Coin Yorum

Kredi Kartı İle Kripto Para (Coin) ve Bitcoin Alma

Kredi Kartı İle Kripto Para (Coin) ve Bitcoin Alma

Genel olarak kripto para ve bitcoin alımı ile ilgili birçok data deposu sunabildik. Ancak son zamanlarda insanların oldukça ekonomik problemler ile boğuşmasından dolayı, devamlı olarak kredi kartları ile kripto para ya da bitcoin alımı yapmış olup yapmadığı da sorgulanabiliyor. Bizde bu yazımızda sizlere kredi kartı ile kripto para ve bitcoin alımı ile ilgili detaylı data sunacağız.

İnsanların merak etmiş olduğu kripto para kredi kartı ile alınabilir mi sorusuna evet yanıtını veririz. Yani kredi kartı ile bitcoin ya da benzeri kripto paralar almak mümkün sadece bu mevzuda bazı bilinmesi ihtiyaç duyulan noktaların da bulunduğunun altını çizmek gerekiyor.

İlk olarak kripto para alımlarında yalnızca bazı borsaların izin vermesinden dolayı, Bu borsalar arasından kredi kartı ödeme seçeneği bulunan kripto para borsalarını seçmek oldukça mühim olabilecektir. Bu kripto para borsalarına örnek verecek olduğumuzda ise, Binance, Paribu ve Btcturk olarak sıralayabiliriz.

İlk olarak kredi kartı ile en kolay kripto para alacağınız borsa olan Binance’den bahsedebiliriz. Diğer borsalar üstünden kredi kartı ile kripto para alımları pek mümkün olmamakta. Yani Paribu ve Btcturk üstünden kripto para ya da bitcoin alımları için eft ya da havale şeklinde seçenekleri kullanmanız gerekiyor. Bunun haricinde ilk kez kripto para borsası kullanacak kişiler için ise, borsaya para yatırma işlemleri adına yalnız kendi adınıza açılmış olan bir banka adını kullanmanız icap ettiğini de söylemeliyiz.

Binance kripto para borsasını detaylı bir halde inceleyecek olursak, öteki borsalara nazaran birazcık daha değişik bir halde işlemektedir. Yukarıda yer edinen yerli kripto para borsalarına nazaran, daha çok para yatırma seçeneği yer verilmiştir. Yerli borsalarda yalnızca eft ya da havale şeklinde seçenekler yer alırken, Binance borsasında bu seçenekler haricinde kredi kartı alternatifleri de yer alabilmektedir.

Kredi kartı ile birlikte kripto para iyi mi alınır sorusunu Binance için cevaplayacak olduğumuzda, ilk olarak Binance borsasına üye olmanız ve daha sonrasında para yatırma kısmından kredi kartınız ile birlikte arzu ettiğiniz oranda ödeme sağlamanız gerekiyor.

Binance Kredi Kartı ile Kripto Para ve Bitcoin Alımı

Kredi kartı ile birlikte alım ve satım işlemleri sağlamak istediğinizde, ilk olarak Binance borsasına kayıt işlemlerinizi başarıya ulaşmış bir halde halletmeniz gerekiyor. Binance’ye kayıt olurken, yazımız içinde yer edinen bağlantı üstünden belli bir komisyon indirimi de elde edebilirsiniz. 

Bu bağlantı üstünden Binance borsasının kayıt ekranına ulaştıktan sonrasında ise, karşınıza bir kayıt ekranı yer alacaktır. Bu süreç için birçok borsa ile aynı kayıt işlemleri yer verilmiştir. Yani birkaç adım içinde mail adresi, gizyazı ve isim şeklinde bilgilerin girilmesinin arkasından mail ya da telefon onayları gerçekleştirmelisiniz. Daha sonrasında ise bilgilerinizin doğru olması durumunda hesap başarıya ulaşmış bir halde açılmış olacaktır.

Bu adımlar arkasından karşınıza girmeniz için ihtiyaç duyulan ev adresi, yaşadığınız yer ve posta kodu şeklinde bazı bilgilerin girilmesinin arkasından kimlik bilgilerinin de girilmesi talep edilmekte. Bu mevzuda insanoğlu genel olarak birazcık endişelenmekte olsa da, bu işlemler devletimizde yer edinen sanal paraların korunması için tüm borsalar adına mecburi tutulmaktadır. Yani hangi kripto para borsasına üye olursanız olun, yasal olarak sizden kimlik detayları talep edilebilmektedir. Bu nedenle kaygı duyulacak ya da korkulacak bir durum bulunmamaktadır.

Kimlik doğrulaması yaptıktan sonrasında, kimlikte yer edinen bilgilerin eşleşmesi adına sizden bir tane selfie fotosu talep edilebilir. Bu süreçleri de tamamlamanın arkasından hesabınıza birkaç saat içinde onaylı bir hal alır.

Üyelik işlemlerini hallettikten sonrasında kredi kartı ile kripto para alımları için izlenecek adımlara bakacak olursak;

İlk olarak kayıt işlemlerinizi tamamladıktan sonrasında, hesabınızın onaylanmasının arkasından, daha rahat bir halde borsa kontrolü sağlamak adına IOS ya da Android telefonunuz üstünden Binance mobil uygulamasını indirebilirsiniz. 

Bu uygulamayı indirip hesabınıza giriş yaptıktan sonrasında ise, ana sayfa içinde yer edinen Banka kartı/ Kredi alanına geçiş sağlamalısınız.

Karşınızda yer edinen ekran üstünden yapmanız gerekenler ise, alacak olduğunuz kripto para birimini seçmek olması gerekmektedir. Binance üyesi olan kişiler için kredi kartı ile birlikte kripto para alım seçeneği yer verilmiştir. Bitcoin, Ripple Ethereum şeklinde birçok kripto para alabileceğiniz bazı seçenekler olarak içeriyor. Ancak kredi kartı ile bu kripto paraları alma süreci iyi mi işlemektedir? Bu işlemler aslına bakarsak normale nazaran birazcık daha pahalı olduğu söylenebilir. Pahalı olarak nitelendirme sebebimiz ise, düzgüsel alımlara nazaran komisyon oranları daha çok olmasından dolayı meydana gelmektedir. Almak istediğiniz kripto parayı seçmenizin arkasından, alım meydana getirecek olduğunuz miktarın girişini sağlamalısınız. Bunun haricinde minimum 100 tl değerinde bir kredi kartı alımı gerçekleştirmeniz icap ettiğini de unutmamanız gerekmektedir.

Son adımda ise, sizi kredi kartı bilgilerinizi girmek için bir ödeme ekranına yönlendirecektir. Bu ödeme ekranı üstünden kredi kartı bilgilerinizi girmenizin arkasından satmaca bilgilerini girebilir ve kripto para alım sürecini başarıya ulaşmış bir halde tamamlayabilirsiniz. Bu şekilde başarıya ulaşmış bir kripto para yatırımcısı olarak sizde sanal paraların esrarengiz dünyası ile tanışma fırsatını elde etmiş olmuş olursunuz.

Binance Kredi Kartı ile Kripto Para Alırken Bilinmesi Gerekenler

Kredi kartı ile birlikte Binance üstünden bitcoin ya da benzeri kripto para alımlarında, yukarıda da adım adım anlatmış olduğumuz oldukça rahat işlemlerden oluşmaktadır. Fakat bu işlemleri yaparken bazı bilinmesi ihtiyaç duyulan en mühim hususlar bulunmaktadır. Bizde bu başlıkta sizlere Binance kredi kartı ile kripto para alımlarında bilinmesi gerekenleri sıralayacak olduğumuzda;

Kendi isminiz ile olmayan bir kredi kartı ile kripto para alımlarına izin verilmemektedir.

Kredi kartı üstünden kripto para ya da bitcoin alımı gerçekleştirmek için ilk olarak kimlik doğrulama işlemlerini başarıya ulaşmış bir halde gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Kimlik doğrulaması için daha detaylı data edinmek için Binance borsasının resmi internet sayfasına erişebilirsiniz.

Kredi kartı üstünden Binance borsasında kripto para alımlarında bankalar sizden belli bir miktar komisyon kesinti yapmış olacaktır. Bu komisyon oranları, satın almak istemiş olduğunuz miktarlara nazaran değişim göstermesinden dolayı, bu oranları da göz önünde bulundurmanız gerekir.

Binance borsası üstünden kredi kartınız ile birlikte süratli bir halde kripto para ve bitcoin alımları için kredi kartı kaydetme alternatifinden yararlanabilirsiniz. Böylece borsa içinde her kredi kartı ile kripto para alımlarında kredi kartı bilgilerinizi girmenize gerek kalmaz.

Binance Üstünden Kredi Kartı ile Kripto Para Alımı Güvenilir Midir?

Genel olarak insanoğlu, kredi kartı bilgilerini sanal evren içinde paylaşma mevzusunda birçok kaygı ile karşı karşıya kalabilmektedir. Bu nedenle kredi kartı ile kripto para alımları yapmaktan vazgeçebilirler. Fakat Binance borsası içinde, dünyanın en büyük kripto para alım ve satım işlemleri yapabilecek platform bulunduğunu söyleyebiliriz. Bu nedenle size güvenilir bir halde kredi kartınız ile bu platform üstünden alım ve satım işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Binance borsası ile kredi kartınız üstünden işlem sağlamak, oldukça güvenilir işlemler içinde yer alabilmektedir. Kimlik doğrulamaların koşul olduğu etkenlerden en mühim etkenleri de tam olarak bunlardır. Sms ya da mail şeklinde güvenlik doğrulamalarından geçmeden, kredi kartınız ile bitcoin ya da benzeri kripto para alımlarının yapılması mümkün olmamaktadır. Bu nedenden dolayı, herhangi bir tedirgin davranış sergilemeye gerek duymadan kredi kartınız üstünden Binance platformunda bitcoin ya da öteki kripto para alımlarını sağlayabilirsiniz.

Binance Kredi Kartı ile Hangi Ülkelerden Kripto Para Satın Alınır?

Dünyanın oldukça büyük bir kısmından etken bir halde faaliyetlerini elde eden Binance borsası, her ülke içinde kredi kartı kullanımlarında izin sağlamamaktadır. Bu nedenler etkinlik içinde bulunmuş olduğu ülke yasalarına uygun olarak hareket etmesinden dolayı izin verilen ülkeler sınırlanmaktadır. Binance borsasının kredi kartı ile kripto para alımlarına izin verdiği ülkelere bakacak olduğumuzda ise, Almanya, İtalya, Kolombiya, Ukrayna, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Slovenya, İspanya, Birleşik Krallık, Estonya, Slovakya, Endonezya, İsviçre, Polonya, Norveç, Rusya, Türkiye şeklinde ülkeler ile kredi kartı ile kripto para alımı sağlanabilir.

Binance Hesabına Maksimum Kaç Kredi Kartı Tanımlanabilir?

Güvenilir ve oldukça süratli bir işlem ile birlikte kolay bir halde kripto para alma seçenekleri olan Binance borsasında, güvenilir olarak işlem sağlamak adına kredi kartı tanımlama seçeneğini tercih edebilirsiniz. Ancak Binance hesabınıza kredi kartı tanımlaması mevzusunda da belli bir sınırlama yer verilmiştir. Bu sınırlama yalnızda kendinizin olan kredi kartlarından maksimum 5 tane ile sınırlandırılmıştır.

Binance’den Kredi Kartı ile Kripto Para Alma Süresi

Bankalar ile entegre bir halde çalışmakta olan Binance sistemi, kredi kartı üstünden kripto para alımlarında sms doğrulaması üstünden verilmekte olan süre içinde gerçekleştirmek gerekmektedir. Süre aşımına uğraması şeklinde durumlarda ise, işlemi tekrardan yeniden ederek doğrulamayı başarıya ulaşmış bir halde gerçekleştirmeniz gerekir.

Binance Para Yatırma

Kripto para sektörü içinde her geçen gün gelişmekte ve kripto paraların alım süreci de bu oranla artış göstermektedir. Geçmiş zamanlar içinde yalnızca bazı yerli borsalar içinde para yatırma işlemi yapılarak oradan Binance borsasına aktarı sağlanarak kripto para alım işlemleri yapabiliyorduk. Ancak günümüze Binance üstünden para yatırma işlemleri oldukça kolay bir hal aldı. İşlemleri sağlamadan öncesinde, kredi kartı ile işlem yapmak isteyen kullananların, kredi karıt içinde limit olduğu ve yurtdışı alışverişlere açık olmasını denetim etmelerini tavsiye ederiz. Aksi takdirde para yatırma işlemleri kabul olmayacaktır. Doğrulama işlemlerini gerçekleştirmiş iseniz, Binance para yatırma işlemlerine başlayabiliriz.

Binance Kredi Kartı ile Para Yatırma

 Binance para yatırma işlemlerine başlamadan öncesinde, ilk olarak hesaba giriş sağlamamız gerekiyor. Daha sonrasında ise, internet sayfası üstünde kripto para alımı kısmına geçmemiz gerekiyor.

Yatırmış olduğumuz para miktarlarını, yazarak, almak istediğimiz kripto para birimini ya da itibari para birimini yazmamız gerekiyor. Alt bölümde ise, hangi kripto para birimi üstünden alım yapacağımızı iyi bir halde işaretlememiz gerekiyor. Bizim sizlere olan tavsiyemiz ise, bitcoin alımını seçerek bu alanda bir alım yapmak olacaktır. Binance üstünden para yatırma işlemlerini gerçekleştirmenin arkasından, Bitcoin para biriminden başka bir kripto para birimine oldukça kolay bir halde geçiş sağlayabilirsiniz. Burada yer edinen bilgilerin yazılmasından sonrasında ise bir sonraki adıma geçebiliriz.

Daha sonrasında ise, iki değişik alternatiften herhangi birini seçebiliriz. Seçim işlemini gerçekleştirdikten sonrasında ise, bitcoin al butonuna basmamız gerekiyor. Açılmış olan sayda içeresinde yargı ve koşulları okudum alanına tik atıp ödeme yap dediğimizde sizi kredi kartı bilgilerinizi girmenizi elde eden bir ekrana yönlendirecektir. Kredi kartı bilgilerini girerek Binance üstünden kripto para ya da para yatırma işlemini başarıya ulaşmış bir halde tamamlamış oluyorsunuz.

Binance Kredi Kartı ile Kripto Para Alımı Avantajları

Yatırmış olduğunuz paralar, oldukça süratli bir halde hesabınıza ulaşmış olacaktır. Hatta alım yapmayı düşünmüş olduğunuz paralar, oldukça süratli bir halde yükseliş göstermiş olsa bile, derhal alım işlemi yapmanıza da olanak verir.

Haftanın her günü ve her saati içinde, Binance üstünden başarıya ulaşmış bir halde para yatırma işlemlerini halledebilmeniz mümkün olacaktır.

Kredi kartı üstünden herhangi bir alım işlemi gerçekleştirdiğiniz vakit, ödemenizi hesap kesim tarihlerinden sonrasında yapmanız gerekmektedir. Bu işlem de ortalama olarak 1 ay şeklinde bir süre olarak hesaplanabilmektedir. Bunları dikkate alarak işlemleri yapmanız, sizin ödeme durumunuzu daha planlı ve kolay bir halde sağlamanızı sağlayabilecektir.

Kredi kartı üstünden herhangi bir alım gerçekleştirdiğiniz vakit, Binance borsası içinde Mastercard ya da Visa şeklinde bazı firmalar ile alım işlemi sağlamanızdan dolayı telefonunuza gizyazı ekranı gelebilir. Bu şeklinde durumlar sayesine güvenlik anlamında kendinizi de başarıya ulaşmış bir halde güvence altına almış olabileceksiniz.

Sizlere en kolay olarak Binance borsası üstünden kredi kartı vasıtası ile binance üstünden iyi mi para yatırılabileceğini en iyi şekilde anlatmış olduk. Bu işlemleri gerçekleştirdiğiniz vakit, herhangi bir hata almanız durumunda Binance resmi internet sayfası üstünden destek ile kontakt kurabilir ve süratli bir halde geri dönüş alabilirsiniz.

Binance Uygulaması Lite Modunda Kredi Kartı ile Kripto Para Alımı

Kolay ve daha anlaşılır olarak işlemlerin sağlanması adına genel olarak kripto para yatırımcıları, uygulama içinde lite modunu tercih etmektedir. Ancak isterseniz hem lite, hem de pro mod içinde kredi kartınız ile bitcoin ya da öteki kripto paraları satın alabilirsiniz.

Bunun için izleyeceğiniz adımları söyleyecek olduğumuzda;

İlk olarak mobil cihazınız üstünden Binance uygulamasını indirmeli, daha sonrasında ise Binance hesabınız üstünden giriş yapmalısınız. Eğer Binance hesabınız yok ise, bunun ile makalemiz üstünden Binance hesabı iyi mi açılacağı hakkında data edinebilişiniz.

Ekranın sol üst köşesinde yer almakta olan profil ikonu üstünden lite hesaba geçiş sağlayın.

Ekranın tam ortasında yer edinen sarı alım ve satım simgesine tıklayın ve daha sonrasında ise ‘’Al’’ yazan alanı seçin. 

Arama çubuğu üstünden Bitcoin’i bulmalı ve daha sonrasında işlem için kullanmakta olduğunuz mahalli para birimleri tutarlarını girmelisiniz. Eğer isterseniz de, ne kadar tutarda bitcoin alımı yapacağınızı girebilir ya da kullanmış olduğunuz itibari para birimini alarak daha sonrasında kendiniz de bitcoin alımı gerçekleştirebilirsiniz.

Nakit olarak ya da kredi kartı ile ödeme yapma içinde bir seçim yapacağınız alana yönlendirilebilirsiniz. Bu alan üstünden işlemler için, eğer ilk kez kredi kartı kullanımı meydana getirecek iseniz, ‘’kartı değiştir’’ ya da ‘’yeni kartla öde’’ alanını seçebilirsiniz. Bu işlemlerden sonrasında kullanmak istediğiniz kredi kartının bilgilerini girebilirsiniz.

Kullanacak olduğunuz kredi kartını onaylamanızın arkasından işlem onayı kısmına geçiş sağlayabilirsiniz. Satın alma işlemine onay vermek için ilk olarak Onayla olarak seçim yapmanız gerekir. (Ekran üstünde yer edinen fiyatlandırma üstünden onay vermek için size 60 saniye verilmektedir. 60 saniyeyi geçmiş olduğu takdirde yeni güncel fiyat almanız icap ettiğini ihmal etmeyin.) Karşınıza işlem ile ilgili detayları göstermekte olan bir ekran gözükecektir. Her şey istediğiniz şeklinde ve doğru ise, bir kez daha onaylamalısınız. Eğer ödeme bilgilerinde ya da limit mevzusunda herhangi bir mesele bulunmuyor ise, birkaç saniye sonrasında başarıyla alındı adlı bir ekran yer alabilecektir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş