Halk Bilimi Bölümünden mezun olarak tamamlayan Çebi, daha üniversite tahsilinin ikinci sınıfında Zaman Gazetesi’nin Ankara’daki merkezinde hususi haberci olarak göreve başladı. İlk haberleri; “Tartışmalı Mescid Açıldı”, “Iraklı Soydaşlarımız Vatandaşlık İstiyor”, “Bu Ocaklar Bediüzzamanlar’ın, İskilipli Atıf Hocaların Yetiştiği Ocaklar olacak!” haberleriyle dikkat çeken Çebi, Türk basınında örnekleri görülmeyen misyon gazeteciliğin de öncülerinden oldu. Daha sonrasında İhlas Haber Ajansı- TGRT, Vakit Gazetesi, Ayyıldız, Sağduyu, Ortadoğu şeklinde gazetelerde hususi haberci, haber müdürü, destek yönetmen, köşe yazarı şeklinde vasıflarla vazife meydana getiren Çebi, bir oldukca tanınmış firmada da Halkla İlişkiler görevini yürüttü.

Üniversite tahsili esnasında ve öncesinde bir oldukca birinci lig futbol kulübünün alt yapısında yer edinen Çebi, Uzakdoğu müdafa sporları, paraşüt ve su sporları eğitimleri de aldı.

Genç Ozan Ödülü, Üniversiteler arası Kompozisyon ödülü, Türk- İslam Dünyasının Birliğine ve Kardeşliğine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı da stratejik kurumlar tarafınca çeşitli ödüller alan Çebi, halen Almanya üstünden gösterim meydana getiren MPL TV de, “HAZIR KITA” (www.mpl.tv.tr ) adlı tüm dünya gizli saklı teşkilatlarının habis örtülü harplerini deşifre eden bir program hazırlamaktadır. 

Rize’nin Hanedar sülalesinden Sevgi Hanımla evli olan Gazeteci Yazar Hakan Yılmaz Çebi, Azra İrem ve Ahu Deniz adlı iki çocuk sahibi…Yirmiye yakın eseri gösterilen Çebi’nin eserlerinden bazıları şöyleki sıralanmaktadır:

Amerika’nın Derin Devleti

Hakan Yılmaz Çebi

Karakutu Yayınları, Kasım 2006

Gizli Güçler ve Metafizik İstihbarat

Hakan Yılmaz Çebi

Nokta Yayınları, Nisan 2007

Atatürk Mason muydu?

Hakan Yılmaz Çebi

Nokta Yayınları, Ekim 2006

Türkiye’nin Petrol Savaşları

Hakan Yılmaz Çebi

Karakutu Yayınları, Eylül 2006

Devlet İçin Devlete Rağmen

Hakan Yılmaz Çebi

Truva Yayınları, Eylül 2006

3. Dünya Savaşı Meciddun Dağı’ndaki Sır Tek Dünya Hakimiyeti ve İsrail Stratejileri

Hakan Yılmaz Çebi

Karakutu Yayınları, Şubat 2006

İsrail’in Şifresi

Hakan Yılmaz Çebi

Pegasus Yayınları, Şubat 2006

Tek Dünya İmparatorluğu Meciddun Dağındaki Sır

Hakan Yılmaz Çebi

Kum Saati Yayıncılık, Nisan 2005

JudaSofya Ayasofya ve Patrikhane Üstünden Oynanan Gizli Oyunlar

Hakan Yılmaz Çebi

Pegasus Yayınları, Ocak 2006

Kara Divan Yeraltının Gizli Tarihi

Orkun Uçar, Hakan Yılmaz Çebi

Karakutu Yayınları, Haziran 2006

Şeytan’ın Ayetleri Gizlenen Talmud Yasaları

Hakan Yılmaz Çebi

Emre Yayınları, Mart 2007

İsrail’in A Planı

Hakan Yılmaz Çebi

Nokta Yayınları, Eylül 2006

Para – Petrol ve Son Perde 

Hakan Yılmaz Çebi

IQ Kültür-Sanat Yayıncılık, Ağustos 2003

21. Yüzyıl Savaşları ve Hedefteki Türkiye

Hakan Yılmaz Çebi

IQ Kültür-Sanat Yayıncılık, Mart 2003

Bu Topraklarda Petrol Var

Hakan Yılmaz Çebi, 

Okul Yayınları

Kutsal Tabut

Hakan Yılmaz Çebi, 

Nokta Yayınları

 


Hakan Yılmaz Çebi Kitapları – Eserleri

  • İsrail’in Şifresi
  • Metafizik İstihbarat
  • Gizlenen Dünya Tarihi
  • Atatürk Mason Muydu?
  • Tapınak Kanunları
  • 3. Dünya Savaşı
  • Kara Divan
  • İşaret Masonluğun Gizli Dili
  • İsrail’in Gizli Planı
  • Beynimdeki Yabancı
  • Yüzyılların Sırları
  • Türkiye’de Petrol Kime Saklanıyor
  • Ayasofya
  • Yakaza Adamları
  • Zihin Kontrol Operasyonları
  • Araf’ın Ricalleri
  • Üç İsrail
  • Yeraltının Saklı Hazineleri
  • Son İşgal
  • Kutsal Tabut
  • İsrail’in A Planı
  • Çalınmış Vatan Filistin
  • İllüminati Deşifresi
  • Bir Yahudi Ütopyası: Vadedilmiş Kürdistan
  • Devlet İçin Devlete Rağmen
  • Türkiye’nin Petrol Savaşları
  • İsrail’in Esrarı
  • Amerika’nın Derin Devleti
  • Son İşgal
  • Tek Dünya İmparatorluğu Armageddon
  • ŞEYTAN’IN AYETLERİ
  • Satanizmle Savaşım El Kitabı
  • Kızıl Elma Şuuru
  • Metafizik İstihbarat
  • İsrail’in A Planı
  • Küresel Virüs Operasyonu
  • Bu Topraklarda Petrol Var
  • 22 Harfin Sırrı
  • Kara Divan
  • Judasofya
  • İlluminati’nin Şifresi
  • Tek Dünya İmparatorluğu: Meciddun Dağındaki Sır


Hakan Yılmaz Çebi Alıntıları – Sözleri

  • Ormanda meydana gelenleri idrak etmek istiyorsan, Büyük Ayı’nın izlerini takip et. (İsrail’in Şifresi)
  • IMF’nin kucağına düşen, istihdamı, yatırımı düşünemez. (Türkiye’nin Petrol Savaşları)
  • Abd, israil planları gereği ortadoğu ülkelerini Yakın Doğu Devleti adı altında yapılandırıp denetim edecek. (İsrail’in Şifresi)
  • Ne oluyor bu ülkede?Anlasan kaç kilometre yazar! (Devlet İçin Devlete Rağmen)
  • Bir de dünyanın gittiği bir taraf var .Biz dünyanın gittiği tarafın tersine gidemeyiz. (Devlet İçin Devlete Rağmen)
  • Güneşimizin merkez reaktörü helyumla dolduğunda, kırmızı bir dev olana kadar genişleyecektir. Bu işlemin başlaması, Merkür, Venüs ve Dünya’nın sonu anlamına gelir. (Gizlenen Dünya Tarihi)
  • Savaşlar kadar milletleri borçlandıran ve zayıf düşüren hiçbir şey yoktur. Bu yüzden hem 1. Ve 2. Dünya Savaşları arkasından Konsil, amacına yönelik oldukca mühim adımlar atmıştır. (İsrail’in Esrarı)
  • Kuzey Kore’nin dış dünyadan daha oldukca soyutlama edilmesi halinde kaybedecek bir şeyi kalmayan bu fukara ülkenin nükleere başvurabileceği endişesi bulunuyor. (Son İşgal)
  • Çin bir uluslar hapishanesidir. Adı sözde halk cumhuriyeti olan fakat Han Çinlilerinin egemenliğinde olan, Çin kültür ve medeniyetini esas alan, Doğu Türkistanlıları ve Tibet ve İç Moğolistan’ı devamlı olarak baskı altında tutan, halkları azınlık duruma düşürerek dejenere etmeye çalışan emperyalist bir devlettir. (Son İşgal)
  • Aktif yaşamın dışına itilen melekelerini kullanamayan her idealist, her düşünce adamı evlerine kapatılmış her olumlu kabiliyet birer mağaralarına kapatılmış “Ashab-ı Kehf” evladı gibidir. Onların mağarası çağıl yaşamın getirmiş olduğu istifleme betonarme binalardır…
    “ashab-ı Kehf, ahir zamanda gelecek Mehdi’nin (Kurtarıcı) yardımcıları olur”. (Mektubat-ı İmam-ı Rabbani) (Kutsal Tabut)
  • Bu şekilde batı çıkarlarına karşı çıkacak ulusal güç ve direnç kalmayacak,sistemin çarkları rahatça işleyecektir (İsrail’in A Planı)
  • Çapı 5 ilâ 6 kilometre olan devasa bir meteorun dünyaya düşmesi, 60 kilometre çapında geniş bir krater meydana getirecek. Birer megatonluk bir milyon atom bombasının yapmış olduğu etkiyi meydana getirecek. Ayrıca çarpma sonucu yer sarsıntıları uzun süre devam edecek. Denizler kararacak ve 3-4 ay sürecek olan ‘Nükleer Kış’ görülecek, güneş ışınları nükleer enerji yüzünden engelleneceği için dünya buzul çağına dönecek. (Gizlenen Dünya Tarihi)
  • Ağlıyordum, üstelik hıçkıra hıçkıra. Sesimi hepimiz duysun yaşadıklarımı hepimiz idrak etsin istiyordum. (Metafizik İstihbarat)
  • Gözünü kapayan sadece kendisine karanlık yapar… (Devlet İçin Devlete Rağmen)
  • Sonradan mı ilkelleştik, felaketlerle geçmişimizi unutup uygarlığımızı yeniden yeniden mı kurduk? (Kara Divan)
  • O her yönüyle Türk’tü Türklüğüyle iftihar ediyordu ve tüm amacı, ülkesini hiçbir yetkisi kalmamış padişahtan yada yabancıların pençesinden kurtarmaktı. (Atatürk Mason Muydu?)
  • Yahudilikte dikkate kıymet en büyük özellik, bir Yahudi misyonerliğinin olmayışıdır. Yahudi anneden doğmayan asla kimse yahudi olması imkansız, yahudiliğe giremez ve kabul edilemez. Tevratta bu olayın emaresi “Sara, İbrahime bir oğul doğurdu… Rebekka, ishak’a bir oğul doğurdu.” (İsrail’in Esrarı)
  • Bir ağacı, bir çekirdeğe sığdırır şeklinde bir yaşamı bir ana sığdırmışlardı adeta. (Metafizik İstihbarat)
  • Mustafa Kemal Atatürk’ün 1935 senesinde “Cehennem olun gidin. Defolun karşımdan! Yahudi uşakları,” diyerek Çankaya Köşk’nden kovduğu Türkiye Masonları, 70 yıl sonrasında Sezer döneminde Köşk’e geri döndü. (Atatürk Mason Muydu?)
  • Halkın içinde halkın profesyonelleri var, halk adamları var. Bunlar bir ihtimal bir üniversitenin önünden geçmemiş insanlardır ve bir ihtimal bunlar kütüphanelerde olan kitapları değil kütüphanelerin üstünde olan kitaplardan beslenmiş insanlardır. (Kara Divan)

YORUMLAR

YORUM YAZ!

Yorum Ekle



[

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş