Eğitim

H.A.A.R.P Silahı ve Nikola Tesla – Kürşad Berkkan Kitap özeti, konusu ve incelemesi

H.A.A.R.P Silahı ve Nikola Tesla – Kürşad Berkkan Kitap özeti, konusu ve incelemesi

H.A.A.R.P Silahı ve Nikola Tesla kimin eseri? H.A.A.R.P Silahı ve Nikola Tesla kitabının yazarı kimdir? H.A.A.R.P Silahı ve Nikola Tesla konusu ve anafikri nedir? H.A.A.R.P Silahı ve Nikola Tesla kitabı ne konu alıyor? H.A.A.R.P Silahı ve Nikola Tesla PDF indirme linki var mı? H.A.A.R.P Silahı ve Nikola Tesla kitabının yazarı Kürşad Berkkan kimdir? İşte H.A.A.R.P Silahı ve Nikola Tesla kitabı özeti, sözleri, yorumları ve incelemesi…

Kitap

Kitap Künyesi

Yazar: Kürşad Berkkan

Yayın Evi: Eftalya Yayınları

İSBN: 9786059288422

Sayfa Sayısı: 487


H.A.A.R.P Silahı ve Nikola Tesla Ne Anlatıyor? Konusu, Ana Fikri, Özeti

Televizyondan, Radyo’ya, robotik sistemlerden, röntgen ışınlarına, manyetik alan, telsiz komünikasyon sisteminden alternatif akım motoruna, kablosuz elektrikten, bilgisayarlara ve kablosuz veri ağı (wifi) sistemine, gökyüzünde süzülen füzelerden, uzaktan kumandalı tüm cihazlara ve daha bir oldukça icadın mucididir Nikola TESLA…

TESLA’nın yaşamı ve esrarengiz çalışmalarının da anlatıldığı bu eserde ek olarak HAARP adlı proje ile dünya da ve devletimizde hangi gizli saklı projelerin yürütüldüğüne tanık olacak, 2. Dünya savaşından daha ilkin zihin görüntüleme sistemini iyi mi kullandığını, Phidelphia’da USS Eldrige gemisini iyi mi ışınladığını, doğa ötesi varlıklar ile iyi mi bağlantı kurduğunu, Tunguska’yı elektromanyetik tabanca ile daha o devirde iyi mi vurduğunu, ufak zelzele silahı ile Manhattan’da tüm şehrin camlarını yerle bir ettiğini büyük bir merak ile okuyacaksınız.

Echelon sistemi ile her saniye iyi mi dinlendiğimizi, akıllı telefonlarımızın dokunmatikleri ile parmak izi, selfieler ile yüz tarama ve ses analizleri ile HAARP’a hizmet ettiğini, Chamtrail projesi ile iyi mi zehirlendiğimizi, zihin denetim faaliyetleri ile nelere maruz kaldığımızı, ufak fay hatlarına müdahalenin altında hangi gizli saklı gerçeklerin yattığını hayretle okuyacaksınız.


H.A.A.R.P Silahı ve Nikola Tesla Alıntıları – Sözleri

  • “Eğer imgeleme teorisi doğru ise, herhangi birinin aklında tasarladığı bir nesnenin görüntüsünü bir ekrana yansıtılabilir ve böylelikle görünen hale getirebilirim”
    –Nikola Tesla–
  • Zihin Gücü ile Kendini İyileştiren Adam
    Tesla Ve Zihin Görüntüleme
    Philadelphia’da Gizemli Işınlanma
    1934Te Gemiyi Işınlayan Teknoloji
    Işınlanmanın Mucidi Tesla mı?
    Philadelphia Deneyi’ni Anlatan Gizemli subay Tesla mı?
    Nikola Tesla ve Metafizik Varlıklar
    İstihbarat Servisleri ve Metafizik Varlıklar
    İlluminati, Masonlar, Cizvitler
    Tesla’nın Bedava Elektrik Projesine İlluminati Darbesi!
    Tesla’nın Ölümündeki Sır
    Tesla Edison ile Tanışıyor
    Edison Tesla’yı Kandırıyor
    Para Baronları Tesl’nın Peşinde
    Enerji Savaşları Başlıyor
    Tesla Ve Rockefeller
    Tesla İlk HAARP Deneyini Gerçekleştiriyor
    Tesla’nın Elektromanyetik Silahları
    Tunguska’yı Tesla mı vurdu?
    KIYAMET SİLAHI: HAARP
    İyonesfer Isıtıcısı HAARP
    HAARP’in Kalbi: IRI
    HAARP’in Kulakları ECHELON
    17 Ağustos Depremi ve HAARP
    Gölcük HAARP İle mi Vuruldu?
    HAARP, cinler ve Metafizik İstihbarat
    Osmanlılar’da Cinleri İstihbarat için Kullandı
    Gölcük Askeri Üssü’nde Cinler Casusluk Yaptı
    HAARP ve Zihin Kontrolü
    MKULTRA Deneyleri
    TELEGRAM Operasyonları
    Zihin Kontrol ve Robotlaşan Beyinler
    TAVISTOCK ve Zihin Kontrol Deneyleri
    CIA ve Zihin Kontrol Operasyonları
    İstanbul’da Gizemli Fırtına
    Dikkat! Marmara ve Ege’de Deprem Olabilir
    Başbakan ECEVİT’in HAARP Şüphesi
    Kuran-ı Kerim ve HAARP
    Rusların HAARP’ı: Rus Ağaçkakanı
    CIA ve MOSSAD, Rus HAARP’ini Nasıl Yoketti!
    Tüm Dünyada Duyulan Gizeml Seslerin Sırrı
    Chemtrail: Uçakların İzleri Zehir mi?
    Elektromanyetik Dalgalar Kanser mi Yapıyor?
  • “İnsanların düşünmemesi, liderler için en büyük şanstır.”
  • Aslında doğa ötesi danışma Hz. Süleyman döneminden beri kullanılan bir yöntemdir. Hz. Süleyman’ın cinleri kullandığını artık çoğumuz biliyoruz. Hz. Musa, Hz. İsa ve Hz. Muhammed dönemlerinde de kullanılmıştır. Dünya’da ise 1940’lardan sonrasında Yahudi hahamların İstrail istihbaratı MOSAD’a yardım etmesi ile başlamış olan süreçte, ikinci olarak eski Rusya şu demek oluyor ki Sovyetler Birliği danışma örgütü KGB büyük seviyede varlıkları kullanarak danışma yapmıştır. Daha sonrasında ise, kitleleri denetim altına almak için 1970’lerde ABD istihbaratı CIA doğa ötesi varlıkları kullanmaya adım atmıştır. Türk istihbaratı kullanıyor mu, ne kadar kullanıyor bilemiyoruz doğal…
  • “Tesla insanlığın hizmetine sunmak için başka ve daha mühim projeleri bulunduğunu duyurur ve iyonosfer tabakasından yararlanarak değişik bir enerjinin tüm insanlığın kullanımına sunulacağını, üstelik oldukça düşük bir maliyette yapılabileceğini iddia eder .”
  • ” Düşünebiliyor musunuz , bugün ısınmak için doğalgaza , aydınlanmak ve tv , telefon , bulaşık makinesi , buzdolabı şeklinde pek oldukça elektronik aleti kullanmak için elektriğe ; araçlarımızın emek harcaması için benzin , mazot ve gaz şeklinde yakıtlara gereksinim duyuyoruz .
    İşte , Nikola Tesla’nın en deli projelerinden önde gelen elektrik enerjisinin kablosuz iletilmesi projesi yardımıyla salt enerji üretilecek ve bu enerji tüm dünyaya iyonosfer tabakası vesilesiyle kablosuz dağıtılacaktı . Bu enerji ile insanların ısınması sağlanacak ve insanoğlu doğalgaz parası ödeme derdinden kurtulacaktı . Elek trik enerjisi yerine bu enerjinin kullanımı sağlanacak ve insanoğlu elektrik parası ödeme derdinden kurtulacaktı.”
  • ” Nikola Tesla Manhattan da Yapay Deprem Denemesinde Sarsıntılar ve Fırtınalar Oluşturmada Başarılı Olunca Sonuç Olarak Şu Dehşet Sözleri Söyler:
    – İsteseydim Manhattanı Yerle bir Edebilirdim”
  • İnanılmaz bir halde 1908 senesinde Sibirya Orma ni’nin Tunguska bölgesinde bir vaka gerçeklesti , Halen daha sırrı çözülememis olan bu gizemli vakası o dönem de Tesla’nın gerçekleştirdiği ileri sürüldu
    Amerikalı icat eden Lee De Forrest patlamanın kayanağı olarak elektrik akımını işaret etti .
    Nikola Tesla ise derhal bu suçlamaya karşılık verdi ve The New York Times’a bir beyanatta bulunmuş oldu . Soyle diyordu
    Nikola Tesla ” Konu enerji dalgasını kure ( dunya ) üstündeki herhangi bir noktaya yönlendirilmesi oldugunda aletlerim bunu yapabilir . Bölgesel ölçümlemelerin doğru olduğu varsayılırsa , istenen sonucun elde edileceği bölge de oldukça yakın olarak hesaplanabilir.”
    Aman Allah’ım ! Tesla ne diyordu bu şekilde ? Kendisi işlenen bir suçun müsebbibi olduğu iddiası ile suçlanıyordu , o ise bu suçu inkâr etmek yerine adeta kabul edercesine buluş etmiş olduğu elektromanyetik enerji dalgalarıyla bunu yapabileceğini söylüyordu…
  • “Gelecekteki savaşlardan söz ettiğimde , motorlu hava araçları yada başka yıkım kanalları kullanılmadan , direkt elektrik dalgalarının kullanılmasından söz ediyorum … Bu bir hayal değil ! Bugün bile , başka bölgelerdeki nüfusu ciddi tehlikeye atmadan yada rahatsız etmeden , küre ( dünya ) üstünde istenen bir bölgede tüm yaşamı sona erdirebilecek kablosuz enerji tesisleri kurulabilir . ”
    Frekans Bu sistemin On Hazırlığı
  • CIA “Chatter Projesi” ile cinleri kullandı. Üstelik oldukça garip bir şey söyleyeyim. Cinleri ilk kez kullanmaları için destek elde eden şahıs Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin’dir.
  • İsrail danışma örgütü MOSSAD, ABD danışma örgütü CIA, Rusaya İstihbarat örgütü KGB, İran danışma örgütü SAVAK, kulak hırsızlığı yaparak data toplayan doğaüstü varlıkları en oldukça kullanan danışma örgütleri.
  • Hakan Kenan: Bu mevzuda izahat icra eden cinler derhal öldürülürler, açıklayamazlar. Az ilkin demiştim ya izlenirler, dinlenirler ve yasak bilgiyi verdiklerinde öldürülürler. Fakat şunu söyleyeyim, sizin bir TV programınızı izlemiştim. Orada Bermuda Şeytan Üçgeni yakınında bir ada var demiştiniz. Deccal’i merak edenler o talibi bulsunlar fazla ayrıntıya girmeyeceğim, izin bu kadar….
  • “Marconi’ni Nikola Tesla’nın bazı fikirlerini çalmasından sonrasında Nikola Tesla ya bu mevzu hakkında düşüncesi sorulduğunda:
    – Marconi iyi adamdır başarılar dilerim. diyerek gülümsedi 🙂
  • Tesla , böylesine deli denilebilecek projeler üreten bir bilim adamıydı . Onun için para yalnız bir vasıta , bilimsel gelişimi sağlamak ve insanlığın faydası için bir şeyler yapmak ise aslolan amaçtı . Hayatı süresince dürüstlüğünden hiçbir vakit ödün vermemiş ve asla paraya tamah etmemiş , para için hiçbir vakit beynini satmamıştı .
    Bu yüzdendir ki dik duruşundan ve kendisine kurulan komplolardan dolayı New York’ta bir otel odasın da çaresizce ölü bulunmuştu .


H.A.A.R.P Silahı ve Nikola Tesla İncelemesi – Kişisel Yorumlar

Yazarın okuduğum ilk kitabı. Oldukça fazla incelemelere dayalı data sunuyor. Bazen yok artık bu gerçek mi diyebiliyorsunuz. Nikola Tesla’nın tarih sahnesinde kimler tarafınca silinmeye çalışıldığını, Tesla’nın projelerini özetleyen bir kitap. (Bedri SARI)

Gerçekten tavsiye edeceğim kitaplardan biri
Kitabın Adı: H. A. A. R. P Silahı ve
Nikola Tesla
Herkesin okuması ihtiyaç duyulan görkemli bir kitap. Okurken adeta insanoğlunun tüyleri diken diken oluyor.
Bir dahinin çok büyük yaşamı ve tarihin karanlık sayfalarında yerinizi alıyorsunuz bir el atmak istiyorsunuz fakat olmuyor.
Sürükleyici ve data dolu bir kitap. Herkesin
kütüphanesinde bulunması gerekir…
Büyük TÜRKİYEM’in gücü bilgili ve donanımlı gençler olacak…
“Haydi Gençler”
Saygılarımla
Ömer KANTEMÜR
Artık silahlar la değil bilgiler le savaşacak insanoğlu … (Ömer KANTEMÜR)

Gerçekten esin verici ve gerçekçi bir tavırla bizlere oldukça şey kattı. H.A.A.R.P ın gerçek yüzünü açık ve net bir halde bahsetmiş.
Şiddetle değil muhabbetle tavsiye ediyorum 🙂 (Mîskîn)


H.A.A.R.P Silahı ve Nikola Tesla PDF indirme linki var mı?


Kürşad Berkkan – H.A.A.R.P Silahı ve Nikola Tesla kitabı için internette en oldukça meydana getirilen aramalardan birisi de H.A.A.R.P Silahı ve Nikola Tesla PDF linkidir. İnternette ücretli olarak satılan bir çok kitabın PDFleri bulunmaktadır. Ancak bu PDF’leri yasal olmayan yollarla indirmek ve kullanmak hem yasalara hem de ahlaka aykırıdır. Yayın evlerinin sitesinden PDF satılıyorsa indirebilirsiniz.

Kitabın Yazarı Kürşad Berkkan Kimdir?

Kursad BERKKAN 1981 Senesinde İstanbul’da dünyaya geldi. İş Dünyası Gazetesin de haber editörü olarak mesleki hayatına adım atan yazar hemen sonra uluslar arası sektörel mecmua olan “Stainless Steel” adlı mecmua de uzun seneler haber müdürü olarak vazife yapmış oldu.

Daha sonrasında tahsil hayatına devam etmek için Pakistan’a giden yazar, burada İslam Hukuku üstüne eğitim görmüş oldu ve Pakistan İslam Enstitüsü, İbn- Haldun Kampüsün de tahsil yaşamını sürdürdü.

Pakistan’da bununla beraber Suudi Arabistan’ın tanınmış havas hocalarından olan Ebu El Kasımi’den Havvas eğitimi aldı.

Türkiye’ye döndükten sonrasında “Radyo Hareket” adlı radyonun genel gösterim yönetmenliği görevini yürüttü ve bununla beraber program hazırlayıp sundu.

Daha sonrasında bir oldukça gazete ve mecmua de görevler aldı. Hareket Haber sitesinin gösterim yönetmenliğini bir süre yürütmesinin peşinden Ilkin Vatan gazetesinde köşe yazarı olarak bir dönem yazılar yayınladı. Halen ulusal günlük gazete olan İstiklal gazetesinde köşe yazarı olarak vazife yapmaktadır. Bir oldukça tv kanalında program hazırlayıp programlar sunan yazar, halen hususi bir tv kanalında canlı yayınlarına devam etmektedir.

Araştırmacı – Yazar Kursad BERKKAN’ın yayınlanmış olan on iki kitabı bulunmaktadır. Bunlardan bazıları şunlardır. O’nun Sırrı, İlluminati, Gizli Örgütler ve Tarikatlar, Masonlar, HAARP, Kur’an’ın Sırları, Armageddon Komplosu, Hasan Sabbah ve Haşhaşiler, Ufo Dosyası, Küresel Para İmparatoru Rothschildler ve İstihbarat Savaşları adlı kitaplara imza attı.


Kürşad Berkkan Kitapları – Eserleri

  • İlluminati
  • Alamut’un Efendisi Hasan Sabbah ve Haşhaşiler
  • H.A.A.R.P Silahı ve Nikola Tesla
  • HAARP
  • Beyin Yakan Teoriler
  • Gizli Örgütler ve Tarikatlar
  • Hitler ve Siyonizm
  • Biyolojik Terör Chemtrails
  • Tapınak Şövalyeleri
  • İstihbarat Savaşları
  • Dünyayı Yöneten Gizli Cemiyetler
  • İngiliz Derin Devleti Gizli Teşkilat
  • Yeni Dünya Düzeni
  • Ufo Dosyası
  • Tüm Sırlarıyla Masonlar
  • Zaharin
  • Küresel Para İmparatorluğu Rothschild Ailesi
  • Küresel Sırlar
  • Corona ve Virüs Savaşları
  • Mesih Krallığı Evanjelizm
  • Armageddon Komplosu
  • Degizyazı
  • O’nun Sırrı
  • Rothschild Hanedanı
  • Şifa Kaynağı Sırlı Dualar


Kürşad Berkkan Alıntıları – Sözleri

  • İnanılmaz bir halde 1908 senesinde Sibirya Orma ni’nin Tunguska bölgesinde bir vaka gerçeklesti , Halen daha sırrı çözülememis olan bu gizemli vakası o dönem de Tesla’nın gerçekleştirdiği ileri sürüldu
    Amerikalı icat eden Lee De Forrest patlamanın kayanağı olarak elektrik akımını işaret etti .
    Nikola Tesla ise derhal bu suçlamaya karşılık verdi ve The New York Times’a bir beyanatta bulunmuş oldu . Soyle diyordu
    Nikola Tesla ” Konu enerji dalgasını kure ( dunya ) üstündeki herhangi bir noktaya yönlendirilmesi oldugunda aletlerim bunu yapabilir . Bölgesel ölçümlemelerin doğru olduğu varsayılırsa , istenen sonucun elde edileceği bölge de oldukça yakın olarak hesaplanabilir.”
    Aman Allah’ım ! Tesla ne diyordu bu şekilde ? Kendisi işlenen bir suçun müsebbibi olduğu iddiası ile suçlanıyordu , o ise bu suçu inkâr etmek yerine adeta kabul edercesine buluş etmiş olduğu elektromanyetik enerji dalgalarıyla bunu yapabileceğini söylüyordu… (H.A.A.R.P Silahı ve Nikola Tesla)
  • Ne diyordu eski ABD başkanı Franklin D. Roosevelt;
    “Politikada hiçbir şey tesadüfen olmaz. Eğer oluyorsa o şekilde planlandığından güvenli olabilirsiniz.” (İlluminati)
  • Bugün İlluminatinin bir korku imparatorluğu olarak algılanması kaos teorisini ne kadar başarıya ulaşmış bir halde uyguladıklarının kanıtıdır. (Dünyayı Yöneten Gizli Cemiyetler)
  • “Geceleyin yatağında düşüncelere daldığında, anlattıklarım seni ikna edecektir.” (Alamut’un Efendisi Hasan Sabbah ve Haşhaşiler)
  • Essalâtü vesselâmu aleyke yâ resulallah.
    Essalâtü vesselâmu aleyke yâ habiballah.
    Essalåtü vesselâmu aleyke yâ haliylallah.
    Essalâtü vesselâmu aleyke yâ nebiyyallah.
    Essalâtü vesselâmu aleyke ya safiyyallah.
    Essalâtü vesselâmu aleyke yâ hayra halgillâh.
    Essalâtü vesselâmu aleyke yâ nûri arşillêh.
    Essalâtü vesselâmu aleyke yâ emiyne vahyillêh.
    Essalâtü vesselâmu aleyke yâ menzey-yenehullâh.
    Essalâtü vesselâmu aleyke yâ men şerrefe hullâh.
    Essa-lâtü vesselâmu aleyke yâ men kerreme hullâh.
    Essalâtü vesselâmu aleyke yâ men azzeme hullâh.
    Essalâtü vesselâmu aleyke yâ men alleme hullâh.
    Essalátü vesselâmu aleyke yâ seyyidel mürseliyn.
    Essalátü vesselâmu aleyke yâ imâmel müttagiyn.
    Essalátu vesselamu aleyke yâ hâtemennebiyyin.
    Essalatü vesselâmu aleyke yâ rahmeten lil alemiyn.
    Essalátu vesselamu aleyke yâ şefial müznibiyn.
    Essalátu vesselamu aleyke yâ resule rabbil alemiyn.
    Salavatullahi vemela-iketihi ve enbiyâihi ve rüsulihi ve hamleti arşihi ve cemi-i halgihi alá seyyidina Muhammedin ve ala alihi
    ve sahbihi ecmaiyn. (Şifa Kaynağı Sırlı Dualar)
  • Ayet-el Kürsi 18 kez her gün okunmaya devam edilirse Allah okuyanı birleştirme ruhuyla diriltir. Kalbini buna açar, rızkını genişletir. Kıymeti yücelir. Yazıp üstünde taşıyanı Allah musibet, afet, kaza ve belalardan korur. (Şifa Kaynağı Sırlı Dualar)
  • “Bir kargaşalık oldu,akılsız vezir evlatları rezil oldu,akıllı fukara evlatları vezir oldu.” (Armageddon Komplosu)
  • Kaos Plânının bir bürokratı olan ABD’li Colonel Mandell şu şekilde açıklıyordu;
    ” …Meseleler oluştur ve sonrasında senin arzuladığın hedefe en uygun çözümü sun.” (İlluminati)
  • Belki yalnız, fakat unutulmamış… (Dünyayı Yöneten Gizli Cemiyetler)
  • Rabbim! Şüphesiz ben nefsime zulmettim. Beni affet…
    // Kasas suresi, 16 (Şifa Kaynağı Sırlı Dualar)
  • Allahuteala’nın yarattığı taneler sayısınca LA İLAHE İLLALLAH derim.
    Allahuteala’nın yarattığı hayatlar sayısınca LA İLAHE İLLALLAHderim.
    Allahuteala’nın yarattığı ufak taşlar sayısınca LA İLAHE İLLALLAH derim.
    Allahuteala’nın kelimeleri sayısınca LA İLAHE İLLALLAH derim.
    Allahuteala’nın tüm yarattıkları sayısınca LA İLAHE İLLALLAH derim
    Allahuteala’nın arş-ı aziminin ağırlığınca LA İLAHE İLLALLAH derim.
    Allahuteala’nın gökleri dolusunca LA İLAHE İLLALLAH derim.
    Allahuteala’ nın bölgeleri dolusunca LA İLAHE İLLALLAH derim.
    Tüm bu zikrolunanların misli sayısınca LA İLAHE İLLALLAH derim.
    //Evliyâlaların Kutsal Duası…. (Şifa Kaynağı Sırlı Dualar)
  • Sen tut, ömrün süresince Yahudileri yok etmek için çabala, uğraş, yaşamını onları yok etmek için harca fakat hem kendi kanında hem eşin olan sevgilinin kanında Yahudilik olsun!
    İlahi hakkaniyet mi? Bilemiyoruz! (Hitler ve Siyonizm)
  • İllümünati örgütünün birçok kaynakta beş temel hedefi olduğundan bahsedilir ve şu şekilde sıralanır;
    1)Hükümetleri ve öteki resmi kurumlardaki insanları denetim altına almak için, para ve esasen büyük bir eğilim arz eden sex ticareti kullanılacak.
    2)İllümünati dünyanın her yerinde bu dava için başarıya ulaşmış ve üstün yetenekli öğrenciler yetiştirmek amacıyla kolej ve üniversiteler açacak.
    3) Teşkilat içinde başarıya ulaşmış adlar, ne olursa olsun bir halde hükümete, dini ve malî kurumlar içine yerleştirilecek ve birer gizmen olarak kullanılacak.
    4) Gizli teşkilat son aşama etkili medya kurumları kuracak ve kitleleri tüm sıkıntıların çözümü için tüm dünyada tek bir iktidarın gerekliliğine ikna edecek.
    5) Bu noktada son aşamaya gelinecek. Her tür tabanca ve asker kullanılarak tüm millî devletlere meydan okunacak ve milletler yalnız İllümünati tarafınca denetim edilen bir iktidarın denetimine girene kadar savaşılacak… (İlluminati)
  • “İnsanların düşünmemesi,liderler için büyük şanstır.” (Armageddon Komplosu)
  • Gerçek bir devlet doğruluk sevgisi ve cemiyet çıkarlarlarının bir araya getirmiş olduğu bireyler topluluğudur (Tapınak Şövalyeleri)
  • Tesla , böylesine deli denilebilecek projeler üreten bir bilim adamıydı . Onun için para yalnız bir vasıta , bilimsel gelişimi sağlamak ve insanlığın faydası için bir şeyler yapmak ise aslolan amaçtı . Hayatı süresince dürüstlüğünden hiçbir vakit ödün vermemiş ve asla paraya tamah etmemiş , para için hiçbir vakit beynini satmamıştı .
    Bu yüzdendir ki dik duruşundan ve kendisine kurulan komplolardan dolayı New York’ta bir otel odasın da çaresizce ölü bulunmuştu . (H.A.A.R.P Silahı ve Nikola Tesla)

  • -Sana gelmeyene sen git.
    -Sana vermeyene sen ver.
    -Sana fenalık edene sen fenalık etme, affet.” (Şifa Kaynağı Sırlı Dualar)
  • “Hiç adil değilsin dünya…” (İlluminati)
  • Hayatta rastlantı diye bir şey yoktur, her şey bir plan dahilinde olup biter. (Zaharin)
  • ” Düşünebiliyor musunuz , bugün ısınmak için doğalgaza , aydınlanmak ve tv , telefon , bulaşık makinesi , buzdolabı şeklinde pek oldukça elektronik aleti kullanmak için elektriğe ; araçlarımızın emek harcaması için benzin , mazot ve gaz şeklinde yakıtlara gereksinim duyuyoruz .
    İşte , Nikola Tesla’nın en deli projelerinden önde gelen elektrik enerjisinin kablosuz iletilmesi projesi yardımıyla salt enerji üretilecek ve bu enerji tüm dünyaya iyonosfer tabakası vesilesiyle kablosuz dağıtılacaktı . Bu enerji ile insanların ısınması sağlanacak ve insanoğlu doğalgaz parası ödeme derdinden kurtulacaktı . Elek trik enerjisi yerine bu enerjinin kullanımı sağlanacak ve insanoğlu elektrik parası ödeme derdinden kurtulacaktı.” (H.A.A.R.P Silahı ve Nikola Tesla)

YORUMLAR

YORUM YAZ!

Yorum Ekle



[

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş