Yaşam

Günlük burç yorumları 9 Haziran 2022 Perşembe | İkizler, iki düşün bir konuş! Akrep, kibrinin kölesi olma!

Günlük burç 9 Haziran 2022 Perşembe yorumları meraklıları tarafında araştırılmaya devam ediyor. Bugün burçlar bizlere neler söylüyor. Hangi burcu neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Akrep, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını bugün neler bekliyor?

Günlük burç yorumlarına nazaran 9 Haziran 2022 Perşembe gününde bizi nelerin beklediğini, Aşk, iş para mevzularında hangi burçların bugün daha talihli olacağını siz kıymetli okuyucularımıza sunuyoruz. Burçlar hakkında merak ettikleriniz ve günlük burç yorumlarına haberimizden ulaşabilirsiniz..

GÜNLÜK KOÇ BURCU YORUMLARI 9 HAZİRAN 2022 PERŞEMBE

Sevgili Koç; Bu Perşembe, sizi sorun ve hüzün bekliyor. Bu haftanın yorgunluğu ve içinizdeki şüpheler sizi yiyip bitirebilir sadece, tavsiyelere uyduğunuz sürece, arzu ettiğiniz benzer biçimde bir hafta geçirebilirsiniz. Ilk olarak, her şeyi üzerinize alınmayın, her şeyi oldukca fazla düşünüp kişisel algılamayın. Duygusal ve alıngan bir dönemdesiniz. “Ben buyum, kendimi seviyorum, kimsenin sevgisine ihtiyacım yok” mottosunu ara ara kendinize hatırlatmanızda yarar var. Bugün sevdiğiniz şahıs yada kişilerden haber alabilirsiniz, modunuzu yerinize getirecek haberler asla beklemediğiniz insanlardan gelecek. İş mevzusunda telaşlı olmayın, birazcık daha sabır. 

Günlük burç yorumları 9 Haziran 2022 Perşembe | İkizler, iki düşün bir konuş! Akrep, kibrin kölesi olma!

GÜNLÜK BOĞA BURCU YORUMLARI 9 HAZİRAN 2022 PERŞEMBE

Sevgili Boğa; Haftaya birazcık sinirli başlamış olabilirsiniz. Son zamanlarda ilişkiniz içinde yaşadığınız problemler karşı tarafı da sizi de yordu. Sorunun kendinizde olmadığını bildiğiniz için rahatsınız sadece, karşınızdakinin sinirlerini aslolan sizin bu rahatlığınız bozuyor. Ona kendini birazcık daha mühim hissettirecek davranışlarda bulunursanız, aranızın düzelmesini sağlayacaksınız. İş mevzusunda oldukça başarı göstermiş aşama kaydediyor, üstleriniz tarafınca takdir ediliyorsunuz. Yolunuzun bu dönemden sonrası parlak görünüyor. Bu sıralar arkadaşlarınızı iyi seçin, oldukca fena darbeler alabilirsiniz. Geçmişte yol verdiğiniz arkadaşlarınızı bir daha hayatınıza almayın ve kendinize meydana getirilen saygısızlıklara artık bir dur deyin. 

Günlük burç yorumları 9 Haziran 2022 Perşembe | İkizler, iki düşün bir konuş! Akrep, kibrin kölesi olma!

GÜNLÜK İKİZLER BURCU YORUMLARI 9 HAZİRAN 2022 PERŞEMBE

Sevgili İkizler; Bu perşembe sizin gününüz. Haftada gerilmiş ve sinirli başladınız. Sizin ayınız olan Haziran ayının iyi enerjileri ruhunuza sirayet edecek. Bugün birilerinin doğum günü olabilir. Yaşayacağınız bu doğum günü kim bilir en huzursuz ve mutsuz olduğunuz doğum gününüz olabilir. Belki de ilk kez büyüdüğünüzü hissedeceksiniz. Hayatınızda o denli oldukca sorun oldu ki, “İkizler burcu neşelidir” kalıbı artık size gülünç geliyor. Hayattan eskisi kadar keyif almıyorsunuz. Ancak, bu ay itibariyle ruhunuza iyi gelecek olan enerjiler, tekrardan sizi hayata döndürebilir. Son günlerde konuştuklarınıza oldukca dikkat edin, iki kere düşünün bir kere konuşun. 

Günlük burç yorumları 9 Haziran 2022 Perşembe | İkizler, iki düşün bir konuş! Akrep, kibrin kölesi olma!

GÜNLÜK YENGEÇ BURCU YORUMLARI 9 HAZİRAN 2022 PERŞEMBE

Sevgili Yengeç; Bu perşembe talih Yengeç burcundan yana. Etrafınıza saçtığınız pozitif enerji size ve çevrenizdekilere iyi geliyor. Duygusallığınız bu zamanda hep iyi yönden size uğrayacak. Başarı mevzusunda birazcık daha sabır. İstekleriniz oldukca sadece bunun için siz değerli üyelerimizin de sıkı çalışmasına gerek var. Biten ilişkiniz, arkadaşlığını vs. her ne var ise, artık hepsini geçmişe gömme vakti. Kimseye düşünerek üzülmenin, hiç kimseye hiçbir faydası yok. Siz istediğiniz kadar üzülün, karşı tarafın sizden haberi yok. Boş yere kendinizi paralıyorsunuz. Biraz kalbinize ve beyninize söz geçirmenizde yarar var. Beyin neyi kabul ederse, kalp ona boyun eğer ihmal etmeyin.

Günlük burç yorumları 9 Haziran 2022 Perşembe | İkizler, iki düşün bir konuş! Akrep, kibrin kölesi olma!

GÜNLÜK ASLAN BURCU YORUMLARI 9 HAZİRAN 2022 PERŞEMBE

Sevgili Aslan; Bu perşembe, yediğinize, içtiğinize ve söylediklerinize dikkat edin. Bilhassa aile içi düşünce uyuşmazlıkları sizi derinden etkileyebilir, söylemek istemediğiniz şeyler bir anda ağzınızdan çıkıverir. Aman dikkat, bu perşembe sizin için oldukca tehlikeli sonuç bir gün. Bilhassa sevdiğiniz insanlara kırıldığınız ne var ise açıklayın, içinizde tutup kendinizi doldurmayın. En küçük bir şeyde gemileri yaktığınızda insanoğlu anlam veremiyor. Bu yüzden rahatsız olduğunuz her şeyi cesurca dile getirin. Hayatınızda iş mevzusunda değişimler gündemde. Yeni bir işe başlayabilir, mevcut işinizden ayrılabilirsiniz. İyi düşünün, muhakkak konforunuzu ön planda tutun.

Günlük burç yorumları 9 Haziran 2022 Perşembe | İkizler, iki düşün bir konuş! Akrep, kibrin kölesi olma!

GÜNLÜK BAŞAK BURCU YORUMLARI 9 HAZİRAN 2022 PERŞEMBE

Sevgili Başak: Bu perşembe, siz işe değil, iş ayağınıza gelecek. Başaklar için bugün tehlikeli sonuç bir gün. Biraz daha sabretmenin hiçbir faydası yok. Gelen telefonu değerlendirin, lamı cimine takılmadan bir tek kendinizi geliştirmek adına elinizi taşın altına koyun. Elbette zorlanacaksınız, kim bilir asla bilmediğiniz bir sektöre adım atacaksınız. Hırsı kibre dönüştürmeden, çabalayabildiğiniz kadar çabalayın. Bugün itibariyle verdiğiniz karar, attığınız adım size büyük talih getirecek. Aşk mevzusuna gelecek olursak süregelen ilişkiniz var ise, karşınızdakiyle daha iyi yazışma kurun, ilişkiniz yoksa yenilere talih verin, eskiyi tamamen hayatınızdan şutlayın.

Günlük burç yorumları 9 Haziran 2022 Perşembe | İkizler, iki düşün bir konuş! Akrep, kibrin kölesi olma!

GÜNLÜK TERAZİ BURCU YORUMLARI 9 HAZİRAN 2022 PERŞEMBE

Sevgili Terazi; Bu Perşembe hayatındaki düzenler allak bullak olabilir. Bildiğin her şey için “Bunu iyi mi anlamamışım” derken kendini bulabilirsin. Bir türlü dikiş tutturamadığın ilişkinde birazcık daha uyumlu olabilirsin. Her şey sana hususi değil, karşındaki insan senin düşüncelerini yansıtmak zorunda değil. İnsanları bu kadar kolay kırma ve birazcık daha itina göster. Duygularında samimi olabilirsin sadece, düşünmeden konuştukların seni “Samimiyetsiz” yapıyor. Arkandan en oldukca bu kelimenin kullanıldığını göreceksin. Lüks sevdana birazcık mola ver ve yaşamın gerçeklerini gör. Biraz daha tutumlu olmalısın, yoksa borçtan kurtulamayacaksın.

Günlük burç yorumları 9 Haziran 2022 Perşembe | İkizler, iki düşün bir konuş! Akrep, kibrin kölesi olma!

GÜNLÜK AKREP BURCU YORUMLARI 9 HAZİRAN 2022 PERŞEMBE

Sevgili Akrep; Bu Perşembe, kininizden ve kibrinizden arınmanız ihtiyaç duyulan bir gündesiniz. Artık çocukça tavırları bırakıp, gerçek bir erişkin benzer biçimde davranmanız gerekiyor. Çevrenizdekiler egonuzdan ve kendinize olan güveninizden oldukca rahatsız. Kendinize güvenmeniz güzel sadece, bunu kibre döküyorsunuz. Özür dilemek nedir bilmiyorsunuz. Kırıyorsunuz ve hep karşı taraf toparlasın istiyorsunuz. Hayat bu şekilde geçmez sevgili akrepler. Biraz daha kendinizi yumuşatmanız gerekiyor. Bu Perşembe gününde oturun ve geniş çaplı düşünün. “Ben ne yapıyorum? Haklı mıyım haksız mı? Neden hep her şeyi karşı taraftan umuyorum?” Bu soruları bilhassa bu hafta kendinize sık sık sormanızda yarar var.

(*9*)

GÜNLÜK YAY BURCU YORUMLARI 9 HAZİRAN 2022 PERŞEMBE

Sevgili Yay; Bu Perşembe, eskiye hasret duyabilir, yeni aldığınız haberlere sinirlenebilirsiniz. Mesela, sevgilinizin arkadaşını pek sevmiyorsanız, sevgilinizin size “Bugün o arkadaşımla görüşelim” söylediğini duyabilir, bu duruma birazcık bozulabilirsiniz. Aranızda uyuşmazlık ve ihtilaf yaşanabilir, birazcık daha olgun tavırlar sergileyin, aksi takdirde sevgilinizi kendinizden uzaklaştırabilirsiniz. Son günlerde yaşadığınız aileyle ilgili problemleri oturup geniş açıda düşünün ve büyüklerinize saygısızlık yapmamaya itina gösterin.

Günlük burç yorumları 9 Haziran 2022 Perşembe | İkizler, iki düşün bir konuş! Akrep, kibrin kölesi olma!

GÜNLÜK OĞLAK BURCU YORUMLARI 9 HAZİRAN 2022 PERŞEMBE

Sevgili Oğlak; Bu perşembe, kendinizi oldukca daha daha iyi hissedeceksiniz. Sınırları resmen ortadan kaldırmak istiyorsunuz sadece bunun için birazcık daha sabır. Dengeli davranmayı başardığınız sürece ikili ilişkilerinizde mesele yaşamayacaksınız. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmaya devam etmelisiniz. Aşk hayatınızda duygusal olarak kendinizi ifade etmek isterken bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Olumsuzlukları gözünüzde oldukca fazla büyütmekten kaçının. Dengeli olabildiğiniz sürece her şey daha iyiye gidecek.

Günlük burç yorumları 9 Haziran 2022 Perşembe | İkizler, iki düşün bir konuş! Akrep, kibrin kölesi olma!

GÜNLÜK KOVA BURCU YORUMLARI 9 HAZİRAN 2022 PERŞEMBE

Sevgili Kova; Bu perşembe, sağlığınızla ilgili mevzuları es geçmemelisiniz. Bedeninizde bir gariplik hissettiğiniz an uzmana başvurmanızda yarar var. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için harekete geçmeniz gerekiyor. Aşk hayatınızda, partnerinizin ilgisini çekmek için yaptığınız taktilerden vazgeçmelisiniz. Daha kontrollü ve sabırlı olmanız ihtiyaç duyulan bir gündesiniz. Yaptığınız planlar elinizde patlayabilir. Temkinli olmanızda yarar var.

Günlük burç yorumları 9 Haziran 2022 Perşembe | İkizler, iki düşün bir konuş! Akrep, kibrin kölesi olma!

GÜNLÜK BALIK BURCU YORUMLARI 9 HAZİRAN 2022 PERŞEMBE

Sevgili Balık; Bu perşembe, ikili ilişkilerde daha hoşnutsuz yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Değişkenliklerin sizi yıpratmasına izin vermeyin. Anlaşılması güç tepkiler vermekten vazgeçin. Tersliklerin üstesinden gelmeyi başardığınız takdirde her şeyin istediğiniz benzer biçimde olmasını da sağlayabilirsiniz. İş hayatınızda huzursuzluk yaratacak her ne var ise uzak durmanız ihtiyaç duyulan bir gündesiniz.  Patronlarınızla aranızı iyi tutsanız iyi ederseniz. Çevrenizdeki her insana de koşulsuz şartsız güvenmekten vazgeçmelisiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş